Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tu esi skatijies par daudz anime ja....
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
EndlessReality
QUOTE(Sushi @ Nov 29 2005, 13:58)
Es laikam tieshaam esmu par daudz skatiijusies anime...  mellow.gif
Shodien braucu tramvajaa un garaam brauca veelviens tramvajs. Un man likaas, ka tur seezj Inuyasha un skataas uz mani.  wacko.gif Laikam jaaietur pauze... dry.gif
Neenee! Nekaada pauze! ph34r.gif
*

Jā, Inuyasha brauca uzēst nūdeles kopā ar mazajiem zaļajiem cilvēciņiem! wink.gif
Sushi
Var jau buut... Vinjsh pabrauca garaam tam restoraanam ''Macaroni'' biggrin.gif
Nopietni.
Bet iisteniibaa es saaku smieties tur... Pie sevis
ETM
atkal Hikaru ar tramvaju braukaajas un cilveekus biedee.......
Hikaru
QUOTE(ETM @ Nov 30 2005, 17:57)
atkal Hikaru ar tramvaju braukaajas un cilveekus biedee.......
*

Es?.... Atkal?....

hmm... kaut ko tādu atceros, ka nesen ar tramvaju braucu gar "Macaroni".... laugh.gif
Winry
Man braucot trolejbusaa rādījās Sasuke - kun's....tas laikam tāpēc, ka vīņš man patika vislabāk...un paldies dievam, ka nesāku bļaut "Sasuke-kun, pagaidi!!!" tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif....bija jāpiebremzē ar Naruto skatīšanos!! biggrin.gif smile.gif
Jackal
Turpinot tramvaju tēmu.
Pirms pāris nedēļām kā jau katru rītu pieceļos un lēnām malkojot tēju pārbaudu kas jauns no animes novilcies un protama lieta lielākoties to visu arī uzreiz noskatos, dažreiz šī cēlā mērķa labad tiek izlaista arī kāda lekcija. wink.gif
Tātad atpakaļ pie tramvaja, pēc kārtējā šāda rīta iesēžos tramvajā un sāku galvā vēlreiz "skatīties" no rīta redzēto un tākā redzēju vairākas sērijas tad arī pagāja savs laiks kamēr es tās velreiz "pārcilāju", rēķinot pieturu izteiksmē tās bija 6 pieturas tālāk nekā man vajadzēja.
Kopš tās dienas braucot tramvajos es nositu laiku skatoties kā vecās tantes ēd ārā no sēžamvietām pankus u.c. vismaz tā man nezūd saikne ar realitāti biggrin.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Par daudz ja...... rodas vēlme pagriezties un nolamaties aizkadrā.

P.s Ir tā gadijies, par laimi nav tā darīts
lastguru
a es laikam pa daudz seezhu ieksh otaku.lv: shodien es darbaa hentai-foxy redzeeju... ak nee, taa nebija vinja... izlikaas... fuh biggrin.gif es jau domaju par bildeem galinaat atnaaca... bet nopietni, man uz kaadaam paaris sekundeem likaas ka istabaa tieshaam ienaaca foxy!
Tsukino
W00t! te esu es un Ginji..

tu ej pa ielu... ieraugi sakjeepaajumu/saskraapeejmu/kriceleejumu un galiigi non-anime to normal human... bet tu uzreiz bljauj blakusstaaveetaajam ausii ''EU, ES TE REDZU ANIME SEJU, RE, RE, TU AR REDZI???''
Aven
..skatoties uz maakonjiem ieraugi aininju no kaadas anime! tongue.gif
Janus
trakak ir kad nesi izgulejies jo esi skatijies anime kadas 12 stundas no vietas un uz ielas pretim nakosie lidzinas anime varoniem un kad aizej gulet. Sapni pats ari esi kada anime smile.gif es biju parskatijies berserk ta sapni es satiku Guts. smile.gif Precizi vairs neatceros, bet gajam cinities blink.gif pret ko gan neatceros. sad.gif
ReD_FoXy
QUOTE(lastguru @ Dec 1 2005, 03:07)
a es laikam pa daudz seezhu ieksh otaku.lv: shodien es darbaa hentai-foxy redzeeju... ak nee, taa nebija vinja... izlikaas... fuh biggrin.gif es jau domaju par bildeem galinaat atnaaca... bet nopietni, man uz kaadaam paaris sekundeem likaas ka istabaa tieshaam ienaaca foxy!
*

