Te nu es iekāpšu komentēt, jo tu acīmredzami saproti, ko tu dari. ^^
Es par ēnām gribēju pateikt varbūt turpmāk noderēs~
No koka krīt forša ēna. Ja tu tur taisīji baigo ēnu, tad visur citur arī varēji pieturēties pie konkrētās ēnas, būtu tāds vienojošs elements. Skatoties pēc koka ēnas, spīd laikam riktīgi spēcīga saule.
Ar to ēnu ir vēl tāda lieta, ka - koks atrodas tālu no zemes. Pie pašas koka saknes, uz tās klints viss ir kārtībā, bet jo tālāk tā ēna iet, jo bālāka un izplūdušāka tā kļūst, tai vairs nav tik konkrētas līnijas.
Un tev sanācis tieši pretēji - meitene, kas ir tik tuvu konkrētai virsmai - viņai ēnas ir pavisam izplūdušas un gaišas, lai gan vajadzētu būt konkrētām.
Kad tev istabā ir ieslēgta gaisma, pieliekot roku tuvāk galdam redzēt var konkrētu siluetu, bet kad attālini roku, tā ēna sāk palikt neskaidrāka. To cenšos paskaidrot.
Bet šī nav nekāda kritika, es vienkārši pastāstu, ko pati esmu arī ievērojusi laika gaitā un mēģinājusi balansēt to savos darbos, jo man neviens kārtīgi nepabakstīja ar pirkstu, ka tā tam esot jābūt. -.-
Bet kopumā man ļōti patīk abi character'i, tiešām smuki un vēl ideja tik cēla, superr C: