Es jau kādu laiciņu Bleach'u neskatos.Kka nepatīk man šis "jaunais sižets",liekas neinteresanti.Pasakiet,ja tomēr tur parādās kkas,ko būtu vērts noskatīties vai es vienkārši gaidīšu pēdējo ep'u (yeah,like hell that day will ever come when it'll be finished).Jebkurā gadījumā,piekrītu Nikam,to var skatīties tad,kad beidzies no garlaicības nost (in my situation...tas laikam nozīmē,ka vēl man nav TIK garlaicīgi,lai atgrieztos pie Bleach'a)
Nez bontikiem nebija ne vainas pec manam domam. taa teikt bija ko skatities lidz iznaca seerijas par arrankariem. Un nez kapec man dikti iepatikaas visi triis modsouli :>
MJā, taisnība jau vien ir, paliek pamazām vienveidīgs, taču es vēl atrodu laiku, kad paskatīties, lai gan piefiksēju, ka izlaižu daudzas epas un par spīti tam no galvenā storija neko nezaudēju. Laikam jau šitais būs uz kādu brītiņu jāatliek, ja tā viss turpināsies, eh.
FuschichO
Nov 5 2007, 21:19
Liekas, ka jūs esat nedaudz pacietīgāki nekā es. Es jau sen skatos 3šo sezonu. pameklējiet www.torrentspy.com
Isabel Carmin fon Edelhain
Nov 5 2007, 21:40
Man likās ka jau 7tā(laikam) sezona iet
Pagaidam vēl ir tīri skatāms, kamēr vēl nav paguvis ieslīgt tādā farsā kā Naruto jau krietni pirms filleriem. Vismaz nav tik riebīgi izteikta "pārāk tiek stiepts" sajūta.
Kas būtu trešā sezona? Bleach netiek dalīts pa sezonām (pa arkām gan, bet trešā arka (laikam Arrancar arka), AFAIK, jau sen beigusies).
Update: ja isa domāja pavasara, vasaras, rudens un ziemas sezonas, tad 7. sākās kaut kur ap, šķiet, 80. epu.
Nov 5 2007, 21:56
QUOTE(Niks @ Nov 5 2007, 22:44)
Update: ja isa domāja pavasara, vasaras, rudens un ziemas sezonas, tad 7. sākās kaut kur ap, šķiet, 80. epu.
da nē... vnk google ierakstīj bleach season un to ar izmeta, jo tiešam neiebraucu pričom te sezonas un jau tālāka skatīšanās nekā vairākums, kas seko līdz, ir redzējuši.
Es domāju, ja animei skaita sezonas, tad tās skaita pēc to Openingiem, ne? Jauns Opening = jauna sezona. 7. sezona sākas ar 144. epu...
visbiezhaak sezonas atbilst parastajam gadam. jo vairums shovu peec seeriju skaita / raidlaiku biezhuma / sizhetiskaas nobeigtiibas iekljaujas gadaa. vairumam daudzsezonu shovu arii sizheta vidusarcas/to nobeigshana biezhi ir tam pielaagota. gan vienmeer ir iznjeemumi, kas apliecina likumu. konkreeti bleach-a gadiijumaa OP/ED mainju gan negribeetos pievilkt kaa sezonas atdaloshas. jo daudz biezhaakas, un pamataa nomainaas saakoties jaunai arcai.
FuschichO
Nov 8 2007, 12:44
QUOTE(Niks @ Nov 5 2007, 20:44)
Kas būtu trešā sezona? Bleach netiek dalīts pa sezonām (pa arkām gan, bet trešā arka (laikam Arrancar arka), AFAIK, jau sen beigusies).
Nu es dabju torentu ar nosaukumu 3rd season un tur bija seerijas no 50-69 ja nemaldos. Taa luuk, bet, protams, ir daudz vairaak, njamm....
