Ehh... ja nemaldos, tad esmu pie kādas 24. epas.. Nu tjipa, kur Ichigo ar pārējie bija jāiegulda spēks tajā bumbā... nu.. sapratāt..
Man liekas, ka Bleach paliek interesantāks, un interesantāks.. pēdējā laikā no Bleach vispār nevar atrauties.. poor me.. nevajadzēja sākt skatīties..
Interesantāki pavērvieni, kas tiešām liek skatīties tālāk!
Anime man (vismaz pagaidām
) patīk, animācija, tēli - ir ok.. bet mūzika man ļoti patīk!
(These are only my thoughts)
QUOTE(Tomoko @ May 4 2006, 00:12)
..
Man liekas, ka Bleach paliek interesantāks, un interesantāks.. pēdējā laikā no Bleach vispār nevar atrauties.. poor me.. nevajadzēja sākt skatīties..
Interesantāki pavērvieni, kas tiešām liek skatīties tālāk!
...
tad pateikshu, kaads bleach paliek ap 70to. - naretardiskaaks. filljer filljerom pogonjaet.
bleacham beidzot iznaaca naakamaa
78
dikti ilga pauziite bija
kaarleens
May 8 2006, 08:46
Nee paldies dievam peedeejaas epas bija dazhi pure sword fighti kas manu intresi nedaudz atdziivinaaja, lai gan tie super puper batou konkretnikaa jau besii laukaa, ehh vecie labie soul society fighti.
Ehh sapnjoju par advanceetaam ciinjaam ar kapteini Aizenu
Psycholog
May 8 2006, 21:41
Javelk takaa buutu laukaa Aizens, ne? o.O
QUOTE(Psycholog @ May 8 2006, 21:41)
Javelk takaa buutu laukaa Aizens, ne? o.O
Jāizvelk un tad tā kārtīgi jāiepļaukā ar Zangetsu.
Kāds varētu man pateikt, kad beigsies filleri?
Spectre
Jun 9 2006, 12:29
Uzmini kapēc tu nevari atrast Bleach 84 epu ?
84. Breaking Up of the Substitute Team? The Betrayal of Rukia - 23m - 13.06.2006
Tapēc ka viņa nav nemaz iznākusi
Be smart Use
AniDB Database
Jaasaka, ka bleach pashreizeejais filleris paliek labaaks. Staasts par baunto ir intirigjeejosh, iipashi iepatikaas ieskats veesturee 83 seerijaa. Jebkuraa gadijumaa, bleach pieraada, ka arii filleriem var buut jeedziigs storyline, kas neaprobezhojas ar taadiem one-shot staastiem kaa naruto (nu cik daudz var pastaastiit 20 minutees? ne suuda.) nezinaatu, ka tas ir filleris, nebuutu liidz taadam sleedzienam nonaacis (ka tas ir filleris :/ )
Labs side story izdevies bleacham par tiem baoutno ( a piu viņ zin kā rakstās). Izskatās ka drīz quincy savus powerus arī atgūs, good for him.
ShinChan
Aug 8 2006, 19:21
Tostarp Ičigo vārdu krājums nu jau sarucis līdz "What?" (tiek lietots pēc citu personāžu izteicieniem, neatkarīgi no tā vai sacītais ir saprasts vai arī nav) un "You bastard!!!" (plaša pielietojuma ķerciens, ko izmantot gan dodoties kaujā, gan 101 reizi ceļoties augšā pēc smaga trieciena, vai arī atskārstot, ka viņa zobena asmeni pretinieks var satvert ar diviem pirkstiem).
Scenāristi, maitas slinko un pārvērš rižiku par pēdīgo tupeni.
man liekas tie vecumi bishkjinj paarspiileeti. Ichigo izskataas un uzvedaas ne tuvu kaa 15 gadiigs jaunietis, lai arii vinjam kaut visa famiilija buutu nospraagusi ne tikai mutere. Vinjam vismaz 20 gadiem jaabuut, bet shie visu laiku tikai savus 15, 15... nu besii, ja godiigi tas vecumu gljuks. Bet street fighter the animated movie bija liidziigi. Ryu un Kens nenormaalaakie muskulju kalni abiem izraadaas 16 gadi...
redzeetas daudzas animes kur arii elementary school beerns uzvedaas pieaugushaak/atbildiigaak par savu (tipiski parasti vieniigo no vecaakiem). zo njem vienkaarshi to kaa rakstura/personiibas iipashiibu, "distinctive trait".
Keydan
Aug 10 2006, 12:30
Tad... no vena mana drauga es dzirdeju ka bus TIKAI 100 ep. Bet citi teica ka ar 100 ep beigsies fileri! Kas ir patiesiba?
