nedusmojies, ka pašai trūkst kā fantāzija, tā prasme īstenot ieceres. [..] to, ka tikai tie, kas paši kaut ko prot, ir tiesīgi kritizēt, nepieminēšu, jo nepiekrītu. bet. vai pati kaut ko citu bez saviem čibikiem proti uzzīmēt? kritizēt var katrs, bet tas ir jādara pamatoti un tā, lai neizklausās pēc aizvainota mazuļa dusmām.
Jā, tas, ka man neizdodas uzzīmēt katru manu ieceri perfekti tādu kā iedomājos, ir gan normāli, gan viens no iemesliem, kapēc vairāk kā gadu nekas normāls manā "useru galerijā" nav parādījies. Es to neslēpju. Es zīmēju tizli, ķēpājos un neesmu māksliniece, nemaz netaisos pretendēt ne uz ko tādu, bet konkrētās galerijas īpašnieks vēlas pretendēt (ja vien, protams, mana atmiņa neviļ) uz "senseja" titulu šajā forumā. Un, ja viņš to grasās darīt (loģiski, jau uzskatot ka ir tā cienīgs), tad domaju jebkurš, pat 5gadīgs bērns ar savām "mazuļa dusmām", drīkst ko teikt, JA vien tam ir viedoklis. Labi, pirmajā postā, kurā es izteicu piezīmes par cien. Cowkiller zīmējumu, es neizteicos ne skaidri, ne plaši, kā arī ne gluži saprotami, bet tāpēc jau tika veidots otrs posts, kurā, manurpāt, visam bija jābūt skaidram. Es pat pieliku zīmējumu, for gods sake.
Absolūti nepiekrītu, ka mans ieraksts izklausījās pēc nejēdzīga un emocionāli perosniska "uzbrauciena" zīmējuma autoram. Tika lietots vizuāls attēls manis teiktajam, argumenti sadalīti pa vienam, pateikti skaidri, īsi un saprotami, kā uz delnas, teiksim tā. Kā arī pat jautājumi cien. Cowkilleram, sakarā ar norādītajām kļūdām. Vels lai viņu parauj, moš tas viss tiešām tā ir domāts, un es kļūdos..?
Tāpēc Tavam slēptajam uzbraucienam, cien. Kristapa Judeika jaunkungs, nav nekāda pamata vai iemesla un es to varētu uztvert pat ļoti personiski un aizskaroši, jo, ja tu pēc 1,5 gada vēl nespēj nomierināties un pieņemt manu atteikumu Tev, atsakoties no Tavas klātbūtnes manā dzīvē, tad neuzspied man savu esamību tādā veidā, ka man jāatbild uz Tava aizvainotā ego verbālajām caurejām.
Ja Tev, cienījamais, ir vēl šis tas uz dvēseles sakrājies sakarā ar mani, ko vēl neesi spējis pateikt, tad tu zini gan manu mobīlā telefona numuru, gan manu Skype vārdu, gan spēj mani atrast portālā www.draugiem.lv un visu to pateikt man personiski, nevis izaicināt mani uz publisku ak-tu-šitā-tad-ņem-pretī-divtik farsu šajā nevainīgajā forumā.
Vēlaties oponēt, ta saucamais Pakkun, un.. kā tur bija... Art'a (?) ..?