Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tu esi skatijies par daudz anime ja....
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Yume
mha...
..bet tev pie tam pietiek gaumes to izdarīt tā, lai tas izskatās dabiski.
Hikaru
QUOTE(JurCHiX @ Dec 11 2004, 21:41)
Tu esi skatījies pa daudz anime ja:
- esi pilnībā aizmirsis par sievietēm/vīriešiem un visu savu brīvos laiku pavadi skatoties anime
- uz tusiņiem esi paarstājis iet, jo tu gūsti lielākas emocijas skatoties anime
- esi nolēmis aprecēt tikai tādu sievieti/vīrieti kas ir līdzvērtīgs konkurents ar tavām anime zināšanām
*

QUOTE(JurCHiX @ Dec 12 2004, 11:53)
Vo ko es atklaaju
Tu esi skatiijies pa daudz anime
-Ja skolas darbos liec iekshaa anime bildes un apstraadaa taas.
-Ja tiek uzdots kaads briivaas teemas darbs, tu obligaati izveeleesies aprakstiit japaanju kutuuru vai arii izveeleesies iepaziistinaat citus cilveekus ar anime
*

Njā.... Tāda sajūta, ka es esmu skatījies par daudz anime.... nu..paskatīšos vēl mazliet. biggrin.gif
Un vēl šī ir pēdējā 16. mācību nedēļa, un man vēl jānodod rīt kursa darbs....Ai, nu labi..... nodošu trešdien. wink.gif
jurc
QUOTE(Yume @ Dec 12 2004, 11:58)
heh, nu par tiem bīvās tēmas darbiem.. heh ZPD ( zinātniski pētnēciskais darbs) skaitās.. hehe, es ralstu par anime attītību latvijā. biggrin.gif
*

Yume iedosi palasiit? Buutu baigi intresanti!
Yume
hai, kad pabeiģšu uzmetīšu kautkur.
Pašlaik top kautkas pat man interesants. biggrin.gif
DarkRockslizer
QUOTE(Yume @ Dec 13 2004, 16:58)
*

Savējo, atceros, es biju taisījis par Starpplanētu kontaktiem Vecajā Derībā. Starp citu, tas bija labākais darbs skolā. Aizsūtīja uz rajona olimpiādi, tur mani viens plakanās pasaules prātiņš vēstures profesors no LU izsmēja, gluži kā vienu meiteni, kas rakstīja par Pokaiņiem...
Nepatīk, nu nepatīk citiem, ja taisi kaut ko tādu, kas vērtētājiem neiet pie sirds. Skolā tad vēl tiksi cauri, olimpiādē diez vai. Lai arī cik labi un nepārspējami tu to būtu uztaisījis; ne jau to skatās. dry.gif
edg
QUOTE(DarkRockslizer @ Dec 14 2004, 20:21)
QUOTE(Yume @ Dec 13 2004, 16:58)
*

Savējo, atceros, es biju taisījis par Starpplanētu kontaktiem Vecajā Derībā. Starp citu, tas bija labākais darbs skolā. Aizsūtīja uz rajona olimpiādi, tur mani viens plakanās pasaules prātiņš vēstures profesors no LU izsmēja, gluži kā vienu meiteni, kas rakstīja par Pokaiņiem...
Nepatīk, nu nepatīk citiem, ja taisi kaut ko tādu, kas vērtētājiem neiet pie sirds. Skolā tad vēl tiksi cauri, olimpiādē diez vai. Lai arī cik labi un nepārspējami tu to būtu uztaisījis; ne jau to skatās. dry.gif
*

