Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tu esi skatijies par daudz anime ja....
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Taka
QUOTE(Seven_of_zero @ May 7 2004, 15:27)
Sava dzivokli nevai uzlikt tapetes jo visas sienas aiznem  plaukti ar Anime cd dvd, Anime plakatiem u.t.t.

savu datoru esi nosaucis par "MAGI" un datortikla datoriem esi salicis nosaukumus, "KASPER", "MELCHIOR" un "BALTHAZAR".D  D 

Tev  patik rudmates kuras runa Vaciski.
Tu megini izdarit pasnavibu lai satiktu Lain.
Tava garderobe sastav no anime varonu terpiem.
Tev ir visi varianti no "fly me to the moon".D  D 

Ideja. es domaju ir skaidra.
*

Es drīzāk teiktu, ka esi pārskatījies nevis animi bet gan tikai NGE...
Taka
Heh, mani dators joprojām saucas Āfrikas nacionālo parku un slavenu lauvu vārdos smile.gif
Ek, skaistā bērnība, kad man rokās tika grāmata "Dzimusi Brīvibai" biggrin.gif
Taka
QUOTE(Seven_of_zero @ May 7 2004, 18:41)
You keep on asking The Pentagon to build a VF-1 Valkyrie from out of Macross.
*

Me me me me me me me!!!! laugh.gif
VF-1 ir bāzēta uz F-14 ja kas happy.gif
jurc
uzrunaajot cilveekus tu beigaas pieliec -san un -sama
edg
QUOTE(JurCHiX @ Nov 4 2004, 21:33)
uzrunaajot cilveekus tu beigaas pieliec -san un -sama
*

Man veel netiishaam nav gadiijies taa izdariit...
Un vispaar sirds neljauj cilveekus uzrunaat kaa -sama.
Spectre
NU re tagad seezhu pie jauna PC un gaidu naakamo nedeelas vidu ar nepacietiibu, jo man buus 2x200Gb + mani jau esoshie 140Gb kas tiks veltiiti mmmmm nu lielaakoties animei + DVD raxtekli arii iepirku, jaasak meikot kolekcija.....
Shinobi-sama
QUOTE(edg @ Nov 4 2004, 22:18)
*

Taatad tu sevi veertee augtsaak nekaa paareejos. Egoists
edg
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 6 2004, 12:51)
*

*

Tas, ka es nevaru cilveekus uzrunaat kaa -sama nenoziimee, ka veerteeju vinjus kaa -chan. Es parasti veerteeju cilveekus liidzveertiigi, sevi gan ar veciem, gan jauniem, gan miljonaariem, gan bomzhiem. Tomeer, es uztveru un ieksheeji uzrunaaju cilveekus arii kaa augstaakstaavoshs, piemeeram, -sensei (cilveeks, kas augstaa liimenii paarsit mani ziniibaas). Un arii, ja gadaas cilveeks, kursh manaas aciis, par spiiti vienliidziibas uzskatiem, tomeer nedaudz raadaas -sama, tad man sirds neljauj vinju taa uzrunaat, jo ar -sama man asocieejas cilveeks, kas ir sociaali stingri augstaakstaavoshs, un es taadas kastas neatbalstu.

Un tas, kaa tu taa greizi iztulkoji manis teikto, nepamatoti mani apvainodams, tikai sakriit ar tevis pasha patmiiliibu un psihologjiski normaalo veelmi saskatiit to arii citos. Un arii, ja tas bija domaats joks, ieprieksheejais teikums paliek speekaa. Lai arii tava logjikas mazspeeja ir piedodama, man tomeer paliek nepatiikama sajuuta, ka mani tik sliktaa vaardaa nosauci, lietodams treknos burtus.

P.S. Pats briinos, kaa sho"dien" visu dramatizeeju...
Shinobi-sama
QUOTE(edg @ Nov 9 2004, 03:51)
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 6 2004, 12:51)
*

*

Tas, ka es nevaru cilveekus uzrunaat kaa -sama nenoziimee, ka veerteeju vinjus kaa -chan. Es parasti veerteeju cilveekus liidzveertiigi, sevi gan ar veciem, gan jauniem, gan miljonaariem, gan bomzhiem. Tomeer, es uztveru un ieksheeji uzrunaaju cilveekus arii kaa augstaakstaavoshs, piemeeram, -sensei (cilveeks, kas augstaa liimenii paarsit mani ziniibaas). Un arii, ja gadaas cilveeks, kursh manaas aciis, par spiiti vienliidziibas uzskatiem, tomeer nedaudz raadaas -sama, tad man sirds neljauj vinju taa uzrunaat, jo ar -sama man asocieejas cilveeks, kas ir sociaali stingri augstaakstaavoshs, un es taadas kastas neatbalstu.