Ehh... Nevar būt, ka nav jau neviena tēma jaunajiem/topošajiem otaku - varbūt wiki jāizveido? Pilnīgi žēl uz viņiem noskatīties - anime viņus aizrauj vairāk nekā mūs, bet pieredzes tās izvēlē un iegūšanā viņiem nav.
nejemos teikt par citiem otaku, bet esmu visnotalj slinks un egoistisks. dariit kaut ko prieksh citiem - nnna ;>
ja jau izraadi iniciatiivu - flag tjebe v ruki [tm]
QUOTE(Niks @ Nov 8 2007, 15:35)
Ehh... Nevar būt, ka nav jau neviena tēma jaunajiem/topošajiem otaku - varbūt wiki jāizveido? Pilnīgi žēl uz viņiem noskatīties - anime viņus aizrauj vairāk nekā mūs, bet pieredzes tās izvēlē un iegūšanā viņiem nav.
vecs sajuties? :]
Nikam taču vēl pāris mēneši līdz 18, tā kā Niks nevar būt vecs, tomēr Niks noteikti ir pieredzējis vairāk par otaku jaunuļiem (tā starp citu, pēc AniDB.net domām Niks ir redzējis ap 200 anime).
Church, Niks gribētu pamēģināt to uzrakstīt, taču pirms tam grib pilnīgi pārliecināties, ka kaut kas tāds jau nav, jo vismaz pagaidām neko tādu nav gadījies redzēt (ir šis un tas par labākajām animēm un gadiem veca infa par anime iegūšanu, taču, šķiet, nekas vairāk gan nav).
P.S. Trešā persona FTW.
pirmās 103 seerijas es noskatiijos pirms gada +/- 3 dienas. Taa nu vēl līdz šai baltai dienai skatos un vēl nav apnicis. Vienīgi varētu sižets ātrāk iet uz priekšu =/
Patiesībā es pēc 146. epas pārstāju skatīties Bleach - vienkārši kaut kā vairs negribējās. Tiesa, nevar zināt, vai tas būs paliekoši, taču pagaidām nav bijusi vēlme pat paskatīties Bleach virzienā, turklāt tas nevarētu būt saistīts ar otakisma mazināšanos, jo pirmo reizi pāris mēnešos (laikam kopš Gundam SEED (Destiny) laikiem) tāda sajūta, ka varētu visu dienu no vietas skatīties anime, diemžēl Gundam OO iznāk pārāk reti.
Aii,Bleach laikam bija otrā vai trešā anime ko es vispār skatījos. Knapi kaut ko vairs atceros,ja godīgi, bet ko atcreos - thumbs up. Un arī humors bieži bija vietā.
Spectre
Dec 7 2007, 11:38
šodienas epa bij pēdējā - dropped ... apnika par kkādu neizdevušos kudēdiņ seriālu pārvērtuši. Kā arī apnika Ichigo amerikāņu rembo tēls, no sākuma atraujās tā ka ne paiet ne paklibot var pēc tam gaino poweru un visus izskalda.
FuschichO
Dec 7 2007, 18:40
ehh... man tāpat patīk. Tie personāži kļūst arvien nopietnāki, bet tas gan tiesa par to rembo. Nav jau slikti, ka Izygo (lol) uzvar, bet stulbi, ka viņš čist gandrīz katru reizi tiek piekauts kā tāds antiņš. Tas vienkārši ir "lame"
N-n-n-no-nop-nopietnāki, t-tu joko? Kad es Bleach ap 146. epu pametu, tas sviests bija no nopietnuma tālāk nekā Zero no Tsukaima.
kayr0112
Dec 8 2007, 01:10
Tikko pēdējās trīs sērijas atkal bija normālas, bet pati jaunākā nu .... sviests.....
FuschichO
Dec 8 2007, 03:07
Nu nez, visādā ziņā, problēmas tiem chariem ir pieaugošas
Uhhh.. To tavu pēdējo teikumu var visādi interpretēt. Pieaugošas problēmas - tad zemene tagad meklē sev darbu, ja? Jebšu tā blondā ar Nero Ultra Buffer tikusi pie sīkas, kaitinošas puņķu tapas? Vai arī vienkārši šamie arvienv vairāk un vairāk velk uz emo, jo tas tagad laikam skaitās kruti.
P.S. Un vēl jau var skatīties no otaku skatpunkta - pieaugošas problēmas ar čariem - arvien sliktāka animācijas kvalitāte.