Church
Aug 10 2006, 13:06
QUOTE(Keydan @ Aug 10 2006, 12:30)
Tad... no vena mana drauga es dzirdeju ka bus TIKAI 100 ep. Bet citi teica ka ar 100 ep beigsies fileri! Kas ir patiesiba?
taapat kaa ar visu citu. kameer buus komerciaali ljoti veiksmiigs/populaars, turpinaasies. filleri beigsies, kad pietiekoshi daudz origjinaalajaa mangaa storyline pavirziisies lai vareetu atkal gjenereet materiaalu peec taas. visi paareejie mineejumi ir just a guess, sujeta sujet i tomljenjije duha ;>
Psycholog
Aug 10 2006, 13:34
Nu njemot veeraa to, ka vinji pat fillerus diezgan interesantus bleacham taisa, es teiktu, ka interese par sho anime tik aatri tautai noteikti nepazudiis un ka mees veel 100 epas jau nu noteikti varam gaidiit no bleach.
Jus a guess
Tomoko
Oct 14 2006, 23:55
Ak jel, Karamele mani kautkādā veidā pielauza skatīties Bleach (neapzināti!). And so, atsāku skatīties no 66. epas. Bet gosh.. - tie filleri.. o__O Nu, skatīšos, kas notiks tālāk.. Ja jau atsāk skatīties, tad atsāk..
Karamele
Oct 19 2006, 16:03
wī šodien iznāca 100 epa ^^ *twiches*
jā, jā Tomoko, tev ir jānoskatās belach lai es tevi varētu tirdīt par lietām, kas saistītas ar bleach.
Bet nu jau tas sākas kā atkarība xD kad nebiju noskatījusies visu, tad caur youtube rāvu kādas 10 epas dienā, kad beidzaš ko skatīties es nevarēju padzīvot xD
Lai nu ko, bet Bleach patiešām viena no labākajām animēm ko esmu redzējusi, cenšos ar to aplipināt visus iespējamos cilvēkus. Pat muteri piespiedu noskatīties dažas epas ^^
rommels
Oct 31 2006, 00:41
Mjaa es i but domat ka shii viena no labakam anime, vienigais kas ta ja i tas ka shad tad episodes aizkavejas bet hey manga tak nekur nepazud
Karamele
Nov 3 2006, 15:36
yay vakardien iznāca 101 epa un ja nemaldos šodien 250 chapters ^^
dattebayo malači kā vienmēr nosubo jaunākās epas =w=
Neptuuns
Nov 6 2006, 18:22
nu beidz, labaakais anime tas nav, varbuut labaakais kill-powerup-repeat ' zjanraa' , bet tieshaam ir daudz labaaki peec manaam domaam visos stuuros. labi ja beidzaas filleri paskatiishos, sakaardinaajaat.
vampire_kiss
Nov 16 2006, 22:41
labaakais anime pie kaa taisiiit amv
bet ja godiigi tad no 64 seerijas man anime saaka riebties..es galiigi pie taas migu ciet..sakiet jel kad vinji beidzot, kuraa seerijaa ,saaks raadiit to ko vinji atteelo mangaa peec shinigami world apciemojuma?
man taas djelas ar dolls un piu piu...jau galiigi...>___<
manga the best!!!!
Church
Nov 17 2006, 03:07
QUOTE(vampire_kiss @ Nov 16 2006, 21:41)
... man taas djelas ar dolls un piu piu...jau galiigi...>___< ...
fillerarca joprojaam turpinaas.
Karamele
Nov 17 2006, 07:35
Manga patiešām ir labāka (yē šorīt iznāca 252. chapters)
Drž jau biegsies tas sviests ar Bounto (vai kā viņ tur). Negribas spoilerot, iesaku noskatīties pašiem 103. epu. bija laba *sarauj Ishida* ^^
vampire_kiss
Nov 18 2006, 02:04
ak die vinji tur jau vairaak kaa 30 seerijas njemas...ehhh..nu kas tur taads tajaa 103 seerijaa(ja neveelies spoilerot visiem tad vienkaarshi pm)..ishida beidzot atguva speejas...pag,neee tam vinjam vajag teevu..nu jaa..
;p
īstenībā škiet ka tagadējie fīleri iet uz beigām, nekas daudz no tiem bounty nav palicis. Max kādas 10 sērijas, kur tā pat visas sērijas noteikti cīnīsies ar to baltmataino. Anyway, šie fīleri ir pat skatāmi un interesanti salīdzinot ar Naruto fīleriem.
vampire_kiss
Nov 20 2006, 15:43
ooo ,beidz,Naruto diivainaas ne pa teemu misijas vispaar ir kaut kaads unikums...vinji kaadreiz domaa arii apstaaties un ieiet normaalas sliedees?
