Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dojo spēle
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Tigra2
Ta man orkus novērtēt vai ne?
Ak jā, Es piedalos nākamajā izaicinājumā, jo tas ir vienkārši interesants... visi zin. ka bruņu jautājumā neesmu iipaš specs.
Keydan
Kur ir JUSU elfi??? biggrin.gif
Cowkiller
man ir probleemas ar skenera dabuushanu sad.gif , tomeer driiz jau buss! wink.gif
Tigra2
Njuu, postojiet tak iekšā.. viss apnika gaidiit....
Ielikshu pirmaa, bet pameegjiniet tik neielikt.
Nedaudz, tiešām nedaudz, apstrādāju photoshop, savādāk tak man nav nekādu cerību pret tām uuberbruņām ko būsiet sazīmējuši.
IPB Image
okeei, nohaltuureets ar backgraund and egverything, still, shis nav mans topics, so nevaig paaraak daudz kritikas.
Tāks, ziimeejusmi jaaieposto liidz piektdienas 00:00 ,aka ceturtdien.
Šoreiz uzvareetaaju noteiks Kikyou
Keydan
IPB Image

IPB Image

Man pitika laigalai uszimet 2 elfus... manupra sejasizdevas bet otrai neizdevas gurni... sad.gif
Cowkiller
milziigs sorry par nokaveeshanos, juus jau zinat labs naak ar gaidiishanu!
IPB Image
Keydan
Cow... atkal ļoti isas kajas... tas laikam nav elfs bet dwarfs...

Speaking about dwarfs...
Nakamajs dojo bus dwarfu zimešana. Klasiskie Dwarfi... jebkura veida... lidz trešdenai? ph34r.gif
Misa
elfiki visiem ir smuki ,big brother izskataas ka iegūldīja visvairāk darba, taa kaa sanaaca wispaar super smuki smile.giftā daksha ir cool!
keydanam pirmajā ziimeejumā brunjas ir labas , gluži kā sambrero(meksikāņu cepure)....un cowkillerzam diadēma kaa mis globei smile.gif
Ļoti man patīk šie darbiņi ^^.
Cowkiller
heehehe man scaneris nebuus pieejams 2 nedeeljas... sad.gif
tapeec iztiksiet ar to ko neesmu vell ielicis! laugh.gif
Kikyou
QUOTE(Tigra2 @ Dec 20 2006, 21:59) *

Šoreiz uzvareetaaju noteiks Kikyou

No. Just, NO.
Tigra2
ou maaan... okei...
Viss jaadara pashai .... sleep.gif
tāks:
Tigra - darbs prosta klass, bet diskvalifcēts, pārāk kruts priekš šī topica XDD (da nee, vnk esmu galvenais tiesnesis, nevaru piedaliities, sacensiibas ar mani notiks veelaak uhuhuhuhuhuu...ja vien, dojo turpinaas dziivot ^^)

Keydan - Lieliski apvienots izstrādājums ar skaistu seju.

Cowkiller - Bruņas ir cool, bet vinja ir ne-kawaii...vaig buut formiigaakai...un maigaaku sejinju, vismaz pēc manām domām.

Tātad uzvarētājs ir Keydan!
IPB Image

Un par zombijiem... (tas tak arī ir vērtējams, ne?)
Ar šo gan bij grūti... keydanam un cowkilleram orki ir kinda.. soo... orky; lilionam orks izskataas vairāk pēc elfa. Tādi laikam būtu bijuši orki, ja Gurķim(es tā to mūzi saucu.. hints no nākošā paint-comiksa) būtu bijusi vēlme izveidot kautko ne tikai speciigu, bet arii smuku...shamais tak tomēr veidoja tos ar noluuku dabuut sev armiju ar anti-elfiem, kas speetu elfus pieveikt. Tomēr tā nebija...

Un uzvarētājs ir.. ieveliet elpu...
Cowkiller.
Darbi gan keydanam, gan cowkilleram bija viereizēji, tomēr backgraund un sižetskums deva lielu bonusu cowkilleram. Likās, ka tā varēt būt ilustrācija kādai orku grāmatai... mm...
(njaa...slinkums veidot kartinju, tomēr tituls tiks piešķirts)

Taison
un naskoshais izaicinajums? rolleyes.gif
Keydan
Es jau teicu... ta ka mums pedejo laiku ir tikai "fentesy" darbi var ari DWARFUs nszimet, lidz trešdienai!
Parasti dwarfi, M vai W - vienalga, ar bardam, cirvim... tradicionali dwarfi!

