Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dojo spēle
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Tigra2
okei, man visi par to virsuu brauc, tad ieveerteeshu ar.
Master liimeni ziimeejumos pagaidaam nemanu taaapeec tikai parastaas kartiites.(To painful dojo es turpinaashu ignoreet muuzjam, to nemaz netaisos veertet) bet sho evil darbu gan:

Original evil < - Isabel Carmin fon edelhain
Izskataas visljaunaakais, nju tiešām... pie tam viskrutaak izstraadaats. ^^
Bez komentiem. the best.
muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhhahahahahaaaa...

nākamā tēma no Tigras puses:

Klauni
Skaisti, kroplīgi, resni, tievi, mākslinieciski, banaali...
Vispār viņi ir visādi, tādi ir arī starp mums, cilvēciņi, kas nebaidās teikt visu, kas uz mēles. Tomēr, nekad nepārkāpj robežas un nesāpina sirsniņas.
Vai tomēr.... saka maz tomeer ievaino dziļi.
Vispār prasu jums klaunus. Iz dzīves vai no cirka. Vienalga no kurienes, ka tikai pāris klasiskās iezīmes.
Sniegbalta āda, sarkani mati.
Vispār gaidu liidz naakampirmdienai, tomeer, laiks ir liidz tam kameer ielieku veerteejumu. Ja izdomaaju neveerteet kaadu nedeelju, tad nedeelja laika jums bonusaa.
Master liimmenis un parastais liimenis. Kādu dabūsiet, atkarīgs no pašiem.

Cowkiller
looool tigra nezin klaunus lol tongue.gif
http://www.youtube.com/watch?v=9bE5hE89vTk
Kikyou
QUOTE(Tigra2 @ Mar 19 2007, 23:05) *

(To painful dojo es turpinaashu ignoreet muuzjam, to nemaz netaisos veertet)

Brīnišķīgi... >_>;
Ami

Hmm... labi. būs jāsāk zīmēt klauni... man pat ienāca prātā idejas... bāc, es veselu mūžību neesu redzējusi klaunus... kas tad ir uzvarētājs tais īvil darbos? o_O
Cowkiller
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Mar 18 2007, 19:04) *

IPB Image

speej iedomaaties???
šIS TE!
Ami
Āaa. Tas žurkveidīgais kaķis... :I
Asuka
nu cowkiller nepārdzīvo tik ļoti savu sakāvi. šis zīmējums ir ļoti labā kvalitātē, un ir ļoti labs ēnojums. man patīk~
Mimi
Hmm. kāpēc neviens neliek klaunus? o_õ
Keydan
Oh! I forgot! Man kkur karajas viens klaunis...
Karamele
QUOTE(Roserette @ Mar 31 2007, 16:20) *

Hmm. kāpēc neviens neliek klaunus? o_õ

tādēļ, ka šī dojo spēle sāk palikt neaktīva.

btw Isabel darbs tiešām pelnījis uzvarēt XD snapping cat.
lilion
Da labi, tērmiņs ir pārtērēts. Bet šeit ir mans darbs. Es esmu bremze

IPB Image
Mimi
Un lapu kunkšķis pārlido pāri šim topikam, gluži kā salmu kamols pāri tuksnešainai pļavai.
Klauns ir ļoti labi uzzīmēts.
Asuka
ļoti interesants klaunītis. man tik tas deguns liekas tāds jocīgs, bet nu ko es te pļurkstu. izstrādāts ļoti labi, patīk ačes. tas laikam viss..
Tigra varētu kādu jaunu uzdevumu izdomāt (vai arī kāds cits)..
Mimi
Yupp! Tigra, jaunu uzdevumu, luudzu! A__A
Shoreiz es nopietni ziimeeshu, nevis kaa vienmeer, apbriinoshu tavu fantaaziju XD.
lilion
Par degunu pati zinu pašausmīgs. dry.gif Taču , ja salīdzinā, kā es zīmēju agrāk.
TIGRA ļaujie fantāzijai, kaut vai būtu jāzīmē istabene, kas grauž riepu, galugalā tādus darbus ir intresentāk zīmēt.

