Viņas mazā galva+milzu kakls ir kā golfa bumbiņa uz tā paliknīša, kur viņu uzliek, pirms sišanas. Kas arī atspoguļojas viņas feisā. Here comes the golf club! BAM! *headroll*
Vienīgais, kas man patīk ir mazie šitie te.. flower petals.
galva 2x par mazu un kkas iztrūkst kājstarpē
Ā un vēl es gribēju pateikt, ka izskatās pēc džeka. Hvz kpc. o.o
Cowkiller
Apr 1 2010, 18:11
QUOTE(Sigfa @ Apr 1 2010, 18:02)
tas vairaak bija domaats kaa kostiims...
hmmm personiiga pieziime sev: sievieshkaartas paarstaaves reaģē saasinaati redzot nepareizi atteelotu sievietes kjermeni...
hm tieshaam galva ir mazliet par mazu :/
foršs kostīms ar krūšgaliem, nabu un spalvām.
Cowkiller
Apr 1 2010, 18:39
tevi nespeej noshokeet fakts, ka vinjai ir spaarni ar kuriem vinja nevareetu pacelties gaisaa, bet satrauc pavisam neloģisks apģeerbs:
ar krūšgaliem, nabu un spalvām.
vai arii tu juties apbeedinaata neieraugot vagiinu?
ja tev nepatiik kas vinjai muguraa tad ej pagrauz saali
aaand one moore thing...
Viņas mazā galva+milzu kakls ir kā golfa bumbiņa uz tā paliknīša, kur viņu uzliek, pirms sišanas.
golfa bumbiņas un taa tur palikniisha(to arta sauc par golfa naglinju) saliidzinaajums ar galvu + kaklu pavisam nevietaa...
bb cya next time! ^^
QUOTE(Cowkiller @ Apr 1 2010, 18:11)
QUOTE(Sigfa @ Apr 1 2010, 18:02)
tas vairaak bija domaats kaa kostiims...
hmmm personiiga pieziime sev: sievieshkaartas paarstaaves reaģē saasinaati redzot nepareizi atteelotu sievietes kjermeni...
hm tieshaam galva ir mazliet par mazu :/
BWAHAHAHAHAHA!!! Sigfa būtu tā sievieškārtas pārstāve, kas saasināti reaģē redzot nepareizi attēlotu sievietes ķermeni?
No sākuma, ieraugot to bildi man pārgāja ēstgriba (diezgan augsts sasniegums), bet 9zlasos to komentu pamatīgi pacēlās garstāvoklis.
Diezko pacēlusies gaisā viņa neizskatās, un spārni kostīmiem ir redzēti, atšķirībā no manis nosauktajām iezīmēm (ok, spalvas vēl varētu atrast).
Cowkiller, Tu ģēnij nelabojamais, tā arī zināju, ka paslepus esi radījis jaunu Kellog's maskotu blakus tīģerim!
Sāpju izmocītā feja pārstāvēs jaunās diētiskās brokastu pārslas ar
cinku!
QUOTE(Cowkiller @ Apr 1 2010, 18:39)
aaand one moore thing...
Viņas mazā galva+milzu kakls ir kā golfa bumbiņa uz tā paliknīša, kur viņu uzliek, pirms sišanas.
golfa bumbiņas un taa tur palikniisha(to arta sauc par golfa naglinju) saliidzinaajums ar galvu + kaklu pavisam nevietaa...
how about now?
KuroRyuuD
Apr 1 2010, 20:37
Ja tik ne tā galvas problēma, būtu dikti labi, tākā beigu galā, vienkārši labi ^^
Nerāda man to bildi, laikam nevar hotlinkot. Jebkurā gadījumā, spiežot "upload and insert image" var arī likt weba adresi, nav obligāti jābūt uz kompja, un tas prasa tikai nedaudz vairāk laika kā linkot no citiem hostiem, bet nodrošina to, ka ikviens var redzēt bildi. Tas tiešām nav sarežģīti.
edit: k, fine, tagad rāda.
QUOTE(Sigfa @ Apr 2 2010, 01:52)
Nerāda man to bildi, laikam nevar hotlinkot. Jebkurā gadījumā, spiežot "upload and insert image" var arī likt weba adresi, nav obligāti jābūt uz kompja, un tas prasa tikai nedaudz vairāk laika kā linkot no citiem hostiem, bet nodrošina to, ka ikviens var redzēt bildi. Tas tiešām nav sarežģīti.
edit: k, fine, tagad rāda.
Nerāda gan, ja vien neiet apskatīt to bildi pa taisno. (protams, pēc tam viņa jau ir browsera kešā, taču pēc full refresh tāpat nerāda).
Bet nu nav jau tā, ka bigi svarīga informācija tur.
Jebkurā gadījumā broken image linki ir kakaina padarīšana, kas bojā foruma lasīšanu, tāpēc uploadējiet visu savu postojamo.
