Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bleach
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
SheWr
hehe...man jau ar bleach saakumaa nepatika, bet kad iepaziistinaaja ar Soul Society, tad jau domas stipri mainiijaas.... 16tajaa seerijaa (laikam) saaksies viss tas labais...
GunMetaL
hmmmcik atceros man bleach tīri labi patika arī no sākuma nu animācija bij tāda dīvaina bet tās tikuntā nav tik baisa kā slayers. tuklāt esu tāds mazliet paķerts uz hero animem un seriāliem, filmām. turklāt kad džeks pirmo reiz tika pie sava sloulslayer maucamā es jau tiku iemests bleach fanu sastāvā...
pinksakura
ah jā shī tiešām laba anime.......ko es varu teikt SUPER! biggrin.gif
jurc
Heh... ir kāds ievērojis ka iekš Bleach neviens cilvēks nav nomiris? Tagad itkā nomira Zaraki Kenpachi, bet nu tas ar nav droži zināms, varbūt vēlāk parādīsies. Ak jā, vēl pie sienas tika pielīmēts Sousuke... Bet nu tā miršanas koificents ir ļooooti zems. Viss parasti beidzas ar smagiem ievainojumiem un pretinieka pamešana cīņas laukumā.
Faplo
mm tiku jau lidz 36 serijau un tgd skatisos atlikusas kas noka4atas =] reali labs anime ( unreal )
ShinChan
QUOTE(JurCHiX @ Aug 11 2005, 13:18)
Heh... ir kāds ievērojis ka iekš Bleach neviens cilvēks nav nomiris? ...Viss parasti beidzas ar smagiem ievainojumiem un pretinieka pamešana cīņas laukumā.
*

Diagnoze - hronisks DBZisms biggrin.gif

QUOTE(Faplo @ Aug 11 2005, 14:25)
mm tiku jau lidz 36 serijau un tgd skatisos atlikusas kas noka4atas =] reali labs anime ( unreal )
*

Un tagad uzraksti to pašu, bet tikai latviski. Nudien nesapratu.
Faplo
Eh nevermind nu biju domajis ka superigs anime ir. Tikko pabeidzu skatīties 44 sēriju āāā nevaru sagaidīt nakošo nedēļu.
Sērfijs
Vai tas tikai man tā likās, jeb tas Ishida novelkot cimdu bez maz vai par Sephiroth`u kļuava tikai garāki mati, bez brillēm un melns mētelis un voala.
Par 44 epas beigām gribās teikt - CRAP!!!
Sigfa
jaa, seerijas eigas vareeju buut vairaak emocionaalas ar to kaa ishida nomirst Inoue-san uz rokaam piemeeram. Vispaar jau seerija skaista un tiiri iespaidiiga. Ishida level-up dabuujis biggrin.gif

koeficients ir gan zems mirshanai, tagad tam techno vecim gan vajadzeeja atstiept kaadu kaaju.
ShinChan
44 epa - Terminator II "The Judgement Day" biggrin.gif

Ishida gan krietnu strēķi labāks par Ichigo, vismaz smadzenes nav valrieksta lielumā un it kā ir arī iemesls cīnīties (uzskatu ka "rižikam" tāda nav). Priecē arī tas, ka jauki tiek ievērots "stage" princips. Nozūmējam (ja spējam) vienu pretinieku, uz reiz nākamais stāv priekšā. Tas ka stundu var demolēt Soul society īpašumu saceļot nenormālāko troksni un mētājot zibeņus, kas būtu samanāmi pat pa 100 km un tajā pašā laikā nepiesaistot neviena cita kā vien abu cīnītāju uzmanību, lai gan visi ir "mobilizēti" un pastiprināti nododas iebrucēju meklēšanai. Nu piedošanu, tas jau ir pārāk stulbi.
aigarius
QUOTE(ShinChan @ Aug 15 2005, 10:48)
44 epa - Terminator II "The Judgement Day" biggrin.gif

Ishida gan krietnu strēķi labāks par Ichigo, vismaz smadzenes nav valrieksta lielumā un it kā ir arī iemesls cīnīties (uzskatu ka "rižikam" tāda nav). Priecē arī tas, ka jauki tiek ievērots "stage" princips. Nozūmējam (ja spējam) vienu pretinieku, uz reiz nākamais stāv priekšā. Tas ka stundu var demolēt Soul society īpašumu saceļot nenormālāko troksni un mētājot zibeņus, kas būtu samanāmi pat pa 100 km un tajā pašā laikā nepiesaistot neviena cita kā vien abu cīnītāju uzmanību, lai gan visi ir "mobilizēti" un pastiprināti nododas iebrucēju meklēšanai. Nu piedošanu, tas jau ir pārāk stulbi.
*

