Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dojo spēle
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Nothinga
Ceru, ka nav vēl par vēlu pievienoties ^^

Fanarts šim darbam ^^
IPB Image
Iespējams nav pārāk izdevies, bet man gribējās viņu tādu parādīt ^^
FuschichO
Ou, jē... kā tas mani priecē! ^^

Atklāju ka kaut kad ļoti sen arī biju uztaisījusi fanartu šim smekserim. Gribu padalīties, bet saprotams ar šito nevar uz kaut ko pretendēt.

IPB Image
ify
*___*

naisu ! Paldies happy.gif Raiu arī pateicas ^-----^ mmmm .. viņš izskatās tiiiiik priecīgs , man tīk

jā, rozā apenes un tas emo uzraksts huh.gif .. unsure.gif

FuschichO
Ja godīgi man nav ne jausmas, kas ir Raiu. Vai tas ir kāds anime tēls? Man vienkārši iepatikās tas, ka viņš izskatījās psihiski nelīdzsvarots un es nolēmu to izmantot.
Emo uzraksts ir nevis tāpēc, ka viņš ir emo, bet tāpēc, ka viņam patiešām patīk graizīt gan sevi gan citus, sevišķi, kad viņš ir sapīpējies. Vismaz tāds viņš dzīvo manā prātā laugh.gif
Kikyou
Nu ko, Augusts cauri! Rezultāti?
Kāda būs Septembra tēma?
ify
Ja godīgi man nav ne jausmas, kas ir Raiu. Vai tas ir kāds anime tēls? Man vienkārši iepatikās tas, ka viņš izskatījās psihiski nelīdzsvarots un es nolēmu to izmantot.
Emo uzraksts ir nevis tāpēc, ka viņš ir emo, bet tāpēc, ka viņam patiešām patīk graizīt gan sevi gan citus, sevišķi, kad viņš ir sapīpējies. Vismaz tāds viņš dzīvo manā prātā laugh.gif

biggrin.gif vispārrr jau Raiu nav anime tēls ( to , ko es spēju radīt , nespēju nosaukt par anime unsure.gif pseido-anime maybe ), tas ir tēls , kas dzīvo manā galvā ... bet man prieks dalīties laugh.gif ar šiem "prātā dzīvojošiem" parazīt.. ( huh.gif ?) draugiem happy.gif

šis, manuprāt , bija lieliesks dojo mēnesis smile.gif ( iesaku to kkad atkārtot rolleyes.gif )
Tigra2
Well, ja kāds nepiefiksēja, tad.. kā jau teicu, šis ir tikai prieka pēc. :3
Visiem darbi ir ļoti jauki un interesanti. :3

Septembra tēma - ilustrācija.

vienkārši uzzīmējiet kādu ainu, tēlu, personāžu no kādas grāmatas: vai stāsta, vai dzejoļa, vai miniatūras, vai... vispār no jebkā rakstīta, kas nav ne fanfiks, ne manga.

Ļaujiet fantāzijai lidot :3

Nu, nezinu vai te vispār kāds vēlas, lai notiek vērtēšana, taču man nav problēmu to izdarīt, tā kā, ja gribat, lai jūsu darbs tiktu salīdzināts ar pārējiem un novērtēts pretstatot tiem, tad parakstiet to apakšā. Like ''piedalos dojo'' un ar to arī viss būs izteikts. :3

Ā, nu jā, vēlams pierakstīt no kāda literatūras avota tēls/aina tapis, kā tam vārds un kur es to varu atrast. :3
lilion
Heh Dorians Grejs no Doriana Greja portreta

IPB Image
antuanete
piedod, bet man liekas ka dorians vairaak izskataas peec meitenes, kas teaatrii speeleeja(neatceros vinjas vaardu)
lilion
lol Pēc apraksta varēja spriest, ka viņs ir hardcore bishonens, ta kā tādēļ gala rezultāts ir šāds . No sākuma bija vairāk meanliy
Haikis
Izskatās pēc augstdzimušas sievietes ar zemnieka rokām uzzīmētām padomju reālisma garā.
FuschichO
Nep, priekš padomju reālisma pārāk smalki, bet nu- tas naf vīrietis!!!
Haikis
njā otreiz papētot tiešām nav padomju reālisms.

Mosh vinai zem svaarkiem kaads?
lilion
LOL padomju reālisms nabaga Dorians piu
Ne tādu likteni es tev paredzēju zīmējot -w-
Cowman
manas bezjeedziigaas domas : sieviete ar paaraak lielu galvu un neapgrieztiem nagiem ..izskatas ka "vinsh" nekad nav pabaudiijis saules gaismu jo seja ir paaraak gluda un paaraak baala biggrin.gif (laigan tjip renesances laikaa baala aadas kraasa bija aristokraatijas paziime ..taapeec maybe kljuudos)
FuschichO
Man patīk bāli cilvēki, sevišķi rudmašu bālums.... žēl, ka man tāds naf
antuanete
nesen izlasiiju graamatu 'I sat down and wept' - nepatika mad.gif , bet sagribeejaas kko uzziimeet smile.gif te nu buus Pilaara

FuschichO
Here me goes.

