Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cowkiller the same ol` bastard! ^^
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
kahi
smuki, smuki, bet labāk uzzīmē pašu proxīti. man tievie patīk labāk. bet, saki, vai robotiem nebija kaut kādas bruņas? nu vai vismaz metālisks paskats? ai, neatceros.
Pakkun
izbrīvēšu cietnī vietu un sākšu ergo proxy skatīties. pateicoties šim pēdējam andruškam ;D efektīgs!
p.s. tas iepriekšējais, kur sveces un puika bez presītes ar ļoti patikās. ir stipri jūtama noskaņa zīmējumā.
Cowkiller
danke! laugh.gif
Cowkiller
iedvesmojos no "NARUTO"
IPB Image
veelaak ielikshu paareejos...
Bitter_me
Rarrrrr.... Sexy!!! biggrin.gif Milziigs zobens and everything else... laugh.gif
Man patiik skatiens, apmeeram - Come closer and I'll chop you into pieces... biggrin.gif Nee, tieshaam smuki, talantiigi..
Keydan
Un es domaju "iedvesmojums no fallout"! tongue.gif
Cowkiller
te ir veelkaads no naruto...
bij tur taads bugmasters, nu shis bishh liidziigs...
IPB Image
Kate
lawl, normāls pacans XD
Un man atkal nepatīk rokas, nu bicepsi >_>
Cowkiller
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
IPB Image
ticat vai nee es shaadaa poozaa varu nostaaties!
ja kaads var uztaisiit 1 postaa vairaak kaa 20 smaidiigas seinjas(shaadas laugh.gif nevis : ) ) tad es ar to paarguleeshu!
Keydan
Pats 2/3 gadu atpakaļ parslimoju ar Naruto. ph34r.gif Puse no maniem darbiem bija šinobi. ph34r.gif
Kate
QUOTE(Cowkiller @ Feb 9 2007, 23:04) *

ja kaads var uztaisiit 1 postaa vairaak kaa 20 smaidiigas seinjas(shaadas laugh.gif nevis : ) ) tad es ar to paarguleeshu!

HAHAHA, es par šito kādu pus h rēcu. Labi, miers! ;'D
UN STARPCITU, tā ir viegla põza. Man, nebūdami, īpaši lokanai pat sanāk.. LOL
sandzi
jauki shinobi zimejumu man tas otrais atgadina shino un dosu savienojumu... bet zimejumi ta neko tikai deretu bisku sikas detalas labak izstradat
kahi
vai man maz ir vērts vairs postot un komentēt? tu tāpat zini, ka man patīk tavi darbi (maigi teikts), so neredzu jēgu kaut ko vairāk rakstīt. lai raksta tie, kam nav ko darīt.
sandzi
QUOTE(sandzi @ Feb 10 2007, 05:12) *

jauki shinobi zimejumu man tas otrais atgadina shino un dosu savienojumu... bet zimejumi ta neko tikai deretu bisku sikas detalas labak izstradat

