Varbuut nav pa teemu, bet tomeer. Iznaakusi speele Bleach uz PS2
http://img2.kult-mag.com/photos/00/00/58/0...000580623_2.jpg
sasuke321
Jun 5 2005, 23:25
ak nee capteinis Aizens
ichimaru must die
QUOTE(sasuke321 @ Jun 5 2005, 22:25)
ak nee capteinis Aizens
ichimaru must die
nu kaapeec visi uzreiz uz ichimaru
Un man tas Aizens jau nemaz ar tik ljoti nepatiktu....
Ichimaru nav ne vainas, vinsh izskataas sakariigaak nekaa dazhi labi citi kapteinji
Un zheel, ka Aizenam bija jaamirst. Tieshaam zheel, es cereeju, ka vismaz fight paraadiis, bet to ganjau atminjaas veelaak varees apskatiit
GunMetaL
Jun 8 2005, 06:38
briezt cīņa ar diviem kaptēņiem.... yes
Nu jaa...peec Zaraki graujoshaa uznaaciena gruuti iedomaaties kaa Ichigo ar vinju vareetu tikt galaa... Diez kaa beigsies ar Chado pret Shinsui ciinja... Nu tagad atkal jaagaida cieshanu pilna nedeelja, jo shos notikumus es neesmu mangaa lasiijis =.=
(un Momo domaas ka tas bija Toshiro tikai peec kaada laicinja...)
hehee, shis bija tieshaam lielisks gabals. Iipashi ljaunu smaidu uz sejas uzlika, kad Toshiro (laikam) pateikca, ka nogalinaashot Ichimaru, ja tas pieskarshoties tai meitenei. Un ichimaru muuzhiigais smaids arii ir lielisks... Shie divi personaazhi man ljoooti patiik.
GunMetaL
Jun 9 2005, 22:45
njaa aburoši ir viņi
p.s iedodiet torrentu bleach ps2 spēlei
+Chibi+
Jun 11 2005, 13:06
Mmm, thanx god, ka ir Bleach. Respect. Dievinu Bleach par lieliskiem, oriģināliem tēliem. Un par to, ka tas vēl nav paspējis ķļūt cheap un garlaicīgs. Un ar Hitsugaya eksistenci, hah hah.
Kā Chibi var nepatikt tēls, kas runā ar Eda balsi?
Heh, ignore.
CirvjaKaac
Jun 11 2005, 17:23
K-kaa nepamet sajuuta, ka tas purns, kas pamaniija Chadu un ar vinju kausies ir k-kaads Chada radinieks...
Spectre
Jun 14 2005, 19:17
Nu te ziimet miileetaajiem or arii kaa vingrinaashanaas or iesaakumam ...
Bleach Sketch book
baseboalbatboy
Jun 14 2005, 23:13
Jāa diezgan incanti.
Bet žēl ka man sanāca viņu sākt skatīties no 27 sērijas
...bet tagad raujos melnās miesās lai dabūtu 1-26 sērijas
.Bet ko lai saka man patīk humors tur arī tāds forš.
Seerija jau baigi laba, tik es nevaru sevi beigt sist par to ka lasiiju to nolaadeeto mangu un jau visu zinu!! >.<
Dzonis
Jun 16 2005, 23:17
QUOTE(SheWr @ Jun 16 2005, 21:50)
Seerija jau baigi laba, tik es nevaru sevi beigt sist par to ka lasiiju to nolaadeeto mangu un jau visu zinu!! >.<
nav ne vainas, ja arii manga ir lasiita un tas gandriiz vai obligaats pasaakums, jo tajaa (mangaa) viss ir detalizeetaaks un labaak paskaidrots, un seriaala skatiishanai ar netraucee..taa pat gaidu naakosho epu!
viss atkariigs no attieksmes
+Chibi+
Jun 18 2005, 13:47
Ok... Tagad nedēļu staigāšu ar izmisušu skatienu, jo man nav ne mazākās idejas, kā Ichigo varētu vispār IZDZĪVOT, kur nu vēl uzvarēt....
nu shii seerija bija ljoti ''ne-bleachiska'' ... nezinu iisti kapeec taa... dazhbriid bija diivaini saziimeetu zobi
Kikyou
Jun 25 2005, 21:12
Man patika šitā sērija! ^_^
Varbūt tas bija tikai tāpēc, ka pirmstam noskatījos (galīgi garlaicīgo) Naruto 140, vai nu arī tāpēc, ka man patīk atmiņu sērijas.
