Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cowkiller the same ol` bastard! ^^
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
metaphor
saaku laikam pierast, ka visiem te ir uberiigi darbi! smile.gif mm...man gan labaak patiik izkraasotas, bet gruuta izveele rolleyes.gif
kahi
čusku vajadzēja kustībā, būtu smukāk.un man labāk patīk ordinary, jo krāsojums tāds nekāds. briesmonītis vienkārši super, viņam uz rokām kāds spēlējis desas?
Cowkiller
oi kahi...
atkal iebrauci auzaas! tongue.gif
chuuska tachu jau ir kustiibaa un es netaisu gif bildiites kuras kustaas... dry.gif
Kentaishi
nekrāsotā čūska foršāka. Bet viennozīmīgi-fascinējoši. čūskas vienmēr būs mani apbrīnas objekti.
Pinkpanther
chuuskai laba kustiiba, poza, man patiik kraasotaas chuuskas acis, bet kaapeec neesi izkraasojis visu? a bet tas briesmoniitis taac miiliigs, izskataas, ka vinjam ir karsti. biggrin.gif
Tigra2
Man arī patīk čūskiņas zīmēt... :3
anyway, man nekrāsotā labāk patīk. kļūdas nesaskatu,tā tomēr ir chuuska - pie tam anime-style.:3
Cowkiller
sck on this! biggrin.gif
IPB Image
tas ir viss kas palicis... ohmy.gif
metaphor
wow blink.gif izskataas peec kaut kaadas speeles un zombiji iznaakushi no mirusho riitausmas smile.gif
Catgirl
...un kaut kur savaakshanaas centraa - beigts kustoniitis...tas ir zombijs biggrin.gif
P.s. taa shaujamais, kas ir galvenajam charam driizaak izskataas peec uudenspistoles. man ari taada savlaik bija biggrin.gif
sandzi
lol ta bilde mani jau tie zombiji fascineja bet kad es pamanu 1 cilveks ar 1 pistoli pret armiju zombijeim nu tad ir gals
Cowkiller
there are two choses... and only one way...

1st you die!

2nd you die HARD! cool.gif
Kate
TU ESI SICK! :'O
Cowkiller
vinja skjiet kautkur redzeeta? huh.gif
IPB Image
kahi
es parasti iebraucu rudzos!! (nerunā, ja nezini...)

jā, zombijiem ir vistīrākās izredzes izdzīvot pēc subkultūru pārēdušā maskomānijas upura - mega džeka, kurš man atgādina džoniju depu ala villiju vonku un viņa neuzveicamā infrasarkano staru augstas iedarbības zombijmašīnas ala ''viņi, maitas, tomēr mirst'' - uzbrukuma.

ak, rudzi, rudzi.

meitene, man perosnīgi, ztgādina sakuru no naruķika, tikai jums - džekiem ir tāds paradums - krūšu vietā zīmēt: vai nu mīlzīgus arbūzu pupus, kuriem neredz ne gala ne malas, vai arī divas strīpiņas katru savā pusē. tu izcelies ar otro. dont bother, the same here, on my side, tikai neesmu džeks.

p.s. piemetinu - hieroglifi sanākuši ļoti labi (es: bijis ēģiptes projekta pilntieīgs dalībnieks, ko var apliecināt ar desmit lpp garu prezentdarbu un paputējušu kaķa kostīmu, kuru vilku skolas izrādē kā faraona pilntiesīgs mīlulis un varu galvot par visu, ko saku šajā jautājumā).
Cowkiller
ok tu ESI vientuļa...

naakamnedeelj dabuusiet robotus! laugh.gif
sandzi
taja egiptiesu zimejuma tas sienas glezonojumi ir loti izsmelosi viss labakas kur tas keks ar steku prasa kautko no lauciniekiem un tie vinu pasuta biggrin.gif
metaphor
viss labakas kur tas keks ar steku prasa kautko no lauciniekiem un tie vinu pasuta

biggrin.gif man laikam labaak patiik. kaa tas dzeks plavaa lasa pukjiites biggrin.gif
Kate
Meitene smuka ir, zīmē vairāk meitenes! >:o
TIkai man tie tur zīmējumi aizmugurē ņipatīk, varēji jau kādu piramīduvstuksnesisuntāturplutõnijgalvuar :'D
Cowkiller
oke te ir ANBU (naruto)
IPB Image
Dranzer_g
Dazas detaljas tiesaam REAALAS cool.gif , nu bet nezinu - taas rokas kautkaadas knapi dziivas(paaraak mazas) - izskataas, ka driiz paarluuziis. Galva mazliet pagriezta, bet matu apaksdalja taadaa gadiijumaa man iisti nepatiik - kautkaa netaa tie mati - izskataas ,ka tie saakas mugurkaula skriemelju labajaa pusee ...

