Cowkiller
Nov 24 2006, 00:50
Pakkun
Nov 24 2006, 00:58
seja bishkjiit greiza
(vai tas, ka es to beibi gribu, ir ljoti sic?
)
Cowkiller
Nov 24 2006, 01:15
nebuut nav slikti gribeet...
slikti ir dabut!
Pakkun
Nov 24 2006, 07:46
QUOTE(Cowkiller @ Nov 24 2006, 00:15)
nebuut nav slikti gribeet...
slikti ir dabut!
nevis slikti, bet gan slimi(sick-->sic)
un tur jau taa lieta, ka gribeetu dabuut
Cowkiller
Nov 24 2006, 09:00
nezinu ko tu tur esi saskatiijis...
bet te ir bishh animali!
Pakkun
Nov 24 2006, 12:47
smuki jau ir, bet tam lielajam kkas neshtimmee ar labo priekshkjepu.
p.s. shos es negribu
pakkun, es nebrīnītos pat,ja tu būtu nogribējies pēc makaronu trauka.
lielākajai, sēdošai lapsai vai citam, kas tas par radījumu, ēnotam jābūt visam vēderam.
Pakkun
Nov 24 2006, 20:20
QUOTE(kahi @ Nov 24 2006, 15:11)
pakkun, es nebrīnītos pat,ja tu būtu nogribējies pēc makaronu trauka.
lielākajai, sēdošai lapsai vai citam, kas tas par radījumu, ēnotam jābūt visam vēderam.
nu peec makaronu trauka varbuut, kad izsalcis, tikai ar nosaciijumu, ka tajaa traukaa makaroni arii buutu iekshaa
Cowkiller
Nov 27 2006, 18:56
nezinaaju ko ielikt taapeec shis...
vnk crapworks...
Dzeletenacaini yuriji....Tāds neko doodle...
Atceros kad man bija sava galerija,bet tā nobeidzās....Varbūt jums neveiksies un es to atjaunošu.
Tās meitenes ir pārāk īsas.
Sorrow
Nov 27 2006, 20:30
eh shitas man patik...
tikai tai zilganigajā uzvalka viena kāja ir pārāk tieva...unj varbūt vēl pie matiem varēja nedaudz vairāk piestrādāt...
...viņām tās piedurknes domātas piediegtas ar tādiem lieliem dūrieniem ???
Cowkiller
Nov 28 2006, 12:47
shis darbs bija paredzeets uz to dojo tachu nezinaamu iemeslu deelj nedriiksteeja likt...
shis vedina domaat par Tigru!
kur vija ir? vai veel elpo dzestro gaisu?vai veel dun vijas sirds?vai veel atceras ka te ir tie kas vinju atceras?
lol kur vija ir?
*Send in backup!*
*We got a lover!*
*Roger!*
*Roger!*
violetajai roka par šauru, izskatās pēc bulīmiķes, un ar kurpēm arī nava labi. nepatīk arī krāsojums. izskatās pūkains, kkāds sūdīgs papīrs, varbūt?
Cowkiller
Nov 30 2006, 00:37
akvareelju papiirs un itaalu kraasas
biistams sajaukums!
kaaa jau teicu es nelepojos ar sho darbu...
Shatako
Nov 30 2006, 19:47
Lapu varēja mazāku,vai kkā aizpildīt to papīru:p
Sor fonu!
Cowkiller
Dec 1 2006, 08:22
hehheheheee
veeee. manuprāt, tu pats redzi, ka te nav sanācis vēders. atgādina veca, kastrēta kaķa punci. seja arī nepatīk, mati arī nē. bet no gurniem uz leju viss sanācis diezgan labi. spārni izskatās nepabeigti, ja kas.
Nju... Veders neizdevas - tas ir paties... Ja butu enas... bet to nav tad kopuma devu 6!
Cowkiller
Dec 1 2006, 18:54
pfff ja neesat pamaniijushi es izlieku savuspeedeejos darbus-->crapworkus!
(peedeejie darbi- es saziimeeju kaadus 10 un vairaak tad vini tiek saskeneeti, tad es vinjus ciitiigi postoju un saaku ar labie tad labaakiem un peedeejie ir meesli! driiz buus jaunaakie!
)
te ir veelviens loti vecs un suudiigs, taapeec ja gribat izgaast dusmu kritiku tad dfariet to sheit!
Ja... ja es uz ielas ieraudzišu tadu sievieti...
Cowkiller
Dec 5 2006, 17:44
a lineageII fan, I see..
Lineage 2 - laba spele. Bet orki tur ir KAUNS visu citu orku priekša... Tas tur nav orki bet kadi parkrasoti NIGERI!!!
P.S.
Zimejums labs bet kautkas nav kartiba ar kreiso roku.
