Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dojo spēle
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Mimi
ziimeejiet, tauta... man ir jaaredz juusu ziimeejumi.. happy.gif
Tigra2
Tigra -diskvalificēta XD
Asuka iegūst kartiņu fiction.
Sory, skola sauc, nespeehu to uztaisiit. Tomēr kartinja tiks uzraadiita sarakstaa. ^.^
Storm
QUOTE(Tigra2 @ Jan 23 2007, 23:21) *

Tigra -diskvalificēta XD
Asuka iegūst kartiņu fiction.
Sory, skola sauc, nespeehu to uztaisiit. Tomēr kartinja tiks uzraadiita sarakstaa. ^.^

pttamsk a tik ne arii
Mimi
Es likt Tigrai uzdot jaunais uzdevums. Es gaidiit. dry.gif Es nav iedajas. Es ir garlaiciigi.
Tigra2
no one can make me do sumtin, if ya' want me to do sumtin, ya' need to send me teh virtual bananas... :3

Ja kaadam ir veelme var paziimeet tuti-truti mit anime, du kann nachkomme die obst-mit-anime karte.
Ich will sehe die zeichnung im Mittwoch.
:3
Canst du westehen mir? Ich will shpreche mit dir im deutch, sende die virtual bananas... dauerhaft... !!!!

{anime ar tuti fruti, trešdien...}
thats all folks :B
Keydan
QUOTE(Tigra2 @ Jan 29 2007, 19:43) *

anime ar tuti fruti, trešdien...

WTF??? blink.gif
Es saprotu gan angļu gan latviešu gan krievu gan vacu (mazliet) valodu... bet tomer... WTF??? blink.gif
Tigra2
anime teels ar augliishiem... visai vienkarsha kombinaacija.
meitene vai zeens vai elfs, or sumtin ar augliishiem.
Gaidiishu naakamtreshdien, nevis riit, bet naakam.
Cilveeks
ar daarzenjiem nevar? un skaabeetiem? blink.gif
Mimi
Klau, vai tu nevarētu lūdzu mazliet vairāk nosacījumu priekš manis? Mans nav ideja. Nu piemēram tur kaut kādi zaļi mati, zilas acis, obligāti ananāsam jābūt... nu kaut kā tā... jo es nevar izdomāt.

ak jā, par to - here u are some bananas and also KABACHI happy.gif

IPB Image
IPB Image
Asuka
IPB Image
te ir mans DĀRZENIS
IPB Image
un te ķīmiskais banāns (importa) dry.gif tongue.gif
zinu ka nav anime... dry.gif
Cowkiller
sheit nav daudz augliishu...
bet sis puikinjsh sumono lielo uuuberzefiirbanaankabachmobu! biggrin.gif
IPB Image
Tenma
es ar pamēģināšu...
Keydan
IPB Image
"Sacred Pineapple" tongue.gif
Tenma
QUOTE(Keydan @ Feb 6 2007, 17:32) *

"Sacred Pineapple" tongue.gif

fantastisks traļaļā!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif patīk, patīk patīk...
Pakkun
tematiskā ziņā keydan darbs visatbilstošākais, izpildījums arī ļoti labs(tikai čara labā kāja izskatās kā iestrēgusi zemē, vajadzēja ne tik pagrieztu pret skatītāju) ... bet es balsoju par cowkiller darbu. ir arī auglīši(skatīt čūskas rīkli) un izpildījums, manuprāt, konkrēti rullē!
Kikyou
Pēc manām domām, vismaz pašlaik Keydan = the best. XD
Dzīvība un sulīgs dzīvesprieks staro uz visām pusēm. Heh, es to džeku saprotu. Es ar' gribu ananāsu.
Mimi
Keydan darbaa vislabaakaa ideja, bet tomeer man tuti fruti asocieejas ar kaut ko taadu koshu, kraasainu, suliigu. Taapeec man arii patiik Asukas importa banaans happy.gif gribeetu nogarshot hahahahahha (joks)
Bitter_me
Man ar vislabaak patiiik "sacred pineapple".... Tur jau vien var iedot zjetonu par ideju... biggrin.gif laugh.gif
Ami
Man patīk Keydan darbs, ar labu garīgo.
Vēl man šķiet Asukai labi sanāca, tā koši. Cowkiller, tā aprakstītā čūska ir interesanta. laugh.gif
Keydan
Tigra! Who won? cool.gif
Cowkiller
i won! laugh.gif biggrin.gif laugh.gif
Tigra2
Kā kurš...?
Loģiski ka šoreiz, :3 Keydan!
Darbs ir visvairāk tuti fruti garā... ^O^ shaujiet kaut mani ar banānu! tas darbs ir visvairāk tuti fruti garā no visiem darbiem tuti fruti garā...
Kartīte... i gues visi jau ir pieradushi pie mana slinkuma... kartiites nav... ;-;
Pilnīgi noteikti zīmēšu vismaz visas masterkards.
Un tā, lai sirsniņā jautrāk izdalu dalībniekiem katram pa divām blue stars... :3
U - u -u-u-u-u-u - Karambaaaal!
IPB Image
Keydan
Tigra2! I need more brains, blood and bones!!! Thm, I mean, kads buz nakamais uzaicinajums?
Tenma
QUOTE(Keydan @ Feb 13 2007, 22:47) *

