Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dojo spēle
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Candyhunter
IPB Image

Nekādu roku, nekādu kāju, nekā, kas varētu sagādāt pārāk acīmredzamas problēmas - un mīļie krāsu zīmulīši happy.gif Tikai drusku paakvarelēju, šādā izšķirtspējā noteikti pat manīt nevar. Vienīgi ir divas nelaimes - neatradu šim threadam noteikumus, kuros būtu teikts kaut kas par to, cik darbu var iesniegt vienā tēmā; nezinu, cik ļoti rokoko tas ir. Atkal (^.^)
antuanete
to candyhunter : pirmais Tev ir izdevies labaak, smukas kraasas smile.gif
FuschichO
Jums ir pieticīga izpratne par rokoko. Nu pompozāk taču!! XD Pašai laikam kaut kāds rokoko zaķis jāuztaisa
Arts
Nevajag,apžēlojies par ņūbiem.
Mah vote goes for Candyhunter!
FuschichO
Dekimashita.

Tāds skicīgs jau ir, āber tomēr.. maize

Baroka zaķis, kā tika pavēlēts:

IPB Image

Sanāca baigi nošpikot no kaut kā (uzmini nu), bet vismaz špikošana man padodas
Kikyou
Māžošanās!
IPB Image
Nejaukā rokoko meiča rokoko zaķim: Ak, visu cienījamā Zaķu lēdij, jums taču tas pats šuvējs, kāds lēdijai pāris postus augstāk! Nu gan, nu gan.

Tas man vispār atgādināja manu pirmo iepazīšanos ar tā laika (lai gan varētu būt arī kāds cits periods, slikti atceros) mākslu. Sākumskolas draudzenes mājās pie sienas karājās glezna ar lēdiju zaļā kleitā, kurai bija atkailinātas krūtis. Viss, par ko es, varbūt-desmitgadnieks varēju padomāt bija "fui, tāda slampa!!!". ._.
Cowkiller
Thums up for FuschichO!!! wub.gif FTW!
Isabel Carmin fon Edelhain
This time vote for FuschichO. Špikots, bet vismaz tuvākais attiecīgajam periodam.

Candyhunter - fail. Mūsdienīga balles kleita un kkas ar ne tā perioda. Otrais atsauc atmiņā Frīdu btw
Kik - nolāpīti piemīlīgs ampīriņs ^^
Tigra2
>.< liels fui par špikošanu, taču visādi citādi fuchi-chana zaķu lēdija izskatās krietni vien atbilstošāk un feināk par pārējiem šoreiz iesniegtajiem darbiem. Darbs ir labi nostrādāts ir ielikta sava doma, ir arī pārveidoti elementi, ļoti veiksmīgi mati ir ietonēti kleitai atbistošā tonī. utt. jebkurā gadījumā - clear victory.
:3

candyhunters iesniedza divus darbus, runājot par to cik drīkst iesniegt, tad skaits ir neierobežots.
Tā - pirmais ir pārāk vinkāršs un vissmagākā kļūda ir pielaista pie matiem. Tai laikā tikai reiz noķertas palaistuves un vājprātīgās bija sastopamas ar īsiem matiem. Īpaša vērība tika pievērsta parūkām, tikai nabadzīgas sievietes staigāja bez parūkas. Un ja arī nebija parūkas mati tika uzpūderēti tā, ka sāka šķist parūkai līdzīgi(bet tas bija vidēji turīgo sieviešu vidū).
Otrs darbs gan nedaudz tuvāks tēmai taču rococo tas toč nav. vairāk jau 16. gadsimta tērpšanās stils, like elizabetes pirmās laiks...

yellow shadei darbs vairāk uz 19.gs sākumu velk, izņemot matus, mati ir pārāk vienkārši, arī 19.gs matus smuki un kārtīgi sakārtoja un sapina.

kikyoumens ir uzzīmējis izteiktu 19. gs beigu perioda zaķi, gan frizūra gan tērpa augšdaļa toč toč atbilst. Kikyoumena zaķis ceļoja laikā un uzbrauca rococo zaķim.

