Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zīmējumi un krāsojumi
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Miki
Nu jā...kaut ko tādu jau biju gaidījusi XD
Da lab nē...
Zīmējums ir ok, mazliet šaušalīgs bet nu ok...
Un tā acs...zini tev vajadzētu uzzīmēt Olgas acis un te ielikt, tad gan man būtu smejošais komentārs.. smile.gif
Bet visā visumā ir ok...ieskanē to foršo darbiņu...happy.gif
And thats all folks for today-zinu ja kka nepareizi tad nav ko piesieties , jo tas vot tā bija domāts.. XD
Sushi
Bitter Me, paldies tev liels! ^^,
Olgas acīm nav vietas manā otakijas galerijā, bet tikai uz manas plaukstas, Miki, tu to zini. :3 Un, kādu foršo darbiņu? To, kuru es šodien galīgi sabojāju? xD Bet paldies.
Miki
eeee nu kapee nav neviena jauna darbinja? gaidu ja..es te..
pliiiz... un kas visiem ir ar vaardu uuber nu jeezinj tik stulbs vaards, vnk nevaru...
un olgas aces var likt arii uz papiira, bet nu ok....
ziime tach.. biggrin.gif
Klokjvaarpsta
QUOTE(Miki @ Apr 25 2007, 14:42) *

kas visiem ir ar vaardu uuber nu jeezinj tik stulbs vaards, vnk nevaru...

Vai labaak fraazes "tas ir uuber ziimeejums" lietot "tas ir paaraakais ziimeejums"? Taa tachu tulkojot sanaak, ne? Man labaak patiik pirmais variants, jo tas liek justies jaunam
Miki
Nu tā kaāds te mazliet slinkot ir sācis...happy.gif
nu nē da lab...lēni jau nāk bet gaidam gaidam...smile.gif
Sushi
Slinkot.. biggrin.gif Pati zini, kāpēc nezīmēju vairs īpaši.
Ok, šis tika zīmēts tikai savam priekam. Tb - man patīk zīmēt uz painta. Ar peli pie tam. Bet, nē, nopietni.
IPB Image
Ā un saucas insomnia, tāpēc, ka pati esmu insomniac.. un jā..
Dead Star
Ace pārāk tālu no deguna? Un pārāk taisnā novietojumā,vaidzētu slīpāku? Manuprāt,jā,bet galvenā kļūda tā,ka ir par tālu. Ja traki gribētos,varētu varbūtās vēl pie kaut kā piekasīties,bet man negribas. Bet visādi citādi sajūsmas saucieni par ēnošanu iekš paint ^O^
Sushi
Tagad, kad tu tā saki, tiešām tā ace izskatās par dziļu. Nekas, man liekas, ka tas pāāārāk nebojā kopskatu.
Jebkurā gadījumā, katrs Dead Star koments liek pasmaidīt. ^^
Klokjvaarpsta
Suuds par sejas sastaavdalju savstarpeejo novietojumu (shajaa gadiijumaa), jo taa kraasoshanas/eenoshanas metode ir taa, kas saista manu nedaliitu uzmaniibu.
Dead Star
QUOTE(Sushi @ May 15 2007, 23:07) *

Tagad, kad tu tā saki, tiešām tā ace izskatās par dziļu. Nekas, man liekas, ka tas pāāārāk nebojā kopskatu.
Jebkurā gadījumā, katrs Dead Star koments liek pasmaidīt. ^^

