shinigami666
Jul 19 2009, 15:14
Es dodu priekšroku Bleach mangai nekā animei, jo anime mūžīgi ir pārpildīta ar filleriem un animācija varēja būt labāka. Un visspēcīgākais iemesls kāpēc es dodu priekšroku mangai ir tas, ka es sāku tieši ar mangu, anime es iepazinu vēlāk. X3
Lestats
Jul 20 2009, 12:51
nu jaaa..bet cik es esmu iepeetiijis bleach manga ta zimeshana pavaaja salidzinot ar gantz vai vagabond mangu
http://www.youtube.com/watch?v=D2oen1s7Ijc 0:28 kāds zin skaņdarba nosaukumu? savilkos soundtrackus uz nebēdu, bet vai nu tajos konkrētā nav, vai nu man ir izdevies hroniski viņam pārlēkt vairākas reizes pārķemmējot! btw, vispār bleach ir jauki soundtracki.
Tā kā šī ir diezgan jauna sērija un ja šis skaņdarbs agrāk nav skanējis, tad vai nu tas būs nākosā soundtrackā, ja tāds būs, vai nu vispār nebūs. Dažreiz soundtrackos vispār neliek vislabākās melodijas, kas skan animēs.
Bet vispār Bleach soundtrakus neesmu klausījies, tāpēc nezinu.
Lestats
Aug 8 2009, 13:15
ehh vienmēr esmu vēlējies vnk novilkt visu muzonu kas skan iekš bleach ...proti full vers...
QUOTE(shinigami666 @ Jul 19 2009, 15:14)
Es dodu priekšroku Bleach mangai nekā animei, jo anime mūžīgi ir pārpildīta ar filleriem un animācija varēja būt labāka. Un visspēcīgākais iemesls kāpēc es dodu priekšroku mangai ir tas, ka es sāku tieši ar mangu, anime es iepazinu vēlāk. X3
mjā, manga rullē, ja nebūtu filleru arku, es animi laikam pat neskatītos (par 227 sēriju vnk biju starā!). ik pa laikam uz kādiem pāris mēn nometu un tad atkal noskatos, kas iekrājies. un esmu jau pacentusies OST sarakņāt pa torrentiem
Interesanti jau ir paskatities Bleach bet sak apnikt tas ka vini maina vienu stastu pret citu un ta visu laiku (Vismaz anime, par mangu nezinu) butu vismaz pabeigusi vienu no pedejiem stastiem. Riktigi kaitina
ConfuseD
Sep 10 2009, 15:04
Kāds var pateikt kuram mangas chapteram atbilst pēdējā (pirmsfilleru) Bleach sērija???
QUOTE(ConfuseD @ Sep 10 2009, 15:04)
Kāds var pateikt kuram mangas chapteram atbilst pēdējā (pirmsfilleru) Bleach sērija???
http://www.onemanga.com/Bleach/339/ apmēram atbilst pēdējajai sērijai pirms filleriem
Lestats
Oct 2 2009, 14:07
juuu Bleach:Fade to black iznācis...vel gan subs nav
Čau.
Es Bleach biju kkā nometusi zemē, jo pie ~70 ep visu laiku filleri un pazuda interese.
Domāju, ka jāsaņemas un beidzot jānoskatās līdz jaunākajai un sāku noskaidrot, tieši kur sākas/beidzas filler epizōdes.
So, ja kādam tas ir nepiesiešams, reku -
http://www.bleachforums.com/showthread.php?t=15197 - viss uzskaitīts + arī kura ep atbilst mangas čapteriem etc.
Neticami, ka biju iesprūdusi pie tās 70. sērijas un izrādās, ka filleri vēl līdz 109. turpinās. x.x I mean, come on!
Kazuki
Oct 16 2009, 10:54
Es arī Bleach uz ilgu laiku biju atmetusi. Vairāk gan tāpēc, ka man besīja gaidīt katru nedēļu jaunu epu - gribējaas visu un uzreiz. Pagājušajā vasarā izdomāju, ka atkal jānoskatās visas epas no sākuma līdz beigām. Bleach nelika vilties - nu vienīgā skrobe, ka tik daudz filleru, lai gan pēdējais, kas tiek pašlaik veidots pagaidām liekas tīri interesants un skatāms.