Viesie ar to ir miera?
Tigra2
Njek njek, dwarfi... ir okei, arii tiks veerteets, tachu tiem, kam fantasy nav taa stipraakaa puse ielikshu nelielu izaicinaajumu...
Jāuzzīmē sevi, bet ne tas ko parasti redz citi, uzzīmējiet savu vistumšāko būtību...
Zini, dažkārt skatoties spogulī tu redzi kautko tādu, kas liek tev izbīties līdz sirds dziļumiem, bet atkal paskatoties viss ir okei. Dažkārt tas Es seko un neliek mierā. Tas ir viens Es, no kura ir bail...parasti tieši šis Es ir vislielākās konkrētā cilvēka bailes.
Tātad ir skaidrs, ko es prasu.. uzzīmējiet to, kas jūs biedē no pašiem sirds dziļumiem...
Un par šīm bailēm, teikšu tā... Tas ir masterklases uzdevums, uzvareetaajs dabuus masterkartiiti, ja vien darbs buus tiešām uuber...
laiks... pamatiigs un nopietns darbs, tāpēc gatavam jaabuut 10.janvārī... (es arī šo zīmēšu... pie tam uz papīra, ne datorā... ^^, bet riktiigi gan, ar kraasaasm, lielaa formaataa, n'stuff)
Tomoko
Ou, Tigra, laba ideja.. o.o Ceru, ka sanāks, un ka vienīgā šajā dojo nepiedalīšos XD
Veiksmi visiem, dārlingi! ^^
The Light of Hope
drosh vien es te nedrikstu piedalities, cik es sapratu... (kur nu veel ar manaam ziimeesanas prasmeem ^^) bet es meeginaashu...
taatad tu gribi, tigra, lai es sevi ziimeeju taadu, kaadu redzu visdrausmiigaak?
ok, tad ziimeeshu taadu kaa no riita pamozhos - viena acu zilite ir lielaka par otru, mati kaa elvisam preslijam, deguns it ka ar boksera cimdu sasists... biggrin.gif vel neskatoties uz to, ka lupas bus saspraagaajushaas, gribeesies dzert, un izskatiishos dusmiigi.. .ak.. pec mana zimejuma jus droshi vien neguleeesiet 2 naktis... dazhi aiz reeks, dazhi aiz baileem closedeyes.gif