arī antuanete ir uzzīmējusi 19.gs zaķi. Jums visiem laikam patiess tas laikmets patika XD. Antuanetes darbs man ļoti patīk, tāds jauks un mīlīgs tas zaķis izskatās, suns arī feins. :3

nu jā. kopumā secinu, ka cilvēki nemāk vai negrib izmantot interneta piedāvātās priekšrocības, lai uzzinātu kā konkrēti cilvēki ģērbās tajā un tajā laikā.
Ļoti priecē tas, ka piedalījušies ir pieci cilvēki :3 Un visu šo cilvēku darbi bija forši izkrāsoti, tas arī priecē un vēl baigi patīk tas, ka visi darbi ir patīkami un baudāmi. :3

Tā un nākamais uzdevums.
Puisis dodas karā(kurā karā izdomājiet paši), no viņa atvadās meitene un kautko viņam uzdāvina. Meitene zin, ka iespējams pusis vairs neatgriezīsies.
Un jūsu uzdevums ir attēlot vienu no četriem momentiem:
1. Kā meitene sagatavo dāvanu
2. Kā meitene pasniedz dāvanu
3. Kā puisis reaģē uz dāvanu
4. Kā puisis ceļā uz kara lauku attiecas pret dāvanu.

Iespējams visai sarežģīts uzdevums, taču domāju, ka tas būs visai labs trenniņš. :3

Tigra2
Atvainojos par dubultpostu.
Izskatās, ka nevienam iepriekšējā tēma nepatika, bet ou well.

Izsludinam fanartu mēnesi!
Bet ne jau par standarta fanartiem iet runa, kā naruto vai bleach fanarti. Bet gan par fanartiem, ko zīmēsim par pamatu ņemot kāda latvju otakieša darbu.
Domāju, būs interesanti izmēģināt attēlot citam cita radītos tēlus. Es arī domāju piedalīties, tā kā šoriez just for fun. Bez vērtēšanas vai kā tamldzīga. :3
Es jau zinu, ko es zīmēšu >:3 uhuhuhuhuhuhuuuu

Ja kādam nav idejas , ko fanartot, tad reku būs standarta kabacis
IPB Image

Edit: Es jau uztaisīju pirmo fanartu :3
IPB Image
Oriģināls te
Kikyou
Haaaai. Fanarts šim Sushi darbam.
IPB Image
Sushi
Haaah! NAISS. OuO Man tīk sejas izteiksmes. Tikai man labāk patiktu bez tiem aplīšiem uz ap viņu plaukstām. Bet man tāpatās tīk. >3< Nu, ko.. liekas, mēs varētu atkal ping-pongu uzspēlēt, un es varētu uztaisīt fanartu kādam tavam darbam. >:3

rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Kikyou
Eh, man vajadzēja gaismas avotu, tāpēc tie aplīši. XD
Un kas tas ir ar tevi un rollzaiziem? >:C
FuschichO
Cepuri nost!
ify
lab .

diemžēl aptrūkās vietas kājām , bet nu ..

Liels Paldies , stepa biggrin.gif *winke winke*, par šo jauko shinigami , kuru es cerams neesmu sabojājusi unsure.gif

IPB Image
Tenma
sāku aizdomāties, kur esmu norakusi bloku. interesants uzdevums smile.gif
- S -
ify, shinigami diezgan labs, taču nedomāju, ka stepa būs diezgan priecīga smile.gif .... kaut gan es varu kļūdīties...
Arta
ōu, ify, skaisti.

- S - . man gan liekas, ka tas ir kā tāds pagodinājums, ka tieši stepas zīmējumu tā ievēroja un tā.. :]
Kā nekā, šis taču ir darbs priekš otakiešu fanarta mēneša. biggrin.gif
Tigra2
Es uztaisiiju vēlvienu. :3
IPB Image
oriģināls te , oriģināls šķeit feināks, manai seja tāda it kā ar dēli kāds būtu iemaucis. XD
FuschichO
Tu vari labāk... nep nep... šitais nav uzvarētājs, kaut gan krāsas ļoti patīk
Kikyou
Pēc manām domām, zīmēt fanartu, izmainot detaļas, ir tas pats, kas pateikt māksliniekam "paskat, es māku labāk nekā tu". laugh.gif Ir jau skaisti, dievīga krāsu gamma, bet nav īsti fanarts.