Vinji mekleeja darba praktisko deriigumu. Protams, neatrada. Zinaatniski peetnieciskaa darba taisiishanas jeega skolaas ir iemaaciities ieguut noderiigu infromaaciju. Neviens neveertees nelietderiigus darbus. To tavu darbu tev vajadzeeja refereet uz lapaam divaam un publiceet kaadaa zhurnaalaa, piemeeram, "Zvaigzhnjotaa debess". Vareetu peec tam visiem aciis bakstiit wink.gif
Yume
heh, nu man ZPD faktiski ir vajadzīgs kursa darba kultūras vēsture vietā, nā.. tā vieta kur es stājos, pieprasa tādu, nu un ar tēmas izvēli man jautājumu nebija.
biggrin.gif
Hikaru
Tu esi skatījies par daudz anime, ja tu, instalējot Windowsu, Company Name raksti "Il Palazzo". biggrin.gif Un citus nosaukumus sāc rakstīt no animēm.
Pēc Excel Sagas noskatīšanās, es paņēmu no turienes nosaukumus un Microsoft vietā sāku rakstīt Acrossoft, Menchisoft, Nabesoft...
image
DarkRockslizer
QUOTE(Hikaru @ Dec 16 2004, 13:45)
Tu esi skatījies par daudz anime, ja tu, instalējot Windowsu, Company Name raksti "Il Palazzo". biggrin.gif Un citus nosaukumus sāc rakstīt no animēm.
Pēc Excel Sagas noskatīšanās, es paņēmu no turienes nosaukumus un Microsoft vietā sāku rakstīt Acrossoft, Menchisoft, Nabesoft...
*

Wo... kāds ir apjūdzies? Tad ta jaunums! laugh.gif

Es arī tā izdarītos, ja man būtu pašam savs compis. Tikai Inuyashas vietā uz wallpaper man būtu Utena ar Anthy. Romantiskā pozīcijā.
Hikaru
Tu esi skatījies par daudz anime, ja nevari bez grūtībām parunāt kādu īsu laiku vienā valodā. Principā japāņu valodu mazliet zinu un lielāko daļu angļu valodas iemācījos, lasot subus.
Es kad gribu izrunāt kaut kādu vārdu, atceros to kaut kādā vienā valodā, tad iztulkoju to vēl 2 vai 3 valodās un tad sāku domāt kādā valodā man tas jāsaka. Dažreiz gadās, ka nevaru atcerēties vajadzīgā valodā, tad gan jāsaka tādā kurā atceros.
edg
QUOTE(Hikaru @ Dec 16 2004, 19:54)
Tu esi skatījies par daudz anime, ja nevari bez grūtībām parunāt kādu īsu laiku vienā valodā. Principā japāņu valodu mazliet zinu un lielāko daļu angļu valodas iemācījos, lasot subus.
Es kad gribu izrunāt kaut kādu vārdu, atceros to kaut kādā vienā valodā, tad iztulkoju to vēl 2 vai 3 valodās un tad sāku domāt kādā valodā man tas jāsaka. Dažreiz gadās, ka nevaru atcerēties vajadzīgā valodā, tad gan jāsaka tādā kurā atceros.
*

Vaa, flashbacki, flashbacki... Es anglju valodu no skaitljotaaja speeleem iemaaciijos (taa mees shamaas toreiz saucaam, tais aizveesturiskajos laikos).

Un tas, ka speej vaardu pateikt angliski, krieviski vai japaaniski, bet ne par ko nespeej piemekleet atbilstoshu vaardu latviski ir nu ka riktiigi normaala paraadiiba.
X_Kamui
huh.gif Nu gan man ar aizmirstas vardi - latviešu, dažreiz krievu nu un par angļu vardiem uuuuuu....... aizmirstu kadu vardu un sežu domaju, domaju ............ heh..... smile.gif
ShinChan
QUOTE(-Kai- @ Dec 17 2004, 09:43)
huh.gif Nu gan man ar aizmirstas vardi - latviešu, dažreiz krievu nu un par angļu vardiem uūuū....... aizmirstu kadu vardu un sežu domaju, domaju ............ heh..... smile.gif
*

