Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dojo spēle
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aven
Muahahaha!
Labs edg ! wink.gif
Ikkshkji par tevi biggrin.gif
Sushi
Viņai nav sirmi mati.. XD
IPB Image

ā, btw, tikko izlasījsu edg postu par nedzīvīgumu etc. Varu uzreiz paskaidrot, ka pēdējā laikā zīmēju acis, kas izskatās mazliet hipnotizējošas, caururbjošas. Lielākoties šis efekts panākts ar zīlītēm. Karamelei tā tas neizskatās, jo zīlītes nav ( btw, Karamel, baigi smuki ^^)
Meibī es tevi pārpratu.. bet nu

Un vēl kas, Karamel, tavējā man Naru atgādina. XD

Ā un Cowkilleram nav izēnots darbs, tāpēc tas arī dod tādu nedzīvības efektu (bet man patīk o_o)
Dead Star
Heh tā kā nekur nebij ūberaizlieguma - NEDRĪKST melnbaltu ,tad es to uzdrošinājos..nesen kritu kaifā melnabaltajā zīmēšanā XD .. zīmēju ne jau trīs minūtes,bet arī ne stundas piecas
Ak jā ās līnijas bij vienkārši briesmīgas x_x
Varbūt,ja būs kkāds brīnums,tad pacentīšos ar krāsainu,bet pagaidām negribas
Un nebiju pārliecināta par to,cik ļoti var modificēt tigras lineart tās aucamo,tapēc palaboju tikai nedaudz
IPB Image
Kikyou
Fjūu. Man visvairāk patīk Dead Star darbs. :3
Varētu būt, ka pēc staba manējais izskatās - citu cilvēku darbus es nemāku krāsot.
Taison
Mans variants:
Click to view attachment

esmu gan paarsniedzis laiku, bet tomer es centos!! tongue.gif

Tigra2
Man patīk mans tituls!
Visdraņķīgāko līniju zīmētāja!
Nju nekas, priekš kā sanāk-sanāk visai normāli.

Jāsaka būs sasodīti grūti vērtēt, tas nu gan, jo visi Paint izvēlējās... pašlaik gan manas simpātijas ir deadstar, bet tas tā, spoileris.

Vēl ir laiks, vēl ir laiks, vēl ir laiks... eksistē tak coreldraw, flash, photoshop, photopaint, utt...

Taison, laiks tak liidz rītdienas pusnaktij... ^^
Taison
Jaa?? blink.gif

Damn, jau atkal mani pievilj mana laika izjuuta... biggrin.gif
Cilveeks
ja nebuutu bijis tik sashviikaatas liinijas buutu bijis vieglaak krasaasot.... dry.gif
re ku mans meeginaajums....
IPB Image
Sushi
Mja.. bet interesanti
IPB Image
edg
Es sapratu, ka DeadStar darbs ir vislabaakais. Un tad ieraudziigu Taison darbu... Nemaz nevar noticeet, skatoties uz to drazu, ko vinjsh savaa topikaa saziimeejis. Btw, kaa ieguvi to "oldschool" kraasojumu?
Vieniigais normaalais ziimeejums, kuraa vinjai ir konteksts un piesaistosha neparastiiba. Slotas efekts 0. Skatiena/meeness/nakts iespaidaa tas, ka vinja staav kaa stabs ir paarveerties par plusu.

QUOTE(Kikyou @ Oct 28 2006, 00:39) *

citu cilvēku darbus es nemāku krāsot.

Meli.
http://otaku.lv/index.php?s=&showtopic...ost&p=78800
http://otaku.lv/index.php?s=&showtopic...ost&p=78845
Tevi ir paarnjeemis slinkuma puukjis vai kkas tamliidziigs. Patiesiibaa ir otraadi - mees paarnjemam slinkuma puukji, jo vinjsh iisteniibaa ir ljoti draudziigs, un tikai izliekamies, ka esam taa puukja guustaa.
Taison
Btw, kaa ieguvi to "oldschool" kraasojumu?

nu tad ta, nokopeju Tigras aatro skriceleejumu, ieliku paintaa, uzspiedu "Save as" , tad tur saglabajot apaksha ir Save as type, un tur uzliku kaa Monochrome Bitmap (*.bmp;*.dib) Un 'Vola'... apaksheeja krasu palete parmainas par... par... hm... nu par dazjadi sapunktotiem laukumiem...
Keydan
IPB Image
Fuh... bija smags darbs!!! smile.gif
Skaista vai ne? wub.gif
Lii
Es ar tā iedomājos, varētu pamēģināt pakrāsot smile.gif :

