Paldies visiem labajiem, kas komentē. :3
Nu re, Sushi ir tikusi pie tabletītes, tas nozīmē, ka tagad te postosies ķēpas. XD te nu pirmā, kas tapa 15 min.
Pakkun
Sep 16 2007, 19:47
man patīk kā mati izskatās - tādi dzīvīgi.
Nu moinsii voinsii.. O.o
Num jaa...darba jau mazlietinj Tava stilaa, bet tomeer kkas jauns..
Un vai zini tas ir labi...
Turklat tadelj, ka pirmais darba ar tabletu, tad ir jaieveelaas veleshanaas ^^ davai uzpriekshu ievelies es gaiduu...
Nu un par pashu darbu, es nez nu ir jau ta nekas, tik prieksh maniim bik pa daudz sashviikaats...nu tb sapluust man kopaa..
*Miki iet uzlikt brilles, mosh nesapluudiis kopaa*
Chutj sahaushaliigs darbs...
Tigra2
Sep 21 2007, 15:07
Domāju, ka, ja ir tablets, tad var panākt krietni vien tīrākas līnijas.
Kā lai saka mati: 10 - tiešām dzīvīgi un labi sanākuši, kā arī spīdumi uzlikti īstajās vietās, lai gan viena šķipsna, tā, kas krīt pār viņas plecu, ja kārtīgi ieskatās, liekas pastīva, taču kopumā mati ir izcili.
Āda: 5 - izskatās sašmucēta un netīra, kā arī saplūst ar tērpu, jo ādas štrihojums ir pārāk līdzīgs apģērba štrihojumam.
Tērps: 6 - glīši izveidotas svīrtiņas, taču galīgi nekārtīga, stīva piedurkne un šausmīgas mežģīnes. Vajag taču tik maz, lai mežģīnes izskatītos cilvēcīgi T.T
vidējā atzīme 7, labi, taču tu vari daudz, daudz, daudz labāk.
Tomoko
Sep 21 2007, 23:42
Tableta darbs ir ok, man patīk ^^ Bet tas zīmējums ar meiteni pie tējkannas ir vienkārši apbrīnojams.. Lai kaut ko tādu uzzīmētu noteikti aizgāja ļoti daudz laika. Bet toties atmaksājās, jo izskatās ļoti skaisti. Un tās tapetes.. Tapetes! o_o Dieva dēļ, tas ir kaut kas vienreizējs..
Un ja tā padomā - ja uz ekrāna šis darbs izsktās vienreizēji, kā tas izskatās dzīvē? Varu saderēt, ka daudzreiz labāk, tā lielākoties ir.
Nu ko, esi pacentusies un par to es tev varu teikt vienu prastu vārdu - malacis! Kautgan tas ir par maz teikts.
Taaaksh, ko es sheit atrodu..
Bac es te tik sen nebiju bijusi..
Ienaku un mekleju Tavu galeriju un nekaa.. :/
Nu zimee zimee jaunkundziit...^^
Nu, labi, labi, jaunkundzīt...
(briesmīga šķipsna!)
Tigra2
Dec 11 2007, 00:00
viennozīmīgi progress.
:3 šitas dikti iepatikās, laikam buus deviantartā tevi jāatrod un jāiedod
+favs .:3
Tērps riktīgi smuki izdomāts, krāsu salikums netradicionāls, taču ļoti patīkams, tā tik turēt, sushimon!
Roka īpaši feina. :3
Kikyou
Dec 11 2007, 23:56
Afigeņa! Mīmes tante rullz. Skaists tērps. Vislabāk gan izdevušās tās lokas. Super, super!
viņas mati un skatiens man atgādina L... Tie ir izdevušies vnk dievīgi. Īpatnēju efentu rada pludināto un laukumos veidoto ēnu mija... Man patīk
neatkārtojami skaisti.
man dikti patīk tas džekiņš pie cepures.* meitenei ir ļoti skaistas acis. tērps - fascinējošs.
man patīk krāsu salikums, kas ir mierīgs un gaisīgs, bet nav ne par tumšu, ne par gaišu. piemīlīga un skaisti smalka frizūra. man ļoti tīk piesātināti zilais matu tonis~ atgādina lelli, kas tiko būtu pamodusies no gara miega un tagad staipās.
kopumā ļoti tikams darbs, bet tik tā fona pietrūkst. tas ir viens mīnuss. bet tas tomēr ne par mata tiesu nemazina manu patiku pret šo darbu.
well done!~
ar lielu cītību gaidīšu vēl kaut ko.
