QUOTE(kahi @ Nov 16 2006, 17:19)
labi redzams, ka tev nav nekādas izpratnes par iekšām. papētīt vajag, mīļais cilvēk, papētīt! būtu sarkano krāsu un baltus kaulus ielicis, bet nē, tu man liec nepatikā skatīties uz pilnīgi melnbaltu, skaidri saprotamu tavas slimās psihes zīmētu darbu, kurš to vien dara, kā norāda uz tavu pilnīgi nejēdzīgo, brutālo prāta līmeni, kas, liekas, pat žurkai lielāks. man patīk. jeej no manas puses. nē, ir ok. kopumā ņemot, nepatīk vien kreisā acs, tur varēja būt iesprausts, nezinu, piemēram mobīlais, ar tekstu - tev ir tiesības piezvanīt, ja vien vari ar aci nospiest podziņu, protams, nekliedzot.
runājot par to bezformas radījumu, ala meitene un pasakiet, ka es slikti zīmēju, jāsaka tikai viens - u s.ck. vismaz attiecībā uz kājām. nu nepatīk man tie tevis interpretētie ''augstpapēžu zābaki'' skubija dū Vilmas izpildījumā. tomēr no potītēm uz augšu redzamais ir pat tīri pieņemams, tomēr - kā vienmēr, ir kāds tomēr. kā jau kāds tev teica, tu nemāki zīmēt ieročus. manā skatījumā tās ir nelielas, blāvas ēnas L burta paskatā, lai gan šaubos, vai viņa, kuras izteiksmi tomēr esi sataisījis kaut cik drudīgu, mēģinātu mani nogalēt ar alfabētu. nu, miroņos tomēr kaut kas ir. lai gan neuzskatu, ka tu būtu nekrofīls, tomēr tava attieksme pret miroņiem ir diezgan veselīga. nu, nāve ir jāmīl, ko padarīsi. un tomēr - kā jāsaka, vienmēr pastāv tomēr. tā ir dzīves karma - kreisā roka ir pa īsu. es saprotu, ka viņš ir izgājis divreiz caur šķīstītavu, nonācis ellē, un tgad augšāmcelts, tomēr šaubos, vai tik smuks puisis kādreiz būtu cietis no kaulu kroplībām. tas attiecas uz kreiso roku.
j kāc nesaprot, kas man uznācis, izlasiet manu sigu, bet tev, govju nīdēj, kāvēj, sitēj, killerotāj, man jāsaka, ka nu ir uznākuši garo postu laiki. žēl, ka tu kļuvi par manu pirmo upuri. turpini tikpat smuki zīmēt, gan jau vēl papostošu.
neesmu emocionaali sagrauts taapeec speeju uznjemt pavisam lieku kritiku.
taapeec ir 2 varianti:
1. skauzh? tev skauzh
2. tev neiet ziimeeshanaa, neesmu redzeejis kur tavi ziimeejumi!?
piekriitu pakkun teiktajam...
un nee es neesmu redzeejis zaagji! man pietiek ar pasha slimo un izkropljoto fantaaziju
P.S. riit esju uz kino!
ak jaa aizmirsu ppiemineet ka to ziimeeju kad klausiijos twisted trasistor un biju dzzeeris....
labu apetiiti!