QUOTE(edg @ Jun 14 2006, 00:02)
Tas bija baigi sen... Atminja man saka, ka tas nebija ne perverss, ne personisks (es tur vispaar nebiju iespeejams). Man praataa ir blaavas viizijas no skaistaam anime bildeem pashsafantazeetaam, taapeec, shkjiet, ka tas bija vairaak kaa iiss fragments, kam pat nebija sizhets - vienkaarshi skaistas kustiigas bildes. Bet no otras puses, tas bija tik sen, ka es, varbuut, tagad speeju atcereeties tikai pashu skaistaako, bet reaali tur bija daudz vairaak. Vajag njemt veeraa, ka sapni no riita atceros biezhaakais reizi meenesii. (pagaashreiz, kad shitaa pateicu, redzeeju uzreiz sapni tajaa naktii
)
Un bieži tu sapņo par ETM?
Nāk prātā rindas no dzejolīša Страшный сон Тсузуки.
..Наверно это чтото значит,
раз снитса мне один яой..
Nu kaut ko taadu var tikai Yume izdomaat... vai Lija... vai Chibi... respektiivi, visas slimaas meitenes. Bet pagadi, buus labaak! Es vienreiz sapnii redzeeju arii vilku - taatad esmu konkreets zoofiils! Uj, veel vairaak - man sapnjos raadiijushies ir arii koka dobumi, tanki (zini, tankiem ir stobri...) un mirushi cilveeki (omg, omfg111)!
Tu skaties par daudz anime, ja esi sācis klausīties popsīgos anime ostus, bet agrāk klausījies tikai metālu un necieti popu
ja tu ej pa ielu un viss, par ko tu vari domāt ir tikai tavs mīļākais tēls
Ja dusmojies par to, ka uz pasaules nav tāda cilvēka kā tavs mīļākais tēls.
Ja tavs mobīlais ir pils anime bildēm un melodijām
biju izdomājusi vairāk, bet nu neatceros
ja tu atrodies shajaa topikaa
Pakkun
Jun 16 2006, 13:01
..ja tu reec par visiem shiteim piemeeriem un domaa, ka tev jau nu tik traki nav. vai arii domaa, ka visiem shiteiem tas veel ir vieglaa formaa
QUOTE(edg @ Jun 15 2006, 19:42)
Nu kaut ko taadu var tikai Yume izdomaat... vai Lija... vai Chibi... respektiivi, visas slimaas meitenes. Bet pagadi, buus labaak! Es vienreiz sapnii redzeeju arii vilku - taatad esmu konkreets zoofiils! Uj, veel vairaak - man sapnjos raadiijushies ir arii koka dobumi, tanki (zini, tankiem ir stobri...) un mirushi cilveeki (omg, omfg111)!
Tu Freidu lasīji?Ne? Tad labāk arī nelasi!
Freids tev teiktu, ka tanki ko tu redzēji sapnī ir slēpta vēlēšanās *atvainojiet par izteicienu* beigt. Koki, ir seksuālā neapmieinātība. Bet mirušie cilvēki ir bailes no ignorances.
*Psiholoģijas stundas nv gājušas man par labu, atvainojos tiem, ko tas traumēja*
Church
Jun 16 2006, 19:42
man labaak patiik zem mirushajiem "I see dead people" © Scary Movie zaales iespaidaa ;>
Freids seksuaalus motiivus saskatiis arii kurpju shnjores sasieshanaa. Tar purns ir apkaunojums visai psihoanaliizei. Savas nenormaalaas seksuaalaas tieksmes piedeeveeja visiem cilveekiem, gjeneralizeejot kaa vispaarpastastaavoshu psihologjisku veelmju-rezultaatu virkni.
Pie tam, taada sapnju skaidroshana, kaadu tu piedaavaa, varbuut darbojaas seno cilshu laikaa, kur cilveeki sapnjos redzeeja, piemeeram, gaili vai zosi (iz latvju pasakaam), bet normaals muusdienu cilveeks, shajaa gadiijumaa mani ieskaitot, sapnjos redz daudz lietu, kuras vieno saistiits saturs. Taa kaa visdriizaak man nav seksuaalas tieksmes uz Sushi, ETM un aitaam, bet gan shie cilveeki man saistaas ar objektiem, ko redzeeju pirms tam un situaacijaam, kuraas shos ieliku (jaa, es sapnii vienmeer vispirms redzu darbiibu, un tikai peec tam (ja vispaar) taas dariitaajus).