Cowkiller
Dec 5 2006, 21:41
jaa...
tas muskulis ir bik pa lielu!
un to ka orkus sauc par nigeriem zinaams ir sen!
josta arī šķība, zābaki tādi - nekādi, tur vajadzēja piestrādāt, lai viss būtu vienā smalkumā, kreisā roka vienkārši par mazu un galva tomēr liekas mazāka attiecībā pret pārējo ķermeni. bet pirksti un presīte man patīk. un, ticiet man, šis te ir daudz par smuku priekš orka.
QUOTE(kahi @ Dec 6 2006, 11:53)
josta arī šķība, zābaki tādi - nekādi, tur vajadzēja piestrādāt, lai viss būtu vienā smalkumā, kreisā roka vienkārši par mazu un galva tomēr liekas mazāka attiecībā pret pārējo ķermeni. bet pirksti un presīte man patīk. un, ticiet man, šis te ir daudz par smuku priekš orka.
zaabaki ir prasti - zemnieku variants; josta no vienkaarsha crafted leather'a taisiita, taatad shkjiibums attaisnojams
; vieniigais, kam var piesieties, ir rokas.
a kaapeec, lai nebuutu smuks orks?
tas, kaa nekaa, ir lineage2 variants
nezinaataajiem - ir higher orcs un lower orcs. shis ir higher orc(attiistiitaaks, tuvaaks cilveekiem). lower orki jau arii ir kaa zveeri
bet tomeer, man gribaas teikt, ka presiitei prasaas kubicinji. nu kadus 6us vajadzeetu.
Cow, man ir ideja. Uzaicinasim visus "dojo" okrus zimet!
pakkun: tu gribi teikt, ka, piemēram, ja orks sapārojas ar sievieti vulgaris, un viņiem piedzimst divi bērniņi, tad, ja viens no bērniem taisa savus bērnus ar orku sievieti (a pēc gredzena pavēlnieka rodas jautājums, vai tādas maz eksistē), tad viņa bērni ir lower orki, bet, ja orts brālis atkal sapārojas ar sievieti vulgaris, tad parādās smuks higher orks?
gome, cowkiller, man nebija ne mazākā nodoma piespamot tavu topiku...nu, labi, bija.
QUOTE(kahi @ Dec 6 2006, 18:13)
pakkun: tu gribi teikt, ka, piemēram, ja orks sapārojas ar sievieti vulgaris, un viņiem piedzimst divi bērniņi, tad, ja viens no bērniem taisa savus bērnus ar orku sievieti (a pēc gredzena pavēlnieka rodas jautājums, vai tādas maz eksistē), tad viņa bērni ir lower orki, bet, ja orts brālis atkal sapārojas ar sievieti vulgaris, tad parādās smuks higher orks?
gome, cowkiller, man nebija ne mazākā nodoma piespamot tavu topiku...nu, labi, bija.
zini... x____x bet tomeer kkaa iebraucu. lower orki saliidzinaati ar higher ir kaa cilveeki ar gudraakajiem meerkakjiem uz zemeslodes. buutiibaa gandriiz atshkjiriigas sugas. izcelsmi nezin neviens
Kahi un Pakkun!!!
Uruk-haii ir labak un specigak neka visi šie low un High orki!
Cowkiller
Dec 6 2006, 22:28
redzu ka vajadzees jums sho to izskaidrot...
L2 orki atshkjiras no urukhai ar savu kultuuru un gadsimtiem ilgo kara tehnikas izstraadi un pilnveidoshanu, turpretii urukhai ir radushies no kkaadas prettiigas bedres, tiem nav nekaadas sajeegas par ciinjas maakslu!
urukhai kaa noteikti esat redzeejushi filmaa bija neapteesti un uzbruka milzu baros ar skalju kjeerkshanu...
urukhai ir sunji! L2 orki ir karotaaju cilts kuru sirdiis deg paggrio muuzhiigaa liesma!
paskatieties uz urukhai un MANU orku, manupraat l@ orki ir gan sapraata liimenii gan fiziski labaak attiistiiti par urukhai!
tas nu buutu viss!
btw manam orkam ir laabaaks eqvips nekaa urukhai!
Ne... Uruk-hai (vai ari Baltas Rokas Orki) ir balancets orku un cilveku maisijums. Uruk-hai ir gudraks un spacigaks neka parasts orks.
Manuprkat, L2 orki ir kauns citu orku prikša (ta pati ka tekt ka ir Dwarfs-ArchMages vai HighElfs-Barberians). Kautkadi zaļi-niģeri-monahi. Ists orks ir: specigs, neparak gudrs un viņam patik karot!
Vislabak tadus orkus attelot izdevas Tolkienam(Uruk-hai) un Warhammer (bet tur viņi sava iskata ir pavisam citi)
P.S.
Zaļus orkus ari izdomaja Games Workshop.