Daži aspekti:
1. reāli cīņas nerisinās vairāk par pāris minūtēm, mums viņas vienkarši izvelk, palēnina, komentārus un fashbackus saliet. ir ļoti normāli, ka pat ātrās reaģēšanas vienībām vajag vairāk nekā pāris minūtes, lai nonāktu notikumu vietā (vairākas reizes tika atzīmēts - "mūkam, tūlīt te tik daudz viņējo būs...")
2. Ja paskatāmies kaipteiņu līmeņa cīņas, tad vienkāršie karavīri vienkārši nevarētu atrasties tādu cīņu tuvumā lielā psiholoģiskā spiediena dēļ - viņi drīzāk bēgtu prom. (skat. vājāko "mūsējo" komandas reakciju uz kapteiņu parādīšanos uz tilta pie baltā torņa un vairākus citus gadījumus)
3. Sajūtot, ka cīņā jau ir kapteinis, pārējie ļoti labi apzinās, ka viņi nevar kapteinim reāli palīdzēt, bet tikai maisītu un tāpēc izvairās no kaujas lauka līdz cīņa nav galā.
ShinChan
QUOTE(aigarius @ Aug 15 2005, 10:57)
Daži aspekti:
1. reāli cīņas nerisinās vairāk par pāris minūtēm, mums viņas vienkarši izvelk, palēnina, komentārus un fashbackus saliet. ir ļoti normāli, ka pat ātrās reaģēšanas vienībām vajag vairāk nekā pāris minūtes, lai nonāktu notikumu vietā (vairākas reizes tika atzīmēts - "mūkam, tūlīt te tik daudz viņējo būs...")
2. Ja paskatāmies kaipteiņu līmeņa cīņas, tad vienkāršie karavīri vienkārši nevarētu atrasties tādu cīņu tuvumā lielā psiholoģiskā spiediena dēļ - viņi drīzāk bēgtu prom. (skat. vājāko "mūsējo" komandas reakciju uz kapteiņu parādīšanos uz tilta pie baltā torņa un vairākus citus gadījumus)
3. Sajūtot, ka cīņā jau ir kapteinis, pārējie ļoti labi apzinās, ka viņi nevar kapteinim reāli palīdzēt, bet tikai maisītu un tāpēc izvairās no kaujas lauka līdz cīņa nav galā.
*

1. Cīņa ar Renji risinājās vismaz 1/2 stundu. Un tikai nezin kāpēc vietā, kur visi nemitīgi jūt viens otra vareno "spirtu" tik pārcilvēciskas mokas sagādā nokļūšana pie iebrucējiem, kuri kā likums ne īpaši steidzas pamest kaujas lauku.
2. Ļoti ērta atruna. Cik mums bija to kapteiņu un leitnantu? Man domāt tie "spiedienu" spēj turēt? Kas traucē kādam pārītim mesties virsū Ichigo un pieklapēt viņu? Ak jā, pareizi viņi takš izbauda katru cīņu un kas tā būs par cīņu kurā valdīs izteikts disbalanss. Tādā gadījumā varēja atmest to smieklīgo "trauksmi" un vienkārši atrast visus iebrucējus (ar ožas palīdzību) un uzrīkot turnīru. Bet atkal, no skatītāja viedokļa tas vairs nebūs tik interesanti.
3. blink.gif nepārliecina

Nav jau tā ka es baigi kritizēju Blīču, taču tas ir mans pienākums noŗādīt uz acīmredzamām plaisām sižetā un pretrunām varoņu uzvedībā.
Ramiel
savus komentarus tu arii varetu paturet sev jo diezvai kadam vini tik dikti interese smile.gif

nenjem personigi, bet tavi komentari mani nu dien padara traku smile.gif

ShinChan
QUOTE(Raggaman @ Aug 18 2005, 17:01)
savus komentarus tu arii varetu paturet sev
*

man patīk dalīties. Ir taču Ziemassvētku laiks.
jo diezvai kadam vini tik dikti interese smile.gif
*

priecājos, ka esi aptaujājis visus forumiešus un uzzinājis, ka mani komenti nevienam neinteresē. Mani vienmēr ir sajūsminājusi cilvēku spēja savu personisko viedokli un spriedelējumus uzdot par visas sabiedrības, vai šajā gadījumā visu foruma biedru kopēju viedokli.
nenjem  personigi, bet tavi komentari mani nu dien padara traku smile.gif
*

Ko tu saki!? Varbūt kādu nervus nomierinošu tējiņu tev ieteikt, vai iešaut ciskā trankvilizatora kapsulu? Tiešām nevēlies? Nu ko man tavā labā darīt, nerakstīt komentārus šajā forumā, lai vēl vairāk netracinātu?

