Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dojo spēle
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Keydan
QUOTE(Erik4xp @ Feb 27 2007, 19:59) *

*Kayden ---> Čalis ir cīnītājs, nu baigais brašulis.

Try to se the %$#@*&% DRAMA!!! huh.gif
Tenma
QUOTE(Erik4xp @ Feb 27 2007, 19:59) *

Ja bija jāzīmē emocijas... tad daudzi laikam jauc fiziskas sāpes ar emocionālām sāpēm... Big time...
Manas domas:
*Cowkiller ---> Stilīga, sapuvusi sirds, trubas foršas ar blur efektiņu attāluma atmosfēras radīšanai, atgādina kārtējo amerikāņu šausmeni.
*Arts ---> Galva, neforša mīmika, bailīgi man paliek...
*Kayden ---> Čalis ir cīnītājs, nu baigais brašulis.
***Kikyou ---> Nevajag iztēloties un piedomāt. Kautkas zaudēts, nav fizisku sāpju, bet tāpat spēcīgas skumjas, tātad emocionālas... (mmmmm ja būtu kvalitatīvas līnijas un krāsots...)

un es??? lappusi ieprieksh... luudzu luudzu, man ar kaadu piktu uzruucienu ph34r.gif
ReD_FoXy
Gribēji, dabūji.

Kreisā roka uzzīmēta diezgan neglīti. Mati nevis kā mati, bet kā lupata uz galvas. Ēnas tīri normālas. Daļa kur mugura savienojas ar kaklu arī garām.
Tas tā, par ķļūdām kā darbā. Pārējais ņemot vērā šeit esošo zīmētāju līmeni (tai skaitā mani pašu) ir tīri normāls, piežmiegsim acis uz senseju sadaļu.

Kopumā sāpes es tur neredzu. Tas, ka viņš mirst sāpīgā nāvē, ir haltūra. Kur ir attēlotas emocijas? Varbūt, ja seju neslēptu melna lupata, acīs mēs redzētu asaras. Varbūt nodevības asaras, varbūt baiļu, un velns parāvis, varbūt laimes asaras, jo beidzot tieku prom no savas pī pī dzīves. Vismaz tās būtu emocijas. Nāve pati par sevi ir sāpes, ne tikai sev, arī tev apkārt esošajiem, bet uzdevums bija mazliet cits.
Tenma
QUOTE(ReD_FoXy @ Feb 27 2007, 20:33) *

Gribēji, dabūji.

Kreisā roka uzzīmēta diezgan neglīti. Mati nevis kā mati, bet kā lupata uz galvas. Ēnas tīri normālas. Daļa kur mugura savienojas ar kaklu arī garām.
Tas tā, par ķļūdām kā darbā. Pārējais ņemot vērā šeit esošo zīmētāju līmeni (tai skaitā mani pašu) ir tīri normāls, piežmiegsim acis uz senseju sadaļu.

Kopumā sāpes es tur neredzu. Tas, ka viņš mirst sāpīgā nāvē, ir haltūra. Kur ir attēlotas emocijas? Varbūt, ja seju neslēptu melna lupata, acīs mēs redzētu asaras. Varbūt nodevības asaras, varbūt baiļu, un velns parāvis, varbūt laimes asaras, jo beidzot tieku prom no savas pī pī dzīves. Vismaz tās būtu emocijas. Nāve pati par sevi ir sāpes, ne tikai sev, arī tev apkārt esošajiem, bet uzdevums bija mazliet cits.

Nav domaats, ka tas duncis buutu fizisks un vinjsh mirtu saapiigaa naavee...

Hm... pirms ziimeejums bija eenots un bez duncha muguraa, dabuuju komentaaru no kaada, ka tur esot aciimredzams izmisums, ka puisis izskataas smagi saapinaats (taapeec arii izdomaaju izplucinaat sho skici no klades, paeenot, pieziimeet kreiso roku, dunciiti un ieshkjiebt ieskaneet). Taatad, ne man vienai shkjiet, ka pirms tam bija pat labaaks... sad.gif blush.gif
ReD_FoXy
QUOTE(Tenma @ Feb 27 2007, 22:45) *

Nav domaats, ka tas duncis buutu fizisks un vinjsh mirtu saapiigaa naavee...