Mhm,nebojā gan. Kā jau Klokjvaarpsta teica,tad tas,kā ir izēnots,liek aizmirst par kļūdām. Tā kā vienmēr bija plika piekasīšanās. Un,jap, tas ir abpuseji par komentiem ^.^v
Miki
Hmm ziimeejumsinjs ir okee...
beidzot sagaidiiju naakamo ziimeejumu un jaa zinu kapee tu neziimee vairs bet tas jau taa...
zin par taam aciim nevareetu piesieties tik man liekas ka vinjai buutu noskjelta galvas augsheeja dalja...bet tas taaa... smile.gif
karoch ir okee happy.gif
Tomoko
Ieraudzīju ēnojumu, un pat nevarēju pabeigt ēst cepumiņu..
Manuprāt štrunts ar acīm, bet par galvas augšdaļu varētu nedaudz pastrīdēties.. Kautgan - štrunts arī ar to. XD
Bet zīmējums kopumā izskatās labi, kā vienmēr. Fons man arī patīk. ^^
zeloco
QUOTE(Sushi @ May 15 2007, 22:58) *

Slinkot.. biggrin.gif Pati zini, kāpēc nezīmēju vairs īpaši.
Ok, šis tika zīmēts tikai savam priekam. Tb - man patīk zīmēt uz painta. Ar peli pie tam. Bet, nē, nopietni.
IPB Image
Ā un saucas insomnia, tāpēc, ka pati esmu insomniac.. un jā..

biggrin.gif driiz buusi MS paint Goddess liidziigi kaa edg topikaa par Pixelgod biggrin.gif

Shis lielisks... taas paarejas... un taa pikseljainiiba pat piedod sharmu - it kaa lielaaku detaljainiibu.. smile.gif
Sushi
Liels, liels paldies! ^^ Man, pilnīgi godīgi sakot, liekas, ka šoreiz ēnojums ir.. nu tāds so~so. Likās, ka darbu sabojāšu, ja sākšu ēnot, bet tad jau laikam tā nav. ohmy.gif
Nu re. Vairs nav, ko piebilst.. ko nu? XD
Miki
Nu ja nav ko piebilst, tad jāliek kāds jauns darbiņš... smile.gif
Bet ok saprotams, ja viņš būs pēc kāda laika jo takš jāmācās... smile.gif
nu lab Miki beidz šite murgot...

*iet un sāk mācīties* a varbūt tomēr nē... biggrin.gif
nu lab es beidzu.. biggrin.gif
enigmo
Iesaku nomaiīt paint uz photoshopu! cool.gif ph34r.gif
Asuka
varu teikt tikai vienu, un piekrist Enigmo - ja šito visu Sushi var dabūt gatavu uz paint, tad kas notiks photoshopā? smile.gif XD
baigi labais darbiņš tas pēdējais. fons man ļoti patīk!~
Sushi
IPB Image
Šitais saucās: bija iedvesma, puse no idejas un darba sačakarēšana..
edg
Tev jaasaak ziimeet layeros, lai var bez baileem kaut ko sachakareet lietot dzeeshgumijas riiku... Neredzu vienkaarshi citu iemeslu, kaapeec tu to nelieto. Pati redzi, ka ir kljuudas, droshi vien redzi kur, bet nelabo.
Sushi
Klau, edg, es nepaskaidroju iemeslu, kāpēc es visu sačakarēju.
Lieta tāda, ka es lietoju layerus. Vienkārši es netīšām saglabāju zīmējumu tā, ka tad, kad vēru otro reizi vaļā, viss bija pārgājis uz vienu layeri. Domāju, ka šo zīmējumu pārzīmēšu pa jaunam (tb ideja apm tāda pati būs, bet kaut ko pārveidošu), un, šis zīmējums vienkārši nav pabeigts. Ar layeriem ir daudz vieglāk, tāpēc man viņu nemaz negribējās pabeigt, kur nu vēl labot kļūdas.
Miki
Pfff, ko Jūs te čakarējaties?...
Darbs ir reāli okee..
Lai arī moš sačakarēts bet ir okee.. smile.gif