IPB Image
Tigra2
beizot izlēmu novērtēt, bet atklāju, ka nezinu kādas progas izmantojuši lii un keydan, uz skatu liekas, ka lii corel un keydan - photoshop, tāpēc:

wiiners:(nee es zinu kā pareizi raksta winers)

Deadstar
IPB Image

Keydan
IPB Image

Lii
IPB Image

un visiem pārējiem zilās zvaigždutes,kuras, tiks iekaitiitas, bet netiks iepostotas.
edg
Esmu zaudeejis ticiibu tavai veerteeshanas speejai. Saprotu, ka manu darbu nevareeja izveeleeties par labaako, jo jaadod neprashaam ceriiba, bet tagad paskaidro, ar ko DeadStar kraasojums labaaks par Taison kraasojumu!
Cilveeks
Taison kraasojums bij daudz labaaks nekaa deadstar kraasojums... dry.gif
Taison
Un tas vēl nav viss: vienam no zīmējumiem ir jābūt mēnesgaismā...

Man tur ir meenesgaismaa darbs!!! tongue.gif + punktinsh man biggrin.gif
Keydan
I kicked your ars, huh!
Tomer vareju ari labak...
Kikyou
QUOTE(edg @ Oct 30 2006, 01:28) *

Esmu zaudeejis ticiibu tavai veerteeshanas speejai. Saprotu, ka manu darbu nevareeja izveeleeties par labaako, jo jaadod neprashaam ceriiba, bet tagad paskaidro, ar ko DeadStar kraasojums labaaks par Taison kraasojumu!

Nezinu, kā Tigrai, bet man Dead Star zīmējumā labāk patīk acis un ēnas, kaut gan ēnas iespējams varēja nedaudz gaišākas. Taison uzzīmēja vislabāko fonu no visiem, bet meitenes krāsojums, pēc manām domām, varēja būt daudz labāks. Tā lūk.
Aven
Deadstar piebaroja Tigru ar kabačiem ^O^
Dead Star
QUOTE(Cilveeks @ Oct 30 2006, 14:41) *

Ok es piekrītu,ka tas fons ir tiešām vislabākais(tā mēnesgaisma rullz),taču sit mani ar pagali nost,bet es neredzu ar ko pašas meitenes krāsojums ir tik ļoti DAUDZ labāks,akcentējot visu uzmanību uz vārdu "daudz" dry.gif Apgaismo mani.
un,un gribas ticēt,ka mani nerunā kaut kāds debīls iedomīgums.Pati it nemaz nedomāju,ka es būtu pasaules labākā māksliniece ..so fear me,fear me.. mani neviens nepārspēs.. vienkārši šoreiz likās,ka pašas darbs tomēr ir biškuciņ labāks par Taison darbu.
heh nu whatever..tikko tu cilvēks padomā,ka ir sanācis kaut kas normāls,tā kāds cits pacenšas iebāzt ģīmi,"ka tik ne arī,sapņo vien"
Cilveeks
QUOTE(Dead Star @ Oct 30 2006, 17:17) *

QUOTE(Cilveeks @ Oct 30 2006, 14:41) *

Ok es piekrītu,ka tas fons ir tiešām vislabākais(tā mēnesgaisma rullz),taču sit mani ar pagali nost,bet es neredzu ar ko pašas meitenes krāsojums ir tik ļoti DAUDZ labāks,akcentējot visu uzmanību uz vārdu "daudz" dry.gif Apgaismo mani.
un,un gribas ticēt,ka mani nerunā kaut kāds debīls iedomīgums.Pati it nemaz nedomāju,ka es būtu pasaules labākā māksliniece ..so fear me,fear me.. mani neviens nepārspēs.. vienkārāsi šoreiz likās,ka pašas darbs tomēr ir biškuciņ labāks par Taison darbu.
heh nu whatever..tikko tu cilvēks padomā,ka ir sanācis kaut kas normāls,tā kāds cits pacenšas iebāzt ģīmi,"ka tik ne arī,sapņo vien"

blink.gif bet man vienkaarshi shoreiz likaas ka Taison darbs ir biškuciņ(varbuut arii nav "daudz" labaaks) labaaks par tavu darbu... rolleyes.gif
Kikyou
Chill. Rezultāti izlikti, tāpēc beidziet par to kašķēties.
Ja kāds no jums ir desās nikns par to, ka rezultāts ir tāds, kāds viņš ir, izmantojiet dojo spēles iespējas, tas ir, kādam no uzvarētājiem piešaujiet cīņu par attiecīgo kartīti. :B
Cilveeks
QUOTE(Kikyou @ Oct 30 2006, 21:23) *

