Isabel Carmin fon Edelhain
Sep 6 2007, 16:20
QUOTE(Yamaneko @ Sep 6 2007, 00:19)
Vai tuvakaja laikā gaidāms kads uzdevums?
Ja kas iešaujas pratā, vai ierosināt un noteikt savu termiņu.
Es jau protams piedāvāju kādreiz CO chatam, bet laikam tā ideja kkā nav īpaši laba, jo neviens īpašā starā nebija, x3
Mana ideja bija zīmēt "Family Portrait"..
Ja dievs ir tad viņš to nepieļaus
Nu re. xI
Tātad pārliecinam Dieva eksistenci, un aizmirstam manu ideju. ;3
Man nekad labu idēju nebija, bet tomēr - es nesen uzklausījos vienu P.O.D. dziesmu (Alive), un tur ir tādi vārdi: "I Feel So Alive..." Nezinu, kā domājiet jūs, bet manuprāt var kaut ko labu par to tēmu uzzīmēt...
Isabel Carmin fon Edelhain
Sep 6 2007, 23:53
Hmmm... Slim ideja skan ta tiri neko, tādēl atbalstu, jo varētu izvērsties diezgan interesanti. Tagad tik atliek noteikt termiņu, idejas autor.
Kā būtu ar cute? Es, protams, nepiedalīšos (tā būtu šmaukšanās, muahahahahahaha). Bet tas varētu būt visai interesanti, jo lielākā daļa dojo-istu, kā esmu ievērojusi, paraduši zīmēt drūmos večus ar zobeniem, un tā tālāk, tā kā, kas zin, tas patiešām varētu būt izaicinājums dažam labam. :>
Esmu par cute ar visām četrām
Karamele
Sep 7 2007, 15:19
papildinājum-ideja kikyou idejai.
Uzzīmēt kaut ko cute, bet precizējot - OS-tan ^^ tas varētu būt visai interesanti.
Karamele
Sep 7 2007, 15:46
google and wikipedia will not rape you. dare to use em'
http://en.wikipedia.org/wiki/Os-tan
manējais ir ar mieru ta kā es esmu par cute OS-tan
Mishelin
Sep 7 2007, 16:31
KAroch ir taada grupa black label sociaty un ja nemaldos vinjiem vienaa dziesmaa ir texts "You can not kill what's stronger than death"
Buutu ljoti interesanti redzeet juusu interpretaaciju par textu
IEspeejam ska pat pats kaut ko uzziimeetu
tad kā būtu... līdz pēdējai septembra dienai.. Tā lai es svētdien varu novērtēt. Pēdējā septembra dienā vairs neko nepieņemu. :3
Cute OS-tan. The competition begins! :3
hypnotize
Sep 20 2007, 12:23
izskataas,ka vajadziiga jauna teema.....
sarosamies????
Tomoko
Sep 20 2007, 15:56
Jauna tēma? Nē, tāda jau pašlaik ir - Cute OS-tan. Iepriekšējā aka Tigras postā bija teikts, ka jāzīmē līdz septembra beigām. Tā kā šaubos, ka vajag jaunu ideju. Iztiksim ar to, kas ir.
Nothinga
Sep 20 2007, 15:57
QUOTE(Tigra2 @ Sep 7 2007, 16:37)
Cute OS-tan. The competition begins! :3
Eee... Atvainojos, ja kļūdos, bet man šīs izskatās pēc jaunas tēmas.
Vsp, labprāt piedalītos, ja izdomātu ko zīmēt un kā zīmēt šajā tematikā ^^ Spēle šķiet interesanta.
Kikyou
Sep 20 2007, 16:06
Ierosinu pagarināt termiņu līdz Oktobra vidum, pašlaik izskatās, ka cilvēki vēl guļ. :>
Visi uber elfu ar smagām bruņām un sešiem izpūtējiem zīmētāji - neesiet mīkstie, piedalieties. Dažveidība spārda.
Tigra2
Sep 21 2007, 14:36
ho ho hoo, pagarinu liidz oktobra pēdējai dienai. :3
cute OS-tan.