P>S> Ienīstu klaunus. laugh.gif
Keydan
Laikam ir vajadziga jauna dojo spele?
Tigra! Anybody! Jaunu temu!
Mimi
Zīmējam lelles. Porcelāna. Tādas smukas, glītas, un kuru skatienā var iemīlēties uz mūžu. Atceraties, Tigras fanficu? A_A Es gribētu...
Tramvajs
Zīmējat teletūbijus? Lūdzu. ^^
Keydan
QUOTE(Roserette @ Apr 30 2007, 21:12) *

Zīmējam lelles. Porcelāna. Tādas smukas, glītas, un kuru skatienā var iemīlēties uz mūžu. Atceraties, Tigras fanficu? A_A Es gribētu...

Uuuuu.... lelles butu kkas jauns!!! Ja piedalisies airak par 3 cilvekiem tad varesim zimet lelles! smile.gif
Asuka
I'm in! par lellēm! bet var zīmēt jebkādas lelles vaine..
a datums - nenoteikts paliks?
Mimi
QUOTE(Asuka @ May 1 2007, 13:55) *

I'm in! par lellēm! bet var zīmēt jebkādas lelles vaine..
a datums - nenoteikts paliks?

zīmējam līdz pat jūnijam! Jo piemēram tiem, kas iet 6. klasē (t.b. man,) ir eksāmeni un ieskaites.. pē. Nu domāju, ka tāpat tik ātri neviens neuzzīmēs, un lellītes tak rullē, jābūt smukām A_A.
Jēēe, mēs zīmesim lellītes!
Tātad, līdz 1. jūnijam? Vai arī agrāk?
Jap, zimējam jebkādas lellītes, (cerams neviens netaisās zīmēt bārbijas? laugh.gif)
Kikyou
Es par riepu grauzošām istabenēm. ._.
Melisa
Zīmēšu lelli. smile.gif
Tomoko
Manuprāt vispār vajadzētu vēlāk, jo teiksim 9.-12 klasniekiem ieskaites ir līdz kādam jūnija vidum. Ne visiem skola beidas 31. jūnijā!
Pati nezinu vai piedalīšos. It kā gribās, bet nav idejas, ko zīmēt.
Cowkiller
QUOTE(Tomoko @ May 25 2007, 11:36) *

Manuprāt vispār vajadzētu vēlāk, jo teiksim 9.-12 klasniekiem ieskaites ir līdz kādam jūnija vidum
Pati nezinu vai piedalīšos. It kā gribās, bet nav idejas, ko zīmēt.

ieskaites beidzas ja nemaldos 7. junijaa un neuztraucaties 9.-12. leliites neziimee mad.gif
vnk izmetiet no galvas ideju par lelliiteem, jo neveelos savaam uzvaraam pievienot tik nicinoshu kartiiti: "leliite"
P.S. nu kaa? pietiekoshi iedomiigi taadam kaa es...
Asuka
QUOTE(Keydan @ May 1 2007, 00:18) *

QUOTE(Roserette @ Apr 30 2007, 21:12) *

Uuuuu.... lelles butu kkas jauns!!! Ja piedalisies airak par 3 cilvekiem tad varesim zimet lelles! smile.gif

nu teiksim mūsu skolā lielajiem ieskaites beidzas 31. 05.
un sadist - kurš teica ka tu uzvarēsi? (varu derēt, ka nē.) XD
pierādi. un nekas netikis mainīts, jo izlasi (augšā) :)trīs cilvēki ir? ir, tātad zīmējam lelles. un viss.
Cowkiller
man tev nekas nav jaapieraada, ja gribi pieraadiijumus paskaties manaa galerijaa, tur ir vairaak kaa tu speej panest... tongue.gif
juus izveelaties uzdevumus, kurus jums ir viegli izpildiit, tik pat labi es vareetu piedaavaat uzziimeet predatoru dry.gif , bet es to nedariishu, jo zinu, ka taa buutu viegla uzvara...

