Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bleach
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Tomoko
Par spīti tam, ka mājās man pēkšņi nobrucis nets es tomēr tiku pie interneta un noskatījos 107. epu! Tiesa, tikai caur youtube, jo kačāt Bleach uz sveša datoru, pie kura palaiž uz pusstundu būtu nereāli (ņemot vērā manu fākingoto interneta ātrumu), bet tomēr bija tīri ok. Es naivi cerēšu, ka filleri beigsies, bet piekrītu jurcim, Ichigo bankai bija diezgan vājš.:/ Nekāda atšķirība no Zangetsu parastās formas nav un šaubos, ka Ichigo varētu pieveikt Kariyu, ņemot vērā, ka viņš pat Maki normāli nevarēja ievainot, bet es kā vienmēr naivi cerēšu, ka Ichigo būs pēkšņi kruti sakačājies, lai uzveiktu Kariyu..:B
Rika
Kaut kāds vājprāts...Es tikai tagad secināju,ka skatos Bleach dēļ Rukia's un Ichigo...Nu cik var ņemties?...Tagad paskatījos būs vēl divas arkas ar jauniem ļaundariem un blā blā...Tad vēl tā sasodītā Inoue vēl tur galveno tēlos...grr...Cik var bezjēdzīgi cīnīties?!Tas tiešām jau sāk krist uz nerviem!!!
Shinobi-sama
QUOTE(Rika @ Jan 7 2007, 16:45) *

Kaut kāds vājprāts...Es tikai tagad secināju,ka skatos Bleach dēļ Rukia's un Ichigo...Nu cik var ņemties?...Tagad paskatījos būs vēl divas arkas ar jauniem ļaundariem un blā blā...Tad vēl tā sasodītā Inoue vēl tur galveno tēlos...grr...Cik var bezjēdzīgi cīnīties?!Tas tiešām jau sāk krist uz nerviem!!!

Man gan liekas ka sizhets turpinaasies. Un kur tu izraavi par divaam jaunaam arkaam. Palasi AniDB epizozhu nosaukumus, ispeejams, tev naaks apgaismiiba!!!
Savaadaak tevi jaanosauc nekaa citaadi kaa O-Baka-san.

P.S. Iespeejams jamie sho to pieliks klaat pie main sizheta, bet tas tikai un vieniigi priecee.
Rika
QUOTE(Shinobi-sama @ Jan 8 2007, 21:29) *

QUOTE(Rika @ Jan 7 2007, 16:45) *

Man gan liekas ka sizhets turpinaasies. Un kur tu izraavi par divaam jaunaam arkaam. Palasi AniDB epizozhu nosaukumus, ispeejams, tev naaks apgaismiiba!!!
Savaadaak tevi jaanosauc nekaa citaadi kaa O-Baka-san.

P.S. Iespeejams jamie sho to pieliks klaat pie main sizheta, bet tas tikai un vieniigi priecee.

How mean!!!Es paskatījos te un tur ir jauna arka,bet par to otru kkur citur izlasīju.AniDB es nelasīju,tāpēc nezinu...Un īstenībā man vienalga kādas tur arkas vai epas būs-tik un tā skatīšos!
Shinobi-sama
QUOTE(Rika @ Jan 9 2007, 21:50) *

How mean!!!Es paskatījos te un tur ir jauna arka,bet par to otru kkur citur izlasīju.

Mangu kaut minimaali esi lasiijusi? Vispaar zini ko noziimee "arka", kaads ir shii vaarda pielietojums literatuuraa?
Rika
QUOTE(Shinobi-sama @ Jan 10 2007, 06:16) *

QUOTE(Rika @ Jan 9 2007, 21:50) *

How mean!!!Es paskatījos te un tur ir jauna arka,bet par to otru kkur citur izlasīju.

Mangu kaut minimaali esi lasiijusi? Vispaar zini ko noziimee "arka", kaads ir shii vaarda pielietojums literatuuraa?