Viena lieta, ka tu nevari piemeklēt vārdus latv. val. un saac rakāties pa citām. Bet man aizvien biežāk rodas situācija, kad smadzenes vienlaicīgi dod laukā 10 un vairāk iespējamos variantus tai pašā latviešu val. un rezultātā ātrumā pat neizdodas prātīgu teikumu pateikt.
edg
QUOTE(ShinChan @ Dec 17 2004, 10:39)
Bet man aizvien biežāk rodas situācija, kad smadzenes vienlaicīgi dod laukā 10 un vairāk iespējamos variantus tai pašā latviešu val. un rezultātā ātrumā pat neizdodas prātīgu teikumu pateikt.
*

Pfft, laimiigais! Man nelaime taada, ka meegjinu vienmeer piemekleet peec iespeejas ideaalaaku vaardu apziimeejumam, ko gribu pateikt, bet vaardu kraajums paaraak nieciigs un lietoshanas speejas vaajas...
edg
Es tikko staastiiju istabas biedram, cik smiekliigs topiks tas, kur mees logo domaajam, un teicu, ka "man piemeeram nepatiktu taads baigi kawaii vai ecchi kaut kaads" un tad attapos, ka vinjam taadi vaardi ir tuksha skanja laugh.gif Tas atgaadina Genshiken, kur shamaa (taa, kam nepatiik otaku, bet vinja tai klubaa ietusee. kaa vinju sauc?) teica, lai runaajot tachu japaaniski smile.gif
Shinobi-sama
huh man peec animes biku jaaatguustas un jaapiedomaa teikumiem lidizi lai nesaktu spraust kur pagadaas japaaniskas fraazes biggrin.gif ir briizi kad es runaajo dfomaajot ar japaanisko gramatiku... tipo darbiibas vaards beigaas un vispaar teikums skan smiekliig kad pasak vinju peec jaapanju gramatiskaas uzbuuves
edg
...ja tu noskaties no japaanju filmas 5 minuutes un tad attopies, ka nav uzlikti subtitri tongue.gif
Shinobi-sama
jaa un ja pec animes skatiishanas paarej uz kaadu filmu amglju valodaa... dzirdi japaanju valodu un nervozee.. kapee nav subtitru
Rob_X
QUOTE(edg @ Dec 17 2004, 12:29)
Es tikko staastiiju istabas biedram, cik smiekliigs topiks tas, kur mees logo domaajam, un teicu, ka "man piemeeram nepatiktu taads baigi kawaii vai ecchi kaut kaads" un tad attapos, ka vinjam taadi vaardi ir tuksha skanja laugh.gif  Tas atgaadina Genshiken, kur shamaa (taa, kam nepatiik otaku, bet vinja tai klubaa ietusee. kaa vinju sauc?) teica, lai runaajot tachu japaaniski smile.gif
*

man ta ir bijis ljoooti daudz reizes un pec tam sedeju sarkans kad visi klasesbiedri lur uz mani jocigam sejam biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif
Inc
QUOTE(Rob_X @ Dec 18 2004, 13:16)
QUOTE(edg @ Dec 17 2004, 12:29)
Es tikko staastiiju istabas biedram, cik smiekliigs topiks tas, kur mees logo domaajam, un teicu, ka "man piemeeram nepatiktu taads baigi kawaii vai ecchi kaut kaads" un tad attapos, ka vinjam taadi vaardi ir tuksha skanja laugh.gif  Tas atgaadina Genshiken, kur shamaa (taa, kam nepatiik otaku, bet vinja tai klubaa ietusee. kaa vinju sauc?) teica, lai runaajot tachu japaaniski smile.gif
*

man ta ir bijis ljoooti daudz reizes un pec tam sedeju sarkans kad visi klasesbiedri lur uz mani jocigam sejam biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif
*

Sarkans, jo kaunies? Ja jā, tad jautājums - par ko tieši ir kauns?
ShinChan
Man kaut kā tie japāņu vārdi nesprūk ārā, laikam neesmu tik taal "progreseejis" otaku.
edg
QUOTE(ShinChan @ Dec 18 2004, 14:21)
Man kaut kā tie japāņu vārdi nesprūk ārā, laikam neesmu tik taal "progreseejis" otaku.
*

