Hvz. Piemērojot daudzmaz reālistiskiem apstākļiem, gribētu ieteikt šādus simptomus. Ceru, ka neviens neapvainosies:
- Nezini kāds ir pēdējais Holivudas 'blokbasters', kurš visiem jāredz, bet lieliski zini datumu, kurā iznāks nākošā Gundam Seed: Destiny vai Initial D 4th Stage sērija. (Pats nezinu ne vienu, ne otru, bet tiklīdz pievienošu ziņu, uzzināšu)
- Gatavojoties Ziemassvētku maskuballei, tev kosplejs liekas pilnīgi normāla un akceptējama ideja. Tas, ka būsi vienīgais, kurš zina, ko attēlo, ir pajāt. (Patiesībā, Shinji attēlojot nebūtu īpaši jāmeklē kostīms)
- Tavs priekšstats par Japānu ir vairāk balstīts uz anime un mangu, nekā ceļojumu aprakstiem. Ja arī esi aprakstus lasījis, netici tiem un uzskati, ka autori nav mācējuši saskatīt Japānas patieso pusi.
- Zini kāda ir galvenā KAA atšķirība no, piemēram, LMF vai Anime-Kraze.
- Tevi nebūt nesamulsina animesuki.com adrese.
- Zini, kas ir Yaoi/Yuri un tev ir viedoklis par šiem žanriem
- Esi vismaz vienreiz bijis 4chan.
- Tev tur patika
Un tā tālāk.
ShinChan
Dec 1 2004, 00:25
QUOTE(driznaks @ Nov 30 2004, 23:20)
- Esi vismaz vienreiz bijis 4chan.
- Tev tur patika
šis ir labs
Tagad tie, kas vēl nezināja par šādas vietas esamību metīsies to apmeklēt.
piedodiet par neziniibu bet kas tas 4chan ir ?
QUOTE(Rob_X @ Nov 30 2004, 23:41)
piedodiet par neziniibu bet kas tas 4chan ir ?
Aprakstu skatīt šeit:
http://en.wikipedia.org/wiki/4chan
thanks!
QUOTE(Inc @ Nov 30 2004, 21:35)
Agrāk bija kārklu vācieši. Tagad modē nākuši kārklu japāņi.
Shis atzinums pelniijis zelta raami!
Jaladin
Dec 1 2004, 17:04
Tu izdzeesi XP winu un straadaa uz 95, jo tev uz cietnja vajadzeeja briivu vietu animeem.
Tu vakar iesleedzi TV, lai redzeetu Head&Sholders reklaamu, jo visas animes esi jau atskatiijies
X_Kamui
Dec 1 2004, 19:29
Ha-ha atcerejos ka es saku fanot par mangas zimesanu .................
Mde ....... kad man bija kadi 11 gadi es vispar nezinaju kas ir manga (
he ari tagad nezinu ko tas vards isti nozime
) , bet es speleju mana miļaka žanra speles uz PSone - RPG speles (
mmmmm kuros ir reali galvenie varoņi, viņu starpa esoša milestiba........ romantika heh..... un ļaunums ar foršu galveno ļauno puisi kurš grib iznicinat visu dzivo............. uuuuuu (
mde kurš ka vienmer mirst beigas) un tad man taa sagribejas izdarit manu speli kura butu viss labakais mmmmmm........, he es aizvien sapņoju
heh .......... Un ta es saku zimet charus "manai" spelei
Un pec kada menša laukos es nejauši parsledzu (skatotos TV) uz LNK kanalu kur radija DBZ uuuu .......... es taa saku fanot
. Uzreiz, kad atbraucu atpakaļ uz Rigu saku ineta meklet visadus anime un mangas saitus.
He... un ta padomaju, kadeļ gan mani chari nevar but anime(mangas) stila ............... he-he un saku meklet ka pareizi jazime mangu.................
Un ta mana dzive saka saistities ar mangu...............
Kenshin
Dec 2 2004, 13:52
waajmandieninj.....
a man tagad tieshaam i ir uzradusies krustiska reeta uz kreisaa waiga....
ariii katana man ir izveidota, un es turpinu taas weidot... ( jau kaadas 5koka ir)
eh... laikam buuus japieweershaas smaagaaak....
un tagad par teemu
ja wieniigaaa dziesminja ko tu proti nodungot kaa noprotams NGE theme....
ja jebkuraaa pretimnaaceejaa saskati potenciaalo engjeli
ja saac audzeet spicus ilknjus asinju suukshanai, staigaa melnaa platmalee ar garu D(iii) veidiigo zobenu...
