Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cowkiller the same ol` bastard! ^^
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
Cowkiller
sho uzziimeeju jaunaa gada vakaraa, jo ar laiku ir taapat kaa ar mirushiem cilveekiem- tos nevar atguut un paliek tikai atminjas...
IPB Image
Keydan
Kkada sekta!
Cowkiller
pats tik tagad pamaniiju, ka nav vadinja austinjaam...
IPB Image
Catgirl
XDD taaas austinas laikam tikaj smukumam laugh.gif smuki ziimee, bet tajaas beerees tam dzekam roze nav par mazu?? dry.gif or mybe vinam bails pieskarties rozei....vinsh izskataas loti prieciigs.... laugh.gif vinam galva mosh tuuliit neripos nost?? ph34r.gif
Shatako
Roze patiešām varēja būt nedaudz lielākā!Bet manuprāt arī nedaudz krāņāka,taču vispār tas darbs ir ok! smile.gif Aaa...Un vēl varētu būt vēl kkas fonā!
Bet man patīk tie ķitelīši! XDMan patīk! smile.gif
Kate
Vari labāk >_>
Cowkiller
zinu... cool.gif
IPB Image
peec shii naaks dazhi crap worki, zinu ka citi taa nedomaa...
Karamele
pēdājam nav ne vainas. Patīk kā izstrādāts meitenes tērps, bet mēness... XD SIERS~! un mežš fonā ļoti vienmuļš. tas klēpjusunītis blakus tai meičai gan labs izsnācis :3 keep up the good work~
Keydan
Norm, bet atkal... kajas par isu!!!
Kentaishi
tas gan, ka kājas acīm redzami ir pa īsu. Pamēgini uzzīmēt kaut kādu garkājainu būtni, kaut vai ar pārspīlēti garām kājām, izskatīsies labāk nekā ar īsām ^^ Tici man. smile.gif BTW smuki, man patīk tas sunīts ^^ XD Atgādina sarunas manā un manas labakās draudzenes un drauga starpā. Aizgājušas runas par to, ka abas manas saulītes ir plušķi un blusu maisi/ aka vilkači, bet es ods, jeb vampīrs ^^ Nu tādi normālie prikoli mums tur iet vaļā.
Cowkiller
ohh my gossh cereeju ka neieveerosiet kaajas... dry.gif
anywayz paldies par komentiem. laugh.gif
Keydan
QUOTE(Cowkiller @ Jan 17 2007, 22:44) *

ohh my gossh cereeju ka neieveerosiet kaajas...

WTF? Neverosim kajas? Tas taču ir 1/2 to meitenes!!! laugh.gif
zeloco
super! tieshaam! tomeer veel ir ko augt (piem., saakt darbus kraasot vai vismaz ieenot liidz liimenim, ka tie izskataas gatavi). Ljoti patiik Star Wars trooperu bildes, tieshaam labas, kaut gan man forshaak liekas, ka ko taadu izdomaa pats (vai vismaz iisto izmaina, lai nav gluzhi noziimeets :/) Ljoti simpatizee arii detaljas anime bildees. Lieliski!
Cowkiller
aaa es negribu kraasot, jo man nesanaak un nav arii labu kraasojamo...
te ir vviens mans izkraasots darbs! laugh.gif
(pashi redzat manas domas par to! rolleyes.gif )
IPB Image
Tigra2
njek... ir cool... patīk aizskari... ou man, kā gan man patīk tas prikols, lai nevajadzētu zīmēt kājas piezīmē aizskarus. XD thats cool.

Par pirmspēdējo... ehem... kājas nav pa īsu,patiesībā, tās ir tieši tik garas , cik tām jābūt.
Nedaudz kaitina tā lieta, ka vienreiz kāds cilvēks, vai citplanētitis, vai kabacis, pasaka: kājas pa īsu.
Un visi piebalso, jo nevar neko citu izdomāt.
Tad nākošreiz atkal tam pašam cilvēkam, citplanētietim, vai kabacim, ienāk prātā, ka kājas par īsu, (jo tam cilvēkam patīk garkājainākas būtnes) un visi atkal piebalso...
un beigās artists zīmē aizskarus kāju vietā.... XD

Ou maan... skatoties pēc proporcijām, kājas ir pietiekami garas, tās vienkārši, manuprāt, nav sievišķīgi izliektas, tāpēc rodas efekts, ka tās par īsu. Thats all.

Btw. tas vilcinjsh kawaii... IPB Image
Karamele
pēdējais man ļoti atgādina ''Taisno Tiesu''
ir labs, bet tomēr atzīšos, ka varēji jaunu labāk XD patīk tas cirvj-izkapts-veidojums un viss kopskatā. pati ideja arī laba
Cowkiller
ehh ja redzeesiet veel kaadu manu izkraasotu ziimeejumu, tad zinat, ka noticis briinums! biggrin.gif
pagaidam ziimeeju ziimeejumus ar fonu un man patiik veelaak redzeesiet bet pagaidaam es ielikshu vienu
loliigo ziimeejumu! laugh.gif
IPB Image
ReD_FoXy
No īsajām kājām tu vaļā neteic, bet ir smuki smile.gif
Tigra2
Patīk izstrādājums. Brilles cool.

