Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tu esi skatijies par daudz anime ja....
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Sigfa
Turpinot Spamu peedeejos postos, jaasaka, ka arii shis forums ir gatavs paarnjemt aarzemju forumu tieksmi postos nodot zinjojumu ar bildi (kaa church), un ja jau mees te baudam spamu, tad reku viens kaartiigs gots ar beztolciigu tekstu, bilde izcelta no BU foruma-

IPB Image

Ljaujiet man piemineet, ka fakts ir taads, ka tu esi skatiijies par daudz anime ja tu seedi shajaa forumaa un pietam lasi topiku par anime paarskatiishanaas simptomiem.
lastguru
tad jau, Sigfa, tu arii esi paarskatiijies anime biggrin.gif

klau, beidzam spamu, man jau nagi niez padzeest sheit peedeejos postus...
Tomoko
Tu esi pārskatījies Anime, ja Tev pasliktinās redze. Easy, isn't it?
NOAR
Vajag ko jaunu?
Pamēģināsim...

Tu esi pārskatījies anime, ja katru reizi, kad redzi jaunu anime, maini savu asinsgrupu un dzimšanas datumu, lai tas būtu tādspats kā attiecīgā anime galvenajam varonim(-ei).
edg
Vai driizaak - maini savus plakaatus, kakja dreebiites un savu apakshvelju, lai taa atbilstu galvenajai varonei. Shaads raksturojums driizaak raksturotu "paarskatiishanos", jo "paar-" noziimee "par daudz".

P.S. Tas, par ko tu domaa, lasot sho postu, liecina par tevi un tavaam paarskatiishanaas paziimeem! cool.gif
lilion
Ja skatoties kaut kur tu redzi savas mīļākās animes varoni.

( Man tā vienreiz atgadījās. Pļāpāju ar draudzeni, un nejauši paskatījos uz kaimiņu māju, tur es ieraudzīju Neji no Naruto. Pēc brītiņa paskatījos atkal un tur bija tikai kaimiņmājas sieviņa)
ETM
QUOTE(lilion @ Sep 1 2006, 11:52) *

Ja skatoties kaut kur tu redzi savas mīļākās animes varoni.

( Man tā vienreiz atgadījās. Pļāpāju ar draudzeni, un nejauši paskatījos uz kaimiņu māju, tur es ieraudzīju Neji no Naruto. Pēc brītiņa paskatījos atkal un tur bija tikai kaimiņmājas sieviņa)

tas saucas "veiksmiigi atziimeets pimais septembris"

Nav par agru saakts?
kahi
... sāc visu darīt kā tavs mīļākais animes varonis - runāt, kustēties, izturēties... mēģina taisīt ieročus (un es jūs brīdinu - no kārkla stumbra pagatavot kaut cik normālu samuraju zobenu nav viegli!), pārspīlēti cenšas atdarināt visādus paņēmienus, feisu izteiksmes... ar vien vārd sakot - kad pats sāk justies kā anime. tas ka viņus kaut kur redz vēl nav trakākais.
Ragana
QUOTE(kahi @ Sep 1 2006, 20:12) *

... sāc visu darīt kā tavs mīļākais animes varonis - runāt, kustēties, izturēties... mēģina taisīt ieročus (un es jūs brīdinu - no kārkla stumbra pagatavot kaut cik normālu samuraju zobenu nav viegli!), pārspīlēti cenšas atdarināt visādus paņēmienus, feisu izteiksmes... ar vien vārd sakot - kad pats sāk justies kā anime. tas ka viņus kaut kur redz vēl nav trakākais.

