Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dojo spēle
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ReD_FoXy

Lai nu taa buutu, bet tas nemaina manas domas.
Mana kjepa ir gaisa apar Kikyou ziimeejumu. Turies, vecaa, tavus zefiirus vinjiem nepaarspeet!
Keydan
Gavenai bija lai butu MILZIGS ZOBENS. Un vis cits nav obligti. Ja jums ta gribas, manam Silverim ari ir dažadas zeķes zem zabakiem. smile.gif
Cowkiller
ehh kas bija pareizi un kas ne noskaidrosim pirmdien. liidz tam tupinam ciitiigi ziimeet! laugh.gif
Sushi
Beidzot..
Njā, haltūra un spilgtums, bet nu..
(btw mans lainartiņš ir vnk ideāls..)
IPB Image
Nākamreiz pacentīšos labāk! ^___^
Kikyou
Vāa! Rezultāts ir baigi labs. happy.gif Ir gan bikiņ spilgts, bet man vismaz ļoti patīk.
Keydan
Your sword - s.u.c.k.s.
Bet meiteni ir mazlitiņ kawaii.
Cowkiller
sushi
zobens ir baigi prostijs un meitenes rokas pie zobena ir greizas kaa arii tie dzeltenie bumbulji nav vienaadi.
tachu man loti patiik taas zekjes un meitenes outfits kaa arii sejas izteiksme laugh.gif cool.gif
Tigra2
IPB Image
for Kikyou
IPB Image
for keydan
IPB Image
for sushi
IPB Image
for Cowkiller XD
(pilniigi nopietni un visas iistas)

Btw. nākošais izaicinājums:
Dragon!

ir iespēja dabuut vairaaku veidu kartiites,:
nosaciijumi:
šoreiz ir jābūt krāsojumam, nederēs noteikumu apiešana ar bezkrāsainu ziimeejumu, vai nu ziimulis vai nu dators,
prasības:
zeltaini oranža, sarkana krāsa, ap vienu ķepu sudraba vai zelta ķēde.
poza vai nu lidojoša vai sēdoša.
Arts
Tumšu darkonu nevar?Vai arī kādu undead??Huh?
Keydan
Vai var zimet High-dragon (puķis kurš skaiga uz 2 kajam un iskatas itiņ pec demona)?
Cowkiller
mans Guardians ir dzimis! Alive! °muhuahuahua!!!! laugh.gif biggrin.gif
IPB Image
btw tur zemaak ir uudens...
Aven
baigi labs wink.gif
Cowkiller
paldies!
centos un paarvilku visas liinijas ar pildspalvu. laugh.gif
Cilveeks
man patiik... ljoti labi uzziimeets... un nav arii neviena konkurenta... biggrin.gif
Arts
Drīz būs....
Pūķis ir pārmilzīgs....izskatās ka esi beidzis makslas skolu.
Erik4xp
Izsaku milzīgu apbrīnu pret Cowkiller par caurspīdīgo spārnu[Par to vien viņš uzvar] . . . laugh.gif
Nesaprast mans kā tā var izdarīt bez datora. ph34r.gif
Cowkiller
dabuushu to darbu ieskeneet un tad editoshu laugh.gif
bet tas buus veelaak... dry.gif
Aven
Tas caurspiidiigais sparns liecina ka sparns ir loti plaans, taatad diezvai izturees puukja svara un gaisa spiedienu => pacelsies gaisaa..plauksh un nogrims juuraa biggrin.gif tongue.gif
Cilveeks
QUOTE(Aven @ Oct 17 2006, 18:29) *

Tas caurspiidiigais sparns liecina ka sparns ir loti plaans, taatad diezvai izturees puukja svara un gaisa spiedienu => pacelsies gaisaa..plauksh un nogrims juuraa biggrin.gif tongue.gif

stikls var buut biezs un caurspiidiigs... kapeec spaarni taadi nevareetu buut!? biggrin.gif
Aven
Luuuudzu luudzu neatgaadini man STIKLU, jau slikti paliek XD
taapeec ka puukjis ir dziivs un spaarni taapat ir no organiska materiaala.... tongue.gif
Cowkiller
wooov pag pag aada ir loti izsturiigs un elastiigs matreaals!
un ja njem veeraa ka tas ir drakoons tad...
secinaajumus atstaaju juusu zinjaa! tongue.gif
Aven
Okei taa ir tava fantaazija un tas nenoziimee ka tam ir jaasakriit ar manu fantaaziju wink.gif
Cilveeks
QUOTE(Aven @ Oct 17 2006, 18:37) *