Hm... pirms ziimeejums bija eenots un bez duncha muguraa, dabuuju komentaaru no kaada, ka tur esot aciimredzams izmisums, ka puisis izskataas smagi saapinaats (taapeec arii izdomaaju izplucinaat sho skici no klades, paeenot, pieziimeet kreiso roku, dunciiti un ieshkjiebt ieskaneet). Taatad, ne man vienai shkjiet, ka pirms tam bija pat labaaks... sad.gif blush.gif

Still, seja vislabāk attēlo emocijas. Galvenokārt - acis.
Pamācies no Tigrasdivi zīmēt acis. Viņai tās sanāk lieliski, viena no labākajām acu zīmētājām forumā.

Darbs nav slikts, ņemot vērā līmeni, kas šeit valda pēdējā laikā (es nesaprotu kurš bija tas ģēnijs kurš visiem ieskaloja ka katrs otrais zīmējums ir rādāms plašai publikai). Bet neatbilst uzdevumam.
Klokjvaarpsta
Nu bljaaviens, Tenma nav vieniigais, kas nedabuuja dusmiigu kritiku, par manu drabu slikti izteicaaties, bet par maz, sakiet veel!! Noliidziniet liidz ar zemi!!!
ReD_FoXy
Ar lielāko prieku!!!
Velna rokas ir labas. Un tas ir arī viss ko mēs redzam no velna. Dāsni no autora puses.
Sāpju izmocītais. Meklējam sāpes. *paņem sāpju meklētāju (līdzīgs zelta meklētājiem filmās) un velk pāri zīmējumam*
Zini, nepīkst.
Acis kā pielīmētas, nevis kā civlēka acis. Pati sejas forma ir pat ļoti laba, bet kur ir šīs emocionālās sāpes. Vismaz mute varētu parādīt to ka viņam sāp. Esi redzējis kādu sāpēs saviebjam seju? Neizskatās. Zīmēt tu varbūt proti, nu, tā teorētiski. Bet vai tu varēsi attēlot, ja es tev palūgšu uzzīmēt meiteni ar iemīlējušos skatienu? Dabūsi īpašo žetonu no manis ja varēsi, jo to nespēj attēlot neviens. Nu, vairs neviens. Nerunāsim par māksliniekiem pagātnē, kas bija tik tiešām mākslinieki.
Fons starpcitu vēl tizlāks.
Bija teikts attēlot emocionālu sāpju izpausmi ķermenī - pozā, mīmikā. Es to saskatu tikai Kikyou darbā.
Klokjvaarpsta
QUOTE(ReD_FoXy @ Feb 27 2007, 21:50) *

Ar lielāko prieku!!!
Velna rokas ir labas. Un tas ir arī viss ko mēs redzam no velna. Dāsni no autora puses.
Sāpju izmocītais. Meklējam sāpes. *paņem sāpju meklētāju (līdzīgs zelta meklētājiem filmās) un velk pāri zīmējumam*
Zini, nepīkst.
Acis kā pielīmētas, nevis kā civlēka acis. Pati sejas forma ir pat ļoti laba, bet kur ir šīs emocionālās sāpes. Vismaz mute varētu parādīt to ka viņam sāp. Esi redzējis kādu sāpēs saviebjam seju? Neizskatās. Zīmēt tu varbūt proti, nu, tā teorētiski. Bet vai tu varēsi attēlot, ja es tev palūgšu uzzīmēt meiteni ar iemīlējušos skatienu? Dabūsi īpašo žetonu no manis ja varēsi, jo to nespēj attēlot neviens. Nu, vairs neviens. Nerunāsim par māksliniekiem pagātnē, kas bija tik tiešām mākslinieki.
Fons starpcitu vēl tizlāks.
Bija teikts attēlot emocionālu sāpju izpausmi ķermenī - pozā, mīmikā. Es to saskatu tikai Kikyou darbā.

