Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zīmējumi un krāsojumi
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Catgirl
wii...baigi patiik kaa tu uzziimeeji rokas+plaukstas....tik un taa liidzinaas sliekai dry.gif varbuut taas ir tikai manas domas, bet..1.vai kaklam nevajadzeeja izskatiities savaadaakam? no shii skatu punkta izskataas ka paaraak garsh 2. vinam nebuutu jaabuut resnaakam(?) dry.gif
Sushi
Cowkiller, žoklis paliek žoklis. XD
Sorrow, jā, plakana kā plakanplaknis. Bet paldies par komentāru. :]
Kate, viņas tērps ir piespīlēts. Teikšu godīgi, šis zīmējums ir nevis ieēnots, bet apķēpāts.
Miki-shiki, paldies, kā jau vienmēr. :3
Catgirl, man patīk sliekas, laikam..
Sushi
Mjeh.. Sāku krāsot ar layeriem. Šis ir pirmais. Parasts portrets ar ļoti redzamām kontūrām un draņķīgu krāsojumu, bet nu jāsadzīvo un jāmācas.
IPB Image
[double-posting isn't fun]
Jēē, es viņai aizmirsu uzzīmēt otru plakstiņu.
Karamele
priekšpēdējais man ļoti patīk - tieši pats stils un stilīga poza. manuprāt ļoti labi uzzīmētas plaukstas. ^^
pēdējais jāpiekrīt, ka nav no labākajiem, bet mati super izskrāsoti, bet acis... lielas un mušīgas XD
btw ja vajag skaneri, vienmēr vari jautāt man :3
Ami
Lai taisiitu skropstas, iesaku izmantot nevis brush tool, bet gan, apkaart plakstiniem uzvilkt kontuuru un tad ar smudge tool taisiis. izskatiitos labaak. Nu vismaz man taa liekas.
Tigra2
mati ir kudii kudii interesanti. smudge tool?
Tas, ka redzmas kontuuras driizaak ir kruti, var saprastu kur kas beidzas un kur kas sākas, man taas nekad nav redzamas._.
viņa izskatās tāda domīga... apspriež kaut ko. ''varbuut uzvilkt oranžo kleitu?''
Acis izkrāsotas atbilstoši tērpa, man arī tā patīk darīt :3

Shatako
Jāmm man patiikās tas pēdējais darbs tāds interesants,diivains...Patiik ka acis un skropstas ir ziimētas ar stingru liiniju, bet pārējais ir tād plūstoš!Izskatās interesanti! happy.gif
Bitter_me
Man ljoti patiik peedeejais darbs, lai gan itkaa ir visaadi siikuminji, kuriem vareetu piesieties(taadi ir visiem) tomeer darbinsh taa piesaista, ka kopskataa nemaz nevajag.. Man taa meitene patiik, varbuut vajadzeetu biku vairaak paeenot, bet taa shaadi vai taadi piesaistoshs.. laugh.gif
Miki
Hee shitaa meitene kopskataa ir baigi smuka..
Zini bet man liekas ka vinjas ac aabji kriit laukaa...sorry bet taa izskataas (varbuut taa izskataas tikai man, jo shodien neesu savaa praataa XD)...
Nu jaaa,hmm kas veel man patika..ā jā toni kaa jau vienmeer patiikami izveeleeti...
P.s. Taa esi tu? happy.gif
Sushi
IPB Image
Iepazīstaties.
EDIT: Tagad Zaķim Dārzkopim ir nerūtainas bohēmistu bikses, kādas biju viņam piemodelējusi klāt kādu laiku atpakaļ.
Klokjvaarpsta
Taa neko character concept artwork. Daarzkopis ir pervs, jo vinjam nav bikshu (vaig atsaukt atminjaa, ka Vaaciju nosodiija, jo futbola chempionaata talismanam lauvam nebija bikshu) Minkai shkjiet pat apenes ir bet zakjis vispaar bez aizspriedomiem.

Bet Usagi-yo un Koneko-yo vislabaakie un vispiemiiligaakie savaa vienkaarshiibaa un naivumaa

Ko tu ar vinjiem dariisi, storiju taisiisi?
Sushi
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Feb 22 2007, 11:42) *

Taa neko character concept artwork. Daarzkopis ir pervs, jo vinjam nav bikshu (vaig atsaukt atminjaa, ka Vaaciju nosodiija, jo futbola chempionaata talismanam lauvam nebija bikshu) Minkai shkjiet pat apenes ir bet zakjis vispaar bez aizspriedomiem.