Dont get this peole..pff

Es saprotu ka te liek zīmējumus lai citi teiktu kļūdas, bet te tie mazie uzbraucieniņi..pfff..
Da lab Miki beidz,,..garīgais galīgā miskastē.. :/
Lii
Miki ar saviem komentiņiem, kuros runā ne tikai ar citiem bet arī ar sevi.. laugh.gif
Bet nu ja par lietu tad : patīk svārki - tās krociņas, bet ne visai tas, ka krekliņam ir melnas svītras tik treknas.
patīk noskaņa, ne visai patīk tas, ka viņai ēnas uz sejas un vispār uz miesas ir tik pelēkas (ja tas tā izskatās tikai uz mana ekrāna, tad šito neņem pierē).
seja arī ir ok, lai arī mazliet sastingusi, bet kas zin, ko šamējā ieraudzīja nakts mellumā :]
Kopumā man patīk wink.gif (tik foniņā varēja vismaz kāds siluetiņš būt neuzkrītošs, lai gan visiem darbiem nemaz fonus izstrādāt nevajag, nu jā..)
Turpini tik zīmēt! ^-^
ā btw tas iepriekšējais arī tīk, lai arī ir jau redzēts, bet smuks viņš ir neskatoties uz taisno galvas augšu ;D)
Sushi
Miki, liels tev paldiesiņš atkal! :*
Lii, paldies.
Well, šoreiz nesačakarēju darbu. Kārtējais bezsakars. smile.gif smile.gif smile.gif
IPB Image

EDIT: un jūs man jautājat - kā tā glezna tur stāv? Un es jums atbildu - nav ne jausmas, tā tam jābūt. XD
Miki
Lūdz lūdz, bet šitajam pēdējam darbam izskatās ka tā meitene mazlietiņ šķiel''etu...un tas ir dīvaini...

Ksaķi Lii es zinu ka runāju ar sevi, bet tas ir jautri vismaz nevajag ne ar vienu strīdēties piekrīti uz visiem jautājumiem.. happy.gif

Miki iet pēc vēl viena saldējumam jo ir šausmīgi karsts.. biggrin.gif
Shatako
Nais, nais.. ^w^ Man nepatīk 1 lieta.. Man nepatīk tā aus! XD Izskatās tāda sčokurojusies! XD Tā meitenīte gleznā ir domāta tā meitene ar rudajiem matiem? Anyway ļoti jauks darbiņš! ^^
PS
Enigmo, tev kkas nepatīk? Manuprāt, ir tikai māksla zīmēt un zīmēt smuki uz pait! Protams, arī uz koreļa utt! smile.gif
Sushi
Paldies, ka pateici, Miki. Izlaboju nedaudz. ^^
Aha, ause ir tāda pajocīga, bet tas jau tā. biggrin.gif Un, tā nav domāta viņa, tajā gleznā. And.. paldies!
Tomoko
Pat tad ja auss ir jocīga, vai nejocīga, darbs taču ir uzzīmēts labi, kā vienmēr!
Ļoti smuki uzzīmēji galvu/matus. Wī :3
Varbūt man tikai tā liekas, bet kakls ir čutj-čutj par garu. Bet tas ir tiešām minimāli (un iespējams tikai man tā liekas), tā kā zīmējuma burvību tas nebojā. ^^
Btw, smieklīgs topica nosaukums XD
enigmo
Šoreiz jau ir manām progress galvā un matos... bet viss kas zem kakla ir galīgi garām...izskatās atšķirīgi no augšas... deguns un lūpas ir laba, kopumā normāli ar - ..., vēl neliela problēma ar zodu! bet turpini, tev ir kkāds progress... wink.gif ph34r.gif
xikes
Hehee, visi sāk savus darbus krāsot, pilnīgi pašam gribas sākt to darīt.
Anyway, šis pēdējais ir labs. It sevišķi man patīk seja un mati.
Mimi
ļoti labi sanāca ēnojums uz matiem! tik labi, ka man pat skauž =^^=