Mkey, thanks a bunch!
Tikai rokas redzamas, lai skatiitaajam paliek vieta fantaazijai... nu, labi - vienkaarshi uz taas A5 lapinjas cilveeka galva aiznjeema paaraak daudz vietas (izveeleejos nepareizo virzienu) un no velna nekaa..
Njaa, atziistu, ka saapes nav izraadiitas uz aaru, luudzu lielu piedoshanu, jo es savus ziimeejumus ziimeeju sev un manii ziimeejot radaas savaadaakas izjuutas (paarsvaraa taapeec, ka pirms paaris dienaam biju redzeejis Ghost Rider tongue.gif) Efektu, protams, vareeja panaakt mainot miimiku, bet taa man otra vaajaa puse. Ziimeejot galvu ar savaas maakslinieciskaas saprashanas (khm.. cik nu ekzakto zinaatnju studentam taadas ir) ierobezhotu tuvinaato anatomiskumu, naacaas arii muti ziimeet kautkaadaam nebuut cilveeciigaam luupaam, bet sapratu, ka paveertu muti neprotu uzziimeet ne tu traks (sarauktu pieri ne tik). Centos iziet uz aciim, kuraam pamatojoties uz shii foruma eksistences iemeslu, bija jaabuut anime stilaa.. nesanaaca. Acis ir par lielu un nepareizaa stilaa prieksh shaadas teemas izveeleetas, tomeer manaas aciis ir izdevusies naaves eena cilveeka aciis, kas liek vinjam paardziivot vinja jebkad izdariitos greekus (nu, jaa, mana fantaazija ziimeejumos neizpauzhas uz aaru) Un par fonu - nebuutu es tur nemaz kjeepaajis ciet, bet istabas biedrs teica, ka kaut ko tomeer vajag, taa nu es pakjeeru 4B ziimuli uz ljoti ruupiigi (yeah, right!) visu aizkraasoju.
Kopumaa, paldies, protams, katram jaazin savas kljuudas, lai vareetu taas sleept naakoshajos darbos..

Varbuut veel kaads veelas izteikties?
Karamele
mana ķetna par kikyou darbu.
kļūdas par visiem šiem darbiem atkārtot nav vērts, ķidāšanu nokavēju, nav ko atkārtoties.
Zinu, ka termiņš nokavēts, bet man palika garlaicīgi un uznāca zīmējamais. well this crapwork -
IPB Image
Cowkiller
*smejas ar ljauni riebiigiem smiekliem* biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
100% nevineeshu,jo neesmu jutis tadas ieksheejaas jeb dveeseliskaas saapes...
Pakkun
100% atdodu savu balsi par cowkillera darbu! vienīgais, kur tiešām redzams maksimāli tuvs dvēselisku sāpju atainojums no iesniegtajiem darbiem. (explanatory - sirdssāpes - kāpuri un knišļi(visādas ļoti nepatīkamas lietas iz dzīves), kas grauž sirdi, nu tīri teorētiskā līmeni.. riebīgs process. cilvēks sirdī - cilvēka būtība, maybe dvēsele. rokas(vai kas tamlīdzīgs) ēna - tā lūk man likās vislabākā vieta. nu vispār visa tā istabiņa sirdī ar visu cilvēku un ēnu. kkas tātad plēš dvēseli laukā, sniedas pēc tās. cilvēks sarāvies - bailes, šausmas. knišļi jau istabiņā iekšā - problēmas, kas grauž sirdi jau sāk ietekmēt dvēseli)
2. vietu dala keydan un kikyou, 3aas nav. pārējie nav atbilstoši un vērtējami nekādā ziņā
Tenma
Hm... es savu balsi nododu par Cowkiller darbu, jo man tieshi shis saapju attainojums liekas vissajuutaamatbilstoshaakais wink.gif

P.S. Gaidu veerteejumu un naakamo uzdevumu... Varbuut ar laiku kkas labaaks ar man sanaak...
Tenma
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Feb 27 2007, 22:34) *

Ziimeejot galvu ar savaas maakslinieciskaas saprashanas (khm.. cik nu ekzakto zinaatnju studentam taadas ir) ierobezhotu tuvinaato anatomiskumu...

njaa, es ar eksaktais, varbuut taapeec taa arii iet... unsure.gif
Cowkiller
QUOTE(Pakkun @ Feb 28 2007, 00:26) *