Tigra2
Dec 13 2007, 01:05
Okeei. šeit sen nekas nav noticies.. nju ta es izdomāju nedaudz atdzīvināt šo topicu ar vienu mazu uzdevuminju. :3
Tā. Jūs aizejat uz useru galerijām un atrodiet kādu darbu, kas jums liekas visai krapīgs, bet ar tādu daudzmaz labu ideju. Un pārzīmējiet to, īpaši daudz nemainot pozu. Savā stiliņā, labāku krāsojumu un vispār - parādiet, ka no labas idejas, var iztaisiit krutu darbu. :3
Tā - laiks līdz jaunajam gadam.
Un vēlviens.
Uzzīmējiet sasodīti krutu ziemassvētku kartīti. :3
Kikyou
Dec 13 2007, 16:20
Šķiet, ka piedalos. Kā tu to kartīti domāji? Kā apsveikumu, vai kā kartiņas vāciņu?
Tigra2
Dec 13 2007, 17:42
apsveikums :3
Keydan
Dec 13 2007, 18:02
I'm in.
Cowkiller
Dec 13 2007, 22:12
k lol
kaapeec tikai useru galerijaaas? lab joks...
FuschichO
Dec 13 2007, 23:28
I guess I might try, cuz I wanna kick everybodys assees muahahahaha-muahahaha... njāā (a pathetic loser always wants to look betta), but anyways- tas būtu ņau ņau- jauki
ou ou ou, es parādīs, kā no labas idejas var izveidot briesmonīgi crappīgu darbu, jeah, tik ļoti, ka tam cilvekam, kas bija oriģināla autors, garīgais stipri pabojāsies. :3
anyway es atkla būsu in un kārtējo reizi laikam nepaspēšu neko izdarīt, as usual :3
Kikyou
Dec 15 2007, 16:05
Nesit pārāk stipri, Mīmes tante.
Orģināls, autors: Sushi.
Cowkiller
Jan 16 2008, 20:03
ok ar lielu nokaveeshanos, bet saka ka labaak veelaak nekaa nekad!
paldies undux par sho crap darbu...
un te ir mana versija!
FuschichO
Jan 17 2008, 21:34
ek.. nabija laika ko sameistarot. ;( Es balsoju par govju izsitēja darbu. Tur ir vairāk šis tas uztjūnots, kā izskatās.
Cowkiller
Jan 29 2008, 21:05
lai nepazuud shis topiks...
vai neviens cits veel nepiedaliisies un ja taa tad kad noteiks uzvareetaaju?
Tigra2
Jan 30 2008, 14:34
Izskatās, ka neviens nepiedalīsies vairs.. nu okei..
abi pieteiktie darbi ir interesanti un krietni vien atšķiras no oriģināliem.
Taču... galu galā izskatās, ka labāk atbilst Kikyou darbs, kā arī tas parādija, cik viegli ir likt kautkam izskatīties kruti, atšķirībā no cowkillera, kas darbu pilnībā pārveidoja atstājot tikai ideju, kikyoumena darbs no oriģināla diez ko daudz neatšķiras, kikyoumens tikai piešķīra lietām konkrētu apjomu un maigākas konkrētākas pārejas.
Līdz ar to varu teikt - kikyoumens pārādija to, kas sushīša darbā bija nepilnīgs un to izlaboja, tādējādi parādot pie kā sushītim vajadzēja piestrādāt.
Catgirlas, ja tas bija catgirlas darbs, tika pārveidots tik tāli, ka catgirlai nav īsti no tā pat ko mācīties, netika norādīts uz viņas tipiskākajām kļūdām, kas tai būtu labojamas.
Soo... uzvarētājs ir kikyoumens.