Fade to black arī noskatījos. Bija labs. Pat ļoti. Līdz brīdim, kad pie filmas beigām parādījās tas monstrs - tur jau smagi sāka vilkt uz tentakļiem
puisiitis
Oct 20 2009, 14:46
pasreizejie filleri iespejams ir viens no labakajiem gabaliem kas bleach ir kops pirmas soul society arkas.
fade to black gan bija briesmigs. neko tik sliktu pedeja laika neesmu skatijies ^^,
ANimeFreAK
Oct 21 2009, 01:19
Lai tur vai kas bet pati labākā anime kas ir pārspējusi visas līdz šim redzētās ir
One Piece. Lieliskāku es vnk nevaru atrast!
tad nu jā, protams, Naruto un Bleach ir listē nākamie, un tad jau seko tādi trakāki kā Gantz vai Death note
Bet nu One Piece.... (love)
Lestats
Oct 21 2009, 14:04
man gan one piece liekas baigā kaka...
buts thats only my personal view.
puisiitis
Oct 21 2009, 14:25
mhm, manas domas par one piece ir tadas pasas ka lestatam, bet nu ta jau gaumes lieta.
bleach varetu but kaut kur viduu, uz beigu pusi, bet naruto un one piece pie pedejam vietam
trakakais gan ko esmu redzejis bija ninja scroll. vnk briesmas. visu gan nemaz neskatijos.
tor-sp
Oct 28 2009, 00:23
Информация о серии
Название: Блич фильм третий: Исчезая в темноту, я звала тебя
Оригинальное название: Bleach Movie 3: Fade to Black
Год выхода: 13.12.2008
Жанр: приключения, фэнтези, сёнэн
Режиссер: Абэ Нориюки
О фильме:Взрыв таинственной реяцу прогремел в Сообществе душ, в самом центре Сэйрэтэя, вызвав крупные разрушения. В то же время Рукию Кучики поразило изменение, заставившее её утратить нечто важное внутри себя. Киске Урахара отправляет Ичиго Куросаки в Сообщество душ, чтобы разобраться в происходящем.
Достигнув Сэйрэтэя, Ичиго подвергся нападению синигами, когда-то бывших ему союзниками. Но сейчас они забыли и о нём, и о Рукии. И теперь, в одиночку скрываясь от ареста, Ичиго должен отыскать Рукию и раскрыть причины мистического проишествия, пока еще не слишком поздно.
Продолжительность: 94 мин.
Перевод: Любительский(один голос)
Файл
Формат: WMV
Качество: DVDRip
Видео: 560x304, 985 кб/с
Звук: MP3, 192 кб/с
Скачать с русской озвучкой.
Church
Oct 28 2009, 03:17
nav ko izdaliit atsevishkji ovas/movies no main shova. un veelams posteet savu viedokli/veerteejumu, nevis copypasteet ne to no trackera entrija, ne to no oficiaalas reliizes dvd vaacinja. <merged>
P.S.
un forums, cik liidz shim man naivi likaas, ir domaats latvieshiem/latvieshu valodaa.
tor-sp
Oct 28 2009, 03:57
nu un.
kam vajag nokacas.
he.
kaarleens
Oct 28 2009, 10:22
drizaak jau nevajag, maz te to hardcore bleach fanaatu palicis kam buutu vlom sikatiities kau kaadu filer ovu.
Maalis
Oct 28 2009, 14:42
Es esmu noskatījies šos 3 lielos anim, gan
naruto, gan
one piece kā arī
bleach. Katrai ir savas īpašības, un visas man patīk.
Bet. One piece pavilkusi ir visvairāk, lai gan nosākuma man likās galīgs bull@#its, jo nu, iepriekš nebiju skatījies tāda veida animes, īpaši jau zīmēšanas stila ziņā. Aizrauj ka es jums saku, un pāsmieties tur katrā sērijā var.
Bleach ar labs ir interesanti un jautri.
Naruto no visiem lkm ir vispiņķerīgākais. Saistības tur vienam ar otru trakas un ilgi jāgaida līdz ko saproti, atšķirībā no bleach un one piece kur ir action uzreiz. vislabāk tas ir one piece.
one piece 10/10
bleach 9/10
naruto 8.7/10ko man negribās skatīt - dragon ball tra tra tra. k.kā galīgi nepavelk...
Mans viedoklis lūk kāds
jocīgi pastāstīju gan, bet ir.
Church
Oct 28 2009, 18:20
QUOTE(tor-sp @ Oct 28 2009, 02:57)
nu un.
kam vajag nokacas.
he.
