jautaajums...
arpus kaartas...
vai kaads par print screen bleacham uztaisiit...
Atkarīgs no pleijera. Ja taisot screenshotu tev sanāk melna bilde, tad jārakājas pa pleijera optioniem un jāskatās, kur var atslēgt video rādīšanu overlay'ā (no tā nevar uztaisīt screenshotu ar parastiem paņēmieniem, taču tas nodrošina ātrdarbīgāku video zīmēšanu, vienkāršoti izsakoties).
Vai arī lietot pleijeri, kurš māk ieseivot bildes. Piemēram, Media Player Classic: atrodi vajadzīgo kadru, jāuzliek pauze, un File->Save Image... (tas protams derēs tikai arī tad, ja būs atslēgts tas overlays. View->Options (O)->Playback->Output->DirectShow Video->Izvēlies VMR(7/9)renderless)
Citiem pleijeriem ar ir līdzīgas fīčas, tikai pa meņu jāpameklē.
VLC, piemēram, tas darās caur settings->preferences...->general settings->video->Video Output module->Windows GDI video output.
BSplayer, savukārt, tas darās caur options->preferecees (ctrl+p)->Video->Video Rendering->un tur jāizvāc ķesis no Use Overlay Mixer. Tad vair screanšotu taisīt ar P pogas nospiedienu (fails tiks saglabāts bsplayer mapē) Jeb Options->Capture Frame->Original Size.
KUR IR BLEACH?????????
Man jau sākas palikt grūti bez viņa.. vēl nedaudz un patiešām būs slikti (kādam)!!!
Izlaidiet taču nākamo Bleach!!!
bah, tomeer jutos spiests novilkt bleach society, shodien zuudu uz 4 dienaam :S
Bet 39 bija tiktieshaam lielisks... Ljoti speeciiga seerija. man bleach saak patikt arvien vairaak...
Nu 39 shii seerija man ar ljoti patika. varbuut tie paarmeeriigie gaismas efekti man ne paaraak, bet tomeer lieliska seerija. (kaut arii taa nevar atsveert to shoku ko redzeeju jaunajaa manga...........)
Andromens
Jul 9 2005, 01:09
vot bleach manuprat ir baigi labs balans starp action un flashiem, nakoshaja serija laiakm redzesim atkal kadu stastu par pagani, bet tas tik jauki iederas ka taisni prieks
Kikyou
Jul 10 2005, 00:49
Ko lai vēl citu saka, ja ne vien... BLEACH ROCKS!
Jo tālāk, jo labāk.
Laba sērija.
+Chibi+
Jul 10 2005, 23:15
Hmmm... honestly. Šī anime mani pārsteidz atkal un atkal.
AR to, ka ir viscaur laba. Un ar to, ka es to nevaru paredzēt. Sugoi, ko lai saka. XD
CirvjaKaac
Jul 10 2005, 23:31
Vai kādam no otakiešiem ir kāda nojausma kapēc anime ir nosaukta par "Bleach"??? Nekādu sakaru ar k-kāda veida balināšanu nevarēju atrast
varu sniegt atbildi:
The reason it is called Bleach is because Ichigos hair is Orange and looks Bleached, this does not make complete sense because Bleach tend to make your hair blonde rather than orange.
ja kaads nezin, tad angliski bleach noziimee balinaataajs
CirvjaKaac
Jul 11 2005, 00:47
The reason it is called Bleach is because Ichigos hair is Orange and looks Bleached, this does not make complete sense because Bleach tend to make your hair blonde rather than orange.
Nu nezz... Drīkst uzzināt kur Tu šādu informāciju izraki??
http://www.bleachportal.net/bleach/site/faqluuk... pats tai lapai uzticos (nu daljeeji jau es piedalos arii vinjas modereeshanaa... bet nu tas nav tik svariigi..........)
CirvjaKaac
Jul 11 2005, 00:50
nu daljeeji jau es piedalos arii vinjas modereeshanaa... bet nu tas nav tik svariigi...
Kas ta sunim asti cels...
Rudoru-san
Jul 11 2005, 16:18
He he... Pirmajās sērijās taču bija tādi flashbacki, kur Ichigo tika sists dēļ savas matu krāsas... Un Sado viņu glāba! Wiii! Go Sado-kun!