Chill. Rezultāti izlikti, tāpēc beidziet par to kašķēties.
Ja kāds no jums ir desās nikns par to, ka rezultāts ir tāds, kāds viņš ir, izmantojiet dojo spēles iespējas, tas ir, kādam no uzvarētājiem piešaujiet cīņu par attiecīgo kartīti. :B

nikns te noteikti neviens nav... vienkaarshi ir divi viedoklji... biggrin.gif
Kikyou
Tieši tāpēc es izmantoju vārdu "ja". XD
edg
"Ja tu esi lose, aizej noshaujies!" - tomeer nepatiikami, ne? wink.gif Nenjem personiski!

Taison kraasojums neizskatiijaas tik sashviikots kaa DeadStar kraasojums. Var teikt, ka vinjsh shmaucaas, lai to efektu ieguutu, bet attapiiba nav likumpaarkaapums. Ja ieskatiisies, redzeesi, ka Taison eenojums ir detalizeetaaks kaa DeadStar eenojums. Iznjeemums ir mati, kuri vinjam vispaar nav izdevushies, it iipashi to balto punktinju deelj, kuri, vismaz man, izskataas nevietaa. Un es lielu plusu dodu par to, ka meitenes aciis ir ielikta izteiksme, kas piekjeras.
Sushi
Nu labi, beidziet vienreiz. Tigra ir iepostojusi šādus vērtējumus un tādi tie arī ir.
Pēc manām domām Dead Star ir pelnījusi to kartiņu. Labi, tauta grib Taisonam kartiņu.. doh, tā tak ir tikai nieka kartiņa. Nomierinaties..
Mishelin
Eu uztaisat veel shitaadu konkursinju!! smile.gif
Taison
Lai tigra paarskata visus darbus un viss!!! tongue.gif
ReD_FoXy
QUOTE(Taison @ Oct 31 2006, 16:47) *

Lai tigra paarskata visus darbus un viss!!! tongue.gif

Taa kartinja shaa vai taa neizshkjirs to vai tu peec naaves nonaaksi debesiis or not un nenoteiks arii to vai riit algebraa dabuusi labu atziimi for god damn sake. Ja Tigras-praat kartinju pelniija DeadStar, tad norij krupi un dziivo taalaak.

Gaidu naakamo uzdevumu. Saak palikt interesanti.
Kikyou
QUOTE(edg @ Oct 31 2006, 02:31) *

"Ja tu esi lose, aizej noshaujies!" - tomeer nepatiikami, ne? wink.gif

Pfft, ne to vien ir nācies dzirdēt (un katru dienu citus ar tamlīdzīgām frāzēm aplaimot), tā kā man tas neliekās pat 1/100000 nepatīkami. :B
Taison
aa kartinja shaa vai taa neizshkjirs to vai tu peec naaves nonaaksi debesiis or not un nenoteiks arii to vai riit algebraa dabuusi labu atziimi for god damn sake. Ja Tigras-praat kartinju pelniija DeadStar, tad norij krupi un dziivo taalaak.

ar algebru man itnemaz nav probleemu tongue.gif
Cowkiller
ok! tratatatatattaaaaa
te ir mans Fullmetal Alchemist Fanarts! biggrin.gif
IPB Image
Aven
mans ar šito salīdzinot piu XD
Tigra2
IPB Image
win by default. ^^ COWKILLER!
Lai gan žēl.. darbs taču bija spējīgs ļoti veiksmīgi konkurēt, izstrādājums un viss rullz!

Pārskatīju darbus, bet savas domas nemainu. Jā, es esmu viena subjektīva Tigra, kas daudzas lietas redz savādāk kā citi... ja tā laba padomā, tad pārāk daudzas...
Ja kas, šie divi darbi bija visgrūtāk novērtējami, vērtējot es ņēmu vērā katru detaļu. Varētu teikt, paliku zem lupas, tātad, galvenais tādā gadījumā bija katras detaļas atsevišķais izstrādājums. Un tādā gadījumā nevar noliegt, ka no šī skatu punkta, Deadstar darbs ir labāks, pie tam, ne tikai katra detaļa ir izstrādāta, tās visas saglabā vienu stilu un tā iezīmes. Backgraunds sasaucas ar darbu radot ļoti maigu harmonisku noskaņu. Tam ir savas scenārijs, meitene liekas ievilkusi vēderu un sastingusi, lai ļautu sevi nofotogrāfēt.
Taison darbam arī ir scenārijs, arī ir vienots stils(tas gan panākts izmantojot saglabāšanu citā formātā) Bet detaļu izstrādājumā tas zaudē.
Līdzīgi varētuizanalizēt teju vai katru darbu. Atzīstu, daudziem darbiem arī atbilda visi šie kritēriji, bet tiem trūka viena, vissvarīgākā - savdabības.
Savu viedokli esmu pamatojusi. Un ,nē, dedstar mani nesabaroja ar kabačiem...

