QUOTE(FuschichO @ May 13 2008, 23:49)
Nais, nais.. Pašportrets?
Nope, nav pasportrets. Bet paldies~
Tu zin cik es sheit nebiju sen bijsui...
Nu saulit, ko lai Tev saka, ar katru darbu kljuust arvien labaak un labaaak.....^^
Nu TU jau zini, ka Tev ir talants....
Un pedejais darbs nemaz neizskataas pec Tevis, kaa gan tas varetu but pasportrets?
Un jaa man ljoti patika taa Little miss hate...
*Miki*
paldies, miki. :3
njā, guess what, kādam te nenāk miegs1 (n_n) un, jā, izdomāju uzskricelēt ātro, ātro skribeli paintā. xD
such a mess! (o_o)
uh Sushi.. domāju, ka tev vajadzētu atrasties senseju sadaļā. ^^
salīdzinot pirmo un pēdējo darbu - omg tik ideāls progress.
un man patīk šīs visas smalkās detaļas, arī tas, ka fōns ir izveidots un pat tas ir smalks un vismaz kaut cik pārdomāts/izdomāts.. un šie paint skricelējumi ir pat more eyecatching kā pārmērīgi kārtīgie darbi..
es gribu vēl, rādi vēl.. ^^ *clap clap*
nu, paldies, art'a. bet fons jau vispār tur ir uzskricelēts tā kā tāda woohoo ātrā skicīte.
njā, vēl kaut kas no maniem nakts (gandrīz jau rīta) darbiem.
not another midnight tea?!
piedodiet par rozumu un visu pārējo, kas izskatās dikti naivi.
albinos for the win~
Saint_one
May 26 2008, 11:47
PINK FOR THE WIN ^w^
Vispār es nez labs darbs, taču par spīti košajām krāsām, no viņa staro(omfg xD) tāds skumīgums. Itkā tā meitene tiko būtu pamesta un viņai viss būtu vienalga, uz ko mani vedina domāt viņas acis. Tādas nejūtīgas. Nemaz nerunājot par nedaudz pasmērēto skropstu tušu, kura liecina par to ka viņai būtu nobirusi, kāda asariņa, bet hell with it, i still like this piece!!!!! ^w^
PS. omfg sen neko nebiju postojis. Ēhz patīkama sajūta, kad sākušies ekši un vairs nav jāmācās. Vismaz var veltīt sevi patīkamākām lietiņā
antuanete
May 26 2008, 17:01
super !!!! man truukst vaardu un tas paintaa ir kolosaals!!!!!!!!malacis
rōzīgais fōns pietiekoši labi in forši izceļ meiteni, smukī.. .^^
Te kārtējās ātrās vienleijer-skicītes. Šoreiz - daži fanarti.
vī! man patīk tā bilde, kur "slīkoni" no krūzītes makšķerē! vnk super. nav par ko kritizēt.
Kirara
May 29 2008, 20:51
Khm, man ļoti patīk tavs stils! Laikam tas ir mans mīļākais redzētais zīmēšanas stils šajā forumā.
paldies, kirara, lielisks kompliments.
un, tenma, tev ar paldies.
UN NĒ, PAINTS MAN NAV MIRIS. paints man nekad nebūs miris. dzirdēji, edg? ;D
šitais zīmējums ^ ... nu nez, man dikti gribējās uzzīmēt fanartu. ir viens tāds romāns ''goda altāris''. tipisks, parasts romāns. vienkārši tur dikti skaisti bija aprakstīti varoņi. ļoooti sagribējās uzzīmēt viņus. (>w<)
Kikyou
May 29 2008, 23:09
Aahhh, nu kur tā var... Ideāls. <3
Kirara
May 30 2008, 16:08
Bvaah, kā man patīk tā kleitiņa šitai meitenei!
QUOTE(Kirara @ May 30 2008, 16:08)
Bvaah, kā man patīk tā kleitiņa šitai meitenei!
tu nevari zināt, varbūt tas bij triko.. (o_o) bet paldies jums abām, meitietēm. ^^
Kikyou
May 30 2008, 21:19
Nav par ko, mana mazā, jaukā, talantīgā, marinētā bietīt (ak, es kasanova), ieliec vēl kādus darbus.