ShinChan
Jul 11 2005, 20:24
Tā vien liekas ka visu šova laiku tos "piecīšus" galinās un galinās, bet nevienu tā arī nenogalinās. Viss jau ar Blīču būtu jauki, ja vien ne tas idiotiskais levelu princips. Liekas ka tu neskaties anime bet drīzāk spēlē kaut kādu kaušļu arkādi, kurā spēj tik virzīties no viena pretinieka uz nākamo. Un es tā savā prātā domāju, kas notiktu ja uz Ičigo vai viņa korišiem pēkšņi sadomātu mesties vairk kā viens spēcīgs pretinieks? Un vēl man interesē, kur ir palicis briļļainas olimpietis loka šaušanā, tas čars man patīk krietnu strēķi vairāk par mūsu ugunsgalvu, kurš kā aptaurēts skrien ar galvu sienā lai tikai uzvarētu. Tās spārnotās frāzes 39 sērijas vidū par cīņām, dzīvošanām un uzvarām man vairāk izskatījās pēc teksta no jauno hitleriešu rokasgrāmatas. Kurš te saskata spēcīgus tekstus? Vienīgās cerības lieku uz to mazo sazvērstību ko kāds Dvēseļu sabiedrības loceklis perina. Citādi visa ši jezga vairāk atgādina kaut kādu cēlā bruņinieka gājienu pret tumsas spēkiem ar mērķi atbrīvot gūstīto princesi, kas ieslēgta tup augsta kalna galā tornī. Nu atzīstiet ir tas nedaudz muļķigi. Jebkuram ir skaidrs, ka tie pieci dunduki pret visu nāves dievu varzu neizturētu ne dažas minūtes. Ičigo spēka rezervju smelšanas princips nupat jau sāk atgādināt DBZ variantu, vienīgi iztrūkst frizūras maiņa (pagaidām).
Man daudz labāk patika šova pirmā daļa, kur darbība norisinājās reālajā pasaulē. Tur bija gan normāli teksti, gan čaru developments.
It kā jau neganti nokritizēju, taču neskatoties uz visām šim nepilnībām Blīčs ir ļoti lipīgs pasākums un jāskatas kaut vai tamdēļ, lai uzzinātu, kurš ir slepkava.
hehe... pamatojums gan ir pietiekami speeciigs Tev, bet katrs Bleach skataas taa kaa vinjam patiik. Es teiksim visu shito laizhu gar ausiim un priecaajos par to cik kruti tur viss attiistaas, kaut arii nedaudz paredzami utt, bet fun shaa vai taa.
Church
Jul 12 2005, 08:47
ja bij jautaajums, kas ar quincy notikaas/notiksies - vieniigais ieteikums - lasiit mangu. pats sheit uz priekshu nespoiloshu.
ShinChan
Jul 12 2005, 09:29
QUOTE(Church @ Jul 12 2005, 07:47)
ja bij jautaajums, kas ar quincy notikaas/notiksies - vieniigais ieteikums - lasiit mangu. pats sheit uz priekshu nespoiloshu.
Neesmu radis lasīt un skatīties vienlaicīgi. Nu nav tas labi, ka ugunsgalva aizpilda 90% no šova, bet kas tikām vairāku dienu laikā notiek ar ārējiem čariem netiek rādīts, ja neskaita meksikāņa iznācienu tieši uz savu sakāves brīdi, kurš ilga aptuveni 5 min. iepretim Ičigo ilgajām un nogurdinošajām cīņām. Nedaudz to visu veiksmīgi kompensē varoņu bērnības ainas, taču cik ilgi var?
Church
Jul 12 2005, 10:25
QUOTE(ShinChan @ Jul 12 2005, 08:29)
Neesmu radis lasīt un skatīties vienlaicīgi. Nu nav tas labi, ka ugunsgalva aizpilda 90%
saa. es savlaik izlasiiju uz to briidi mangu uptodate, un tagad skatos animi caur gariem zobiem/vairaak velku ieburnoshanai kolekcijai. nebriiniishos ja paaris nebuutiskaakas storyline no mangas buus animee left out ierobezhota epu skaita peec.
-nDigo-
Jul 14 2005, 20:32
kapeec dziivee ir jaagaida T_T tagad jaagaida vesela nedeelja lai noskatiitos naakamo seeriju x_x
CloudX
Jul 14 2005, 23:28
40.epa laba ,skatījos ar lielāko interesi ,bet tās Yachiru atmiņu ainas tik bēdigas
.Ichigo ieguv a daudz brūces,bwt nākošajā epā jau stājas pretī kapteinim Byakuya?NU moins tie vinja POWERS ir neizsmeļami.
beidzot manis visvairaak gaidiitais- Ichigo ar savu hollow masku. COOL!