JUUS PASHI TAA GRIBEEJAAT hahahah
Keydan
Es ari kko tadu uszimešu...
Es ka "Scion of Darknes"... khehehe...
Cowkiller
man no sevis nav bail, tomeer labpraat uzzimeeshu savu Tumšo (lielaako, preciizaak 69%) pusi. ph34r.gif
darbu nekraashoshu, buus melnbalts!
beidzot uzdevums kas tieshaam mani ieintreseejis...
The Light of Hope
tigra, kaa var piedaliities tavaa speelee?? vienkarshi ziimeet, vai arii tur kaut kur jaapierakstaas un tml?
Tigra2
jopcik popcik, piedalaas visi, kas grib ^^
-------btw shito varees izmantot CO artbookaa------------
Sushi
Heh, nu, cerams, kad nokljushu majas, uzzimeshu kaut ko. Jap, shis uzdevums mani ir ieinteresejis. Vispirms kadas 10 min pasedeshu kresla un padomashu, no ka man ir bail, kas mani biede... un ja.. tad arii sedishos pie kompinieka un SAAKSHU. Bet, kad tas bus, nezinu. Ceru, ka tas notiks lidz 10. janvarim (bet laiks jau vel ir smile.gif )
Tjaa.. varbut tomer piespiedishu teti ieskanet un zimeshu ar akrila krasam. Ok.. biggrin.gif
Keydan
Khm... smile.gif
Es un Cowkiller noleman DOJO zimet robotus.
Rules:
6 dienu laika uszimet JEBKO kas ir saistits ar:
Mecha, mech, robot, golem(mechanical)... smile.gif
Robotam jabut lielam un specigam! laugh.gif
P.S.
Oh... var ari cyborg'us zimet.
Sushi
Nu, tā kā ir jau 9. janvāris, un rīt būs pēdējā diena, ielikšu savu dojo darbiņu ''bailes''.
IPB Image
Nu šis nozīmē, ka es esmu savu baiļu radītājs, veidotājs. Mana iztēle izveido kaut ko briesmīgu un tas mani baida. Patiesībā, man vairs nav bail no saviem izgudrotajiem tēliem.
Un, lūk, daži simboli šinī darbā:
*Smadzenes, kas rēgojas ārā no galvas nozīmē ārprātu.
*Zirneklis nozīmē kukaiņus, kas, savukārt, nozīmē kaut ko līdzīgu hibrīdam, jo šis zirneklis domāts liels un nereāls.
*Tās trīs jocīgās galvas, kas cenšas mani ''paņemt''/noķert nozīmē, ka manas briesmīgās iedomu būtnes mani vajā (prātā, domās.. iztēlē XD)
*Spārns nozīmē bailes no brīvības zaudēšanas.
*Zirnekļu tīkls šeit saprotams arī kā tunelis, kā var redzēt. Un sanāk, ka fons ir diezgan nesakarīgs, bet tas ir labi. Pa to tuneli, iespējams, ir aizgājusi jau daļa no mana prātiņa biggrin.gif
Mimi
baigi uuberkruti, sushi wink.gif vieniigais, tas neizskataas loti bailiigi, bet ja godiigi, tas mani iepriecina... happy.gif es gan izpratu nedaudz savaadaak - ir jaauzziimee taadu sevi, kas tevi biedee... nu es varbuut riitdien ielikshu, man nav pabeigts veel happy.gif sushi respect - kur tu to kraasoji, PS?
Shatako
Sushi tev tiešām labi snāk!Atliek cerēt ka tas ir iedzimts!
Storm
Iskataas gan ka praatinja pietiek, lai uztaisiitu tiesaam smuku darbinju laugh.gif Esi loti smalki izstraadaajusi rolleyes.gif Ziimeejot savas bailes manuprat tu atstaaj lielu dalju no vijaam uz papiira taapeec taas paliek mazaak tongue.gif wink.gif

P.S Man arii dzkaart liekas ka juudzos xD, so it's just normal biggrin.gif
Keydan
IPB Image
Tads arprats! tongue.gif
"Dark prince whose wishes and hopes are took away along with his crown."
Cowkiller
man ir uzziimeet tachu manam koleegjim ir probleemas ar skeneri
luuudzu pagaidat maniiii!!!!! sad.gif
Keydan
smile.gif
QUOTE(Cowkiller @ Jan 11 2007, 20:19) *

man ir uzziimeet tachu manam koleegjim ir probleemas ar skeneri
luuudzu pagaidat maniiii!!!!! sad.gif

Yo Cowkiller! Neaizmirst! Rittdin ir pedeja dina lai ielikt to Dojo-robotu!!!
Tomoko
Damn. Es tikai tagad sapratu, ka mans darbs nav tāds.. Briesmīgs XD Tas ir pārāk.. Piemīlīgs XD
Bet anyway nav skenera.. Katram gadījumam mēģināšu ieskenēt.. ~.~
Cowkiller
mans draugs pacentiisies sataisiit skeneri liidz 1dienai sad.gif
Karamele
lol viss iekš dojo tik aktīvi notik, bet es tik zīmeju, bet par slinku lai kko ieliktu netā XD
malači zīmējat. Tomoko~ zini, ka man ir skaneris un tā kā rīt būšu rīgā tad maybe pie tevis varu pieskriet un paņemt viņu ieskanēt? ^^ If ya need just say.
Cowkiller
zinu ka esu nokaveejies tachu ceru ka juus piedosiet...

mana praata tumshais kakts, kuraa sakraajas visas probleemas, kas pleesh vai uz puseem un taam visaam ir atrisinaajums- atsleega! cool.gif
IPB Image
Keydan
Re kads tu esi! biggrin.gif
Man ļoti patik tas rokas!
Cowkiller
te arii mans predator robots!
IPB Image
Karamele
mana tumšā puse:
IPB Image
zinu, ka termiņš nokavēts un, ka nav pārāk izdevies darbs XD bet tomēr nolēmu iepostot.
Cilveeks
izkraaso to predator robotu!! wink.gif
Tigra2
apsktīju darbiņus, katrs savādāks, katram tak savs stils ne?
Un visdziļaķo iespaidu uz mani atstāja Sushi darbs.Vienreizējs izstrādājums, sevis, kā ārprātīgās attēlojums. Pie tam uztvert to burtiski,parādīt to kā vārdu spēli, lai izceltu nozīmi.
Ār - prāts.

