Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cowkiller the same ol` bastard! ^^
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
Cowman
jaa mutansti var buut kroplji ...bet ar tizlaam kjermenja daljaam vinji nevareetu normaali paarvietoties( piem lekt caur stikliem-->saluuztu kauli)
Cowkiller
lol chali tu tak esi slims! tongue.gif

piedod, bet ja nepamaniiji, tad vinjam ir robota kaajas un es pats nezinu kas vinjam veel veederaa ir.
taapeec nestaasti man par to cik funkcionaali ir vai nav mutanti un kiborgi...
Cowman
biggrin.gif hahaha saaksu mest aaraa gudriibas biggrin.gif

BET JA TAAS IR ROBOTA KAAJAS TAD PIE KAA VINJAS IR PIESTIPRINAATAS PIE GALJAS , VAI KAULIEM?.... JA TAA TAD PIE KATRA VINJA SOLJA(KUR NU VEEL SKRIESHANAS) VINJAM GALJA SKJIISTU PA VISAAM PUSEEM smile.gif

hate me!!!!! biggrin.gif
Tenma
QUOTE(FuschichO @ Sep 13 2008, 13:41) *

Lolīgie komenti... heh. Par fembotu varu teikt šo- viena roka izskatās īsāka par otru, nez vai tas ir precīzākai šaušanai. Apmetnis liek domāt par daudzajām amerikāņu filmām, kuras es neesmu skatījusies. Kaut kur lasīju, ka animēs jo sevišķi cieņā ir apmetņi, jo viņi padara kustību izteiksmīgāku, bez tam kruti izskatās, kad viņi bezvējā traki plīvo kopā ar matiem... Un Bafinai tur augšā ir taisnība

mjā, tikai man liekas, ka tie apmetņi (an arī) ir trakoti nepraktiski... it īpaši, ja domāti tikai, lai plivinātos...

to Cowman - Tu esi drošs, ka robots satur gaļu?
Cowkiller
kad ieliku ziimeejumu es rakstiiju ka tas ir cyborgs- biomehanisms dziiva radiiba apvienota ar mehaaniku, liidziigi kaa FMA... cool.gif
Cowman
Runa vispaar iet par chali( vai sauc to kaa gribi) kas lec aaraa pa logu smile.gif
FuschichO
Daa.... Neviens te nemaz arī nenovērsās no tēmas. Ev, Cowman, Ja cilvēkam ir kājas protēze (kuru taču stiprina pie gaļas), viņam gaļa šķīst uz visām pusēm??? laugh.gif
Arts
Ja kādam ir protēzes un viņam kkas šķīst,TAD KĀDS ŠEIT IENĪST INVALĪDNIEKUS,ARGH!
Biomehānismi,femboti ar gaļu nesaturošām kājām confuses us.
Zīmē alucilvēkus!
Cowman
ahahahahahha D:D:D:D:D:D:D

kad izlasiiju vnk apkritu no smiekliem biggrin.gif

alucilveeki ir forshi itseviskji spalvainie
Cowkiller
ejiet dirst! neziimeešu alucilveekus! vnk saak besiit lol cowman tu saproti ka apstriidi manu fantaaziju lai tu to labaak izprastu, došu piemeeru: tu cilveeks uzraksti domrakstu par biomehaanismiem, izsaki savu viedokli, bet skolotaajs maita ņem uz pasaka ka tava doma ir nepareiza! sorry bet ar tevi cowman nav kkas kaartiibaa!
Cowman
aww nu nepuuties uz mani ( es vakar dzeeris biju) biggrin.gif

es jau neko neapstriidu( kaanekaa tas ko es ziimeeju vispaar tiek noD uz 150% biggrin.gif ... ja skolotaajs buutu riikojies nepareizi es aizietu uz skolu valdi un panaaktu ka skolotaajs nokljuust bezdarbnieku saraxtaa )

ja kas cik es sapratu tad MR.Arts textu "Zimee alu cilveekus" bija veltiijies man (taa es sapratu)
Cowkiller
tad tu nesaprati pareizi!
ok es braucu uz valmieru, peec nedeeļas buušu atpakaļ! cool.gif
Cowkiller
vecais darbs...
IPB Image

mazliet jaunaks...
IPB Image
FuschichO
Pēdējais ir bestest. Nezinu, kam piesieties.

edit: lūk, trubiņu diametrs nav visur vienāds, kā arī to apaļums ir apšaubāms (viduklī)

Un vēl, ja es taisītu robotu, censtos taisīt to pēc iespējas vienkāršāku, bez visādiem dizaina stuff, kā ielāpiem vai ko tādu :/ Nu jā- bet tas protams atkarīgs no tā, kādiem nolūkiem tas nepieciešams
Cowkiller
hehehe ^^
kad ziimeju ielaapus biju domajis par to ka vinjsh jau ir padziivojis kaadu laicinju...
bet tas jau taa, mazsvariigi! laugh.gif
Arta
woah! Pirmie roboti [ever], kas man patīk. biggrin.gif

