Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dojo spēle
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ify
pirmais dojo meegjinaajums blink.gif [tads aatrais jau ir *nokaunas* bet nu ceru , ka pienjem speelee ]

IPB Image

PS - nav jau gluzji arii valdzinosh .. bet tas nu taa , veel jau ir meenesis laika sleep.gif
exile
mm, seja jauka - izskatas, ka dojo atkal sāk pulsēt sirds un līs asinis! Ta jau es arī apsvēršu ko līdz mēneša beigām iemest asinskārai acij smile.gif
Mimi
Ideāls variants ir uzzīmēt skaisto Voldemortu! >:3!!
Manu ideju nešpikot! xII
Tigra2
QUOTE(Mimi @ Aug 8 2007, 18:04) *

Ideāls variants ir uzzīmēt skaisto Voldemortu! >:3!!
Manu ideju nešpikot! xII

._. Ou meeen... HP uuberfani.

Ja gribi vari to uzziimeet, sav'ādāk kas zin, mosh ideju spers (XD ahha) Jo tikai izteikta ideja, nav ideja, ja kāds izdomaa to uzziimeet nekaadas atsauces uz tavu tekstu nav jaaliek, jo pats neesi uzziimeejis kā arī.. skaistos voldemortius jau daudzi ir saziimeejushi.
Cik nu skaisti, taaach, ir okei. Kamēr shamais bija melsudors simpatisks taču bija. .~. Tā ja.

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Yamaneko
Evil may be beautiful?
Ok, uztaisīšu)
jābūt gatavam rīt (cerams), nu ārkārtas gadījumā pirmdien.....ai nē nezinu..tik pat labi var būt gatavs rīt pa nakti ap pieciem rītā XD tas ir neparedzemi!
Njā.. esat gatavi kaut kam galīgi neoriģinālam..
ify
heh rolleyes.gif vēl viens mēģinājums : ( arī drīzāk ir skricelējums ) .. ja kādam būs vēlēšanās, varēšu arī pabeigt un noformēt biggrin.gif

tātad puisis :
IPB Image

bet tagad tas jau ir zombie/pārcilvēks/asinskārs cilvēk-ēdājs
IPB Image

bet tālāk tas jau ir kareivis ( varētu iedomāties, ka kā sejas krāsu viņš izmanto savu upururu asinis huh.gif )
IPB Image
Asuka
Ify, tu apzinies, kāds ir tēmas nosaukums? tas ir `ļaunums var būs skaists`
un vai tu zini, kāpēc šīs tēmas nosaukums ir tieši tāds, nevis piemēram vienkārši ļaunums. es tev varu pastāstīt.. šāds tēma tika ierosināta tikai viena iemesla dēļ, lai ļaunums nebūtu uzzīmēts ar asinīm, šķīstošām iekšām un nogrieztām kājām. tev vajadzētu pacensties vairāk izprast tēmu, un līdz galam izlasīt, kas tika uzrakstīts pēc tēmas nosaukuma. smile.gif
manuprāt tēma bija smth kinda this..
IPB Image
gomen, par ot.
Yamaneko
Emm...tātad
Mans "ekstra-oriģinālais"(O_o) darbs par temu "Evil may be beutiful"
Ak jel, es neprotu darboties ar fotošopu lāgā, bet nu lūk kur ir, un pēc manām domām nemaz nav tik slikti, tikai plecs tāds jocīgs sanācis..un..es nekad neesmu asinis zīmējusi vēl..jā..
IPB Image

Ja interesē - lainarts tam pašam:
Click to view attachment
Mimi
Me par the last one~^^
Nu tas pagaidām.