Tomoko
Nov 22 2006, 09:23
Ehh, esmu atpalikusi no dzīves - nupat noskatījos 97. epu. Protams, filleri tie jau ir, bet Jurc'im vien būs jāpiekrīt - tie filleri ir skatāmi. ^^
Btw, kurā datumā domāts izlaist Bleach filmu, kāds zin?
Church
Nov 22 2006, 09:35
QUOTE(Tomoko @ Nov 22 2006, 08:23)
...
Btw, kurā datumā domāts izlaist Bleach filmu, kāds zin?
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show...me&aid=4515 Year: 16.12.2006
iemaacieties pamazaam pashi atrast nfo :/
kaarleens
Nov 26 2006, 21:38
Kopsh vasaras beigaam nebiji sekojis liidzi, taga panjeemu nonstopaa 20 epas. Nu Batoni man aknaas seezh konkreeti, bet kad fighti atgriezhas soulu socitejaa paliek akal intresanti. Cerams ka vinji tiks beidzot novaakti, un saaksies ciinja ar holowiem a ichigo saaks ciinju ar savu dark side =). Un veel tik atliek cereet ka buus briljanti sword fighti captain vs captain vai ichigo vs aizen nu voshem no piu bounto.
Protams jaapiemin ka tiemzheel viss labaakais laikam tomeer shim shovam ir aiz muguras.
Righorn
Dec 4 2006, 09:59
vai arii man ta tikai liekas vai arii ar katru seeriju "ekshns" notrulinaas
pirmajaas 60 serijaas bija "WOOOOW" a tagad kautkaads suuds
baigi kruti > lec > skanja "CHVAHH" > un tad asinji> un tad runaa
WTF?
Karamele
Dec 4 2006, 19:44
ehhh sāk patiešām likties, ka viss labais ir garām >< cerams drīz beigsies tas bounto sviests un viss atkal būs labi un interesanti [ehh naivās cerības] bet es varu saderēt, ka karyas nāvi viņi izvilks pamatīgi ilgi...
105 epa bija visnotaļ interesanta paldies dievam salīdzinājumā ar 104 bija atvieglojums, ka nebija tā nohaltūrēts vizuālajā ziņā.
Vienīgais, kas savā labumā nemainas laikam ir shinigami cup golden XD
Tomoko
Dec 12 2006, 08:20
Jā, Sihigami Zukan joprojām ir kruts. :B
Pirms pāris dienās tomēr beidzot noskatījos 106. epu. Sākumā nedaudz pārsteidza openingā un endingā notiekošais, bet tomēr atnāca Karamele, kura apgaismoja mani, ka tas ir no Bleach filmas.:B
Tagad nevaru sagaidīt nākošo epu >.<' (Yup, filmu arī)
Noskatoties 107 sēriju, pat atradās ko pateikt.
Pamanījāt sērijas sākumā, kad Ichigo bankajojās, ļoti kvalitatīvi bija uzzīmēts. Tas protams priecē, ka palielinoties sēriju skaitam palielinās ari zīmēšanas kvalitāte. Pretētji Naruto, kur zīmēšanas kvalitāte ir kritusi ļoti zemu.
Un tā frāze ko teica tas mazais rozā plīšu zaķis - "It's time for the final battle at last!" cik tomēr ir dziļdomīga un tieša. Tas nozīmē ka filleriem drīz būs beigas! Spriežot pēc nākamajiem sēriju nosaukumiem - nākamo sēriju vēl kausies, aiznākamā bus tīri atskats uz iepriekšējām sērijām. Tātad - jaunais gads sāksies vai nu ar jauniem filleriem, vai arī turpināsies pēc mangas stāsta.
Vēl pieņemu tādu variantu - pēc 2 dienām iznāks Bleach filma. Tad šī filma būs kā sākums nākamajam seriāla stāstam. Domāju ka ne velti tagad nomainīja OP un ENDingu seriālam.
Katrā ziņā pārmaiņas gaidāmas, tik jāgaida kādas.
kaarleens
Dec 15 2006, 08:57
Jautaajums vieniigais taads vai Bleach filma airosies tv vai arii Kino, ja kino tas i suudiigi jo paies veeraa njemams laiks ka mees vinju vareesim ieveerteet.
Grr...kas tie pa ļautiņiem Bleach 107. ep. sākuma un beigās?! Labi,štrunts tur ar to onkulīti,cik noprotu tas ir kkāds ļaunais..Bet kas ar to sarkanacaino skolnieci?!?!Esmu šokā 0_0,un tas nav šoks tapēc,ka tas ir labi,nē nē,es pat nezinu,kas par šoku tas ir,bet nu kkas briesmīgs!!!