Bet Usagi-yo un Koneko-yo vislabaakie un vispiemiiligaakie savaa vienkaarshiibaa un naivumaa

Ko tu ar vinjiem dariisi, storiju taisiisi?

Neko jau īpašu nedarīšu. Šie chari ir radušies dzīves laikā.. nu tā..
Popkornu Zaķis - man ir apm. tāda rotaļlieta, ko uzdāvināja korejiešu restorānā (sen).
Zaķis Dārzkopis radās kādā 8. klases kompozīcijas stundā, kad bija jādomā apdruka krekliņam. Viņa draudzenīte gan radās speciāli priekš ZD pieskaņota.
Usagi-yo un Koneko-yo radās apm pirms 3 mēnešiem, es vienk. uzzīmēju uz galda šitādus abus. un viņi radās.
Un viņi nav pervi. Par piemēru ņem Vinniju Pūku. tongue.gif
Pakkun
QUOTE(Sushi @ Feb 22 2007, 13:45) *

Par piemēru ņem Vinniju Pūku. tongue.gif

tu laikam joko.. vinnijs pūks ir megapērvs. visa meža suteners! un viņam bija sivēntiņš regulāri blakus...
Miki
Uuuu popkornu zaķis un zaķis dārzkopis...
Zaķis Dārzkopis man atgādina tavu kedu biggrin.gif
Redzu ka kaut kas jauns ir nācis klāt ko...he bet ir jau ok man patīk ātrie darbiņi pirms skolas biggrin.gif
Tigra2
Dārziens ownz, tas vecais labais gifiks... ^____^ Saistās ar to...
Koneko-yo un Usagi-yo tik kawaii....
Bet the best is the girl-city.. those panties.. ar soo.. turnin me on' XD
Sushi
Pakkun, kad tu tā saki.. jā, es pamanu sakarības. XD
Miki, nevaru nepiekrist. Kas būtu normāla keda bez Usagi-yo un Zaķa Dārzkopja.
Tigra, tu par to gifu, kur viņš laistīja puķes un tas koška nomaucās? XD Kas tā par iesauku Girl-city? biggrin.gif

Ok.. man pēdējo mēnesi galīgi nav laika kko normāli uzdragāt uz lapas, tāpēc jāatskaitās ar vecajiem garadarbiņiem. Well, te viens sens, ko CO jau ir redzējuši.
IPB Image
Miki
Wouch...
Kaut kas tavā stilā un, kaut kas jauns, kā es te redzu...
Visumā pats darbs ir interesants un ēnas ir ok..
Piesieties gan varētu tikai tam apkārtējam krāsojumam, nav vienādi, bet mēs jau zinām kā ir krāsot ar flomjiem happy.gif

(tas tak ir ar flomjiem?)