Un tas, kaa tu taa greizi iztulkoji manis teikto, nepamatoti mani apvainodams, tikai sakriit ar tevis pasha patmiiliibu un psihologjiski normaalo veelmi saskatiit to arii citos. Un arii, ja tas bija domaats joks, ieprieksheejais teikums paliek speekaa. Lai arii tava logjikas mazspeeja ir piedodama, man tomeer paliek nepatiikama sajuuta, ka mani tik sliktaa vaardaa nosauci, lietodams treknos burtus.

P.S. Pats briinos, kaa sho"dien" visu dramatizeeju...
*

biggrin.gif man liekas es biju aizmirsi pielikt smailjiku beigaas un edg noraava krenjki nu nekas nekas. Iespeejams ka tev par daudz cukara iekrita riita kafijaa vai varbuut tev OS izmeta fataalu "error" kur bez reinstall neiztikt... es saprotu visaadi gadaas. Nu notici man ka man buus gandriiz vienalga kaadu sufiksu tu man pieliksi un gandriiz arii neapvainoshso jo es nesmu TAA uzaudzinaats. Bet raadaas ka tev sirdii robezha staav pret "-sama" un diezgan nepatiesa. -sama nav tikai augstaak staavosha sociaalaa statusa apziimeeshanais.. tas ir godaajosh izteiciens kas apziiimee sava amata meistaru un ja grib pagodinoshi griezties tad liek klaat sho sufiksu. Tapaat sho sufiksu lieto tad kad tu piemeram aizvietojot -sensei tad kad tu sho cilveeku neuztver kaa skolotaaju, bet tomeer atzioisti kaa mata meistaru un kaut kaa jau jaapagodina tomeer ir biggrin.gif

Nu sorry sorry *nometas uz celjiem un ar pieri ieriiveejas parketaa". Mana kljuuda bija lietot bold man vaidzeeja lietot italic cool.gif
edg
Ehh, es biju neizguleejies un badaa - tad man naak aaraa viskas man netipisks... piemeeram, piekasiities visur peec kaartas (it iipashi njemot veeraa, ka es patieshaam esmu egoists rolleyes.gif ), man badaa baaigi gribas kasiities, un daru to aiz briiva laika, aiz nebriiva laika un visiem cilveekiem tad gribas dziivi maitaat, un daru to bez jebkaadiem aizspriedumiem, liidz beidzot tieku pie eediena, un tad esmu atkal mieramika pats labsirdiibas iemiesojums smile.gif
ShinChan
Tu esi par daudz skatījies anime, ja..... saac runāt tā kā edg biggrin.gif
Es gan neapvainotots, ja mani par egoistu nosauktu, jo tas atbilst patiesībai, kā nekā katram pašam savs krekls tuvāks.
Un ko var ņemties ar tiem sufiksiem. Nelietojam viņus vispār, vai arī lietojam latv. val. pieņemtās uzrunas kungs, kundze, jaunskungs, jaunkundze. I viss, nekaadas diskriminaacijas, nekaadu aplauzienu, un muusu mentalitātei saprotami.
Shinobi-sama
QUOTE(edg @ Nov 9 2004, 10:59)
Ehh, es biju neizguleejies un badaa - tad man naak aaraa viskas man netipisks... piemeeram, piekasiities visur peec kaartas (it iipashi njemot veeraa, ka es patieshaam esmu egoists  rolleyes.gif ), man badaa baaigi gribas kasiities, un daru to aiz briiva laika, aiz nebriiva laika un visiem cilveekiem tad gribas dziivi maitaat, un daru to bez jebkaadiem aizspriedumiem, liidz beidzot tieku pie eediena, un tad esmu atkal mieramika pats labsirdiibas iemiesojums smile.gif
*