100% atdodu savu balsi par cowkillera darbu! vienīgais, kur tiešām redzams maksimāli tuvs dvēselisku sāpju atainojums no iesniegtajiem darbiem. (explanatory - sirdssāpes - kāpuri un knišļi(visādas ļoti nepatīkamas lietas iz dzīves), kas grauž sirdi, nu tīri teorētiskā līmeni.. riebīgs process. cilvēks sirdī - cilvēka būtība, maybe dvēsele. rokas(vai kas tamlīdzīgs) ēna - tā lūk man likās vislabākā vieta. nu vispār visa tā istabiņa sirdī ar visu cilvēku un ēnu. kkas tātad plēš dvēseli laukā, sniedas pēc tās. cilvēks sarāvies - bailes, šausmas. knišļi jau istabiņā iekšā - problēmas, kas grauž sirdi jau sāk ietekmēt dvēseli)
2. vietu dala keydan un kikyou, 3aas nav. pārējie nav atbilstoši un vērtējami nekādā ziņā

wooov vinjsh pilniibaa izprata manu domu, taatad meerkjis ir sasniegts: 1 cilveeks zin ko gribeeju izpaust...
Keydan
K... man ir ideja nakam dojo!
5 vardi:
Villain, Fiend, evil, sinister, baddie!!!
Vai kads piedalisies? huh.gif
Kikyou
QUOTE(Keydan @ Mar 2 2007, 15:50) *

K... man ir ideja nakam dojo!
5 vardi:
Villain, Fiend, evil, sinister, baddie!!!
Vai kads piedalisies? :huh:

Lai gan apzinos to, ka man izredžu šitajā praktiski nav, jo, lai gan man patīk tās figņas, visi ļaundari man vienmēr iznāk baigi labsirdīgi, es esmu par. :)
Keydan
Ok, Kikyou's in, tatad lidz trešdienai!!!
ZIMET ĻAUNDAŖUS! VISIEM!!!
Ami
QUOTE(Keydan @ Mar 2 2007, 17:48) *

Ok, Kikyou's in, tatad lidz trešdienai!!!
ZIMET ĻAUNDAŖUS! VISIEM!!!

Man arī? Labi :3. Uzzīmēšu. Būs riktīg baddie. Ļoti slikti. Traģiski. :B nu tieši tas, kas man ir vajadzīgs... Mmhhh. Uzzīmēšu vampīru. Tikai labāk ne līdz trešdienai - vaig ilgāku termiņu. Veselu nedēļu. Es esmu ūber slinka.

Bet... es gribēju pateikt. Jūs visu laiku gribat kaut ko ļaunu zīmēt, sāpes, guro, ļauno sevi... Ak jūs sadisti. Ak jūs, man līdzīgie. :F
Keydan
Tatad līdz pektdienai! Ari esmu slinks!
Ami
:3 Labi. ^-^ Slinkošanās vairojas.
metaphor
Tatad līdz pektdienai!

varbuut nevajag taa steigties? biggrin.gif darbs nav zakjis, uz mezhu neaizskries biggrin.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Vāks, tieši tagad saprot, cik ļoti vajag skaneri. *iet meklēt*
Tenma
s**i vagā!!! nemāku neko ļaunu uzzīmēt sad.gif
Tigra2
Tā es uzzīmēju ļauno tēlu, kikyou teica, ka grib redzēt kā es shamos zīmēju, tad... te nu būs
IPB Image
Klokjvaarpsta
Ar ko ta vinjsh ljauns? Man izskataas romantiski, miiliigs paariitis tongue.gif
Tigra2
viņš ir ļauns... suns.
Tā kā...jaunais uzdevums būs izveidot pēc iespējas bišonenīgāku džeku izmantojot manu tuotriālu http://otaku.lv/index.php?showtopic=4153
Kā arī... vissvarīgāk šoreiz būs.. izveidot chakarīgu pozu.
Protams, tas nebūs viegli, tomēr tam tupotriālim jātiek iztestētam, kā arī... :3 es gribu smukus bishounenus redzēt.
Chakarīgs uzdevums iespējamas divas kartiņas, viena par glīšāko, otra par pozīgāko(nez, kā lai vēl pasaka)
Tā kā... gaidu darbiņus līdz piektdienai, savādāk nepaspēšu izvērtēt.
Kikyou
Pirms tam punim uzacis nebija! Mans rokraksts *norāda uz labo malu* par to liecina. :B
Tigra, kas notika ar pagājušās kārtas rezultātiem? We all s.ck equally? XD
Karamele
ha ha punis XD es arī atceros, ka uzacu viņam nebij, bet, kas lai sazin es redzēju zīmējuma tapšanas pašas beigas, diemžēl.
uz tavu tuturiāli, lol takš ne to pašu pozu ko? XD es izmantošu labāk tikai stickmenu propircijas un burtiņus [no kuriem nav nekādās jēgas [manuprāt]]

