Hmm... man šis zīmējums pašai nepatīk, jo nesanāca tā, kā vajadzēja..
Jāzīmē ātrāk nākamais, lai šitais paliek atmiņā!
Lūdzu mani atvainot, bet es ņemšu piemēru no edg un izkritiēšu tā kārtīgi.(tik labi kā egd jau nesanāks, jo man uz kritizēšanu nav tāda talanta, bet darīšu ko varēšu)
Sushi tev ļoti labi padodas sejas formas un acis, bet absolūti neštimmē mati, un tas kas zemāk par galvu, nav jau galīgs sviests, bet vajadzētu labāk.
1. Ķermenis tev sanāk kautkā masīvs, platums tā kā vajag, bet ēnojuma gandrīz nav, liekas, ka tu visas ēnas liec ar gaišāku krāsu un tik nemanāmi, ka no tā nav nekādas jēgas, jāņem arī tumšāks tonis.
Rokas arī, it īpaši tā zona, kur rokas iet līdz elkonim - tur tās ir o banān! cik stūrainas. Mēģini nedaudz maigākas tās līnijas vilkt, bet redzamas, savādāk līnijas tev ir pārāk nevienmērīgas un liekas izplūdušas.( Līnija ir kā membrāna šūniņai, ja tā būs pa plānu, citoplazma izlīs un šūniņa ies bojā, tā iet bojā zīmējums, bet ja pa biezu, tad šūna neuzņems barību un arī ies bojā. (es nu gan esmu kautkāds pārfanojies biologs))
Tērps. Ideja ir laba, bet izpildījums ne pārāk, liekas, ka tā apkakle būtu uzzīmēta uz tās kleitas, nevis tur būtu. < - Atkal ēnošanas vaina.
Plauksta uzzīmēta labi, bet līnijas nekur neder, tās ir nevienmērīgas.
Kakls par garu, vispār jau tas ir normāls, bet es domāju, ka tam vajadzētu būt īsākam. Pie tam, kas tas par puļķi pi kakla? Tas laikam bija domāts kā kakla līnija, bet kakla līnija izskatās pavisam savādāk.
Seja, kā jau agrāk teicu, forma glīta, bet tās damned līnijas! Pie līnijām tiešām vajag vairāk piestrādāt. Ar sejas saturu ir tā, ka man liekas, ka acis kopā ar gegunu vajadzētu pārnest uz leju nedaudz, savādāk pārāk liels laukums starp degunu un muti. Degunu nevajag tik klekšainu(atkal līnijas) un augšlūpu tik biezu uzacis vajadzētu platākas.
Un pats pēdējais - Mati! Izskatās kā plastalīns, absolūti nedabiski, krāsojums tiem ir labs, bet formāts kādās līnijās vilkts galīgi nekur neder, šeit neiet runa par līnijās kā tādām bet gan par nedabisku matu sašņipsošanu un pinku piešķiršanu vietām kur tas nav vajadzīgs. pieej pie spoguļa un uzzīmē savus matus, domāju, ka tas palīdzēs iemanīties, kas un kā.
Viss, es vairs nevaru, nesaprotu kā egd tas izdodas. Neturēt uz mani ļaunu prātu, es tik centos palīdzēt. (ja tomēr ļauns prāts tiek turēts, aizej tā kārtīgi izkritizē manējos, man kļūdu ispējams pat vairāk)
Я не понял, что у неё (или него) в руке???
ne jau katras austiņas nozīmē inuyasha. nu, lai gan man arī tāda doma ienāca prātā...
nu, bet par ausīm... virspusei vajag būt citā krāsā, proti, melnam kaķim auss ir melna, bet iekšpuse rozā...3krāsainam the same.
Man taapat kaa Tigrai2 arii liekas, ka mati izskataas neiisti. Vinjiem gali ir apalji, taapeec arii taa tas ir!
Tātad... Runa ir par stilu... ja es zīmētu matus, ņemot piemēru kaut vai no pašas matiem, tas vairs nebūtu mans zīmēšanas stils.. Godīgi sakot, zīmējot ar roku, man ir pilnīgi savādāgs zīmēšanas stils, it īpaši jau matu, bet tas nav par tēmu..
Par ēnām es piekrītu, jo man vēl ir jāmācās ēnot tumšus laukumus.
Kontūras- nez, es tā parasti zīmēju, bet ja tik ļoti nepatīk, varu censties savādāk, jo vnk sanāk, ka es savuz zīmējumus tāpat ar roku krāsoju- ar kādu no paint tooliem, tas izbojā kontūru, bet lai izmantotu to lasso, ehh.. man ir pārāk trīcoša roka.