luudziet dievu, lai es neuzvareetu! cool.gif
Mimi
you know, cowkiller, tev neviens neliek zīmēt, un nevienam lkm nav arī tādas karstas vēlmes un tieksmes ieraudzīt tavu mega darbu. Laikam tu vien zini lelles kā bārbijas, kuras spēri nost mazajām meitenēm no smilškastes, cik vienmuļi. dry.gif
te tika piedāvāts zīmēt jebkādas - porcelāna, ar tukšu skatienu, staltas, mīkstas, lielas, mazas. nav svarīgi... Lelles tikai rāda to, ka tas ir mazs cilvēks, nedzīvs cilvēks... kurā tomēr var ieķerties ar skatienu.
tavus predatorus (jeb robotus, neesmu īsti ieinteresēta) jau vienreiz zīmēja dojo spēlē. to arī nevēlējās visi, bet citi prost klusēja un viss. negribēja - nezīmēja. ne vienmēr taču jāzīmē tavi roboti, jo dažus tie vnk neinteresē.
tev neviens neprasa un, kas vēl vairāk, neliek zīmēt. tavs komentārs te nav iederīgs.
piedod, bet es saku, ko domāju, mani vnk dažbrīd izgrūž no sliedēm cilvēki, kuri pamazām sāk slimot ar zvaigžņu slimību.
Cowkiller
QUOTE(Roserette @ May 26 2007, 16:24) *

you know, cowkiller, tev neviens neliek zīmēt

un man likaas ka dojo ir kaa izaicinaajums, taapeec es pienjemu izaicinaajumu vai uzdevumu! dry.gif
Lelles tikai rāda to, ka tas ir mazs cilvēks, nedzīvs cilvēks...

woooooooov nebrauc graavii lelles jau nav liiiķi...
cilvēki, kuri pamazām sāk slimot ar zvaigžņu slimību.

atziishos es esmu slims... ...ar iesnaam laugh.gif tongue.gif biggrin.gif

tu laikam negribi lai es ziimeeju...
Karamele
Cowkiller, tik tiešām piepūli kādreiz savas degradējušās smadzenes (ja tev tādas ir) domāt kaut vai minimāli, un vari ar savu izlutināto patmīlību noslaucīt pakaļu.

Par dojo uzdevumu jāsaka, ka labrāt piedališos un ja sanāks laiks tad uzzīmēšu. ^^ skola un kontroldarbi man ir beikušies un laika būs daudz =w=
jāatdzīvina takš šitā dojo spēle arī man.
Kikyou
Cowkiller.... EJ KĀST LOL!
Nē, nopietni, ja negribi, neviens tevi te netur, nevienam tevi te nevajag. Kaut gan tas mums tāpat ir skaidrs, ka tu arī nevarētu neko tamlīdzīgu dabūt gatavu, jo tas vienkārši nav tavā stilā.
Cowkiller
bet protams, nodirst ir vieglaak nekaa pacensties saprast... biggrin.gif
ooop blink.gif did i said that, never mind.
ar nepacietiibu gaidiishu juusu lelliites! laugh.gif biggrin.gif laugh.gif

paldies juus man devaat veel lielaaku velmi uzvareet.
Isabel Carmin fon Edelhain
Silti iesaku (un tas vēl tiek maigi teikts) kādam nokaisties no mākoņiem, citādi vēl aplauzisies un smagāk nekā Evil character dojo raundā.

p.s it kā tu spētu ko vairāk par saviem predatoriem.

______________________________________________________-

Derētu to datumu bik pagarināt maksimums uz nedēļu vai divām, spriežot pēc patreizējās aktivitates. Un varbūt ko pamēģināšu ar
Mimi
Nestrīdieties, cilvēki, nevajag. A.A Cowkiller, zīmē savus predatorus vien, vienmuļi, bet tev sanāk... Un, ja nevēlies, vispār nepiedalies.

Te jau sākās ritīgais spamu čats... xP Ok.... es jau arī aizmirsu par tām lellēm, pagarinam līdz... ai, nu es izdomāju - kad uzzīmēs pirmais dalībnieks, tad nākamajiem ir vēl 2 nedēļas laika... wink.gif
Tigra2
Lelles... darbu iesniegt līdz 1.jūlijam, laika daudz.

tā... lelles ir dažādu veidu.
vistradicionālākās ir porcelāna:
IPB Image
Tad vēl ir cilvēcīgās lelles, cilvēki kā lelles:
http://otaku.lv/uploads/20070105_366_indigo023_copy.png

un tad vēl manekeni, marionetes, hotj bārbijas. ~.~
Cilvēku atdarinošas, cilvēku radītas būtnes, būtībā izsmiekls no cilvēka, idealizēts tēls. Guro lauciņā izmanto cilvēkveidīgās lelles, aka cilvēkus - lelles. Lellēm parasti raksturīgas bezemociju acis un liegs smaidiņš. Vai vnk maiga sejas izteiksme ar uz augšu parautiem lūpu kaktiņiem. Skulptūras un vaska figūras arī varam uzskatīt par lellēm.