Zheel gan, ka staasts jau velk uz beigaam. Ceram arii uz otro sezonu
Spectre
Jul 15 2005, 12:18
Otra sezona 100% buus =) .. lets fal back in memories - un pekshni kaa no gaisham debesiim iesper .... uuu tachu mega liels hallows kursh kaa izradiijas nav nemaz boss, bet gan vienkaarshi liels hollows [sorry aizmirsu ka vinu tur nosauca] hmmm ir doma ka zeme nepaliks neatakota un kaadam naaksies to aizstaaveet =)
+Chibi+
Jul 17 2005, 10:51
QUOTE(ShinChan @ Jul 11 2005, 20:24)
kur ir palicis briļļainas olimpietis loka šaušanā
tas pats jautājums nodrabina manu prātu.. Kaut kā vini pēkšņi aizmirsa, ka viņš ar Inoue arī kaut kur skraida.. Heh, viņš nu gan labi varētu apšaudīt to tiltu un Kuchiki-senpai..
es zinaaju, zinaaju ka kakjiitis ir meitene
zionaaju
yes sievieshu intuiicija for evaa
paaraak smuks kakjis lai buutu vieieshu kaartas
Kikyou
Jul 21 2005, 15:39
Jaaaa... es ar zinaaju, man nospoiloja pie kaadas 20. seerijas... ~_~
Vajadzēja man šodien lasīt šo topiku... Tikai šovakar 41-o sēriju gribēju skatīties.
Spectre
Jul 22 2005, 09:50
Shin-chan hmm manaama neizpratne Tev ir es skatos =)
To fight 4 victory es uzskatu taa ir dziives iistenaa patiesiiba =) bez nekaadiem aizspriedumiem bez liekiem parmetumiem, ciiniities, jo uzvara ir bauda. The way of true Samurai - no fame needed, no reason is needed, just to prove 4 himself =)
Shajaa zinaa man loti patika [kautgan loti daudzi spoilo nost un noliek lidz ar zemi] samurai deeper Kyo.
Tiesa man gribaas redzeet Ichigo iisto speeku =) shis ir vina tikai 1/2 no speeka cik mums deva noprast ieprieksheejaas epas un taa maska ar diivaini vislaik figuree ^^
QUOTE(bubu @ Jul 21 2005, 14:41)
Vajadzēja man šodien lasīt šo topiku... Tikai šovakar 41-o sēriju gribēju skatīties.
piedod, bet to ka kakjim jaabuut vinjai, tas taa teikt ir man muuzja sapnis
skaista melna kakjeniite
nekas, bij tāpat interesanti.
ShinChan
Jul 22 2005, 20:17
QUOTE(Spectre @ Jul 22 2005, 08:50)
Shin-chan hmm manaama neizpratne Tev ir es skatos =)
To fight 4 victory es uzskatu taa ir dziives iistenaa patiesiiba =) bez nekaadiem aizspriedumiem bez liekiem parmetumiem, ciiniities, jo uzvara ir bauda.
Huh? Man tiešām ir neizpratne. Pilnīgi atsakos izprast apdauzītu dzīšanos uz mērķi, redzot, ka veiksmīga iznākuma iespēja nepārsniedz 1%, un ja viss Blīčā notiktu, tā kā tam vajadzētu notikt, tad Ičigo un viņa team atstieptu pekas jau drīz pēc pirmajām sadursmēm ar death gods, taču tādā gadījumā mēs nedabūtu ar action piesātinātu anime uz <100 sērijām, vai ne? Uzvara, manā, un jebkura saprātīgi domājoša cilvēka izpratnē nevar būt par pašmērķ, uz ko jādzenas par katru cenu. Iedomājies situāciju, mazs aplenkts cietoksnis bez stratēģiskas un ekonomiskas nozīmes. Cietoksnī 100 cilvēku, aplencēju skaits 10 000. Karavadonis noziedo 9000 lai iekarotu cietoksni. It kā uzvara, bet vai ir tā vērts? Uzvara ir bauda? Runā tā it kā būtu kāds viduslaiku kareivis, kas ar lielu kaifu pēc smagas cīņas dzēra vīnu no apsisto ienaidnieku galvaskausiem.
Kā arī pretēji šejieniešu lielajai jūsmai, mani ne īpaši iepriecina Yoruichi-san dzimumaiņa. Nafig tas bija vajadzīgs? Fanu serviss?
Nu tad beidzot mans brālis nokačāja Bleach......varu sākt skatīties!!!!!