Tomoko
Dec 12 2007, 17:18
..skatījos uz monitoru vairākas minūtes.. nevarēju acis atraut no tā zīmējuma.. Skaisti. Tiešām, skaisti! Šajā zīmējumā man patīk viss, bez izņēmumiem - frizūra, tērps, skatiens, poza, un vēl, un vēl un...!
bwah, rakstot šo īso postu nevarēju atturēties no kārdinājuma aplūkot to zīmējumu vēlreiz.
Tiešām lielisks darbs. You have done it, Sušīt! :3
zeloco
Dec 12 2007, 19:23
oo, skili aug! *lurve*
wow, perfect!
what can i say...
man ļoti patīk krāsu salikums, un viss kopā ir wnk burvīgs. ^^
PERFEKTS.
ļoti labi manāms progress, ļoti skaists cars. ^^ seja drausmonīgi labi sanākusi. vēl tāda stila zīmējumus. xOO
FuschichO
Dec 15 2007, 12:17
Naisu, naisu- hontoņi. Bāā... cilvēks, kurš prot krāsot!!! *crawls back in the shadows and starts eating crayons* Baigi feinā meitene, bet izskatās bīstama, ar kautkādām krutām spējām, ne jau šādām-tadām. Njā.. kā zīmējums, kā māksla tavs ražojums arī gana kruts. Apsveicu.
Dead Star
Dec 24 2007, 00:26
mmm,pievienojos.ārkārtīgi glīši.feini izdomāta cepurīte un tērps.viena no atšķirībām no iepriekšējā zīm.,ka matiem to līniju vairs neatstāj melnu,kā arī izskatās ūberšķipsnaini.nāis,nāis in general.un ļoti.indeed.tā tik turēt.un noteikti uzzīmē kko vēl,varbūt pat leilāku,jo kā nekā brīvlaiks tagad.
Oh my dear, paldies jums visiem, gandrīz neviena slikta vārda. Kā tā var būt? Man liekas, ka tur ir daudz mīnusi, bet nu labi, labāk necelsim tos augšā pagaidām. :3 Paldies visiem par labajiem komentāriem, drīz kaut ko iepostošu vēl.
yay to skaneris! četri jauni darbiņi. jap. man patīk grafika. NO PENCILS. I HATE THEM! Bez dzēšanas.
''Rebirth. Miroku & Yasmin''
''Elīza: Who? Me?''
Jauns čars. ''Chyoku. unfinished I guess''
Kaut kas līdzīgs, bet, manuprāt, labāks. Random meiča. Neatceros nosaukumu. XD
Kikyou
Jan 15 2008, 22:08
Moins, tev gan patīk ar detaļām ņemties. Ļoti labi. x.x Lolitas, hi hi.
Tomoko
Jan 16 2008, 00:11
Pēdējie ir skaisti, bet to jau droši vien to zini (: Kā vienmēr, sajūsmina viss personāžs kopā. Te reiz ir jāsaka, neko pielikt un neko atņemt.
Good boy! >w<
zeloco
Jan 16 2008, 02:17
mmm... ļoti patīk... tavos darbos ir tāds detaļainības līmenis, ka pat teksti par nepareizu anatomiju liekas zaimojoši.. šeit pat prasās, jo kreisāka anatomija, jo labāk.. Tā tik uz priekšu!
Tigra2
Jan 16 2008, 14:06
Nu man jau patīk :3 Tik ar ko tas zīmēts, liekas, ka melnā pildspalva, taču dažviet liekas, ka krāsojums ir pārāk vienmērīgs un plūstošs, lai būtu pildspalva,... mistika.. :3
Zīmējumi baigi smuki, piekrīrtu zeloco. Brīžām tās neprecizitātes piešķir tieši nepieciešamo efektu, nerealitātes sapņaino sajūtu.
Gaidu nākamos. Kef kef >:3
jap, tie pēdējie ir vnk.
awsome.
vislabak man apatīk 4ais un 2ais. ^^
lolitas rock.!
Mhm, tā ir parasta melnā pildspalva. Samazinot varbūt saplūda, so..
Liels paldies jums par komentāriem, lēdijas. ;D drīz būs vēl.