Tas ta viss, drīzumā, pieteikšu nākamo sacensību.,
sveiki visapkārt! man ir ideja mēģinat atdzīvināt šo mironi. piedāvajums - uzzīmēt kurkšķi, kas definēts šeit:
http://otaku.lv/index.php?showtopic=5221Edit: Nu labi pāris pazīmes, kam noteikti jāpiemīt kurkšķim, tiem, kam slinkums lasīt:
*ja ne visu laiku, tad vismaz brīžiem rokas - racējdzīvnieks
*izdod kurkšķošas skaņas
*ausis nav lielas, bet pietiekami, lai aiz viņām varēt pakasīt
*krāsa - brūngana; var variēt no pelēcīgas vai rižākai
*snuķis - līdzīgs ka tapīram vai skudrulācim
*neliela aste ar pusķīti galā
*ķepas visticamāk līdzīgas kā kurmim
vēlāk definētās pazīmes (nav primāras):
*samēra miermīlīgs
*taču klātbūtē nerokas, jo no tačiem vai nu kautrējas vai arī nikni uzbrūk (vēl nav izlemts, bet seko no tā, ka kurksķu racināšanai ir vajadzīga taču izķeršana - tači ir temperamentīgi humanoīdi, pagaidām nepilnīgi definēti)
*apmēram pārbarota takša izmērā
Haikis
Jun 10 2008, 14:17
Kukju darbs arī labs.
lilion
Jun 11 2008, 12:21
QUOTE(Tenma @ Jun 10 2008, 13:40)
sveiki visapkārt! man ir ideja mēģinat atdzīvināt šo mironi. piedāvajums - uzzīmēt kurkšķi, kas definēts šeit:
http://otaku.lv/index.php?showtopic=5221Edit: Nu labi pāris pazīmes, kam noteikti jāpiemīt kurkšķim, tiem, kam slinkums lasīt:
*ja ne visu laiku, tad vismaz brīžiem rokas - racējdzīvnieks
*izdod kurkšķošas skaņas
*ausis nav lielas, bet pietiekami, lai aiz viņām varēt pakasīt
*krāsa - brūngana; var variēt no pelēcīgas vai rižākai
*snuķis - līdzīgs ka tapīram vai skudrulācim
*neliela aste ar pusķīti galā
*ķepas visticamāk līdzīgas kā kurmim
vēlāk definētās pazīmes (nav primāras):
*samēra miermīlīgs
*taču klātbūtē nerokas, jo no tačiem vai nu kautrējas vai arī nikni uzbrūk (vēl nav izlemts, bet seko no tā, ka kurksķu racināšanai ir vajadzīga taču izķeršana - tači ir temperamentīgi humanoīdi, pagaidām nepilnīgi definēti)
*apmēram pārbarota takša izmērā
Tu gribi teikt ka ir jālasa tas sviestainais teksts ? Paldies par kūkām
Tigra2
Jun 12 2008, 10:03
Tie, kas negrib zīmēt kurkšķi - uzzīmējiet kautko no HP XD
Pilnīgi jebkāda žanra un jekāda izpildījuma darbs, tikai - lai arī ko jūs uzzīmētu, tēlam kaklā jābūt uzkarinātai atslēdziņai.
Uzzīmēt var arī ļoti smuki, piemērs:
šo ir zīmējis
kurotTā kā tagad ir vasara, domāju vismaz vienreiz dienā šeit ienākšu un pačekošu, kas notiek. gan jau topics nostāsies uz pekām. :3
Ak, jā, termiņš - līdz pirmdienai. Tas ir - līdz 16.06.2008
Cowkiller
Jun 14 2008, 22:27
un ja juus neieintreseja iepreiksheejie 2 piedaavaajumi,
tad es piedaavaaju ziimeet topless meitenes ^^
tā. cerams, ka tas nav pārāk pret noteikumiem - postot kopdarbus te.
soo, mēs ar kikyou uztaisījām darbu pēc Cowkiller piedāvās tēmas. topless meitenes. ha~ XD
zaļmatainā - kikyou beibe, sarkanmatainā - mana.
(open canvas)
ā un šis darbs saucas PFFT. (pilnīgi foršas un fujīgas tulznas)
Candyhunter
Jun 15 2008, 03:27
Totāli random nakts vidū pie HP tēmas. Ja kas, tad tā ir Hermione, lol.