Respektiivi, kaa var just, man nepatiik Freida darbi, un es smejos par visiem, kas tos uztver bez asas kritikas. Viena lieta ir maaciities psihologjiju, bet cita speet analizeet, cik un kas ir ticamaak un jeedziigaak. Mana pieredze ar psihologjeem neko spozhu nesaka par to, cik kritiska tur ir cilveeku uztvere.
Taapat jebkaada veida sapnju skaidroshanu izraujot objektus no vidus, es uzskatu par idiotismu, jo tam nav logjiska pamata.
Yume, es par tevi biju labaakaas domaas.
P.S. Jaa, es shodien esmu kashkjiigs, jo bija suudiiga diena, vakarinjas nav iisti sagremojushaas, un sesija, sesija! Ja gribi, luudzu, izkasies ar mani peec patikas peec sesijas, bet taas laikaa man viss izskataas peec uzbrukuma, riebekliibaam un cilveeku idiotisma. Kur ir mans glaabeejs, Genshiken, shinii semestrii? ...
Dead Star
Jun 17 2006, 12:42
Nu te tā tikai no personiskās pieredzes :
* Bērnībā anime mīļākie tēli tika realizēti papīra lellītēs
* Aizejot ciemos pie kāda neanime tendēta cilvēka no šoka,ka uz viņa pc nekas ar anime saistīts nav atrodams sāc zīmēt kaut ko uz paint anime stilā vai arī vēlīgi novelc viņam kādu animi.Lai tak cilvēks beidzot sāk redzēt dzīves aptieso jēgu.
* Noskatoties kādu animi citreiz pārņem piecminūšu depresija,kas mijas ar izsaucieniem-kāpēc dzīvē tā nenotiek ;( Bet tad atkal ienrsti jaunas animes burvīgās aizmirstības apskāvienos
Dzīve ir skaista,ja pa klikšķim ir anime ^^ v
QUOTE(Dead Star @ Jun 17 2006, 12:42)
Nu te tā tikai no personiskās pieredzes :
* Bērnībā anime mīļākie tēli tika realizēti papīra lellītēs
* Aizejot ciemos pie kāda neanime tendēta cilvēka no šoka,ka uz viņa pc nekas ar anime saistīts nav atrodams sāc zīmēt kaut ko uz paint anime stilā vai arī vēlīgi novelc viņam kādu animi.Lai tak cilvēks beidzot sāk redzēt dzīves aptieso jēgu.
* Noskatoties kādu animi citreiz pārņem piecminūšu depresija,kas mijas ar izsaucieniem-kāpēc dzīvē tā nenotiek ;( Bet tad atkal ienrsti jaunas animes burvīgās aizmirstības apskāvienos
Dzīve ir skaista,ja pa klikšķim ir anime ^^ v
Es nevienam no šiem punktiem nevaru nepiekrist!
Man vēl viena no lellītēm kkur mapē, dziļumos stāv.
Ehhh.. sweet anime.. (-.-)
Dead Star
Jun 18 2006, 13:51
QUOTE(Shumins @ Jun 17 2006, 13:16)
Zinaamas lietas...
Es tikai parasti uzlieku kaadam peec datora saveshanas kaartiibaa Anime desktopu un maajas lapu ielieku kaadu AMV saiti, kaa masku kur dabuut forshu muuzikas video...
Mjā .. es vēl klāt pielieku kādu winamp skinu saistībā ar animi..Un vakar notika brīnums..aizgāju lūk pie tāda cilvēka ciemos .. uzliku dc pareizos hubus,userus norādīju..un vēlāk izrādījās,ka draudzne visu nakti ir atskatījusies Fullmetal Alchemist
lai gan pirms tam vispār nevienu animi nebij skatījusies..Tā ka ir panākumi visai mūsu kopējai darbībai centienos popularizēt animi
Keydan
Jun 18 2006, 23:15
Ja tev jauta: "Ka tev iet?" Un tu atbild: "Vakar skatijos Sousei no Aquarion!!!"
Tigra2
Jun 18 2006, 23:42
..saac ziimeet mangu...
...sapņos raadaas neeksisteejoša, satriecoši interesanta anime...
...trolējbusā sāc dziedaat japāņu valodaa...
...uzskati, ka biezpiens (zvaigždute) tavā šķīvī atgaadina hamtaro...
...saac uzvesties kaa hamtaro...
...nopeerc hamtaro pidžamu...(kura protams tev ir paaris izmeerus pa mazu)...
...bet tikuntaa to velc...
