Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cowkiller the same ol` bastard! ^^
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
Keydan
Manliest pink unicorn-pegasus ever...
FuschichO
viss ir ļoti skaisti, tikai es sāku smieties ieraugot "aplaimoto" uni-pegu. Varu domās dzirdēt, kā viņš priecīgi zviedz ar retardētu sejas izteiksmi un tā kratās gaisā ar saviem spārniem. Ak, jel... tā ir, kad cinisms pārņem visu būtību.
Arts
Skatos,ka esi izgājis pacietības kursus un noslīpē ilustrācijas. Bet vēl joprojām ož pēc amatierisma, daudz gaļas, maz ģenialitātes.
Tev vajag vēl pastudēt anatomiju tā, lai nekļūdīgi novietotu acis un ausis, kur vajag. Locekļi neraustas un nekratās, tas jau jauki.
Krāsojums ir spīdošs, bet nežilbina.
Par visu Tavu stilu var likt 8 vai 9, bet tālu līdz 10.

Cowkiller
woooov arts ar progreseejis, vismaz es nekur nesaskatu sarkasmu vai aizskaroshas pieziimes... like lol xD
anyway paldies par komentiem, kojaas ir iesaakts jau naakamais...
Janots
man gan liekas ka labi, un kluudas aciis nemetas, vieniigais - gribeetos sparna datalizaaciju. baigi nu puukains tas izskatas *giggle*
DarkDevilCat
ir jau smuki, tikai skumji :]]]
Cowkiller
tu taa saki itkaa skumji nebuutu skaisti...
nekas buus veel taadi skumjie, pieradiisiet.

btw man fluffy wings patiik! tongue.gif
JnVbt
nu tas pēdējais jau tev toč baigi labs sanācis
ierāmē un karini pie sienas biggrin.gif
Cowkiller
nop nav paredzeets man... to karinaas pie sienas kaada kurai ir abi spaarni. dry.gif
DarkDevilCat
QUOTE(Cowkiller @ Nov 2 2009, 17:02) *

nop nav paredzeets man... to karinaas pie sienas kaada kurai ir abi spaarni. dry.gif

biggrin.gif
vareji uzreiz teikt, kad karinas ta kas tev to sparnu norava XD
Cowkiller
nenoraava, bet atdevu un aizlidoja. unsure.gif
oh well im still alive and im still fighting for my place and happiness in this sick world, so i think its ok!
Cowkiller
te ir dazhi mani PS darbi, pirmo reizi izmantoju paletu... ^^ baigi iepatikaas!

IPB Image

IPB Image

IPB Image

WTF? KKAS NAV RIKTIIGI AR KRAASAAM! lool lame...
anyway taas ir skiciites, ja man stundu laikaa buutu vairaak laika kjeepaaties taapatvien tad meegjinaatu kko vairaak.
DarkDevilCat
O_o
zasibis, pedejie darbi izskatas vnk uber-cool x))))
man nezeligi patik, keep up this drawing :3

p.s

tas pats pedejais labi varetu kalpot ka "how to draw body" xD
Tenma
patīk violetais izgaismojuma efekts pēdējajā smile.gif tā turpināt un vēl labāk!
JnVbt
mmm .. pie pēdējiem darbiem var pamielot acis! biggrin.gif
krāsas un stils patiešām ''piedur'' .. smile.gif
tā turpini!
Cowkiller
varbuut kaadam ir priekshzinaashanas ar paleta iegaadi?

anyway paldies par komentaariem un te naakamais, mazliet skumjsh, atteels ar meiteni ir fotograafija ko tas chalis tur rokaas(zinu zinu plaukstas par mazu, ai poh...)
iisumaa par bildi: chalis seezh drupaas un gaida konvoju, kuru apsargaa tanks... taapeec vinjam ir tik liels ierocis... taaa pusbrile domaata lai vareetu redzeet siltumu(tankaa esoshos pilotus...)
just enjoy! ^^

IPB Image
FuschichO
QUOTE(Cowkiller @ Nov 12 2009, 18:39) *

varbuut kaadam ir priekshzinaashanas ar paleta iegaadi?

...un te naakamais, mazliet skumjsh, atteels ar meiteni ir fotograafija ko tas chalis tur rokaas

Es arī būtu skumja, ja man būtu tāda meitene. Cilvēki bieži kļūdās, zīmējot smejošas sejas. Just don't do it. You're not ready yet.