Skat kaa tu mums kaju bariibu jau lieto galeeja bada apstaakljos hi hi hi laugh.gif un kaa redzams kungjis tev vinju diezko labi neakceptee tongue.gif
edg
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 9 2004, 11:23)
QUOTE(edg @ Nov 9 2004, 10:59)
Ehh, es biju neizguleejies un badaa - tad man naak aaraa viskas man netipisks... piemeeram, piekasiities visur peec kaartas (it iipashi njemot veeraa, ka es patieshaam esmu egoists  rolleyes.gif ), man badaa baaigi gribas kasiities, un daru to aiz briiva laika, aiz nebriiva laika un visiem cilveekiem tad gribas dziivi maitaat, un daru to bez jebkaadiem aizspriedumiem, liidz beidzot tieku pie eediena, un tad esmu atkal mieramika pats labsirdiibas iemiesojums smile.gif
*

Skat kaa tu mums kaju bariibu jau lieto galeeja bada apstaakljos hi hi hi laugh.gif un kaa redzams kungjis tev vinju diezko labi neakceptee tongue.gif
*

Vaards "viskas" manaa leksikaa ir jau izsenis, un lietoju to ar godu, liidzaas dazhaam citaam stilistikas "kljuudaam". Man nepatiik buut leksikas ierobezhotam, un es taapat kaa Rainis juutos tiesiigs izdomaat savus saiisinaajumus, kas atvieglo man runaashanu, un tai pashaa laikaa ir saprotami paareejiem. cool.gif Un shim vaardam nav nekaada sakara ar "whiskas"...
Shinobi-sama
kamoooon... es ljoti labi saprotu tavu kreativitaati runaat saiisinaajumos tai pashaa laikaa domaajot ka lielaakaa dalja tevi sapratiis... bet njem veeraa ka taadiemn saiisinaajumiems ir arii savs maakonis, ko es miilu izmanot un man tas sagaadaa jautriiibu. ja nebuutu divdomiibu tad mees no garlaiciibas nobeigtos
edg
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 10 2004, 13:05)
kamoooon... es ljoti labi saprotu tavu kreativitaati runaat saiisinaajumos tai pashaa laikaa domaajot ka lielaakaa dalja tevi sapratiis... bet njem veeraa ka taadiemn saiisinaajumiems ir arii savs maakonis, ko es miilu izmanot un man tas sagaadaa jautriiibu. ja nebuutu divdomiibu tad mees no garlaiciibas nobeigtos
*

Jautriiba ir Animy specialitaate, nevis maneejaa...
jurc
te arii panesaas offtopic... viss bija ok liidz Nov 4 2004! Vai tieshaam ir tik gruuti pietureeties pie teemas????????
edg
QUOTE(JurCHiX @ Nov 11 2004, 17:53)
Vai tieshaam ir tik gruuti pietureeties pie teemas????????
*

Un kaa veel... rolleyes.gif
ShinChan
QUOTE(JurCHiX @ Nov 11 2004, 17:53)
te arii panesaas offtopic... viss bija ok liidz Nov 4 2004! Vai tieshaam ir tik gruuti pietureeties pie teemas????????
*

Nekaisi sāli brūcēs. Mani jau tā nomoka sirdsapziņas pārmetumi, par to, ka nevaru savākt savas domas un pirkstus, kuri šīs domas ieklabina tīmeklī. Paēdušais neēdušo nesaprot...
Hikaru
Tu esi skatijies par daudz anime ja.... nevari dienu izturēt neskatoties anime un neklausoties j-pop vai anime soundtracku...

Es obligāti katru dienu, ja neskatos anime, tad vismaz noklausos kādu anime related mūziku. smile.gif
X_Kamui
Es vispar nevaretu izturet vienu diena bez anime
ESMU ANIME LIELAKAIS FANS!! biggrin.gif
Bet man nav nekadu japanu soundtreku un manu kompiti sauc par "PC",
bet es loti daudz zimeju uz papira mangu!!! smile.gif
Hikaru
QUOTE(-Kai- @ Nov 18 2004, 10:22)
ESMU ANIME LIELAKAIS FANS!! biggrin.gif

*

Ļoti bīstamu teikumu tu pateici. biggrin.gif
Citi drīz pamanīs un drošvien sāks kritizēt......gatavojies mentālam uzbrukumam... biggrin.gif
X_Kamui
smile.gif Paldies ka pateici Hikaru128 smile.gif bušu piesardzigaks laugh.gif
Bet man tišam loti patik anime un manga rolleyes.gif
edg

Ja, klausoties dziesmu, peekshnji iedomaajies anime, kurai no shiis dziesmas vareetu uztaisiit vienkaarshi briinishkjiigu AMV.
Ja no shiis iedomaataas anime esi redzeejis tikai pusi seerijas, bet taapat zini visu, kas vinjaa notiek.