Pirmajam feiss foršs un tas magic stick arī un visp krāsas.. man patīk. ^^
Otrais iespējams ir labāks, bet patīk tomēr variāk 1mais. :]
lilion
Robotiem ir mati 0_o ? Un kas tas par brīnumzizli, apzaga Hariju Loteru?
Kā arī nevar saprast ar, ko ir pārklāta ķermeņa augšdaļa un kājas ? Ar kaut kādu sintētiku, jo neizskatās pēc metāla>_<
Smukas lentes man arī tādas vajag.
Otram robotam man patīk smukās kājas, jo var redzēt ka pie tām piestrādāts, bet tas kupris šķiet neparocīgs un lieks.
Bet tā normāli ^u^
Cowkiller
QUOTE(lilion @ Dec 30 2008, 15:58) *

Robotiem ir mati 0_o ? Un kas tas par brīnumzizli, apzaga Hariju Loteru?
Kā arī nevar saprast ar, ko ir pārklāta ķermeņa augšdaļa un kājas ? Ar kaut kādu sintētiku, jo neizskatās pēc metāla>_<
Smukas lentes man arī tādas vajag.
Otram robotam man patīk smukās kājas, jo var redzēt ka pie tām piestrādāts, bet tas kupris šķiet neparocīgs un lieks.
Bet tā normāli ^u^

vnk looool kas tu nezinaaji ka robotiem ir mati un kupriishi un nezinaat to ka roboti savu uuber mega kruto ekipeejumu sper no harija potera, manupraat tas ir nozheelojami...

nesaprotu kaa tu vareeji neko nepateikt par nevajadziigi garajaam rokaam... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

un taa te buus veel!
lai shoreiz lilion nebriiniitos kas tas ir tad teikshu ka vinja kermenis ir paarklaats ar Liquid Carbon fiber
IPB Image
shis taapat kaa ieprieksheejais ir diezgan pavecs
IPB Image
Bet shis robvots ir jaunaaks un tomeer kaadus 2/3 meeneshus vecs...
IPB Image
lilion
Pirmajam seja izskatās pēc sivēna. laikam tas tika radīts lai ar izskatu aizbiedētu ienaidniekus.
Otrais robots izskatās pēc parasta džeka ar masku un zaķa ausīm, dīvainie fetišisti priecāsies ^u^. Kājas, kaut kā nesaskan ar augšu, jo kājas ir pagriezienā, bet ķermenis... turklāt kakls ir diezgan pagarš
Come on, kas ir ar asmeņiem roku vietā izdomā kaut ko jaunu . Turklāt dūmu mutuļi, kam būs vajadzīgi roboti, kas piesārņo vidi? Nav izdevīgi. Turklāt tie nerodas no elektroierīcēm, ja vien nav aizdegušās, ta kā kur ir uber lielais naftas barels?
Cowkiller
hahahha lold n00b! biggrin.gif
duumi un tvaiks rodas no sakarshanas un straujas atdzishanas, ja nepamaniiji tad vinja asmens ir nokaiteets... looti liidziiga tehnika kaa H-L 2
bet tur bija crosbows ar nokaiteetiem stieniishiem....
varu dereet ka tava seja arii izskataas peec siveena! tongue.gif

Arts
lai shoreiz lilion nebriiniitos kas tas ir tad teikshu ka vinja kermenis ir paarklaats ar Liquid Carbon fiber

Sēdies, 2 .

Teikšu,ka zīmējumi ir sasodīti jauki,bet ne perfekti. Daudzas 3d lietas ir greizas,visi trīs čari ir par daudz ko sastūķēti kopā,ka tas neveido nekādu jēgu kā Final Fantasy.
Krāsas ir jaukas,bet bik blāvganas,nopērc smērīgākus zīmuļus!
Otrajam twitam izskatās esi nospēris pozu no kādas anatomijas grāmatas,galva,maska,štrunts ne pēc kā neizskatās,nav kakla un galvas.
Pārāk daudz struļķīšu,dauktiņu,mēsliņu.
Ļoti labi izstrādāti zīmējumi.
Dažas anatomiskas kļūdas,jāpiestrādā pie backrounda.
varu dereet ka tava seja arii izskataas peec siveena!