Luuuudzu luudzu neatgaadini man STIKLU, jau slikti paliek XD
taapeec ka puukjis ir dziivs un spaarni taapat ir no organiska materiaala.... tongue.gif

a mosh vinjam kristaala spaarni... biggrin.gif
rebel
QUOTE(Tigra2 @ Oct 14 2006, 20:07) *

(btw, aizmirsu piemineet, ka tas fanarts liidz 1. novembra 20:00 )

vai tas ir tas pats Eda fanarts? ja tā, tad es pat varētu mēģināt piedalīties no visas sirds. ar nosacījumu,ka man jāpabeidz līdz 1.nov., vai vismaz kkādām šīs nedēļas beigām or sumth. jo bāc, es jau pat ecchi meiteni biju uzzīmējusi, bet tā kā skenera man nav, neuzskatīju, ka ir jēga mēģināt to dabūt datorā... *sigh*
Cilveeks
ja gribat sauciet to par haltuuru(kautgan taa nebija haltuura, es vienkaarshi slikti ziimeeju(un kraasoju)), bet zilo zvaigzniiti es ceru ka dabuushu... sleep.gif
IPB Image
Aven
galva superīga sanāca smile.gif un arī fantāzija lba wink.gif
Cowkiller
lol man no saakuma arii bija ideja ziimeet kautko muusdieniigu laugh.gif biggrin.gif
ideja forshi realizeeta! wink.gif

QUOTE(rebel @ Oct 17 2006, 20:38) *

QUOTE(Tigra2 @ Oct 14 2006, 20:07) *

(btw, aizmirsu piemineet, ka tas fanarts liidz 1. novembra 20:00 )

vai tas ir tas pats Eda fanarts? ja tā, tad es pat varētu mēģināt piedalīties no visas sirds. ar nosacījumu,ka man jāpabeidz līdz 1.nov., vai vismaz kkādām šīs nedēļas beigām or sumth. jo bāc, es jau pat ecchi meiteni biju uzzīmējusi, bet tā kā skenera man nav, neuzskatīju, ka ir jēga mēģināt to dabūt datorā... *sigh*

es jau esmu uzziimeejis tagad tik jaatiek pie drauga ieskeneet...
laugh.gif
Arts
Ekur mans fakinais pūķis...bezkrāsains maita... mad.gif mad.gif

P.s. Dusmiigs uz sevi esmu...
Cowkiller
doma ir laba laugh.gif , tachu ir haltuureets unsure.gif
Arts
Es zinu ka halturēts.....Baaaah glare.gif
Storm
vairaak darba jaaiegulda, jo idejas jaw labas ^^
Cilveeks
...nederēs noteikumu apiešana ar bezkrāsainu ziimeejumu...

takaa naaksies tew wien kraasot... biggrin.gif
Cowkiller
eu tigra nav beigta? laugh.gif
kapec neliek rezuulttatu, un jauno contestu?? blink.gif
Cilveeks
QUOTE(Cowkiller @ Oct 19 2006, 20:19) *

eu tigra nav beigta? laugh.gif
kapec neliek rezuulttatu, un jauno contestu?? blink.gif

es gribu savu kartinju.. mad.gif luudzu... unsure.gif
Cowkiller
par kuru kartinju tu runaa? rolleyes.gif
Keydan
IPB Image
Šeit bus mans puķis. Vinš ir tads horse-like. smile.gif Ak ja... iņam patiesiba jabut roza krasa! smile.gif
Jancho
es par Cowkiller puukji, definetly.
Tigra2
Nāksies nedaudz sarūgtināt varbūt.. bet rezultāti:

Uzvarēja: Cowkiller
IPB Image

Izvēlēties tiešām bija grūti. Skatoties uz šiem zīmējumiem varēja izvirzīt tikai viena veida nomināciju un tā bija Dragon, ne Kawaii dragon, ne human-dragon nemanīju(tas ir domāts cilvēks ar dragon elemantiem, ne dragon ar cilvēka elementiem), tāpēc izvēlējos vislabāk izstrādātāko un to, kas visvairāk atbilda noteikumiem.
Cowkiller darbs ir gan acij tīkams, gan noteikumiem atbilstošs, gan interesants(atkārtošos par to spārnu), tāpēc domāju, ka tas bija pelnīti. Keydan darbs arī bija ļoti skaists, konkrēti ķīnisks, tās ūsas... bet kājas nebija tādas kā gribētos, kā arī nebija redzamas pakaļkājas, kaut arī no tāda leņķa skatoties tām bija jābūt. cilvēka darbs interesants, taču, tam būtu jābūt krietni vien kawaiigākam, lai tas dabūtu kartīti, artam ideja arī laba, kā arī izpildījums interesants, proporcijas arī labas.
Taču kaut arī nedabūjāt kartīti, dabonat zvaigzīti. Un pēc trim zvaigznītēm ir iespēja dabūt kartīti uzzīmējot, labu, vēlēto kartīti raksturojošu zīmējumu, un tam tiešām jābūt labam, vai vismaz ar tiešām labu ideju.