Laikam bezjēdzīgi mēs te diskutējam...Netaisos strīdēties.Un jā,mangu neesmu lasījusi.
Andiigais
Njaa... kau tamliidziigu es toch negaidiiju blink.gif
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Ichi sencis arii Shinigami... un pie tam veel Taicho class
huh.gif
Karamele
jā XD 111 epa bija 'žoklis-uz-grīdas' variants. Bet man patika :3 atkal vismaz vērts gaidīt nākamo ceturtdienu. Bet kaut nu viņi ''Vaizardos'' fiksāk iepītu Hyori >_< [yē Hyori~]
nebiju gaidījusi, ka stāstā uzpledēs Ichigo tēvs XD mangu diemžēl sāku lasīt no 195 chaptera.
cerams, ka nekas vairs neiebrauks filleros ^^
Tomoko
Yēy! Beidzot redzēju 117. epu :3
Esmu laimīga, jo viss perfekti notiek pēc mangas, Rukiai beidzot ir zanpakuto un mani nedaudz sasmīdināja Hitsugaya's gigai seiyuu. Somehow funny~ [Varbūt tādēļ, ka viņa balss bija ļoti uzkrītoši uke-like?] :B
Un, es sevi pieķēru domājot - nu kādēļ tie arrancari nevarēja būt bishonen-īgāki~? T_T
slay3r
Emocījas pozitīvas. Btw tiem kas nezin

http://www.readbleach.com/ ( Online mangu var lasīt, ļoti patīkami un ērti! )
asfiksija
emocijas..
esmu traki apsēsta ar Bleach rolleyes.gif
kaarleens
Visu cienju jaunajaam epaam. Bleachkaa atgriezhaas vecais draivs, nav taa kaa seerijaas par batoniem ka tas viss jau bija saacis kapitaali apnikt. Intresanti visiem ss parastajiem biedriem taga bankai paraadiisies biggrin.gif
Dero
Pēdējās epas ir bijušas visai intresantas (kā daži teica "krūšu" sērijas, tās bija intresantas šī nosaukuma dēļ), laigan vienā epā vēl tika pieminēti bounti, bet tas tā.

Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Rukias raietsu(laikam tā rakstās) palielināšanās, lai gan 118. dabūja pamatīgi iekšā, 118ajā arī jauns bankai ar katru epu aizvien labāk un labāk smile.gif
CirvjaKaac
Pēdējas, 118. epas 2. daļa animācijas ziņā vienkārši spārda pakaļu. closedeyes.gif Tādēļ vien ir vērts noskatīties..
Erik4xp
Par Bleach Angļu dubotajām epām...
Īso, sudrabmataino kapteini ir ierunājis tas pats balss aktieris, kas Fulmetal Alchemist balsi Edvardam.
Trako zinātnieku kapteini ar jocīgo masku ir ierunājis Christophers Sabats, kas ierunājis Vegeta no DBZ un no Fulmetal Alchemist lielā muskuļkalna balsi...
Esmu diezgan pārliecināts.
Emocījas ---> totāli negribu blenzt tās Angļu epas... Vienaldzība...
Spectre
Omfg there are ppl who are watching or at least testing DUBS ? biggrin.gif
LOL lasat subus or macaties pashu valodu un mochijat rawus - dub mast dai \m/
Tatsuke-sama
Bleach, dievinu!!! No varoņiem vismīļākie ir Ichigo un Tatsuke chan (bet to laikam jau tāpat var pamanīt), vispār sāk iepatikties arī Rukia, kuru sākumā necietu dēļ neglītuma, bet nu jau viņa sāk kļūt glīšāka. Patīk arī labsirdīgais Čads un briļļainais, kā arī melnais runcis Yuroichi, veikala saimnieks un tas sarkanmatainais sīcis, kurš to sīko skuķeni apceļ vislaik, reizēm kaitina tikai tā orihime ar saviem buferiem, bet vispārībā viss un visi man patīk Bleachā,iznākušas ir 120 epizodes ja? Man ir 120, bet laika trūkuma dēļ pagaidām tusniju sākumdaļā. Patīk Bleach dēļ lieliskajām kaujām, sižeta, jautrības un protams Ičigo tēls ir lielisks, vispār dievinu Bleach!!! excl.gif
Karamele
ja nemaldos bija nevis Tatsuke, bet gan Tatsuki un nevis Yuroichi, bet Yoruichi. XD