Ja runā par kritiku, tad plecs ir par lielu un apaļu. ^^
Ļoti labi padevās āda. Glīši. Seja gan tāda nedaudz stūraina, ^^
ify
.. 'ļauns' un 'skaists' tie ir jēdzieni par kuriem gan nav ieteicams strīdēties, jo katram var būt savi priekšstati par to (vismaz ir tiesības uz saviem priekšstatiem ) - kas ir ļauns un kas ir skaists (un vieniem tie pat aizvieto viens otru ; bet citi uzskata , ka šie divi jēdzieni ir pilnīgi nesavienojami : normālam cilvēkam ļaunums nedrīkst likties skaists, un ja kādam ļauna rīcība liekas skaista vai izraisa prieku , tad šis cilvēks ir noziedzinieks vai psihopāts .. ).
un jā , tiesa - iespējams nedaudz aizrāvos ( piedodiet ), taču neuzskatu sevi par vainīgu tajā , ka kļūdījos [ iepriekš minētājā tēmas aprakstā nebija dziļāku paskaidrojumu - kāds ir vēlamais rezultāts . (es pieļauju , ka man nevajag citēt, lai to apstiprinātu ) un tas , ko jūs apspriedāt braucot autobusā , man paliek nezināms . sorri , ja aizvainoju ] . bet paldies , ka turpinājumā gan paskaidrojāt , kas īsti slēpās zem uzdotā tēmas nosaukuma .
Tad nu laikam jau - trešais mēģinājums [tajā gan nav rozā krāsas vai ziedu, vai skaistu debesu .. vai fona vispār laugh.gif bet tas ir svaigi cepts un veltīts tieši jums rolleyes.gif ]

IPB Image
patiesības gaismā mellow.gif
Mimi
Nezinu, vai tikai man tā liekas, bet es kaut kā nekā ļauna tur nesaskatu. Vienkārši - skaista meitene. x/
Taču uzzīmēts ir forši. Un neesam mēs face.lv, lai bildes kādam veltītu. xD
Kaut gan pld tāpat. ^-^

Ja tā īstenībā padomā, tad tiešām šis dojo ir grūts. Jo grūti uzzīmēt gan skaistu, gan ļaunu. Vai arī vienkārši cilvēki nesaprot, kā to zīmēt. Tas padara šo spēli vēl interesantāku.

UN EDIT: ES PILNĪGI PIEKRĪTU EXILE APAKŠMINĒTAJAM!
exile
Ify - skatoties kādos daudzumos tiek postoti tavi garadarbi, rodas tāds iespaids ka tu neko citu nedari kā tik zīmē un zīmē jaunus darbus. Beigās sanāks vēl tā ka uzvarētāju vajadzēs noteikt no 30 taviem un 3 citu darbiem. Parasti konkursos (un šo topiku es par tādu uzskatu uzskatu) tiek iesūtīts ne vairāk kā 3 darbi(šeit vispār parasti vienu) no cilvēka. Manis pēc tu varētu visas savas skices postot savā topikā, a šeit ieliktu vienu vai dažus labi izstrādātu ilgtermiņus. Bet savādāk pret tavu artu nav nekādu iebildumu, un tas nav jāuztver kā uzbrauciens.
Isabel Carmin fon Edelhain
Tēma "Evil may be beautiful" jau pati par sevi izsaka kas tiek prasīts - launs, bet skaists un valdinošs, kas arī tika teikts. Un Asuka asinis ir pieļaujamas, galvenais lai neatkapjas no tēmas, kā, itsevišķi pēdējos, Ify to jau ir izdarījusi un no offence, bet iesaku pēdējai minētajai personai paturēt savus aizspriedumus pie sevis, kas jau iekļaujama tira offtopic rāmīšos. Vari droši uzskatīt par slimu, bet neatzistu viduslaiku baznīcas un Holivudas uzspiestos stereotipus par ļaunumu, kas lielākoties tiek pasniegts neglīts un ataidošs, aizmirstot, ka lielākais ļaunums slēpjas pašos. Kā arī nespēju nepiekrist Exile.
Jā, šis Dojo ir pagrūts, bet tas arī ir sava veida izaicinājums, lai redzētu ko tomēr spēj paveikt, kad vēlas.

p.s Ar šo diskusija (offtopiks) tiek slēgta. Ja kādam ir pretenzijas, priekš tam ir speciāla sadaļa, kur var izteiktie cik uziet.
Arts
Tjip ļaunais...ar kazbārdiņu,auskariem,smīnu,radziņiem,un EV L.
Biju ļauni slinks un nevarēju izdomāt,kā šamais 'dude' izskatītos ar pārējo ķermeni. cool.gif IPB Image
Cowkiller
ohh gosh! art, tavs skills ir audzis!