Parasti man tavs sarkasms iet pie sirds. Diivainu iemeslu deelj shoreiz taa nav...
Galu galaa, cilveeki dalaas aizmaarshiigos un neaizmaarshiigos. Bet ko nu par to...
Bet galu gala galaa, kaa lai neaizmirstas, ka "kawaii" nav latvieshu vaards, ja tu vinju lieto ikdienaa, un cilveeki saprot vai vismaz izliekas, ka saprot, un tad tu aizbrauc maajaas uz laukiem, un pat tur taadu vaardu saprot. Gribot negribot, cilveekus, kas nesaprot "kawaii" saac uzskatiit par taadiem, kam vienkaarshi vaajsh vaardu kraajums. Taa vish i... un taa taa dziive paiet... es jau juutu, ka rakstu tikai rakstiishanas peec, lai buutu ar ko sev aizbildinaaties, ka nedaru neko lietderiigu...

From: edg (shitais stils iepatikaas no All About Lily Chou Chou smile.gif)
Inc
QUOTE(edg @ Dec 18 2004, 14:37)
QUOTE(ShinChan @ Dec 18 2004, 14:21)
*

Parasti man tavs sarkasms iet pie sirds. Diivainu iemeslu deelj shoreiz taa nav...
Galu galaa, cilveeki dalaas aizmaarshiigos un neaizmaarshiigos. Bet ko nu par to...
Bet galu gala galaa, kaa lai neaizmirstas, ka "kawaii" nav latvieshu vaards, ja tu vinju lieto ikdienaa, un cilveeki saprot vai vismaz izliekas, ka saprot, un tad tu aizbrauc maajaas uz laukiem, un pat tur taadu vaardu saprot. Gribot negribot, cilveekus, kas nesaprot "kawaii" saac uzskatiit par taadiem, kam vienkaarshi vaajsh vaardu kraajums. Taa vish i... un taa taa dziive paiet... es jau juutu, ka rakstu tikai rakstiishanas peec, lai buutu ar ko sev aizbildinaaties, ka nedaru neko lietderiigu...

From: edg (shitais stils iepatikaas no All About Lily Chou Chou smile.gif)
*

Rakstīt rakstīšanas pēc ir ārkārtīgi lietderīgi, mjā.
ShinChan
Parasti man tavs sarkasms iet pie sirds. Dīvainu iemeslu dēļ šoreiz tā nav...
*

Varbuut pie vainas ir apstāklis, ka tas nebija domāts kā sarkasms, bet vairāk kā fakta konstatācija. Nenāk ne prātā ņirgāties par cilvēkiem, kam pasprūk kāds "kavaī", "oro" vai "naņi".
Batou
tu esi skatījies par daudz anime, ja vēl joprojām turpini postot šajā topikā.
in fact, tu esi skatījies par daudz šamējo topiku... un vispār! jāorganizē jauns topiks: "edg un Shinchan dzīves aspekti un to pielietojums dabā".
Inc
QUOTE(Outlawz @ Dec 19 2004, 09:07)
in fact, tu esi skatījies par daudz šamējo topiku... un vispār! jāorganizē jauns topiks: "edg un Shinchan dzīves aspekti un to pielietojums dabā".
*

Vai vismaz filosofiska rakstura akadēmiskās debates par tēmu "Anime žanrs kā indivīda pašrealizācijas paātrinātājs eksistenciālisma piesātinātā vidē"
edg
QUOTE(Inc @ Dec 18 2004, 15:12)
Rakstīt rakstīšanas pēc ir ārkārtīgi lietderīgi, mjā.
*

Vismaz trenee aatrrakstiishanas prasmes un neljauj aizmirsties vaardu kraajumam tongue.gif

QUOTE(ShinChan @ Dec 18 2004, 15:39)
Parasti man tavs sarkasms iet pie sirds. Dīvainu iemeslu dēļ šoreiz tā nav...
*

Varbuut pie vainas ir apstāklis, ka tas nebija domāts kā sarkasms, bet vairāk kā fakta konstatācija. Nenāk ne prātā ņirgāties par cilvēkiem, kam pasprūk kāds "kavaī", "oro" vai "naņi".
*

Ok, es vienkaarshi uztveeru "otaku" tajaa iistajaa noziimee...