Ja tu esi aarpraatiigi izbesiijies un nenormaali sashkrobiijies, palaid anime, paskaties divas minuutes un jau juuties kaa laimiigaakais cilveeks pasaulee. Es secinaaju, ka attureeshanaas no anime skatiishanaas bija milziiga kljuuda - mazaas devaas taa ir aarstnieciska, tikai paaraak lielaas taa noved pie iistaas dziives graushanas.
deleted-ray
QUOTE(edg @ Nov 18 2004, 22:56)
mazaas devaas taa ir aarstnieciska, tikai paaraak lielaas taa noved pie iistaas dziives graushanas.
*

Vot shitam piekriitu par visiem 100%
zenofex
Hey Egd kur tu aatraak biji? ohmy.gif
Mans shito jau sen zinaaja, un pielieto.

PS Vispaar jau dziivee paarmeeriibas vienmeer noved pie slikta gala...
MitSuki
-Kai- xe xe
pasaki kuriem nepatik anime siten foruma ? smile.gif
es ari fanoju par animem es sezu naktis un dienas un ko daru tas ir animes skatos es pat pedejo naudu adotu lai nopirku kadu mangu vai dvd..
aa un vispar es zinu ka izklausisos pec totala animes friika, bet anime man ir devusi labas macibas dzive, taka es pateikties varu tikai animem ko es skatos smile.gif(es neesmu jucis es saku ka man ir smile.gif )
jurc
pirmo adresi ko tu raksti kad atver internetu ir otaku.lv cool.gif
Seven_of_zero
JA, tas gan biggrin.gif .
Download liste ieks dc, bit torent, sastav tikai no anime.
Ghoul
Jaa pirmaa lapa ko parasti atveru ir otaku.lv!!! laugh.gif
Ja lasot graamatu( vienalga kaadu kaut vai war&peace) tu nonaac pie secinaajuma ka peec shiis graamatas vareetu uznjemt superiigu animi tu esi iists otaku!!! laugh.gif
edg
QUOTE(MitSuki @ Nov 19 2004, 09:20)
-Kai- xe xe
es ari fanoju par animem es sezu naktis un dienas un ko daru tas ir animes skatos es pat pedejo naudu adotu lai nopirku kadu mangu vai dvd..
aa un vispar es zinu ka izklausisos pec totala animes friika, bet anime man ir devusi labas macibas dzive, taka es pateikties varu tikai animem ko es skatos smile.gif(es neesmu jucis es saku ka man ir smile.gif )
*

Tu laikam smejies?
Shinii forumaa izklausiities peec friika ir gruuti, kur nu par anime friiku biggrin.gif
Katrs shii foruma apmekleetaajs par anime friikiem uzskata 1% vai 90% paareejos foruma daliibniekus. Pirmie ir paarliecinaati, ka taada attieksme pret anime, kaada ir mums, ir pilniigi normaala, un nemaz nav saistiita ar friikismu, iznjemot 1% gadiijumu, kuri ir iipashi diivaini cilveeki (kaut gan nenaak no muusu foruma praataa neviens piemeers). Otrie apzinaas, ka mees visi esam friiki, iznjemot tos, kas te iekliidushi taapat vien.
X_Kamui
QUOTE(MitSuki @ Nov 19 2004, 09:20)
-Kai- xe xe
*

smile.gif Xe-xe es piekritu edg ......heh.... es domaju, ka jau lidzigu teica edg kadi 90%
šita foruma dalibnieku ir nereali mangas un anime fanati smile.gif rolleyes.gif
Hikaru
Tu esi skatījies par daudz anime, ja tev sāk traucēt mācības un kursa darbi skatīties anime. biggrin.gif
Man tagad jādara vairāki kursa darbi, un tie baigi traucē skatīties anime. Nevar normāli paskatīties.
Dzonis
maaciibaam reaali traucee un sesija ar naak virsuu..taapeec es jau laiciigi apmainiiju cietos, saveejaa vietaa ieliku mazu luuzni.tik daudz lai var windozi uzlikt uz wordu..vaitaak nekam citam vietas nepaliek...cerams ka paliidzees wink.gif
Hikaru
Tu esi skatījies nu jau PĀRĀK daudz anime, ja, skatoties uz reperiem, kad viņi "dzied" un vicina pirkstus, tu sāc domāt, ka visi reperi ir saskatījušies Sailor Moon. laugh.gif laugh.gif
edg
QUOTE(Dzonis @ Nov 27 2004, 17:03)
maaciibaam reaali traucee un sesija ar naak virsuu..taapeec es jau laiciigi apmainiiju cietos, saveejaa vietaa ieliku mazu luuzni.tik daudz lai var windozi uzlikt uz wordu..vaitaak nekam citam vietas nepaliek...cerams ka paliidzees  wink.gif
*