FuschichO
Jan 21 2008, 23:43
Mmmm... jā.. es ar kadreiz zīmēju ar pildspalvu. Tagad mans skills ir pazudis. Zīmuļi degradē, jo tu zini, ka varēsi izdzēst. Bāc.. būs jāsāk kačāties atkal.<--- tātad tas kopā nozīmē "respect". Piekrītu arī visiem augšupminētajiem komentiem
Hmmm nu taa man patiikaas, un un taa baisaa skjipsna ir forsha..
Zin ka sman vienigi liekas, ka tavos cilveka portretos ir taa ka acis izskataas plakanas... :/
taas ir manas domas, vinjas mosh vajadzetu kkaa savadaak enot...
Bet kaa jau teicu manas domas..
*Miki*
Divi jauni, kas nemaz nav tik jauni, tikai nesen ieskanēti. (krāsainie zīmuļi)
Lenore the cute little dead girl
(te laikam multenītes) fanarts.
High. Neatceros nosaukumu. XD Me sucko.
Kikyou
Jan 26 2008, 23:01
Nesucko gan, man patīk. Lai gan tai čiksei ir psihopātiskas platformenes. XD Ir labs. Un tas Lenore fanarts vispār ir awwww. Tā tik turēt, Sush'!
Man šķiet ka kurpītes tikai izskatās pēc planformenēm, jo tad psihopātisks ir arī galdiņš u.t.t ;D
Man patīk gaisotne zīmējumos.
Garfiskie baigi foršie sanākuši, Elīza un random meiča (sevišķi viņas acis, pilnīgi piesaista) vislabāk patīk. Padodās tev tās štelles
tāds savs stiliņš
Krāsainajos tai rozajai meitenei riktīgi piemīlīgs ģīmītis ^^ Patīk visas tās detaļas un sīkumiņi, ir kur aci piesiet
as always - forši darbi.
:3
jā, tās platformenes rock. forša ideja ar pagarinātu apakšu visam. ;D
huh. man patīk. vel. ^^
sunder
Jan 27 2008, 04:03
pedejie 2 tiešām ir ļoti burvīgi zimejumi, un kopejais skats tev sanacis vislabak
btw.
šita te nedaudz atgadina vienu to arrancar no vienas no pedejajam bleach serijam, ta ar kuru Ishida cinijas
Shatako
Jan 27 2008, 09:52
1. darbelī vienkārši nav kam piesieties, ļoti burvīgi. fanoju par izsprausto kntaktdakšu! :3 Lenore ir vienkārši ideāla, Texedormy superīgs un visi pārējie arī. patīk, ka no dīvāna palūr arī ZD!
ļoti patīk tas, ka galdauts nav izēnots kroku vietās.
2. darbūnī psihās platformenes rulzo! Man patīk slepenais mesedžs "High", patīk, ka uz otra zemākā galdiņa ir pilzi. Aij nu karoče man patīk viss un nav kur piesieties! :3
paldies par komentāriem, mīļie. :3
ehh, jap, kaut kā atkal sakārojās paintā pačakarēties..
Kikyou
Feb 26 2008, 23:31
Omg. XD Šitais vienkārši spārda. Lolīts ar pistoli, yaay!
Izskatās, ka viņa gan ir tikpat apjukusi kā mēs par to, kur viņa šauj un vai maz tā ir īsta pistole.
FuschichO
Feb 27 2008, 00:02
Augsta ranga čakarēšanās paintā, manuprāt
Shatako
May 1 2008, 17:00
forši tas, ka viņai ir kurpes ar momentiņu! ^_~ tas viņas tērps vienk. cute. redzams izbīlis un uztraukums viņas sejā [loving] aij nu pie velna you rock sush! +_+
cik paskatījos, patīk tavi darbi. ^^
tev sanāk. :]
Patachan
May 4 2008, 18:49
Man jau dikti patīk tas fanarts.
Paldies! :3 Komentāri, kas uzlabo garastāvokli.
Anyway, lai jūs nedomātu, ka esmu jau pamirusi, iemetīšu te tādus divus..
^ Nu, kārtējais čars. Piedodiet, ka man tik sūdīgi ar lainartu iet, bet gan jau ar laiku būs labāk. Un, jā, tāda poza ir iespējama. Vienk. izmēģināju pati, vai neesmu pilnīgas aplamības uzzīmējusi. Lai gan, kas tad ir anime.. tā pati aplamība. xD
^ Atvainojos, ka tik nežēlīgi slikta kvalitāte, gandrīz ne sūda nevar saprast. Bet tas ir fanarts vocaloid2 (un vocaloid) Miku Hatsune un Meiko. Man bija nedaudz problēmu ar skolas skaneri, skanējot šo darbu, tāpēc beigās tomēr nofotografēju ar telefonu. (=_=)
Cowkiller
May 10 2008, 00:10
pirmais mani uzrunaa!
tu jau neapvainotos ja es meegjinaatu uzziimeet ko liidziigu...