P.S. vai driikst ziimeet fanartu?
Tīri ņemtu kādu anime/spēles tēlu nē, ja to tu domāji, bet tas neliedz zimēt oriģināltēlu balstitu uz konkrētām noskaņām.
slim
Vai tad kāds vēl skatās šo topiku? Vai nevienu dojo spēle vairs neinteresē? Es labprāt uzzimētu kaut ko no "Evil May Be Beautiful"...
Arts
Tad zīmē,un liec iekšā!
Nedomāju,ka kādu labu laiku vispār neko nesagaidīsim..... dry.gif
Asuka
jums vajadzētu biežāk lasīt iepriekšējos postus, bērni. jau sen tika teikts, ka termiņš ir līdz mēneša beigām, un visi normāli cilvēki izmanto šo iespēju un doto laiku, un nekur īpaši nestaidzas.
ou, yeah, es piekrīru sadistam - Arts progresē. un strauji. tas priecē.
un slim, tu par daudz runā, bet par maz dari. kā Arts jau teica - zīmē! yup, un dojo nav miris. manuprāt vēl ir diezgan aktīvs, bet tomēr ne tik aktīvs, kā vecajos, labajos laikos. doh.. sad.
nu bet pamatdoma bija.. es vēlu visiem dojo dalībniekiem veiksmi un iedvesmu, lai darbi iznāktu tieši tā, kā jūs tos esat iztēlojušies. smile.gif good luck!~

EDIT: lai nav spams, es atbildēšu un slim postu,kas ir zem mana. es teicu, ka tu maz dari, nevis nedari neko. un nevajag gausties, ka neviens neko neraksta. tad vajag par spīti likt, vairāk, un labākus darbus, un tad viss notiks. tu cerēji, ka tu tā ieradīsies un nevienam otakietim nebūs nekas cits ko darīt, kā tikai postot tavā topikā un fanot par taviem darbiem?
slim
QUOTE(Asuka @ Aug 16 2007, 23:18) *

jums vajadzētu biežāk lasīt iepriekšējos postus, bērni. jau sen tika teikts, ka termiņš ir līdz mēneša beigām, un visi normāli cilvēki izmanto šo iespēju un doto laiku, un nekur īpaši nestaidzas.
ou, yeah, es piekrīru sadistam - Arts progresē. un strauji. tas priecē.
un slim, tu par daudz runā, bet par maz dari. kā Arts jau teica - zīmē! yup, un dojo nav miris. manuprāt vēl ir diezgan aktīvs, bet tomēr ne tik aktīvs, kā vecajos, labajos laikos. doh.. sad.
nu bet pamatdoma bija.. es vēlu visiem dojo dalībniekiem veiksmi un iedvesmu, lai darbi iznāktu tieši tā, kā jūs tos esat iztēlojušies. smile.gif good luck!~

Ja es izlasītu visas 28 lappuses es tiešām nomirtu. Varbūt tev tas neliekas grūti, bet man ar manu latviešu valodas zināšanu ir gan. Un nesaki ka es daudz runāju, un neko nedaru... Es jau uzzimēju pa dienu trīs zimējumus, tie visi ir manā galerijā. Un ko? Vai kādu interesē? Vienīgais Arts tos arī redzēja un deva pāris padomu... Bet ko man darīt bez labas kritikas un padomiem?
Mimi
hmm. varbūt tad tur nemaz nav ko kritizēt? >:?
ko gribi, lai mēs rakstam "skaisti darbiņi, man patīk, ir ok, normāli, patrenējies vēl, iesaku pamēģināt izkrāsot"?
slim
Nē. Bet vai tad tur kļūdu nekādu nav?
hypnotize
rolleyes.gifIPB Image
Hypno versija
Mishelin
Patiik mati smile.gif
Kruutis taadas tipa uz aarpusi veerstas pee nepatiik ...
Bet taa pirmais iespaids jau ljoti labs smile.gif
Probleemas drusku ar anatomiju smile.gif
Plaukstas ar taadas "Nekaadas"
slim
Mans darbs par tēmu"Evil may be beutiful" - "Devil Girl". Šīs ir pirmais darbs, kurā es pamēģināju uztaisīt ēnas (nekas labs neiznāca).
IPB Image
hypnotize
man patiik...arii teemai diezgan atbilstoshs....
beet....neesmu sajuusmaa apr rokas uzbuvi...saliidzinot ari paareejo kjermeni taada paaraak tieva...un arii plaukstas shkjiet ljoti siikas...