QUOTE(Sushi @ May 29 2008, 21:31)
UN NĒ, PAINTS MAN NAV MIRIS. paints man nekad nebūs miris. dzirdēji, edg? ;D
Dead Star
May 30 2008, 23:53
ūuuu..baigi smuki. Ir un ir. Tev un paintam sanāk iet rokrokā un kopīgi uzmeistarot kaut ko feinu. Novēlu arī veiksmīgu sadarbību jums nākotnē ^.-
hohoo, edg, man patīk. :3 varētu arī nākamo sēriju uztaisīt, lai beigās sanāk animācija! (OuO)
un, liels tev paldies, aya!
sorry, ja sāku apnikt ar pēkšņo aktīvo postošanu, bet es nezinu, kas man ir uznācis. xD
tātad te ir TĪRAIS fanarts - Kanon Wakeshima (jauna j-dziedātāja). Nav ēnas, jo pagaidām man negribās. Nav fona, jo pagaidām man negribās.
Karamele
May 31 2008, 13:14
; w; omfg kā es mīlu to dziedātāju. Labi pastrādāts! Man ļoti tīk tavi pēdējie darbi. Paints *____*
tas ir apbrīnojami, ko viens cilvēks var izdarīt ar paintu.
darbi, kā vienmēr - wow.~
kā tev rodas tās idejas tērpiem? super. ^^
Gōtiskās Lolitas tērpu stils.. baigi patīk kā tev sanāk. :]
Man nemaz ēnas un fona neprasās. Tik un tā ir labi, pie tam šis zīmējums mani iepazīstināja Kanon Wakeshimas dziesmām.
Ehhh saul saul, ar katru reizi labaak, es ar taa gribetu... :S
Bet nu malaciitis...
*Miki*
CRAP.
Pirmais no darbiem iz 100themes. 1. Introduction
UPDATE ---> Gatavs arī otrais 2. Love
tam džekiņam tur kkas nav ar feisu, bet tāpat man patīk, nu forši tev sanāk.
un pirmajā attēlā man ļōoti patīk pati meitene, it īpaši viņas mati un seja & tas kā viņa sēž.. ^^
meik mōr ārt. ^^
kas tas par jaunu projektinju 100 themes? :3
kā tapa ideja? kāda motivācija? :3 nu taa vnk interesanti :3
zakji forshi, a tas dzjekinjsh taads losiigs. ._. domaaju vinjam vispaar no sejas vajadzeetu buut redzamam vien vaigam.
QUOTE(Tigra2 @ Jul 2 2008, 16:25)
kas tas par jaunu projektinju 100 themes? :3
Nosit bebru. Jau visai paveca figņa.
Lovely =^-^=
skaisti , skaisti meitieši
Ceru , ka nebūs iebildumu, ja es arī brīvā laikā pamēģinātu šo challenge
nebij pat ienācis prātā uzmeklēt ko tādu , bet izaicinājumi ir laba lieta *ūber excited* bet es gan nevarēšu sacensties ar Sushi-chan , man kkā nesanāk īsti tradicionāls anime-style .. būšu support team
Gaidu nākošos
!!
QUOTE(edg @ Jul 4 2008, 23:24)
Cik stundas ieguldīji?
apmēram stunda par katru. ._.
Sorry, dubultpočka. ._.
Un nākamais ---> LIGHT
Shatako
Jul 6 2008, 12:16
patīk tas, ka darbs ir tādos pastelīgos, krēmīgos toņos. tāds maigs. :3 mati-kā vienm. super! karoč ir riktīgi izdevies! vienīgi kkāds misēklis platformenes zolei! ;D
PS
ja viņa vēl ilgi blendzīs tajā spuldzē, lai pēc tam nesūdzas, ka ar redzi tā pašvakāk! XDD
Haha, paldies, Shatako! XD Mmhm, tai zolei tiešām misēklis. Nekas.
Next one---> Dark.
As dark as it can be. o_o
Ak dievs, nu bet tas nēģerēns... XD Man tīk!
ārprātC. man bāaaigi patīk.. super. 8]
Shatako
Jul 11 2008, 13:10
nēģerēns ir gluži kā lepna nūbiešu princese! tas nu gan tev ir izdevies XD
bet šie misēkļi man neļauj dzīvot! 1.kārt izskatās, ka viņai kāds pamatīgi iedevis pa mulli, bet šī veiksmīgi aizšpaktelējusi ciet zilumu ar tonālo.
(kreisais vaigs tāds šaubīgs) un krūšu kurvim arīir kkāds misēklis! bet skatiens, mati, ideja vienk. super! :3
Par komentāriem paldiesis jums!
Te nu nāk nākamais. Portretiņš.. Vienīgais, izdomāju pashufflēt nedaudz, jo kārojās uzzīmēt kaut ko nevainīgu.. varbūt pat piemīlīgu. Nezinu, vai man tas ir izdevies, grūti pateikt tā.
