Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tu esi skatijies par daudz anime ja....
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Rika
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jan 17 2007, 21:15) *

QUOTE(Rika @ Jan 17 2007, 19:31) *

...esi gatavs strīdēties ar visiem,kas teiks,ka anime ir parasta bērnu multene,

Ka labu argumentu ietektu parādīt oponentiem hentai vai yaoi.

Ļoti laba ideja!!!

Turpinu iepriekšējo postu:

...ja jūties,noguris,neizgulējies,kā no veļas mašīnas izņemts,tikai tāpēc,ka vakar nebija iespējas ieraudzīt nevienu pašu ar anime saistītu lietu,

...ja 2 dienas(maximums) neesi redzējis turpinājumu anime,ko pašlaik skaties,atverot ledusskapi tev liekas,ka tur sēž chibi InuYasha,kurš ar lielām,lūdzošām acīm lūdz,lai tu šodien obligāti noskaties kādu anime epu...

...ja tev ir dilemma-būt par shinigami vai nē.

Pirmais man jau pieredzēts.
Ginta
...anekdošu vietā draugiem atstāsti kādu smieklīgu gadījumu no anime,
...secini,ka nav jēgas skatīties "reālās filmas",jo uz ekrāniem sāk parādīties Bleach filma

..kad citi stāsta smieklīgus atgadījumus iz dzīves, tu stāsti atgadījumus no anime.
..nav jēgas no reālām filmām, ja viss jau tāpat anime jau ir redzēts (pie kam, iespējams, labākā izpildījumā).
edg
QUOTE(Rika @ Jan 17 2007, 21:27) *

Ļoti laba ideja!!!

Es speeju iedomaaties to dziivee.

MAMMA: Atkal skaties taas beernu multenes?
ISABEL: Mammu, es tachu teicu, ka taas ir nav vienkaarshi multenes. Tur ir sizhets, nopietnas teemas, taapat kaa filmaas.
MAMMA: Nu, nu...
ISABEL: Nu, skaties, es tev paraadiishu! *atver yaoi*
MAMMA: AK, DIEVS!!! AIZVER TAAS PERVERSIJAS! AIZVER!!! Kaapeec tu nevari buut kaa visi normaali beerni!? Ko es esmu noziegusies, ka man taads beerns uzaudzis! Ko es dariiji nepareizi? Kaapeec... *gaida atbildi*
ISABEL: ...
MAMMA: *sashutumaa klusinjaam* Vai tu narkotikas arii lieto?
ISABEL: Nee, tachu!
MAMMA: Labi, bet... neko *pagriezh galvu* *padomaa* *iziet pa durviim*
*dzirdami skalji mammas shnjuksti*

Naakamajaa dienaa mamma izdomaa, ka visiem jaabrauc uz meenesi atvaljinaajumaa, ciemos pie radiem. Lieki mineet, ka radi atrodas dzilji laukos, kur nav interneta, un kaiminjos ir Isabel lauku draugi, "normaali beerni".
asfiksija
QUOTE(Ginta @ Jan 12 2007, 01:14) *

..ja esi sācis apgalvot, ka tavs mīļākais ēdiens ir ātrās pagatavošanas nūdeles un tas, ko ienīsti vairāk par visu pasaulē ir tās dažas min., kas jāgaida, kamēr tās ir gatavas. (ramen, anyone??)

..ja Tu jau esi pasācis dēvēt ātrās pagatavošanas nūdeles par Ramen

- ja tu regulāri krāso matus melnā krāsā, bet tad pēkšņi izvēlies melno krāsu ar zilā toņa spīdumu
- ja tu Uz Priekšu izlasi kā Uzumaki
- ja tu dažreiz skraidi apkārt ar rokām atliektām atpakaļ
(khm, visi no manas pieredzes)
scarface
Nu jaa bet ja tu skrieni ar rokaam atliektaam atpakal tad tas noziimee ka tu esi parskatijies eds edis un edijs
Tigra2
tu esi pārskatījies anime...

...tad, kad tevi vairs neapmierina ramen no paciņām un esi sācis gatavot to pats...
...tad, kad maaki pagatavot okonomiyaki, yakisoba...uc japāņu ēdienus...