Zini, es esmu redzējusi tikai divas animes, bet jau sāku tā darīt - attapos, ka stāvu identiskā pozā kā animes varone, ar identiski saliktām rokām, un tas bija pilnīgi neapzināti...
Ieročus vēl neesmu mēģinājusi taisīt, nav tāda anime gadījusies.
NOAR
ieroči,jā... Un parasti arī maģiju izmēģina. Kaut vai no tā paša FMA vai Bleach.
Neptuuns
QUOTE(kahi @ Sep 1 2006, 21:12) *

Omg par tiem ieročiem. Es zinu (nu caur internetu, labi) vienu meiteni(laikam, netaa nekad neko nevar zinaat) kas uztaisiija TAAADU krosbovu, ka jums mute valjaa paliktu. kocinjus caur konservbundzjaam shaava. (Ir arii pieraadiijumi ka tas bija vinjas, bet bilde ir uz muuzjiigiem laikiem izdzeesta.)

Tu skaties par daudz anime, ja domaa ka taada lieta kaa par daudz anime nav iespeejama.

TSPDA, ja tu anime beigaas raudi nevis tapeec ka beigas bija skumjas, bet tapeec ka tas beidzaas.
ETM
QUOTE(Neptuuns @ Sep 7 2006, 20:49) *

QUOTE(kahi @ Sep 1 2006, 21:12) *

Omg par tiem ieročiem. Es zinu (nu caur internetu, labi) vienu meiteni(laikam, netaa nekad neko nevar zinaat) kas uztaisiija TAAADU krosbovu, ka jums mute valjaa paliktu. kocinjus caur konservbundzjaam shaava. (Ir arii pieraadiijumi ka tas bija vinjas, bet bilde ir uz muuzjiigiem laikiem izdzeesta.)

Tu skaties par daudz anime, ja domaa ka taada lieta kaa par daudz anime nav iespeejama.

TSPDA, ja tu anime beigaas raudi nevis tapeec ka beigas bija skumjas, bet tapeec ka tas beidzaas.

sorry par offtopiku, bet konservbundzhai jau daudz nevajag. mees ar parastaako loku shaavaam bultas cauri piecslaanjainu finieri... konservbundzha... nogriez kaarklu, nostiepj auklu un tad tuu buudi teh pwnzor of teh konservbundzha.
Ginta
WARNING: šīs pazīmes ir novērojamas ļoti reti kuram, bet tās vienalga norāda uz par daudz anime (jo, ja kāds vēl nav pamanījis, tas, kāds otaku no tevis iznāks, ir arkarīgs arī no personības un dzīvesritma īpatnībām)..

tātad > Tu esi skatijies par daudz anime ja....

--esi noskatījies vairāk anime titles nekā vidējais foruma biedrs, bet vienalga ir sajūta, ka tas ir par maz.

--nevar atsaukt atmiņā pēdējo reizi, kad biji izgājis sabiedrībā, jo viss (jau tā ļoti retais) brīvais laiks tiek pavadīts vienatnē skatoties anime (vai lasot manga)

--atrodies forumā, kas apspriež anime related tēmas tikai tāpēc, ka dzīvē nepazīsti nevienu, kam tas interesētu, bet tai pašā laikā- nav ne laika, ne arī īpašas vēlēšanās piedalīties pasākumos, kur ar tādiem varbūt varētu iepazīties.

--ir vēlēšanās mainīt pasauli, padarīt to labāku, bet neko nedari/nevari izdarīt, jo esi tikai parasts cilvēks, bez īpašam spējām, likteņa utt..

--apgūsti japāņu valodu prieka pēc, apzinoties, ka, tā kā nēkotne netiek saistīta ar Japānu, tam tāpat nebūs nekāda pielietojuma
Ragana
QUOTE(Ginta @ Sep 8 2006, 11:52) *

--atrodies forumā, kas apspriež anime related tēmas tikai tāpēc, ka dzīvē nepazīsti nevienu, kam tas interesētu, bet tai pašā laikā- nav ne laika, ne arī īpašas vēlēšanās piedalīties pasākumos, kur ar tādiem varbūt varētu iepazīties.

--ir vēlēšanās mainīt pasauli, padarīt to labāku, bet neko nedari/nevari izdarīt, jo esi tikai parasts cilvēks, bez īpašam spējām, likteņa utt..