Aa, vēl es gribēju pateikt, ka piedurkne, sākot no tās baltās līnijas ir paplašināta, vnk nesanāca iekomponēt. Un plaukstā viņa tur kkādu manis pašas izdomātu jocīgu lietu...
Puļķis pie kakla? Hehe, laikam meitenīte būs nelaimīgi piedzimusi ar vīrišķīgu gāmuru...
Un runājot par acīm un degunu, man gan liekas, ka ir norm, vismaz man liekas, ka pie tā nevajadzētu piesieties, bet nu ok.. un par uzacīm tāpat!!!
Tas, ka ausis ir diezgan vienmērīgā krāsā.. tā tomēr ir weird catgirl, tā kā, var sagaidīt jeb ko..
Un vispār kopumā par matiem, vai tad tā ir visos zīmējumos, jeb konkrēti šinī? Ja šinī, tad tā ir mana kļūda.. bet ja visos, tad stils..
Tigra, es nemaz neņemu ļaunā tavu kritiku, jo tieši tā ir vajadzīga!!
Heh... šo darbu zīmēju kādas 5 stundas... Bet visu izbojāja mans dators, jo saglabājot kā PNG, tas tik un tā uztaisīja JPEG efektu.. tā nu es centos to kkādā veidā labot. Zīmēju un krāsoju paint, bet pabeidzu Corel Photopaint..
Gaidīšu komentārus!
Un lūdzu atvainojiet par dubultpostu!
Tigra2
May 10 2006, 22:17
MATI IR SUPER!!!! Izskatās dzīvi.
roka (Tā, kas netur maciņu) ir bikiņ savāda, ja meitene domāta kā gids, tad viņas rokai būtu jābūt ieliektai un augšu ar plaukstu uz augšu, vai arī uz maciņa pie otras rokas.
fons ar kruts, vispār progress, man tiktiešām patīk.
Btw.Puisītim galva pa lielu.(nevis proporcionāli pret sevi, bet gan proporcionāli pret tantīti, viņš tā liekas atrodas tālāk par gidu, bet uzzīmēts tā it kā atrastos tuvāk. (sarežģīti izskaidrot)
Kirara
May 10 2006, 22:19
Mazajam beernam galva gadiijumaa nav gandriiz lielaaka par veederu?
Man ljooootiii patiik shis darbs!!!
Tigra, paldies par komplimentu matiem.
Roka ir tāda tāpēc, ka sākumā biju domājusi zīmēt to meiteni kā darba sievieti ar bērnu pie rokas, ejot pa ielu, bet, domas ātri mainās..
Tāpēc arī tā roka palika tāda jokaina.. Un viņa ir domāta vienkārša sieviete, ko it kā fotogrāfē.. nu tā kā ceļojuma bilde!
Nez, puisītim tik lielu galvu zīmēju tāpēc, ka ir gadījies animēs redzēt, ka bērniem ir tādas lielākas galvas, nekā vajadzētu.. Varbūt šoreiz ir pārāk liela!
Pakkun
May 10 2006, 22:32
ljoti smuki, bet ja izmainiiji domas par puisiisha atrashanaas vietu, vareeja tach arii izmainiit rokas staavokli.
piekriitu tigrai - beerns ir saliidzinoshi proporcionaals pats savaas robezhaas,bet beernam nevar buut galva lielaaka par maates galvu, vajadzeetu it kaa mazaaku visu puisiiti kopumaa.
ja taa siikumaini -
kas man patiik: mati, sievietes apgjeerbs (! ljoti. to pat iisti nemaaku izskaidrot), fons (kā ar kraasaam ziimeets!)
kas man nepatiik - sievietes kaajas...man patiik ljooooti bala aada,bet sheit taas kaajas saliidzinot ar paareejo izskataas kaa nenostraadaatas,nedziivas,manaa skatiijumaa drusku izlec no kopskata.
ko es pamaniiju - kalna kraasa pa labi no sievietes rokas atshkjiras no taa pasha kalna kraasas pa kreisi no sievietes rokas, savaadaakzils. tas taa speciaali? ja taa,tad es neizprotu,kaa tas taa dabaa var gadiities. ^^
un kopumaa man shkjiet,ka shis ir viens no Taviem peedeejaa laika labaakajiem darbiem. tieshaam gliits.
Varu piebiedroties paareejiem un teikt, ka peedeejais ziimeejums ir loti smuki sanaacis. Vienkaarshi prieks skatiities. Naakamo veel labaaku!!!
Kontūras- nez, es tā parasti zīmēju, bet ja tik ļoti nepatīk, varu censties savādāk, jo vnk sanāk, ka es savuz zīmējumus tāpat ar roku krāsoju- ar kādu no paint tooliem, tas izbojā kontūru, bet lai izmantotu to lasso, ehh.. man ir pārāk trīcoša roka.