Church
Jul 22 2005, 22:15
QUOTE(ShinChan @ Jul 22 2005, 19:17)
Kā arī pretēji šejieniešu lielajai jūsmai, mani ne īpaši iepriecina Yoruichi-san dzimumaiņa. Nafig tas bija vajadzīgs? Fanu serviss?
officiant! suudziibu graamatu <g>
aigarius
Jul 22 2005, 23:01
QUOTE(alt @ Jul 21 2005, 14:19)
es zinaaju, zinaaju ka kakjiitis ir meitene
zionaaju
yes sievieshu intuiicija for evaa
paaraak smuks kakjis lai buutu vieieshu kaartas
tikko noskatījos uzreiz devos uz šo topiku, lai meklētu tavus sajūsmas saucienus
hyper kawaii! alt, vari sākt meklēt sev jaunu avataru no šīs sērijas kadriem
Dzonis
Jul 22 2005, 23:21
piebalsojot ShinChan'a iespējamam sašutumam par kaķi: man kā Bleach mangas lasītājam bij tāds NELIELS (~ taads -> X_x wtf!?)izbrīns, kad tas (kaķis) pirmo reizi parādījās un ierunājās. nevajadzēja tā būt.tad laikam jau tiešām animētās versijas taisītājiem sagribējās skatītājus iepriecināt ar superduper īpašu pārsteigumu vai, kā jau tas tika minēts, iepsējamai fanservis (laikam no abiem piemēriem liela atšķirība nav)...bet tā līdz šim viens no skatāmākajamiem garajiem seriāliem (naruto man interesi vairs nesaista, un palicis vēl one piece)..ir ok.
Nu es noskatījos!(Lidz 41 protams).....Man pat vārdu trūkst cik izcils...Tā 41 bija vnk cool....bet vislabaak man patika ciņa ar 11 division-Zaraki Kempachi...tas bija cool!!!...Un vispaar es ar nepacietiibu gaidu nākāmās sērijas!
man gan briizhiem nepatiik Bleach'a izteiktais DBZ'iskums. Smuki un kuuli jau ir, bet apzhljembaati ariidzan.
nu tiiri labas bij shiis peedeejaas seerijas. Cerams ka naakamaa kauja buus labi uztaisiita - jo pat mangaa bij skaisti.
Tātād.. manas domas par Bleach. Sižets ir ok, bet animācija gan mazliet biedē. Ļoti nepatīk kā ir uzzīmētas sieviešu pārstāves. It īpaši tā galvenā varone.. nu mati tādi nekādi, galva apaļa.. vienkārši briesmīga. Vēl zaļā krāsā nokrāsotu un izskatītos pēc citplanētieša. Pārējās sievietes nu ar tādas tādas.. nekāda kawaiiguma tur nav... Par dzekiem neko sliktu negribu teikt, uzzīmeti pat tīri labi. Noskatoties pirmo sēriju uzreiz sāku domāt kura gada anime, jo animācija mazliet līdzinās old school animēm. Nu monstri ar tādi.. izlīduši no kautkādas cartoon network multenes... tur tādi pabieži ir redzēti...
Neskatoties uz šiem trūkumiem, pārējais ir ok... Patīkams seriāls..
Gribu tik pateikt ka tās ir manas domas un nemaz negribu lai jūs pierādāt pretējo, un nosodat mani kapēc es tik slitki domāju. Mani pirmie iespaidi paliek mani pirmie iespaidi un saku kā ir. Varbūt ir vēl kāds kas ir vienās domās ar mani...
GunMetaL
Jul 31 2005, 20:57
vismaz varēji pateikt ka ost labs <<
aigarius
Jul 31 2005, 21:27
QUOTE(JurCHiX @ Jul 31 2005, 19:26)
Tātād.. manas domas par Bleach. Sižets ir ok, bet animācija gan mazliet biedē. Ļoti nepatīk kā ir uzzīmētas sieviešu pārstāves. It īpaši tā galvenā varone.. nu mati tādi nekādi, galva apaļa.. vienkārši briesmīga. Vēl zaļā krāsā nokrāsotu un izskatītos pēc citplanētieša. Pārējās sievietes nu ar tādas tādas.. nekāda kawaiiguma tur nav... Par dzekiem neko sliktu negribu teikt, uzzīmeti pat tīri labi. Noskatoties pirmo sēriju uzreiz sāku domāt kura gada anime, jo animācija mazliet līdzinās old school animēm. Nu monstri ar tādi.. izlīduši no kautkādas cartoon network multenes... tur tādi pabieži ir redzēti...
