win by default. ^^ COWKILLER!
Lai gan žēl.. darbs taču bija spējīgs ļoti veiksmīgi konkurēt, izstrādājums un viss rullz!
Pārskatīju darbus, bet savas domas nemainu. Jā, es esmu viena subjektīva Tigra, kas daudzas lietas redz savādāk kā citi... ja tā laba padomā, tad pārāk daudzas...
Ja kas, šie divi darbi bija visgrūtāk novērtējami, vērtējot es ņēmu vērā katru detaļu. Varētu teikt, paliku zem lupas, tātad, galvenais tādā gadījumā bija katras detaļas atsevišķais izstrādājums. Un tādā gadījumā nevar noliegt, ka no šī skatu punkta, Deadstar darbs ir labāks, pie tam, ne tikai katra detaļa ir izstrādāta, tās visas saglabā vienu stilu un tā iezīmes. Backgraunds sasaucas ar darbu radot ļoti maigu harmonisku noskaņu. Tam ir savas scenārijs, meitene liekas ievilkusi vēderu un sastingusi, lai ļautu sevi nofotogrāfēt.
Taison darbam arī ir scenārijs, arī ir vienots stils(tas gan panākts izmantojot saglabāšanu citā formātā) Bet detaļu izstrādājumā tas zaudē.
Līdzīgi varētuizanalizēt teju vai katru darbu. Atzīstu, daudziem darbiem arī atbilda visi šie kritēriji, bet tiem trūka viena, vissvarīgākā - savdabības.
Savu viedokli esmu pamatojusi. Un ,nē, dedstar mani nesabaroja ar kabačiem...
Kā jau kikyou teica,ja nepatīk rezultātiun uzskati, ka tu vari labāk par deadstar izaicini vinju uz dueli par šo kartīti. Bet teikšu gan vienu zīmējums un kritēriji vērtējot, tad būs daudz komplicētāki.
Nju, ko nākošais izaicinājums:
Adult.
(var dabūt kartīti par jebkuru no žanriem, bet win by default šeit nepastāv, darbam jābūt labam, tad tas iegūst kartīti)
visi tak zin pāris žanrus: guro, yuri, sh-ai, stotacon, lolicon, tentacle, hentai...
labi, ceru, ka par to warnu nedabūsim....