WH orki:
P.S.S.
Cow! Dojo izaicinasim visus zimet orkus!!!
Ok?
Cowkiller
Dec 7 2006, 17:36
tas ir mans orks un L2 ir veel daudzi taadi kaadi ir atteelos!
Cowkiller
Dec 10 2006, 12:04
man poatiik shii ziimeejuma perversitaate!
Pakkun
Dec 10 2006, 13:49
man jau arii tiik, bet vinjai labaa ciska tada paaraak tieva izskataas, kaa rezultaataa shkjiet, ka vinjai buutu viirishkjaa mantiiba starp kaajaam
Cowkiller
Dec 10 2006, 14:11
nekad nebiju uz to taa skatiijies bet jaa tev taisniiba...
Cowkiller
Dec 13 2006, 17:25
uzziimeeju cilveeku kuram piemiit scorpiona gars!
Sorrow
Dec 13 2006, 18:26
rokas par tievu un plaukstas kā mazam bērnam...(pirksti par īsu)
bet tā slēdzene ap kāju gan man baigi patīk...
Keydan
Dec 13 2006, 18:31
Rokas vajadzetu but garakas un ar muskuļiem uz tiem!
Cowkiller
Dec 13 2006, 18:51
nu lab garaakas nodereetu( uz papiira taa vis neizskataas bet poh)
muskuljotaakas?
saproti visi tak nav kuultuuristi! tai skaitaa arii tu...
aizmirsaat ka tas ir domaats kaa skorpions nevis kkaads veersis vai lauva!
Pakkun
Dec 13 2006, 19:31
siksninja ap kaklu. taa nevar buut tik pieguljosha, savaadaak buutu riktiigi neeerti. pats labi zinu!
vienmēr paticis kā tu zīmē kurpes
un bikses
un taču aizej nostājies spohuļa priekšā bez krekla un pasties vai džekiem ir tāds vēders. Lai arī sievietēm tas ir izteikts tas nenozīmē, ka džekiem tāds vispār NAV.
Cowkiller
Dec 13 2006, 23:42
nu gan kate, tu neesi redzeejusi dzeku?
mums vajadzeetu satikties un es tev paraadiitu kas ir veedera muskulji un mosh arii citus...
QUOTE(Cowkiller @ Dec 13 2006, 22:42)
nu gan kate, tu neesi redzeejusi dzeku?
mums vajadzeetu satikties un es tev paraadiitu kas ir veedera muskulji un mosh arii citus...
meh, tu par ko mani uzskati ?!
ROFL, man tikai stipras muguras vajag
UN tomēr, man tas skorpiõnvecis neliekas pievilcīgs
Cowkiller
Dec 14 2006, 10:13
mjaa man ariii neliekas pievilciigs tas skorpionvecis!
kate, neuztver to taa, man vnk patii jokot par taadaam teemaam... NOT!!!!!
nu lab te ir veelviens ar dzilju jeegu viens no maniem favorite!
Keydan
Dec 14 2006, 12:24
O! Šitais lir labs... man joprojam nepatik ka tu sejas zime.
Vajadzetu jau kko grutaku meiģinat.
P.S.
Cow, cik labi tu zime Dwarfus? *cough* dojo *cough*
QUOTE(Cowkiller @ Dec 14 2006, 09:13)
mjaa man ariii neliekas pievilciigs tas skorpionvecis!
kate, neuztver to taa, man vnk patii jokot par taadaam teemaam... NOT!!!!!
nu lab te ir veelviens ar dzilju jeegu viens no maniem favorite!
meh meh, kam gan nepatīk
liekas, ka ar to somu nekā nav kārtībā, viņs viņā tā kā iesēdies, pa daudz meiteņveļu paņēmis līdzi. un ko viņam bling-bling tāds švaks ausī ?
Cowkiller
Dec 14 2006, 18:03
keydan, sejas naaks veelaak...
kate, vispirms uzziimeeju cilveeku kursh seezh, tachu nezinaaju uz kaa un noleemu piemest koferi un to uzrakstu...
taapeec izskataas taa, man neliekas ka kautkas buutu nepareizi!
*cough* labi *cough*
QUOTE(Cowkiller @ Dec 14 2006, 17:03)
keydan, sejas naaks veelaak...
kate, vispirms uzziimeeju cilveeku kursh seezh, tachu nezinaaju uz kaa un noleemu piemest koferi un to uzrakstu...
taapeec izskataas taa, man neliekas ka kautkas buutu nepareizi!
*cough* labi *cough*
wth ?! a nu labi, lai būtu. Zinu, man ar šitā gadījies (oh gosh, i hate this sentence
). a bet (nupat tikai kā pamanīju) kas viņam ar kreiso roku ? un kapē viņš dusmīgs ?
kaut man būtu māšīnā
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.