Manuprāt gan Rukia tēla puiciskošana, gan Hollow izskata 'atpazīstamība' un škietamais primitīvisms ir veidoti apzināti, lai 1) Rukias raksturu varētu dziļāk analizēt vēlāk, 2) lai Hollow'si nepārtop par uzmanības centru - stāsts nav par viņiem.
Animācija ir vienkāršota lai reprezentētu mūsu vienkāršo pasauli un arī visas sievietes vienkāršajā pasaulē nau nekādas kawaii, bet gan vienkāršas - tādas, kādas katru dienu uz ielas dučiem var redzēt.
ShinChan
Jul 31 2005, 22:15
QUOTE(JurCHiX @ Jul 31 2005, 19:26)
Neviena nopietna argumenta. Ja tu būtu piekasījies sižetam, kurš vietām tiešām ir brēcoši stulbs tad vēl saprastu. Bet teikt ka sieviešu tēli ir tādi nekādi..nu piedodiet. Šis protams nav tenjou tenge, kuru cik noprotu ir sponsorējusi kāda Japānas krūšu implantu ražotne sadarbībā ar plastiskajiem ķirurgiem, un labi vien ir ka nav, jo piegriezies smirdīgais fanserviss ik uz soļa, taču vājais dzimums Blīčā ir pat ļoti jauks un piemīlīgs
Rokas nost no Rukia, kā tāds radījums vispār var nepatikt
whoa! Monstrozaakais ziimejums! buus pasham arii jaapameklee.
GunMetaL
Jul 31 2005, 23:20
njaa kas var būt labāks pa skaitsu meiteni savā skapī. lai nebūtu pa offtopiku tad piemetināšu death god in my closet kas izklausās stūlbi kapēc nevarētu būt ša death goddess in my closet.
+Chibi+
Aug 2 2005, 09:34
QUOTE(JurCHiX @ Jul 31 2005, 20:26)
Ļoti nepatīk kā ir uzzīmētas sieviešu pārstāves.
Ka gan tu, kawaii anime charu cienītājs, vari teikt, ka tevi biedē Bleach meitenes, ja starp tām ir arī Inoue, kas ir pilnīgi un caur caurēm kawaii anime meitene!!!!!
Un old school? KUR?
Show me. Man ir alerģija uz old school. Varbūt pārstāšu skatīties Bleach, ja pierādīsi, ka tur ir old school.
Pff, bieži esmu šitādus tekstus par Bleach animāciju dzirdējusi. Man personīgi patīk Bleach zīmēšanas stils - labi sader ar pašu seriālu. :3
Bet kā var Rukia nelikties cute... O_O
GunMetaL
Aug 3 2005, 00:11
šādā pozā ja nepārprotami... bet kad aiziet runa par viņas zīmēšanas stilu tad ir vāks
Shinobi-sama
Aug 4 2005, 02:36
QUOTE(+Chibi+ @ Aug 2 2005, 08:34)
Un old school? KUR?
Show me. Man ir alerģija uz old school. Varbūt pārstāšu skatīties Bleach, ja pierādīsi, ka tur ir old school.
Heh! Cik daudz labas mantas tev iet gar degunu!!!
Oldschool anime, taada kaada ataa ir ietureeta ieksj GTO, KareKano, Goldenboy, Bastard, Dragon Ride, Uruesei Yatsura, Hokuto no Ken, Kidou Senshi Zeta Gundam, Touch, Maison Ikkoku, Twilight Q, City Hunter, Kimagure Orange Road, Ranma , Video Girl Ai, Irresponsible Captain Tylor.. un veel daudzi aarkaaraatiigi labi shovi.
*Galvaa ieskrien kaadas veesmas par saistiibu ar chibi, nedaudz uzskaveejas un izpleen nebuutiibaa*
labi, ņemu atpakaļ savu vārdus par slikto animāciju. Tas viss ir daudz daudz labāk uzlabojies kopš pirmajām sērijām. Bet nu Ruchia man tomēr nesimpatizē.. galīgi man tā apaļā galva nepatīk. Pret monstriem ar savas domas neesmu mainījis, bet vismaz viņus vairs tik daudz nerāda. Kautgan jau esmu pieradis pie viņiem..
Tomēr izbrīna viens fakts - Ichigo cīnoties tik savainots un sagriezts tā ka teorētiski uz grīdas vajadzētu mētāties viņa iekšējiem orgāniem, bet šamais vēl ir spējīgs pretinieku pieveikt.. tur nu viņi ir mazliet pārspīlējuši..
Bet tā jau seriāls spārda pa konkrēto!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.