--apgūsti japāņu valodu prieka pēc, apzinoties, ka, tā kā nēkotne netiek saistīta ar Japānu, tam tāpat nebūs nekāda pielietojuma

Nu, man liekas, ka šitie atbilst diezgan daudziem, vismaz man jā...
es kaut ko japāniski vnk prikola pēc mācos. tongue.gif

Tās pārējās tiešām ir anime pārskatīšanās pazīmes.
Neptuuns
QUOTE(ETM @ Sep 7 2006, 20:56) *

sorry par offtopiku, bet konservbundzhai jau daudz nevajag. mees ar parastaako loku shaavaam bultas cauri piecslaanjainu finieri... konservbundzha... nogriez kaarklu, nostiepj auklu un tad tuu buudi teh pwnzor of teh konservbundzha.

turpinu atvainoties par oftopiku, bet man gan liekas, ka kaut kas, kam tu nepieliec pats savu fizisku spēku (pa tiesho) ir stipri gruutaak uztaisaams nekaa vienkaarsh loks. Un zariņš ar bija baigi shvakais, bet konstrukcija cik atceros bija praktiski tikai no metāla.
edg

Muljkjiibas! Braukt uz Japaanu ir viens no vislielaakajiem dziives meerkjiem, jo Japaanaa VISS ir labaaks! biggrin.gif
Sigfa
QUOTE(edg @ Sep 8 2006, 20:49) *

Muljkjiibas! Braukt uz Japaanu ir viens no vislielaakajiem dziives meerkjiem, jo Japaanaa VISS ir labaaks! biggrin.gif

Tici man, taa nav (smejies vai raudi). Es arii taa reiz domaaju biggrin.gif
Hikaru
QUOTE(Sigfa @ Sep 9 2006, 16:44) *

Es neticēšu. biggrin.gif
Sigfa
QUOTE(Hikaru @ Sep 9 2006, 18:50) *

QUOTE(Sigfa @ Sep 9 2006, 16:44) *

Es neticēšu. biggrin.gif

Ignorance is bliss? biggrin.gif
rebel
Es nezinu,vai tas norāda uz pārāk daudz anime, bet,ja pa naktīm gulēšanai paredzēto laiku izlieto,lai visas savas klades aplīmētu ar anime stila attēliem,jo citādi tās nešķiet pieņemamas..un dari to ļoti rūpīgi, un sajūsminies par katru pabeigtu kladi.. ...
Ginta
Ignorance is bliss?
amm.. jā.. ignorance is bliss.*
"un Tokija taču ir visas pasaules centrs. ja tā tiks iznīcināta- visa pasaule sagrūs līdz ar to" - uzskats, ko varētu teikt tikai kāds, kas ir pārskatījies anime..

*vēlams nevienam šo teoriju apzināti nepikopt
Ragana
Izbeidz, ja nebūtu Tokijas...
*trīsreiz pārspļauj pār plecu un piesit pie koka*

tu esi pārskatījies anime, ja tev vairs negribas skatīties anime.
Keydan
http://absurdopedia.wikia.com/wiki/%D0%9E%...%B5%D0%BC%D1%8D
Šeit krievu valoda ir uzrakstits viss kas notiek ar tiem kuri skatas anime!!! smile.gif
Sigfa
QUOTE(Ginta @ Sep 10 2006, 08:56) *

Ignorance is bliss?
amm.. jā.. ignorance is bliss.*

ja jau tu ar taadu paarlieciibu vari taa teikt, tad jau buusi no tiem ignorantajiem :/

OT: ja... tu aizrautiigi ar kaadu 10 gadiigu anime fanu saac runaat par miiljaakaas animes (action) panjeemieniem un saac fantazeet, kursh uzvareetu ciinjaa starp to un shito.
Ginta
ja jau tu ar taadu paarlieciibu vari taa teikt, tad jau buusi no tiem ignorantajiem :/
..I wish.. (dažreiz redzot tos, kas zin maz, bet ir laimīgi, pārņem vēlēšanās dzīvot alā un vairs nekad mūžā neparko nedomāt..)