Isabel Carmin fon Edelhain
Apr 2 2010, 19:02
Par cik pats gana bieži uzsver ka esi gāju kaut kādā tur mākslas skolā, tad domājams būtu jāzina par tādu lietu kā astoņas galvas XD (izklausās pēc orku rotājumiem
)
Kā jau daži izteicās, galva ir krietni par mazu tik masīvam ķermenim, turklāt tā pamērot atklājas, ka katra nākamā galva izstiepjas par vismaz pus centimetru,kau ar darb nav perspektīvā. Rokas vienīgās, kas atbilst galvas apmēriem. Lieki teikt,ka tad ķermenim ir par smalku un sīku.
nu ar visu galvu izskatās pēc baigās mammas (big)
Cowkiller
May 5 2010, 22:31
par art prasmi noko citu kaa nesmaadeeshu neteikshu , bet vispaar saak apriebries shis 80's rock band evil poster sizets.... ja taisi evil stilaa tad dereetu redzeet kko galjiigaaku guro stilaa or smtn
Cowkiller
May 6 2010, 11:38
mjaa par darbu...
formaats A2
akvarelji
...pameta ideju lai uzziimeeju velninju... sooo nu jaa
Cowkiller
Jul 7 2010, 12:46
ak tu nerazhinja... skeneris pa mazu lai ietilpinaatu a3 formaatu :/
ohh well better something than nothing!
nav kraasu ziimulji, veelaak cerams vareeshu dabuut pilnu bildi.
cya!
patīk, prasās gan vairāk dinamikas.
Man arī patīk. Kritizēt neiešu, jo drakonu anatomiju nepārzinu.
Btw, sviestā nesagāji zīmējot visas tās sīkās detaļas uz spārniem? :)
Cowkiller
Jul 10 2010, 20:28
spaarni bija vienkaarshi, acis mezhgjiijaas kad ziimeeju daudzos punktinjus un krocinjas uz kjermenja, mnu un veel to dalju kuru neredz....
nju paldies par pozitiivo
cya later! ^^
Cowkiller
Aug 6 2010, 10:03
ou yeeee! duble post! maa favourite!
nju ko neko dizhu neesmu sadariijis... ziimeeshu 12 horoskopus kaa ciiniitaajus un shis ir pirmais...
You lineage fag you...
FuschichO
Aug 6 2010, 14:31
Pārmaiņas pēc man patīk, atšķirībā no over9000 pārējiem foruma "cīnītājiem"
Tīri labs! Projektiņš arī interesants, lai izdodas!
Gaidīšu nākamos. :3
Ō, šitas ir izdevies.
Krāsojums diezgan labs un detaļas strādā.
Vienīgais tas sarkanais apmetņveidīgais tas garais tā kā aizmugurē, nu jā. Notcool. <.<
Cowkiller
Aug 6 2010, 20:05
hmm paldiesinjsh! ^^
par to apmetni es arii shaubiijos, bet uzskatu ka tas ir nepiecieshams! naakamais laikam ka buus skorpio...
Tiešām jauki. Mani parasti šādi varoņi un muskuļu kalni nesaista, bet šis ir pieklājīgi izstrādāts un skatāms.
Can't wait for the cancer!
Bitter_me
Aug 22 2010, 01:19
Pedeejais tiesaam ir nice. Seksulja..
Bet man skiet, ka nevis nevajadzeeja apmetni, bet vins vareeja buut dinamiskaaks, bisk izskataas, ka vinam deelis aizmuguree pieskruuveets..
Haikis
Aug 23 2010, 23:13
Skatījos cauri topikiem meklējot kaut ko iedvesmai. Lielākoties ir craps vai apspiestu emociju vizuālas manifestācijas, tomēr te es saskatu talantu! Way to go!
Cowkiller
Oct 5 2010, 16:02
Jaunās filmas iespaidā? :)
Cowkiller
Oct 7 2010, 10:13
QUOTE(anti @ Oct 5 2010, 17:02)
Jaunās filmas iespaidā?
nostalgija...
Cowkiller
Oct 18 2010, 15:01
te ir pagaajushaa gada ziimeejums... nezinu kapeec aatrak neieliku.
Cowkiller
Dec 2 2010, 11:36
tush tush tuuuushhh!
Katzenjammer - Hey Ho! (on the devils back)
http://www.youtube.com/watch?v=tDK5sSwcBtM
Cowkiller
Jan 25 2011, 12:44
Cowkiller
May 20 2011, 11:54
FuschichO
May 20 2011, 16:36
o, kaut kas ļoti citāds. Tas otrais gadījumā nav kāds pasūtījums?
Jauki redzēt ko neierastu, bet nu pie cilvēka ķermeņa un proporcijām vēl jāstrādā, jo izskatās neveikli kopumā.
Cowkiller
May 21 2011, 13:05
mjaa, taisniiba jau ir. varbuut jaapaziimee, kas taads kur pie proporcijaam nevar neko piebilst...
FuschichO
May 21 2011, 13:06
nē nē, tā jau šmaukšanās
Cowkiller
May 21 2011, 13:12
šmaukšanās tā nav... tas vnk nozīmē to, ka zīmēto to ko parasti zīmēju...
kad parādījās DADAisms, tad neviens to nesauca par šmaukšanos!
Cowkiller
Jun 10 2011, 20:38
KuroRyuuD
Jun 11 2011, 14:28
Pirmais ir ļoti labi izkrāsots, otrajā un trešajā jāpiestrādā pie sejas bet ceturtais ir jāizņem no komentāra dēļ tā cik tas ir bēdīgs, labi uzzimēts gan.
Man gan gribētos lai tu paturpini savu ideju par 12 horoskopiem kā cinītājiem! ^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.