Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tu esi skatijies par daudz anime ja....
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Taka
Adventures of Mini-Goddess ja precīzi...
Kyoushu
Paaraak daudz animes esi skatiijies ja...

Izejot no maajas tu peekshnji apstaajies. Pagriez tikai saaniski galvu, shkjieleejot sev aiz muguras un sekundi nogaidi vienalga vai kaads ir maajaa vai nav. sad.gif

Tu vienmeer iezied matus ar fructis vai ko citu lai tew tie staaveetu gaisaa kaa kaadam no DBZ. dry.gif

Tu nopeerc baltus cimdus un uzziimee uz tiem transmutaacijas rinkji. blink.gif

Tu esi pierafis runaat ar cilveekiem ar aizveertaam aciim un noliektu galvu. Visbiezhaak aizgriezies prom. huh.gif
Kikyou
Tu skaties pārāk daudz anime, ja....
+ ...tu bļauj virsū ķīmijas učenei par teikumu "Alķīmija bija ķīmijas pagrimums, nevis tās sākums"
+ ...tu kal plānus kā pievērst pāris pazīstamus cilvēkus pie anime... .__.; (Current status: failure)
+ ...100% no tā kas tev ir playlistā ielikts ir anime mūzika.
+ ...tu gribi būt IKDIENAS cosplayers... ._.
Ghoul
QUOTE(Kyoushu @ Jan 18 2005, 17:09)
Paaraak daudz animes esi skatiijies ja...

Izejot no maajas tu peekshnji apstaajies. Pagriez tikai saaniski galvu, shkjieleejot sev aiz muguras un sekundi nogaidi vienalga vai kaads ir maajaa vai nav.  sad.gif

Tu vienmeer iezied matus ar fructis vai ko citu lai tew tie staaveetu gaisaa kaa kaadam no DBZ.  dry.gif

Tu nopeerc baltus cimdus un uzziimee uz tiem transmutaacijas rinkji. blink.gif

Tu esi pierafis runaat ar cilveekiem ar aizveertaam aciim un noliektu galvu. Visbiezhaak aizgriezies prom.  huh.gif
*

Sitais ir labs, bet Kikyou ir monstriigi... cool.gif
edg
Kikyou buutu monstriigi tad, ja vinja nevis gribeetu buut ikdienas cosplayers, bet buutu wink.gif
Kikyou
Jau kaļu plānus... >) Tagad tikai tikai jāizdomā kas būs mans cosplay... >D
edg
Ir 2 sapraatiigi varianti:
* uzkriitoshs, bet ne paarmeeriigs. Piemeeram, kakja ausis. laugh.gif , es gribeetu redzeet meiteni uz ielas ar kakja ausiim. Vienam manga autoram ir ideaalas meitenes sapnis: a girl with cat ears come and talk to me on a street corner.
* ne paaraak uzkriitoshs, bet kaartiigs: kaads anime varonis, kura gjeerbshanaas stilu vareetu uzskatiit par vienkaarshi savdabiigu (maaksliniecisku), taapeec cilveekiem nekas baigi jociigs neliktos, ka tu taa sagjeerbusies

Bet 1. ir prioritaate wink.gif
edg
Tu esi paarskatiijies anime, ja kaadas 20 minuutes pa veikala plauktiem meklee sake, un, kad atrodi, tu nosaukuma Gekkkaukas vietaa izlasi Genshiken...

Starp citu, vai sake jaadzer sausu vai jauc arii kaut kaa?

P.S. Ja kaads ir pats bruuveejis sake, dalieties zinaashanaas!
Ghoul
QUOTE(edg @ Jan 20 2005, 17:50)
Kikyou buutu monstriigi tad, ja vinja nevis gribeetu buut ikdienas cosplayers, bet buutu wink.gif
*

Nu man ir gadiijies dariit visu kas tur rakstiits tikai ne COSPLAY man COSPLAY vispaar nepatiik tikai anime. laugh.gif
Seven_of_zero
You Know You Listen To Too Much Anime Music When..
1.) You listen to it before you go to sleep

2.) You have you favorite songs in Mp2, Mp3, wav, and midi format

3.) You know the name of the song by hearing the first ten seconds of the song

4.) You tell your friends that Minmei is a bigger pop star then Michael Jackson and your friends point at you and laugh and say "Ha Michael Jackson"

5.) You go to Japan just to buy the Robot Carnival soundtrack

6.) You have all the Sailor Moon CDs

7.) You go to Japan and the only anime soundtrack that you bought is the North American Sailor Moon CD

8.) Somebody asked you if you listen to Smashing Pumpkins and you ask them what anime did they do

9.) You buy a CD player just for those Ranma CDs, love that Doco

10.) You have arguments which female band is sexier Spice Girls, En Vogue, or Doco

11.) You can actually say which member of Doco sounds better (Megumi Hayashibara in my opinion)

12.) J-pop is next on your list

13.) Zip disk and Jaz disks filled with anime music that you downloaded (Griffin has zip and Inuyasha had Jaz)

14.) You download every version of Fly Me To the Moon (hehehe Griffin)

15.) You can tell the difference in all versions of Fly me to the Moon

16.) Your judgement on animes are based on the soundtrack

17.) 56k helps you download anime songs faster

18.) Everytime that you hear ya papa you can't help but laugh

19.) Your working on creating MP7's so your anime music will sound better

20.) When watching anime previews you are astonished and you say "Wow what a song I got to get that anime." ex. "Touch My Heart" from Yohko 6 and "The advertisement song for Gunsmith Cats"

21.) You start to have a hard time understanding the lyrics to english songs

22.) You have ever worn-out a video tape at the intro. or credits

23.) You buy anime videos that really suck just for the music.