bet...to nenjemot veeraa...man liekas, ka labi sanaacis.....smile.gif
Asuka
darbs ar nosaukumu `ai, ļaunums var būt skaists`
IPB Image
nododu plosīšanai.
EDIT: un tagad pakkuns ir laimīgs. sākotnējā dom'bija, ka tur ir trīs pīrsingi, bet kad samazina darbu tiešām izskatījās pēc ūsām. pati to atzīstu. tagad viss ir labots.
Pakkun
beibe ar šķidrām ūsiņām XD paldies, labi norēcos.
Keydan
Vai nav parvelu? Varu kko rit ielikt... man šeit ir vena Dark-Elf...
Kikyou
Gribētos domāt, ka vēl Septembris nav, tāpēc laiks kā jūra.
Vispār es ar gribēju.
Bet man slinkums.
Nekas.
Citreiz.
Ha, es katru vārdu rakstu citā rindiņā.
Pinkpanther
gribi vai negribi, mana balss shobriid goes to Yamaneko. smile.gif skaista vampiiriska buutne, pat iipashi neniez pirksti uziimeet ko labaaku. ph34r.gif
Mishelin
Ja jau ljaunums var buut skaists tad jaaieliek arii savs darbelis smile.gif
IPB Image
Kikyou
Stopstop, vecus zīmējumus ar var likt dojo? o_ō
Tigra2
Tā šoreiz Dojo spēlē piedalījās visai smuks skaits dalībnieku - 6 :3 Ify, Yamaneko, Arts, Hypnotize, Slim un Asuka.
Un tagad pa vienam.

Ify iesniedza trīs darbus,
IPB Image
Pirmais no tiem pilnā augumā ar guljošu tēlu fonā, asinīm nošļakstīts un patraka paskata zaķis. Izskatās jau visai interesanti, taču nedaudz novēršas no tēmas, ļaunums var būt skaists vairāk prasa ko cildenu, majestātisku un izsmalcinātu.

Otrais ir tikai galva... tā kā nedaudz pa maz, kā arī... neatbilst tēmai. Ja trešo galvu būtu uzzīmējusi pilnā augumā, detalizētu, ar fonu, būtu bijušas lielas iespējas uzvarēt, jo ideja ir laba.

Trešais... nesaskatu tur ļaunumu, tikai nosaukums par to liecina. Taču arī ar visu nosaukumu saskatu tur tikai zaķi, kas baidās, ka šamā melus atklās. Melis, nezinu vai var tikt ieskaitīts pie ļaunajiem skaistuļiem. Protams ir tādi meļi, kas izposta dzīves un vērpj intrigas, taču,lai to parādītu, vajadzēja nedaudz citu izpildījumu. Ar intrigu vērpšanu vairāk saistās augstākās aprindas, tāpēc varēji atēlot kādu smalki ģerbtu čukstētāju, melošanas brīdī.

Būtībā, idejas, ko vēlējies parādīt nebija peļamas, taču lai pārspētu pārējos iepostotos darbiņus, vajadzēja ilgāk pie darbiņa piestrādāt un vairāk piedomāt pie pasniegšanas veida, ja ņemsi to vērā, tad domāju, ka nākamajā Dojo, tev veiksies daudz, daudz labāk.