Tātad.. 8. Innocence
Ahh, piedodiet par nelielo uzmanības kļūdu pie aces. x_x
Kikyou
Jul 20 2008, 21:19
Hah, neapšaubāmi innocence. Atgādina to tur ar astītēm no Maria-sama ga Miteru, kas vēl pastiprina tēmas nosaukumu. Man tīk krāsojums. owo
FuschichO
Jul 20 2008, 23:01
Tu laikam esi no gleznotāju bandas, redzams skils. Es personīgi uzskatu, ka esmu zīmētājs. Mana sirds kliedz pēc interesantākas kompenes/action, nevis portretiem, kas pa retai reizei gan būtu ļoti jauki
QUOTE(FuschichO @ Jul 20 2008, 23:01)
Tu laikam esi no gleznotāju bandas, redzams skils. Es personīgi uzskatu, ka esmu zīmētājs. Mana sirds kliedz pēc interesantākas kompenes/action, nevis portretiem, kas pa retai reizei gan būtu ļoti jauki
Ja runa par anime, tad varbūt.. portreti vienkārši labāk sanāk. ;D Bet skolā ir pretēji - gleznošanā un kompozīcijā man ir daudz sliktākas atzīmes, nekā zīmēšanā un zīmēšana man daudz labāk patīk.
FuschichO
Jul 20 2008, 23:12
Izklausās pēc manis, bet man atzīmju atšķirība nav tik liela, lai ko īpašu varētu par to pateikt.
Tātad gaidu dinamiku... kam pieder šie vārdi 'Dainamiku entrī"... ? Vienkārši izskatnēja galvā
Dead Star
Jul 21 2008, 21:21
Krāsojums tiešām neriktīgi riktīgi tīkams. Mati ir ņamma. Un nenoliedami izdevies tas, ko gribēji panākt.
Uhhh TIIIIIIIIIIIIIKKKKK smuki.....^^
Aj es vnk nevaru....NOsaukums ir vnk ideals shajam darbam un jaaa....
ljoti ljoti smukiiiii....
*Miki*
Paldies, paldies par komentāriem!! >3<
Te nākamais - EYES. (tā ir 37. tēma)
Atgādina vecās pasakas par 3 mātesmeitām ar dažādo acu skaitu (miga, miga vien actiņa, drīz aizmiga otr actiņa)
Vai ideja ir ņemta no tām?
FuschichO
Jul 22 2008, 12:42
Lol, lūk, tas ir traki.
Interesanti, tām tēmām obligāti jāzīmē anime-stila zīmējumus, vai arī ir pilnīgi vienalga?
Tigra2
Jul 22 2008, 13:27
Jancīgi... tai kurai trīs acis vēl dzīvē viss būs okei, tikai jāizaudzē gara čolka. :3 Žēl tās, kurai viena ace. Izskatās, ka olšūnas, no kurām viņas radušās, bijušas ar radiāciju apstarotas. Tādi gadījumi pēc černobiļas dzima lielos apjomos.
QUOTE(FuschichO @ Jul 22 2008, 12:42)
Interesanti, tām tēmām obligāti jāzīmē anime-stila zīmējumus, vai arī ir pilnīgi vienalga?
Itkā jau 100 manga themes, soo... itkā jā.
Taču tēmu autors tai mājaslapā teica, ka zīmēt vari kādā stilā gribi, tikai tad tas vairs nebūs manga challenge, un mājaslapā uzskaitīts netiksi, vai kautkas tādā garā.
Kikyou
Jul 22 2008, 13:57
QUOTE(Tenma @ Jul 22 2008, 12:09)
Atgādina vecās pasakas par 3 mātesmeitām ar dažādo acu skaitu (miga, miga vien actiņa, drīz aizmiga otr actiņa)
Ārprāts, pareizi, tas man atgādina, ka jāpārlasa latviešu tautas pasakas, jo tur daudz frīkainību ir (nabaga sērdienīte, kurai rokas nocirstas, un ta vēl Kurbads, kas ar bij pilnīgs wtf). XD
Bet vispār tā tur pasaka bij labā. Nokauj govi, aproc sirdi, izaug koks (laikam), ū tē tē ū tē jē pē.
A šis darbs man patīk. tie mati, tās acis...! owo Šķiet patiešām kaut kad fanartu uzzīmēšu.
Nē, nu godīgi sakot, Tenma, ideja patiešām nebija ņemta no latviešu pasakām. XD Es pat nezināju, ka tāda miga, miga vien actiņa, drīz aizmiga otr actiņa ir. *smej*
Kikyou, droši. Tas ir pagodinājums. X3 Man ar tev kādu fanartu jāuztaisa.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.