QUOTE(Kikyou @ Jul 31 2008, 10:48)
Pēc manām domām, zīmēt fanartu, izmainot detaļas, ir tas pats, kas pateikt māksliniekam "paskat, es māku labāk nekā tu".
Ir jau skaisti, dievīga krāsu gamma, bet nav īsti fanarts.
ou c'mon gandriiz vai visi fanartisti izmaina detaļas, cik
šitais fanarts ir līdzīgs oriģinālam? nedomāju, ka konkrētais mākslinieks domāja, ka vinja darbs ir krutāks par oriģinālu.
Anyway šī projekta mērķis nebija kādam kautko parādīt vai neparādīt, zīmēts vienkārši tāpat ''for fun''. Tāpēc jau arī tos fanartus zīmē, - iepatīkas konkrētas lietas, interesants chars, gribas uzzīmēt kautko līdzīgu utml. Ja tu kādu fanarto, tas ir vairāk pagodinājums, nekā nopēlums, jo ja kāds tērē savu laiku, lai zīmētu fanartu, tad tam kādam, tas darbs bija iepaticies. Un vai nav vienalga, ka es pielietoju par vienu krāsu mazāk... ._.
sheeesh - pārāk sāpīga uztvere.
Zīmēju es šo darbu, jo lietussargs bija izaicinājums, kā arī patika tās stilīgās matu lentas, cita iemesla nebija.
Un ja tādas aizdomas radīja mans posts ded star topicā ar norādi uz proporcijām, tad, teikšu tā.. es nenojautu, ka dead star darbs sākas ar detaļu nevis silueta ievilkšanu, man likās, ka dead star līdzīgi man, vispirms aptuveni ievelk siluetu un tad liek virsū apģērbu, un tādā gadījumā ar siluetu būtu jāpastrādā, taču tā kā ir tieši tā kā ir - sākas ar detaļu, tad īsti neko piebilst nevaru.
Man pašai patīk cakināt un zīmēt tekstūras uc stafus, tāpēc zinu, cik daudz darba tas prasa, tāpēc man īpaši žēl, ka tās proporcijas klibo, jo cakinājumi ir vienkārši lieliski. :3
Un ja arī pašam dead staram liekas, ka es to šādā veidā aizvainoju, tad, lai ziņo, man nav problēmu to darbu no šejienes izņemt. Man nebija nodoma nevienu aizvainot.
So.. peace man.