Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bleach
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Sigfa
Renji- lielgabalu, atvainojiet, Ichigo galja.
GunMetaL
tas jā bet es te pa fināla iznākumu runāju biggrin.gif
nejau ichigo tikai izškaidīts pret klinti mos akmeni smile.gif
GunMetaL
tā kautkas nav katrība ir jau otridienas vakars bet es vel nesu dabujis bleach 32 ep....
vai es kautko būtu palaidis garām kas te pie velna notiek............

es jūdzos nost....................... }=]
Baka
Es parasti ceturtdienaas dabuunu, bet nu what ever laikam smile.gif

+ veel shodien ir TAA diena, kad iznaak Bleach! OST!!!
Sen gaidiitais mirklis ir klaat!
GunMetaL
vari pateikt kura torrenta lai nav lieki jarakajas pa torrentiem ? ^^
Baka
Man taa laime lietot torrentus ir liegta. Taadeelj vienmeer esmu izticis ar DC++ biggrin.gif
GunMetaL
nu nabadziņš bez torrentiem laižam garām vissādus labumus.

tiko noskatijos bleach 32 ep raw norm bet atmiņu ainās tiesa nebija nekā diža bet šo to jau pa renji un rukiu bagātni tomēr jau izskaidroja...

tagad atkla velviena mokošan nedeļa nakamās serijas gaidās sad.gif
Kikyou
QUOTE(Baka @ May 18 2005, 09:24)
Es parasti ceturtdienaas dabuunu, bet nu what ever laikam smile.gif

+ veel shodien ir TAA diena, kad iznaak Bleach! OST!!!
Sen gaidiitais mirklis ir klaat!
*

O___O!!! ŠODIEN IZNĀK OST?!

Ahhhhh moins, jādabū būs. ><
SheWr
ooo, nu slava 32 seerijai. Shie atminjas gabali man pat ljoti patika.... un labi ka viss iekljaavaas 1 seerijaa....
Sigfa
QUOTE(SheWr @ May 19 2005, 16:43)
ooo, nu slava 32 seerijai. Shie atminjas gabali man pat ljoti patika.... un labi ka viss iekljaavaas 1 seerijaa....
*

Jaa, man ir liidziigi. Es neteiktu ka ljoti patika, bet nebija sajuuta, ka tiek stiepts garumaa kaa tas parasti ir ar naruto flashbackiem.
Nuin
Laba sērija, vienīgi žēl Renji ( Sob).
Ceru viņš izdzīvos kā nekā mans mīļākaij čars. biggrin.gif
CloudX
Eeh sērija bija laba,bet naakoshā,nākošā izskatījās dīvaini prewie'vā
SheWr
Visticamaak vinji raadiis kas notiek otraa pusee... bet varbuut buus kautkas baigi liels un vinji ar prieviewiem negrib samaitaat x_x .

Starp citu, tiko tikai izlasiiju par tiem OST. Ja kaads atrod lapu ar Bleach OST torrentiem, tad luudzu sakiet! (baigi gribas dabuut to dziesmu, kas skan 32 episodes beigaas)
Nuin
Jūs runājat par otrās sezonas ost vai kā? huh.gif

Jav kādu mēnesi man ir pirmās sezonas osti, bet diemžēl torentu novāca.
GunMetaL
nu ta kādam ir to ost torrenti ????
mas ir izsalcis pec jaunas muzikas
Church
QUOTE(EliminatoR @ May 21 2005, 00:56)
nu ta kādam ir to ost torrenti ????
mas ir izsalcis pec jaunas muzikas
*

boxtorrents? tokyotosho? NIPPONSEI's own?
GunMetaL
lab lab dabūju jau un iebaudu biggrin.gif jea
ShinChan
Jāatzīstas man mazā grēkā, es arī Blīču skatos un pat varu teikt, ka patīk. Viegla izklaide, neliek kustināt smadzenes. Kāds te ieminējās, ka Ičigo tēls baigi attīstās - ne sū.a viņš neatīstās. Kā bija apdauzīts, stūrgalvīgs, pohujistisks, divpirkstu piere tā arī palika (brīžīem jau sāk kaitināt). Mani vairāk interesē otrā plāna čari, nevis Rembo ar milzīgu griežamo.
Neredzu īpašus iemeslus dziedāt slavas dziesmas, taču kā vieglā gala paraugs Bleach nav zemē metams un tas, kā teiktu Daira Āboliņa un vēl vairāki miljoni cilvēku, ja vien viņiem pajautātu, nav maz.
GunMetaL
man pesonīgi no personāžiem patīk 1.)Urahara Kisuke 2.)Abarai Renji 3.)Kon smieklīga pesonība smile.gif

nav jau tā ka ichigo vispār smadzenes cīņa nepielietotu, bet
nu mazliet tomēr džekam cīnoties piedomāt vaidzētu...
Kikyou
YES!!!! BLEACH OST TORENTS! ^___^

Bet es vēl nepaspēju 32. sēriju noskatīties. >_>
Spectre
Ir sadala Music >< kur izretaam dereetu ieluukoties, speciaali prasiju, lai taadu izveido lai linki nav jaameklee pa 100 piedrukaatam spam lapaam tongue.gif
Kikyou
Jā, es zinu. -__-; Pēctam pamanīju, ka tur bija tāds topics. Jau saožu kādus pāris uzbraucienus par šito...