Tigra2! I need more brains, blood and bones!!! Thm, I mean, kads buz nakamais uzaicinajums?

Aha, es ar gribētu vēl pamācīties pazīmēt uz pasūtījuma ph34r.gif
Tigra2
Okei zīmējums uz pasūtījuma.
šoreiz nolēmu atkal uzdot mastercard izaicinājumu.

Pain.
Sāpes, kuras neizpaužas fiziski, sāpes, kas norisinās dvēselē, tā lai tās ir izteiktas acīs, kustībās, pozā... visur, lai zīmējums būtu sāpju caurstrāvots. Tā smeldzīgā, smagā, tik dzeļošā sajūta, kas dzen cauri savus dzinumus visam tavam ķermenim... tieši to es gribu redzēt, tevi(pilnīgi jebkāda veida mākslinieks rada caur sevi) sāpēs.
Tā kā mastercard, Nedēļa laika, gaidīšu darbus līdz 21 februārim.... :3
šajā... kaut man būtu laiks, kaut man būtu laiks... arī es domāju kautko uztaisīšu. ^^
Then... I'll be waitin,
jebkura tehnika.... jebkura proga....
Tenma
QUOTE(Tigra2 @ Feb 14 2007, 13:54) *

Okei zīmējums uz pasūtījuma.
šoreiz nolēmu atkal uzdot mastercard izaicinājumu.

Pain.
Sāpes, kuras neizpaužas fiziski, sāpes, kas norisinās dvēselē, tā lai tās ir izteiktas acīs, kustībās, pozā... visur, lai zīmējums būtu sāpju caurstrāvots. Tā smeldzīgā, smagā, tik dzeļošā sajūta, kas dzen cauri savus dzinumus visam tavam ķermenim... tieši to es gribu redzēt, tevi(pilnīgi jebkāda veida mākslinieks rada caur sevi) sāpēs.
Tā kā mastercard, Nedēļa laika, gaidīšu darbus līdz 21 februārim.... :3
šajā... kaut man būtu laiks, kaut man būtu laiks... arī es domāju kautko uztaisīšu. ^^
Then... I'll be waitin,
jebkura tehnika.... jebkura proga....