Sigfa
ShinChan- atrast kam piesieties nav liela maaksla, katrs no mums to pieprot, un ja nepieprot, tad var izdariit, jo tas tieshaam ir vienkaarshi, bet aizstaaveet kautko taadu, par ko ieprieksh neesi domaajis, vai pareizaak- aizdomaajies, ir daudz gruutaak. Njem to galvaa.

Un seriaals nevienaa punktaa nav taisiits balstoties uz reaalaas dziives principiem vai iipashu logjiku (runaaju paarsvaraa par kaujaam) un ir lielaakoties fanserviss. Ja tev ir veelme skatiities ko reaalistiskaaku, es tev varu piedaavaat, piemeeram, GTO. Shii shova veidotaaji noteikti necenshas padariit peec iespeejas reaalistiskaaku, tieshi preteeji. Taakaa es domaaju, ka nemaldiishos ja teikshu, ka tava kritika par sho seriaalu ir kaa balta lapa. Ljauj veelreiz atkaartoties- shii shova meerkjis ir piesaistiit ar vizuaalo izpildijumu un iespadiigumu, atshkjiriigo stilu 'kinematograafijaa' nevis logjiku. Tas tomeer ir fighting anime.

Tas nu arii viss ko gribeeju bilst.
ShinChan
QUOTE(Sigfa @ Aug 18 2005, 22:27)
ShinChan- atrast kam piesieties nav liela maaksla, katrs no mums to pieprot, un ja nepieprot, tad var izdariit, jo tas tieshaam ir vienkaarshi, bet aizstaaveet kautko taadu, par ko ieprieksh neesi domaajis, vai pareizaak- aizdomaajies, ir daudz gruutaak. Njem to galvaa.
Un seriaals nevienaa punktaa nav taisiits balstoties uz reaalaas dziives principiem vai iipashu logjiku (runaaju paarsvaraa par kaujaam) un ir lielaakoties fanserviss. Ja tev ir veelme skatiities ko reaalistiskaaku, es tev varu piedaavaat, piemeeram, GTO. Shii shova veidotaaji noteikti necenshas padariit peec iespeejas reaalistiskaaku, tieshi preteeji. Taakaa es domaaju, ka nemaldiishos ja teikshu, ka tava kritika par sho seriaalu ir kaa balta lapa. Ljauj veelreiz atkaartoties- shii shova meerkjis ir piesaistiit ar vizuaalo izpildijumu un iespadiigumu, atshkjiriigo stilu 'kinematograafijaa' nevis logjiku. Tas tomeer ir fighting anime.
Tas nu arii viss ko gribeeju bilst.
*

Atbildu tev tikai tamdēļ, ka tavi pieņēmumi par mani un manu gaumi iekš anime ir klaji aplami.

Pirmkārt, es nepiesienos. Katrā postā uzsveru, ka neskatoties uz nepilnībām un pretrunām (uz kurām arī norādu savos komentāros), Blīču skatos un skatos ar interesi. Esmu pat Blīču aistāvējis. Es pamatā, kritizēju tikai to, ko pats esmu skatījies un atzinis par ko tādu kam ir piemitis vai piemīt potenciāls, taču zināmu iemeslu dēļ tas nav pilnībā ticis izmantots. Bleach nav izņēmums šajā kārtībā.

Otrkārt, kritizēt pamatoti nav nemaz tik viegli. Kasīties kasīšanās pēc gan ir. Man pašam neliekas, ka būtu samuldējis galīgo bezsakaru no operas "tas tur galīgi sakssss, jo viņam ir zili mati un šķības kājas".

