ShinChan
May 20 2004, 21:44
tu ar zjileti iegriez sev acu kaktinjos, lai panaaktu liidziibu ar japaanjiem, tacju tas neizdodas un tu izskaties peec kroplja.
Kikumi
May 20 2004, 22:55
Uztetovē sev uz pieres japāņu simbolu, gluži kā tavam mīļākajam anime tēlam.
Tavas kustiibas biezi atgaadina anime charu kustiibas (visaadi nevajadziigi zesti utt) Vai arii biezi, kad uzpuush veejsh, tu centies staaveet pilniigi nekustiigi, iedomaajoties, cik labi izskataas tavi pliivojoshie mati..
keitaro
May 21 2004, 12:10
QUOTE (xikes @ May 21 2004, 10:12 AM) |
Tavas kustiibas biezi atgaadina anime charu kustiibas (visaadi nevajadziigi zesti utt) |
varu piemetināt, ka kājas kustas tikpat tizli kā anime varoņiem
Visas tavas kustiibas pavada skanjas "shvuush!", "yosh!", "ara..", "aa" u.tml. (shiis skanjas tu izdod pats)
keitaro
May 21 2004, 17:54
QUOTE (edg @ May 21 2004, 04:50 PM) |
Visas tavas kustiibas pavada skanjas "shvuush!", "yosh!", "ara..", "aa" u.tml. (shiis skanjas tu izdod pats) |
un vēl 'mattaku...', 'masaka...', 'kusso!'
Kikumi
May 21 2004, 17:58
Mēģini kādu, kurš ir desmit reizes stiprāks par tevi savaldīt ar dūres gāzienu pa galvu. Nez kāpēc anime tas vienmēr sanāca...?
Seven_of_zero
May 21 2004, 19:11
ja tu mēģini strelkas laikā izmantot kame hame haaaa.
Tev tas pat izdodas.
Ja tu vispaar nelieto vaardu "b*e", to sekmiigi pilniibaa aizstaadams ar "kusso".
Kikumi
May 21 2004, 22:00
Tev mājās stāv "neliela" kaudzīte drēbju ar anime tēlu uzdruku vai japāņu simboliem (man tādi pāris ir).
Mhaa. mans arii ri divi kreklinji..
Nez' vai kiinieshu tradicionaalais teerps skaitaas?
Jums kaadai kimono nav maajaas gadiijumaa?
nava.. bet zini, pagaidi paaris gadus.. noteikti buus..
Kikyou
May 22 2004, 15:26
Khmkhmmm...
...ja tu biezhi runaa ar aizveertaam aciim un nolaistu galvu
...ja tu kaadreiz esi izbaudiijis cosplayera dziivi
...ja tev runaajot saak paraadiities lieki burti, piemeeram "man patiiku panukukasu purusu kureejumusu"
purusu , hmm, kas tas bija domaats?
Stulbai man nepielec....
Njaa, un par cosleiera dziivi... tas gan...
Hideki
May 22 2004, 16:06
QUOTE (Kikyou @ May 22 2004, 02:26 PM) |
Khmkhmmm... ...ja tu biezhi runaa ar aizveertaam aciim un nolaistu galvu ...ja tu kaadreiz esi izbaudiijis cosplayera dziivi ...ja tev runaajot saak paraadiities lieki burti, piemeeram "man patiiku panukukasu purusu kureejumusu" |
...Ja runaajot katram teikumam beigaas pievieno -nyo, -nyuu vai -desu.
Kikumi
May 22 2004, 16:17
Es diezgan bieži lietoju frāzi ~chii! Mazliet jocīgi jau sanāk, jo cilvēki uz mani tā dīvaini skatās, kad es tā saku...
Kikyou
May 22 2004, 16:30
A reku veel kas...
..ja tu kautko ieraugi un uzreiz saki "Oro?"
aa un tas purusu bija domaats "plus"
Kikumi
May 22 2004, 16:53
QUOTE (edg @ May 21 2004, 11:20 PM) |
Jums kaadai kimono nav maajaas gadiijumaa? |
Bija, bet saplīsa un nācās izmest ārā... Kaut kad, varbūt, atkal būs... *sniff*
Tev sapnos piemiit speejas lidot un izmanot DBZ charu speejas..
Ja tavi sapnji ir taadaa valodaa kaadaa tu peedeejo reizi skatiijies anime un tavu kaami sauc Hamtaro
Spectre
Jun 4 2004, 00:12
Gadijaas paarskatiities Naruto 1 dienaa laikam 10 seerijas vai vaairaak, labaak neteikshu, kas man sapnos raadijaas.....