Es nopirku britu e-bay'ā Genius MousePen pa 33 mārciņām ar piegādi pa 6 mārciņām. Kā redzams, lēti. Bet tā bija kāda akcija. Par pašu paletu- labs, man jau ir no oktobra vidus apmēram. Sākumā nedaudz gļukoja, bet tad es sapratu, kā to novērst (spalva).
Izpētot internetu, sapratu, ka tā ir vislētākā un normālākā lētā alternatīva. Is good.
Cowkiller
wooov nu jau tu sit pa juutaam xD ne man, bet tai meitenei...
nez vinjsh izskataas kkaa izstiepts tagad kad ielaadeets, ieskeneets vinjsh ir 4000+ x 3000+ un es iisti nezinu kaadaa rezoluucijaa vinju ielaadeet taapeec visus lieku 1000x700 so...
FuschichO
QUOTE(Cowkiller @ Nov 12 2009, 18:53) *

wooov nu jau tu sit pa juutaam xD ne man, bet tai meitenei...
nez vinjsh izskataas kkaa izstiepts tagad kad ielaadeets, ieskeneets vinjsh ir 4000+ x 3000+ un es iisti nezinu kaadaa rezoluucijaa vinju ielaadeet taapeec visus lieku 1000x700 so...

jāliek tikai viens garums- otru augšuplāde piemēro automātiski.
Par sišanu pa jūtām- tas tomēr ir zīmēts, nevis fotogrāfēts. Es savu māsu arī pretīgi uzzīmēju. Bet man tas vismaz ļauj paņirgāties par viņu.
JnVbt
tā, nu kopskatā zīmējums ir labs sanācis! wink.gif
vēl tikai dažas piebildes smile.gif
kājai kas priekšplānā (bikšu starai) tāds biki nevienmērīgs krāsojums (krāsojums nesaplūst labi kopā) un locījumu vietas varētu būt labāk izceltas
kāja kas atrodas ēnā izskatās mazliet par mazu (vai varbūt man tikai tā liekas wink.gif ) zābaka un bikšu staras savienojuma vietu vajadzētu mazliet izteiksmīgāku lai var labāk redzēt kur viņi saiet kopā
emm .. nu par to ''meitenes'' fotogrāfiju runājot ... man kkā uz pirmā acu uzmetiena vairāk izskatījās pēc džeka kas atņirdzis savus zobus biggrin.gif /no offense/ smile.gif
varbūt varēji mazāku deguntiņu uzzīmēt un biki lielāku aci wink.gif
fotogrāfijā sejas ēnojums patiešām foršs sanācis, ļoti patīk kā uzzīmēta bruņuveste un armijas zābaks biggrin.gif
ierocis ar interesants sanācis, tikai vai ar tādu tanku var cauršaut ... ? xD
Arta
Tas šaujamais riktīgi ņammīgs sanācis. o.o Pats krāsojums un tā.
Forši redzēt fully-traditionally krāsotu zīmējumu.

Tabletu arī pirku ebayā. No wacom sērijas [Bamboo fun]. Kkur ap 150 dolāriem.. or was it.. es neatceros. o.o
FuschichO
QUOTE(Art`a. @ Nov 12 2009, 22:06) *

Tabletu arī pirku ebayā. No wacom sērijas [Bamboo fun]. Kkur ap 150 dolāriem.. or was it.. es neatceros. o.o

Tāpat kā par visādiem citādiem ekskluzīviem materiāliem, es uzskatu, ka vispirms jāiemācās pārvaldīt tehnika pašos pamatos, nn tikai tad, ja tas tiešām ir tā vērts, ieguldīt naudu dārgos materiālos.
Kaut vai papīrs. Ir tāds "gailīša" akvareļpapīrs. Pats dārgākais tirgū, bet manam klasesbiedram tas neko daudz nepalīdz. Es zīmēju uz lētā krievu papīra un izskatās verī good.

Nu bet jā- ja nav kur naudu likt, var arī wacom pirkt. Tas gan laikam kalpotu ilgāk. Dunno.
DarkDevilCat
man patik pedejais zimejums, tikai tas, ka taja fotografija ne parak pec meitenes izskatas :3 vismaz es sakuma nedomaju ka ta ir meitene X]]]
Miyako
No wacom sērijas [Bamboo fun]. Kkur ap 150 dolāriem..

wuhuu, vēl kādam tāds pats kā man. Es gan pirku tepat latvijas internetveikalā pa 70ls laikam, pirms 1 vai 2 gadiem. Darbojas joprojām tik pat labi kā sākumā un es viņu izmantoju katru dienu peles vietā.
man svarīgākais attiecībā uz tehniskām lietām ir kvalitāte + žēl izsviest naudu kkam, kas ātri saplīst un vēlāk tāpat nebūtu par ko nopirkt normālas firmas mantu.
bet katram savs wink.gif
Arta
Fuschi, viss kārtībā. Es gribēju uzreiz zināmāko pārbaudītās kvalitātes dēļ. [Nevis manis pārbaudīta, bet kopumā izvērtējot entos rakstus, viedokļus, specifikācijas, ērtumu, blahblahblah.] Nepirku tikai tāpēc, ka esot populārs un man arī vajag.
Esmu nenormāli apmirināta, ka nepaliku pie cita objekta.