The jungle book. Gribēju džeku kā etnisku indieti uzzīmēt, bet.. :/ tāds sadedzis eiropietis vien ir.

IPB Image

Cowkiller
EXELENT!
loooti patiik foons un panteera(vareeja buut draudiigaaka...)
foons vnk, bet kraasas sniedz pietiekami spilgtu attainojumu un noskanju ^^
nikitaa
FuschichO wow.. skaisti... Tavi photoshop skilli aug!
Vienīgais prasās džekiņam savādāku apģērbu, savādāk bikses pēc pamperiem izskatās. Kautkas mežonīgāks izskatītos labāk. Bet tas sīkums, man patīk! :]
FuschichO
QUOTE(nikitaa @ Jan 26 2009, 21:44) *

FuschichO wow.. skaisti... Tavi photoshop skilli aug!
Vienīgais prasās džekiņam savādāku apģērbu, savādāk bikses pēc pamperiem izskatās. Kautkas mežonīgāks izskatītos labāk. Bet tas sīkums, man patīk! :]

Mmm.. aizmirsu kā tos pampersus sauc, bet tādi bija filmā un tādus indieši nēsā ikdienā. Starp kājām gan it kā brīvi karājās vai kā tā. smile.gif
asamashii ritori banpaia
šitā spēle vēl notiek? pamanīju ka baigais gap's starp postiem..
nu es jau arī sen neesmu rādījies, bet enīvei..
varētu pamēģināt kādu kautko uzzīmēt tongue.gif
Kikyou
Sēksīgi~! Džeks un lopiņš jau izskatās kā uz papīra. owo
Tik man nepatīk, ka tu to tur zāles otu izmanto, tas tā traki lēti izskatās.
Arta
ou. smukiņi.

patīk ka ir tāds, ja nemaldos, tepiskums dēļ tiem izplūdušajiem zāles stiebriem, kas lien kamerā un tāa.. forši. :]
FuschichO
QUOTE(Kikyou @ Jan 27 2009, 16:25) *

Sēksīgi~! Džeks un lopiņš jau izskatās kā uz papīra. owo
Tik man nepatīk, ka tu to tur zāles otu izmanto, tas tā traki lēti izskatās.

Nu jā. Man vispār lētā mode- piebeigt darbu pēc iespējas ātrāk. Jāpamēģina kāds interjers. Tad gan ar otām nesanāktu.
zeloco
Hahah biggrin.gif Fuschi - kaķim labais "wtf" feiss biggrin.gif
Bet kopumā super! baigais darbs ieguldīts.. O.O
FuschichO
Hahah biggrin.gif Fuschi - kaķim labais "wtf" feiss biggrin.gif

Jā, iekš 'draugiem' es jau paspēju izteikt savu slimo ideju par zoofīliju xD Nabaga Bagira
Tigra2
Laikam jau "Tarzāns meklē mīlestību" ir uzvarējis. XD Tās pantēras sejas izteiksme toč ir labā. :B

Tā, laikam jau jādod jauns uzdevums, savādāk te visi aizspamojušies. :3
Tātad:

1. Uzzīmējiet ainavu.

Jā, jā, es zinu, ka šeit neko citu kā vien cilvēkveidīgas būtnes, nevienam netīk zīmēt, Tomēr, Es domāju, ka tas būs ļoti labs trenniņš backgraundu zīmēšanai.

Piemēri iedvesmai:
IPB Image

Vienīgais nosacījums - Krāsains!
Tas ta viss.

2. Un, ja ir doma, ka tas galīgi neizdosies, tad var zīmēt Ziedu. :B
Vnk aizej uz puķu veikalu, nopērc kautko puķīgu un uzzīmē, ja nav naudas, tad kaktuss arī der. XD

IPB Image

Un vēl trešais variants, jo trīs lietas ir labas lietas. :B

3. Paņem kautko no sava ledusskapja un uzzīmē.

Un atceramies to, ka brīvība māksliniekam ir dota visās izpausmēs, man ir pilnīgi vienalga kādā stilā tas tiek zīmēts, ka tikai labi izskatās. Neierobežojiet sevi.

Tigra2
Draudzīgais aicinājums!

Uzzīmējiet žirafi ar roku un ielieciet
http://www.olahelland.net/giraffes/

Reku mana :3
IPB Image
FuschichO
IPB Image

Nožēlojama artava puķu n ainavu topikam. Cermas kāds ieliks ko smuku arī.
IPB Image
Tigra2
Ē... baigi forša žirafe. Tāda anime stilā, ar lielām acīm, ceru, ka esi pievienojusi tai žirafju lapai. :B

Mēs Latvieši tur tādi nedaudz pasīvi. Norvēģi gan super aktīvi. :B
bafina
Es šogad braucu uz Norvēģiju mācīties, tāpēc Fuschi arī man lika uzzīmēt, lol
Jā, un žirafēm taču visskaistākās ir acis :3

Manā izcilajā darbā ir divas ar pusi žirafes. Viena parasta. Otra aizlido un trešā apēsta.
IPB Image
anti
IPB Image

ARR HARR IT FEEDZ ON YOOR TEARZ
lilion
Labākais darbs, ko es pēdējā laikā esmu redzējusi @u@
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.