nu bet taas jau tikai manas domas...
exile
A vari paartaisiit meitenei acis uz vairaak egiptiskaam? Tad buutu baigi labi! Peedeejaa darba teels izskataas ka tuuliit nokritiis.
Cowkiller
oke te ir cilveeks kursh izgatavo robotus!
sauksim vinju par Roach...
IPB Image
uz lapas vinjsh ir mazaaks un nav shkjiibs, bet rupuc1m taa vnk sanaaca...
ReD_FoXy
Jā, būtu jauki ja darbu varētu novērtēt skatoties uz to TAISNI.
metaphor
var jau buut ari skibi. mani tas pie netrauce smile.gif man tikaj viena lieta iekrita aciis: rokas ir par iisu. tas laikam ari viss. tev patiesam izdodas labi zimet. iemacisi? wink.gif
kahi
rokas ir ne tikai par īsu, bet arī plaukstas ir par mazu. īpaši simpatizē verķis viņa rokās, diemžēl, nemāku to definēt.
ReD_FoXy
Rokas, starpcitu, nav par īsu. Nu labi, varbūt mazliet ir, bet nav tik traki. Bet plaukstas ir par mazu, tas nav melots.
Sorrow
nu pirmkārt jautās rokas nav vienādas...
Viena noteikt ir pārāk īsa ar pārāk mazu plaukstu...
Otra patiesībā ir tīri normāla..

vispār Cowkillwr tu tiešām zīmē pietikami labi, tu tos darbus varētu arī pakrāsot, jo kaut arī katrā ir kaut kas cits, viņi visi ir vienādi (ne jau tieša nozīmē)
Tas jau baigi labi, ka savs stils izveidojies, bet sāk kļīt neinteresanti...
Cowkiller
kahi- to verkji sauc par roratsleegu...

kraasot nemaaku un es nenoliedzu ,ka mani darbi ir neinteresanti ...
neveelies tu izkraasot?

veel labaaka ideja es ielikshu savu ziimeejumu uz dojo un juus izkraasosiet, bet to veelaak...
Sorrow
kraasot nemaaku un es nenoliedzu

a kapēc neiemācies?
Cowkiller
esmu pabeidzis maakslasskolu ar labu atziimi un nonaacis pie secinaajuma ka izkraasojot darbu tas izskataas peec crap, jo ir siikas detaljas kuras kraasojot pazuud uz pareejaa fona, man nav metaaliski spiidosha ziimulja un taadu kraasu nemaaku uzjaukt.

ja tu maaki labi kraasot tad paraadi man kaa izkraaso kaadu no maniem darbiem(pateiksi kuru un tad es arii izkraasoshu) OK? cool.gif
Sorrow
a kapec tev škiet ka es maku krāsot?
Cowkiller
taapeec ka iemetu aci tavaa galerijaa...
Sorrow
Tad neizmirsti to aci ari apakaļ savakt ka nepazuud...
Labi es piekritu...es izkrāsošu kādu tavu darbu...(tikai ne dotajā brīdī...visu atlikušo Martu man laika būs diezgan maz...iespostot varešu kaut kad Aprīļa sakumā...)
Dranzer_g
Nu man dieagan svaki iet ar kraasosanu - nu bet atlaavos unsure.gif mazliet paekspermenteet ar vienu no taviem darbiem, cerams patiks, jo dazas detaljas es tur nejausi aizmirsu iekraasot un naacaas paari paarkraasot dry.gif nu tas taa - mazam treninjam ....

engoy...