FuschichO
Dec 8 2007, 15:50
LoL. Es tikai cenšos glābt "Bleach". Es vienkārši nevaru izskaidrot, kas man tajā patīk. Ja tā multene skaitās shonen (I'm not really good at this), tad ņem vērā to, ka mana vīrišķā logikas daļa atrodas uz salīdzinoši zemākas pakāpes nekā tava un tāpēc man patīk salīdzinoši zemākas kvalitātes shonen stuff. Nu tas arī viss. Beidzās ar to, ka es nevis dodu "Bleach" cepumus, bet atņemu tos sev. Gan jau es arī kādreiz izaugšu par lielu un varenu vīru un spriedīšu tikpat kruti.
Es tā padomāju- mani laikam piesaista varoņu tipāži. Pats Izygo gan ne sevišķi, bet daži citi ir... murr-murr (tas gan no meitenes skatu punkta)
Vai es skatos Bleach? Jā, dažreiz vēl skatos. Kad nav ko darīt un gribas kaut ko smadzeņu atslodzei, taču pēdējā laikā pat tam Bleach man vairs neder. Aizmigt var arī daudz ērtākā veidā.
Nu.. Es vēl skatos... parcik mangu neesmu aizticis... Nav galīgi garlaicīgi
Un ik pa laikam ir kāda laba sērija pat... Bet piekrītu par to, ka pieaugot, biš apnīk animes kā bleach. Jo no sākuma bija vnk.. OMFG sugee sugee FTW !! YEEY
a tagad.. ir meh.. common.. finish him already... Hmm paskatoties uz savu avataru un parakstu, baigi sagribējās nomainīt.. taču . me ir slinks
so nevermind...
Nu tas Diamond Dust Rebellion (bleach movie 2, no kura bija kadri jaunajā OP) izskatās, ka būs labāks movie par to pirmo... Bet nu, tāpat tāds sidestory ar vājo Itsygo būs
Lawleit
Dec 24 2007, 00:11
Drusku tik esu ielurejis "Balinataju"
Galvenais varonis (ja nekludos ka vins ir galvenais) drusku izskatas pec pieagusha Naruto.
volzha
Dec 26 2007, 02:24
Ehh atsāku skatīties pēc pāris mēnešu pauzes, tikai laikam nokačāju kādas 10 sērijas tālāk nekā vajadzēja, bet tāpat visu var saprast. Godīgi sakot bleach ir labāks par Naruto, naruto man vispār vairs nervi netur skatīties, kā divi džeki pusi sērijas skrien viens otram blakām un sarunājas, tad jau labāk pokemonus skatīties!
eh, man vēl bleach nav paspējis apnikt. Tiesa gan, patīkamāk viņu ir skatīties vismaz pa 5 sērijām vienā piegājienā, jo tad ir lielākas cerības, ka darbība būs nopietnak pavirzījusies uz priekšu. Laikam tāpēc man labāk patīk pabeigtas animes skatīties.
..~Ze-fantast~..
Feb 20 2008, 19:53
hēi ningen!
tā kā mans slinkums lasīt šitās 30it cik tur lpp, tad uzdošu tieši jautājumu, kuru man neviens nav varējis līdz šim atbildēt.
vnk es nesaprotu (kā fakina muļķīte), kāpēc mainīts plot's animei.
un netaisieties par iedomīgiem auniem! tas ka es nezinu nav grēks!
ā, bet vispār - vāks ir ar bleach. vismaz man. apsēstība pietiekamos apmēros (izrēķināju,ka dienā apmēram 4as- 5as sērijas redzu, par mangu nemaz nerunājot)
Spectre
Feb 22 2008, 12:23
Animei pa vidu gāja FILLERI - tā ir episodes, kas necik nav saistīti ar oriģinālo story animei. Tie filleri gāja veselu gadu btw. FILLERI - tiek radīti, lai manga (komikss) varētu aiziet pietiekami tālu uz priekšu, jo anime bija pienākusi pārāk tuvu.
