ziimeejiet, tauta... man ir jaaredz juusu ziimeejumi..
Tigra2
Jan 24 2007, 00:21
Tigra -diskvalificēta XD
Asuka iegūst kartiņu fiction.
Sory, skola sauc, nespeehu to uztaisiit. Tomēr kartinja tiks uzraadiita sarakstaa. ^.^
QUOTE(Tigra2 @ Jan 23 2007, 23:21)
Tigra -diskvalificēta XD
Asuka iegūst kartiņu fiction.
Sory, skola sauc, nespeehu to uztaisiit. Tomēr kartinja tiks uzraadiita sarakstaa. ^.^
pttamsk a tik ne arii
Es likt Tigrai uzdot jaunais uzdevums. Es gaidiit.
Es nav iedajas. Es ir garlaiciigi.
Tigra2
Jan 29 2007, 20:43
no one can make me do sumtin, if ya' want me to do sumtin, ya' need to send me teh virtual bananas... :3
Ja kaadam ir veelme var paziimeet tuti-truti mit anime, du kann nachkomme die obst-mit-anime karte.
Ich will sehe die zeichnung im Mittwoch.
:3
Canst du westehen mir? Ich will shpreche mit dir im deutch, sende die virtual bananas... dauerhaft... !!!!
{anime ar tuti fruti, trešdien...}
thats all folks :B
Keydan
Jan 30 2007, 21:17
QUOTE(Tigra2 @ Jan 29 2007, 19:43)
anime ar tuti fruti, trešdien...
WTF???
Es saprotu gan angļu gan latviešu gan krievu gan vacu (mazliet) valodu... bet tomer... WTF???
Tigra2
Jan 30 2007, 23:32
anime teels ar augliishiem... visai vienkarsha kombinaacija.
meitene vai zeens vai elfs, or sumtin ar augliishiem.
Gaidiishu naakamtreshdien, nevis riit, bet naakam.
Cilveeks
Jan 31 2007, 00:37
ar daarzenjiem nevar? un skaabeetiem?
Klau, vai tu nevarētu lūdzu mazliet vairāk nosacījumu priekš manis? Mans nav ideja. Nu piemēram tur kaut kādi zaļi mati, zilas acis, obligāti ananāsam jābūt... nu kaut kā tā... jo es nevar izdomāt.
ak jā, par to - here u are some bananas and also KABACHI
Cowkiller
Feb 6 2007, 10:42
sheit nav daudz augliishu...
bet sis puikinjsh sumono lielo uuuberzefiirbanaankabachmobu!
"Sacred Pineapple"
QUOTE(Keydan @ Feb 6 2007, 17:32)
"Sacred Pineapple"
fantastisks traļaļā!!!
patīk, patīk patīk...
tematiskā ziņā keydan darbs visatbilstošākais, izpildījums arī ļoti labs(tikai čara labā kāja izskatās kā iestrēgusi zemē, vajadzēja ne tik pagrieztu pret skatītāju) ... bet es balsoju par cowkiller darbu. ir arī auglīši(skatīt čūskas rīkli) un izpildījums, manuprāt, konkrēti rullē!
Pēc manām domām, vismaz pašlaik Keydan = the best. XD
Dzīvība un sulīgs dzīvesprieks staro uz visām pusēm. Heh, es to džeku saprotu. Es ar' gribu ananāsu.
Keydan darbaa vislabaakaa ideja, bet tomeer man tuti fruti asocieejas ar kaut ko taadu koshu, kraasainu, suliigu. Taapeec man arii patiik Asukas importa banaans
gribeetu nogarshot hahahahahha (joks)
Bitter_me
Feb 7 2007, 01:31
Man ar vislabaak patiiik "sacred pineapple".... Tur jau vien var iedot zjetonu par ideju...
Man patīk Keydan darbs, ar labu garīgo.
Vēl man šķiet Asukai labi sanāca, tā koši. Cowkiller, tā aprakstītā čūska ir interesanta.
Keydan
Feb 13 2007, 16:59
Tigra! Who won?
Cowkiller
Feb 13 2007, 21:29
Tigra2
Feb 13 2007, 23:27
Kā kurš...?
Loģiski ka šoreiz, :3 Keydan!
Darbs ir visvairāk tuti fruti garā... ^O^ shaujiet kaut mani ar banānu! tas darbs ir visvairāk tuti fruti garā no visiem darbiem tuti fruti garā...
Kartīte... i gues visi jau ir pieradushi pie mana slinkuma... kartiites nav... ;-;
Pilnīgi noteikti zīmēšu vismaz visas masterkards.