Es visp kkā vienmēr tā daru, baigās nopērku to kaut ko tipa ''krutāko'', bet nejau krutumā, bet toč kvalitātē tas viss izpaužas, nav nācies nenožēlot savus lēmumus. Bet pēc tam paiet kāds laiciņš lai sagrabinātu skanošo.. kabatas tukšas. :'D

Bet, protams, neiesaku ko tādu pirkt, ja tu pats, CK, neesi pārliecināts, ka toč izmantosi. Tomēr izvēle ir tavās rokās. ^D^
Cowkiller
esmu paarliecinaats ka izmantoshu! taapeec veel paintreseeshos mosh kkaa caur skolu var dabuut leetaak...
anyway jaasaak kraat stipendija! biggrin.gif
Cowkiller
heh pirms kaada laika grasiijos ielikt 2 ziimeejumus, bet nesanaaca dabuut skenneri un tagad darbi vairs nav manaa iipashumaa...
un taapeec izmantoshu iespeeju lai ieliktu savu jaunaako...

IPB Image
FuschichO
O, visnotaļ... citādāks kā pārējie, man šķiet. Mani gan māc aizdomas, ka tā seja varētu būt nedaudz nepareiza (kaut paslēpusies lol), bet kas labs un skatāms-tas labs un skatāms
Kikyou
Ūdenskrāsas? Tīri smuki.
Keydan
Ffffffffuuu... maskas ar emocijam - mana ideja!!! biggrin.gif

Nice job, btw.
Cowkiller
QUOTE(Kikyou @ Feb 1 2010, 10:24) *

Ūdenskrāsas? Tīri smuki.

tusha, sarkanaa guasha, zils akvarelju ziimulis, rapitograafs, bronzas pildspalva un mazliet asinis(paraksts nav redzams sad.gif )
Cowman
oh you are so goth that you shit bats smile.gif
Arta
QUOTE(Cowman @ Feb 1 2010, 13:42) *

What the f.ck is your problem?

--

Man patīk. Kaut kas uz seven deadly sins pusi? :]
Cowkiller
QUOTE(Art`a. @ Feb 1 2010, 18:56) *

--

hes just jeallous biggrin.gif

un vairaak bija domaats kaa inner monster...

anyway prieks ka jums patiik! ^^
Cowkiller
vienradzavienspaarnja turpinaajums... laiks nomest jauko rozaa kraasinju un parveersties par monstru! ^^
IPB Image
Kikyou
Tas ķipa ūdens domāts? Jo izskatās pēc cementa. Kur atspulgi?
Cowkiller
mnu teikshu godiigi, es noslinkoju! tongue.gif
taapat arii noslinkoju pie zirga pakaljas... biggrin.gif
Keydan
Fat horse is fat. Also anatimija spārnim ir meh.
Taču krāsas man patik! biggrin.gif
Tenma

sasodīts, kāpēc es, šo lasot, vienmēr iztēlojos nevis sikspārņus, bet beisbolnūjas? rolleyes.gif
Kikyou
Es nesmējos.
Cowman
QUOTE(Cowkiller @ Feb 2 2010, 09:42) *

QUOTE(Art`a. @ Feb 1 2010, 18:56) *

--

hes just jeallous biggrin.gif

un vairaak bija domaats kaa inner monster...

anyway prieks ka jums patiik! ^^

not jeallous .. vnk shajaa saitaa visi visulaiku liek tokio hotel stila darbus . Jā zinu ka pats zīmēju vienveidīgi .
Cowkiller
KERBEROS-[greek]
IPB Image
nav skannera, bildeets ar digitaalo.
KuroRyuuD
ou, ļoti labs!
Arts
Nu ja suni novietotu aiz vārtiem, teiktu, ka zīmējums ir izdevies, jo vārti ir krutāki par suni.
Cowman
auuu stiliigi +
Keydan
Cerberus FTW. Kur ir uguns?
Cowkiller
mnu neziimeeju arii chuuskas asti un man shkjiet ka uguns ir muljkjiiga... mby lasers from eyes? biggrin.gif
anyway prieks ka arii jums patiik! ^^
JnVbt
um, izskatās labi smile.gif
šur tur ir daži sīkumi kur var piekasīties
bet visā visumā patiešām foršs darbs rolleyes.gif
Kikyou
Man drausmīgi nepatīk tā krāsu izvēle - liek domāt par kaut kādas metāla grupas albuma vāku. Bet visādi citādi, visu cieņu!
Cowkiller
FEJA!!! biggrin.gif
IPB Image
pavsaris klaat...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.