Viņa noteikti neizskatās pēc sivēna,you'll never gonna get laid... tongue.gif
lilion
lool, ja izskatos pēc sivēna, lai tevi notriec autobuss laugh.gif
Nu nevarēji pacensties un izdomāt kaut ko bērnišķīgāku ?
Cowkiller
srry art es nepirkshu smekjiigaakus ziimuljus tikai taapeec ka tev taa patiik!
art ja tu pats ieveerotu visu to ko man saki uhhh cik kruti buutu! biggrin.gif
un veel art katrs meeslinjsh ir paredzeets un piedomaats, nevis uz dulo uzkaisiiti...

lilion xDDD bez komentaariem! biggrin.gif
Kikyou
kaz uz citiem saka, tam iiss gailiitiZ laugh.gif tongue.gif rolleyes.gif cool.gif blink.gif
Švaki, Rasma. Joprojām neēno. :/
FuschichO
OMG, es jau gribēju rakstīt, ka otrais izskatās gandrīz seksīgs, bet tad sāku lasīt Lilion-sama komentus T___T

Izdomāju- uzzīmē žigolo-robotu xD I would fall 4 that
Cowkiller
QUOTE(lilion @ Dec 30 2008, 22:54) *

Nu nevarēji pacensties un izdomāt kaut ko bērnišķīgāku ?

piedod visu beernishkjiigo un stulbo manaa vietaa jau paspeeja pateikt kikyou...

fuchi, com oon zigalo robotu??? is that`s what you rally wish for? omg xDDD
btw 2 ir sexiigs! vnk ignoree lilion tongue.gif
Kikyou
un veel art katrs meeslinjsh ir paredzeets un piedomaats, nevis uz dulo uzkaisiiti...

Kā tad.
Nez kādam nolūkam ir lillāastainā robota tetovējumi. ā, tur laikam čakra krājās, lai viņš pēctam caur acīm varētu niknās karmas lāzerus šaut.
Kā arī lampiņas uz pēdējā bota kājām, ievērojiet, ka uz kreisās kājas ir divas, bet uz labās tikai viena. Tas simbolizē dzimuma nevienlīdzību. Augšējā lampiņa kreisajai kājai darbojās kā pagrieziensignāls, tas nozīmē, ka viņš var griezt tikai pa kreisi (pēc legāliem likumiem). Apakšējās ir labā un kreisā ānusa indikatori. Ja tie spīd zaļi, tātad OCCUPIED - tur patlaban atrodās falls. Ja sarkana - brīva eja. Tieši tā, šis bots, tāpat kā viņa radītājs, neseko tradīcijām un noteikumiem, pat ne saviem.
Cowkiller
veelies lai es tev skaidroju kam paredzeetas detaļas? saki jaa un es tev izskaidroshu! xD
un kas taas par tradiicijaam? huh.gif
Kikyou
Jā.

Taisni kauns rakstīt tik īsu postu, tāpēc es jums pastāstīšu kā man šodien gāja. Nē, man šodien nekā negāja, jo es neko produktīvu neizdarīju. 31. decembris, bļe.
Cowkiller
nu ko centos kaa maaceeju, ceru ka buushu visu izskaidrojis.
aa un tie ieprieksheejie (roboti ar tetoveejumiem) ir mans kroplais meegjinaajums apvienot tehniku ar maģiju...
IPB Image

taisni kauns rakstiit tik pashsaprotamas lietas n00biem! tongue.gif
Arts
Kāpēc robotam vajag prežus,cigaretes,kožļenes?
+ Viņam uz tās rokas,kur asmens ir,vajadzētu atomstaciju,lai uzkarsētu to mēslu līdz 2500 c.
Kikyou
OOO, APGAISMA.
Taisni kauns, ka 19 gadu vecumā cilvēks neprot lasīt starp rindiņām.
Tenma
QUOTE(Arts @ Dec 31 2008, 03:05) *
Kāpēc robotam vajag prežus,cigaretes,kožļenes?
tas vēl tā, varbūt viņa primārais mērķis ir nest pāri frontes līnijai attiecīgu kontrobandu rolleyes.gif a nafig viņam manas mammas telefona numurs??? blink.gif
Cowkiller
QUOTE(Arts @ Dec 31 2008, 03:05) *

+ Viņam uz tās rokas,kur asmens ir,vajadzētu atomstaciju,lai uzkarsētu to mēslu līdz 2500 c.

well no sh1t sherlock! vinjam ir kompakta atomstacija un šķidrā slāpekla koncentraats!

kikyou man
nav 19 gadu
un es nekaunos par to
ka nemaaku
lasiit starp
rindiņām.

taapec tes tev piedaavaashu...
IPB Image
AncientSamurai
Ouuu kadam te ir ego =O anyway help to hatc my dragon xDDD biggrin.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
gribētos gan zināt kas tas ir tas par ubermetālu XD lai gan visdrīzāk liekas robots uz dažām dienām un tad aidā uz miseni
Alexa De Šarlote
What ?! funny as hell.
Arta
Visi jau paspējuši tik daudz sakomentēt. -.-