24.) You can fluently sing in Japanese, even though you can't speak a word of it

25.) You already had all the music files in this web page before you ever heard of it

26.) You are listening to anime music while you are reading this list. (I swear, I was)

27.) You measure your Music storge space in GIG's. -Grimm

28.) You buy a CD burner to Burn Mp3's to CD and most likely never listen to them ever again because you found a better version. -Grimm
X_Kamui
sad.gif Pec ši liekas, ka es pa maz klausijos anime muziku....
Un tas ta ari ir..... biggrin.gif
Spectre
Nu tagad sanaca taa, ka kalusijos Kawaii Radio un 3 dziesmaam pec kartas 10 sec laikaa toch azinaaju no kuras animes un kura seerijaa es vinu 1x dzirdeeju happy.gif [Bet taa ir tikai koincidence shoreiz]
jurc
.. ja mIRC'ā tavu kanālu nosaukumi kuros tu sēdi pārsvarā sastāv no vārdien anime un otaku..
ETM
.. drive labels:
System (C:) <not more than 4GB>
Anime (D:)
Anime2 (E:)
Anime3 (F:)
Anime4 (G:)
...

Aaa veel... Tev DC++ ir 3.01TB (jaa terabaiti) pure anime related share. (.hack//Ruri, ir shis lietotaajs)
edg
... ja tev riit ir eksaamens, bet tu nespeej aiziet guleet, jo jaavelk anime wallpaperi...
jurc
QUOTE(edg @ Jan 25 2005, 02:09)
... ja tev riit ir eksaamens, bet tu nespeej aiziet guleet, jo jaavelk anime wallpaperi...
*

... or nevari apstāties beigt skatīties anime.. jo ir palikušas tikai dažas epas līdz beigām... Un nomoki sevi ar domu - nu šo epu noskatīšos un tad iešu gulēt.. nu lab.. vēl vienu.. nu ok.. pēdējo... aij.. tikai 3 epas ir palikušas.. noskatīšos līdz galam..
Dzonis
biggrin.gif biggrin.gif
šitās ir pazīstamas izjūtas..tagad velku un skatos inu yashu..arii pulkstenis jau rāda 4 no rīta un ir doma..ok..šitā epa tūlīt beigsies, iešu gulēt..a atopies ka pulkstens jau 6 un skaties jau kuro sēriju....
Kyoushu
Tu esi blenzis paaraak daudz anime, ja ....

staawi pie spogulja un newari izdomaat wai izplest acis kaa dazhiem anime chariem, wai arii sashaurinaat kaa japaanim...
edg
QUOTE(Kyoushu @ Jan 26 2005, 14:10)
Tu esi blenzis paaraak daudz anime, ja ....

staawi pie spogulja un newari izdomaat wai izplest acis kaa dazhiem anime chariem, wai arii sashaurinaat kaa japaanim...
*

Tas buutu vienkaarshi reeciigi, ja ar plashi izplestaam aciim pa ielu ietu! biggrin.gif

... ja tu uztver kaa komplimentu to, ka tev pasaka, ka tu liidziigs japaanjiem.
Kyoushu
Latvijaa tas neko labu nenoziimee... Bet paaraak-daudziigs-anime-skatiitaajs domaa, ka wispaar diiwaini tas, ka winjsh naw piedzimis Japaanaa.. winjsh censhas labot, ko war..
Nuin
Par dauds anime nevar būt. tongue.gif
Kyoushu
Tu esi skatiijies par daudz anime ja...
Tu saki, ka par daudz anime newar buut..
Nuin
Es zinu. Nekaunos to atdzīt laugh.gif

atzīt. ko jums bērni vispār skolās māca?
Kyoushu
Tas labi =) .........es gan neesmu...man shkjiet...nepaaraak ...... ok kaut kas pa teemu

Tu esi skatiijies paaraak daudz anime, ja...
tew shkjiet, ka daudzas labas filmas wajag paartaisiit anime weidaa, lai taas buutu skataamas..
edg
QUOTE(Kyoushu @ Jan 26 2005, 16:47)
tew shkjiet, ka daudzas labas filmas wajag paartaisiit anime weidaa, lai taas buutu skataamas..
*

Starp citu, cik man zinaams, ir filmas, kuraam taa dara. Nezin kaapeec liekas, ka ir kaut kaada Lord of the Rings animeetaa versija un veel kaut kaadas filmas. Ja kaads zin siikaak, es tieshaam gribeetu uzzinaat, kas vinjas taisa, un kaapeec!
Ghoul
QUOTE(edg @ Jan 26 2005, 18:10)
QUOTE(Kyoushu @ Jan 26 2005, 16:47)
*