nācas gan gaidīt divas nedēļas, bet 121. epizode bija tā vērta manuprāt, beidzot jauns op un ed, vecie jau bija pieriebušies bik. animācija manuprāt kā jau vienmēr lieliska, tagad atliek gaidīt mangu ^^
Rika
esmu mazliet vīlusies 121.ep...Jau redzot op.man šermuļi skrēja,nē,dziesma norm,bet tā Orihime...visur tikai viņa,it kā viņa būtu tā,kas ir galvenajā lomā tieši aiz Ichigo...Kkas man šajā ep. nepatika,animācija pati laba,ak jā,pietrūka to meldiņu,kamēr cīnās,nu tie ierastie...(man viņi patika) tongue.gif Ichigo izskatījās tāds savādāks,pie tam manāmi,bet tas jau tikai mans subjektīvais viedoklis...
Tomoko
Tu joko? Noskatoties šo epu, jutos kā laimīgākais cilvēks uz zemes! Šī epa taču bija lieliska! Sen neizjustā dinamika, animācijas kāpums, jaunos op un ed (tomēr endingā Ichigo pārāk ilgi skrēja..) un protams ka Grimmow cīņā.:3
Blondā uzacs (Illforte Grantz) nebija pelnījis mirt. Nu common! Kurš cits čars Bleachā pildīs viņa lomu? Neesmu redzējusi krutāku blondu uzaci par Illforti!
Jā, vispār, epa bija baigi labā manuprāt! Epas ir krutākas, bet diemžēl Shinigami Cup golden gan vairāk nerullē. Bleh. sleep.gif
Kopumā varu teikt - forša epa, tiešām bija vērts gaidīt tik ilgu laiku.:3
Vai es atkārtājos, sakot, ka šī epa bija laba?..
XD
Arts
Jā vecais,labais dinamiskums ir atgriezies ar jaunu elpu.Kankari gan ir badassīgi,vai ne?
Kad aptuveni būs nākošā epa? rolleyes.gif
Joe
Nākošā:
Vizard! The power of the awakened - 18.04.2007
Tomoko
Art, tavai un citu informācijai - Bleach iznāk katru ceturtdienu jau kautkur ap 4:00 rītā. (Yeah, mīli Dattebayo subus.XD)
Un.. Tie ir Arrancari vai kā mangā ir tulkots - Arrankaru. Vismaz man liekas, ka tā bija, bet ko tu sagaidīsi no manas sklerozītes..
Rika
Tomoko ,man priex,ka Tev patīk,bet tā gaume katram ir savādāka.Tev patīk,man nē.Neko tur nepadarīs...Es jau pieminēju,ka viss būtu ļoti jauki,tikai tā Orihime...ja nebūtu viņas...(nu labi,labi,ja nebūtu viņas,tad Bleach būtu daudzreiz savādāx...)Un pilnīgi piekrītu-redzēt Grimmjow'u cīņā tik tiešām ir kkas fenomenāls un brīnišķīgs!

