Nothinga
Aug 30 2008, 00:17
Ceru, ka nav vēl par vēlu pievienoties ^^
Fanarts
šim darbam ^^ Iespējams nav pārāk izdevies, bet man gribējās viņu tādu parādīt ^^
FuschichO
Aug 30 2008, 01:28
Ou, jē... kā tas mani priecē! ^^
Atklāju ka kaut kad ļoti sen arī biju uztaisījusi fanartu
šim smekserim. Gribu padalīties, bet saprotams ar šito nevar uz kaut ko pretendēt.
*___*
naisu ! Paldies
Raiu arī pateicas ^-----^ mmmm .. viņš izskatās tiiiiik priecīgs , man tīk
jā, rozā apenes un tas emo uzraksts
..
FuschichO
Sep 2 2008, 14:02
Ja godīgi man nav ne jausmas, kas ir Raiu. Vai tas ir kāds anime tēls? Man vienkārši iepatikās tas, ka viņš izskatījās psihiski nelīdzsvarots un es nolēmu to izmantot.
Emo uzraksts ir nevis tāpēc, ka viņš ir emo, bet tāpēc, ka viņam patiešām patīk graizīt gan sevi gan citus, sevišķi, kad viņš ir sapīpējies. Vismaz tāds viņš dzīvo manā prātā
Nu ko, Augusts cauri! Rezultāti?
Kāda būs Septembra tēma?
Ja godīgi man nav ne jausmas, kas ir Raiu. Vai tas ir kāds anime tēls? Man vienkārši iepatikās tas, ka viņš izskatījās psihiski nelīdzsvarots un es nolēmu to izmantot.
Emo uzraksts ir nevis tāpēc, ka viņš ir emo, bet tāpēc, ka viņam patiešām patīk graizīt gan sevi gan citus, sevišķi, kad viņš ir sapīpējies. Vismaz tāds viņš dzīvo manā prātā
vispārrr jau Raiu nav anime tēls ( to , ko es spēju radīt , nespēju nosaukt par anime
pseido-anime maybe ), tas ir tēls , kas dzīvo manā galvā ... bet man prieks dalīties
ar šiem "prātā dzīvojošiem" parazīt.. (
?) draugiem
šis, manuprāt , bija lieliesks dojo mēnesis
( iesaku to kkad atkārtot
)
Well, ja kāds nepiefiksēja, tad.. kā jau teicu, šis ir tikai prieka pēc. :3
Visiem darbi ir ļoti jauki un interesanti. :3
Septembra tēma - ilustrācija.
vienkārši uzzīmējiet kādu ainu, tēlu, personāžu no kādas grāmatas: vai stāsta, vai dzejoļa, vai miniatūras, vai... vispār no jebkā rakstīta, kas nav ne fanfiks, ne manga.
Ļaujiet fantāzijai lidot :3
Nu, nezinu vai te vispār kāds vēlas, lai notiek vērtēšana, taču man nav problēmu to izdarīt, tā kā, ja gribat, lai jūsu darbs tiktu salīdzināts ar pārējiem un novērtēts pretstatot tiem, tad parakstiet to apakšā. Like ''piedalos dojo'' un ar to arī viss būs izteikts. :3
Ā, nu jā, vēlams pierakstīt no kāda literatūras avota tēls/aina tapis, kā tam vārds un kur es to varu atrast. :3
lilion
Sep 23 2008, 22:24
Heh Dorians Grejs no Doriana Greja portreta
antuanete
Sep 23 2008, 23:35
piedod, bet man liekas ka dorians vairaak izskataas peec meitenes, kas teaatrii speeleeja(neatceros vinjas vaardu)
lilion
Sep 24 2008, 14:42
lol Pēc apraksta varēja spriest, ka viņs ir hardcore bishonens, ta kā tādēļ gala rezultāts ir šāds . No sākuma bija vairāk meanliy
Haikis
Sep 25 2008, 08:30
Izskatās pēc augstdzimušas sievietes ar zemnieka rokām uzzīmētām padomju reālisma garā.
FuschichO
Sep 25 2008, 13:08
Nep, priekš padomju reālisma pārāk smalki, bet nu- tas naf vīrietis!!!
Haikis
Sep 25 2008, 13:13
njā otreiz papētot tiešām nav padomju reālisms.
Mosh vinai zem svaarkiem kaads?
lilion
Sep 25 2008, 17:48
LOL padomju reālisms nabaga Dorians piu
Ne tādu likteni es tev paredzēju zīmējot -w-
Cowman
Sep 28 2008, 01:47
manas bezjeedziigaas domas : sieviete ar paaraak lielu galvu un neapgrieztiem nagiem ..izskatas ka "vinsh" nekad nav pabaudiijis saules gaismu jo seja ir paaraak gluda un paaraak baala
(laigan tjip renesances laikaa baala aadas kraasa bija aristokraatijas paziime ..taapeec maybe kljuudos)
FuschichO
Sep 28 2008, 11:05
Man patīk bāli cilvēki, sevišķi rudmašu bālums.... žēl, ka man tāds naf
antuanete
Jan 23 2009, 00:06
nesen izlasiiju graamatu 'I sat down and wept' - nepatika
, bet sagribeejaas kko uzziimeet
te nu buus Pilaara
FuschichO
Jan 26 2009, 18:23
Here me goes.
The jungle book. Gribēju džeku kā etnisku indieti uzzīmēt, bet.. :/ tāds sadedzis eiropietis vien ir.