Tigra mūs ignorēs. [sakarā ar iepriekšējo dojo uzdevumu]
Tigra, takš pagaidi bikīt ar nākmo dojo līdz piektienai, domajams bishouneni nekur tālu neaizmuks.
Misa
Yee punis! viņš tiešām ir ļauns..... tikai atgādina govi XD
Mishelin
Pirmais iespaid Aita smile.gif
lilion
Re kur mans ļaunais
Tas ir velns.
Man skolā divreiz pajautāja kāpēc tai meitenei ir bārda biggrin.gif

IPB Image
Keydan
Not bad... bet kapec tai meitenei ir barda? biggrin.gif
Misa
mmm jauks .... priekš velna, bet punis ir ļaunāks XD
metaphor
laikam jaasaak domaat jau naakamaa teema. ko juus teiktu par vinjsh&vinja? smile.gif
IPB Image
Klokjvaarpsta
Vo, vo, to buutu daudz vieglaak uzziimeet un daliibnieku arii noteikti buutu vairaak
Domajams idejai ko par ko tigra ieminejās kā nākamo, butu ne mazāk.

BTW kur paša ļauno čaru idejas autora darbs?
Kikyou
Esmu par, nupat tieši vienu skici pa tēmu uzmaucu!
Jā, ļaundari mēģināju zīmēt, nekas prātīgs neiznāca diemžēl.
metaphor
aizmirsu ielikt par peedeejo teemu. ceru nav par veelu. smile.gif
IPB Image
Cowkiller
wanted the best?
so here... cool.gif
IPB Image
P.S.
sho ziimeeju sporta stundaa un pabeidzu biologjijaa biggrin.gif
Arts
Šis ir vienkārši ģeniāls!!Varēji vēl siekalu piezīmēt!! biggrin.gif
Klokjvaarpsta
Ovaacijas, Cowkilleram, patieshaam skaisti, nu apbriinojami. Mana skaljaa balss par tavu uzvaru (nu, liidz shim, bet diez vai mans viedoklis mainiisies)
Cowkiller
arigatto! laugh.gif
Keydan
IPB Image
"An evil fool"
metaphor
nu labi. tad jaaziimee bishounenus. vai kaa? un kad ir nodoshanas diena? smile.gif
Ami
E - e - e! Es gribu zīmēt couplīšus. happy.gif Tas īvil, bēddī radījums man nesanāca. Bet es gribu kouplīšus! Un bišounen arī... A varbut apvienot to kopā - bišounen zēns kopā ar kādu meiteni? L_L sanāktu interesanti... dry.gif ph34r.gif ph34r.gif
Cowkiller
tach nomierinies un pagaidi kad izveertees tos evil!
ok?
Ami
ow ki. happy.gif
Zinu, ar nokavēšanos, bet ar īpašu Tigras atļauju

IPB Image
Klokjvaarpsta
Nu, bljaaviens, es pa laukiem dziivodams jau uzziimeeju paariiti, bet juus pa briivdienaam veel pat neesat pamaniijushies izveerteet ieprieksheejo. PROTESTEEJU! Kustamies taalaak, saakam naakosho vai arii fiksi vaig izveerteet ieprieksheejo (kaut arii uzvareetaaju visi jau zinaam) un tad iet taalaak, bet nevelkam garumaa!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.