FuschichO
May 10 2008, 11:58
Tās acis matos ir vienkārši perošas...
Man domāt, ka lainartu vislabāk taisīt vektorprogrammā (Adobe illustrator maybe), jo ar fotošopu tur ir vai nu čakars vai arī es vnk neprotu no tā izdabūt normālus vektorus.
Tātad pirmais man patīk labāk. Otro es redzēju dzīvē ^^ Kāds gribēja man to iebarot kā manējo, bet es teicu, ka tas ir tavs, jo bija tāda juška. Es nezinu to animi, bet tas, ka viņai rokās ir loki, ir baigi forši. Atgādina Gantz sīpol-cilvēkus hehe
Cowkiller
May 10 2008, 13:52
QUOTE(FuschichO @ May 10 2008, 11:58)
bet tas, ka viņai rokās ir loki, ir baigi forši.
labojums tie NAV loki, tas ir Puravs- Puravi ir kultūraugi, kas bijuši izplatīti jau Senajā Ēģiptē, Grieķijā un Romā. Tos izmanto gan kā dārzeņus, gan kā garšaugus. Uzturā izmanto neīsto stublāju un sīpolu. Puravi satur vairāk olbaltumu nekā sīpoli, bet savdabīgo garšu tiem piešķir sēra savienojumi (100 gramos līdz 3 mg). Turklāt puravos ir ēteriskā eļļa, B1, B2, PP un C vitamīns, kā arī dažādas minerālvielas.
Puravi uzlabo ēstgribu, aknu un žultspūšļa darbību, un tiem ir arī urīndzenoša iedarbība.
Puraviem garša un smarža ir maigāka nekā sīpoliem, un to izmantošana virtuvē varētu kļūt daudz plašāka nekā pašreiz. Puravus liek pie zupām, gaļas un zivju ēdieniem, salātiem. Cukurā konservētas lapas noder konditorejas izstrādājumu dekorēšanai. kaa arii viens no welsas nacionaalajiem simboliem!
choose your words wisely persian... xD
Pakkun
May 10 2008, 14:23
QUOTE(Cowkiller @ May 10 2008, 13:52)
QUOTE(FuschichO @ May 10 2008, 11:58)
bet tas, ka viņai rokās ir loki, ir baigi forši.
labojums tie NAV loki, tas ir Puravs- [etc. etc.]
sit pieci! man arī puravi ir pastāvīga virtuves sastāvdaļa!
bet tā little miss hate tiešām laba, tāda piemīlīga. atgādina vienu paziņu XD
burtnīcā zīmētie gan mazliet pastīvi. bet tikai mazliet.
QUOTE(Pakkun @ May 10 2008, 14:23)
Ko tu īsti domā ar burtnīcā zīmētajiem? Miku un Meiko fanartu? Ja tā, tas nav burtnīcā, bet uz vatmanīša un krāsots ar krāsainajiem zīmuļiem. Diemžēl jāvaino foto kvalitāte. Bet, piekrītu, pozas ir diezgan stīvas. -w-;;
Pakkun
May 10 2008, 16:30
QUOTE(Sushi @ May 10 2008, 15:42)
QUOTE(Pakkun @ May 10 2008, 14:23)
Ko tu īsti domā ar burtnīcā zīmētajiem? [..]Diemžēl jāvaino foto kvalitāte.
nu tās kvalitātes dēļ arī, laikam, nospriedu, ka burtnīcā. un man šķita, ka biju pamanījis rūtiņas un sin^2 XD
FuschichO
May 10 2008, 18:45
Par puraviem- spēcīgi, ka no enciklopēdijas, pat spēcīgāk.
Es ēdu visu, am, am. Tātad Sushi uzzīmēja puravu, kuru ēd liela daļa tautas.
nu jaukas jums te tas diskusijas par puraviem. nezinaju, ka esi tads darzenju fans, cowkiller.
beeet.. te bus viens 10 min skichveida darbinsh, kur tika izmantots viens layer. xD
tapat, lai nebutu parak garlaicigi.
FuschichO
May 13 2008, 23:49
Nais, nais.. Pašportrets?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.