Same sh1t bija ar Naruto - tikai tam filleri gaja 2 ar pus gadu
Pēc tam anime atsākās ar baigo sparu kas bij skatāms kādas 20-30 episodes.
Pēc tam Man Bleach pilnīgi un līdz galam ZB - ibo no actiona uzmeikoja letu kumedinju pasakumu ... voshem dropped nu jau kādus 3 menešus.
..~Ze-fantast~..
Feb 22 2008, 16:57
QUOTE(Spectre @ Feb 22 2008, 13:23)
Animei pa vidu gāja FILLERI - tā ir episodes, kas necik nav saistīti ar oriģinālo story animei. Tie filleri gāja veselu gadu btw. FILLERI - tiek radīti, lai manga (komikss) varētu aiziet pietiekami tālu uz priekšu, jo anime bija pienākusi pārāk tuvu.
Same sh1t bija ar Naruto - tikai tam filleri gaja 2 ar pus gadu
Pēc tam anime atsākās ar baigo sparu kas bij skatāms kādas 20-30 episodes.
Pēc tam Man Bleach pilnīgi un līdz galam ZB - ibo no actiona uzmeikoja letu kumedinju pasakumu ... voshem dropped nu jau kādus 3 menešus.
beidzot kāds man izskaidro!
arigatou.
cik tad sērijas būs tādas? neatminies līdz kurai?
Feb 22 2008, 22:01
Praktiski visa Bount arka ir filleri un vēl kautkur vēlāk jau arrancar arkā, tikai nespēšu pateikt kuras no epizodēm.
Nu tagad fileri ir mazāk bet kāds 10 minūšu (tātad apmēram 1/3 - 1/2 no kopējā garuma) recaps no iepriekšējās epizodes vai visa eventa kopumā..
Skatoties uz tekošo 161. liekas ka ar Ulquiorru tagad ņemsies pa kādam 10 epizodēm
.. jāpiekrīt ka jābūt diezgan lielai meistarībai, lai atrastu līdzsvaru starp 'viss notika pārāk ātri bez jebkādas notikumu/personāžu attīstības' un 'viss ZB jau.. kad kaut ko jaunu parādīs??!'
..~Ze-fantast~..
Feb 25 2008, 10:20
mani, patiesībā nedaudz kaitina tas, ka ir tie filleri, bet jau jau nu nevar tikt manga līdzi, tad nu nevar.
bet cepuri nost, ja es nebūtu izlasījusi mangu, man ne prātā nenāktu,ka tas ir fakins iespraudums.
bēt nu tīri foorši!
es gan esmu tagad 93ajā sērijā, bet manga izlasīta (pieejamais daudzums), tāpēc nevaru neko īsti spriest par animi, tikai par mangu.
Arashi
Sep 18 2008, 22:07
Aizraujosha.... reeciiga... labs sizets... tikai ieniistu tos filler arc.. gan Naruto, gan Bleach, jo vinji ir tik garlaiciigi un bez jebkaadas jeegas (piem, naruto beigu episodes unj bleach arc par tiem nemirstiigajiem[neatceros kaa iisti vinjus saucu])... Taapeec man labaak patiik vinjiem abiem manga versijas... Daudz reiz interesantaak par anime un nav tik plashi izveersta.... piemeeram, mangaa ir speciaala sadalja par Kakashi beerniibu utt, kas ir sameeraa interesanti...
Arashi
Sep 18 2008, 22:52
Mani favoriiti ir Urahara Kisuke, Yoruichi un Hitsugaya,,,,.. unj mazliet Gin, man vnk patiik vinja sarkasms un smaids.... heh
FuschichO
Sep 18 2008, 23:04
Mana gaume laikam ir banālāka. Man patīk tas kapteinis iekš rozā kimono un ar salmenīcu, Byakuya, Aizen, Grimmjaw, Hitsugaya.. un laikam arī nūģis emm... sen neesmu bleach skatījusies. Patīk ļauni, lepni vai tieši otrādi- izlaidīgi un jautri vīrieši XD
Spectre
Sep 19 2008, 10:33
Noskatijos bleach movie 2 un secināju neko neesu zaudējis, ka esu nodropojis belach kopš pagājušā gada, laikam ka septembra.