he, hee, kaada skice kladee laikam buus kaartiigaak jaaizstraadaa...
Keydan
Saaaaaaapes!!! Muahahaha!!! Thanks!
Keydan
ups... sorry par DP... pele mani neklaucijas!!! sad.gif
Cowkiller
ooojeee saapes! laugh.gif
dveeeseliskas saapes... cool.gif
yupiiii!!!!!
Tenma
vai es vieniigaa un arii paveelu?
Cowkiller
es ielikshu!
tikai jaaiznes ieskeneet! cool.gif
Tigra2
Aaa, btw, termiņš pagarināts līdz pirmdienai, soo.... tas tā, lai visi paspēj pabeigt un ielikt.
^.^
Keydan
Lidz pirmdinai? Wooh... that's a close one... Es jau uszimeju bet... laikam uszimešu vel kko citu!
Klokjvaarpsta
Shovakar pirmoreiz iepazinos ar Dojo speeli un shovakar arii pirmoreiz piesaku daliibu, lai redzeetu kaa te viss notiekas. Tiesa darbs ir ar telefonu paarfotograafeets, jo nav shobriid pieejams skaneris, bet gan jau buus labi
Darba teema ir "skatiens Saatana aciis"
IPB Image
Tas dzheks ieksheeji nenormaali ciesh visdrausmiigaakaas saapes kameer vinja dveesele deg tongue.gif
Cowkiller
kam taas rokas? huh.gif
Klokjvaarpsta
Saatanam tongue.gif Vinjsh man tur, kaut kur, aiz kadra. Nu nav taa kompoziicija paardomaata, taa bija fiksaa ideja un saliidzinoshi fiksais ziimeejums
Ami
Hmmm. man patiik klokja darbs. ^-^. Bet. bet.. hmmm. tās tak nav diez cik kādas dvēseles sāpes. dunna. bet kloķim kaut kāds īpašs acu skatiens! aaaf... laik it. ph34r.gif
Arts
''Ak,nē!Sātans viņu tūlīt nobučos!!!'' Skatiens dzekam ir baiļu pilns,ne sāpju.
Bet darbs varētu būt kārtīgāks,man patīk rakurss.
Cowkiller
muhahahahaa
IPB Image
ieksheejaas saapes saeed tevi no iekshas! laugh.gif
Kentaishi
Govju kāvēja darbs pagaidām man patīk vislabāk ^^ Tā nu tas i' jā ^^
Misa
mmmm sāpes visos zīmējumos ir pkei.... man ar vislabāk patīk cowkillera darbs, kaut arī ideja par to, ka velns kādu bučo arī ir okei... ^^ tas pirmais: tās ir fiziskas sāpes vairāk....ja nu vienīgi viņš netaisīja pašnāvību dēļ tā, ka viņu pameta draudzene XD tas ir visai iespējams spriežot pēc pozas man liekas ^.^,
Keydan
Pagaidien manu zimejumu!!! biggrin.gif
Arts
CK darbs vairāk parāda izmisumu un bailes....mazāk sāpju.
Tā visa sirds un cilvēks iekšā atgādina vienu ļoti nepatīkamu murgu....
I have an idea!
Kikyou
IPB Image

Mans ieguldījums šajā raundā.
Kā redzat, akcentu neliku uz kvalitāti, bet gan uz emocijām, gluži vienkārši, jo man nav laiks, bet ieraugot pārējo darbus sāku domāt, vai jūs vispār kādreiz esat izjutuši emocionālas sāpes... >_>; Nē, ir labi, bet nav īsti par tēmu.
EDIT: Bikiņ pačakarējos ar gaišumu...
EDIT-2: Un vēl vairāk.
EDIT-3: Un tik čakarējam...
EDIT-4: Samazinājām galvu... Velns, ku es daudz varu čakarēt...
Keydan
Man bija 2 darbi... bet laikam ielikšu šito:
IPB Image
"Betrayed" rolleyes.gif
Ami
hmmm. man vislabākais liekas Kikyou darbs. Tapec ka visvairāk atbilst noteikumiem. Un acu skatiens. Tāds sāpīgs....
Arts
Mhm....looks I'm finale contestant.
IPB Image
Fizisku sāpju nav.....Tikai laiž cauri elektrību. tongue.gif
Keydan malacis.....patiešām var izjust ieskatoties darbā.Tu arī rullzz Kikyou.... smile.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Izskatās ka vienigie kas uztvēruši to kas prasits ir Kikyou un Keydan. Sorr, bet pārejie ir galīgi garām.
Tenma
QUOTE(MyLove @ Feb 26 2007, 16:05) *

mmmm sāpes visos zīmējumos ir pkei.... man ar vislabāk patīk cowkillera darbs, kaut arī ideja par to, ka velns kādu bučo arī ir okei... ^^ tas pirmais: tās ir fiziskas sāpes vairāk....ja nu vienīgi viņš netaisīja pašnāvību dēļ tā, ka viņu pameta draudzene XD tas ir visai iespējams spriežot pēc pozas man liekas ^.^,

ui, man tur bij domaats tiiri simboliski paraadiit to, kā sauc to, kas parsti saapina cilveekus visvairaak: paarcirsti tilti un duncis muguraa.

Hm... un jaa varbuut no kaadas meitenes puses...
Erik4xp
Ja bija jāzīmē emocijas... tad daudzi laikam jauc fiziskas sāpes ar emocionālām sāpēm... Big time...
Manas domas:
*Cowkiller ---> Stilīga, sapuvusi sirds, trubas foršas ar blur efektiņu attāluma atmosfēras radīšanai, atgādina kārtējo amerikāņu šausmeni.
*Arts ---> Galva, neforša mīmika, bailīgi man paliek...
*Kayden ---> Čalis ir cīnītājs, nu baigais brašulis.
***Kikyou ---> Nevajag iztēloties un piedomāt. Kautkas zaudēts, nav fizisku sāpju, bet tāpat spēcīgas skumjas, tātad emocionālas... (mmmmm ja būtu kvalitatīvas līnijas un krāsots...)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.