Ja tu obligaati pie sevis uz maajaam aizvilktu meiteni, kura uz ielus pie sevis skalji skaitiitu "pantsu! pantsu! ..."
-sāc audzināt garus matus un pēc tam domā to nokrāsot zaļā/zilā/sarkanā/melnā krāsā, jo visiem taviem anime varoņiem ir tādi!
-atsaki meitenei randiņu jo esi ieplānojis šovakar skatīties animi
Jaladin
Dec 6 2004, 16:23
QUOTE(JurCHiX @ Dec 5 2004, 16:34)
-sāc audzināt garus matus un pēc tam domā to nokrāsot zaļā/zilā/sarkanā/melnā krāsā, jo visiem taviem anime varoņiem ir tādi!
Bet man ir gari mati un tie ir kraasoti melni
Bet labpraat gribeetu zilus\sarkanus\zaljus (drosmes truukst
)
Jaa un mati, lai pareizi augtu ir labi jaaudzina...
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Dec 6 2004, 15:23)
Jā un mati, lai pareizi augtu ir labi jāudzina...
Hmm... mož pateiksi kā? Es jau kādus 4 mēnešus neesmu bijis pie friziera.. gribu sev tādus matus kā japāņiem.... bet nu to laikam ka viņi tik māk tādus dabūt, asinīs iedzimts
Shinobi-sama
Dec 6 2004, 21:37
huh vinjiem ir savaadaak matu struktuura taakaa taadus matus tev neieguut. Un taa nacionaalaa prichene ar astiitu uzliktu uz izskuuta paura man anv izprotama, incanti gan buutu paveerot pa riigas ielaam taadu subjektu
Jaladin
Dec 7 2004, 18:42
Ja gribi labi kaartiigus matus vairs pie friziera neej vispaar(vismaz taa daru es)
nu bet ar visaadaam tur kjiimijaam nevareetu dabuut taadus kaadi ir vinjiem? Vienkaarshi dievinu taadus matus!
Jaladin
Dec 7 2004, 20:09
Don't you dare to poison your hair with chemicals!!!
Man nav skaidrs, juus gribat ieguut taadus matus kaa japaanjiem realitaatee vai taadus kaa japaanjiem anime?
Un, ja realitaatee, ar ko tad vinji tik iipashi atshkjiras?
QUOTE(edg @ Dec 7 2004, 19:48)
Man nav skaidrs, juus gribat ieguut taadus matus kaa japaanjiem realitaatee vai taadus kaa japaanjiem anime?
Un, ja realitaatee, ar ko tad vinji tik iipashi atshkjiras?
Nu protams ka realitātē, bet nu daudz no animes vinji ar neatšķiras. Nu es gribētu kautko tamlīdzīgu:
Jaladin
Dec 7 2004, 21:10
Hmph... naf tu gribi izskatiities peec japaanja???
Es negribu izskatiities peec japaanja bet gribu taadus matus!!!! Nav jau teikts ka es uzreiz izskatiishos japaanis! Tas jau nav pat iespeejams!
Hmm, maneejie laikam taa kaa par plaaniem...
muhahahaa man ir tieshi taadi mati kaa tam dzhekam tik kuplaaki, garaaki, citas kraasas un iet paari aciim
p.s. ne jau tapeec audzeeju
+Chibi+
Dec 8 2004, 04:09
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Dec 7 2004, 21:10)
Hmph... naf tu gribi izskatiities peec japaanja???
taapeec, ka japaanji ir vienkaarshi lieliski?
Ha!
Es gribu rozaa matus, heh heh, bet man galiigi nepiestaavees... XD Vareetu apgriezt, nokraasot rozaa un visiem staastiit, ka mani sauc Shuichi, heh heh heh
Jaladin
Dec 8 2004, 12:07
Oh get a life, people!!!
+Chibi+
Dec 8 2004, 12:24
shut up, O'chibi - chan!
Mees tikai padaram dziive veel labaaku...
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Dec 8 2004, 11:07)
we have one!
Kas tev ir laba dziive, muusu izprantee ir nozheelojama dziive.
Kas mums ir laba dziive, tavaa izpratnee ir nozheelojama dziive.
Domaa, ka tava labas dziives izpratne ir vieniigaa pareizaa?
Iemaacies domaat!!!
Neregulē!
QUOTE(edg @ Dec 8 2004, 16:53)
Kas tev ir laba dziive, muusu izprantee ir nozheelojama dziive.
