Ja kādam vajag RAW versiju (no SaiyaMan) 51. epai, tad man pēc pusotras stundas būs, varu izlikt kā torrentu iekš
tracker.live.lv , trakeris sāka darboties 26. septembrī, pieteicos uz uploadera amatu
Pirmajiem, kas pieregosies, būs power user statuss
Es tur jau esmu izlicis Eureka Seven 13 epizodes no [Nanashi] un Full Metal Panic! The Second Raid 8 epas no [Bakakozou] Ja interesē vēl citi anime, likšu vēl šo to iekšā!
Edited: Ja kādam interesē, esmu ielicis Bleach 51 RAW! Plus vēl ir FF VII: Advent Children OST
Andiigais
Sep 30 2005, 14:36
peec 50. epas 51. jau bij patiikamaak skatiities
peec beigaam spriezhot naakamai jaabuut tiiri skataamai!!!
yorsa-kun
Sep 30 2005, 15:43
51 pirmaa jau normaala atkal buus actions:) 52 epaa mineets kkas par speeciigaaka shini gami vai what ever paraadiishanos:) nez kursh gan tas buus, vai nu ichigo vai tas byakuya boya
Noskatījos 52 RAW epizodi. Beidzot parāda, kāds izskatās Bankai! Pie tam, no vairāku personāžu puses! (hmm, cik daudz es te drīkstu muldēt, lai nesagandētu sev veselību?
) Piebildīšu, ka tiek izmantoti 4 Bankai, parādās arī seja, kas visu laiku bijusi slēpta... Šo epizodi varētu uzskatīt par sezonas kulmināciju un arī par sagatavošanos nākamajai sezonai, jo pirmās 5 minūtes īsumā tiek atstāstīti galvenie notikumi, ap ko vispār lietas grozās
Vēl ir jauni OP un ED.
P.S. Jūs taču zināt, kur Latvijā meklēt šo RAW, vai ne?
yorsa-kun
Oct 6 2005, 17:18
Shis te, to kur dabuut zinu bet kur tu dabuu subus prieksh taam epaam, man ar njihongo ga nav labi:)
Versijas ar subiem es parasti ņemu iekš
http://www.animesuki.com un parasti no
Lunar, bet tagad Bleach-Society krietni ātrāk nosubo, jāgaida, kamēr šamējie nosubos un tad es klusītiņām vilkšu un ielikšu tai Latvijas
trekerī P.S. kas ir njihongo?
QUOTE(Dzy @ Oct 6 2005, 16:56)
P.S. kas ir njihongo?
nihongo. japaanju valoda. japaaniski. ;>
Rudoru-san
Oct 10 2005, 17:20
kaarleens
Oct 10 2005, 20:24
Es labāk pagaidīšu Lunar relīzes, augšā nopostētiem scrēniem kvalitāte vienkārši baisi sūdīga
Bleach society subu kvalitaate ir kretiiniski shkjiiba un nepaarbaudiita, bet video q gan ir sakariigs.
Andromens
Oct 10 2005, 21:08
Ieskataties DB
http://yhbt.mine.nu/t/ sirsnīgi iesaku to kā alternatīvu Lunar. Visai pieņemama kvalitāte īsā laikā.
Rudoru-san
Oct 10 2005, 21:57
He, he, tie screenshoti ir no windows media klipiņa, nevajag jau uzreiz ar Lunar subiem salīdzināt...
P.S. Manuprāt Lunaram ir grūtības jauno dziesmu pārtulkot...
Andromens
Oct 11 2005, 00:23
Runājo par DB . Tiaki tagads noskatījos 52-53, jāsaka ka Luanr līmenim klāt nestāv, es pat uz sava necilā PC un nkudī necilās skaņasas kartes ļoti izjutu trūkumu pēc kvalitātes, bet nu katrā ziņā DB varētu mēģinat likt ka 2. labāko pieejamo.
Hikaru
Oct 11 2005, 17:52
QUOTE(kaarleens @ Oct 10 2005, 20:24)
Es labāk pagaidīšu Lunar relīzes
QUOTE(Sigfa @ Oct 10 2005, 20:48)
Bleach society subu kvalitaate ir kretiiniski shkjiiba un nepaarbaudiita, bet video q gan ir sakariigs.
QUOTE(Sigfa @ Oct 10 2005, 21:21)
VISI slikti !!!