Cowkiller
Jan 26 2009, 18:45
EXELENT!
loooti patiik foons un panteera(vareeja buut draudiigaaka...)
foons vnk, bet kraasas sniedz pietiekami spilgtu attainojumu un noskanju ^^
nikitaa
Jan 26 2009, 22:44
FuschichO wow.. skaisti... Tavi photoshop skilli aug!
Vienīgais prasās džekiņam savādāku apģērbu, savādāk bikses pēc pamperiem izskatās. Kautkas mežonīgāks izskatītos labāk. Bet tas sīkums, man patīk! :]
FuschichO
Jan 26 2009, 23:28
QUOTE(nikitaa @ Jan 26 2009, 21:44)
FuschichO wow.. skaisti... Tavi photoshop skilli aug!
Vienīgais prasās džekiņam savādāku apģērbu, savādāk bikses pēc pamperiem izskatās. Kautkas mežonīgāks izskatītos labāk. Bet tas sīkums, man patīk! :]
Mmm.. aizmirsu kā tos pampersus sauc, bet tādi bija filmā un tādus indieši nēsā ikdienā. Starp kājām gan it kā brīvi karājās vai kā tā.
asamashii ritori banpaia
Jan 26 2009, 23:42
šitā spēle vēl notiek? pamanīju ka baigais gap's starp postiem..
nu es jau arī sen neesmu rādījies, bet enīvei..
varētu pamēģināt kādu kautko uzzīmēt
Kikyou
Jan 27 2009, 17:25
Sēksīgi~! Džeks un lopiņš jau izskatās kā uz papīra. owo
Tik man nepatīk, ka tu to tur zāles otu izmanto, tas tā traki lēti izskatās.
ou. smukiņi.
patīk ka ir tāds, ja nemaldos, tepiskums dēļ tiem izplūdušajiem zāles stiebriem, kas lien kamerā un tāa.. forši. :]
FuschichO
Jan 27 2009, 18:46
QUOTE(Kikyou @ Jan 27 2009, 16:25)
Sēksīgi~! Džeks un lopiņš jau izskatās kā uz papīra. owo
Tik man nepatīk, ka tu to tur zāles otu izmanto, tas tā traki lēti izskatās.
Nu jā. Man vispār lētā mode- piebeigt darbu pēc iespējas ātrāk. Jāpamēģina kāds interjers. Tad gan ar otām nesanāktu.
zeloco
Jan 30 2009, 01:51
Hahah
Fuschi - kaķim labais "wtf" feiss
Bet kopumā super! baigais darbs ieguldīts.. O.O
FuschichO
Jan 30 2009, 11:04
Hahah biggrin.gif Fuschi - kaķim labais "wtf" feiss biggrin.gif
Jā, iekš 'draugiem' es jau paspēju izteikt savu slimo ideju par zoofīliju xD Nabaga Bagira
Tigra2
Jan 30 2009, 14:07
Laikam jau "Tarzāns meklē mīlestību" ir uzvarējis. XD Tās pantēras sejas izteiksme toč ir labā. :B
Tā, laikam jau jādod jauns uzdevums, savādāk te visi aizspamojušies. :3
Tātad:
1.
Uzzīmējiet ainavu. Jā, jā, es zinu, ka šeit neko citu kā vien cilvēkveidīgas būtnes, nevienam netīk zīmēt, Tomēr, Es domāju, ka tas būs ļoti labs trenniņš backgraundu zīmēšanai.
Piemēri iedvesmai:
Vienīgais nosacījums - Krāsains!
Tas ta viss.
2. Un, ja ir doma, ka tas galīgi neizdosies, tad var
zīmēt Ziedu. :B
Vnk aizej uz puķu veikalu, nopērc kautko puķīgu un uzzīmē, ja nav naudas, tad kaktuss arī der. XD
Un vēl trešais variants, jo trīs lietas ir labas lietas. :B
3. Paņem
kautko no sava ledusskapja un uzzīmē.
Un atceramies to, ka brīvība māksliniekam ir dota visās izpausmēs, man ir pilnīgi vienalga kādā stilā tas tiek zīmēts, ka tikai labi izskatās. Neierobežojiet sevi.
Tigra2
Jul 10 2009, 14:04
Draudzīgais aicinājums!
Uzzīmējiet žirafi ar roku un ielieciet
http://www.olahelland.net/giraffes/Reku mana :3
FuschichO
Jul 10 2009, 17:49
Nožēlojama artava puķu n ainavu topikam. Cermas kāds ieliks ko smuku arī.
Tigra2
Jul 10 2009, 17:55
Ē... baigi forša žirafe. Tāda anime stilā, ar lielām acīm, ceru, ka esi pievienojusi tai žirafju lapai. :B
Mēs Latvieši tur tādi nedaudz pasīvi. Norvēģi gan super aktīvi. :B
bafina
Jul 10 2009, 18:12
Es šogad braucu uz Norvēģiju mācīties, tāpēc Fuschi arī man lika uzzīmēt, lol
Jā, un žirafēm taču visskaistākās ir acis :3
Manā izcilajā darbā ir divas ar pusi žirafes. Viena parasta. Otra aizlido un trešā apēsta.
ARR HARR IT FEEDZ ON YOOR TEARZ
lilion
Jul 11 2009, 13:18
Labākais darbs, ko es pēdējā laikā esmu redzējusi @u@
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.