Miilaakais vaards, ko lietoju Baaka.
kuchieris
Jun 4 2004, 12:57
Dievs nedod kaadam valodniekam te iemaldiities. Tiem jau taapat saap sirds, ka latv. val. tiek 'piesaarnjota'.
Sakiet, ko gribat, bet ja kas mani kaitina, tad tas ir elektrizeetaas Sintijas (Vai kaa vinju tur sauca?) piekasiishanaas par it kaa nepareizu valodas lietoshanu. (Latvijas radio 1)
Latvijas radio?? huh.. es taadu neklausos.. heh laikam jau paaraak daudz buushu tomeer skatiijies anime, jo biezi, ja kaut ko klausos, tad tie ir kaadi ost no anime...
Nu jaa...
taa Sintija (nez vai nav vienalga kaa vinu sauca.. taa pati no LR1) jau man neshkiet pats trakaakais.. ja sho vietu redzeetu mana LV skolotaaja... hmmm...
QUOTE (ELLADORA @ Jun 3 2004, 11:08 PM) |
Ja tavi sapnji ir taadaa valodaa kaadaa tu peedeejo reizi skatiijies anime un tavu kaami sauc Hamtaro |
o.o! Manu kaami patieshaam sauc hamataro O_o;;;;;;
QUOTE (Kikyou @ Jun 4 2004, 01:45 PM) |
QUOTE (ELLADORA @ Jun 3 2004, 11:08 PM) | Ja tavi sapnji ir taadaa valodaa kaadaa tu peedeejo reizi skatiijies anime un tavu kaami sauc Hamtaro |
o.o! Manu kaami patieshaam sauc hamataro O_o;;;;;;
|
manu kaami arii taa sauc
He...es biju originaala, manu kompi sauc "Genki"
ShinChan
Jun 4 2004, 19:11
Jap, that's allready obsession
ShinChan
Jun 4 2004, 19:15
QUOTE (kuchieris @ Jun 4 2004, 11:57 AM) |
Sakiet, ko gribat, bet ja kas mani kaitina, tad tas ir elektrizeetaas Sintijas (Vai kaa vinju tur sauca?) piekasiishanaas par it kaa nepareizu valodas lietoshanu. (Latvijas radio 1) |
Nu beidz sjis un veel riita vingrotaaji ir vieniigaas lietas, kuru deelj ir veerts klausiities LR1. Viss paareejais (iznjemot vieniigi dazju labu interviju ar valsts varas paarstaavi, kas sajaa formumaa vareetu ieintereseet vien mani) ir sameeraa lielos sviests, taapat kaa LR2
QUOTE (ShinChan @ Jun 4 2004, 06:15 PM) |
interviju ar valsts varas paarstaavi, kas sajaa formumaa vareetu ieintereseet vien mani |
Neesi jau nu vieniigais.
ShinChan
Jun 4 2004, 19:39
QUOTE (Rune @ Jun 4 2004, 06:33 PM) |
QUOTE (ShinChan @ Jun 4 2004, 06:15 PM) | interviju ar valsts varas paarstaavi, kas sajaa formumaa vareetu ieintereseet vien mani |
Neesi jau nu vieniigais.
|
Tas no sirds priecee
QUOTE (ShinChan @ Jun 4 2004, 06:39 PM) |
QUOTE (Rune @ Jun 4 2004, 06:33 PM) | QUOTE (ShinChan @ Jun 4 2004, 06:15 PM) | interviju ar valsts varas paarstaavi, kas sajaa formumaa vareetu ieintereseet vien mani |
Neesi jau nu vieniigais.
|
Tas no sirds priecee |
(excuse me, french), nafig taa politika jums vajadziiga?
ShinChan
Jun 4 2004, 19:47
QUOTE (edg @ Jun 4 2004, 06:42 PM) |
(excuse me, french), nafig taa politika jums vajadziiga? |
Tur gribi veel vienu topiku liidziigu kaa "par samaitaatiibu"? Par politikas procesu izzinaasjanas nepieciesjamiibu un reaalaas situaacijas analiizi es te vareetu vaariities daudz un dikti tacju baidos, ka aizies veel viens offtopic. Taapeec atbildeesju iisi - politika mums ir vajadziiga, jo bez taas buutu haoss.
QUOTE (ShinChan @ Jun 4 2004, 06:47 PM) |
QUOTE (edg @ Jun 4 2004, 06:42 PM) | (excuse me, french), nafig taa politika jums vajadziiga? |
Tur gribi veel vienu topiku liidziigu kaa "par samaitaatiibu"? Par politikas procesu izzinaasjanas nepieciesjamiibu un reaalaas situaacijas analiizi es te vareetu vaariities daudz un dikti tacju baidos, ka aizies veel viens offtopic. Taapeec atbildeesju iisi - politika mums ir vajadziiga, jo bez taas buutu haoss.
|
Nu labi... patiesiibaa jaabuut arii kaadam, kas par citiem ruupeejas, kas tieshaam nodarbojas ar tiem murgiem, nevar jau visi buut piekaaseeji par to, kas notiek
heh.. iedvesma...