bet vai psihologjiski pats iztureesi? "ehh... besii jau taas maaciibas... kaadu anime dereetu... ew, nu paskaties, kur tu to cieto nogruudi... kaadu disku paskaties... kaadu labu anime tachu var arii 3x skatiities... nu davai... kaut kad veelaak taas maaciibas... paspeesi, vienmeer esi paspeejis... nu tikai vienu seeriju atslodzei... nu labi, bet tikai vienu... uu, baigi labaa... naakamaa arii obligaati jaaskataas... bet maaciibas... aj, ta gan jau... seerija jau nav gara... nu ok... woo, laba seerija... zini, bija viens taads labs seriaals... paskaties, vai nav jauna seerija paraadiijusies... tev jau nav jaavelk obligaati... vaa, ir paraadiijusies... tik laba seerija... nu davai uzliec vilkties... nav vietas... nu ieliks to cieto lielo atpakalj... peec tam jau var nomainiit... nu bet ja sagribas skatiities... nesagribeesies, tu tikai uzliksi novilkties... nu ok... eew, paskaties, shito seeriju tu nemaz neesi redzeejis... ta bet jaamaacaas... nu kursh tad naktii vairs maaciisies... riit maaciisies... ehh... labi, noskatiishos to seriaalu shonakt liidz galam... vaa, labs seriaals... bet tagad neko neesmu izmaaciijies... ta nu taapat vairs nevar paspeet... noskaties love hina... ehh, taa jau ir... nu ja, vieniigais, ko veel var, ir gremdeet savu shkrobi anime... nu ja, neko citu jau vairs nevar... skaties veel, skaties veel... ehh, izgaazos eksaamenaa... mana dziive iet uz elli... ta nekas, tev tachu ir anime... uraa, man ir anime... un skaties riitaa, skaties vakaraa, skaties liidz tev slikti... bet ermm, ko tas noziimee, ka esmu atlaists no darba... nu taa, man nav naudas... ehh, bet tev tachu ir kompis... haa... ew, nu ka mani izmeta no dziivoklja... ta nekas, paardod kompi, bet cieto gan nepaardod... nee, tikai ne cieto... un diskus arii ne... nee, diskus nepaardoshu nekaadaa gadiijumaa... bet kur es tagad ieshu, ko eediishu... nu cieto un diskus maisinjaa, un taisnaa celjaa uz siltummezglu... pudeles gan ziemaa mazaak... bet tev tachu ir anime... un visas taas seerijas vari galvaa paardomaat un paardomaat... runaa pie sevis skalji, nekautreejies... bomzhus taapat visi par nenormaaliem uzskata... runaa par to, kas notika GTO... jaa, atceries..."
Hikaru
Eh... gribēju šodien visu dienu mācīties... bet dry.gif ... pamācījos 1 stundu un viss.... pēc tam skatījos anime biggrin.gif ... Nu viss... rīt noteikti tikai mācīšos... smile.gif (nu varbūt tikai vienu sēriju paskatīšos un tas točno būs viss... vairāk noteikti neskatīšos)
X_Kamui
biggrin.gif He.. es visu laiku mekleju kadu stundiņu lai pamacitos smile.gif biggrin.gif laugh.gif
He-he mlin slikti mekleju biggrin.gif