loti veseligi atieksme....
Bitter_me
OMG, dieviiigs.. Man nav ko teiiiikt, jo tas darbs ir tiik superiigs, ka man nav ko teikt.... laugh.gif
Erik4xp
Foršs poza, labs darbs... Nevar beikt skatīties ph34r.gif .
Iepriekšējie arī forši, bet pēdējam vienreizējs cimds. cool.gif
Cowkiller
pagaidaam peedejais darbs no Naruto...
sveiciet ar aplausiem Rock Lee! laugh.gif
IPB Image
Keydan
Hm... ne perak "Rockleeish". Mates par garu... un kur ir smaids?
Arts
Izskatās ka nav dabūjis curry.Tāds neko...ļaunais Rock Lee.
Viss ir labi izpildīts....
sandzi
man tie mati liekas divaini un lee ir savadakas uzacis tu nedriksti nepareizi zimet uzacis ka naruto tad vinu sauks kad vinam vairs nebus tadas uzacis
Mimi
man liekas roka mazliet pa stiivu sanaaca.
Misa
Rock Lee tā nekas, njā tie mati naw gluži kā lee, bet ja tā padomā šitā arī neizskatās slikti.^^ Varēji labāk naruto uzzīmēt tanī kostīmiņā ,ko viņam gai sensei ieseva XD
Cowkiller
-------------------->nevarat izlasiiit?<--------------------
IPB Image
Keydan
1) Es varu...
2) Gh... tagat es ari gribu kadu shinobi uszimet!
Cowkiller
kaadu laicinju nav nekas likts tapeec...
IPB Image
loool pamaniiju ka aizmuguree ir veelviens ziimeejums! biggrin.gif
DONT MIND TAHAT!
Keydan
Oh! Very nice!
Kajas atkal par isu... bet tads ir tavs stils! GREAT!
Klokjvaarpsta
Nu, detaljas izcili sanaakushas, labs darbs. Sejas gan gribas redzeet detalizeetaakas..
Un par zaabakiem - cepuri nost
Kentaishi
kawaii... Tas ir mans viedoklis
Ārprāc cik smuki ^^ es šodien esmu īpaši devīga savos vērtējumos un no kritizēšanas puses es došu tikai kripatiņu- kāpēc tu tās kājas zīmē tik īsas? Bet poh... būs labi ^^
Dievinu tā džeka skatienu, seju detalizāciju nevajag, manuprāt nepiestāvētu darbam. Vāks, atkal sagribējās kerzas, precīzak vēl vairāk. Kedās kājas salst.
Tas zvērs tur aizmugurē pat izskatās labi, it kā aiz muguras visai publikai [?] būtu kas tāds ko vajadzētu iznīcināt lai viņi varētu visu padarīt better ^^
Tigra2
:B cool....
totaly cool....
Abi simpātiski un zīmējusm sižetisks, zv;ers tur iederas un es ja godiigi padomaaju, ka tas tur speciaali, pirms izlasiiju, kas parakstiits apaķšā.
Nju nav kur piesieties, parūku nost!
Kefīra dievs var būt ar tevi apmierināts. ^w^
Arts
Zābaku eksperts....pūķits fonā labi iederas un cilvēki arī.....zīmējums atgādina kādas filmas endingu.
Pakkun
ļoti forši. nu ļoti. prasās izkrāsot, bet tā profesionāli biggrin.gif p''uķis tiešām iederas un bilde man stipri atgādina eureka seven. rentonxeureka
Pinkpanther
meitenei gurni vareeja but izteiktaaki, bet tas puukjiits foonaa tieshaam ljoti labi iederas... happy.gif owerall man patiik. rakstot shito postu, veel vairaakas reizes pielipu pie taa ziimeejuma... biggrin.gif
Cowkiller
tagad atraushu juus no romantikas(laikam to taa sauca???)
IPB Image
naakosho ielikshu to puukji! laugh.gif
Keydan
Tieši šodien ir "Soviet army day".
"В тему!"
Klokjvaarpsta
Nu, nu, saliidzinot ar citiem, shii ir baigaa haltuura- veel jo mazaak sejas detalizaacijas, bet atkal rupiiba pie detaljaam, ties agan tikai divaam - rokaam un kaajaam, kuras shinii ziimeejumaa ar nav ritiigas - labaa roka lauzta un peedas vai nu sapampushas vai vinjsh labajai kaajai lieto ortopeediskos apavus (augsta shaura peeda) Bet prieksh haltuuras ljoti labi, jo atkal jau ziimeejums tematisks un ar fonu (daudzi, tai skaitaa es, neprot iisti veidot fonus)
Cowkiller
klokjvaarpsta!
tas nav pukjudaarzs kuraa vinjsh atrodas, tas ir karalauks un iespeejams vinjsh ir vieniigais dziivais...
un tu cereeji ieraudziit veseeliigu, skaistu, laimiigu, bez traumu kareevi?! blink.gif
un nez par kaadam sejas detalizaacijaam tu runaa?!

Klokjvaarpsta
QUOTE(Cowkiller @ Feb 23 2007, 20:50) *

klokjvaarpsta!
tas nav pukjudaarzs kuraa vinjsh atrodas, tas ir karalauks un iespeejams vinjsh ir vieniigais dziivais...
un tu cereeji ieraudziit veseeliigu, skaistu, laimiigu, bez traumu kareevi?! blink.gif