bet neskatosties uz to visu,tik un tā šī epizode man nepatika.
Sword
Bleach man patika kaut ari esu redzējis tikai 58 serijas lidz šim bet pats par sevi meģināšu noskatīties visas kas vien ir pieejamas neta. Tiem kas vel nav sakusi skatities iesaku sākt tulit biggrin.gif
asfiksija
redzot jauno op, biju gan pārsteigta, gan sajūsmināta vienlaikus - man šausmīgi patīk Orihime laugh.gif
nu jā, un tas pārsteigums tāpēc, ka baigi ātri animē viss iet uz priekšu, man ir tāda sajūta, ka tūlīt, tūlīt būs klāt visu 'mīļotie' filleri dry.gif
Karamele
diez vai, ka būs filleri, jo līdz šim viss iet ļoti cieši pie mangas stāsta.
bet ja viņi tagad iespraudīs fillerus XD someone is going to die damn.
btw kāds nezin kur novilkt op un ed dziesmas jaunās?
Tramvajs
Tikko noklausījos pirmo Bleach opening'u un sirsniņā silti palika. ^^
Kaede
Beidzot arii pievienojos Bleach skatiitaajiem. Tieshaam lieliska anime, spraigi notikumi, lielisi osti. ^^

QUOTE(Karamele @ Apr 15 2007, 18:48) *

btw kāds nezin kur novilkt op un ed dziesmas jaunās?

Pameegjini pamekleet gendou aka sheit

IN`KO
Nju ko varu teikt..?
Ar katru jauno epu "Bleach" paliek arvien interesantaaks smile.gif Tas priecee..
Tatsuke-sama
ja nemaldos bija nevis Tatsuke, bet gan Tatsuki un nevis Yuroichi, bet Yoruichi. XD

zinu jau zinu, bet man labāk patiktos ja būtu Tatsuke un Yuroichi ^ ^

Vienā citā forumā bija paklīdušas baumas ka ķip beigās Ichigo un Orihime saiešot kopā, es ļoti ceru ka kāds pateiks ka tās ir pilnīgas muļķības un tikai baumas, ciest nevaru Orihimi... mad.gif

Un vispār cik pavisam Bleach paredzētas epizodes?
Church
QUOTE(Tatsuke-sama @ Apr 30 2007, 17:57) *

... Vienā citā forumā bija paklīdušas baumas ka ķip beigās Ichigo un Orihime saiešot kopā, es ļoti ceru ka kāds pateiks ka tās ir pilnīgas muļķības un tikai baumas, ciest nevaru Orihimi... mad.gif

tad citu skatiitaaju labaa es ceru ka tiks lietoti spoiler tagi <g>

nav veel nekur dota info. arii manga, peec kuras tiek animeets, veel iraid in progress. uzmailo mangakai ;P
Rika
QUOTE(Tatsuke-sama @ Apr 30 2007, 17:57) *

zinu jau zinu, bet man labāk patiktos ja būtu Tatsuke un Yuroichi ^ ^

Vienā citā forumā bija paklīdušas baumas ka ķip beigās Ichigo un Orihime saiešot kopā, es ļoti ceru ka kāds pateiks ka tās ir pilnīgas muļķības un tikai baumas, ciest nevaru Orihimi... mad.gif

Kā es Tev piekrītu!!! Esmu ar visām četrām ķepām par to,lai Orihime izčabētu!

Nesen noskatījos jaunāko epizodi un jāsaka,ka šoreiz patika.Nezinu,kas tieši,bet bija patīkami pavērot,kā Ichigo cieš (Man I'm bad)...Varbūt man tomēr vajadzētu ieklausīties tajā op dziesmā?...Varbūt iepatiksies...*ieslīga dziļās pārdomās*
Kaede
Nu jau krietnu laiku esmu pievienojusies šīs animes skatāju pulciņam. Pagaidām esmu gan tikusi tikai līdz 80 tajai sērijai, bet neko sliktu vēl pateikt nevaru, ārkārtīgi aizraujoši. Lai gan sākumā kaut kas nepiesaistīja un iesākt un iejusites tajā visā nebija vienkārši, tomēr tagad to vien gribas, kā turpināt skatīties tālāk. smile.gif
Masha
bleach tiesam sak palikt arvien interesantak, ar nepacietibu gaidu nakoso mangas nodalu...
Joe
Jaunākajā sērijā bija pa daļai filleris blink.gif
Karamele
bij' bij' filleri nedaudz. tas lika šermuliem skriet pār kauliem, kaut tik neatsāktos filleri.
btw kāds nezin kad īsti iznāks bleach 274. mangas chapters, jeb jau iznācis? o.o
Kaede
Kds man nevar pateikt, kuras epas tieshi ir filleri? Neveelos tos skatiities.
IN`KO
QUOTE(Kaede @ May 9 2007, 07:37) *