Kas mums ir laba dziive, tavaa izpratnee ir nozheelojama dziive.
Domaa, ka tava labas dziives izpratne ir vieniigaa pareizaa?
Iemaacies domaat!!!
Vai citiem vārdiem: "Katram savs"
X_Kamui
Dec 8 2004, 18:43
Haaaa japani labakie!!! Ceru ka aizbraukšu kadreiz pie viņiem uz Japanu no šeienes (Es nerunaju ka Latvija ir slikta
)
Jaladin
Dec 9 2004, 11:55
Juus gan njeemaat paaraak tuvu pie sirds ko es tur raxtiiju
Saprotu, ka katram savs un ietekmeet es tur neko nepeeshu... Tur lieta ir mazliet citaada. Nespeeshu tu izskaidrot
Jaladin
Dec 9 2004, 11:56
QUOTE(Tador @ Dec 8 2004, 13:22)
we have one!
Get a better one!
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Dec 9 2004, 10:56)
we have one!
Get a better one!
We have the best one already.
...Nu varbūt vēl tikai jādabū lielāko daļu no J-Pop/Rock. Un labāko anime soundtrackus... Un tik turpināt skatīties anime
Jaladin
Dec 9 2004, 23:14
QUOTE(Hikaru @ Dec 9 2004, 13:12)
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Dec 9 2004, 10:56)
we have one!
Get a better one!
We have the best one already.
...Nu varbūt vēl tikai jādabū lielāko daļu no J-Pop/Rock. Un labāko anime soundtrackus... Un tik turpināt skatīties anime
Actually... I can't disagree
Tā ne pa jokam aizbraucāt offtopic'ā...
Jūs esiet par daudz saskatījušies anime, ja:
japāņu valodu jūs neziniet, bet dziesmām tekstus zināt no galvas un aizrautīgi dziediet līdzi;
nemaz jau nerunājot par to, ka zināt no galvas arī personāžu dialogus, kurus citējat reālajā dzīvē;
jūsu vecāki zin, kas ir anime, zin, kāda ir jūsu mīļākā anime, mīļākais personāžs un uzskata, ka japāņu mūzika ir apburoša;
jūs nevariet saprast, kāpēc tie jokainie cilvēki, kas jums apkārt, uzstājas pret lesbietēm un gejiem...tas taču ir tik naturāli;
jūs ilgojaties pēc tiem Padomju laikiem, kad skolas formas bija obligātas, un ierosināt šo kārtību atjaunot (lai gan jums skolas vecums jau sen ir garām);
jums ir kaut viena pasta kaste, kuras adrese ir japāņu vārds;
jūs esiet meklējis vārdu "japonizatoru", zināt, kā jūsu vārds un uzvārds skan japāniski;
jūs ēdiet ar irbulīšiem pilnīgi visus ēdienus, ieskaitot zupas un kartupeļu biezeni;
ja jums pēkšņi aptrūkstas irbulīši, jūs bez problēmām izmantojat to vietā adāmadatas, nejūtot diskomfortu...lai tikai nav jāēd ar dakšu vai karoti;
jūs ziniet, kā pareizi ir jātur irbulīši;
jūsu datorā visas default skaņas ir nomainītas uz skaņām, kas saistītas ar anime (piemēram, dators, paziņojot jums par kļūdu, iespiedzas: "Anta baka?!" Asukas balsī);
pieļaujot iespēju, ka jums nākotnē varētu būt bērni, jūs nopietni apsveriet domu dot šiem bērniem japāņu vārdus...un nevariet izšķirties, kāds vārds ir labāks - Asuka, Megumi vai Ayumi...bet varbūt Kirika?
ja, kad noshkjaudies, saac domaat kursh nu vareetu par tevi tagad runaat....
Jaladin
Dec 10 2004, 11:46
Huh Latvieshiem arii ir taads ticeejums(nu vismaz tas nan tikai japaanju)
jūsu datorā visas default skaņas ir nomainītas uz skaņām, kas saistītas ar anime (piemēram, dators, paziņojot jums par kļūdu, iespiedzas: "Anta baka?!" Asukas balsī);
Man kaadreiz bija skanas no Grandia 2 .. aka izveelamies kaut ko kaadaa menu un skana - "chjaa!!"
ja jums pēkšņi aptrūkstas irbulīši, jūs bez problēmām izmantojat to vietā adāmadatas, nejūtot diskomfortu...lai tikai nav jāēd ar dakšu vai karoti;
he he
lai gan tad jaaeed buut apmeeram 5x ilgaak
Bet vispaar..