*

Esmu gatavs laboties... saakot ar riitdienu ph34r.gif

QUOTE(Inc @ Dec 19 2004, 13:43)
Vai vismaz filosofiska rakstura akadēmiskās debates par tēmu "Anime žanrs kā indivīda pašrealizācijas paātrinātājs eksistenciālisma piesātinātā vidē"
*

Driizaak "Anime forums kaa indiviida veelmes uzrakstiit graamatu pagaidu slaapeetaajs". Es jau apsoliiju laboties. Turpmaak redzeesiet manus postus tikai jeegpilnus un saturiigus vai arii dzeerumaa rakstiitus.
Shinobi-sama
QUOTE(edg @ Dec 20 2004, 16:28)
Driizaak "Anime forums kaa indiviida veelmes uzrakstiit graamatu pagaidu slaapeetaajs". Es jau apsoliiju laboties. Turpmaak redzeesiet manus postus tikai jeegpilnus un saturiigus vai arii dzeerumaa rakstiitus.
*

huh driizaak jau kaa pagaidu katalizaators un skill'a izkopshana

Par daudz skatiijies........... ja tev paskastiitee paraadaas ziimiites ar noraadeem par "anonimajiem otaku" cool.gif
ShinChan
un vispār! jāorganizē jauns topiks: "edg un Shinchan dzīves aspekti un to pielietojums dabā".
*

Driizaak jau jātaisa augšā jauns forums, jo nupat jau kļūst par šauru tongue.gif

Un ja jūs kaut ko no mūsu vervelējumiem, tiešām spēsiet pielietot dabā un gūsiet pozitīvus rezultātus, neaizmirstiet par mums... lūdzu....
Shinobi-sama
nu pagaidam jau ir nevis par shauru bet taisni kaa vajag.. mees driizaak dzilji filtreejam publiku uzspiezhot tai vismaz vienu no saviem aspektiem un tad jau seko.. vai indiviids speej pielaagot savu dziivesveidu "sirmo onkulju" dziives aspektiem lai izpelniitos vietinju zem saules.

Vareetu iesakt jaunu teemu piemeeram iespeejamie veidi kaa Kaigan vareetu piesaistiit sev kaadu no potenciaalajiem sponsoriem. Gribeetos dzirdeet kaa publika uzblieziis plaanus(kuriem nebuus beediigo padomju 5gades plaanu liktenis dry.gif ).

un pa pusteemu runaajot... lai biedri-forumieshi iepostee savu dziives skatiijumu uz Op un Ed dziljo ietekmi uz anime iespaidu, cik daudz/maz tie krata juusu dziivi

P.S. man vienkaarshi nava ko dariit shai naktii, tapee nav gluzhi jaanjem par pillu biggrin.gif