....ja tavas sienas ir apziimeetas ar anime meiteneem....(dažas ir ecchi)...
lastguru
Jun 19 2006, 00:50
QUOTE(Tigra2 @ Jun 18 2006, 23:42)
tikai dazhas?
man liekas jaasaka taa: ja tavas sienas ir apliimeetas ar ecchi un nedaudz hentai
Church
Jun 19 2006, 01:07
turpinaashu peedeejo postu teemu ..
ja tavs beernu daarza vecuma beerns saak prasiit kas ir ecchi, hentai, loli, shota, tentacles, yaoi ;>
QUOTE(lastguru @ Jun 18 2006, 23:50)
QUOTE(Tigra2 @ Jun 18 2006, 23:42)
tikai dazhas?
man liekas jaasaka taa: ja tavas sienas ir apliimeetas ar ecchi un nedaudz hentai
Ieveero, ka Tigra2 ir meitene!
... ja tu sesijas laikaa skaties Beck, atstaajot nokaveetos darbus uz izaicinoshi iisu terminju.
ShinChan
Jun 19 2006, 16:19
QUOTE(edg @ Jun 19 2006, 00:27)
... ja tu sesijas laikaa skaties Beck, atstaajot nokaveetos darbus uz izaicinoshi iisu terminju.
Ieliec "skatīties Beck" vietā jele kādu ar mācībām vai algotu darbu nesaistītu nodarbi un būs tas pats. Un šo lietu praktizē 99,9% cilvēku. Ja kāds teiks ka viņam tā nav tad es savukārt apgalvošu, ka viņš nav tiesīgs saukties par cilvēku, jo viņam nepiemīt pati būtiskākā cilvēku raksturojošā īpašība uzpēdējobrīdiatlicība.
Manaa gadiijumaa tas ir vairaak - uzmazlietparveelubriidiatliciiba.
ShinChan
Jun 19 2006, 16:40
QUOTE(edg @ Jun 19 2006, 15:25)
Manaa gadiijumaa tas ir vairaak - uzmazlietparveelubriidiatliciiba.
Ja šī īpašība būtu noteicoša maksimuma sasniegšanai kādā specialitātē es neapšaubāmi būtu vadošo desmit nozares speciālistu vidū pasaulē. Dzīve tomēr ir netaisna..
+Chibi+
Jun 19 2006, 17:14
Nu kaut ko taadu var tikai Yume izdomaat... vai Lija... vai Chibi...
ES nekad skaļi neizsaku yaoi-iskās piezīmes. Pluss, drīz tās divas nodevējas aizbrauks un es arī aizbraukšu, un beidzot LV būs atbrīvota no besīgā yaoi-centred bariņa, un beidzot (uz 4 mēnešiem), uzplaiksnīs hentai paradīzīte. Bet pēc tam jau es viena pati baigi daudz nespēšu, so freedom, freedom, freedom.
+Chibi+
Jun 20 2006, 13:38
Pietiekami tālu un uz pietiekami ilgi. Like, for ever.
Un pietiekami drīz.
Spectre
Jun 20 2006, 13:55
QUOTE(+Hachi+ @ Jun 19 2006, 17:14)
Nu kaut ko taadu var tikai Yume izdomaat... vai Lija... vai Chibi...
ES nekad skaļi neizsaku yaoi-iskās piezīmes. Pluss, drīz tās divas nodevējas aizbrauks un es arī aizbraukšu, un beidzot LV būs atbrīvota no besīgā yaoi-centred bariņa, un beidzot (uz 4 mēnešiem), uzplaiksnīs hentai paradīzīte. Bet pēc tam jau es viena pati baigi daudz nespēšu, so freedom, freedom, freedom.
HENTAI FTW
lai zeļ un uzplaukst ... a kad būs jau droši spamot par hentai bez dezīgam yaoi piezīmēm .. ui tb kad atvadu party /
Tu esi par daudz skatījies anime -
.......ja iesitot ar āmuru kādam domā, ka viņš izdzīvos!
.......ja mēģini izšķobīt seju tā, lai varētu attēlot savu mīļāko čaru!
QUOTE(+Hachi+ @ Jun 19 2006, 16:14)
Bet pēc tam jau es viena pati baigi daudz nespēšu, so freedom, freedom, freedom.
gan parādīsies jauna paaudze...