Nupat noskatījos Bleach 32. Mini Renji! XD Man patīk atmiņu sērijas. happy.gif
GunMetaL
man nav iebildumu pret atmiņu sērijam bet, vislabāk man patīk grautiņu sērijas. biggrin.gif jaa jaa hehe
Tador
QUOTE(EliminatoR @ May 23 2005, 23:53)
man nav iebildumu pret atmiņu sērijam bet, vislabāk man patīk grautiņu sērijas. biggrin.gif jaa jaa hehe
*

true, true...
GunMetaL
tāa es tagad skatīšos pa jaunu visas savāktās bleach espizodes nu 32 cik nu man ir. drošvien man tas parsīs laiku līdz kadiem 4 naktī bet tas mani nekasa.

ja jūs jautātu vai esu atkarīgs... es godīgi atbildētu jā protams ;D
GunMetaL
Baigāaaaa starā velku 33epas raw versiju aptuveni pēc stundas bakāsu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif |-]
GunMetaL
tā bleach - 32

šī sērijam nav pa sižetu ka būtu gribejis. bet gan pa ichigo mazās māsiņas piedzivojumu. heh man ši sērija likās smieklīga pat ļoti biggrin.gif
ielikšu tažus mazus skreenus lai var redzēt kas vel bus sērija smile.gif

šos jūs pazīstat...
image

pēc ši var noprast kas ir skatītaju pielūgsmes objekts smile.gif
image

un vel viens nāvīgi kruts kaķītis biggrin.gif... nu jūs sapratīsiet ko es domāju
image
SheWr
nu seerija jau laba (tik zheel ka novirziijaas no soul society notikumiem...).

heh...Don`Kanonji ar savu komandu laugh.gif
Nuin
Sērija atslodzej. Bija vienkārši kawaiiiii. tongue.gif
Sigfa
patiikama atslodze no saspiileetaas soul society sadziives biggrin.gif
+Chibi+
Argh! Vilšanās Naruto radīja manī cerību, ka vismaz Belach būs action, but noooooooooooooooooooooooooooooooo......................... sad.gif

Heh, anyway. Man tāpat patika, verrrry funny [BWAH HAH HAH], BET - es gribu action... Man trūxt fightu šonedēļ..... Figth-o, fight-o, fight-o! unsure.gif

Sāku saprast, ka esmu pārāk violent. huh.gif
SheWr
Es te taa viskautko par Bleach mekleejot gribeeju atrast taas beigu dziesmas pilno versiju... taakaa man pasham nekaadi panaakumi, tad kaads jau nezin kur vareetu dabuut pilno Younha - Houkiboshi versiju?
Kikyou
Pilnā versija tai dziesmai iznāk 1. jūnijā, sākuma dziesma pilnā (ja nemaldos) iznāks 6. vai 7. :3
CloudX
smile.gif

Bleach Full Ending 3 : Yunha "Houki Hoshi"
http://henry.henry228.free.fr/houkihoshi.mp3
GunMetaL
viekāršak izdaram šādi un brovsējam
http://henry.henry228.free.fr/
SheWr
uuu... happy.gif paldiesinji... tagad tik jaatrod taa opening dziesma pilnaa
CloudX
Jaa es ar to gribu ,bet man tikai ir kautkaada 1.21 min gara vinja , tākā liekas pa īsu.
GunMetaL
tīri nostrādāts biggrin.gif
http://tracker.minglong.org:8080/torrents/...4199cdb5b3dd8e2
iebaudiet smile.gif kautkādi end gabali smile.gif

plus vel man patika intresantais pavērsiens bleach 34 epa. soul sosieti nemaz nav tik mierīga kā varētu likties. biggrin.gif
lastguru
QUOTE(EliminatoR @ Jun 1 2005, 00:41)
plus vel man patika intresantais pavērsiens bleach 34 epa. soul sosieti nemaz nav tik mierīga kā varētu likties. biggrin.gif

Soul society... mieriiga...??? es visu laiku briiniijos kaa vinji viens otru veel nenogalinaaja... taads naids tur starp daudziem indiviidiem. (34. ep veel neskatiijos)
Kikyou
Līdz 7. datumam openings vēl full version nebūs, ja nemaldos...
SheWr
Nu shitaa seerija jau man labi patika. labs peimeers prieksh atminju gabaliem. Itkaa zheel beigu notikuma, bet tie kas mangu lasa, tiem laikam buutu citas domas rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
FaNtA
ar tikko noskatiijos 34ep happy.gif bij labaak par 33 nu tas ir tik mans viedoklis, zeel ka neraadija kaa viņš nomira beigaas :/ es bij šokeets ph34r.gif bet baigi labi... zeel ka naakamaa tik peec nedeeljas
Sigfa
hehee, labs gabals. taada baigaa nosleepumainiiba uzreiz biggrin.gif Mans mineejums ir, ka vainiigs Ichimaru Gin's...
Nuin
QUOTE(Sigfa @ Jun 2 2005, 15:25)
hehee, labs gabals. taada baigaa nosleepumainiiba uzreiz biggrin.gif Mans mineejums ir, ka vainiigs Ichimaru Gin's...
*

Man gan liekas, ka tas bija Hitsugaya.
Epa bija laba.
SheWr
es juus te mazliet pakaardinaashu - Himamori domaas ka tas bija Toshiro (Hitsugaya) rolleyes.gif
Sigfa
vieniigais normaalais kapteinis visaa kompaanijaa un vinju jau tur aizdomaas... biggrin.gif nu, tad jau redzees.
GunMetaL
massacer is only about to begin biggrin.gif

sorr par kļuudu
anti
QUOTE(EliminatoR @ Jun 3 2005, 01:19)
masaquer is only about to begin :D
*

*massacre.
SheWr
un beidzot arii iznaak pilnaa opening dziesma biggrin.gif laugh.gif

Downloads
CloudX
QUOTE(SheWr @ Jun 5 2005, 11:22)
un beidzot arii iznaak pilnaa opening dziesma  biggrin.gif  laugh.gif

Downloads
*

smile.gif Beidzot ,sen jau meklēju un gaidīju.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.