Treškārt, par spīti tam, ka man tik tiešām vairāk simpatizē "smagā gala" anime ar ēdmaņu pelēkajai vielai, es tomēr savā būtībā palieku visēdājs un pārtikā patērēju arī kautiņ tipa, ecchi, comedy un cita veida izstrādājumus. Kas protams, man dažubrīd liek šausmināties par ekrānā norīsošajiem stulbumiem un pliekanajiem tekstiem, taču tas viss pieder pie lietas. No augstāk minētā arī izriet tas, ka es Blīčveidīgās anime nebūt nemeklēju reālistisku cīņu horeogrāfiju un dabīgu izlieto asiņu litrāžu, kā arī saprotu, ka šāda tipa ražojumos ir nepieciešams, lai cilvēks saņemot cirtienu, kas spētu nogāzt ziloni tomēr beigās paliktu dzīvs. Jo citādi mums būtu garlaicīgi, cīņas ātri beigtos, varbūt nebūtu īpaši baudāmas, un līdz ar to spētu sapelnīt tās veidotājiem mazāk naudas, vai ne? Nu re, un tieši tāpēc ne jau cīņas, to apmēri un veiktais demage ir mans kritikas objekts, ja mēs aplūkojam Bleach. Kritiku es vērsu uz pavisam ko citu, un proti, tēlu neloģisko uzvedību.

Ceturtkārt, gribi labu piemēru tam, ka fighting anime tomēr var saturēt labus cīņu skatus, interesantus tēlus, labu sižetisko līniju, LOĢIKU (lai kā šis vārds tev nepatiku un lai cik ļoti tā trūktu citās kautiņtipa anime)? Lūdzu, tas pats Samurai Champloo, kurā ir ieturēts perfekts balanss starp visām šīm lietām, visu sasienot kopā ar jauku homora lentu.

Lai nebūtu tā, ka es tikai kritizēju un bubinu, pārmaiņas pēc pateikšu arī kaut ko pozitīvu.
Bleach līdzīgu ražojumu vidū (tas pats Naruto būtu jāņem kā uzskatāmākais līdzenieks) izceļās ar labu OST'u, kā arī patīkamu tendenci nevilkt neko garumā. Ja kaut kam ir jānotiek tad tas notiek un notiek samērā ātri, nevis mēginot mūs nogalēt aiz garlaicības vai noslīcināt nenozīmīgu tekstu plūdos.
Lai kā es kritizētu pašu Ichigo un vēl dažu labu "varoni", tēlu sistēma ir izstrādāta diezgan labi. Dažubrīd ir gan saprātīgs developments, gan regulāra dabūšana pa mizu. Jauki tas, ka šajā šovā īr izpludināta robež starp to, kurš ir labais, kurš ļaunais, lai gan gribētos lielāku skaidrību par pašu soul society, kāpēc tāds naids pret visu un visiem? Labāk patika pirmā šova daļa, kurā notikumi risinājās "reālajā" pasaulē, nevaru pat īsti izskaidrot, kas man īsti tur labāk patika taču tā nu tas ir. Šobrīd notiekošais, kā jau augstāk minēju vairāk atgādina kādu datorspēli, taču ceru, ka kaut kas šajā kāretībā mainīsies, tad kad kritis būs galvenais "boss", lai kurš tas būtu.

P.s. Pirksteļi notirpa šo paladziņu drukājot, bet ņemiet par labu. Cerams, ka nu vismaz ir ieviesta jel kāda skaidrība par manu attieksmi pret Bleach un anime kopumā.

Sigfa
QUOTE(ShinChan @ Aug 23 2005, 17:09)
Atbildu tev tikai tamdēļ, ka tavi pieņēmumi par mani un manu gaumi iekš anime ir klaji aplami.

Pirmkārt, es nepiesienos. Katrā postā uzsveru, ka neskatoties uz nepilnībām un pretrunām (uz kurām arī norādu savos komentāros), Blīču skatos un skatos ar interesi. Esmu pat Blīču aistāvējis. Es pamatā, kritizēju tikai to, ko pats esmu skatījies un atzinis par ko tādu kam ir piemitis vai piemīt potenciāls, taču zināmu iemeslu dēļ tas nav pilnībā ticis izmantots. Bleach nav izņēmums šajā kārtībā.

Otrkārt, kritizēt pamatoti nav nemaz tik viegli. Kasīties kasīšanās pēc gan ir. Man pašam neliekas, ka būtu samuldējis galīgo bezsakaru no operas "tas tur galīgi sakssss, jo viņam ir zili mati un šķības kājas".