Būtībā katra laikmeta lellēm ir savs storijs apakšā. lelles pauž ideālus.

Porcelāna lelles
IPB Image
ir neatņemama jaunības kulta sastāvdaļa. Sērās par pagājušiem lolitas laikiem, sievietes ģerbjas kā lelles un cenšas izskatīties jaunākas.

Bārbijas
IPB Image ir pirms pāris gadiem uzpeldējušais ideālās sievietes tēls, ar parametriem 90:60:90 . Kaudzīte jaunu meiteņu ņēma sev barbiju par paraugu un jutās galīgi garām, ja... māte daba to neatļāva (īsāks augums, nepareizi veidota seja, ne tādi mati utt lika meitenēm slīgt depresijā, anoreksijā utt :cool.gif

IPB Image
Manekeni pauž mūsdienām raksturīga standarta ķermeņa paraugu. M izmērs. Medium. depresijā dzen tikai dumus shvainus. ._.

IPB Image
Marionetes, izmantotas dažādos uzvedumos. Izteikts pakļaušanās ideāls. Pakļaujas tikai tam, kas māk tās vadīt, aka tikai krutajiem. Ironiskas, smaidošas, bezsejainas, bezacainas būtnes, kas kustas pēc sava pavēlnieka pūstās stabules.

Vaska figūras ir cilvēka iemūžinātais tēls, bez dzīvības acīs.

Skulptūras pauž visai senu laiku ideālus. Grieķu skulptūras izcili to parāda. Arhaiskais periods vistiešāk, kurosi un koras, cilvēkveidīgie dievi, idealizēts ķermenis, viena veida sejas ar arhaisko smaidu, kas nepauž nekādas emocijas. tieši šis arhaiskais smaiids bieži vien raksturīgs cilvēkiem - lellēm.
IPB ImageIPB Image
Klasiskais periods ar atlētisko skaistumu, daudzi nop mums grieķu skulptūras saista tieši ar šī perioda skulptūrām, mīrona diska metējs utt.
IPB Image
Tad vēl hellēniskais periods, pārāk gari, izstiepti cilvēki, pārāk slaidi. Atkal lelles. Vienīgā krutā skulptūra no šī laika man liekas Lakoona grupa :B Patīk arī storyline apakšā. ^.^
IPB Image

nu labs i. baigšu spamot. visiem skaidrs, kas jāzīmē?
Lelles, veidu - tiešām daudz, katrs var piemeklēt savām spējām atbilstošāko.

soo... gaidu līdz 1 jūlijam. Laika pietiekami.
Cowkiller
ehh riit pedeejaa diena lai postotu ziimeejumus...
tas nav buratiino bez deguna!!! laugh.gif
IPB Image
Shot at 2007-06-30
es ceru ka saprotat to kaapeec taa ir izkraasota un paareejie nee, un kaapeec vinjas strikjiishi ir sarauti, un kaapeec vinjai no pirksta aug zarinjsh kaut arii vinja ir tikai lelle... cool.gif
Pakkun
labi. ļoti labi. zīmējums ar nepārspējamu dvašu(auru) rolleyes.gif tiešām izcili, manuprāt. šaubos vai kāds pārspēs..
ļoti, ļoti, ļoti patīk ideja, izstrādājums diezgan askētisks, bet efekts ir panākts ūberākais! manuprāt, tieši ar to zariņu. (un tā radās enti tongue.gif)
p.s. cowkiller ir pele? biggrin.gif
tev kādā izmērā tas zīmējums oriģinālā ir?
Cowkiller
liels izmeers...
bet ja tu domaa cik liels uz papiira, tad A4(taads kaadu tu redzi uz datora)
Keydan
IPB Image