Suši ir visizteiksmīgāk parādījusi to savas būtības daļu, kas viņu biedē, sevi kā ārprātīgo. AR savu zīmējumu viņa attēloja to, kas ir viņā iekšā. Un to, piedodiet, es nevaru nenovērtēt kā kautko vienreizēju.

Suši iegūst pirmo šīs spēles Mastercard:
IPB Image
Redzat vienu nelielu īpatnību? mastercardos tiek ielikta tās pirmā ieguvēja uzvarējusī bilde.
Ja šī spēle aizies tālāk tad nākotnē tas būs liels gods.

Jāatzīst, ka pēdējā laikā spēle nav tik aktīva kā agrāk, jo nav manas klātbūtnes vairs tik daudz. Tomēr Keydan un Cowkiller izrāda lielu aktivitāti, paldies viņiem par to.

Atgādinu, ka vasarā notiks viens vai divi dojo turniiri un iespējams arī pavasarī kādas CO sanāksmes laikā.

Keydan
IPB Image
gandriz aizmirsu! Šeit mans robots! smile.gif
Asuka
tigra nākošo uzdevumu....(mans ar grib pamēģināt) kautko tumšu ^^
Keydan
QUOTE(Asuka @ Jan 18 2007, 23:22) *

tigra nākošo uzdevumu....(mans ar grib pamēģināt) kautko tumšu ^^

Tumšu? Intersanti... Kada veida? smile.gif
Tenma
hm... kur varētu sadzīt skeneri? Ok, beidzot jāsāk kko mēģināt... Tomēr stipri reālistiski sanāk...
Mimi
Mans piedāvājums. Droši vien jums nepatiks, bet nu ja jau tigra neko nesaka... Izlasiet.

"Eola sajuta, ka pagraba skapja durvis ar mokošu skaņu veras vaļā. Un viņa pēkšņi ieraudzīju skapī galvaskausu, kuru nekad neredzēja. Viņa nāca tuvāk. Tuvāk. Un tuvāk. Iestājās klusums. Bet no kurienes nāca šī elpa? Eola pagriezās, un iespiedzās. Stūrī gulēja..." (Fragments no manas grāmatas).

Tā, uzzīmējiet ilustrāciju, kaut ko tumšu. Lai tigra vērtē... wink.gif
Asuka
IPB Image
tas ir mans zīmējums. nav īpaši tumšs, bet es centos ^^
sorry par izmēru dry.gif
Mimi
Woohoo... forsha ideja... peec tam, kad citi iepostos, ielikshu iisto ziimeejumu. Nu kas tur iisti guleeja, kaa bija man. Bet tigra tach jebkuraa gadiijumaa veertees peec taa, cik labi uzziimeeja, taa kaa man nav uz ko cereet ar savu ziimeeshanas prasmi! XD
Tigra2
Ideja cool. Visai interesanti un darbs sho to atklāj par cilvēku, jo nenoteikts un ļauj cilvēkam parādīt savu domu gaitu. Varēšu labāk iepazīt. :3
Jānoliek laika limits.
mm, darbinjsh interesants soo... liidz 22.01.2007 ceru, ka paspēs.
Tigra2
IPB Image
okei, sorry par doublepost.
Mana versija šim turpinājumam. O jaa, tas ir tumši... O.O par ļoti...
Mimi
QUOTE(Tigra2 @ Jan 20 2007, 21:43) *

IPB Image
okei, sorry par doublepost.
Mana versija šim turpinājumam. O jaa, tas ir tumši... O.O par ļoti...

*reec par to chibiiti augshaa* nu jaa, hahhaha......
Asuka
tigra.....tur ir stingi? atvaino bet es tu redzu pantalonus *uzliek brilles un cenšas kaut ko saskatīt*
Cowkiller
kr4 liidz 22 janvaarim?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.