Magtheridon
Oct 2 2008, 20:45
QUOTE(Spectre @ Sep 19 2008, 10:33)
Noskatijos bleach movie 2 un secināju neko neesu zaudējis, ka esu nodropojis belach kopš pagājušā gada, laikam ka septembra.
nu anime un filmas ir diezgan sliktas, bet tagad pec nedelas vienais vai divaam vini atgrieziisies pie storyline ^^
nezinu ka tev un citiem, bet belach manga man liekas ka ir LOTI laba
Man jau likās ka ar 213. sēriju sāksies pēdējās cīņas starp labiem bosiem un sliktiem bosiem, un pēc 50 cīņu sērijām beidzot viss beigsies. Bet nē... ielika kaut kādus Karakura-Riser'us.
Hm.... es tā skatos, ka pareizā stratēģija ir skatīties pa vismaz 20 sērijām reizē (biju nosprūdusi pie 175. un tagad esmu nolūrījusi līdz 196., sāk nākt miegs) - vismaz jūt, ka kkas kust uz priekšu, kad pārlec pāri atkārtotajiem sākumiem. nu, mangas sekoju līdz visu laiku, bet tā kā animē ir visādas papildu arkas, skatos to arī
vēl neesmu sapratusi, ko viņi var visās shounen animēs stāvēt un pāris sērijas filozofēt, lēnām uztjunējoties, tā vietā, lai vnk saliktu pa purnu uzreiz un esot viskrutākajā ekipējumā
ConfuseD
Jun 27 2009, 22:19
Nesen padzirdēju, ka neskatoties uz to ka manga ir tālu tikusi, sekos animei vēl viens fillers... Jācer tikai ka Ichi kaut ko jaunu izdomās, jo pagaidām Aizenam viņš i blakus neguļ manuprāt (mb es kļūdos, labojiet ja tā ^^ )
PS - Čau visiem =P Tikko ieregojos tāpēc mazliet apjuku no plašā foruma (tik un tā atradu Bleach sadaļu >:-] )
QUOTE(ConfuseD @ Jun 27 2009, 22:19)
Nesen padzirdēju, ka neskatoties uz to ka manga ir tālu tikusi, sekos animei vēl viens fillers... Jācer tikai ka Ichi kaut ko jaunu izdomās, jo pagaidām Aizenam viņš i blakus neguļ
kādu mangu tu lasi, ja viņam vajadzētu gulēt blakus Aizenam?
ConfuseD
Jun 28 2009, 09:43
kādu mangu tu lasi, ja viņam vajadzētu gulēt blakus Aizenam?
noup, lai cik vilinoši nebūtu - mangu nelasu Bleach. To ka tālu tikusi nav grūti saprast, un par spēku samēru spriežu tikai un vienīgi pēc iznākušajām Animes sērijām.
PS - lab jānoskatās jaunā rus DUBotā sērija
Lestats
Jun 28 2009, 10:34
nu ja kaads vnk nogalinatu fillerus buutu skatami vnk parak ilgi jagaida uz epiem un kad esi sagaidiijies tadaaa fileris :@ *Sit galvu pret sienu*
tā kā es pamatā lasu mangu, tad ineteresanti filleri ir vieniigais, kāpēc reizi vai pāris gadā es paskatos arī savākušos animi
ja netīk filleri, lasi mangu! kad buushu noskatiijusies šābrīža saražoto, iemetīšu, ap kuru nodaļu tas sanāk
ConfuseD
Jun 30 2009, 09:40
Tagad braukšu atpūtā uz laukiem
iekrāsies jaunas Bleach sērijas un naruto manga =) Atstāu webu savu moderu un otra admina rokās
Bleach tas ir nice...! vnk Nevar Atrauties un tgd katru 3 dienu jauna epizode vnk nevaru sagadiiit!! RESPECT FOR BLEACH!!!
Dzintarx
Jul 13 2009, 01:26
es katru nedelju nokachaju jaunaako Bleach un Naruto shippuuden seeriju
tas ir ka rituals bez kura nekaadiigi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.