Cik saprotu tad tu savus ziimeejumus kraaso Corel photo-paint, tad var dariit taa, lai nesabojaatu liinijas (man vismaz iznaaca
): panjem savu ziimeejumu kuraa ir kontuurliinijas un atver ar Coreltrace, tad Trace>By advanced outline, pamaini peec vajadziibas uzstaadiijumus un Do trace un saglabaa. Rezultaats tiks saglabaats ar faila nos. paplashinaajumu .cmx. Tad corelphoto-paintaa uztaisi jaunu failu, tad File>Import... vai arii control+i un atver to notreisoto ziimeejumu(.cmx). Redzeesi ka vinsh paraadiisies kaa jauns objekts (kaut kas liidziigs fotoshopa layerim). Un Tagad var kraasot un liinijas paliks neskartas (nevajag kraasot tikai tajaa objektaa kuraa ir linearts).
Varbuut, ka noder, ja ne, tad ignoree
.
Dead Star
May 11 2006, 00:03
Nu sejas izteiksme sievietei ir super , mati acis iznākuši labi
Patīk ēnojums apģērbam.Fons starp citu iznācis pat ļoti labi,tie kalni - vienkārši apbrīnojami smuki> Mīnuss ir tas,ko jau teicu-kaut kā pastīvi viņa izskatās un pa manam ar kreiso roku nav kaut kas kārtībā. Cilvēku ēnu atspīdumu uz žoga(laikam) varbūt varētu mazliet tumšāku,pamēģini ,redzēsi kā ir
Nu tiešām ir labs ^^
Īpaši daudz laika man nebija, bet centos labot pēc jūsu teiktā.
Kirara
May 11 2006, 14:49
neapvainojies sushi, bet man liekas ka zeenam galva tagad ir par mazu..
Pakkun
May 11 2006, 16:09
..un kalns vinjas kreisajaa padusee palicis kkaads zilais, nesaskan ar toni.
Galva par mazu? Nu bet viņš tak ir mazs puisītis ar mazu galviņu!
Pakkun, tāds viņš bija arī iepriekš.
Tigra2
May 11 2006, 17:27
Smukinji, viss ok! Kalni meedz buut dazjaadaas kraasaas un ja taa ir anime bilde, tad tas nav nekaads briinums.
Puisiitis taads apaļš ar lielu džemperi... vispār viss ok.
Nav ideāli, bet to jau arī neviens neprasa, pie kājām jāstrāda, bet šajā zīmējumā tas nav vajadzīgs, jācenšas nākošajos.
man liekas ka ar kalniem viss ir kaartiiba, jo taalumaa tie parasti ir zilaaki... vismaz to es esu jau paspeejusi ieveerot skatoties anime... ;p
Nu jā, paldies!
No jūsu postiem pilnībā labā aura starojas ārā!
Par tiem kalniem- tieši tas bija mans mērķis, jo pati zinu, ka it īpaši animē, kalnu krāsas nav vienādas..
Man jau ir idejiņa nākamajam darbam!
Damn, kārtējais dubultposts, oh well..
Mans pirmais guro uz datora.. un tas jau vien tāds softy-softy..
Nu.. asās līnijas.... ehh
Keydan
May 28 2006, 00:27
Es nevaru saprast ka jus varat zimet kaut ko tadu? Protams, darbs ir glits, bet tomer man nepatik nekas parak sadistisks!
Nja jauks zimejums
Tikai par maz asinu
Bet ta uz datora zimets labi
Mani komplimenti maksleniecei
Kirara
May 28 2006, 00:38
Man dazhreiz paliek slikti redzot taadus darbus, bet biezhaak man naak smiekli par to no zilaam debesiim.
Aarpraac...
Labi, ka veeders nav uzskeersts un pa to araa nekaraajas zarnas
Psycholog
May 28 2006, 08:19
Guro gan tur diezkaads nesanaak..bet nedaudz asinju (itiipashi taadaa origjinaalaa veidaa
) tieshaam te nenaak par ljaunu:) Īsi: Man patiik.
Nerine
May 28 2006, 10:29
Tev ir ļoti ļoti skaisti zīmējumi...
pēdējais gan man tā ne īpaši, bet tas jau laikam drūmās noskanas dēļ. Bet ja tu nebūtu asinis un meitenei būtu acs, tad man patiktu!
Kas tad nu? Te daži saka ka ''fuj''? Īsts otaku ir arīdzen guro (ne tikai hentai, yaoi etc.) fans
YESS, tukšums izrautās acs vietā ir diezgan profesionāli uzzīmēts
un man ļōooti patīk ''You may use this'' XD Labs jau labs guro.