Mans golems...
Bija ari lelle... bet zimet lelles nav mans stils, vakar atcerejos ka šodien "DeadLine" un uszimeju šito te Golemu (a.k.a. Schwarzenegger)!
Asuka
IPB Image
mana lellīte. trusīši vienmēr bijuši labie smile.gif
Mimi
Jēē. Jau trīs darbi, un es pat izvēlējos to starpā savu simpātiju ^_~
Lūdzu pagaidīt mani, mans gandrīz vai pabeigts, bēēt, bail, ka nepaspēšu, tā kā, lūdzu, nesodiet līdz rītdienai! XD
Cowkiller
Ak dievs! ohmy.gif vesels meenesis laika un tie trulie striidi par uzdevumu un beigu beigaas es ar keydan vieniigie iepostojaam! biggrin.gif tagad tigrai jaaizveelas uzvareetaajs...

Pakkun
QUOTE(Cowkiller @ Jul 2 2007, 16:58) *

Ak dievs! ohmy.gif vesels meenesis laika un tie trulie striidi par uzdevumu un beigu beigaas es ar keydan vieniigie iepostojaam! biggrin.gif tagad tigrai jaaizveelas uzvareetaajs...

neaizmirsti, Asuka savu arī pievienoja biggrin.gif
mana balss joprojām paliek pie Cowkiller darba, jo Keydan'a nav tik ekspresīvs, bet Asuka's darbā viss pārējais novērš uzmanību no teorētiski centrālā tēla - lelles.
Mimi
Personally, es vnk aizmirsu par šito dojo biggrin.gif + atcerējos tikai aizvakar, un mēģināju kko uzzīmēt, bet nekas īsti nesanāca, un at last slinkums pārvarēja visu, un es devos satikties ar draugiem XD
exile
pa meenesi vareejaat arii labaak uzziimeet! Bet ko lai saka shajaa reizee izskataas ka cowkillerim nav iisti konkurences - vieniigajam darbs izskataas kautcik pabeigts!
Mimi
Piekrītu exilam... Strīdējāmies, strīdējāmies, cowkillers buntoja par lellēm, mēs buntojām par viņu, un galu galā viņš uzzīmēja, un laikam diezgan labi... ^_~

Kaut gan, jāsaka, pēdējā laikā dojo ir daudz sliktāks nekā tas bija iepriekš... mazāk aktīvs. Piemēram, salīdzinām sākumu - laiks - 2h, dalībnieki - 2. Un tā bija interesantāk... Laikam viss ir tāds dēļ tā, ka uzdevumi ir pārāk ilgi un gari,,, Nezinu... wink.gif

Cowkillera darbs izskatās pabeigts, un arī marionete viņam ir forša... Un visvairāk kā lelle. Bet es nevaru atturēties no tiem Asukas vijīgiem foniem un mīļiem zaķīšiem ^^. Visu noteiks Tigra.. xD
Tigra2
Okeeeeeei, es te atnaacu iecholeet, kas notiek un sapratu tikai vienu...
cowkiller=victor
tas ta viss...

keei, naakamais briivaa teema... ielieciet kautko smuku... XD okei, es toch esmu dzimusi vizuaalaas maakslas skolotaajam, kas neko nemaaca un dzer teeju stundu laikaa.

Isabel Carmin fon Edelhain
Vakar braucot majās, pratā iešāvās viena ideja šīs spēles sakrā. Vakar braucot majās iedomājos, Dijo ir pamiris un sagribējās nedaudz pakustināt soo... ierosinu uzzīmēt darbu par tēmu - evil may be beautiful t.i ļaunais tēls, kam jābūt skaistam un valdzinošam nevis, kā vairums iedomājas, ka ļauns var but tik neglīts. Laiks lidz mēneša beigām.
Cowkiller
im in! biggrin.gif
Asuka
Jā, par šo domu mēr ar Isu autobusā spriedām.
ok, tad laikam mans ar piesakās. +
yēy, daudz laika dots. tas labi. tik tā maz cilvēku atkal būs. tas ir paredzams.
(atceroties pēdējo dojo) nu tad vēlu veiksmi visiem dalībniekiem. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.