Tu esi skatiijies par daudz anime,ja tavas pieraxtu klades var skatiities kaa maakslas galerijas, kur gar malaam (un citreiz, kad nepietiek malaa vietas, arii pa visu lapu, paari textam) saziimeets fanarts. Skolotaajs liekot atziimes par kladeem, tev ieliek 10 tikai par art'u vien, nemaz nepeetot, vai viss no vielas ir pieraxtiits.
Ir bijis par daudz, ja jūs nopietni plānojiet iegādāties kādu 2198 AZ Forte... vai vismaz 2198 AX Pixie...
Hikaru
Dec 10 2004, 17:00
QUOTE(Pick @ Dec 10 2004, 09:14)
jūsu vecāki zin, kas ir anime, zin, kāda ir jūsu mīļākā anime, mīļākais personāžs un uzskata, ka japāņu mūzika ir apburoša;
Jā, maniem vecākiem patīk japāņu mūziku, kuru es klausos, un viņi zina, ka mana mīļākā anime ir Inuyasha. Kad tētis pamanīja, ka pa RTL2 iet Inuyasha, uzreiz sāka saukt: "Tavu anime rāda pa televizoru!"
QUOTE(Pick @ Dec 10 2004, 09:14)
....kad skolas formas bija obligātas, ierosināt šo kārtību atjaunot (lai gan jums skolas vecums jau sen ir garām);
Tie melnie japāņu skolas tērpi ir vienkārši super.
Kikyou
Dec 11 2004, 22:23
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Dec 10 2004, 10:46)
Huh Latvieshiem arii ir taads ticeejums(nu vismaz tas nan tikai japaanju)
...vai tad tas nebija par zhagaam? o_o
Tu esi skatījies pa daudz anime ja:
- esi pilnībā aizmirsis par sievietēm/vīriešiem un visu savu brīvos laiku pavadi skatoties anime
- uz tusiņiem esi paarstājis iet, jo tu gūsti lielākas emocijas skatoties anime
- esi nolēmis aprecēt tikai tādu sievieti/vīrieti kas ir līdzvērtīgs konkurents ar tavām anime zināšanām
X_Kamui
Dec 12 2004, 02:18
QUOTE(JurCHiX @ Dec 11 2004, 21:41)
Tu esi skatījies pa daudz anime ja:
- esi pilnībā aizmirsis par sievietēm/vīriešiem un visu savu brīvos laiku pavadi skatoties anime
- uz tusiņiem esi paarstājis iet, jo tu gūsti lielākas emocijas skatoties anime
- esi nolēmis aprecēt tikai tādu sievieti/vīrieti kas ir līdzvērtīgs konkurents ar tavām anime zināšanām
Tad es neesmu parskaties par daudz anime
Seven_of_zero
Dec 12 2004, 09:42
nu par to vel var pastrideties.
Vo ko es atklaaju
Tu esi skatiijies pa daudz anime
-Ja skolas darbos liec iekshaa anime bildes un apstraadaa taas.
-Ja tiek uzdots kaads briivaas teemas darbs, tu obligaati izveeleesies aprakstiit japaanju kutuuru vai arii izveeleesies iepaziistinaat citus cilveekus ar anime
heh, nu par tiem bīvās tēmas darbiem.. heh ZPD ( zinātniski pētnēciskais darbs) skaitās.. hehe, es ralstu par anime attītību latvijā.
ShinChan
Dec 12 2004, 13:06
QUOTE(Yume @ Dec 12 2004, 11:58)
heh, nu par tiem bīvās tēmas darbiem.. heh ZPD ( zinātniski pētnēciskais darbs) skaitās.. hehe, es ralstu par anime attītību latvijā.
Cerams, ka tavs pasniedzējs ir samērā brīvdomājošs cilvēks, jo grozi kā gribi, šis temats izskatās dīvains. Varbūt uzrīko kādu fokussgrupu ar zvērinātiem otaku?
Nu es tagad taisu darbu par HTML grafiskajiem filtriem, un tur piemeeros ir jaapstraadaa bildes... Nu nekas man cits galvaa neienaaca kaa panjemt sho bildi... Tas izskataas taads daudz maz neitraals.. ja nu uchene mani nesapratiis ja ielikshu kaadu Chii... Lai pierod...
deleted-ray
Dec 12 2004, 19:38
* Ja tu centies katru windowsa (linuxa vai cita OS) pogu vizuaali paarveidot taa, lai kaut cik atgaadinaatu kaadu animi ")
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.