tātad: pardaudz anime, ja..
..citi sāk uzdot jautājumus par visu, kur vien ir izdzirdējuši 'anime'.
..Tu patiešām to visu zini.
GM
Tici man, taa nav (smejies vai raudi). Es arii taa reiz domaaju

Jauki, matainais, ka tu vismaz esi netieši atzinis to, ka nosist gadu savas dzīves lecošās saules zemē ir stulbākais lēmums ko jebkad esi pieņēmis.
What did I tell ya. tongue.gif
Attiecīgi par daudz animes skatīšanās augstākais punkts pienāk tajā brīdī, kad tu esi caur multenēm iepazītas kultūras dēļ gatavs laist uz vells sazina kurieni.
Catgirl

shish laikam heh....es taa domāju, bet ne bieži tā, ka njez... laugh.gif

IPB Image

that depends, it depends
lilion
Tu esi par daudz skatījies anime, ja tu publiskajai runai tematu izvēlies anime o_O
* par ko es gan domāju ?!! Par " Howl's Moving Castle " biggrin.gif * iet rakstīt iztirzājumu* *

P.S. Man ir vēlēšanās mainīt pasauli vai tas ir kas slikts? o_o Jo man apriebusies citu cilvēku (arī mans ) pašegoisms.
Kikyou
Kas pie velna ir "pašegoisms". o_ō
kaiva
lilion, tu tūlīt ar vārdnīcu dabūsi, šķiet, ka domāts bija egoisms, pastiprināts ar paš. mans mazais zaļais dīvainīc., neliec tādus terminus kurus es pati knapi saprotu.

Ja t uz skolu aizej ar kaķa ausīm biggrin.gif
kahi
nu, piemēram, man 4. klasē bija uzvedums, kurā tēloju kaķi, tāpēc vajadzēja uz skolu iet kā tādam mazam čibi zvēriņam, un tad par animi es nezināju pilnīgi un absolūti neko!

bet, ja tu staigā ar austiņam diendienā, un tici, ka esi kyou no fruits basket, tad gan kkas nav kārtībā!
Ginta
ir vēlēšanās mainīt pasauli, padarīt to labāku, bet neko nedari/nevari izdarīt, jo esi tikai parasts cilvēks, bez īpašam spējām, likteņa utt..

vēl viena versija: tu katru dzimšanas dienu gaidi, kad uzradīsies pareizais cilvēks, kas paziņos par tavu īpašo likteni vai tik nozīmīgo misiju, ko neviens cits nevarētu izpildīt.. (vēl labāk, ja šī gaidīšana notiek 24/7)
kaiva
laugh.gif nope, es nedomāju, ka esmu kaut kas no kaut kā. Pasākums notika, jo daži labi ļautiņi aiz mans muguras runāja par to, ka kurš idi.... gan vispār realitātē varētu staigāt tā kā tajās idi.... ķīniešu multenēs. Nu, mans vienkārši uztaisīja mazu pārsteigumu. smile.gif un es jau pasen ceturtajā klasē neeju.

Ja tu katru vakaru centīgi raugos debesīs cerot, ka tur ieraudzīsi krītošu zvaigzni kura pārsteiguma kārtā uzkritīs tev virsū un dāvās burvju spējas, un katru reizi esi šausmīgi pārsteigts, ka nekas tāds nenotiek. smile.gif
edg
QUOTE(kaiva @ Oct 12 2006, 09:00) *

Ja tu katru vakaru centīgi raugos debesīs cerot, ka tur ieraudzīsi krītošu zvaigzni kura pārsteiguma kārtā uzkritīs tev virsū un dāvās burvju spējas, un katru reizi esi šausmīgi pārsteigts, ka nekas tāds nenotiek. smile.gif