Sheit ir vieta runaam par shoviem kas skatiiti, nevis tikai un vieniigi reliizhu trakeros announci. un he-he ne he-he, bet citu viedoklju ignoreeshana var aatri rezulteeties nespeejaa izteikt savu.
Nē, es tomēr nesaprotu. Kāpēc Shinigami ietekmē vecums? Viņi taču ir spirit-veidīgas būtnes, cik es saprotu. Tam vajadzētu nozīmēt, ka viņi nenoveco. Tagad šis nāves vecis izelpo/izplata savu laika/novecošanas auru, kam, man liekas, vispār nevajadzētu ietekmēt shinigami, un tām būtu jābūt pilnīgi bezjēdzīgām spējām pret shinigami. Bet tomēr shinigami ir arī skelets no kauliem.
Jā, esmu pie 276. sērijas.
Vai es kaut ko ne tā saprotu. Shinigami ir spirt-veidīgas būtnes, kas dzīvo savā spirit-veidīgajā pasaulē. Cilvēki uz zemes, kad nomirst, dvēseles aizlido uz spiritu pasauli. Daži izredzētie kļūst par shinigami. Vai tomēr shinigami pasaule ir kaut kāda nezināmās izcelsmes starppasaule? Kas notiek kad shinigami nomirst? Ja viņu nogalina, tad varētu pieņemt, ka speciālu "maģisku" apstākļu dēļ entity tiek kaut kādā veidā izdzēsts. Bet kā shinigami nomirst no vecuma? Vai tiešām viņi noveco? Vai otra dvēsele pēc shinigami miršanas kaut kāda paliek? Man liekas viņiem ir jābūt nemirstīgiem.
Vai tiešām Dieva šaja pasaulē nav?
Ja shinigami ir spirit-veidīga būtne, tad teorētiski, kad viņš atrodas uz zemes pie cilvēkiem, viņam būtu jābūt caurstaigājamam, un viņam būtu jāvar iet cauri mājas sienām utt. Bet tomēr, kad shinigami cīnās pret ļauniem moškiem un uz shinigami nokrīt ēkas gabals, tad viņš mocās atbrīvities no uz viņu sakritušā smaguma.
Ja, tomēr, pieņemt ka shinigami, par spīti spirit-veidīgumam, nav caurstaigājami, bet vienkārši neredzami cilvēkiem, jo kā mēs dažreiz redzējām arī tie mošķi nav caurstaigājami (tikai neredzami), jo viņi varēja ņemt un ievainot reālus cilvēkus, tad rodas tāds jautājums. Kā izdodas no reāla cilvēka ķermeņa ar cimda palīdzību atdalīt shinigami spiritu, ja viņi abi nav caurstaigājami? Vai tomēr šī speciāla procesa laikā, notiek "maģija", kas padara shinigami uz īsu brīdi caurstaigājamu? Vai tiešām tad shinigami nevar visu laiku atrasties šādā procesa stāvoklī, kamēr viņš ir spirit?
Vispār, seriāls ir ļoti neinteresants, neloģisks un garlaicīgs. Nesaprotu, kāpēc šim ir tik augsts vērtējums. Vai tāpēc, ka bērniem patīk klaunveidīgi monstri, vai tāpēc, ka te ir kaut kāds character development, kurš biežāk krīt uz nerviem?
P.S. Starp citu, kurš plāno nākošā animefestā cosplay'ot Ichigo jaunā transformācijas formā (kad cīnījās pret Ulquiorra)?
Ir pagājis jau labs laiks, kad atmetu blīčam ar roku. Šķiet kaut cik varēja skatīties līdz ~130 sērijai, kad šamie izlauzās cauri Seireitejam un "izglāba" Rukiju (un arī tas - baigi velkot gumiju). Pēc tam viss sižets sāka iet pa spirāli, viens un tas pats, atkal un atkal, tikai "krutākā" līmenī. Domājams blīčam nepievērsīšos vairs nekad, tāpat kā naruto.
Bloody Prince
Aug 9 2010, 19:32
NU ja bleach man ari liekas interesants it ipasi tagad
Keydan
Aug 10 2010, 00:27
Wait, what?
Bleach atkal kļuva interesants? No f'ing way.