P.S.S neliels aspekts iz dziives kaa man gaaja ar irbuiliishiem
Cik drankjiigi ir vienlaikus eest ar irbuliishiem un ieurbties animee! riisus eest taa ir tiiraa katastrofa. Salaati(kaapostu, gurkju) un nuudeles lokaas iekshaa ka nemetes, bet taa skanja kas pavada abus ir paaraak trauceejosha... vieni skalji skrimshj pa muti otri pavadaas ar taadu slurpinaahsanu ka tik pat labi var skatiitie sbez skanjas. Taalaak eedot riisus/grikjus paarak draudz jaaskataas uz irbuliishiem lai neiznaak taa ka jau minuuti liidz riiklei aizcilaajas pa 1-5 riisam/grikjam maximums. Esat pamanijushi kaa animeskaas gal;iigi bez probleema ar irbuliishiem atdala gabalinjus no zivs/sacepuma - personiigi man peec karpas eeshanas bija stiivi pirksti katru kumosinju zhjuadzot nost no zivsgabala. Taalaak silts ietikums ja grasaatie ees riisu ar irbuljiem tad neperciet paraboiled jo jamie ir birrstoshi, bet lai avretu ar irbuljiem kaut cik necik sakariigi eest vajag taa lai riisi saliptu savaa starpaa. Esat meegjinaajushi riisu bumbinjas(onigiri) taisiit... nav nemaz tik viegli... jo prasti miiksti izvaariit riisus un savirpinaat nav nekaada maaksla, bet vinji vairs negarsho nepeeckaa kad ir atdzisushi, tapee vajadziigs kaut kaads saalsdaudzums un obligaati kaut kaads pildiijums, jo savaadaak ap duushu apmetiisies aukstus riisu bumbuljos locot iekshaa. Taalaak atpakalj pie teemas. respektiivi lai vareetu riisu eest ar irbuliishiem vinjus vai nu jaaizvaara miikstus taaka liip kopaa vai nu jaaliek kaada massa klaat lai vareetu kaut cik necikt jeedziigi eest vienlaikus sekojot tam kas notiek monitoraa - viena no efektiigaakajaam liimeem ir majoneeze, vai arii curry meerce(spilva taadas tirgo - bet ja ir par shavku garsha tad var piemest kniploku/siipolu un melnos piparus). Taalaak lai vareetu nekontroleejot(nevis to kas ir panjeemies ar irbuljiem) celju liidz mutei taa lai neizkriit no irbuljiem panjemtais ... nedaudz jaapguust tehnika ashi riikoties ar vienu roku veikli sagraabt un atlaist... vislabaakais saakums ir instant nuudeles un kaapostu salaati.. skaabi kaapostu arii lieti noder lai ashi ietrenneetos sagraabt ar irbuljiem iesaakumaa. Taalaak sagrieziet desu/galju skjeeliitees saliecieiet uz sjkiivja taa lai var aiz ljipinjas pagraabt un ashi iestuukjeet riiklee...
rezultaataa lai vareetu kaut cik necik sakariigi eest ar irbuliishiem pie monitora vajag vismaz 3 traukus... Vienu juus turat rokaas uz kura ir riisi/grikji un paareejie ir priekshaa, vai arii ja uz vienba liela skjiivja tad obligaati viss ir katar sastaavdalja ir atseviskji nodaliita. Personiigi ir secinaats, ka skjeliites un salaati un riisi uz viena skjiivaja galiigi maisa lai vareetu sakariigi paeest. Pats par sevi saprotams ka vajag saakumaa ietrenmeeties riikoties ar irbuljiem kaa ar lielu pinceti, savaadak visi mani padomi ir tikai pliki padomi. biggrin.gif
njemiet par labu.
un ja kaads teiks ka tas nav pa teemu tad mani liidz tam ir novedusi apseestiiba ar anime un centieni izprast plusus un miinusus no irbuliishiem
arteck
Nezinu kur (varbūt vispār tā ir iedoma), bet esmu dzirdējis, ka viņi pie rīsiem piejaucot olas baltumu klāt, lai ķeptu kopā. Laikam, ieliekot bļodiņā, japievieno olas baltums un jāsajauc. Citādāk to nevaru iedomāties. Protams, ja vien tas vispār tā ir. Bet jā, es pagaidām mājās trenējos ar nūdeļmakaroniem vai kā viņus tur. Baigā skaņa tomēr sūcot iekšā. Biku jācukojas, bet gan jau ar laiku ietrenēšos.
edg
Shim tematam jaaveido atsevishkjs topiks.
Rob_X
tu esi skatijies par daudz anime ja saac raxtiit ko taadu wacko.gif
Hikaru
Oi, man tas garais teksts ir par garu. wacko.gif Nevaru tik daudz izlasīt.
wIZARD
tu esi skatiijies par daudz anime ja kaveejot skolu taa vietaa lai pasteigtos staavi uz vietas cieshiaizmiegtaam aciim un liec 2pirkstus pie pieres ceriibaa ka shoreiz izdosies (DBZ)
Hikaru
QUOTE(INK @ Dec 31 2004, 21:08)
tu esi skatiijies par daudz anime ja kaveejot skolu taa vietaa lai pasteigtos staavi uz vietas cieshiaizmiegtaam aciim un liec 2pirkstus pie pieres ceriibaa ka shoreiz izdosies (DBZ)
*