Never give up... Never!
Ragana
Ja tev galvā visu laiku ir tāds savāds tips(var būt arī vairāki), kas runā latviešu/angļu/japāņu valodas sajaukumā, ir ar aizdomīgi lielām acīm, kupliem matiem un teju bez deguna, vēl sazin kāpēc izskatās zīmēts, un, iespējams, tam ir kaķa ausis/kimono un zobens/pieguļošs plastamasas kostīms,un vēl tas sauc sevi tavā vārdā un dara visu to pašu, ko tu...
Ja tavos sapņos aizdomīgi bieži parādās Soubi un Raito, kā arī savāds, īss čalis ar blondu bizi un metāla roku...
kahi
ja tu vēl pēc ļoti ilga laika citē kādu no animes varoņiem, esi tāds pats kā ''vēsais kyouya'', vai honey senpai. ja tu nogriez matus tādā pašā griezumā kā tavam mīļākaijam ''caram, un, ja tu visiem spītīgi centies iestāstīt, ka nāc no paralēlas pasaules un mēģini lēkāt kā inuyasha.

vai arī, ja tu ubago uz ielām dziedādams japāņu openingus un endingus.
Kaede
Tu esi pārskatījies par daudz anime, ja Tu jau sen esi beidzis iestāstīt visiem to, ka Tu nāc no citas pasaules, jo lielākā daļa ir vienkārši tev noticējusi, jo tu uzvedies pārāk traki. Viņi nav izsaukuši vīrus baltās apenēs un halātos tikai tāpēc, ka mīl tevi un cer, ka tu labosies vai arī noraksta to uz pubertātes/pēcpubertātes/pirmsvecuma/vecuma krīzi.
Klokjvaarpsta
Tu esi paarskatiijies anime, ja
1. labpraat pie sevis (vis sliktaakajaa gadiijumaa, skalji) sauc savu draudzeni, piemeeram par Dokuro-chan
2. tu vairs nespeej tikt valjaa no tieksmes visiem vaardiem galaa tikt atbilstoshos japaanju paplashinaajumus
3. Tu viduveeja seksa laikaa (absoluutiem otaku neizpildaas jau pirmaa dalja) domaa nevis par slavenu aktrisi, bet par miiljaakaa hentai varoni
4. tu savu matu ieveidoshanai izmanto vairaakus litrus zhelejas lai tikai ieguutu atbilstoshu miiljaakaa varonja frizuuru
5. uz ielas tu esi spiests atbildeet: "Cosplay? Kaads cosplay? Taas vienkaarshi manas labaakaas dreebes"
xikes
Par daudz dzīvē animes, ja
-Tevi māc depresija un izmisums, ka tev nav un visticamāk nekad nebūs visa tā, kas ir galvenaijam varonim.
-Skatoties anime, tu novērtē sava mīļākā varoņa dzīvi, secini, ka viņam dzīvē neklājas diez ko labi, taču beigās viņš tomēr dabūn savus pelnītos laurus. Un tad arī pats sāc sev apkārt radīt visus tos nelabvēlīgos apstākļus, gaidot 'beigas', kad nu pienāks tas brīdis un diena, kad arī tiksi laimes pārpilnībā.
exile
esi paarskatiijies anime, ja:
1.jebkursh gaismas avots iznjemot ekraanu tevi apzhilbina (taa notiek ja weekendu pavadi skatoties anime)
2.Pilns cietais ar anime un kalj plaanus nopirkt jaunnu shim noouukam.
3.Savu deelu nosauktu par Gatsu.
4.Sapnjo kluut par mangas un varbuut par anime ziimeetaaju.
edg
QUOTE(exile @ Dec 21 2006, 12:24) *

2.Pilns cietais ar anime un kalj plaanus nopirkt jaunnu shim noouukam.