Un tā, lai sirsniņā jautrāk izdalu dalībniekiem katram pa divām blue stars... :3
U - u -u-u-u-u-u - Karambaaaal!
Keydan
Feb 13 2007, 23:47
Tigra2! I need more brains, blood and bones!!! Thm, I mean, kads buz nakamais uzaicinajums?
QUOTE(Keydan @ Feb 13 2007, 22:47)
Tigra2! I need more brains, blood and bones!!! Thm, I mean, kads buz nakamais uzaicinajums?
Aha, es ar gribētu vēl pamācīties pazīmēt uz pasūtījuma
Tigra2
Feb 14 2007, 14:54
Okei zīmējums uz pasūtījuma.
šoreiz nolēmu atkal uzdot mastercard izaicinājumu.
Pain.
Sāpes, kuras neizpaužas fiziski, sāpes, kas norisinās dvēselē, tā lai tās ir izteiktas acīs, kustībās, pozā... visur, lai zīmējums būtu sāpju caurstrāvots. Tā smeldzīgā, smagā, tik dzeļošā sajūta, kas dzen cauri savus dzinumus visam tavam ķermenim... tieši to es gribu redzēt, tevi(pilnīgi jebkāda veida mākslinieks rada caur sevi) sāpēs.
Tā kā mastercard, Nedēļa laika, gaidīšu darbus līdz 21 februārim.... :3
šajā... kaut man būtu laiks, kaut man būtu laiks... arī es domāju kautko uztaisīšu. ^^
Then... I'll be waitin,
jebkura tehnika.... jebkura proga....
QUOTE(Tigra2 @ Feb 14 2007, 13:54)
Okei zīmējums uz pasūtījuma.
šoreiz nolēmu atkal uzdot mastercard izaicinājumu.
Pain.
Sāpes, kuras neizpaužas fiziski, sāpes, kas norisinās dvēselē, tā lai tās ir izteiktas acīs, kustībās, pozā... visur, lai zīmējums būtu sāpju caurstrāvots. Tā smeldzīgā, smagā, tik dzeļošā sajūta, kas dzen cauri savus dzinumus visam tavam ķermenim... tieši to es gribu redzēt, tevi(pilnīgi jebkāda veida mākslinieks rada caur sevi) sāpēs.
Tā kā mastercard, Nedēļa laika, gaidīšu darbus līdz 21 februārim.... :3
šajā... kaut man būtu laiks, kaut man būtu laiks... arī es domāju kautko uztaisīšu. ^^
Then... I'll be waitin,
jebkura tehnika.... jebkura proga....
he, hee, kaada skice kladee laikam buus kaartiigaak jaaizstraadaa...
Keydan
Feb 14 2007, 16:30
Saaaaaaapes!!! Muahahaha!!! Thanks!
Keydan
Feb 14 2007, 16:30
ups... sorry par DP... pele mani neklaucijas!!!
Cowkiller
Feb 14 2007, 16:53
ooojeee saapes!
dveeeseliskas saapes...
yupiiii!!!!!
vai es vieniigaa un arii paveelu?
Cowkiller
Feb 21 2007, 18:14
es ielikshu!
tikai jaaiznes ieskeneet!
Tigra2
Feb 21 2007, 21:19
Aaa, btw, termiņš pagarināts līdz pirmdienai, soo.... tas tā, lai visi paspēj pabeigt un ielikt.
^.^
Keydan
Feb 21 2007, 23:16
Lidz pirmdinai? Wooh... that's a close one... Es jau uszimeju bet... laikam uszimešu vel kko citu!
Klokjvaarpsta
Feb 22 2007, 01:28
Shovakar pirmoreiz iepazinos ar Dojo speeli un shovakar arii pirmoreiz piesaku daliibu, lai redzeetu kaa te viss notiekas. Tiesa darbs ir ar telefonu paarfotograafeets, jo nav shobriid pieejams skaneris, bet gan jau buus labi
Darba teema ir "skatiens Saatana aciis"
Tas dzheks ieksheeji nenormaali ciesh visdrausmiigaakaas saapes kameer vinja dveesele deg
Cowkiller
Feb 22 2007, 12:15
kam taas rokas?