ak jā zvaigznītes...
IPB ImageIPB ImageIPB Image
Cowkiller
paldies! laugh.gif
eu tas Eduarda Elrika fan arts liiedz 1.novembrim ir veel speekaa ja?
Tigra2
protams ka spēkā!

gribu atgādināt, ja ka'ds kāro kartīti, kas jau pieder kādam, lai tik izaicina uz dueli par to kartīti.
Un tad arī vienkāršāki noteikumi, jo visus noteikumus uzstāda kartītes īpašnieks, es tikai nosaku niansi, matu krāsu, acu krāsu vai ko tamlīdzīgu.
Keydan
Kapec vairs nav uzaicinajumu?
Tigra! Tu esi gudra! Izdom kautko! tongue.gif
Tigra2
Jaunais izaicinājums: I can make it cool!

IPB Image

redziet: tas ir ātrs un tigrīgs ''kā sanāk, sanāk'' zīmējums, jūsu uzdevums ir to izkrāsot trīs progās:
1. Paintā
2. Photoshop vai coreldraw
3. Pēc jūsu izvēles

Katrā kategorijā ir iespējams darbūt kartīti par visforšāko krāsojumu.

Kā redziet atstāju acis tukšas, lai jums būtu iespēja izpaust dvēseli, kā arī parādīt savu stilu.
Un tas vēl nav viss: vienam no zīmējumiem ir jābūt mēnesgaismā...
tas ta arī viss, krāsojumus pieņemu līdz rītvakara 00:00.
edg
Edg makes anything look cool:
IPB Image

Anywayz, es nepiedalos sacensiibaas. Tas buutu kaa supermenam piedaliities olimpiskajaas speelees.
Aven
QUOTE(edg @ Oct 27 2006, 20:28) *

Tas buutu kaa supermenam piedaliities olimpiskajaas speelees.

Kā tad citādāk? cool.gif
Dead Star
eee tip jāuztaisa būtu trīs darbi?ja jā,tad kādā trešājā vispār būtu iespējams krāsot O_o ?
Cowkiller
3tach nee man ir tikkai paint! sad.gif
tas buutu noziegums pret tiem kam nav to progu... (man nav!) sad.gif
1 no taam uztaissiit darbu un viss wink.gif
te ir mans...
IPB Image
bisshh izeenoju un piekjibinaaju arii dazhas huinjas!
Dead Star
aha trīs būtu pa daudz,lai ir viens..ja nu kādam ir liela vēlme *dabūt kaut vai plus kartiņu* vai vienkārši tapātas sagribās,tad var taisīt vairāk kā vienu darbu...emm tā taču būtu ērtāk visiem?
Kikyou
Piekrītu, viens darbs būtu labāk. Un lūk, manas piecas kapeikas. Ar photoshop mēģināju, bet izskatījās pēc total crap, tāpēc nemaz neturpināju.
IPB Image

Un Tigra... šīs ir oficiāli draņķīgākās līnijas, ar kurām esmu strādājusi. XD
Karamele
un tomēr man sagribējās sevi apkaunot... >.<
stfu kas par crapzy shitu man iznāca.
IPB Image
edg
Karameles kraasojums ir vieniigais, kur man vinja neizskataas peec izbaazta slotas kaata. Visi paareejie man atgaadina Yankovic dziesmas vaardus: "I look at my wife and realize she's very plain. And that's just perfect for an amish like me!" Slotaskaats paliek slotaskaats, lai vai tas ir taads rozaa kraasu, gotiskajaa vai siena graabshanas pasauliitee. Es nerunaaju par kraasojuma izskatu, bet gan par dziiviigumu rezultaataa.

Peec manas izveeles GIMP:
IPB Image
Vinja brauc ar moci, kas pats par sevi ir "cool". Vinjai ir uusas un baardas parodija, kas arii ir "cool", kaa Yume un Lija var apstiprinaat. Veel papildus visam tas notiek ziemaa, kur par sevi viss ir "cool".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.