Nu, tieshi taa, par kaadaam sejas detalizaacijaam - visiem darbiem taa truukst un shitam sejas reaali vispaar nav. Balons ar uzkraasotu seju.
Un par traumaam - vareetu lauzto roku pienjemt, bet, kur peedeejais cilveeks uz zemes dabuujis ortopeediskos apavus huh.gif Es jau nesaku, ka darbs ir slikts, vienkaarshi, kaa jebkuraa ziimeejumaa - vareeja buut labaak
Catgirl
yeeeee!!! laugh.gif shameejais vareeju buut beigts[labaak izskatiitos] biggrin.gif
par ziimeejumu: sleep.gif
ziimeejumam nav nevainas, dereetu vairaak apbgjeerba plaisas krunkas....citaadi patieshaam izskataas, ka vinsh bija no pukjudaarza izskreejis laugh.gif
Cowkiller
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Feb 23 2007, 21:32) *

QUOTE(Cowkiller @ Feb 23 2007, 20:50) *

klokjvaarpsta!

Nu, tieshi taa, par kaadaam sejas detalizaacijaam - visiem darbiem taa truukst un shitam sejas reaali vispaar nav. Balons ar uzkraasotu seju.
Un par traumaam - vareetu lauzto roku pienjemt, bet, kur peedeejais cilveeks uz zemes dabuujis ortopeediskos apavus huh.gif Es jau nesaku, ka darbs ir slikts, vienkaarshi, kaa jebkuraa ziimeejumaa - vareeja buut labaak

taa arii tu nepateici kaadas sejas detalizaaciojas truukst! dry.gif
ja kaajinieku vada virskomandierim ir vajadziigi ortopeediskie apavi
tad armija vinjam tos izsniedz...

pavisam piemirsaas...
(shis ir riktiigs craap! lieku taapeec, ka dazhi gribeeja redzeet to puukji...)
IPB Image
jaa frizuura ir liidziiga sasukem! dry.gif
Klokjvaarpsta
Nu, neteiktu gan, ka craps - tiiri labi izskataas.

Par seju detalizaaciju - tukshas acis, truukst deguna (degunam jaanaak uz aaru) Tam kareivim noteikti vajadzeeja normaalu degunu un kautkaadus nebuut matus (optional), nemaaku teikt vai mati paliidzeetu, bet deguns un ieteicams arii acu labojums toch paliidzeetu
Cowkiller
khmm veciit...
1.armijaa nav matu!
2.vinjam ir kjivere.
3.tukshas acis izskataas baisaak(vai tad ne?)
4.ja paskatiitos visus manus darbus tad atklaatu ka nevinam nav lielaaka deguna par striipinju...
taads nu mans stils rolleyes.gif
kahi
neredzēju brīvo cilvēki līķus. *jūtas vīlusies*

pūķim, kas gan vairāk izskatās pēc no pusfabrikātu paciņas nākušas, tajā pašā vielā, ar ko aplēja čerepaškas ņindzjas, izmērcētas ķirzakas, ir ļoti nesmuka aste.
Cowkiller
kahi, kahi lai taa izteiktos
tev jaabuut ljoti paarliecinaatai par savu izskatu cool.gif

Arts
Kahi ir kvalificēts kritiķis.Smuks godzila,bet pūķiem parasti ir zvīņas nevis krustiņi...laikam jauna suga.
Darbu vajadzētu nedaudz tīrāku,pārāk daudz švīku+var saredzēt ka tu puisi sākumā gribēji stāvus zīmēt...
Tas tā..
Good as always(tu mani pamatīgi pārsteigtu ja uzzīmētu kādu tintes darbu). wink.gif
sandzi
redzu kad ir paris jaunu darbut nav slikti tik turpini uzlaboties
Ami
Ko es varu teikt... Dojo spēlei darbs interesants, iepriekšējais... nu tāds līdzīgs citiem. dry.gif Cowkiller, pienācis tas laiks, kad...

Ir laiks uzzīmēt cacīgu meitenīti ar rozā bantītēm, sarkanām lūpām un oranžiem vaidziņiem! laugh.gif
Starp citu, teksts, tam pirmspēdejam darbam ir interesabts... Ceru u understand, what I mean.
Cowkiller
re briesomoniic! laugh.gif
IPB Image
Ami
awwww cik kjūt! laugh.gif heh,nu labi, ne cute. man patīk viņa mute biggrin.gif tāda.. kjā vecai kraņei bet zobiem. laugh.gif kā kaut kādam zirneklim.
Cowkiller
te ir 1 nekraasots un 1 kraasots...
kursh jums labaak patiik? wink.gif
IPB Image
IPB Image
Keydan
Man patik nekrasots... atkal Naruto?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.