He...nu jā un man patīk tas ka es pirmā novērtēju tavu darbu...jeee...
" Jūos lepna par sevi XD"
metaphor
patieshaam juutam progress. ye .baby .ye! biggrin.gif loti labi uzziimeets. baigi patik. taa tikaj turet.nezaude garu un daudz iedvesmas wink.gif
Misa
man liekas ,ka es sho redzējusi nebiju...bet ir kewl. Viņa izskatās ļoti skaista, man it īpaši patīk seja un mati. Un krāsojumam ,manuprāt, naw ne vainas. :]
Shatako
Jamm Sushi man jau patiik.
Krāsojums ir ok.Vieniigi palukstas taadas mazas,strupas. laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sushi
Kārtējā ķēpāšanās trijos naktī.
IPB Image
Karamele
ū jē, lolita-style ^^ ar paintu tiešām forši iznāk, haltūra, bet man patīk. derētu tev biežāk likt savus nakts ķēpājumus šeit iekšā.
Miki
Woohohouu..nakts ķēpājums ko..biggrin.gif..
Ir ok man jau patīk...
Vai ta nebija liela noņemšanās ar paintu..?
Lab nepiesiešos šoreiz nekam, ņemot vērā apsākli ka tas ir zīmēts trijos naktī un vēl uz painta...ehh man ar tā gribētos zīmēt...
zeloco
uuu... peedeejais lielisks... oekaki vai kaada cita proga?
Dranzer_g
ja jau tev paintaa izdodas ko taadu dabuut gatavu - iesaku kerties klaat Macromedia Flash , CorelDraw vai Photoshop ... tad visjau varees redzeet veel labaakus darbus smile.gif
Taichi
Ooo... tās kā gotiskās lolitas? Tie trīs naktī bija to vērti. Man ta patīk. blink.gif
sandzi
forsi izskatas pec leles biggrin.gif
Sushi
Jocīgi, ka darbus, kas ir tiešām uzskricelēti dažās minūtēs ir vairāk novērtēti, nekā tādi, pie kuriem tiešām esmu piestrādājusi.
Kara-chan, paldiesiņš!
Jā, Paint ir labs, ja grib uz ātro ķēpāt, Miki, kā šoreiz arī notikās. Bet, paldies. :]
Zeloco, paldies. Nu.. tādus oekaki es vairāk lieku vienā no tajiem the otaku saitiem. Bet nu.. XD
Dranzer, pašķir dažas lapas uz aizmuguri. Paldiees.
'Taichi, Sandzi, paldies.
Diemžēl tās nav LELES, bet gan parastas meitietes. XD
metaphor
blink.gif cik smuki uzziimeets! un veel pie tam paintaa un mees visi taksh zinam, ka daudziem paintaa nesanaak . sad.gif bet loti smuki. apsveicami. taali esi tikusi. taa tikaj turpinaat un tev izdsies tikt sensejos[level up] wink.gif
Tigra2
Kopskats riktīgi forš. Tā noskaņa... mmm :3
Viņas liekas augstas, apņēmīgas un gothic. Vispār naisu. Patīk man Paint darbi :3
Tākārtīgāk pamanīu tikai mazu kļūdiņu tai meitenei, kas redzama profilā. Viņas pazode liekas nedaudz par taisnu. wink.gif Bet tas uzreiz acīs neiekrīt. visa uzmanība tiek pievērsta prikešplānā esošās sejai.
Ami
Tās porcelāna lellītes ir tik sasodīti smukas! Agh.. *Apskaužu. =]
Sushi
Tā, nu, kā jau parasti, sen nekas nav te bāzts. Iedevu tētim ieskanēt te dažus.
Šie četri - zilā ir Elīza, brūnā - Alise, zaļā - Emīlija, rozā - Esmeralda. Tie ir chari no komiksa, ko zīmēju, kad kārojas zīmēt. Izmantoti ir tikai flomji un lineāls. (^..^) Vienīgais - maliņas bija tiešām rūpīgi uzzīmētas, vienk, skanējot tā sanāca..
IPB Image

Un šeku reku ir tāds parasts zīmējumiņš - bābu bars (tiesa gan, zīmēti konkrēti cilvēki, ieskaitot mani). Izmantoju tikai marķeri un flomjus.
IPB Image
Tigra2
Alise ir viskrutākā. Flomji.. daudziem viņi nepatīk, bet manuprāt tiem nav ne vainas, tikai grūti izmantot. tev, tā šķiet, flomji nav šķērslis, lai uzblieztu krutu bildi. :3

sushi, vai tu esi tas smukais chars bordo kleitā? ^.^
Mimi
Man gan liekas, ka Emīlija rocks. Tai otrajā bildē, meitene ar bordo svārciņiem un zaļu kreklu ir līdzīga man :3
Bet otrajā man vislabāk patīk tās divas bābietes, kas stāv visvairāk pa kreisi - tai ar zilo - apģērbs un lietussargs, tai ar taureņainiem svārkiem - pričene un galva.
Cilveeks
man patiik blondaas mati... labi uzziimeeti.. happy.gif
Misa
man patīk meiteņu bariņš...visas ļoti smukas...un brāl, manuprāt skaidrs , ka chikse bordo kleitiņā ir sushi ^^. Vai arī es maldos?
Miki
Eee, bet zīmējums ir baigi labais..(tas pēdējais)
Bet zini nebiju tik ļoti ievērojusi, ka es esmu vienīgā blondā...
Es izceļos jēēēēē XD