Kikyou
Jun 21 2006, 09:07
QUOTE(rebel @ Jun 20 2006, 23:54)
QUOTE(+Hachi+ @ Jun 19 2006, 16:14)
Bet pēc tam jau es viena pati baigi daudz nespēšu, so freedom, freedom, freedom.
gan parādīsies jauna paaudze... :lol:
JAU ir jaunā paaudze. :)
Un nē, es pie tās jaunās paaudzes nepiederu (man pārgāja), bet dažas otakietes, kuras pazīstu... ^^
+Chibi+
Jun 21 2006, 09:14
Nezin, nezin, tik kārtīgus yaoi fans ar flashlight dineas laikā neatradīsi...
Dead Star
Jun 21 2006, 14:34
*ja pagalmā pēkšņi izdzirdi kādu iesaucamies neesan O_o .. un tikai pēc laba brīža attopies,ka tika bļauts nevis neesan,bet gan Viikaa vai kas tādā garā
O jā un bieži liekas,ka kaut kur dzirdi japāņu valodu,lai gan patiesībā apzinies,ka tā tikai šķiet
Erik4xp
Jul 3 2006, 11:13
Esi anime Freaks ja - - - -> Pēkšņi uzzini ka ir tāda anime Fulmetal Alchemist, kuru visi jau redzējuši. Nolādē visas sērijas arī filmu un kopsavilkumu, noskaties visu vienlaikus un pēc tam negribi dzēst ārā, lai atbrīvotu datorā vietu citām filmām....... (Esi sitis plaukstas tāpat kā ED's.) Personīga pieredze
doomed-Angel
Jul 4 2006, 01:40
QUOTE(Erik4xp @ Jul 3 2006, 10:13)
Esi anime Freaks ja - - - -> Pēkšņi uzzini ka ir tāda anime Fulmetal Alchemist, kuru visi jau redzējuši. Nolādē visas sērijas arī filmu un kopsavilkumu, noskaties visu vienlaikus un pēc tam negribi dzēst ārā, lai atbrīvotu datorā vietu citām filmām....... (Esi sitis plaukstas tāpat kā ED's.) Personīga pieredze
Mazliet izklausaas peec manis.
Tu esi apsēsts ar anime, ja tikai to vien dari kā anime OST klausies un sāc ar to aplipināt arī citus.
Dead Star
Jul 4 2006, 22:52
Ja vienkārši klausoties kādu dziesmām ,tā automātiski asociējas ar kādu konkrētu AMV .. tad sēdi kausies un domā .. ooo šajā brīdī amv tas un tas darīja to un to
Man gan būtu tā, ka, ja es klausos kādu dziesmu, kam AMV neesmu redzējusi , es iedomājos, kurš, kādas animes brīdis tur ļoti labi iederētos..
Kā arī gadās parastas savas dzīves situācijas iedomāties kādā animē.
Marekso
Jul 5 2006, 21:50
*Tu esi par daudz skatijies ANIME ja tu ejot gulet un izsleedzot datoru domaa pie sevi ka dievs ir noladeets ka liek iet guleet un neredzeet kaarteejo SUKI PUKi sēriju...
Isabel Carmin fon Edelhain
Jul 5 2006, 22:51
QUOTE(Dead Star @ Jul 4 2006, 22:52)
Ja vienkārši klausoties kādu dziesmām ,tā automātiski asociējas ar kādu konkrētu AMV .. tad sēdi kausies un domā .. ooo šajā brīdī amv tas un tas darīja to un to
Tas mēdz ar notikt ja ir mēģinājis kaut reizi pats sataisīt ko tadu...
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jul 5 2006, 22:51)
Tas mēdz ar notikt ja ir mēģinājis kaut reizi pats sataisīt ko tadu...
Jā, tieši tā!
Un tad es sajēdzu, ka man tas diez ko labi neapadodas.
Un vēl.. latviešu vārdi sāk jau rādīties un saistīties ar japāņu vārdiem, piem tas pats ''neko no'' vai piemēram ''kuri no'' utt...
Bet tāda jau otaku cilvēkam dzīve!
Karamele
Jul 6 2006, 19:01
manuprāt tu esi pārskatījies par daudz anime, ja ieejot tumšā istabā tev bail ka no kāda stūra izlēks hollows
(personīga pieredze, tā gadās kad 3 no rīta skatās bleach)
savukart man liekas ka Tu esi skatijies parak daudz anime tada gadijuma, kad katru 2-to dienu raksti foruma par to cik tu esi liels anime friks.kadus vardinus es samacijies un kadus izteicienus lieto no sava milaka seriala. un visiem tas tik briesmigi intrese un nevar sagaidit ritdienu kad vel kads ierkstis par to ka uz ielas ieraudzijis puisiti kas izskatijas pec Yu-Gi-Oh
Ha, kā te viens paņirgājas...