IPB Image

nu tas arii mans kraasojums necilais ...
Klokjvaarpsta
A, no kaada materiaala peec tavaam domaam ir taa kombinzona(!) augshdalja? Nu, paareejais izkraasots pienjemami, bet es zinu, ka tu vari labaak
metaphor
xD izskataas, ka kombinzona augshdalja ir taisiita no celofaana maisina biggrin.gif bet tiiri labi izskraasots. paint shopaa kraasoji? smile.gif nosaakuma orginaalajaa darbaa. - izskatijaas, ka vinam ir cepure. unsure.gif man jau reegojas biggrin.gif
Dranzer_g
QUOTE(metaphor @ Mar 15 2007, 15:29) *

xD izskataas, ka kombinzona augshdalja ir taisiita no celofaana maisina biggrin.gif bet tiiri labi izskraasots. paint shopaa kraasoji? smile.gif nosaakuma orginaalajaa darbaa. - izskatijaas, ka vinam ir cepure. unsure.gif man jau reegojas biggrin.gif

sorry par kljuudaam - taa gadaas, ja darbu 1:00 naktii kraaso - pietam es meiginu to visu CorelDraw izkraasot, bet iistas sajeegas par kraasosanu Coerlii man nava - kads var paskaidrot kaa vins kraaso bildes corelii ( ar kaadu opciju), jo tas kaa kraasoju es ir kriminaali ...
un par kombinzona augsdalju - sory vainiigs - netaa padomaaju - un tajaa briidii biju jau nobesijies no filtriem, ka saaku kautkaadus murgus taisiit ph34r.gif nu nez - savu toposo darbu es centiisos labi izmaaleet, lai vismaz ir uz ko skatiities rolleyes.gif
Cowkiller
mkai...
es sapratu, ka ir cilveeki kas kraaso sliktaak par mani...

tavaa kraasojumaa atklaajas tieshi tas par ko es runaaju: dazhas detaljas kraasojot pazuud! dry.gif
Dranzer_g
taisniiba par detaljaam - nu bet itkaa, ja ir pacietiiba tur nemties, tad var uztaisiit ar visiem siikumiem, bet tas prasiis "mazliet" laika . Nu tapec ir viena lieta, krasojuma un ziimejuma autoram ir jaabut vienam ... taka buus man tikai savi darbi jaakraaso - nemaaku es citiem taisiit(nu sev ariii nepaaraak labi maaku) huh.gif ....

kraasas arii debiilas izveeleejies biju ...
kika-chan
nu anuprāt zīmējumi ir tīri labi happy.gif tikai trnējies krāsot...
Cowkiller
IPB Image
veelaak buus labaaki...
metaphor
labs robots. happy.gif tikaj zhel, ka tik mazs.
Haruka
Ljot labi ziimee man patiik.! happy.gif
Jaa robots patieshaam labs.!
Cowkiller
oke te ir viens masiivaaks robotinjsh...
IPB Image
metaphor
shitais jau ir pabeigts robots? smile.gif detalizēts darbs. cik ilgi tu vinu ziimeeji? baigi patiik. happy.gif zheel tikaj fona nav..
Keydan
Hm! Ļoti labi! Detalizacija uz 10 ballem!
kahi
tie, kuriem ir kājas un rokas man patīk labāk par tiem, kuriem viss karājas kur nu kurais (skat. iepriekšējo zīmējumu) un es pat neprasīšu, kā tev tas sanācis.

vsp, kāpēc man vēl komentēt vajadzētu??
Erik4xp
Viss jau labi un skaisti. Tikai man nenormāli acīs duras tā mini roka!!! Tas īkšķir vispār mikroskopisks. Tas tak ir robots, c'mon zīmē lielākas rokas robotiem!!! Tas 15 nav tak kautkāds mobīlo telefonu firmas darbinieks, kas pie konveijera liek mikroshēmas iekš telefoniem. Godīgi mani satriec tā roka!!!
Par pārējām proporcijām viss OK! laba ideja.

PS. TĀ ROKĀ!!! MANA FOBIJA!!!
Cowkiller
ja buutu gribeejis masiivaakus pirkstus buutu ziimejis tikai 3 un biezus! tongue.gif
tieshi taa arii tie smazie pirksti ir domaati ar vienu roku vinjsh izniicina, bet otra paredzeeta smalkaakiem darbiem(laboshanai,programeeshanai,kodeeshanai un pat adiishanai laugh.gif )

Cowkiller
IPB Image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.