You're just sick or really upsest with me??? blink.gif laugh.gif
Tu esi skatiijies par daudz animes, ja briizhos kad esi uz kaadu dusmiigs tu ljoti skaidri speej iedomaaties sevi vinju dauzam ar kaadu lielu lielu beisbola nuuju pietam chibi veidolaa... (Ir gadiijies tikai es attopos briidii kad man cilveeks uz kuru BIJU dusmiiga prasa kaapeec es skatos griestos ar tiiiik paarlaimiigu sejas izteiksmi)
NOAR
Tu mēģini paredzēt jaunāko anime notikumus lasot galveno varoņu horoskopus.
Tu reālo dzīvi uztver kā interaktīvu anime.
Tu katram pretimnācējam mēģini izskaidrot atšķirību starp anime un multenēm.
Tos kas tev nepiekrīt tu labprāt izšķaidītu Hellsing stilā.
Tu iemācies japāņu valodu mēneša jaikā tikai lai ātrāk noskatītos netulkotu anime.
Tu nesaproti kāpēc cilvēki arigato vietā lieto kaut kādu paldies.

Ciessi ieskatoties tev aciis, var redzeet tavu miillaako anime screenshotus.
Tu jau esi meegginaajis: paarsist akmeni; izveidot portaalu uz paraleelu pasauli; un, izmantojot sava ccii speeku, paarnest realitaatee savu miillaako anime varoni.

Ps.
Japāņu valodas vārdus lūdzu patulkot, lai arī nejapāniskirunājošie spēj uzķert šāli.
jurc
Tu esi skatījies par daudz animes, ja skatoties pa TV jebkādu filmu tev saprotamā valodā, tu tā pat lasi subtitrus. =3
Zuzix
QUOTE(JurCHiX @ Dec 13 2005, 13:10)
Tu esi skatījies par daudz animes, ja skatoties pa TV jebkādu filmu tev saprotamā valodā, tu tā pat lasi subtitrus. =3
*

esmu redzējusi pietiekami maz animes, taču šitas man jau ir... ļoti bieži ><
Shinobi-sama
Man atkal ir taa kaa es censhos tagadinjaas klausiities japaanisko. Ir vietas kur var briivi palaist fonaa gabalu lai nav jaaskataas garie gjiimji un asaru pilnaas acis, un var tikai klausiities valodaa:

Otoko: ...-chan, ore to issho ni tsukaenai ka? Kimi ga suki dakara! Doushite, omae wa watashi no kimochi wo wakan'nai no?
Onna: Ba---ka!
Otoko: Doushitara ii? Onna no kokoro wa zenzen wakaranai desu. Nee, oshiete!
Onna: Ba---ka!
Otoko: ~'ora! Mata! Ore wa itsumo baka da. Dakara mo~. Ore no kokoro wa anzenshite-- yo.
Onna: Ba-ka!
Otoko: ...
Onna: Baka! Baka! Baka!
Otoko: Chuu ageru...
Onna: B- Baka na koto iwanaide..
Otoko: ....
Onna: Baka!
Otoko: ....
Onna: Osoi yo~~~~ !!! Chuu wa doko. Kotoba dake ka?

..... Tiri piri un notiek buchoshanaas.
Taads nu ir iis atklaasts visiem tiem miilas variantiem happy.gif

Ljoti ceru ka saprataat, besis tulkot happy.gif valoda ir prasta un manupraat es iztiku ar prastiem vaardiem, ja buus veelme ielikshu arii tulkojumu
misty_moonlight
...ja pie Tevis notiek tusinjsh bet tu lasi sho topiku biggrin.gif [kaa man tagad]
Naktspukjiite
Ja tu pamosties pie datora un uz realplayer ir sastindzis kaadas animes beigu kadrs. biggrin.gif
*pārbaudīts dzīvē*
Church
QUOTE(Naktspukjiite @ Dec 14 2005, 20:44)
Ja tu pamosties pie datora un uz realplayer ir sastindzis kaadas animes beigu kadrs.  biggrin.gif
*pārbaudīts dzīvē*
*

skaties uz dvd nereliizotus RMV LQ oldskuul gabalus? ;>
Tsukino
Tev visur kur tu ej raadaas otaki [vecais sindroms]

Skatoties anime tu to atpaziisti, un domaa ka anime skatiishanaas tev ir DESTANY!

tev galvaa skan anime ost/dziesma japaanju valodaa, kuru nekad neesi dzirdeejis, un arii neesi sacereejis... omg...
Kikyou
Tu esi skatījies pārāk daudz anime, ja tu saproti, ko Shinobi-sama bija uzrakstījis. XD

Laikam es skatos pārāk daudz anime.
Tsukino
Tu zini no galvas visus Motoko [Love Hina] Shinmei Ryu uzbrukumus, un tos reaali pielieto ikdienaa.