Kds man nevar pateikt, kuras epas tieshi ir filleri? Neveelos tos skatiities.

Tomeer iesaku noskatiities arii Fillerus wink.gif nav nekas liidziigs "Naruto" filleriem.. Tie ir diezgan interesanti..
Joe
Filleri sākās ap 65. sēriju un pēdējā filleru sērija bija 109.
Niks
QUOTE(IN`KO @ May 9 2007, 15:50) *

Tomeer iesaku noskatiities arii Fillerus wink.gif nav nekas liidziigs "Naruto" filleriem.. Tie ir diezgan interesanti..

Kādi tad bija Naruto filleri? Man jau Bleach filleris likās murgs, un, ja vien man µTorrent nebūtu atļauts baroties ar RSS, es Bleach kaut kur ap 10x. epu būtu pārtraucis lejuplādēt.
kaarleens
bleach fileri bija bantou. lai gan tauta kas lasa mangu saka, ka vinji tur paraadaas taga. nu vispaa man tie batoni piebesiija lai gan beigu ciinjas ar vinjiem bija intresantas.
Kaede
Es šobrīd tieši to skatos, esmu pie kādas 90tās sērijas. Un man pašai jau sāk besīties ārā, tādēļ arī jautāju par tiem filleriem. Nez, vai turpināšu skatīties vai arī sākšu no 108 epas tālāk.
asfiksija
man riebās Beach filleri.
un man riebjas, ka tie filleru varoņi joprojām parādās sērijās. labi, ar tiem trīs modsouls vēl varēja samierināties, bet kā viņi izbojāja 124epu ar to bounto vadoni.. grr.
Tramvajs
Tak neko viņš tur neizbojāja. Bet tie trīs zvēri gan man riebjas..sad.gif
Niks
Damn - ja man tās mīkstās rotaļlietas likās neizsakāmi kaitinošas, tad pašreizējais jau ir ārpus skalas, turklāt izskatās, ka šitā viņi turpinās kādus divus mēnešus vismaz. *kārtējo reizi apsver domu pārtraukt skatīties Bleach*
Sigfa
QUOTE(Niks @ Nov 3 2007, 00:12) *

Damn - ja man tās mīkstās rotaļlietas likās neizsakāmi kaitinošas, tad pašreizējais jau ir ārpus skalas, turklāt izskatās, ka šitā viņi turpinās kādus divus mēnešus vismaz. *kārtējo reizi apsver domu pārtraukt skatīties Bleach*

Nemaz nemeegjini, vienkaarshi mociisi sevi -.- tas viss beidzaas ar to, ka ieraugot jauno seeriju baka-apdeitos tu vinju novelc vnk automaatiski, un taalaak tad nelaidiis jau bandwidth'u veejaa.
Niks
Ne gluži, es tiešām vienreiz pēc vairāku nedēļu neskatīšanās ieraudzīju BU relīzi, un tā tas viss atsākās, taču iemesls, kāpēc skatos, ir nevis dēļ tā, ka būt ārkārtīgs skopulis, vienkārši, kad anime ir līdz kaklam, vienmēr var paskatīties Bleach.
Isabel Carmin fon Edelhain
Grozi ka gribi, bet Bleach arī ir anime.
Niks
Geez, isa nesaprata - kad negribās skatīties nevienu anime, vienmēr var paskatīties Bleach.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.