Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bleach
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Sigfa
ehh, bleach uz goda. Laba seerija. Pilniibaa kompense zaudeeto pacietiibas dalju skatoties naruto seeriju.
Lija
tikko novilku 26.ep... šoreiz gan baigi labi pastrādājuši.. laba kvalitāte, uzreiz var redzēt... biggrin.gif
Kāpēc tik ilgi jāgaida līdz nākamajam????? sad.gif
CloudX
smile.gif mmm shii epiode mani prieceeja ar savu humooru un actionu ,jo it iipashi pec garlaiciigaas Naruto epas.Nu man liekas jaunaa op dziesma ir ljoti laba biggrin.gif .

"luc-luc-luc lucy" laugh.gif

P.S Ja nu kaadam gadijumaa ir jaunaa op dziesma unsure.gif gribeetu juus paluugt aizsuutiit man vinu uz e-pastu ,luuudzu unsure.gif CloudX@inbox.lv
Sigfa
novelc. kautvai dc++ notiekti var atrast.

.
CloudX
rolleyes.gif Tu domaa es taa publiski prasiitu ja nevareetu atrast citur - tici man Nekur neatradu ,bet varbuut vecs palieku happy.gif
Enyway ja tomeer kaadam ir luudzu luudzu luudzu aizsuutiet uz eepastu
Sigfa
suudiigi mekleeji tongue.gif

sheit esot 4 dziesmas- remixi iistajai;
she

ehh, pats arii novilkshu.

Haha, shis laikam nav iistais- shis ir vecais. Pamekleesim veel.
+Chibi+
Mainījās krāsas. Noticed? Tagad vairs nav tik košas. Un parādījās vairāk tonējuma. Piem, Ichigo mati vairs nav vienkārši orandži, bet daudzu dažādu orandžīgi dzelteņu toņu sajaukums.
Kikyou
^___^ Jaunais openings ir fooooorš. Žēl, ka vēl pašlaik nekur nav full version... T_T
Sērija bija daudz maz ok. happy.gif Tagad tikai gaidīt nākamo.
Dzonis
Redzu, ka daļu iepriecina jaunais openings (ievads?) un intro dziesma, bet pašam pēc 26 epas noskatīšanās tāda sajūta it kā apkrāpts būtu.Nav vairs Orange Range ar skanošo un labprāt klausāmo Asterisk, sākums ar ievērojami vienkāršāks palicis.Laikam jau lielākā "škrobe", ka neredzēs vairs šito smile.gif:
image
laikam jau pie vainas pieradums

p.s. vai man vienīgam bij' sajūta,ka Bleach tiek sākts vilkt garumā?Laikam jāsagaida nākošās epas.tad jau manīs
+Chibi+
Bleahc kluust par nkamo Naruto......................................................................................
Baka
Nu nez nez. Es shaubos vai Bleach vareetu kljuut tik populaars cik Naruto. Bleach ir savi plusi, bet tik pat daudz miinusi. Vieniigais kas ieksh Naruto ir kaitinoshi ir tas, ka vinji atljaujas veselu seeriju uztaisiit pilnu ar atminjaam, kad vaidzeeja buut kaartiigai ciinjai, kaa spilgts piemeers tam ir 129 epizode biggrin.gif. Savukaart Bleach taas ciinjas paaraak aatri saakas un veel aatraak beidzas, bet vismaz atminju nau tik daudz!
Spectre
Bleach nu okej tik populaars kaa Naruto jaunu vinsh nav, bet teikshu atklaati neatpaliek happy.gif paseko japaanu topiem utt... visas pasaules viedoklis mani neinteresee, jo tur isiteniiaa ar yu-Gi-lohiem buutu pasmagi ciiniities ^^
Sigfa
jaasaka, ka Bleach man simpatizee vairaak par naruto. Ichigo ir stils un iekshas, turpretii Naruto ir brainless idiot. Cik var vienu un to pashu tehniku... kage bunshin, kage bushnin, f*ck, man jau riebjas skatiities biggrin.gif Bet bleach! Ichigo kicks ass, zobeni paari tehnikaam- rocks.
Janus
Jaunajam openingam man nepatika tikai tas ka vini jau visu parada uz prieksu. mad.gif Ka vini satiks viens otru un kad tiks lidz tornim viniem uzbruks kapteinis un bus baiga cina. sad.gif
Baka
QUOTE(Janus @ Apr 11 2005, 08:56)
Jaunajam openingam man nepatika tikai tas ka vini jau visu parada uz prieksu. mad.gif  Ka vini satiks viens otru un kad tiks lidz tornim viniem uzbruks kapteinis un bus baiga cina. sad.gif
*