Tigra2
Aug 10 2010, 00:58
QUOTE(Bloody Prince @ Aug 9 2010, 19:32)
liekas interesants
D: P.S. Kad es pēdējo reizi mēģināju skatīties, Uloquiora bija pārvērties par pus-vārnu un atakoja Ichigo, un tad Ichigo šamo nosita, atdzīvojoties no mirušajiem. Tas ir like - D:
Nu kāda velna pēc jātaisa spoileri? Nu nepatīk tev tā animīte, bet ir tak pilns ar cilvēkiem kas skatās arī šitādu gumijas staipīšanu, tāpat kā ir cilvēki kas skatās animi strīmā, tapēc ka viņiem ir slinkums uzspiest peli 4 reizes lai novilktu normālas kvalitātes relīzi. Nav laibi šitā spoilot.
Keydan
Aug 10 2010, 15:56
Es tik nevaru saprast ka var partasit tadu labu animu (Bleach up till ~70ep) par... par... *****
QUOTE(Keydan @ Aug 10 2010, 15:56)
Es tik nevaru saprast ka var partasit tadu labu animu (Bleach up till ~70ep) par... par... *****
ko tu no viņas gaidīji līdz ~70ep? bija taču skaidrs, ka tas ir naruto klons jau kopš paša sākuma.
Hikaru
Mar 12 2011, 12:21
Pirmā interesanta bija 54. sērija. Nākošā interesanta ir 308. sērija. Pārējās var neskatīties.
Church
Mar 13 2011, 03:23
Man savukaart shovs ljoti patika gandriiz visu pirmo arku. Varbuut taapeec, ka tad veel main chari nebij tik uber upgreidoti (process vienmeer baudaamaaks, nekaa gala rezultaats, it sevishkji saakumaa), un bija "jaunuma/svaiguma efekts". Atkaartoshos, bet no mega-gariem shonen showiem vieniigais veel joprojaam baudaamais ir One Piece. Naruto un Bleach buutu tolereejamaaki pabeigti pie epaam 70, ne vairaak.
Haha, Bleach. Tiku līdz... *ieskatās mal* 57. epai un pāris gadus arī nav tālāk tikts. Doma turpināt tā kā vēl nav pametusi, bet pagaidām vēl roka neceļas to darīt.
(Un tikai tāpēc, ka nevar runāt par vienu, nepieminot otru (;D)- Naruto joprojām spēj (mani) noturēt pie skatīšanās un tam tiek puslīdz laikā sekots līdzi.)
Koneko
Mar 13 2011, 21:26
Ja kāds man jautātu, kāpēc ik pa pāris mēnešiem tomēr skatos "Bleach", tad skaidru atbildi nespētu dot. Interesants sižets? Nepārāk - ļoti paredzams. Skaista animācija? Nekādā gadījumā. Ieradums? Visticamāk.
Tomēr, neskatoties uz visu, esmu noskatījusies līdz pat visjaunākajai sērijai. (Lai gan t.s. fillerus neskatos)
Vienkārši esmu shōnen žanra cienītāja *smejas*
šis šovs beidzās pirms divām sērijām līdz ar arrancar arkas noslēgumu. fināla cīņa ar aizenu bija ultra-disappointing, cerēju uz episku shounen stila 10 sēriju cīņu, un pretī dabūju pukš. un pat ar visu to, šovam labs wrap up's būtu ichigo spēju zaudēšana un atgriešanās uz normālo dzīvi, kur viņš būtu izkritis no skolas un viņa draugi būtu pārsteigti viņu redzot pēc apmēram gada pavadīta garu pasaulē. taču nē. mangaka, atbildot savam milzīgajam fanbase, izlēma paspārdīt līķi un dot hintus uz spirit king arku. anyway, tagad laikam sekos kaudze ar filleriem, līdz ar ko man ir viens šovs mazāk ko skatīties. damn you, korporatīvā naudas slaukšanas mašīna. vismaz naruto sākās pats labums.
Koneko
Mar 13 2011, 23:13
fināla cīņa ar aizenu bija ultra-disappointing
Vai ne?! Viņiem derētu pamācīties no, piemēram, One Piece - tur pat degunu šņauc ilgāk nekā šeit cīnījās pašās beigās.
nesaprotu, ko jūs te kunkstat.. manuprāt, pēdējā cīņa ar aizenu bija vislabākā no visām (bet visas bij labas) .. un es neteiktu, ka viņa bij baigi īsā..2 epas kā nekā..
notikumi nav pārāk paredzami.. nu piemēram, gīns, kurš kā beigās izrādījās ir labais..
un par blīč kopumā ar neko sliktu nevaru teikt.. ja nu vienīgi tie sasodītie filleri.. bet tā viss pārējais baig labs..