Bet ify versija tam shinigami ir niiiiiiiiice.
- S -
QUOTE(Art`a. @ Jul 30 2008, 18:45) *

- S - . man gan liekas, ka tas ir kā tāds pagodinājums, ka tieši stepas zīmējumu tā ievēroja un tā.. :]

nu nezinu, vnk zinot viņu...xD
Tigra2
QUOTE(Kikyou @ Jul 31 2008, 10:48) *

Pēc manām domām, zīmēt fanartu, izmainot detaļas, ir tas pats, kas pateikt māksliniekam "paskat, es māku labāk nekā tu". laugh.gif Ir jau skaisti, dievīga krāsu gamma, bet nav īsti fanarts.

ou c'mon gandriiz vai visi fanartisti izmaina detaļas, cik šitais fanarts ir līdzīgs oriģinālam? nedomāju, ka konkrētais mākslinieks domāja, ka vinja darbs ir krutāks par oriģinālu.
Anyway šī projekta mērķis nebija kādam kautko parādīt vai neparādīt, zīmēts vienkārši tāpat ''for fun''. Tāpēc jau arī tos fanartus zīmē, - iepatīkas konkrētas lietas, interesants chars, gribas uzzīmēt kautko līdzīgu utml. Ja tu kādu fanarto, tas ir vairāk pagodinājums, nekā nopēlums, jo ja kāds tērē savu laiku, lai zīmētu fanartu, tad tam kādam, tas darbs bija iepaticies. Un vai nav vienalga, ka es pielietoju par vienu krāsu mazāk... ._.
sheeesh - pārāk sāpīga uztvere.
Zīmēju es šo darbu, jo lietussargs bija izaicinājums, kā arī patika tās stilīgās matu lentas, cita iemesla nebija.

Un ja tādas aizdomas radīja mans posts ded star topicā ar norādi uz proporcijām, tad, teikšu tā.. es nenojautu, ka dead star darbs sākas ar detaļu nevis silueta ievilkšanu, man likās, ka dead star līdzīgi man, vispirms aptuveni ievelk siluetu un tad liek virsū apģērbu, un tādā gadījumā ar siluetu būtu jāpastrādā, taču tā kā ir tieši tā kā ir - sākas ar detaļu, tad īsti neko piebilst nevaru.
Man pašai patīk cakināt un zīmēt tekstūras uc stafus, tāpēc zinu, cik daudz darba tas prasa, tāpēc man īpaši žēl, ka tās proporcijas klibo, jo cakinājumi ir vienkārši lieliski. :3

Un ja arī pašam dead staram liekas, ka es to šādā veidā aizvainoju, tad, lai ziņo, man nav problēmu to darbu no šejienes izņemt. Man nebija nodoma nevienu aizvainot.

So.. peace man.
Cowkiller
DRIIKSTS TAISIIT FANARTU JAU ESOSHAJAM FANARTAM? xD srry for caps
Tigra2
QUOTE(Cowkiller @ Jul 31 2008, 12:21) *

DRIIKSTS TAISIIT FANARTU JAU ESOSHAJAM FANARTAM? xD srry for caps

Jā, protams, arī fanarts ir otakieša darbs :3
Arta
QUOTE(- S - @ Jul 31 2008, 11:27) *

QUOTE(Art`a. @ Jul 30 2008, 18:45) *

nu nezinu, vnk zinot viņu...xD

ōu.. ja tu viņu zini, tad jau savādāk.. nu labi, kā būs tā būs. :]
Tigra2
Te būs kārtējais fanarts :3
IPB Image
oriģināls te
un ar tekstiem:
IPB Image
FuschichO
Šis nudien ir labs. Man liekas, ka oriģinālie arti ir tieši tam arī domāti, lai taisītu fanartus un patiesībā, jo nemākulīgāks oriģināls, jo vairāk iespēju to interpretēt tā, ka prieks skatīties.

Būtu interesanti skatīt arī kādu manu darbu fanartu smile.gif, bet manējos laikam pārāk maz detaļu, kur varētu izpausties. sad.gif
Arta
Ak jel cik ideāli. biggrin.gif
Man jau likās, ka kkas kkur redzēts. xD
Super. Man baigais prieks. ^^
Bet nu oriģināls.. khm.