Nolaadeets!!! Es speciaali neskatiijos to opening, lai neko shitaadu neuzzinaatu, bet tu tikko visu izdariiji openinga vietaa wink.gif

Veel gribeeju piebilst par to Naruto kage bunshinu. Taisa ta vinsh biezhi, bet gandriiz katru reizi vinsh iepin arii kautko jaunu tajaa visaa. Pret Kimimaro bija patiikami skatiities, kad katram bunshinam bija deamon fox acis, tik zheel ka vinsh kimimaro pat neieskrambaaja sad.gif
Kikyou
QUOTE(Sigfa @ Apr 10 2005, 21:21)
jaasaka, ka Bleach man simpatizee vairaak par naruto. Ichigo ir stils un iekshas, turpretii Naruto ir brainless idiot. Cik var vienu un to pashu tehniku... kage bunshin, kage bushnin, f*ck, man jau riebjas skatiities biggrin.gif Bet bleach! Ichigo kicks ass, zobeni paari tehnikaam- rocks.
*

Pilnībā piekrītu. happy.gif
Tas, kas man Bleach noteikti patīk vairāk ir tas, ka katram sitienam nav savs nosaukums. rolleyes.gif
Vēl man Bleach patīk par chariem kā uztaisīts - pat visnopietnākais chars var pēkšņi kļūt par nenopietnu. laugh.gif
+Chibi+
Mjā, katru 5dienas rītu skatos gan vienu, gan otru [ gan Naruto, gan Bleach], tādēļ tie divi man ir pilnīgi vienādā līmenī.. Kaut gan jāatzīst, ka Bleach ir daudz, daudz vairāk style, un tas tomēŗ ir kvalitatīvāks. Kvalitatīvāka. blink.gif Whatever.

Heh, bet gan jau arī Bleach tiks līdz gariem fightiem.. Galvenais, ka ir, un daudz. ^^ Mwe heh heh [ es nemaz neesmu agresīva]. laugh.gif
Lija
27.tajā epā jau bija pietiekoši garš fights, garāku nemaz nevajadzēja smile.gif
Janus
Ja kads speciali neskatas openingu lai neuzinatu kurs pret kuru cinas tad labi smile.gif . Bet piedodiet ka sabojaju to!!!!! sad.gif
sasuke321
QUOTE(Janus @ Apr 15 2005, 13:50)
Ja kads speciali neskatas openingu lai neuzinatu kurs pret kuru cinas tad labi smile.gif . Bet piedodiet ka sabojaju to!!!!! sad.gif
*

nee tu neko daudz nesabojaaji tur vareeja tikai redzeet kuri capteni ciinissies pret katru no LABAJIEM dry.gif
Janus
smile.gif Labi ka neko nesabojaju. Vai gadijuma kads nezin kur var dabut jauna openinga dziesmu. dry.gif
Baka
Hmmm. Peedeejaa seerija (28) bija tiiri aizraujosha. Man patika vis vairaak mirklis, kad Ganju palaida savu fireworks un raadiija Ichigo smile.gif Citiem nesabojaashu prieku, bet tie, kas jau redzeejushi zinaas!
+Chibi+
mjā, par opening song es arī interesējos.... ja nu kās atrod, dalieties..

