nu pagaidam jau ir nevis par shauru bet taisni kaa vajag.. mees driizaak dzilji filtreejam publiku uzspiezhot tai vismaz vienu no saviem aspektiem un tad jau seko.. vai indiviids speej pielaagot savu dziivesveidu "sirmo onkulju" dziives aspektiem lai izpelniitos vietinju zem saules.
Vareetu iesakt jaunu teemu piemeeram iespeejamie veidi kaa Kaigan vareetu piesaistiit sev kaadu no potenciaalajiem sponsoriem. Gribeetos dzirdeet kaa publika uzblieziis plaanus(kuriem nebuus beediigo padomju 5gades plaanu liktenis
).
un pa pusteemu runaajot... lai biedri-forumieshi iepostee savu dziives skatiijumu uz Op un Ed dziljo ietekmi uz anime iespaidu, cik daudz/maz tie krata juusu dziivi
P.S. man vienkaarshi nava ko dariit shai naktii, tapee nav gluzhi jaanjem par pillu
P.S.S neliels aspekts iz dziives kaa man gaaja ar irbuiliishiem
Cik drankjiigi ir vienlaikus eest ar irbuliishiem un ieurbties animee! riisus eest taa ir tiiraa katastrofa. Salaati(kaapostu, gurkju) un nuudeles lokaas iekshaa ka nemetes, bet taa skanja kas pavada abus ir paaraak trauceejosha... vieni skalji skrimshj pa muti otri pavadaas ar taadu slurpinaahsanu ka tik pat labi var skatiitie sbez skanjas. Taalaak eedot riisus/grikjus paarak draudz jaaskataas uz irbuliishiem lai neiznaak taa ka jau minuuti liidz riiklei aizcilaajas pa 1-5 riisam/grikjam maximums. Esat pamanijushi kaa animeskaas gal;iigi bez probleema ar irbuliishiem atdala gabalinjus no zivs/sacepuma - personiigi man peec karpas eeshanas bija stiivi pirksti katru kumosinju zhjuadzot nost no zivsgabala. Taalaak silts ietikums ja grasaatie ees riisu ar irbuljiem tad neperciet paraboiled jo jamie ir birrstoshi, bet lai avretu ar irbuljiem kaut cik necik sakariigi eest vajag taa lai riisi saliptu savaa starpaa. Esat meegjinaajushi riisu bumbinjas(onigiri) taisiit... nav nemaz tik viegli... jo prasti miiksti izvaariit riisus un savirpinaat nav nekaada maaksla, bet vinji vairs negarsho nepeeckaa kad ir atdzisushi, tapee vajadziigs kaut kaads saalsdaudzums un obligaati kaut kaads pildiijums, jo savaadaak ap duushu apmetiisies aukstus riisu bumbuljos locot iekshaa. Taalaak atpakalj pie teemas. respektiivi lai vareetu riisu eest ar irbuliishiem vinjus vai nu jaaizvaara miikstus taaka liip kopaa vai nu jaaliek kaada massa klaat lai vareetu kaut cik necikt jeedziigi eest vienlaikus sekojot tam kas notiek monitoraa - viena no efektiigaakajaam liimeem ir majoneeze, vai arii curry meerce(spilva taadas tirgo - bet ja ir par shavku garsha tad var piemest kniploku/siipolu un melnos piparus). Taalaak lai vareetu nekontroleejot(nevis to kas ir panjeemies ar irbuljiem) celju liidz mutei taa lai neizkriit no irbuljiem panjemtais ... nedaudz jaapguust tehnika ashi riikoties ar vienu roku veikli sagraabt un atlaist... vislabaakais saakums ir instant nuudeles un kaapostu salaati.. skaabi kaapostu arii lieti noder lai ashi ietrenneetos sagraabt ar irbuljiem iesaakumaa. Taalaak sagrieziet desu/galju skjeeliitees saliecieiet uz sjkiivja taa lai var aiz ljipinjas pagraabt un ashi iestuukjeet riiklee...
rezultaataa lai vareetu kaut cik necik sakariigi eest ar irbuliishiem pie monitora vajag vismaz 3 traukus... Vienu juus turat rokaas uz kura ir riisi/grikji un paareejie ir priekshaa, vai arii ja uz vienba liela skjiivja tad obligaati viss ir katar sastaavdalja ir atseviskji nodaliita. Personiigi ir secinaats, ka skjeliites un salaati un riisi uz viena skjiivaja galiigi maisa lai vareetu sakariigi paeest. Pats par sevi saprotams ka vajag saakumaa ietrenmeeties riikoties ar irbuljiem kaa ar lielu pinceti, savaadak visi mani padomi ir tikai pliki padomi.
njemiet par labu.
un ja kaads teiks ka tas nav pa teemu tad mani liidz tam ir novedusi apseestiiba ar anime un centieni izprast plusus un miinusus no irbuliishiem