Tu nesaprati kapee es veel papildus uzraxtiju ''[Love Hina]''

Tu pirms guleeshanas domaa pa anime, ka nespeej aizmigt 60 min vai vairaak.

Ja meegjinot atmest anime ar De-Otakunize saraxtu tev neizdevaas 27 reizes peec kaartas... lai saprastu ko es domaaju ielikshu to listi...

Twelve-step program: How to De-Otakunize Yourself

1.) Admit that you have a problem. The best way to do this is to compare your storage space (dwindling due to acquisition of anime-related merchandise) and your account balance (dwindling due to acquisition of anime-related merchandise).

2.) Confront your problem in the most horrible way possible. In this case, have a soon-to-be-ex-friend strap you into a chair, and put the little eyelid thingies (from _A Clockwork Orange_) on you so you can't escape, then start the 72-hour Streamline dub marathon and leave.

3.) Remove the offending material--out of sight, out of mind. Tear down all lifesize Belldandy posters. Melt your prized Kiki cels into new and interesting sculpture. Record over your pristine collection of S-VHS 1950s giant robot shows, preferably with something like "Family Matters". Use your laserdisc collection to play Frisbee Catch with the Great Dane in your backyard.

4.) Shun (isn't that Mitaka-coach's name?) all those who would lead you into temptation. If you catch a glimpse of anything animated, do penance by watching old episodes of "Saved By The Bell".

5.) Denounce the culture and nation which brought you anime. Watch Saban's "VR Troopers" or "Superhuman Samurai Syber Squad" to remind yourself how evil Japan is.

6.) Burn that used sailor fuku you acquired a while back, you ecchi.

7.) Learn Sanskrit to drive all acquired syllables of Japanese from your brain.

8.) Renounce Inoue Kikuko, and turn in your honorary Hitoshi Doi badge.

9.) When someone says "convention", force yourself to think of large gatherings of boring people in suits selling kitchen appliances.

10.) Rename all of your pets. We KNOW they're named after anime characters. For the truly far gone, rename all of your children as well.

11.) Move. Do not give forwarding addresses to friends, associates, or AnimEigo.

12.) Drop off the Internet. It will only lead you to such catastrophes as IRC or AnimeMUCK! Become a hermit. Grow old in solitude. Die.
edg
Mati celjas staavus no taas De-Otakunize programmas. Taa pilniibaa paraada, cik nereaals ir shis process. Because it's burned in your mind!
Yume
niice, tas de-otakisma saraksts ir labs. biggrin.gif
Sevišķi punkts par mājdzīvnieku un bērnu vārdu noaminīšanu.
Tigra2
Tu esi skatījies par daudz anime, ja izlasot vārdu Yuras laikmeta parks sāc nevaldāmi smieties...
ReD_FoXy
Tu esi par daudz skatiijies anime ja... saac lasiit visus iespeejamos titrus pat vienkaarshi skatoties lativjas televiiziju (parasti tie ir titri no latvieshu uz krievu valodu un otraadaak). Ietekme no animeem. XD
Kaede
Tu esi par daudz skatījies anime, ja katru dienu vismaz pāris reizes kaut kur redzi cilvēkus, kurps atpazīsti savus mīļākos anime varoņus

Ja sāc meklēt kādu, kas līdzinās tavam mīļākajam anime varonim

Ja jūties īgns, kad ilgu laiku neesi redzējusi nevienu anime

Ja Tev galvā visu laiku skan anime osti un tu tos pilnīgi nemanot sāc dungot pie sevis

Ja Tu pat skolotājiem saki sacīt kaut ko japāniski, labi apzinoties, ka neviens neko nesaprot