Cowkiller
Jun 15 2008, 11:19
ZOMG! xD nebiju domaajis ka topless buus tik aatri, nu ko tas noziimee ka man ashi ir jaaskenee!
Candyhunter
Jun 15 2008, 21:00
Sagribējās arī pakrāsot, šitik ilgi neapnika:
Bet piekaramā atslēga taču arī ir atslēga, ceru.
Jē, es sevi uzvarēšu, es to pilnīgi nojaušu.
Un, ieliekot netā, uzreiz redzu savas kļūdas, kuras iepriekš neparko nevarēju ieraudzīt, hmm.
Bet, tā kā neviena Hermione nevar sacensties ar jebkuru topless meiteni, tad topless skice. Bija slinkums.
The top was taken away.
Jūtos kā frīks, jo totāli randomā kaut kur iejaucos, bet kauna man nav
I'm not seriously competing or anything.
Kikyou
Jun 16 2008, 06:43
QUOTE(Candyhunter @ Jun 15 2008, 21:00)
I'm not seriously competing or anything.
Un tu domā es un Sushi 1000% nopietni?
Tigra2
Jun 16 2008, 08:56
Pagaidām izskatās, ka candyhunteram visfeinākais topless iznācis. smukas kājas :3
Ja kāds te vispār tā reāli nopietni piedalītos... tad tas būtu brīnums. Nav jau arī iemesls, lai nopietni piedalītos, nav ne balvu, ne kas tamlīdzīgs. Šis vairāk ir trenniņam.
Candyhunter
Jun 16 2008, 18:11
Tad es visu pareizi uztvēru
Un tas pierāda apgalvojumu, ka kaut ko uzzīmēt varu tad, ja nevienam to nepavisam nevajag (pat man), he.
Candyhunter
Jun 25 2008, 21:07
Dubultposts, gomen.
Jauna uzdevuma nebūs? Nevaru pazīmēt, ja nav tēmas
Tigra2
Jun 27 2008, 10:44
iepriekšējo vērtējums, gan topless, gan hp iegūst candyhunters. topless bija visfeinaakais, a hp bija vieniigais iesniegtais darbs.
nākamais uzdevums - uzzīmējiet kādu rococo stila zaķi. ar tādu frilīgu rokoko kleitu, jancīgo pričeni utt. :3
Candyhunter
Jul 1 2008, 02:57
Nekad nav izdevies saprast, kāds tieši ir rokoko, tāpēc brīva interpretācija. Ok, piedruknes būtu rokokīgāk. Un kārtējo reizi tikai monitorā ieraugu gan to, ka viena roka par tievu, otrai apakšdelms par garu, kleita ir rozā un ar akvareļzīmuļiem vēl nemāku apieties.
Pie velna, ja netiks noteikts pēkšņs darbu iesniegšanas termiņš, zīmēšu vēl to pašu, kamēr sanāks.
Heh, kādam laikam nav ne jausmas, kāds ir rokoko stils. XD
Rokoko laikā galvenais bija uzdzīve, dzīres un izpriecas. Dāmu tērpiem bija liela nozīme - jo lielāks un krāšņāks tērps, jo bagātāks un ietekmīgāks cilvēks. Tajā laikā uz galvas parasti atradās wooohooo ku lielas uzpariktes. Rokoko laikā viss bija dikti, dikti krāšņš, izcakināts.
Candyhounter, fail. XD
Candyhunter
Jul 1 2008, 22:03
K, man ir... divas cakas no nepieciešamajām vismaz 20. Es mēģināšu vēlreiz
(Tik cakaini, lai cilvēku apakšā neredz >:3 )
Yellow Shade
Jul 2 2008, 21:01
Mmm, totāli izgāzos, apsolīju sev vairs nekad neķerties pie akvareļiem un vispār tapināju šo pārak ātri un nerūpīgi, lai jel kam rādītu un.. tomēr še ir tā šausmiņa ^^
*pārspīlēts tievums(pārsvarā rokas) - speciāli
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.