Ja tu ar draugiem nopietni apspried politikas notikumus kaadaa anime pasaulee. (nu labi, tas nav pilniigs addiction, bet tomer...)
ShinChan
Jun 4 2004, 21:11
QUOTE (Sigfa @ Jun 4 2004, 07:44 PM) |
Ja tu ar draugiem nopietni apspried politikas notikumus kaadaa anime pasaulee. (nu labi, tas nav pilniigs addiction, bet tomer...) |
then count me in
Esmu skatiijies par daudz anime un politisko raidiijumu
Spectre
Jun 4 2004, 22:10
Politika...... neee ne prieksh manis, es to tumsoniibas valstiibu nesaprotu .....
labaak, tad jau iet oooo taa arii buus jaaiet veeziishi pakert shon.
Galvenais neaizrauties savaadaak riit nepamodiishos.
Seven_of_zero
Jun 5 2004, 01:20
Ok tikai bez politikas iejaukšanas.... labi paklusēšu pats daudzos Offtopic esmu vainīgs.
tādat par tēmu..
Anime skatīšanās laikā pie televizora var tikt tikai pār tavu līķi.
ps.
ja te iemaldītos kāda Latv. val. sk tad viņa palasot kaut mazu daļiņu no visiem postiem nokristu uz keyborda un tur arī paliktu bez dzīvības pazīmēm.
Spectre
Jun 5 2004, 17:14
Seven_of_zero
Jun 7 2004, 12:39
Vienīgais ko tavā datorā var atrast ir anime.
Ja kāds tev paprasa ne anime mūziku tad viņam tu vari piedāvāt tikai J-pop J-roc
utt.
Spectre
Jun 7 2004, 12:46
Nu tik taalu veel neesu nodziivojies, bet nu ...... laiks raadiis saakumaa man bija paaris anime, tad es saaku kachaat un noskatiitaas dzeest aaraa, tagad es kraaju anime un dzeeshu aaraa filmas, ko esu novilcis un esu noskatijies .....
Nav jau taalu, ka arii muuzikas HDD kershos klaat, jo vieta aatri apsiikst....
Ieraugot, cilveeka vaardu NOA vienaa no shii gada LV eksaamenu uzdevumu textiem tev uzreiz praataa ieshaujas Yu GI Oh.. un tas NOA
nee, xikes, tas veel ir normaali, jo man gribas domaat, ka es veel esmu normaals
Heh.. man jau arii par sevi...
tihiro
Jun 12 2004, 19:39
QUOTE (keitaro @ May 19 2004, 06:15 PM) |
.... tavas sapņu meitenes tēls: meitene lielām sarkanām acīm un ziliem matiem.... tikai nezkāpēc neviena neatbilst šiem kritērijiem |
Vispatikamais ko es dzirdeeju no puissiem ir:"Ty esi liidziiga ssitiem ,ar lielam aacim...no taadiem trakiem multfilminiem..."
QUOTE (Yume @ Jun 4 2004, 06:04 PM) |
He...es biju originaala, manu kompi sauc "Genki" |
Ne jau kompi bet kaami.... tas ir tads mazs dziivniecinjsh!!!
Spectre
Jun 13 2004, 13:52
Pirmaas paziimes ir taadas, ka Tev kompii staav peedeejais kino graaveejs laba dvd ripaa un viss ir okej arii ar filmu, bet tajaa pashaa laikaa Tev ir arii anime par kuru neko neesi dzirdeejis, lasijis un vispaar..., ko Tu izveelies skatiities 1.......
taalaak jau saprataat .....
tihiro
Jun 22 2004, 11:49
Es varu tev palidzeet:tu dod man paskatities filmus,pec tam mainisimies
...ja tunelii ieraugi uzrakstus vertikaali "Kolja" un blakus horizontaali "itsme", tad automaatiski izlasi vaardu "Kitsume"...
Offtopic: Tu esi beerniibaa speeleejis paaraak daudz datorspeelees, ja cilveeku, kas pieder citam sabiedriibas slaanim, noformulee ar vaardiem: "Tu esi citaa liimenii."
Offtopic veel (iepatikaas): Redzeeju reiz pie tunelja vecim ar akordionu blakus veceni (shkjita, ka dziivesbiedre), kurai rokaas bija aviize "Karjera" (vai arii man reegojaas). Tas lika nedaudz padomaat...
Offtopic veel veel veel: Pieziime sev: es pavadu paaraak daudz laika tuneljos...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.