Starp citu, cik man zinaams, ir filmas, kuraam taa dara. Nezin kaapeec liekas, ka ir kaut kaada Lord of the Rings animeetaa versija un veel kaut kaadas filmas. Ja kaads zin siikaak, es tieshaam gribeetu uzzinaat, kas vinjas taisa, un kaapeec!
*

ēs zinu Lorda vaacu mangu........................un tam ir arii veca multene
Nuin
To pašu jav grib darīt ar Sin city.No mangas taisa filmu. biggrin.gif
Spectre
Jap jap uzinstaleejot gaamuci Chronicles Of Riddick varam noluureet Preview cronicles or riddick anime happy.gif
Kyoushu
Jaa kaut ko par LOTR arii biju dzirdeejis anime weidaa...minimaali man shkjiet.. bet nu nedomaaju..labas filmas ir labas... wienkaarshi dazhreiz anime ir tas, kas naw filmaas.
Ghoul
Es dzirdeeju ka Blood the last vampire driiz buus filma ( ar aktieriem).......
Un laba filma peec animes ir City Hunter ar Dzekiju Chanu.......
Nuin
Derētu uztaisīt Spriggan kā filmu ar Džekiju. biggrin.gif
Ghoul
QUOTE(Nuin @ Jan 27 2005, 16:38)
Derētu uztaisīt Spriggan kā filmu ar Džekiju. biggrin.gif
*

Spriigan itkaa baigais Wonderfull Day's plagjiats........ wink.gif
Nuin
Labi. Ko tu teiksi par Trigun. dry.gif
Kikumi
Naruto ar Džekiju galvenajā lomā! laugh.gif

Lai nav offtopic:
Tu esi skatījies par daudz anime, ja... jau prāto, kuru aktieri liksi galvenā tēla vietā, ja tiks uzņemta filma...
Nuin
Esmu skatījies par dauds anime blink.gif . Es to darīšu arī turpmāk. biggrin.gif
Ghoul
QUOTE(Nuin @ Jan 27 2005, 16:47)
*

ēsmu redzeejis Vash cosplay un izskatiijaas galiigi garaam ( taapeec nevajag filmu) bet man skolaa viens dzekinjsh kuram melni mati un vinjsh vinjus ka Vash neesa ja buutu blondi tiiraakais Vash bet filmu tikuntaa nevajag.
Un ko tur ar Anime nepietiek vai????????? laugh.gif
Nuin
Viss OK vienkārši jautāju. smile.gif
Hikaru
Tu esi skatījies par daudz anime.. ja tu uzrakstīji kaut vienu postu šajā topikā.

Aa..... esmu kārtējo reizi pārskatījies anime.
Yume
ak vai, ko tad lai pēc šitā fakta saka par mani? man laika jāiet pakārties, jo pārāk daudz. *sarkasms*
edg
... ja tu domaas atkaapies 5 soljus atpakalj no Yume, kad uzzini, ka vinja uzskata, ka paaraak daudz anime skatiishanaas ir kaut kas slikts.
Yume
... ja Yume pieiet 5 soļus klāt, uz izsper no tevis kas tevi tā dezinformēja, un brīdī kad tas notiek tu pārvērties čibī formā, un kliedz "Ban-cha-a-an!
edg
... ja edg savaa chibi formaa meegjina iespert Yumei atpakalj, bet, secinaajis, ka chibi formaa nesanaaks, iekozhas taa kaartiigi Yumes kaajaa (taa, ka pats paliek saaniski, edg kaajas nav pie zemes vairs).

Ko tu domaaji ar ban-chan? Vaardniica neko sakariigu neteica...
Spectre
Shodien neesu iispashi labiizguleejies ---- reason Kiddy Grade KICKS ....... KAAWAAAAIIIIIIII
P.s. josprojaam eiforijaa apsities ........ anime=drugs
Yume
QUOTE(edg @ Jan 28 2005, 10:42)
Ko tu domaaji ar ban-chan? Vaardniica neko sakariigu neteica...
*

Gat Backers paskaties sapratīsi momenta. biggrin.gif
Ghoul
image
QUOTE(Nuin @ Jan 27 2005, 16:47)
*

Nu es i- net'aa pamaniiju un gribu gliegt( nu naf vajag............. mad.gif)
es gan ceru ka tas vienkaarshi ir prikols..................... dry.gif
Jaladin
WWWWTTTTFFFF??????????
(looks like a fake to me)
Kikumi
Tas jau acīmredzams, ka ir fake! laugh.gif Manuprāt viņi (aktieri, kas minēti bildē) nemaz nezin, kas ir Trigun! laugh.gif Maybe...
Kikyou
Tu skaties par daudz anime ja....
....tev sasodīti gribās cosplayu.... .___.
deleted-ray
Ja tev ir dvd raksteklis un liels kvantums ar dvd diskiem, kuros ir.....ANIME ")
Kikumi
Tu esi skatījies par daudz anime, ja... sāc savu labāko draugu saukt kādā japāņu vārdā! laugh.gif Es savējo draudzeni saucu par Yuko!~ laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.