Kā jau kikyou teica,ja nepatīk rezultātiun uzskati, ka tu vari labāk par deadstar izaicini vinju uz dueli par šo kartīti. Bet teikšu gan vienu zīmējums un kritēriji vērtējot, tad būs daudz komplicētāki.

Nju, ko nākošais izaicinājums:
Adult.
(var dabūt kartīti par jebkuru no žanriem, bet win by default šeit nepastāv, darbam jābūt labam, tad tas iegūst kartīti)
visi tak zin pāris žanrus: guro, yuri, sh-ai, stotacon, lolicon, tentacle, hentai...
labi, ceru, ka par to warnu nedabūsim....

Cowkiller
tigra grib redzeet kailas meitenes? wink.gif wierdo...
zheel ka neviens neielika savu fanartu.
laikam nobijaaas laugh.gif laugh.gif biggrin.gif
Kikyou
*domā* Guro vai loli... A varbūt loli-guro... ._.;
Kad ir deadline?
Aven
QUOTE(Cowkiller @ Nov 1 2006, 16:10) *

tigra grib redzeet kailas meitenes? wink.gif wierdo...
zheel ka neviens neielika savu fanartu.
laikam nobijaaas laugh.gif laugh.gif biggrin.gif

Nah , es vienkārši aizmirsu ka līdz 1 novembrim
Tigra2
deadline - 3.novembris 00:00(ja kas, var zīmēt līdz 4.novembra 7:00 jo, es tāpat gulēšu 00:00... tas tā, lai dažam labam nevaidzētu pārāk sastresoties un sasteigt)

un, nee, es nesaku, ka gribu redzēt kailas meitenes, es daudz labprātāk redzētu puskailus puišus... bet meitenes arii rullz
Anyway, viens noteikumiņš, vienam no chariem - sarkana vai melna kaklasiksna, un vai nu tam pašam ar kaklasisksnu vai otram melni mati.

veiksmi zīmēšanā... kartītes nav nemaz tik daudz atlikušas. Kad būsiet 20-25 gabalus ieguvuši, tad sāksies dueļi savā starpā un par kartītēm cīnīsies divi...

var gan guro, gan loli-guro, tikai ja ir vienš chars tad gan kaklasaite, gan melni mati.
Aven
Tigra u esi bremze un es negribu pārzīmēt XD
Viņam galva stāv tā ka kaklu redzēt nevar tongue.gif
Tigra2
i know... gadās....
ja kāds jau ir uzzīmējis, klāt varat nezīmēt, tas tikai tiem, kas vēl nav uzzīmējuši.
aven, posto iekšā....
Sushi
Ok, uzskatiet mani par slimu... XD
Un lainarts nav speciāli
IPB Image
Vēlāk man nebūs pieejams nets, tāpēc tik ātri! :3
Kikyou
....nuuuu moooins... Nu ir tā kā vajag.
I think we have a winner, ja vien pēkšņi neuzradīsies kāds tikpat labs, par ko es pašlaik šaubos.
Aven
Ironija..skice ir, palika tikai izkrāsot , a skenera nav dry.gif
Dead Star
Mhm~ Sushi noteikti ir ļoti,ĻOTI izdevies guro..un kartītes saņēmēja iekš guro-žanra viņa būtu ideāla..vismaz pagaidām tā škiet..Vārdusakot-great job!! happy.gif Nu baigi jau asiņaini .__. Ar to vien,ka tas ir kas tāds,ko bērniem noteitki nedrīkst rādīt,arī esi izpildījusi priekšnoteikumus darbam.
Cilveeks
IPB Image

un zili mati tapeec ka gribu zilo avaigzniiti... biggrin.gif lol... ...dry.gif
Keydan
Kads var man pateikt KO zimet??? happy.gif
Ja guro tad es kadu laiciņu jau stradju pie vienas skices...
Cowkiller
IPB Image
meliku hardcore jo te noteikti ir kaads kam ir 11gadi...
ReD_FoXy
Baigi vīrišķīgs tev šitas meitietis. :3
Bet man patīk! *thumbs up* ^_______^
Cowkiller
nespeeju saskatiit neko viirishkjiigu... dry.gif bet paldies!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.