Klokjvaarpsta
Feb 22 2007, 12:25
Saatanam
Vinjsh man tur, kaut kur, aiz kadra. Nu nav taa kompoziicija paardomaata, taa bija fiksaa ideja un saliidzinoshi fiksais ziimeejums
Hmmm. man patiik klokja darbs. ^-^. Bet. bet.. hmmm. tās tak nav diez cik kādas dvēseles sāpes. dunna. bet kloķim kaut kāds īpašs acu skatiens! aaaf... laik it.
''Ak,nē!Sātans viņu tūlīt nobučos!!!'' Skatiens dzekam ir baiļu pilns,ne sāpju.
Bet darbs varētu būt kārtīgāks,man patīk rakurss.
Cowkiller
Feb 26 2007, 11:20
muhahahahaa
ieksheejaas saapes saeed tevi no iekshas!
Kentaishi
Feb 26 2007, 15:44
Govju kāvēja darbs pagaidām man patīk vislabāk ^^ Tā nu tas i' jā ^^
mmmm sāpes visos zīmējumos ir pkei.... man ar vislabāk patīk cowkillera darbs, kaut arī ideja par to, ka velns kādu bučo arī ir okei... ^^ tas pirmais: tās ir fiziskas sāpes vairāk....ja nu vienīgi viņš netaisīja pašnāvību dēļ tā, ka viņu pameta draudzene XD tas ir visai iespējams spriežot pēc pozas man liekas ^.^,
Keydan
Feb 26 2007, 17:13
Pagaidien manu zimejumu!!!
CK darbs vairāk parāda izmisumu un bailes....mazāk sāpju.
Tā visa sirds un cilvēks iekšā atgādina vienu ļoti nepatīkamu murgu....
I have an idea!
Kikyou
Feb 26 2007, 19:25
Mans ieguldījums šajā raundā.
Kā redzat, akcentu neliku uz kvalitāti, bet gan uz emocijām, gluži vienkārši, jo man nav laiks, bet ieraugot pārējo darbus sāku domāt, vai jūs vispār kādreiz esat izjutuši emocionālas sāpes... >_>; Nē, ir labi, bet nav īsti par tēmu.
EDIT: Bikiņ pačakarējos ar gaišumu...
EDIT-2: Un vēl vairāk.
EDIT-3: Un tik čakarējam...
EDIT-4: Samazinājām galvu... Velns, ku es daudz varu čakarēt...
Keydan
Feb 26 2007, 19:47
Man bija 2 darbi... bet laikam ielikšu šito:
"Betrayed"
hmmm. man vislabākais liekas Kikyou darbs. Tapec ka visvairāk atbilst noteikumiem. Un acu skatiens. Tāds sāpīgs....
Mhm....looks I'm finale contestant.
Fizisku sāpju nav.....Tikai laiž cauri elektrību.
Keydan malacis.....patiešām var izjust ieskatoties darbā.Tu arī rullzz Kikyou....
Isabel Carmin fon Edelhain
Feb 26 2007, 20:35
Izskatās ka vienigie kas uztvēruši to kas prasits ir Kikyou un Keydan. Sorr, bet pārejie ir galīgi garām.
QUOTE(MyLove @ Feb 26 2007, 16:05)
mmmm sāpes visos zīmējumos ir pkei.... man ar vislabāk patīk cowkillera darbs, kaut arī ideja par to, ka velns kādu bučo arī ir okei... ^^ tas pirmais: tās ir fiziskas sāpes vairāk....ja nu vienīgi viņš netaisīja pašnāvību dēļ tā, ka viņu pameta draudzene XD tas ir visai iespējams spriežot pēc pozas man liekas ^.^,
ui, man tur bij domaats tiiri simboliski paraadiit to, kā sauc to, kas parsti saapina cilveekus visvairaak: paarcirsti tilti un duncis muguraa.
Hm... un jaa varbuut no kaadas meitenes puses...
Erik4xp
Feb 27 2007, 20:59
Ja bija jāzīmē emocijas... tad daudzi laikam jauc fiziskas sāpes ar emocionālām sāpēm... Big time...
Manas domas:
*Cowkiller ---> Stilīga, sapuvusi sirds, trubas foršas ar blur efektiņu attāluma atmosfēras radīšanai, atgādina kārtējo amerikāņu šausmeni.
*Arts ---> Galva, neforša mīmika, bailīgi man paliek...
*Kayden ---> Čalis ir cīnītājs, nu baigais brašulis.
***Kikyou ---> Nevajag iztēloties un piedomāt. Kautkas zaudēts, nav fizisku sāpju, bet tāpat spēcīgas skumjas, tātad emocionālas... (mmmmm ja būtu kvalitatīvas līnijas un krāsots...)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.