Church
Mar 14 2011, 00:34
Es nezinu, vai pareizi meegjinu analizeet kaapeec one piece joprojaam liekas baudaams pretnostatot bleach, bet mans imho: one piece glaabj, ka tas nav tiirs shonen battle shows, bet pusliidz atjaukts ar gagu mangu. Arii animaacijas stils liek uznjemt mazaak nopietni. Bleach .. pretenciozi nopietnais stils laikam subjektiivi liek buut piekasiigaakam. Nopietns - tas ir piem. Mamoru Oshii laucinjsh, un saliidzinot ar to Bleach .. ee, nevelk. Un visi meegjinaajumi to diversificeet ar ko nenopietnu liekas kaa kaut kas marketinga droiidu ieteikts/maaksliigi pieliimeets. Jeb kaadam tieshaam liekas amizants to modificeeto dveeselju trio? Vai seksuaali noruupeejies Kons? -Imho tie pashi filleri citaa kuliitee.
No nopietnaakaam lietaam atceros kaa taadu pagaraaku tikai Monster. Taapeec arii nosaucu ~ 70 epas, kaa limitu taadam zhanram. Vairums bez probleemaam aprobezhojas 24-12 epaas, vai pat filmas/OVAs formaataa, un nekas. Nepaguust pieesties/paliek atminjaa kaa baudaams, nevis komercijas peec atgremots n reizes.
-Puuk, Puuk, ko dari?
-Medu eedu.
-A kaapeec tik negribiigi?
-Ceturto reizi to pashu medu eedu.
P.S.
Naruto Sh*tpljuuden saak stilistiski imho sekot Bleach peedaas. Ar analogjisku rezultaatu visdriizaak. Viena lieta ir siiku varonju beerniibas maksimaalisms, otra lieta, kad kaarteejo reizi redzi garaas tragjiskaas sejas pieaugushaakiem. Pieaugusho dziive ir garlaiciiga rutiina. Taa nav izklaideejoshs shovs, ko var vilkt kaa nodreijaatu plati (ja ir, tad taa ir samaakslota/gruuti noticama aktierspeele). Pie kaarteejaas atskanjoshanas reizes gribas mest ko smagu uz patefonu.
Koneko
Mar 14 2011, 16:02
manuprāt, pēdējā cīņa ar aizenu bija vislabākā no visām
Pffft... Pat ne priekš "Bleach standartiem". Uzskatu, ka tad jau Ichigo vs Renji (kas bija kaut kur pirmajās 50 epās) bija DAAAAUUUDZ labāks par to, kas te beigās bija.
(Lai gan ko tad es vispār saprotu no shōnen žanra? Viss, ko saku, ir ļoti subjektīvi.)
THIS
GAH.
Spoilers, spoilers. -.-''
Kaut vai esmu kārtīgi nobremzējusi ar šito, es tomēr vēl gribu kkad turpināt skatīties, lūdzu nespoilojat lol. :'D
Esmu kkur vidū. -u-
Keydan
Mar 21 2011, 00:05
1 jautajums: Bleach got better?
QUOTE(mal)
According to the program schedule of TV Tokyo, the TV series of
Bleach will be ended on March 27th. There is a possibility of continuation after a break or as an OVA series.
Source:
Scan of the articleHAHAHAHAHA >:3
Koneko
Feb 25 2012, 16:37
Cik dīvaini, ka jūtos nedaudz atpestīta, uzzinot, ka anime beidzot beigsies. Ak, anime kluču lāsts...
Church
Feb 25 2012, 23:01
Bleacham vajadzeeja beigties peec pirmaas arkas. Taalaak jau ..
- Puuk, Puuk, ko dari?
- medu eedu.
- A kaapeec tik negribiigi?!
- tresho reizi eedu.
Un varu tik kaarteejo reizi nocelt cepuri One Piece priekshaa, kas pat jau peec 530+ seerijaam liekas skataama.
austere
Feb 26 2012, 13:20
Tā kā skatos bleach ar english dub (slinkums lasīt subtitrus), man līdz beigām būs laikam vēl kādi divi gadi.
Skatos pašlaik Kuroshitsuji (black butler), tur brīžiem parādās daži spicie shinigami. Salīdzinot ar tiem, bleach shinigami ir baigie pretekļi. Tas tādas nelielas pārdomas par bleach.
One Piece ir noteikti labāks
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.