(Miki iet sviestā XD)
Sushi
Tigra, paldies! ^^ Jā, es esmu chars bordo kleitā. Flomji varētu nebūt šķērslis, jo labi flomji. XD Un jā, Alise...
Roserette, paldies liels. Prieks, ka patīk, kā esmu uzzīmējusi savas draudzenes, tiešām. (:
Cilvēks, arī labi. 'dies!
Misa, tu nemaldies. Un paldies. ^^
Miki, ak, tu mūsu blondīnīte.. Paldies. (:
Sushi
Un tā, es sapratu, ka man vajadzētu pārbaudīt, vai es vispār vēl kaut ko varu uzskricelēt ar peles palīdzību.
Darīju to uz visparastākā no parastajiem paintiem. Sākumā gribēju kaut ko uztaisīt uz koreļa, bet, kad biju diezgan daudz jau izdarījusi, atcerējos, ka nav uzlikti layeri. Neko darīt.. maza šķipsniņa no painta arī nenāks par ļaunu. Un - ēnot ar paintu ir tāds čakars, zinu, ka izskatās užasīgi.
IPB Image
Arts
Acs ir brīnišķīga!!!Meitenīte normāla,bet tā acs ir brīnišķīga!!!!
Dead Star
ēmm bišķiņ neiebraucu,zīmējums ir tikai uz paint,vai arī bišķiņ korelī? Nē nu lai arī kā - zīmējums patiesībā nav nekas īpašs (tā es saku,jo tev ir bijuši īpašāki),bet vismaz izmēģināji roku zīmēšanā arī peli,joprojām sanāk pat ļoti labi. Pele ir liels naidnieks,ko ne katrs iemācās pakļaut %) nu tas tā mazliet šiziski murgi,varbūt mani arī tā ace iedvesmoja
Sushi
Paldies, bet zīmēts tikai uz PAINT. ^^
Nu jā, acs.. skaista.
Sorrow
Lielā acs skaista, bet meitenes acis gan nē...nezīmē tās melnās skropstas apakšā...vai vismaz ne tik garas, spilgtas un tik daudz. Vispār piekrītu ka pati meitene nekas īpsš nav. Man šķiet, ja roku ēnojumā būtu vajadzīgas vietās ielikts vēl kāds vēsāks tonis, tad rokas būtu ļoti labi sanākušas.
Sushi
Paldies, par komentāru, Sorrow.
Lieta tāda, ka tikai nedaudz ņemšu vērā to, ko teici par acīm, jo man tiešām patīk viņas acis. Tās varbūt neatbilst tavai un citu cilvēku gaumei, bet manai gan. :] Man liekas, ka uz datora zīmētajos zīmējumos neviena no meitenēm nav īpaša. Un, vēlreiz paldies par kritiku.
Sorrow
ludzu...
nju tas jau vispār baigi labi - galvenais ka pašam savs darbs patīk! laugh.gif
Pakkun
a man gan acis patīk. gan lielā(kas ir ūber) gan šamējās(kas arī ir ūber)! skropstām apakšā nav nekāda vaina, piesit zīmējumam garšu. man tā ir pēc speķa pīrādziņiem.
Dead Star
QUOTE(Pakkun @ Apr 15 2007, 12:36) *

a man gan acis patīk. gan lielā(kas ir ūber) gan šamējās(kas arī ir ūber)! skropstām apakšā nav nekāda vaina, piesit zīmējumam garšu. man tā ir pēc speķa pīrādziņiem.

Savā ziņā piekrītu. Acīm vismaz atšķirīgāks stils,nav tādas,kā zīmē vairākums.Un viss paintā?Tavs tiešām ir baigais malacis ,roka nereāli ietrenēta tanī programmā,vēlreiz malacis %)
Mimi
Izskatās, laikam jau ir(?), pēc porcelāna lelles ādas.
Man ļoti patīk. Ģeniāli. blink.gif
Bet man netīk skropstas. Nezinu. Un jūs manu viedokli nemainīsiet.
sad.gif
Vispār jau malacis esi o.o
Sushi
Sorrow, nu tā mēdz būt, bet tomēr, ne vienmēr. ^^
Ou jē, Pakkun, paldies. Tiešām paldies! '',
Dead Star, pāāāldies! :3
Roserette, nu, bija jau domāta parastas [dīvainas] meitenītes āda, bet sanāca ne tāda, kādu biju paredzējusi. Tomēr tiešām bija liels slinkums pārlabot visu.
(tas gan nav attaisnojums) Bet tomēr liels paldies. Skropstas, hehe.. man gan tādas patīk. :>
Bitter_me
Peedeejais darbs loti, loti, loti patiik... man seviski patiik kaa meitenei taa aada izskataas, drosi vien ka nav viegli taadu efektu panaakt, darba kompoziicija ir interesanta, varbuut biskjiit vareetu par anatomiju kko piebilst... Bet, nee.... Loti patiik!! biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.