QUOTE(Sushi @ Jul 6 2006, 19:16)
Ha, kā te viens paņirgājas...
kapec panirgajies palasot jusu postus nekas cits prata neneka varbu savos 11-15 gados tas skaitas loti foris un stiligi.? nezinu no malas izskatas ta nedaudz pastulbi.
Omg!!(latv.val)
hehe!Ja klausies vineu un to pashu dziesmu kaadas 5 reizes no vietas!
Ja ir sagribeejies runaat angliski!
Ja trenneejies maajaas kjip dejot lai diseniitees neizgaastos...
Tais jaunus albumus ar kkaadaam novecojushaam dziesmaam kas tev tuvas sirdij!
Ja esi atveeris sev jaunu maajaslapu kuraa lielaakaa dalja buus anime graphix!
Ja seedi paraleeli neopetos un iepeercies kaa nerunaajot par savu np pelniishanu!
Ja tev viss kriit uz nerviem un negribi ne arvienu no riitiem runaat!
Ja esi pusdevinjos aizmidzis un trijos naktii izsleedz kompi!Ja tagad skaties RoseRed pa tv3!
Ja tagad miili anime no visas sirds un meklee beediigas,skaistas anime picas!
(es animi neesmu skatiijusies kaadu pusgadu un es to visu ieprieksh mineeto daru!!vaacks!!Nu varbutu mans rakstiitais nav arii jaauztver kad esi vnkaarshi paarskatiijies animi!)
lilion
Jul 14 2006, 15:17
Anime ir par daudz ja tu trīs stundas no vietas klausies kādas animes sākumdziesmu * bēdīga pieredze es pašlaik to daru
*
via tiesam neviens vairs nav radošs un orginals? jo pedejie posti gandriz vienadi. ja visi klausas vienu dziesmu vai vesalu albumu vai tiesam tas visulaiku jatkarto a ar viņiem ir tapat? un protams neaizmirst beigas pielikt * no paša pieredzes * nez no ka cita to varetu nemt
Pievienojos. Vareetu vairaak piedomaat pie taa, ko raksta, jo lielaakaa dalja no peedeejaa laikaa te rakstiitaa vai nu ir atkaartoshanaas vai nemaz nav nekas diivains. Ljaudis, ja nezinaat, ko noziimee
paarskatiities anime, tad neko arii nesakiet. Nee, tas nav skatiities omg ogm visu nakti vai saac lietot japaanju vaardus ikdienaa. Taadai faazei mees daudzi izejam cauri un tas ir pilniigi normaali/pierasti/nekasiipashs. Ja juus kaut ko te rakstaat, tad padomaajiet, vai vairaakums par to nepadomaas: "Emm.. nu un tad?" Un veel, padomaajiet, vai tas, ko rakstaat, tieshaam ir saistiits ar anime paarskatiishanos (diseniites dejot wtf).
Peedeejais origjinaalais un tieshaam par anime paarskatiishanos liecinoshais fakts bija sheit:
http://otaku.lv/index.php?showtopic=211&vi...indpost&p=86524Un iesaku arii ieprieksheejos divus paarlasiit!
Arfija
Jul 14 2006, 21:08
Nu tu jau esi paarskatiijies par daudz animi ja esi redzeejis kaut vienu jebkura veida jebkura teela un taa taalaak anime seeriju!
Karamele
Jul 30 2006, 22:56
tu esi pārskatījies par daudz anime ja redzi yaoi sapņus par Ed' un Chrono o.ō
QUOTE(Karamele @ Jul 30 2006, 22:56)
tu esi pārskatījies par daudz anime ja redzi yaoi sapņus par Ed' un Chrono o.ō
Domā tādus te daudzi redz?XD
Tu esi pārskatījies par daudz anime ja tev šajā topicā neko jaunu vairs neizdodas uzrakstīt, jo visi jau paguvuši uzrakstīt visus tavus ''anime apsēstības'' sindromus.
Church
Jul 31 2006, 10:11
rezumeejot vairaak reiz sheit saakushos paviideet postus, "tas viss jau ir bijis"
Bet to ir veerts atkaartot.
+Chibi+
Aug 1 2006, 12:22
QUOTE(edg @ Aug 1 2006, 12:12)
Bet to ir veerts atkaartot.
..citādi kādam nepielēks.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.