Beh. Man Belach vairs TIK ļoti kā sākumā neaizrauj.. Fangirlism is fading off. Sižetiskā līnija pārāk sazarota kļūst, i mean, Naruto slimība - davai rādam 5 sekundes katru varoni, bet kopīgā ainā nekādas virzības uz priekšu tā arī nenotiek.. Like, skat, šitajā sērijā nekas daudz neattīstījās...
Vai varbūt es vinekārši esmu kļuvusi via nu pārāk prasīga, vai arī pārāk nepacietīga... unsure.gif
SheWr
hoho... atziishos ka saakumaa Bleach paartraucu skatiities jo apnika taa visa Hollowu padariishana, bet tagad itkaa sanjeemos un noskatiijos pa dienu visas seerijas liidz jaunaakajai! Neko iipashi daudz nevaru pateikt - vienkaarshi lieliski!! visos briizhos var izsmieties un kautinji ar ljoti labi. Nu, par godu bleach - man jauns avatars

mazs jautaajums - kuraas dienaas iznaak jaunaas Bleach seerijas?
CloudX
biggrin.gif Bleacher's?
Jaunaas seerijas iznaak 4dienaas .

Vai man liekas ,vai arii bleachu saaka vilkt garumaa kanaruto?
Kikyou
Nevelk, nevelk garumā. :3
Garumā vilkšana ir cīņas izstiepšana pa 5 sērijām.
+Chibi+
Hah hah, pēdējā bija laba... ^^ Bleach gan ir zaudējis manu augstum augsto labvēlību, taču šī sērij bija varen funny, hah ha.... XD
SheWr
Nu jaa. 30 seerijaa biju gaidiijis ka Ichigo ar Renji jau izkausies, bet nekaa - atkal jaagaida nedeelja. vismaz mani ljoti pieriecee tas ka katras jaunaas seerijas beigaas paraada par katru kapteini klipinju happy.gif
GunMetaL
ta nedeļa vilksies ka gads kura tu esi bijis bez interneta un animem un visa pārēja kas tev dargs
Baka
Mjaa. Biju iepriecinaats ka Abarai Renji ir krutaaks nekaa pirmstam, bet nu es domaaju, ka Ichigo suliigi par vinju panjirgaajaas un paraadiis ko maak wink.gif
GunMetaL
njaaa saliks un saliks vel daudzus cool.gif cool.gif protams ar pamatigiem misas bojajumiem
un ke4upa pludiem pab animem tak nav filma laikam sajaucu ar kill bill biggrin.gif smile.gif

katra gadijuma tesiņs buss jauks smile.gif smile.gif smile.gif

p.s gaidīšu ar nepacietību
SheWr
diez vai ichigo tiks diezko daudz apdauziits, jo vinjam tach veel jaatiek liidz tornim un priekshaa veel 13 kapteinji - diez vai vinsh tur tiks zaudeejis pusi asinju.....
GunMetaL
tu joko parasti galvanie varoņi līdz finalam ir pa mata tiesu no miršanas.
bet reti kad viņi mirst hehe dzīves ironija reala dzīve tas viss nebūs ja kads sagribēss telot varoni smile.gif. nu bet protams pretiniekam filmas/animes musu varoņu uzbrukumi finalos vienmēr ie letāli smile.gif
GunMetaL
tiko noskatijos 31 epu.... nu super ichigo pamatigi ar renji iztesas biggrin.gif
ties tākā viņi tur tēšas var radīt plaisas līdz pat zemes centram....
renji tika pamatīgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sakauts par to vai viņš mirs to nezinu bet
šauboas vai jo kādam tak japaziņo rukia ka viņas draudzinš ticis tik tālu.
bet tiakai viens mīnus es nezinu vai izturēsu līdz nakamajai sērijai biggrin.gif ph34r.gif

kominasai... par manu dramatizēšanu biggrin.gif
SheWr
heh...izdziivos. mangaa vinsh veel daudz paraadaas.

bet jautaajums - kur tu tik aatri dabuuji seeriju? vai arii tas bija RAW izlaidums?
GunMetaL
RAW RAW mani tas tiesa neintrese jo var jau ari iztikt bez subiem pectam novilkt ar subiem............... jo ja ierauga bleach tas tak ir arkartas situacija un javelk nost

te es gandriz katru dienu parbaudu vai nav jaunais bleach http://bleach-news.skynetblogs.be/
SheWr
Nu seerija jau laba, tik zheel ka shoreiz Lunar neizlaida, bet gan Chihiro (daudz zemaaka kvlaitaate...). Zheel gan ka taa apskaadeeja Renji...
kaarleens
nice nice fighting tieshaam bija intresanti skatiities =)
nakoshaa gan taada recap epa izskataas bet nu nekas kaa saciit perezemujem
SheWr
man bleacham tagad labs stimuls gadiit jaunaas seerijas (pat ja taas izskataas sliktas). Kursh kapteinis buus naakamajaa beigu dziesmaa...? shitas man neliek mieru katru nedeelju kaa gaidu jauno bleach seeriju.... laugh.gif
Sigfa
Man jaasaka, ka Ichigo acis, kad baltas, izskataas tieshaam vareni...