Ja tiktiešām viņi ir no filmas-kāda velna pēc jāliek personāži no filmas uz anime (līdzīgs gadījums,kā ar bounto,kuri nebija mangā)!
Es esmu confused...
Tramvajs
Dec 17 2006, 21:39
Rika, kas tad tur tik traks ir? Vienkārši parāda kadrus no filmas, lai tevi ieinteresētu. Nekā briesmīga nesaskatu.
Shinobi-sama
Dec 17 2006, 23:02
Kaut kaa nejuut speeku tam Ichigo Bankai. Peedeejaa epaa vinjsh tur mulljaajaas ar to, kuram bija jaabuut jau mirusham. Gribas lai aatraak beidzas, jo saak jau pamatiigi besiit battle bez progresa, nodraazti klishejisku fraazhu apmainja un savstarpeejaa njunnjaashana par atbildiibas izvilkishanu.
baseboalbatboy
Dec 18 2006, 03:56
Vairaakus meeneshus nebiju skatiijies tagad asaaku...nemaz taas pirmaas 20 seerijas ar to Kon nebiju Redzeejis...vinjsh krutais dzjeks...laacis...ummmm..manta...tjipa...
Hikaru
Dec 18 2006, 14:28
Tas lācis - Kon - ir visforšākais čars visā animē, dēļ kā vispār ir vērts skatīties šo anime... BET filleri viņu sabojāja...
Tas dzeltenais lācis jau tikai filleros parādījās. Mangu nelasu, bet šķiet ka tur tādi nav.
Nu nez, man tās plīšu mantas bik tracina, kaut kā šausmīgi bērnišķīgi šķiet. Tad jau labāk viņi varēja palikt tajos ķermeņos kādi tie sākumā bija.
Gomen,bet es tāda esmu-lai arī man nepatīk pārmaiņas,es pie tam ātri pierodu.Nu nezinu,ja tie ir tikai kadri no filmas,tad ir O.K,bet,ja tas tur tagad būs iekš anime...
Ha,pilnīgi piekrītu,labak,lai būtu palikuši tajos ķermeņos,it sevišķi Nova labi izskatījās,bet par Kon...Hmm,viņam jau tik un tā nebija cita ķermeņa un tas lācis mani tīri apmierina!^_^
Righorn
Dec 19 2006, 04:56
phe mantinjas, nobesija ar to ka piu saradas tik daudz ka gandriiz katram uz pleca viena vareja sedeet
kur kautko tik debilu var izdomat?
piu
QUOTE(Righorn @ Dec 19 2006, 03:56)
phe mantinjas, nobesija ar to ka piu saradas tik daudz ka gandriiz katram uz pleca viena vareja sedeet
kur kautko tik debilu var izdomat?
piu
Nekas, tūlīt sāksies trešā (tip 1.daļa līdz 5 Komandas kpateiņa Aizena aiziešanai, 2. daļa līdz bountu (vāciešu
)izskaušanai ) daļa un būs jaunas mantiņas, jaunas "uzlabotās dvēseles".
Drīz Ichigo vajadzētu iemācīties jaunu bankai triku (es ceru).
Karamele
Dec 19 2006, 14:53
woot, jaunais filmas op mani nokaitināja >< Rukia parādīja savu bankai lai gan pēc mangas tam vajadzēja notikt krietni vēlāk. diemžēl jaunās epas un filma nav redzēta, bet man ir aizdomas, ka skatīšos tikai tad kad piu piu bounto (vai kā tur bija) būs nosprāguši. dažās epas gan bija vietām nohaltūrēta animācija, bet visā visumā tas mani apmierina. ^^ bleach tomēr viena no favorītajām animēm.
Tramvajs
Dec 21 2006, 19:09
man izliekas, ka filleriem vajadzeetu jau takaa beigties..veel tik vajag asarainu atvadiishanos no taam vinju lelleem..xD
Keydan
Dec 21 2006, 22:21
Un es domaju ka ciņa ar to Kariju bus 3 vai 4 epas... atri vis beidzas... bet ko viņš beigas gribeja pateikt?...
Ceru ka ar nakamo seriju fileri beigsies!
nu man liekas anime visaa kopumaa ir ļoti ģeniāna...un filleros ariii taadas interesantas lietas var uzzzināt bet vissuperiigaakaas ir taas vinju reakcijas un sejas izteiksmes
Bleach bija labs līdz kādai padsmitajai epai - tālāk jau tā bija mirstoša draza, kuras agonija ir ievilkusies pa n-tajām epām nu jau vairāku gadu garumā.
Manuprat tiesi otradi. Man piemeram cinisanas ar tiem holow pat loti nepatika ja man nebutu teikts ka velak bus savadak es vinu butu partraucis skatities.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.