Lai nu kā - NEAT! ^^ Man patiešām sāk patikt un tas, ka parādās krāsas, ir labais. 8]
kaiva
Ar nespēju savos, man pie kājas cik, gados uztver labdabīgi nevienu komentāru, lepošans ar to, ka nesaproti, to, kas starp rindiņām teikts, kas liecina tikai un vienīgi par tavu intelektu un ne tik lieliskajām zīmēšanas kā arī citu aizvainošanas spējām, labāk gan būtu vismaz iemācījies saprast, kad ir lietderīgi sevi beigt padarīt par muļķi un atvainoties, jeb vismaz aizvērties. Pateikt, ka robota purns izskatās pēc sivēna, nenozimē apvainot. Pateikt, ka meitenes seja izskatās pēc sivēna to nozīmē gan, sevišķi, ja tu viņu nekad neesi redzējis un nespējot izgudrot nevienu sakarīgu atbildi pateici pirmo, kas iešāvās prātā, jeb precīzāk, to ko biji viņas postā izlasījis.
Keydan
Kopuma NB, un krasas man ari patik. Formas vitam ir diezgan stulbas... bet tomer NB... biggrin.gif
anti
M�iikstais uz galeriju, bet savstarpee�jais naids gan te ir izklaidee�jo�shs.
*grabs popcorn and cola*
��Luudzu, turpiniet!~
Kikyou
Tu nāc par vēlu.
Cowkiller
and once again Kaiva is here to save the day! xD
omg es gribu zinaat vai esmu vieniigais idiots un taads muļķis, kas nemaak lasiit starp rindiņaam!? huh.gif
nu ja reiz esi apveltiits ar sho dievishķo speeju, tad varbuut ka pateiksi, kas tur bija pasleepts? un vispaar kuraa postaa???

nespējot izgudrot nevienu sakarīgu atbildi pateici pirmo, kas iešāvās prātā, jeb precīzāk, to ko biji viņas postā izlasījis.

ak visuzinoshais staasti kaa man vajadzeeja atbildeet uz to ka kaadam taa robota purns izskataas peec cuukas? nez ko sakariigu es vareeju pateikt??? hmm varbuut: jaa tieshaam! tas purns ir kaa cuukai, tieshi to es biju domaajis ziimeet- robotu cuukpurni! xDDD

tevi kaads pasauca lai tu atnaac un nolasi man moraali!? taa izskataas...

Anyway man prieks ka dazhiem arii patika!
varbuut riit kko veel iemetiishu...

FuschichO
Ak.. es tā pārsmējos.. xD Tas bija laps... Drīz varbūt te izskatīsies kā Aeonseraph bijušajā galerijā o.O
Alexa De Šarlote
QUOTE(FuschichO @ Dec 31 2008, 20:56) *

Ak.. es tā pārsmējos.. xD Tas bija laps... Drīz varbūt te izskatīsies kā Aeonseraph bijušajā galerijā o.O

Vēlāk vai agrāk vis izskatīsies pēc aeonseraph bijušā galerijas.
Cowkiller
nu tad te buus 2 vecie!
IPB Image
shim rokas taadas meesliigas un shis tas nesanaacis...
IPB Image
Cowkiller
nu ko tagad es pameegjinaaju arii eenot! tongue.gif
IPB Image
nezinu vai man monitoram vaina vai skeneejot, bet eenas gaishaakas nekaa uz papiira! :/
Arta
Ar tām ēnām vienmēr tā ir pēc skenēšanas. -.-

Bet darbs - man patīkami skatīties un izpētīt visas detaļas, kas ir interesantas. Varbūt mazliet kokains viduklī liekas tas vīrietis/džeks.
Bet esmu starā par detaļām - grāmatas, McD, sveces, izskats, ķieģelīši un vēl šis tas.
Viņai kkas šķiet mazliet ne tā kā vajag ar rokām or something, bet gan jau konkrētāk kāds zinošāks pastāstīs. ;D
Forši.
Cowkiller
un tagad veel nevar saskatiit visus tos siikumus kurus esmu sataisiijis, baigi zheel!
bet bez mana uzticamaa skeneetaaja man neizdotos pat iepstos sho pashu!

anyway ar rokaa vareetu buut taa ka pa mazaam plaukstas un vinjai man nepatiik deguns, bet neko nemainiishu! biggrin.gif
Tigra2
Kaut kā neizskatās, ka tam džekiņam patīk Mcdonalds. XD (Norāde uz plauktā paslēpto frii kartuleļu paciņu)

Šitais ir krietni vien progresējis darbs. Patīk džekiņa smuki izēnotā paduse. smaidošais kalvītis un rēcošais dūmiņš. Labi esi pastrādājis, ceru, ka nākamie neatpaliks no šitā.

Par to zaķi īpaši nav jegas runāt, ko var gribēt no dūmu tantes, kas radusies zālītes iespaidā? XD
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.