....tad, kad tu paliec par japāņu ēdienu frīku O.O

asfiksija
QUOTE(scarface @ Jan 24 2007, 21:58) *

Nu jaa bet ja tu skrieni ar rokaam atliektaam atpakal tad tas noziimee ka tu esi parskatijies eds edis un edijs

nu, es to vairāk iedomājos kā skriešanu no Naruto, bet var jau arī tā biggrin.gif
Ginta
QUOTE(asfiksija @ Jan 24 2007, 16:05) *

šajam īstenībā ir nosacījums, ka ikdienā neesi engrish-spiikin. (jo angļu valodā tās patiešām tā arī dēvē par ramen (tik izrunā ne kā [raamen], bet [reimen])..)

tātad: par daudz anime, ja..
..pirms katras darbības vispirms to nosauc.
kahi
palasu postus un atceros savas bērnības dienas, kad es biju double dee. un nācās man skriet arī tā nūģīgi. njā, smieklīgi. iedomājos - es tagad eju uz poda...tagad es spiežu...njā, iznāca...
Janimaru-kun
QUOTE(asfiksija @ Jan 24 2007, 16:05) *

- ja tu dažreiz skraidi apkārt ar rokām atliektām atpakaļ
(khm, visi no manas pieredzes)

par to skrieshanu un ramen ir gadiijies biggrin.gif
Yume
QUOTE(Ginta @ Jan 25 2007, 00:04) *
...
šajam īstenībā ir nosacījums, ka ikdienā neesi engrish-spiikin. (jo angļu valodā tās patiešām tā arī dēvē par ramen (tik izrunā ne kā [raamen], bet [reimen])..)

nekaa nebija... vinji vaardu ramen vispaar minimal izmanto... vinji izmanto tieshi vaardu nudels..
Janimaru-kun
QUOTE(edg @ Jan 18 2007, 06:55) *

Naakamajaa dienaa mamma izdomaa, ka visiem jaabrauc uz meenesi atvaljinaajumaa, ciemos pie radiem. Lieki mineet, ka radi atrodas dzilji laukos, kur nav interneta, un kaiminjos ir Isabel lauku draugi, "normaali beerni".

un peec taa meenesha "normaalo beernu" miiljaakaa speele svaigaa dabaa saucas: "Konoha no shinobi" biggrin.gif
Ginta
QUOTE(Yume @ Jan 26 2007, 05:30) *

QUOTE(Ginta @ Jan 25 2007, 00:04) *
...
nekaa nebija... vinji vaardu ramen vispaar minimal izmanto... vinji izmanto tieshi vaardu nudels..
..nu nez, nez.. kaut kā pārāk bieži ir dzirdēts, kā šamējie no jaunās pasaules to tā dēvē.. bet.. happy.gif labi.. whatever. es to tāpat biju vairāk domājusi tādā veidā, ka viņiem vārdu salikums 'ramen nudels'vispār ir un ja kāds to tā nosauks, neviens neiedomāsies, ka šais saskatījies anime, bet ja kāds no mūsu tautiešiem tā pasaka, aizdomas var rasties.. laugh.gif

*mēģinājums nenovērsies no tēmas*
par daudz anime, ja..
..lasot manga Tu jau sāc dzirdēt balsis/fona skaņas/soundtrack-us/utt (..pat tad, ja anime šim stāstam vēl nav iznākusi?? ph34r.gif )
Shumins
QUOTE(Janimaru-kun @ Jan 27 2007, 22:30) *

un peec taa meenesha "normaalo beernu" miiljaakaa speele svaigaa dabaa saucas: "Konoha no shinobi" biggrin.gif

Njaa katram laikmetam ir sava ideologjija uz dziivestils ko izplatiit.
Ar metodeem gandriiz kaa marksisma agjitatoriem - par ko gan esem paarveertushies sad.gif

IPB Image
Catgirl
un peec taa meenesha "normaalo beernu" miiljaakaa speele svaigaa dabaa saucas: "Konoha no shinobi"

XDD ja patieshaam laugh.gif
kaiva
laugh.gif
QUOTE(edg @ Jan 18 2007, 06:55) *

QUOTE(Rika @ Jan 17 2007, 21:27) *

Ļoti laba ideja!!!

Es speeju iedomaaties to dziivee.