Laba kvalitāte ir KAA DVD-ripi.
Church
Oct 12 2005, 00:27
imho labaakaa un aatraakaa un taalaak tikusii alternatiiva lunar subiem - manga itself <g>
haha KAA DVD-ripi nemaz jēdzīgi uz mana kompīša nevelkas ar to H264 kodējuma, bet bilde dikti smuka izskatās.
Ramiel
Oct 15 2005, 18:30
Nu beidzot saakaas normaals "bleach" atkal :>
Kenpachi FTW ! ^.^
Kikyou
Oct 15 2005, 22:22
QUOTE(Church @ Oct 11 2005, 23:27)
imho labaakaa un aatraakaa un taalaak tikusii alternatiiva lunar subiem - manga itself <g>
Mja, ja man būtu pietiekami daudz pacietības mangu atkal sākt lasīt... x_x
ChunkY
Oct 16 2005, 08:14
Beidzot buus kaads reaals actions naakamajaa seerijaa(i hope so), savaadaak dazhas no ieprieksheejaam seerijaam bija mazliet garlaiciigas.
Mangu vareetu lasiit, tikai , man liekas, ka ir jau kaads ap 200tais mangas izdevums, un anime un manga tomeer mazliet atshkjiraas, taapeec tas buutu baigais chakars to vis lasiit.
kaarleens
Oct 16 2005, 17:15
Mjaa kaa parasti viss stundu garais special bija jaanobeidz tajaa vietaa kur jaasaakaas ritiigam action
Fausts
Oct 18 2005, 22:14
Ramiel
Oct 19 2005, 14:51
ohohoh 54 serija ir laba, beidzot ichigo paradijas, ir pat stipraaks neka es domaaju :>
ChunkY
Oct 19 2005, 18:00
RAW versiju noskatiijies ja? Es arii meegjinaau to abuut, bet no aarvalstu torrentiem man BitComets uzkaraas. Buus jaagaida kad iznaaks ar subiem tad.
uff, nenoliedzami lieliska seerija. Bleach is back on track. Un pats balinaataajs ir kljuvis tiiri stiliigs.
Ichigo māk lidot.
yorsa-kun
Oct 19 2005, 20:01
Tas laikam deelj taa apmetnja, pats forshaakais kaa vinsh piekaava tos 3 vice captains.. price less. Vinji visi ir nuubi, vieniigais tas ichigo taads uber bleachers^^ jaa jaa vinsh ar savu zanpaktou var notureet miljons reizes speeciigakau slejeru.... yeah right
sugoi sugoi sugoi! Viena no labākajām epām. Ichigo māk lidot, tas gan nav pieskaitāms pie plusiem.. bet nu... ir labs.
Nākamā solās arī būt vienreizēja.... Bet nu līdz Ichigo Bankai vēl ilgi domāju ka būs jāgaida.
deleted-ray
Oct 19 2005, 20:41
Tā lidošana ir tas mētelis, neatceros kā viņutursauca, kas bija Yorouchi
Man taa tikai shiekt vai tiesaam starp 53 un 54 epu kkas ir norauts hmm. Bet sitaa epa bija vienkaarsi super bez sava zanpaktou piekaut tos vice-cap mm... . Un tagad vins izkataas tiiri labi , mazliet atgaadina Ragnarok omg
CloudX
Oct 19 2005, 23:16
savadi veel 3diena ,bet visi jau runaa par jaunaako Bleach epu.
KKaadi uber speed suberi paradiijaas?
nee, vnk ieprieksheejaa special beigaas bija rakstiits, ka naakamaa seerija sho otrdien
GunMetaL
Oct 20 2005, 16:59
beidzot amn arii tik tas gods noskatiities bleach epu pa ko tik daudz kas jau dzirdeets. beidzot ichigo pieraadija ka ir cools
pat neizdarija neko stuulbu, ja viens savas meitens paarveershanu torpeeda par to nevar uzskatiit
lainukaa man patika kaa salika to triis vice captains :] nevaru vien sagaidiit 55 epu un ichigo soul slayera bankai formu
Kuchiki Rukia izskatījās kā mazs bērns Ichigo rokās, bet tā lidošana man jau saaka atgādināt DBZ
ChunkY
Oct 20 2005, 19:06
Njaa, taa lidoshana bija laikam vieniigais smiekliigais shajaa seerijaa. Paareejais bija vnk labi, nevaru sagaidiit kad Ichigo saak ciiniities ar Kuchiku Byakuya.