nu jā, ir arī lietas, kas man nepatīk, bet es uz tām nekasīšos, jo tomēr, tu noteikti zīmē tā, kā patīk tev... Gribētu vēl tev ieteikt zīmēt dažādākus fonus, bet tas tā. Tas droši vien bija portrait wink.gif
Sushi
Tomo, paldies. Nez, var jau būt, ka kakls pa garu, un, iespējams, arī pa tievu. Kāpēc smieklīgs topica nosaukums? ;D
Xikes, Roserette, arī jums paldies. ^^ Jā, šis bija tikai (kārtējais) portrets. Iepriekšējajam darbam vajadzēja fonu. Mhm, zinu, ka man vajag trenēt peli fonu zīmēšanā. OUuuh, kā es ceru dabūt kādreiz tabletu. Tad es zīmētu dauuudz biežak arī uz datora. Jo skolā visi man sāk jau uzbraukt, ka es tik bieži zīmēju. XD
Sushi
Well, sadomāju, ka gribās kādu fanartu uzzīmēt.
Te būs Hazuki (Tsukuyomi ~Moon phase~) un Enma Ai (Jigoku Shoujo) fanarts. Sižetu varat izdomāt paši, jo tur var daudz kas sanākt.. Baigi gan noņēmos ar šo te, bet tik un tā neesmu īpaši apmierināta.
Lai vai kā, lūdzu komentējiet.
IPB Image
(yup, dubbleposting is ''fun'')

Un, ja nu gadījumā nezinat, kā meičas izskatās oriģinālajā:
IPB ImageIPB Image
Mimi
Ooo, tīri glīti... Man jau labāk patīk tā melnmate, sanāca ļoti skaista, bet austiņas tai zilmatainajai liek aizmirst par visu! ^^ Yuuuu! Kas tas ir bunnymeitenei rokā? smile.gif
Alta Melissa
izskatās pēc woodoo lelles smile.gif
(es domāju to kas bunnymeiteneio rokā)
bet ļoti skaisti, man arī labāk patīk melnmate.
otrai meitenei dikti smukas acis happy.gif
Lii
Kāds te atkal uztapinājis jaunu darbiņu! smile.gif Un teikšu, ka man tīk viņš, lieki neesi apmierināta manuprāt. Patīk tas blur efektiņš fonā un vispār baigais malacis esi, var redzēt, ka piestrādāts wink.gif Vienīgais! Enmas Ai rociņa, bet rokas nu jā rokas.. Ā un Hazuki pluss tāds, ka viņa neizskatās stīva, var redzēt ka kustība ir (un sejiņa piemīlīga bez gala ^^). Prieks, ka kāds vismaz nav slinks un taisa darbu pēc darba, nevis tā kā es laugh.gif ehh..
enigmo
Another sh.. izskatās lēti un vienkārši ph34r.gif
Sushi
Enigmo laugh.gif tas diemžēl ir dārgi un sarežģīti
Lii, paldies, kā jau parasti. Aha, roka ir kā kaka.. zinu. biggrin.gif
Roserette, Alta Melissa, paldies. ^^
Dead Star
Par Hazuki neņemos spriest, bēt Enma Ai izskatās varen smukiņa,nenoliedzami līdzīga ir. Šķiet viņai degunu bišku vaidzētu pabīdīt uz kreiso pusi,it kā.
uhuhūu sarkanais logs %)
Ēnojums patīk.
enigmo - fak off? vai arī chill out. Izvēlies pats,man nav žēl,bet tev,bumbulīt, viens no diviem ir akūti nepieciešams.
Asuka
darbiņš ļoti jauks. man vismaz patīk.
ēnojums labs, abām meitenēm ir ļoti skaistas, un pievilcīgas acis.
looks like puppy eyes. XD un tā meitene ir kaķis vaine? man ļoti patīk, ka tev ir izdevies, uzzīmēt vecuma atšķirību. nu melnmate izskatās daudz vecāka nekā kitty girl. nu kā vienmēr izstrāde mani pārsteidz.. tā ir ļoti rūpīga, un .. jā.
tā tik turēt sushi!~
un dažreiz tiešām enigmo, man gribas tev pateikt - uzzīmē labāk.. smile.gif un tu varētu izvēlēties interesantāku cenzūru. nu zvaigzītes, or something. punktiņi nav orģināli.
enigmo
&^%@*%(@ $(%( @$!$*#$#$*!#! KkO TĀDU TU GRIBĒJI? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nu zin te iet runa par viņas artworkiem ne maniem... tapē ... ph34r.gif
edg
Nepiekriitu, ka leeti un vienkaarshi. Piestraadaats ir diezgan pamatiigi. Diemzheel, pie detaljaam, un peec nenoteiktas izveeles. Hazuki kreisaa plauksta, labaa acs (kreisaa ir copy-paste, ne?), deguns, mute, kleitas eenojums, ... ruupiigi straadaats pie taadiem siikumiem, BET tajaa pashaa laikaa kluchaino liiniju laasts, plakanas rokas, gljukaina auss, ap Hazuki vidukli vispaar lazha nolaista, ... Bet visdriizaak tieshi to kokaino pozu deelj ne jau no zila gaisa enigmo radies leetuma iespaids. Taads iespaids, ka tu ljoti straadaa pie kraasoshanas, bet skici nemeegjini mainiit. Piemeeram, izliidzinaat austinjaam malas - murgains darbs, bet var. Un ir taa veerts! Pie smukaam kontuuraam kraasojums var buut pliekans. Paskaties pati uz taam origjinaalajaam bildeem, ko ieliki! Kraasas monotonas, eenojums vienkaarshs, bet rezultaats - lielisks! Jo kontuuras izstraadaatas perfekti.
Skarbs mans komentaars, bet, manupraat, tu visu to zini pati, tikai izvairies straadaat. Pavadi par maz laika tur, kur vajag, par daudz, kur nevajag. Padomaa, varbuut, piestraadaa tik daudz pie kontuuras, cik normaali pie kraasoshanas, nekraaso nemaz, un sanaaks kaut kas labaaks. Tavs leemums.