Yamaneko iesniedza vienu darbu, taču '''photoshoped'' ^.^
IPB Image

Izskatās viņa glīši, tāds ļauns dēmonu zaķis. Nozadzis sirdi. Ēnojums visai interesants, parasti cilvēki baidās ēnošanai izmantot pelēcīgu toni, jo tas piešķir nenaturālu izskatu, taču tavā gadījumā tas lieliski saplūst ar viņas apģērbu, kā arī piešķir tādu tumšu noskaņu. Tēmai atbilst ideāli. Sirds viņas rokā izceļ viņas pašas bezsirdību.
Vienīgais, ļoti žel, ka nav backgraunda.

Arts iesniedza
IPB Image

Man jau tas džubars patīk, taču, nu nekādīgi nevaru viņu pieskaitīt pie ļaunajiem, viņš izskatās pēc mierīga, labsirdīga tēvaiņa.

Hypnotize iesniedza
IPB Image

Piedzīvojumu meklētāja ne ļaundare :3 Pati jau glīša, taču pistoles neliecina par ļaunumu. Sejas izteiksme tāda: ''ohoho! beidzot var pistoles laist darbā!'' . Tērps velk uz armijas pusi, bet armijniekus mēs saucam pa varoņiem, dzimetenes atpestītājiem, ne ļaundariem. Armijnieki ir kauliņi ģenerāļu rokās, viņi cīnās nevis savu bet citu mērķu vārdā, karavīru nevar vainot slepkavošanā, tas ir viņa pienākums.
Lai pasniegu ļaunumu no šada viedokļa, vajadzēja attēlot ģenerāli vai diktatoru.

Slim iesniedza
IPB Image

Darbs tematiski ļoti atgādina Yamaneko darbu, arī fotošopots, taču kvalitāte zemāka. Kā arī nav nekā, kas liecinātu par ļaunumu, demonus, kas neko ļaunu nedara, nevar uzskatīt par ļauniem, rozīte viņas rokās vairāk liecina par to, ka demons nav ļauns. Kā arī nav backgraunda, ar backgraundu tu būtu varējusi parādīt viņas ļauno pusīti.

Asuka iesniedza
IPB Image

Darbs, kas man patika vislabāk. Ir gan backgrounds, gan glīts izskats, Pamatīga dealizācija, glīšas krāsas. Nedaudz pieklibo proporcijas, taču darbs kopumā izskatās vislabāk tikai un vienīgi tāpēc, ka darbam ir gan vienotais elements, gan kārtīgs backgrounds. Zīmējumā tas ir ļoti svarīgi. Viņas ļaunuma izpausmes gan nav redzamas, taču Asuka ir spējusi radīt iespaidu, ka no tās radības plūst stindzinoš aukstums.
Asuka šai darbā ir pārspējusi pati sevi, noskaņa ir ideāla.

Uzvarētājs: Asuka!

Tituls: Evil may be beautiful
IPB Image

Šai spēlē par uzvaru cīnijās Yamaneko un Asuka, jo viņas vienīgās parādija to, kas bija prasīts tēmā, Ļaunu un skaistu būtni. Ļaunu un skaistu būtni var parādīt tik daudzos veidos, tāpēc brīnos, ka šoreiz tas izdevies tik diviem. Darbi bija gandrīz līdzvērtīgi, tas, kas ļāva Asukai uzvarēt bija darba kopējā noskaņa, jo asuka nenoslinkoja un backgraundu uzzīmēja.

Ify, Arts, Hypnotize, Slim iegūst zilās zvaigznītes, kas ļaus iegūt titulu, ja savāc 5.

Yamaneko iegūst trīz zilās zvaigznītes, vēl divas un random tituls rokā.

Edit: Vēl divi cilvēki pamanījās iepostot savus darbiņus un tātad, jānovērtē arī šamie.

Isa iepostoja
IPB Image

Mati nostrādāti labi, tērps interesants, seja simpātiska. Ļoti žēl, ka nav backgraunds, līdz ar to darbs izskatās nepabeigts. Sejas izteiksme par tēla ļauno dabu neliecina.
Pagāja krietns laiks pētot spalvaino bumbiņu rokā, līdz beidzot man sāka likties ka tas ir ādas roku sildāmais... varbūt tam priekšmetam vajadzēja liecināt par ļaunumu... closedeyes.gif taču, ja arī tas būtu galvas kauss, par viņas ļaunumu tas izteiktu visai maz. sasaiste ar tēmu ir grūti tverama...