Treškārt, par spīti tam, ka man tik tiešām vairāk simpatizē "smagā gala" anime ar ēdmaņu pelēkajai vielai, es tomēr savā būtībā palieku visēdājs un pārtikā patērēju arī kautiņ tipa, ecchi, comedy un cita veida izstrādājumus. Kas protams, man dažubrīd liek šausmināties par ekrānā norīsošajiem stulbumiem un pliekanajiem tekstiem, taču tas viss pieder pie lietas.  No augstāk minētā arī izriet tas, ka es Blīčveidīgās anime nebūt nemeklēju reālistisku cīņu horeogrāfiju un dabīgu izlieto asiņu litrāžu, kā arī saprotu, ka šāda tipa ražojumos ir nepieciešams, lai cilvēks saņemot cirtienu, kas spētu nogāzt ziloni tomēr beigās paliktu dzīvs. Jo citādi mums būtu garlaicīgi, cīņas ātri beigtos, varbūt nebūtu īpaši baudāmas, un līdz ar to spētu sapelnīt tās veidotājiem mazāk naudas, vai ne? Nu re, un tieši tāpēc ne jau cīņas, to apmēri un veiktais demage ir mans kritikas objekts, ja mēs aplūkojam Bleach. Kritiku es vērsu uz pavisam ko citu, un proti, tēlu neloģisko uzvedību.

Ceturtkārt, gribi labu piemēru tam, ka fighting anime tomēr var saturēt labus cīņu skatus, interesantus tēlus, labu sižetisko līniju, LOĢIKU (lai kā šis vārds tev nepatiku un lai cik ļoti tā trūktu citās kautiņtipa anime)? Lūdzu, tas pats Samurai Champloo, kurā ir ieturēts perfekts balanss starp visām šīm lietām, visu sasienot kopā ar jauku homora lentu.

Lai nebūtu tā, ka es tikai kritizēju un bubinu, pārmaiņas pēc pateikšu arī kaut ko pozitīvu.
Bleach līdzīgu ražojumu vidū (tas pats Naruto būtu jāņem kā uzskatāmākais līdzenieks) izceļās ar labu OST'u, kā arī patīkamu tendenci nevilkt neko garumā. Ja kaut kam ir jānotiek tad tas notiek un notiek samērā ātri, nevis mēginot mūs nogalēt aiz garlaicības vai noslīcināt nenozīmīgu tekstu plūdos.
Lai kā es kritizētu pašu Ichigo un vēl dažu labu "varoni", tēlu sistēma ir izstrādāta diezgan labi. Dažubrīd ir gan saprātīgs developments, gan regulāra dabūšana pa mizu. Jauki tas, ka šajā šovā īr izpludināta robež starp to, kurš ir labais, kurš ļaunais, lai gan gribētos lielāku skaidrību par pašu soul society, kāpēc tāds naids pret visu un visiem? Labāk patika pirmā šova daļa, kurā notikumi risinājās "reālajā" pasaulē, nevaru pat īsti izskaidrot, kas man īsti tur labāk patika taču tā nu tas ir. Šobrīd notiekošais, kā jau augstāk minēju vairāk atgādina kādu datorspēli, taču ceru, ka kaut kas šajā kāretībā mainīsies, tad kad kritis būs galvenais "boss", lai kurš tas būtu.

P.s. Pirksteļi notirpa šo paladziņu drukājot, bet ņemiet par labu. Cerams, ka nu vismaz ir ieviesta jel kāda skaidrība par manu attieksmi pret Bleach un anime kopumā.
*

skaidriiba man jau bija pirms savu postu rakstiiju. Vienkaarshi gribeeju noraadiit uz to, ko tu pateici nekorekti un uzsverot pashsaprotamas lietas.

tavi pieņēmumi par mani un manu gaumi iekš anime ir klaji aplami.

labi, pie taa arii paliksim.
Rudoru-san
Hmmm... Visā visumā es piekrītu Shin-chanam...
Bleach ļoti velk uz komerciālas Animes pusi... Dažbrīd sāk līdzināties Bleach datorspēles & merchandise reklāmai... Un tomēr diezgan baudāma Anime, neskatoties uz visu... tongue.gif
Apsveicami ir arī reāli labie sound tracki un dažādie endingi. Bleach vispār būtu krietni izcēlusies, ja darbība turpinātos cilvēku pasaulē, bet tad scenārija autoriem būtu jāizdomā kaut kas svaigs... Vieglāk ir piepildīt Animi ar bruņotiem samurajiem, un viss notiek! ph34r.gif tongue.gif
Ooops, man taču avatārā Ichigo! blink.gif
Ok, ok, I'm shuting up, Bleach rullē... laugh.gif
slay3r
Bleach ir ļoti labi animēts un baudāms. Nenoliegšu to ka tā cīņa ar Renji bija izvilkta garumā bet toties šis garums kompensējās ar visādām atmiņām un varoņu pagātnēm. etc. Bleach ir kvalitatīvi uzīmēts un paldies dievam izvilcis mani no NARURO, kurš pēdējās sērījās tā vien šķiet ka ir 'sūd*gi" uzīmēts.. smile.gif