Ja jebkura dziesmas melodija tev uzreiz liek atcerēties par kādu no animēm, lai gan šī dziesma nemaz nav saistīta ar anime

pagaidām vairāk izdomāt nevaru... laugh.gif

Bet vispār es te palasīju- man jau daudzi no raksturojumiem piemīt... laugh.gif
ETM
ja, ar merkji paartrakt nonstopaa skatiities animi tu saac speeleet kaadu MMO... nonstopaa.
Aven
QUOTE(ReD_FoXy @ May 2 2006, 19:01)
Tu esi par daudz skatiijies anime ja... saac lasiit visus iespeejamos titrus pat vienkaarshi skatoties lativjas televiiziju (parasti tie ir titri no latvieshu uz krievu valodu un otraadaak). Ietekme no animeem. XD
*

Es jau no laika gala neesu speejis attureeties lasiit titrus, taakaa es perfekti saprotu i Latvju i Krivu valodas, tad skatoties kaadu filmu/seriaalu es i klausos i lasu...nu nevaru nelasiit...tikai ja ar melno liimlenti aizliime ciet ekraana apakshu...VO! laugh.gif laugh.gif
Keydan
Если ты в любом разговоре с друзьями приводиш шутки и примеры из недавно прочитаной манги или просмотреного анимэ! (THE WORST)
kahi
...ja tu sāc noniecināt visus mūsu letiņu puišus un sāc meklēt puisi, kurš būtu līdzīgs kyou, yuki, u.c. tēliem no fruits basket, da vai no jebkuras animes

...ja tu sāc siekaloties ikreiz, kad ieraugi smuku anime džeku, un tevī sāk rosīties fantāzijas.

p.s. šitas nav pēc pieredzes, esmu vēl skaidrā prātā... dažiem vnk nepaveicās...
Rika
...vairs neskaties televīzoru tikai tāpēc,ka tur nerāda anime,

...nepārtraukti skaties anime pa TV pat tad,ja zini,ka jaunu neko nerādīs,

...nevari koncentrēties skolā/darbā,ja zini,ka neviens nav ieslēdzis datoru,lai lādētos anime,kurus Tu vakarā varētu noskatīties,

...esi īgns,jo zini,ka tevi gaida vesela kaudze ar anime,kurus nepaspēj noskatīties tikai tāpēc,ka Tevi velk ciemos pie radiem,

...atkarība no anmie ir vēl lielāka,nekā taviem vecākiem no kafijas(protams tikai tiem,kuriem vecāki dzer kafiju)

...sapņo tikai par anime,

...Tev kāds draud,bet Tu runā pretī,jo domā,ka tev tulīt parādīsies karatē spēks un pieveiksi viņu viens un divi

tas tā,apmēram par mani tongue.gif

P.S. ne pa tēmu,bet pamanīju šur tur rakstus par kursoriem.Gribēju paprasīt,kur viņus var dabūt?Nu,vismaz tā,lai ATKAL nedabūtu kādu vīrusu tā dēļ!

Es atvainojos,par P.S,neņemiet ļaunā
EndlessReality
...Ja tu vācu valodas stundā sāk runāt japāniski un atjēdzies tikai tad, kad skolotāja sāk apšaubīt tavu veselo saprātu.

@Rika: Vīrusus var dabūt arī velkot, piemēram, to pašu anime. Ielīdu kaut kādā fansub saitā, un kad atjēdzos, dators jau līdz augšai pilns ar visādiem sūdiem. Varu ieteikt tikai dabūt labu antivīrusu, lai nav pēc tam pašam jādzēš viss tas ārā.
Arfija
Tu esi paarskatiijies anime,ja...

Ja tu saki bet un ko japaanju valodaa.
Saac klaniities,
Izteelojeis sevi anime veidaa,
Ja tu centies atteelot anime seriaalu personaazhu shokeetaas sejas
Un ja tu saac fanot un cieniit sava veida anime!
Un ja tu saac ziimeet anime!
rebel
khm. laikam tad,kad attopies,ka draugi saka, ka patieshaam laikam baigi aizraavies esi ar shito,jo... nepaartraukti sarunaa iemet kko par nesen noskatiito animi.