Jā, tas ir labais. laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Kikyou
"-"...tu breec par to, ka Latvijaa nepaardod mangu! ;O;

"-"...tev peekshnji rodaas veelme mainiit matu kraasu un geerbshanaas stilu... xD
Rob_X
ja jauno gadu svini lasot mangas vai skatoties anime... kaa es tongue.gif biggrin.gif tongue.gif
jurc
QUOTE(Rob_X @ Jan 1 2005, 02:02)
ja jauno gadu svini lasot mangas vai skatoties anime... kaa es  tongue.gif  biggrin.gif  tongue.gif
*

nu neesi vieniigais... ir veel paaris taadis wink.gif
Dzonis
jup..jaunais gads atnaaca lasot AKIRA mangu un skatoties appleseed...
ShinChan
QUOTE(Dzonis @ Jan 1 2005, 02:24)
jup..jaunais gads atnāca lasot AKIRA mangu un skatoties appleseed...
*

Jaunais gads atnāca dzerot dzirkstošo vīnu un šnabi ar zadzerku tā ka nekas labs nav gaidāms... ok es rīt nebūšu runājams
Rob_X
...ja laiku saac skaitiit anime seriju garumos un mangu volumees (tb vai! pa shito laiku es jau vareju veselu volumi izlasiit! sad.gif )
Seven_of_zero
Neatceros vai so linku jau esmu licis http://www.tapanime.com/fun/fun.html
biggrin.gif
Ghoul
Tu esi skatiijies par daudz anime ja tagad tu vari skatiities pilniigi jebkuru animi un tev taa liksies superiiga........ smile.gif
X_Kamui
QUOTE(S.U.D @ Jan 17 2005, 09:47)
Tu esi skatiijies par daudz anime ja tagad tu vari skatiities pilniigi jebkuru animi un tev taa liksies superiiga........ smile.gif
*

Hmmmm.... man visas animes patik, bet es par daudz animes neesmu skatijis.... biggrin.gif
Ghoul
Paskaties piemeeram Oh my mini godess ja patiks tad diagnoze OTAKU!!!!! laugh.gif
X_Kamui
Oh my mini godess - pirmo reizi dzirdu, dry.gif
bet pameklešu DC vai eMula un noskatišos (garanteju man patiks) smile.gif
Ghoul
QUOTE(-Kai- @ Jan 17 2005, 16:35)
Oh my mini godess - pirmo reizi dzirdu, dry.gif 
bet pameklešu DC vai eMula un noskatišos (garanteju man patiks) smile.gif
*

Tas ir kaut kas tjipa peec Oh my godess! Un ommg ir tikai forsha zurka un dievietes apjomi He-He....... laugh.gif
jurc
*

QUOTE(S.U.D @ Jan 17 2005, 16:21)
Man nepatika vispaar peedeejaa laikaa viss ko skatos nepatiik........... unsure.gif
*

Kā tad īsti ir ar tevi?? biggrin.gif
Ghoul
QUOTE(JurCHiX @ Jan 17 2005, 17:53)
*

QUOTE(S.U.D @ Jan 17 2005, 16:21)
Man nepatika vispaar peedeejaa laikaa viss ko skatos nepatiik........... unsure.gif
*

Kā tad īsti ir ar tevi?? biggrin.gif
*

Viss taads debiils garlaiciigs likas un galiigi neskataams ............... sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.