P.S. Dubultposts ir tad, ja sekojoshs posts papildina ieprieksheejo. Sheitan taa nav.
Shatako
Roserette, Alta Melisa var redzēt, ka jums nav ne jausmas, kas ir Hazuki un Enma Ai.. biggrin.gif Uz ko Hazuki tik pārgriesti skatās? XD Es domāju, ka labāks būtu acu kontakts! Bet arī šādi ir ok. Hazuki piestāv tas skatiens! XD Enma Ai ir vienk. super izdevusies! Es vēlos redzēt vēl un vēl, un vēl, un vēl Enmas Ai fanartus! Yuuu! Kopskats ir tīri jauks (ļoti labs)!

PS
Enigmo, tavi darbi ir vēl lielāks sūds nekā Sushi! Precīzāk Sushi darbi ir ar soli no Sensejiem.. Paturi savus maldinošos postus pie sevīm.. Grow up! Jesus.. :B
Tigra2
Man riktiigi patiik, it iipashi taaa wtf izteiksme jigoku shoujou sejā. :B
Tā tik turēt.
Janciigi izskatās tā shoujou roka, nedaudz stiiva. :3 Mosh arii tērpam ir nedaudz stiivs paskats.
Hazuki gan izskatās kustiiga un aša, kā vienmēr.
Stiligi attēlot savu iepriekšējo un nākamo kospleju vienā attēlā. :B uhuhuhuhuhuhuuuu
Mimi
QUOTE(Shatako @ Jun 13 2007, 12:30) *

Roserette, Alta Melisa var redzēt, ka jums nav ne jausmas, kas ir Hazuki un Enma Ai.. biggrin.gif Uz ko Hazuki tik pārgriesti skatās? XD Es domāju, ka labāks būtu acu kontakts! Bet arī šādi ir ok. Hazuki piestāv tas skatiens! XD Enma Ai ir vienk. super izdevusies! Es vēlos redzēt vēl un vēl, un vēl, un vēl Enmas Ai fanartus! Yuuu! Kopskats ir tīri jauks (ļoti labs)!