Jap!!! Tas man toch sak atgadinat DBZ....(bet man sak atgadinat tieshi tas cik vinsh tur sak palikt specigs) PaRsPiLeTi SpEcIgS ...
yorsa-kun
Oct 24 2005, 23:12
Spriezhot peec jaunaam bildeem BleachBleachBleach galerijaa:) jaunais ichigo zobens buus bishki citaa kategoorijaa nekaa bija ierasts ieprieksh. Tas buus slaids un melns un vispaar izskatiisies peec taadas katanas ar smuku melnu rokturii mmmmMMMmm:D gribu redzeet to darbiibaa!!!
Serial idet na popravku cto nelza skazat o Naruto xD
Jsn delo cto Ichigo naderet vsem zad daz smoret neobezatelno =]
A vot na bitvu Zaraki Kempachi ese kak interesno posmoret.
yorsa-kun
Oct 26 2005, 13:54
Nu tad taa noskatiijos 55 epu, nebija ekshens kuru gaidiiju
(velk garumaa tkal).Vienu gan gribaas pateikt- noveelu visiem vecumdienaas taadu veseliibu kaada ir vecajam komandore:D
GunMetaL
Oct 26 2005, 19:17
piekriitu yorsa-kun es arii nedabuuju gaidiito. kaa vienmeer bleach meikeri nobiidija sizhetu no galvanaa. laigan gotiigi sakot man tiiri labi patika speedy grandpaa uznaaciens. un vel tas kaa vinsh krakshkjinaaja savus kaulus uuuu super. nu ko peec džeka uznaacien saprotu kapee vinsh ir liideris ^^ lai nu kaa klope sekos un liela
animeec
Oct 27 2005, 01:28
damn, kads nevaretu ielikt bleacha pedejos epus trubaz?? plzzz
GunMetaL
Oct 27 2005, 03:40
doshu padomu velc no live.tracker.lv tur tagad diezgan labi sviezh animes ieksha
Kagome
Oct 27 2005, 18:55
QUOTE(EliminatoR @ Oct 26 2005, 19:17)
laigan gotiigi sakot man tiiri labi patika speedy grandpaa uznaaciens.
njaa, speedy grandpaa
biju cereejusi ka beidzot paraadiis ichigo bankai
, bet nu jaagaida naakamaa seerija, cerams ka naakamaajaa seerijaa beidzot paraadiis...
Fatalis
Oct 27 2005, 19:10
Tu gribēji teikt bankai. Bakai, lol.
kaarleens
Oct 27 2005, 19:42
Lunar laikam mani padariis traku nez cik ilgi veel speeshu iztureet
Kagome
Oct 27 2005, 19:59
QUOTE(Fatalis @ Oct 27 2005, 19:10)
Tu gribēji teikt bankai. Bakai, lol.
ups, gome par rakstiibas kljuudaam...
Kikyou
Oct 29 2005, 14:18
QUOTE(kaarleens @ Oct 27 2005, 18:42)
Lunar laikam mani padariis traku nez cik ilgi veel speeshu iztureet
Super, tad tomēr neesmu vienīgā, kas vēl Lunar subus gaida...
Nez ko viņi tik lēni palika no tā brīža, kad endings nomainījās uz Happy People. =.=
kaarleens
Oct 31 2005, 11:17
kaads varbuut vareetu pafdaliities ar infu kur jauno opening ending mp3 vareetu dabuut vieniigaa vieta kur atradu ir bleach portal bet tur muuzhiigi raada ka esot pa daudz useru un neljauj kachaaat
Kikyou
Oct 31 2005, 18:31
QUOTE(kaarleens @ Oct 31 2005, 10:17)
kaads varbuut vareetu pafdaliities ar infu kur jauno opening ending mp3 vareetu dabuut vieniigaa vieta kur atradu ir bleach portal bet tur muuzhiigi raada ka esot pa daudz useru un neljauj kachaaat
Reku. :3 Vajag piereģistrēties, bet tā baigi laba lapa tad, kad vajag atrast kādu dziesmu no anime. o.o
yorsa-kun
Nov 2 2005, 17:39
Nu fak, joprojaam pat 56 epaa nav ne manjas no ichigo bakai^^(bankai)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.