Naakamaa seerija laikam saksos- Renji atminjas par Rukiu.
Spectre
Bleach owno, tik tieshaam owno, fightings bija labs, un atshkiriiba no Naruto, te vismaz galvenis teels kautko developee un maacaas no savam kluudam un attiista savu speeku, nevis tikai bezjeedziigi vicinaas ar swordu tongue.gif nu bet figts bija labs jatziist .... me arii Bleach gaida katru nedelu .... tiesa next buus recaps nekas japiekriit karlitosam - perezimujem happy.gif
Church
QUOTE(Sigfa @ May 12 2005, 08:43)
Naakamaa seerija laikam saksos- Renji atminjas par Rukiu.
*

join the wonderful world of fillers <g>
GunMetaL
i can't wait next ep......
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

njaa milzigs zobens+neželīgs dveseles spēk+ichigo====== HAOSSS and destruction. džeks dveseļu sabiedrību vel pamatīgi pabojas hehe
bet viņam vaidzetu vairak pielietot smadzenes cīnoties.

ja n''akama serija ir atmiņu ainas tad foršs man jau sen gribās uzināt kas īsti ir tam renji ar rukiu pacik nesu lasijis bleach mangu sad.gif
Baka
Nu pateikshu vienu, ka shitaa epa bija super kruta! biggrin.gif

BET... Renji paaraak aatri izeeda. Interesanti bija tikai tajaa mirklii, kad raadiija kaa Ichigo ar veikala paardeveeju kaavas!!! Tas bija uzjautrinoshi.

Un atgaadinaashu visiem, ka TEJU TEJU (18/05/2002) buus iznaacis Bleach! soundtrack!!! To gan es gaidu ar nepacietiibu.

Un veel Bleach patiikami uzlabo garstaavokli, kad nobesies skatoties Naruto kaarteejo stulbo seeriju kur piebaazts ar gejiskaam kraasinjaam un uzkraasotaam Sasukes luupinjaam + mega daudz atminju sceenu, kuras mees esam redzeejushi jau 40 reizi!!
GunMetaL
yea ost sen jau gribās pilnu ost.
Baka
Tas gan, speciaali skatos iipashos faitus, kuraa skan reaalais, bet gljukainais muzons biggrin.gif Tik dieviigi! Ceru, ka vinji nebuus kaa visi paareejie, kuri parasti neieliek VIS krutaako muuziku!
+Chibi+
wow. respect. Šitā sērija manī izdzēsa negatīvās vilšanās sajūtas pēc pēdējās Naruto sērijas. RESPECT. Vienu mirkli likās, ka sāk kaut kā vilkties and bremzēt, kad viņi tur bezjēgā skraidīja pa koridoriem jau kuro sēriju, bet šoreiz - wuuuuu.... Ļoti labi. Eh, par to es mīlu Bleach, it's not so predictable as most of other things i watch are. Heh. Anyway. Resolve, Ichigo, resolve.. XD
Janus
Sita serija bija patiesam laba. biggrin.gif Abarai Renji Ir kluvis daudz stipraks tadel cina bija tik lieliska. smile.gif smile.gif laugh.gif
Kikyou
Laba sērija. smile.gif
Ichigo gluži no gaisa to paņēmienu neizvilka. Atmiņu aina tur bija vajadzīga. :3 Bet atšķirībā no tā, kā parasti Naruto notiek, to cīņu pabeidza jau šitajā sērijā tā, ka nebūs jāmokās līdz nākamai nedēļai. Nice.

Yay baltajām ačelēm. ō_ō
GunMetaL
renji bija kluvis stiprāks tas tiešam ir patiesība...............................................
Bet vai tas viņam palīdzeja biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.