PS
Enigmo, tavi darbi ir vēl lielāks sūds nekā Sushi! Precīzāk Sushi darbi ir ar soli no Sensejiem.. Paturi savus maldinošos postus pie sevīm.. Grow up! Jesus.. :B

jā, nezinu, un kas tālāk? Vai tad tas ir tik nepieciešami? dry.gif Tu zini, malacis... wink.gif
Sushi
Dead Star, paldies, paldies. ^-^ Tev taisnība par Enmas Ai degunu, nebiju pamanījusi.
Asuka, patiesībā, nezinu vecuma atšķirību starp abām meitenēm, jo, piemēram, Hazuki ir vampīrs. Man liekas, ka drīzāk, var labi redzēt viņu raksturu atšķirības.
Edg, kreisā acs nav copy-paste. Zīmējot uz datora, nekad neizmantoju copy-paste. Nu vismaz priekš otaku nē. Pie skices nosēdēju riktīgi ilgi, patiesībā, skice, kā tāda, vispār nebija. Uzreiz ar peli zīmēju tīro lineartu. But, edg, trust me, nākamajos darbos līniju problēmas vairs nebūs. Ceru drīzumā uz tabletu, tā kā.. Vispār pie šī darba tā nedaudz pasēdēju, jā. Kad beigās ir tā sajūta, ka tūlīt būs pabeigts, bet vēl tomēr tik daudz kas jādara, ka nemaz negribas vairs censties. Bet, jebkurā gadījumā, edg, ņemšu vērā. Prieks, ka kāds detalizēti var pateikt, kur ir kļūdas. :3
Shatako.. biggrin.gif paldies
Tigriniek, nu, ir domāts, ka Ai stāv pie tās sienas, gluži kā stūrī iedzīta.. Nu, sastingusi tā kā. Bet, jā.. ^^ Nu, es vēl nezinu, vai kosplejošu Enmu Ai, bet gribētos jau.. Mhmm, stilīgi. XD
edg
QUOTE(Sushi @ Jun 13 2007, 18:31) *

Prieks, ka kāds detalizēti var pateikt, kur ir kļūdas. :3

Nee, prieks ir man! Es peec taadiem saviem postiem esmu gatavs uz negaisu, ceriibaa, ka negaiss tomeer nebuus. Un nebija!
Kikyou
Nu man jau patīk. Pēc manām domām, krāsojums ir labs, lai gan vietām varētu līnijas uztaisīt gaišākas, piemēram, tajā sasietajā daļā Enmas Ai kimono, citādāk tā detaļa pamatīgi lec ārā uz pārējā fona. Visvairāk man patīk, kā izdevusies Hazuki seja... Nezinu kāpēc. Vai nu tās būtu viņas acis, vai arī tie sārtie vaigi ar atspīdumu, bet kaut kas mani tur ļoti pievelk.
Sushi
Edg, kritika - laba lieta, kamēr tā ir tikai nevainīga kritika. :]
Kikyou, piekrītu par kontūrām. Nez, varbūt beigās pati vienkārši nepamanīju.. vai varbūt nepievērsu uzmanību. Hehe, draiskā Hazu-Hazu sejiņa. ^^
Miki
Zinu ka paveelu, bet cik nu es te esmu ja...
Man jau liekas ka ir baigi forshi, tochna taa kaa nu gandriiz taa kaa orginaala izskataas...man prieks par tavu ziimeetprasmi...
taa tik tureet un tik uz priekshu.. smile.gif

Karoč Miki iet sviestaa..
undux
vieniigais ko varu teikt...SENSEI OF ART
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.