P.s
No offtopics here, please.
Rudoru-san
Jā, Bleach radītāji cenšas sabalansēt action ar viskautko citu, un animācija/ kustības/ skaņa un visa veida still frames ir ļoti, ļoti labi paveikti. Par attēla kvalitāti nevar sūdzēties, tikai slavēt. Man ļoti patika dažādā veida zobeni, it īpaši zangetsu un zabimaru. smile.gif
Pirmās sērijas cilvēku pasaulē daudziem patīk labāk dēļ Kona (vismaz ārzemniekiem forumos).
Stilīgākais Anime-lion-plush characters... Whatever... He he, kāds atcerās, kad Kons teica
"He he, nice angle" skatoties Rukiai zem svārkiem? laugh.gif Tā laikam bija pirmā reize, kad es riktīgi ņirdzu skatoties Bleach... biggrin.gif
Aardark
QUOTE(ShinChan @ Jul 31 2005, 22:15)
image
*

!

Kas ir bildes autors?
GunMetaL
internets, google biggrin.gif
Aardark
Bildes autors: internets, 2005. All rights reserved.
ShinChan
Kā jau pats minēji bildes autors ir Googl/re-san, bet ja nopietni, tad palīdzēt es tev diemžēl nespēšu, jo to bildi diezgan pasen atradu kādā bilžu vietnē, kur vinas mētājās randomā, bez īpašas tematiskas vai autoriskas ievirzes.
Tigra2
Vakar noskatījos pirmās divas sērijas, ļoti daudzsološs sākums. Man ļoti patīk .
Sigfa
taa, shii seerija bija ljoti laba. Viss tieshi taa kaa es gribu no bleacha. Un naakamaa seerijaa kuulu faitu smile.gif viens no labaakajiem cliffhangeriem ko esmu redzeejis. Vispar animees reti kad ciinaas divi 'krutie' kur viens no vinjiem nebuutu galvenais personaazhsh. Lieliski smile.gif
ShinChan
QUOTE(Sigfa @ Sep 2 2005, 16:32)
taa, shii seerija bija ljoti laba. Viss tieshi taa kaa es gribu no bleacha. Un naakamaa seerijaa kuulu faitu smile.gif viens no labaakajiem cliffhangeriem ko esmu redzeejis. Vispar animees reti kad ciinaas divi 'krutie' kur viens no vinjiem nebuutu galvenais personaazhsh. Lieliski smile.gif
*

Varētu tev piekrist...ja vien ne muļķigais Gin'a plāns iegūt zobenu kas ir 1000 reižu stiprāks par "normālu" dvēseļu kāvēju. Esmu mazliet vīlies. Biju cerējis uz kaut ko prātīgāku. Taču kā jau tu pats minēja šī ir fighting tipa anime, kāpēc gan noslogot smadzenes.
sasuke321
QUOTE(ShinChan @ Sep 2 2005, 19:41)
QUOTE(Sigfa @ Sep 2 2005, 16:32)
*

Varētu tev piekrist...ja vien ne muļķigais Gin'a plāns iegūt zobenu kas ir 1000 reižu stiprāks par "normālu" dvēseļu kāvēju. Esmu mazliet vīlies. Biju cerējis uz kaut ko prātīgāku. Taču kā jau tu pats minēja šī ir fighting tipa anime, kāpēc gan noslogot smadzenes.
*

nu jaa gin nav diezko gudrs smile.gif
Baka
ew ew ew. slow down. biggrin.gif Ginam nav ne vainas. Un shaubos vai te var mineet gudriibu. Protams fakts, ka tur iet runa par paaraako Soulslayer = debiils stulbums. Tas ka tev ir kruts ierocis, nenoziimee ka tu kaadam ar to traapiisi. Eniivej, ganjau, ka Gins tomeer vareetu traapiit.