Pilniibaa piekriitu! ph34r.gif Tikai "jaunu" aizstaaj ar "jaunus". Mazliet kaitina, ka maks nevelk liidz taadai kastei:
http://www.apple.com/xserve/raid/
jurc

Varbut tomēr vairāk iederētos - Sapņo aizbraukt ceļojumā uz Japānu, vai labākajā gadījumā - pārcelties uz turieni dzivot. rolleyes.gif
Ginta
QUOTE(jurc @ Dec 21 2006, 20:16) *

Varbut tomēr vairāk iederētos - Sapņo aizbraukt ceļojumā uz Japānu, vai labākajā gadījumā - pārcelties uz turieni dzivot. rolleyes.gif

liekas, ka abus var apvienot:
sapņo par došanos uz Japānu, lai studētu kādā labā augstskolā (kā piem.:東京アニメーター学院; 大阪アニメーター学院 (- same school tikai Tokijas un Osakas fileāles))
(-ja kāds nesaprata- tur var apgūt ilustrācijas/animācijas/voice acting un vel daudz citu jauku prasmju.. laugh.gif )

tu esi skatījies par daudz anime, ja šo faktu noliedz un apgalvo, ka vari jebkurā brīdī pārstāt.. (need I remind the 12 step program??)
Church
IPB Image
exile
Hmm ja patieshaam vismaz gribeejis aizbraukt uz japaanu es biju, vieniigi patiesiiba par manu budzhetu atveesinaaja manu praatu.
Ginta
..ja esi sācis apgalvot, ka tavs mīļākais ēdiens ir ātrās pagatavošanas nūdeles un tas, ko ienīsti vairāk par visu pasaulē ir tās dažas min., kas jāgaida, kamēr tās ir gatavas. (ramen, anyone??)
4IGAANC
, ja tu uzskati, ka anime nav multene, bet gan kaut kas "dziļāks"...haha
edg
QUOTE(4IGAANC @ Jan 12 2007, 22:33) *

, ja tu uzskati, ka anime nav multene, bet gan kaut kas "dziļāks"...haha

Tas iisteniibaa liecina par to, ka nav redzeetas labas multiplikaacijas filmas ne-anime formaa. Taa kaa pa televizoru taadas neraada, retais zina. Bimini festivaals leenaam tuvojas. Aicinu visus vairaak par to, "ko var dabuut", neredzeejushos, aiziet!
Rika
Tu esi skatijies par daudz anime ja....

...skaties 10 AMV pēc kārtas,kurām ir katrai sava dziesma,bet klipi pilnīgi identiski,lai arī tās dziesmas tev nemaz nepatīk,

...tu skaties AMV,lai gan visas šīs anime's epas jau esi redzējis,cerot ieraudzīt kko jaunu un šokējošu...

...anekdošu vietā draugiem atstāsti kādu smieklīgu gadījumu no anime,

...tavi draugi jau sen zin,ko nozīmē vārds "baka",turklāt jūs to dziedat kopā stundās,

...secini,ka nav jēgas skatīties "reālās filmas",jo uz ekrāniem sāk parādīties Bleach filma,

...esi gatavs strīdēties ar visiem,kas teiks,ka anime ir parasta bērnu multene,

...pirms gulētiešanas tu ilgi domā par to anime,kuru nu tikko noskatījies,

...pirms iemigšanas,ar aizvērtām acīm iedomājies anime pairing'u turpmākās dzīves (Ranma apprecējās ar Akane,viņiem piedzima pusiīts un meitenīte,un vēl trakāk-Hopposai sāka iet uz randiņiem ar Cologne (vjax))

...brīžiem uznāk greizsirdībās lēkmes-kāpēc mani klasesbiedri arī zina par anime/kāpēc mani klasesbiedri arī skatās anime?!-nemaz nenojaušot,ka pats pie tā esi vainīgs...

...nespēj samierināties ar to,ka tava mīļotā vai kaut vai tā anime,kura tev nepatika,beidzās ne tā,kā tu vēlējies.

Tas īsumā no manas pieredzes.
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(Rika @ Jan 17 2007, 19:31) *

...esi gatavs strīdēties ar visiem,kas teiks,ka anime ir parasta bērnu multene,

Ka labu argumentu ietektu parādīt oponentiem hentai vai yaoi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.