Par kājām.. tām ir jābūt nedaudz garākām kā pārējam ķermenim, i mean 0,5~1 galva. taču viss ķermenis kopā ir 7~8 galvas. Tavējais ir 5~6 galvas, kā arī ķermeņa augšdaļa ir par 1,5 galvu garāka kā kājas.
Viss iet proporcionāli, tāpēc par mērvienību izmantoju galvu. :3

Cowkiller
woov tas ir gudraakais ko shodien redzu! laugh.gif
un veel neiebraucu...
Cowkiller
ieraudziiju ka keydanam ir dwarfs un atcereejos par saveejo...
IPB Image
Aven
Heh..nice tongue.gif
man neptaika diemžēl tas ka krūtis rokas galva ir kā būdīgam cilvēkam (kādi parasti ir rūķi) bet gurni un viss zemāk ir kā slaidulei :/
Cowkiller
par seju piekriitu...
bet varu dereet ka tu biezaa jaakaa un ar darba cimdiem arii neizskaties slaids! tongue.gif
Keydan
Viņa ir neparak lidziga dwarfam... par to liecina parak garš ķermenis. un citas lietas ari... Es teiktu ka viņa ir cilveks...
Aven
Tieši par to es arī runāju XD
pārāk līdzinās cilvēkam..un es nerunāju par cimdiem..bet par Roookāāām.. tongue.gif
Tenma
QUOTE(Cowkiller @ Jan 10 2007, 07:58) *

kad sho uzziimeeju visi priecaajaas: vai cik smuks spriidiits! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
btw tas nav spriidiits bet kapracis! biggrin.gif
IPB Image

man patīk... kā jau visi sprīdīši tongue.gif tik šis nav latvietis...
Mimi
Nu ko juus ne ruukiitis - deru, vinsh meeginaaja uzziiimeet Sniegbaltiites un viena ruukiisha meitu, taadu daleeji muusdieniigu.. toties nav taa, kaa ir visiem biggrin.gif vui, kaada es muldeetaaja biggrin.gif
Cowkiller
jaa paldies par kritiku...
un taa gribat vai nee te ir crapkomiks! laugh.gif
IPB Image
Arts
Greatwork!!Nice on!! wink.gif
Keydan
Nice...
Bet... Warlock? Pff...
"Never crose a nome mage!!!" biggrin.gif
exile
dwarfs labs, kaut arii tors izskataas nedaudz par masiivu. And by the way didn`t dwarf women have beard as well?
Cowkiller
sen neesmu neko licis iekshaa, taapeec ielikshu vienu crap worku! laugh.gif
IPB Image
Kate
pats tu crap, normāls darbs. MAN PAT PATĪK! laugh.gif
Keydan
Savas kļudas tu pats zin.
Norm darbs!
Tigra2
Skatiens izsaka visu, I LUV em'
Neuztrauc mazās kļūdiņas... skatien ir vienreizeejs un sejas izteiksme kolosaala.
Ou maaan, i sooo lav lav em'
sandzi
labi darbi bet centies ari kautko tadu karikatur veidugu uztaisit kadu kawai stastinu...plizzz to es gribetu redzet.... es tava vieta turpinatu treneties un neapstatu tev labi iznak un ja tu trenesies tu varesi vabut kadu mazu mangu uzrakstit.... vel viens jatajums cik daudz laika tev sie zimejumu prasija?
Cowkiller
es nekad neesmu iedomaajies pamest ziimeeshanu ir vnk laiks kad neziimeeju un tad es gulju!
ziimeejumi neaiznjem daudz laika stundu un tad es veel piekjibinu kakaadus kraamus un siikumus, man gruutaakais ir izdomaat ko uzziimeet!

te buus viens forsh darbinjsh un ja zinat ko noziimee marudieri, tad sapratiisiet! laugh.gif
IPB Image
P.S. (tigrai patiik narkomaanu acuskatieni! tongue.gif)
kahi
neizskatās, ka ar kreiso roku viņš to karekli turētu. un - nu damn, zābaki ir kruti...
Cowkiller
tu iikshkji redzi rokai? rolleyes.gif
ja nee tad ar to arii tur to karekli! tongue.gif padomaa tachu... dry.gif
Keydan
Wow! Ļoti patik. Zabaķi - rulz.
Bet mežs...
sandzi
zimejums ir labs un zabaki ierule ritigi bet vareji vinam vel kadu auksto ieroci pieskirt kopa ar lapstu...
Cowkiller
nahh vinjam auksto ieroci, ja mugursoma pilna ar muniiciju un citiem sazaktajiem ierochiem... tongue.gif
Cowkiller
nu shis man patiik, laigan neesmu apmierinaats ar fonu, bet...
spriedit pashi! cool.gif
IPB Image
Tigra2
YAY! NARKOMAANS!
Botiņas cool.
Man tikai kautkas nedaudz nepatīk ar pleciem, tur kautkas nav tā kā vajag....

nyuu... reku puspliki dzjeki saliidzini...
IPB Image
Cowkiller
mmmmmkay...
vareeji arii to bildi neraadiit!!!(kkaadi geji)
srry, ka neziimeeju uzpumpeetus steroiidiem piesuukushos spermas spainjus... tongue.gif
Misa
nop, nop brāļuk ivara dzeks ir sexīgāks,nekā tie trīs ,nu bet plecs ir... nu...tāds kāds ir. ...bet gaume jau atšķirās. biggrin.gif Svece un zirneklis ir cool, un frizūra liiidzīga kā susukei. wub.gif
sandzi
zimejums ta neko bet vins izskatas ka ritigi nonarkojies....(nez kas tas par svecem)
kahi
ļoti labs atspīdums no svecēm. saki, aizmugurē ir logs, ja, ja? nu, labi es pieņemu, ka jā, un saku - vajag kkādu mēnesi tur ārā, lai redz, no kurienes gaisma un grīdas (zinu, ka tā var arī nebūt, bet enyway)
Cowkiller
tie kas ir skatiijushies ergo proxy noteikti zin par tur esoshajiem robotiem, jeb androiidiem what eva...
te ir viens peec mana dizaina! laugh.gif
IPB Image
Keydan
Šeit kļudas nav. Ergo Proxy robotam bija isas kajas...
P.S.
Pats tagad to statos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.