MAMMA: Atkal skaties taas beernu multenes?
ISABEL: Mammu, es tachu teicu, ka taas ir nav vienkaarshi multenes. Tur ir sizhets, nopietnas teemas, taapat kaa filmaas.
MAMMA: Nu, nu...
ISABEL: Nu, skaties, es tev paraadiishu! *atver yaoi*
MAMMA: AK, DIEVS!!! AIZVER TAAS PERVERSIJAS! AIZVER!!! Kaapeec tu nevari buut kaa visi normaali beerni!? Ko es esmu noziegusies, ka man taads beerns uzaudzis! Ko es dariiji nepareizi? Kaapeec... *gaida atbildi*
ISABEL: ...
MAMMA: *sashutumaa klusinjaam* Vai tu narkotikas arii lieto?
ISABEL: Nee, tachu!
MAMMA: Labi, bet... neko *pagriezh galvu* *padomaa* *iziet pa durviim*
*dzirdami skalji mammas shnjuksti*

Tu neticēsi, bet es tieši tā arī izdarīju
Mamma, Kādas bildītes tu tur skaties?
Es. gribi paskatīties?
Mamma. Apsēžas
Es. atveru shonen-ai/yaoi mapi, uzlieku nickelback mūziku
Mamma, neko nesaka, noskatās, pieceļas un aiziet
Es. pieeju pie mammas, nu, es ceru, ka tu mani tagad pansionātā neievietosi
Mamma. Kāpēc gan?
Es. tev šķiet, ka tas ir normāli, ka es skatos tādas bildēs?
Mamma. Kurš gan var pateikt, kas ir normāli, tikkai nerādi to mapi omammai un lienei(vecākajai māsai)

Kopsavilkums, mana māte ir forša.
Bet ir par daudz anime, ja tu nedomājot par sekām dari tādas muļķības. laugh.gif
edg
Iespaidiigi... Bet es neiesaku tagad visiem sekot tavam piemeeram!
Shinobi-sama
Ramen jau vispaariibaa ir speciaali gatavots eediens, kur nuudeles ir uz vietas gatavotas, un tikai viena no sastaavdaljaam -_-. Iesaku parakaaties par Ramen veidiem ieksh guugltantes, garanteeju, ka saskries siekala reizeem no taa ko tur jauc klaat.
Un nuudeles kaa taadas ir viegli pagatavojams miltu eediens, eest plikas nuudeles jau izsenis ir nabadziibas sliekshnja pieraadiijums -_-. Kurpretim, Ramen ir jau gardeezha izvirtiiba, kas prasa zinaamu pavaarmaakslu. Vieniigaa instanto nuudelju liidziiba ar ramen ir tad, ja shiis eed ar irbuljiem ^_^.
Klokjvaarpsta
Tu esi skatiijies par daudz anime, ja, traapoties kautinjaa, pirms sishanas nosauc sitiena veidu, un sitiena briidii, un sitiena briidii, gaidiidams kaadu paardabisku paleeninaajumu, pie sevis saac analizeet pretinieka kustiibas, kas izraadaas nemaz nepaleeninaas un domas viduu pretinieka duure negaidiiti sasniedz savu galameerkji
gone away
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Feb 9 2007, 00:03) *

Tu esi skatiijies par daudz anime, ja, traapoties kautinjaa, pirms sishanas nosauc sitiena veidu, un sitiena briidii, un sitiena briidii, gaidiidams kaadu paardabisku paleeninaajumu, pie sevis saac analizeet pretinieka kustiibas, kas izraadaas nemaz nepaleeninaas un domas viduu pretinieka duure negaidiiti sasniedz savu galameerkji

shis ir tieshaam labs. laugh.gif Labi, ka man taa veel nav bijis.
Kentaishi
Runājot par Kaya dialogu ar māti. Nu maniem vecākiem laikam esmu trāpijusies kā lielā nasta, jo viņi piesēdās pie kompja a man atkal normāls yaoi wallpaper's mamma paskatījās pajautāja vai tas tur tam džekam uz vēdera ir šmeks? Es parāvu vienu uzaci uz augšu[nebiju gaidījusi tādus vārdus no mātes mutes] un apstiprinoši pamāju ar galvu un tad viņa tāda saka, nu jā, laikam jau tev neko nepadarīsi. A tēvs pajautāja vai es nevēlos seksu ar meiteni XD Nē nu norm. prikoliņš... XD
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.