Zilā zvaigznīte.

Kazuki iepostoja
IPB Image

Darbā ielikta tiešām laba ideja, meitenes mati izskatās satriecoši, kā arī ziedu vainadziņš ap galvu piešķir viņai piemīlīgu skatu. skeletu rociņas, lai gan dažādu lielumu, piešķir darbam odziņu.
Nedaudz varu piesieties ēnojumam, taču tas šoreiz nav galvenais. sižets, kas virmo darbam cauri to pilnībā atsver, ja godīgi, tas ir viens no vislabākajiem sižetiskajiem darbiem, ko šai forumā esmu redzējusi. Iespējams tāpēc, ka vairums zīmētāju taisa conceptu, ne stāstu... Darba sižets lieliski parāda meitenes pamīlību un egoismu, kas pārvērties ļaunumā.
Vienīgais liekas, ka savam darbam esi atvēlējusi par maz laika, kā arī, sižetiskam darbam ļoti vajadzīgas krāsas un kontrasti.

Dali otro vietu ar Yamaneko, arī tev tiek trīs zvaigznītes. Iesaku pastrādāt ar šo ideju vairāk, varētu iznākt kautkas ļoti, ļoti labs.

Tā kā teikts ka var likt līdz mēneša beigām, neskatoties uz jau priekšlaicīgo vērtējumu, ja kādam ir tad var vēl mēģināt paspēt. Un mēnesis vēl nav beidzies.
Mishelin
KAs pa shaizeem nafig mans darbs netika veerteets??
Cowkiller
pilniigi piekriitu! paaragrs veerteejums! sad.gif
es ceru ja ielikshu shodien tad mans tiks njemts veeraa...
Asuka
Mishelin, tas bija vecs darbs, tāpēc to neieskaitīja.
Cowkiller, lasi taču ko Isa rakstīja, ka var vēl likt iekšā un varēs līdz 00.00
un vispār manās acīs nav pāragrs, jo vajag darbus ievietot laicīgi. bet katram ir savu uzskati par laiku.
Mimi
Personīgi man arī patīkvislabāk Asukas darbs, jo tas ir visvairāk izstrādāts, utt, taču manuprāt, tas neatbilst tēmai.. Es tur nekā ļauna neredzu. unsure.gif
Gomenne, Asuka~. ^.^
Nu spriežot kad daļa tika likti, par laicīgumu, kad vēl ir laiks vēl nav ko spriest un ne visiem ir skaneri (fotografēšana = ļaunums). Lab... lieku savējo un piekāst.

IPB Image
Kazuki
te ir mans darbinjsh. nu un jaa, piekaast par to, ka rezultaati jau pasludinaati :>

IPB Image
Cilveeks
QUOTE(Kazuki @ Aug 31 2007, 22:30) *

te ir mans darbinjsh. nu un jaa, piekaast par to, ka rezultaati jau pasludinaati :>

Vakar braucot majās, pratā iešāvās viena ideja šīs spēles sakrā. Vakar braucot majās iedomājos, Dijo ir pamiris un sagribējās nedaudz pakustināt soo... ierosinu uzzīmēt darbu par tēmu - evil may be beautiful t.i ļaunais tēls, kam jābūt skaistam un valdzinošam nevis, kā vairums iedomājas, ka ļauns var but tik neglīts. Laiks lidz mēneša beigām.