Kikyou
May 28 2006, 11:41
Baisi un efektīvi - tev ritīgi labi izdevies atmosfēru dabūt pareizo.
Man jau patīk. Ā, un asajām līnijām nav ne vainas. ^^
Varbūt būs man ar kādreiz jāpamēģina guro uzmaukt. :|
Nu paldies!
Tā jau ir gaumes lieta. Par to es piekrītu, tāpēc neko nesaku.
Zinu, ka ir daudzi cilvēki, kam guro galīgi neiet pie sirds. Un vispār, kā jau teicu, šis jau tikai tāds softy-softy (maz asiņu utt) un es nedomāju, ka manam pirmajam vajadzētu būt ar asiņu un vardarbības jūru!
Kikyou, uzzīmē!
Pakkun
May 28 2006, 12:25
"You may use this.." - shaads teksts dzirdams arii Futuramaa (taa nav anime, bet Matt Groening meistardarbs
) un arii attieciibaa uz dakshinju un acs izdurshanu
darbinjsh riktiigi forshh, man tieshi patiik, ka nav smagais guro, nevajag taadus
Dead Star
May 28 2006, 14:23
O jā .. tagad darbam ir īstā noskaņa,kad ir arī asintiņa uzzīmēta .. man tiešām patīk .. un tā ideja par "you may use this",kā jau teicu ir super .. Sauciet mani par bišku maniakālu,bet nu nezinu man patiešām patīk viss šajā darbā
Malacis,labi izdevās panākt to īsto noskaņu!Krāsojums arī izdevies!
QUOTE(Pakkun @ May 28 2006, 12:25)
"You may use this.." - shaads teksts dzirdams arii Futuramaa (taa nav anime, bet Matt Groening meistardarbs
) un arii attieciibaa uz dakshinju un acs izdurshanu
Ak dievs, es to nezināju...
Ehh, nu nekas!
Paaaldies, Dead Star!!!
visu cienju,par izdomu jo es nezinaaju ka ar paintu tomeer ir tik plashas iespeejas.
Tas nav zīmēts tikai uz paint
Uz paint tas ir tikai zīmēts un izkrāsots, bet blood un dirt ir no photopainta..
Keydan
May 28 2006, 18:43
Kapec neizmantot fotosopu?
Kirara
May 28 2006, 19:27
Tu tikai asinis un netiirumus taisi photopaintaa?
Viss darbs izskataas kaa no photopainta. Tu laikam esi iemaaciijusies lietot paintu.
Nu darbiņš jau tā smuks, bet... kā jau tu labi zini, guro man tā ne pārāk patīk. Bet vajag jau dažādībai arī kādu skarbāku zīmējumiņu
Nu, par šo darbiņu īsti kritiku negaidu, jo tas nav darbiņš.
Tikai ātrā skicīte, ko tāpat sagribējās ielikt.
Kirara
May 30 2006, 14:28
Varbuut taa ir aatraa skiciite, bet man shis darbs iet pie sirds!
Tik ljoootii!!!
Vieniigais kur vareeji pacensties ir rokas.
Psycholog
May 30 2006, 20:08
Kaadas muljkjiibas, ar rokaam viss ok prieksh skices, pie kajam bija jastrada
Sushi, kur avataru izraavi?
AaiiKate
May 30 2006, 21:36
piemīlīga
Jā, kājas.. riktīgi līkas!
Nekas, nekas!
Paldies par komentāriem!
Kikyou
May 30 2006, 22:05
Izņemot to, ka kājas ir tādas, kādas viņas ir... Baigi piemīlīgs.
Tigra2
May 30 2006, 22:21
nezinu gan par tām kājām , man liekas, ka problēma vien tur, ka viņai dupsis kā ķirbiic. XD
QUOTE(Tigra2 @ May 30 2006, 23:21)
nezinu gan par tām kājām , man liekas, ka problēma vien tur, ka viņai dupsis kā ķirbiic. XD
Emmm, kājas UN pēcpuse.
Rodas iespaids ka kājas ir no kautkādas gumijas. Viss pārējais ir puslīdz ok.
mīļš darbs <3
Atljaavos chakareeties pa ziimeejumu. Kaut kaa iisti labi vienalga nesanaaca. Ak, jaa, gurni par shauriem. Par daudz sashaurinaaju...
Wow.. nu paldies, edg.
Es taču teicu, ka tikai prasta skicīte.
Patis sapratu, ka kājas nav labas (un dibens arī), bet paldies...
Godīgi sakot, man viņa izskatījās pēc kkādas slimnieces.
Pakkun
May 31 2006, 18:03
...eeeeerm... vai man tikai taa liekas, jeb vinjai kaajstarpe ir par platu? O.o
es neko neteicu tieshi taapeec, ka skiciite, bet nu ok.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.