*clap clap clap* esmu ļoti priecīga. ^^

Labprāt pati kādu fanartu uztaisītu, bet negribas sabojāt oriģinālo tēlu, zinot, ka man diezko nesanāk viss kā vēlētos. X|
Nothinga
Man tāds jautājums - cik ilgi aptuveno tiks pieēnmti fanārti? ^^ Man viens top, bet vēl nav gatavs ^^
Tigra2
QUOTE(Nothinga @ Aug 2 2008, 02:06) *

Man tāds jautājums - cik ilgi aptuveno tiks pieēnmti fanārti? ^^ Man viens top, bet vēl nav gatavs ^^

Visu augustu, bet nedomāju, ka kāds iebildīs, ja sepembra sākumā. :3
Dead Star
Ar novēlojumu,bet - protams,tas darbs tur var turpināt sadalīties, tā teikt nevajag iespringt. Zīmējums ir riktīgi smuks, taču atļaušos teikt,ka nav gluži fanarts, manuprāt. Līdzība par maz. Nu no sērijas,ieraudzīju vienu detaļu,iepatikās,taču uzradīts jau tika kaut kas pavisam cits. Nu, kā jau teicu,viss ir feini,nevajag iespringt -.-v
xikes
Uz brīdi bija ideja ņemt uz krāsot, bet zinot, kā tas reizēm mēdz ievilkties, izdomāju tomēr likt tādu kā ir.
- Silent Beauty -
IPB Image
Kikyou
Holy f...ing shit, šis ir labs. o_o Man šķiet pašai Isai ar patiks.
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(Kikyou @ Aug 5 2008, 22:51) *

Holy f...ing shit, šis ir labs. o_o Man šķiet pašai Isai ar patiks.

Pietam ļoti patīk smile.gif
Tigra2
Whoa! šitais ir riktiigi sweet O_O
Baigi foršs.
Sushi
Haaaay, es arī izdomāju tomēr kādu fanartu uzmeistarot. Un šis ir fanarts Tigras šaj zīmējuma brūnmatrudmatīgajai beibei~
IPB Image

Edit: msPAINT >w<
Kikyou
Mums ir jauns paintmasters... u_u Ļoti labs zīmējums.
FuschichO
Jā... paintmasters, tiešām.... makes me scared...
Tigra2

Šis ir vienkārši super! Man ļoti, ļoti patīk :3 :3 Nemaz negaidīju, ka kāds mani fanartos ^.^
Riktīgi feins. Sushis toč ir paintmasters. :3
Dead Star
bwaaa...paints,tu ir malacis *___* smuki lidz spēku izsīkumam.
ksaikija darbs ar nenoliedzami feins
Candyhunter
Jē, atkal tiku pie kaut kā, ko nevienam nevajag, zīmēšanas! Oriģināls te. Jo filmās un fotogrāfijās albīni forši izskatās un jo man patīk chokeri.
Fanarts te:
IPB Image
Izskatās, ka to tēju kāds viņai gan ir izdzēris.
Nekad neesmu redzējusi īstu degunu, atzīstos. Ceru, ka nav jāatvainojas ne par ko =w=
Mēģināju iedvesmai uztaisīt tādu pašu frizūru - kā pie joda to var dabūt simetrisku?
Cowkiller
es arii izskatiitos kaa izrubiits ja kaads buutu izdzeeris manu teeju xD
bet ir labs! ^^
Cowman
driizaak liekas ka buutu iedzerts kkas kas tomeer nav teeja biggrin.gif
Tigra2
Gribējās padarīt šito nedaudz vairāk saistītu ar šito . XD

IPB Image

Un uzbrūkošais radījums ir

IPB Image
ar jūraszālēm uz galvas, iedvesmojoties no

QUOTE(Alexa De Šarlote @ Aug 15 2008, 11:58) *

es tur saskatu jūras kāpostus.

XD

Ps. lol, viņai ir viena kāja. XD Sākumā biju domājusi, ka viņa sēž uz tās kājas virsū, bet izskatās tā it kā tā kāja būtu nogriezta. XD
FuschichO
Iespējams, tā ir visperversākā bilde šajā topikā, tāpēc uzvara no manas puses, pienākas tev 100% laugh.gif
Cowman
perversi
tu te esi apvienojusi :PedofiilZooRape
Arta
Hahāh ideāli. xDD ierēcu par tām jūraszālēm. biggrin.gif
hypnotize
jaa...pingviins un desa.......un meitenei lielas acis....jaaaaaaa
Asuka
desai ir ļoti divdomīga forma. i mean it.
pingvīns labi izdevies. XD
labi, jau labi tev tie akvarēļu darbi ir, tīģer, bet priekš manis tās krāsas ir pārāk ūdeņainas. gribās kaut ko spilgtāku, ar akcentiem redzēt.

es balsoju par Candyhunter darbu, jo tas ir man vissaistošākais.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.