Man gan jaapiekriit ka shis burviigais seriaals nedriikst tikt njemts nopietni. Te, kaa jau kaads mineeja, neviens nemirst, viss piebaazts ar fanservisu, Ichigo ir stulbenis (kaut arii briizhiem kruts), + veel dazhas pretiigas lietas, bet paarsvaraa Bleach sparda pakalju!
aigarius
QUOTE(ShinChan @ Sep 2 2005, 18:41)
*

A kas teica,ka tāds ir Gin plāns? Viltotā vēstule. Iespējams, ka viss ir kaut kādā veidā ar to zobenu sasitīts, iespējams, ka nē. Turklāt tieksme pēc spēka un varas ir universāla motivacija ir īpasi sabiedrībā, kur varas gradācija ir tiešā veidā ar spēku sasitīta.
Sigfa
QUOTE(aigarius @ Sep 3 2005, 16:52)
A kas teica,ka tāds ir Gin plāns? Viltotā vēstule. Iespējams, ka viss ir kaut kādā veidā ar to zobenu sasitīts, iespējams, ka nē. Turklāt tieksme pēc spēka un varas ir universāla motivacija ir īpasi sabiedrībā, kur varas gradācija ir tiešā veidā ar spēku sasitīta.
*

Labi teikts, nevaru nepiekrist.
ShinChan
QUOTE(aigarius @ Sep 3 2005, 15:52)
QUOTE(ShinChan @ Sep 2 2005, 18:41)
*

*

Jā, "neko nevar skaidri zināt, atliek vienīgi minēt", kā tika dziedāts senā dziesmā.
Viss vedina uz to, ka būs tā kā tu saki un beigu galā uzvarēs tas, kuram advancētāks cērtamais un vairāk enerģijas pa čakrām sūksies ārā.
Labi, ka šova veidotāji mūs aplaimo ar tādu lietu, kā dvēseļu sabiedrības sadzīves ainiņām no saulainās bērnības. Lieki piebilst, ka šie stāsti pagaidām ir interesantāki, par galveno varoņu torņa šturmēšanas mēģinājumiem. Bet, jūs protams, varat man nepiekrist.
Church
QUOTE(ShinChan @ Sep 3 2005, 21:00)
Jā, "neko nevar skaidri zināt, atliek vienīgi minēt", kā tika dziedāts senā dziesmā.
*

.. var lasiit mangu. bet kas taalaak notiks - lai es paliktu dziivs ;> - labaak nespoiloshu.
Sigfa
50- debiila seerija. Kamdeelj vinjiem ir jaaatkaartojas? Nu nepatiik man skatiities seriaalu par stulbiem cilveekim ar stulbiem/truliem jokiem.
aigarius
QUOTE(Sigfa @ Sep 23 2005, 18:43)
50- debiila seerija. Kamdeelj vinjiem ir jaaatkaartojas? Nu nepatiik man skatiities seriaalu par stulbiem cilveekim ar stulbiem/truliem jokiem.
*