Driz pavisam kļušu par stulbeni sad.gif
Rob_X
pa daudz anime ja tev toletes pods ir ar fanartu apziimeets vai vismaz tevi gljuchii ka ir
Dzonis
hm...edq..nezinuu kaa lai iisti tavu postu uztver...liidz shim ar psiholodjisko noturiibu viss ir bijis ok..ar aadas sixnaam muguru sist un buucees saali kaisiit nav sanaacis, lai novirziitu domas no anime..un tas ka esmu cietos aizmainiijis pashlaik esmu tikai ieguvis..nu vairaak laika sanaak uzdevumus pareetjinaat un ja tas piegriezjas tjeros pie lasiishanas (izskataas peec taisnoshanaas, bet laikam jau vaig)...liidz shim tomeer nedaudz ir trauceejis.nav jau gluzji taa ka 1h maacos un paarejo vetlu skatiishanai, bet briivais laix paarsvaraa pie monitora ari tika aizvadiits..
un gribeeju piebilst..tas vairaak vai mazaak tiek dariits profilaksei biggrin.gif
Inc
Pārāk daudz animes ir tevī, ja visu sāc redzēt kā filmā "Waking Life"
edg
Dzonis, es jau tik taa, izvirziiju naakotnes iespeejamo sizhetu, un driizaak pats saveejo... smile.gif
Hikaru
Šodien man bija eksāmens Robotu Elektromehāniskās Iekārtās. Vrodebi proneslo. smile.gif Visu uzrakstīju. 8 vai 9 balles laikam būs. Tātad varbūt vēl neesmu pārskatījies anime. Izskatās, ka tomēr viss ir OK, normas robežās. biggrin.gif
Seven_of_zero
Kādu robotu Elektromehanika??? biggrin.gif gadienā ne Gundam? biggrin.gif
Hikaru
QUOTE(Seven_of_zero @ Nov 30 2004, 16:06)
Kādu robotu Elektromehanika???  biggrin.gif  gadienā ne Gundam?  biggrin.gif
*

laugh.gif Nē Gundamu taisīt nemācīja. laugh.gif
Mācīja tikai par konkrētiem robotu piedziņas veidiem un par robotu kustību, taustes sistēmām un mazliet par robotu redzi.
Seven_of_zero
Jā jā biggrin.gif tā nu es noticeju. kad jusu rupnica izlaidis pirmo modeli un cik tas maksas. ja var pec pasutijuma tad man ludzu. vienu VF (no macross) ar tumsas krasas, un ar specigu dzineju. biggrin.gif

Vispar pardomaju. Suhoi rupnica jau tadu taisa. SU 43, tikai pagaidam vel bez transformacijas. biggrin.gif
Dzonis
Hikaru, kur un par ko maacies ja shitaadas lietas tiek maaciitas?

ok...laikam atradu smile.gif
Hikaru
Mācos es RTU, Datorvadības Automātikas un Datortehnikas institūtā. Bet par robotiem māca tikai teorijas līmenī.... praktiski nekā vairāk par atsevišķu mikrodzinēju pētīšanu nebija....
Vairāk mācos programmēt PLC, kurus izmanto rūpniecības automatiskās vadības sistēmās.

ohmy.gif Oi, Offtopics nez kāds te sanāca, vajag kaut ko uzrakstīt par anime.

Tu esi skatījies par daudz anime, ja... visu, ko esi mācījies eksāmenam, eksāmena laikā visu aizmirsi. biggrin.gif
edg
Tu esi skatiijies par daudz anime, ja viss, ko esi maaciijies eksaamenam, ir jaunaako anime nosaukumi...
Yume
naaa... tu esi skatījies par daudz anime, ja runāar draugiem tiem nesaprotamā valodā, kautgan pats esi pārliecināts ka tiem tevi jāsaprot jo neko jaunu nesaki.

Njā, tāda lieta man šodien sanāca, vienīgais ka ar kaimiņiemi.. es sāku viņai kautko prasīt un te man nojuka, es te pa starpam gomen, un kad vinja kautko nesaprotami pasaka nani.. nabaga sievietei acis bija kvadrātā.
Inc
QUOTE(Yume @ Nov 30 2004, 21:30)
naaa... tu esi skatījies par daudz anime, ja runāar draugiem tiem nesaprotamā valodā, kautgan pats esi pārliecināts ka tiem tevi jāsaprot jo neko jaunu nesaki.

Njā, tāda lieta man šodien sanāca, vienīgais ka ar kaimiņiemi.. es sāku viņai kautko prasīt un te man nojuka, es te pa starpam gomen, un kad vinja kautko nesaprotami pasaka nani.. nabaga sievietei acis bija kvadrātā.
*

Agrāk bija kārklu vācieši. Tagad modē nākuši kārklu japāņi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.