Peec idejas laiks tika dots liidz meenesha beigaam, taapeec uzskatu ka rezultaati tika pasludinaati paaraak agri... domaaju ka darbus vajadzeetu veerteet no jauna, tikai shoreiz iekljaujot arii paareejos laikaa ieliktos darbus... dry.gif dry.gif mad.gif
xikes
O, jā.. pēdējais, Kazuki darbs, man patīk. Nez, man principā ta kā gandrīz pilnīgi vienalga, cik tur un pēc kādas gaumes un kritērijiem kāds attiecīgā darba tēls tiek nokristīts par "ļaunu" vai "labu" esam.. bet šis pēdējais man, vienkārši, patīk kā zīmējums. Lai arī vēl līdz galam neuzzīmēts un neizstrādāts.. tomēr, manā skatījumā stāv parī visiem citiem pēdējās tēmas sakarā šeit ieliktajiem..
Uzvarētājs manās acīs.
Cilveeks
QUOTE(xikes @ Sep 1 2007, 01:45) *

O, jā.. pēdējais, Kazuki darbs, man patīk. Nez, man principā ta kā gandrīz pilnīgi vienalga, cik tur un pēc kādas gaumes un kritērijiem kāds attiecīgā darba tēls tiek nokristīts par "ļaunu" vai "labu" esam.. bet šis pēdējais man, vienkārši, patīk kā zīmējums. Lai arī vēl līdz galam neuzzīmēts un neizstrādāts.. tomēr, manā skatījumā stāv parī visiem citiem pēdējās tēmas sakarā šeit ieliktajiem..
Uzvarētājs manās acīs.

jaa, tai meitenei mati vnk unikaali labi sanaakushi... rolleyes.gif
Kazuki
Es savu darbu ieliku tikai taapee, ka gribeejaas zinaat, ko citi domaa par manu teemas interretaaciju, nevis,lai konkureetu ar uzvareetaaju, jooo manai personai ja godiigi pajaat par visaam taam bildiiteem un zvaigzniiteem, kuras sakraajot var dabuut wau! bildiiti. Nu un jaa tas, ka darbi tika izveerteeti par agru biki nokaitinaaja, jo manupraat bez manis un isas gan jau veel bija kaadi , kas gribeeja pastraadaat/nostiept gumiju liidz peedeejam briidim. Jaacer vieniigi, ka naakamreiz nekas netiks sasteigts. smile.gif
p.s. paldies xikes un cilveekam par pozitiivo veerteejumu. tieshaam paceela gariigo. biggrin.gif
Arts
Vienīgā lieta,kas man nepatīk Kazuki zīmējumā ir galvaskauss.Ja uzzīmē pareizi,ir smuks.
Ja nav,tad nav...
Zobi ir par mazu,vaigu kauli ir pārāk izspiedušies,acu dobumi ir par mazu,apakšējā žokļa savienojums ir nedaudz savādāks.
Pats zīmējums ir labi izstrādāts. smile.gif
Tigra2
Editoju iepriekšējo postu un pievienoju novērtējumu pēdējiem laikā iesniegtajiem darbiem.
Mishelin darbs netiek vērtēts, jo tas tika zīmēts galīgi citā laikā, ne priekš dojo.

Neuzskatu, ka būtu novērtējusi par agru, laiks tika dots līdz mēneša baigām un es novērtēju mēneša baigās... ja piesienamies vārdiem, tad darbs bija jānodod pirms 31 datuma dry.gif

Bet tā kā galu galā visi darbi tika novērtēti, pretenzijām nevajadzētu būt.
nākamreiz ņemšu vērā šo vēlmi stiept gumiju un novērtēšu vēlāk.
tas ta viss.
Mimi
Ēhh, žēl gan, ka Kazuki neuzvarēja, man liekas, ka darbs ir vislabākais.
Kazuki, manā prātā tu esi pirmā. x]
Kaut arī ir dažas nepilnības, piekritu, ka Kazuki darbs šai ziņā ir vistuvākais, tādēl arī manās acīs tas ir labākais. Nu labi Yamaneko zīmējums arī patīk tik pat ļoti un tas dēmonskuķis pietiekami atbilstošs. Žēl gan, bet... ko padarīs vairs.
Yamaneko
Njā, nu kā ir, ta ir)
Kas bijis< ta bijis.
tagad man ir cits jautajums.))
Vai tuvakaja laikā gaidāms kads uzdevums? Citadāk man pašai par sevi ir iedvesmas apsīkums..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.