un BAAAC, es domaaju,ka man taa nebuus,bet...jaa,transformaacija notiek arii ar mani.labi,ka attieksme no draugu puses gan ir visai pozitiiva ("pagaidaam jau veel ir interesanti","eu,varbuut atsuutiisi man arii?"), bet tas saak biedeet mani pashu... jo tas vnk notiek....un es to iisti nevaru kontroleet! ... aaah!
*seezh uz zemes,celjgalus aptveerusi ar rokaam,shuupojas un nepaartraukti chukst : taa nav,taa nav,nekas jau nenotiek..* XD

manas paarveertiibas paziimes:
*ar braali sarunaas tiek lietoti visi zinaamie japaanju valodas izteicieni
*shie izteicieni tiek lietoti sarunaas arii ar citiem cilveekiem,kuri ne vaarda nesaprot
*daudz laika tiek pavadiits gaidot,kameer ielaadeesies kaarteejaa anime seerija
*sapnjos paraadaas anime varonji un dazhaadi diivaini notikumi (piemeeram,nepaarvarama veelme noskauidrot siilus, kas ljautu transformeeties par juurascuucinju)
*draudzenes zvana,lai uzzinaatu,kad varees naakt noskatiities kaarteejo shonen-ai anime
*peedeejaa laikaa klausiitaa muuzika vieniigi japaanju valodaa

.. aaah.tas patieshaam ir biedeejoshi.varbuut saaksies briivaliks,paaries... cerams...
kaiva
Omg, man sāk likties, ka man jau nu ir nopietni daudz, par daudz anime laugh.gif 70% rakstīta man atbilst biggrin.gif
Tev ir nopietni par daudz anime, ja ieraugot tumši zilu/baltu mocu pirmais, kas tev iešaujas prātā ir Sasuke-kun!!(pilnīgi nopietni, man brīvdienāš bija tieši tāds gadījums)
Tu esi gatavs youtube skatities anime kura katra sērija ir sadalīta trijās daļās, youtube tev jūdzas nost , tāpec anime vislaik iesprūst, bet tuu vienalga esi gatavs gaidīt 30 minūtes kamēr kompis izmals cauri un tu varēsi ar atkārtojumu noskatīties tas deviņas minutes, tai anime nav subtitru, viss jāpāniski un tu 80% nesaproti, bet pat ņemot vērā visus šos apstākļus joprojām esi nesatricināmi laimīgs, ka ir vispār radusies iespēja noskatīties. (nju gluži mana situācija) biggrin.gif
tu esi neizsakāmi laimīgs, ja kaut visņūģīkākais anime varonis ir nosaukts tavā vārdā.
vari pavadīt astoņas stundas lasot pilnīgi garām fanficu, jo tajā ir tava mīlākā varoņa labs apraksts.
sāc ikdienā izmantot sava mīļākā anime varoņa leksiku.
tev liekas pilnīgi nesaprotami kā kāds var nezināt kas ir shonen-ai, yaoi, yuri, echi utt.

kopsavilkums:esmu pilnīgi un naturāli slima, viss ko uzrakstīju atiecas arī uz mani, vienvārdsakot, jāiet ārstēties laugh.gif
Pinky
QUOTE(rebel @ Jun 2 2006, 19:47)

varbuut saaksies briivaliks,paaries... cerams...
*

es tieshi ceru, ka nepaaries image
rebel
pārāk daudz anime,ja, soļojot pa putekļainu ceļu agrā, saulainā rītā, pēc mežonīga skolasbeigu pasākuma, galvā nepārtraukti skan kaut kāda naruto dziesma. un tevi tas vairs nepārsteidz.
Sushi
Man sapņi sāk rādīties, anime stilā zīmēti.. blink.gif Redzēju kko SEL stilā utt.
Bet tas nemaz nav tik slikti... laugh.gif (un, damn, es vēl jo projām to Inuyashu aizmirst nevaru biggrin.gif )
edg
Jaa, man arii vienreiz bija sapnis anime stilaa. Tiiri inchiigi smile.gif
NOAR
Tu redzi sapni ar anime personāžiem, no kuriem viens ir dīvains Inujasha un Hazumu apvienojums (Inujasha kā meitene).