Nu atpūšās producenti, scenāristi atvaļinājumu paņēmuši, menedžeri vispār visu gar ausīm laiž nu tāpēc animātori arī izklaidējas, tikai darba vietā biggrin.gif
Ne pa tēmu, bet jautri (izņemot dažus izcili stulbus brīžus).
yorsa-kun
Nolaadeets tas Bleach ar savaam debiilajaam seerijaam, PZC kaa saka sleep.gif peedeejas 2noteikti epas ir galiigais sviests, par 50-to nemaz nerunaajot, deelj shiis epas es ieniistu BLEACH
-nDigo-
kapeec jums visiem nepatiik shii episode? tiiri normaala seerija.. vareeja parekt!! un domaajams ka vinja tika veidota lai nedaudz atslabinaatu (vai otraadi) cilveeku praatus kas ir koncentreejushies uz taam ciinjaam tanii 'soul so..' (eatceros kaa tas rakstijaas).. lai cilveeki noveershas no paarmeerigas vardarbiibas!! laugh.gif bet ja taa padomaa.. vinja tomeer ir ielikta nedaudz nelaikaa.
jurc
Ne ne.. Tik sākumā tik daudzsološs šovs sāk līdzināties Naruto. Pēdējās 2 sērijas ir ieliktas pilnīgi lieki, notikumi neturpinās, sižets ir palicis pie 48 sērijas. Un kas tas skaitās? Seriāla stiepšana garumā, vairāk nekas. Paredzu tādu pašu likteni kā Naruto - naruto aizgāja greizi ap 100 sēriju, bleach šķiet ka ātrāk. Cik tad ilgi vēl būs šī stiepšana garumā. Mēs te kuro nedēļu gaidam lai tik noskatītos nākamo epu Bleach un beidzot ieraudzītu kāds tad izskatīsies viņa zobens otrajā pakāpē un kā viņam to izdosies dabūt. Bet nu pienāk kārtējā nedēļa, novelkam epu, noskatamies, neieraugam to ko gribējām ieraudzīt, un atkal gaidam nākamo nedēļu.
Nākamā sērija ar neizskatās daudzsološa sad.gif
yorsa-kun
FUI es nemaz sho 50 seeriju nenoskatiijos, Jurchikam taisniiba gaidam vesalu nedeelju un she tev - ***** sad.gif Un naakamaa epa tieshaam izskataas taads pats klucis kaa shis DoooH
-nDigo-
ja godiigi man bleach jau saak apnikt!! ph34r.gif es vinju gaidiju ar nepacietiibu katru edeelju.. nezinaaju ko iesaakt liidz iznaak jaunaa bleach seerija, vienvaard sakot man bij atkariiba!! ph34r.gif bet tas viss bija tikai liidz kaadai 40[?] epizodei.. tagad es labi ja atceros novilkt bleach piektdienas vakaraa vai vispaar tik pa briivdienaam!! :S man patiik bleach kaa seriaals, bet nepatiik visa taa vilkshana garumaa... dry.gif tieshi tas bija iemesls kapeec es atmetu skatiities naruto!! jau labu laiku atpakalj... negribeetos lai bleach tiek izsviitrots arii..
Eidorian
Man jau Bleach apnika jau 35 seerijaa! Taads SVIESTS!!!!
Naruto par laimi neesmu skatiijies un negribu arii to dariit, jo man ljoti nepatiik, ka velk garumaa! Bleach ir nenormaali vilkts garumaa. Besii aaraa, ka 1 ciinja ilgst 2 seerijas, ka neko tur citu nevar redzeet, kaa kraasainus energjijas laukus - taa visa ir par daudz.

Un vispaar taa anime ietureetais stils ir ljoti beernishkjiigs. Sizjets ir vienkaarshi jeels.
Taa luuk! smile.gif
Neiesaku sho anime!
slay3r
Bleach salīdzonoši ar 'citām' animēm ir kaut kas daļēji jauns un baudāms. Tiem kas vēlās izbaudīt šo animi tad 1-49 sērījai var dabūt iekš torrents.lv . Visas serijas kas tur atrodās ir ar Lunar subiem.

Personīgi man, Bleach nežēlīgi patīk. Stāsts, tēlu un to pagātne ir vissnotaļ interesanta, tas tā lai pārāk daudz neteiktu.

Iesaku Bleach
Ramiel
kad darit nav ko var kadu epu jau nolurit, bet nu pedejas serijas galigi garam. Sezu bez kompja visu nedelu, tad izlemju kad vajadzetu aiziet pie Andromensa un palurit to bleach un BAM kaut kads sviests.

"pamazam pariet pie bleach hatez"
bubu
Es uz bleach aizdomīgi sāku skatīties kopš sērijas, kur šie ieradās Soul Society. Pirms tam bija jauks seriāls. Pēc tam, kā jau te tiek minēts, stiepšana garumā.
ShinChan
QUOTE(bubu @ Sep 28 2005, 09:18)
Es uz bleach aizdomīgi sāku skatīties kopš sērijas, kur šie ieradās Soul Society. Pirms tam bija jauks seriāls. Pēc tam, kā jau te tiek minēts, stiepšana garumā.
*

Parakstos zem šiem vārdiem. Atkārtošos jau n-to reizi. Tēli un to rīcība bija loģiskāka, izprotamāka un, ko tur slēpt, skatāmāka, tad, kad darbības norisinājās "reālajā" pasaulē.
Kikyou
Man gan vēl nav ne apnicis, ne garlaicīgi palicis. ō_o Turpinu skatīties ar interesi.

Žēl gan, ka Lunar vairs īsti nav speedsubs. =/
aigarius
Tikko noskatījos 51. epu. Bleach atgriežas piepareizā storija. Ar vērienu!
Faplo
Noskatijos 50 epu biju mazliet vīlies ka vini velk visu garumā. sad.gif
Aigarus, Kur tu dabūji 51 epu?
Tigra2
Man patīk, tikai tik sasodīti lēni kačājas - sērija nedēļā
Kagome
noskatiijos 50 epu, neko nevaru pateikt, jo man nepatiik ka kaut ko velk garumaa dry.gif, es ceru ka tieshaam 51 epizodee viss atgriziisies paredzeetajaa storijaa biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.