sad.gif Ar mani tā notika sad.gif
(kā ko tādu var izdomāt)
Sushi
Edg, edg!!!! PAstāsti, ja vien tas nav nekas pārāk personīgs vai perverss!! biggrin.gif smile.gif
Pakkun
edg!!! pastaasti, IT IIPASHI, ja tas ir kkas personiigs vai perverss!!! tongue.gif
edg
Tas bija baigi sen... Atminja man saka, ka tas nebija ne perverss, ne personisks (es tur vispaar nebiju iespeejams). Man praataa ir blaavas viizijas no skaistaam anime bildeem pashsafantazeetaam, taapeec, shkjiet, ka tas bija vairaak kaa iiss fragments, kam pat nebija sizhets - vienkaarshi skaistas kustiigas bildes. Bet no otras puses, tas bija tik sen, ka es, varbuut, tagad speeju atcereeties tikai pashu skaistaako, bet reaali tur bija daudz vairaak. Vajag njemt veeraa, ka sapni no riita atceros biezhaakais reizi meenesii. (pagaashreiz, kad shitaa pateicu, redzeeju uzreiz sapni tajaa naktii smile.gif)
Sushi
Eeeu.. super. Bet redzēt sapnī animi ir riktīgi labais. Sushi garantē! biggrin.gif
Vai arī tad, ja redz maldīgu pareģojumu par kādu animi. Tā man arī gadījās. smile.gif
Kikyou
Lol, pagaišnedēļ pēc 25 pēdējo Shaman King sēriju noskatīšanās es pa sapņiem kādus trīs citus nobeigumus tai animei redzēju. :S
edg
He, es tieshaam shonakt sapnjoju! Bet ne anime... tongue.gif Viena dalja no sapnja ir pieziimeeshanas veerta. Mees skatiijaamies kolektiivi mangu (aha! biggrin.gif). Un es ar to domaaju lielo ekraanu! Nav skaidrs, kas tur bija, bet kaadi 10 purni. Un taa manga garshoja peec sci-fi (es sci-fi mangas VISPAAR nelasu). Es biju uzlicis kaut kaadu volumi, pats neatcereejos kuru. Un, kad ETM man prasiija, kas par volumi, es vinjam saku, ka laikam 15. Bet vinjsh njem atrod, ka taa ir 12 un tad lamaa mani, ka tur nevarot buut parodijas elementu, jo 12-13 volumee tiekot visi nosleepumi nopietnie izstaastiiti (wtf?). Veel skaidrs ir tas, ka mees braucaam uz Poliju (Lietuva laikam par tuvu laugh.gif), bet ar busu, un bija profesionaals shoferis. Tas shoferis teica, lai izguljoties, bet, nee, ETM ar Innocent (kas tas taads?) pusi nakts speeleeja Torque (es pirmo reizi muuzhaa dzirdu par taadu speeli, bet google saka, ka tas kaut kaads 3d game engine), un peec tam otru pusi to Torque speeli speeleeja Innocent un... neatceros kas veel. Sapnis vispaar bija daudz garaaks, bet taa pirmaa dalja nebija ar anime saistiita, taa kaa velk smagi uz offtopic. Man liekas, ka Sushi sen atpakalj paviideeja sapnii - kaa iipashniece normaalam kompim, ko vienkaarshi atstaat celjmalaa (kaapeec taa dariiji?). Un tas, ka redzu foruma daliibniekus sapnjos, nav laba ziime biggrin.gif
Sigfa
Edg, tu esi smagi slims ._O

Mans variants par teemu: Ja tu izdomaa uz gadu aizbraukt uz Japaanu, jo tajos anime, ko esi redzeejis, viss tik labi, tik forshi...
+Chibi+
tas gan nav pa tasino anme related, bet es pieteicos mācībām Francijām galvenokārt tādēļ, ka Francija ir Eiropas lielākais mangu patērētājs, hahah. Es jau redzu, kā es neēdu, bet visu naudu tērēju mangās.................... laugh.gif
Sushi
QUOTE(edg @ Jun 14 2006, 12:21)
Man liekas, ka Sushi sen atpakalj paviideeja sapnii - kaa iipashniece normaalam kompim, ko vienkaarshi atstaat celjmalaa (kaapeec taa dariiji?).
*

hahaha, labais! laugh.gif Atstāt kompi ceļmalā laikam būs man jauna nodarbošanās! laugh.gif
Es atceros, kad Lastrguru redzēju sapnī. Vispār ir gadījies. Nja, otaku mūs padara jokainus.. biggrin.gif Bet ir labi, man patīk sapņot anime stilā un nav nekas pretī redzēt kādu otakieti!

Un vēl, man visu laiku skan galvā kautkādas frāzes no animēm. Piemēram, no Chobits: Shimbo... Shimbooo laugh.gif

Bet man negribās ārstēt ārā otaku no sevis! biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.