GunMetaL
Jun 26 2005, 02:18
es jau arī domāju ka chada un squad kapteiņa(neatceros džeka vārdu) cīniņš bij pavājš es dotu 4 no 10 punktiem
Dzonis
Jun 26 2005, 02:42
QUOTE(EliminatoR @ Jun 26 2005, 01:18)
es jau arī domāju ka chada un squad kapteiņa(neatceros džeka vārdu) cīniņš bij pavājš es dotu 4 no 10 punktiem
nekam vairaak tur nevajadzeetu buut. un shii seerija tieshi IR bleach stilaa (nu ok..atminjas, bet tas ar pieder pie lietas (protams, ka atsauces no mangas)).pati ciinja aatra un ar tuuliiteeju rezultaatu..man iebildumu nav.
piekriitu Dzonim, shaadas ciinjas man patiik. Es jau saaku domaat, kaa es besiishos, ja chads tomeer uzvarees, speeku starpiiba bija pilniibaa aciimredzama.
Man gan ir aizdoma, ka Chads, nelietis, nenomirs.
Un par zobiem man jaapiekriit, nepatiik man taadi stilizeeti briesmeklju zobi.
+Chibi+
Jun 26 2005, 13:12
Ļoti laba, pilnīgi normāla Bleachiska sērija. Man patika. Galvenais, ka Bleach atmiņu scēnas nav tā ka Naruto, kur sabāž to, ko mēs jau esma redzējuši, bet gan stāsta par attālo pagātni, kura daudz ko izskaidro un ir nezināma līdz šim.
Sorry, ka es visu laiku salīdzinu ar Naruto, es viņus vienmēr pēc kārtas skatos.
lastguru
Jun 26 2005, 13:29
Chibi, nevajag taa Naruto kritizeet - ne jau vienmeer atminjaas reaada ko mees jau esam redzeejushi...
Back to topik, epizode patika, kaut gan biju gaidiijis uzzinaat kas notika ar Ichigo
Andromens
Jun 26 2005, 13:51
man piemeram 37 epa patika, viss notika ka tam bija janotiek
tika shis tas par Chada ( Sado ) pagatni paradits un maha4i bija normali, jo tas jau nu butu tizli ja vish ari ar kapteini spetu tikt gala, btw ka visi kapteinji shis bija loti ipatnejs ar savu ipashu dzives attiksmi ~_~
lieliski humoristiski personaazhs. Es visai sirsniigi dabuuju pasmieties, kad taa vinja adjutante beera ziedlapinjas no augshas. Taa teikt "dramatiskam efektam" "Kawaii, kawaii nanao~chan; lovely, lovely nanao~chaaaaan..."... lieliski.
+Chibi+
Jun 26 2005, 18:57
QUOTE(lastguru @ Jun 26 2005, 13:29)
Chibi, nevajag taa Naruto kritizeet - ne jau vienmeer atminjaas reaada ko mees jau esam redzeejushi...
Es kritizēju Naruto kā izbijis Naruto fans. LIELS fans. [ja kāds tūlīt izlīdīs ar joku, kā gan Chibi var būt LIELS fans, es sviedīšu ar tomātu] Tādēļ man nepatīk, ka anime tik ļoti ir novirzījusies no mangas.
I mean, labas atmiņu scēnas ir, piem. Kakashi bērnība, nevis simto reizi rādīt, kā Team 7 kļuva baigie čomi.
Vienkārši esmu disappointed filleros. Like, KAKASHI BĒRNIBA būtu ideals fillers.
Lai mani kāds saprastu...
es arii esmu izbijis Naruto MEGAFANS. Viss, kas naruto bija kolosaals beidzaas ar 135 epu, ja nemaldos (kur visi tika izaarsteeti). Naruto vienmeer bija kautkas jauns un negaidiits, bet tagad viss ko redzu ir suudiigi uzziimeetas, 3 sekunzhu ciinjas, kuraas paviid Kage Bunshin un teksts :"I will never give up, that is my way of the ninja".
Runaajot par Bleach, shitaa seerija bija dikti forsha, taa kaa man patika viss, kas patika jau ieprieksheejiem rakstiitaajiem, tad atkaartoties nav jeegas
. Eniivej gribeeju pateikt, ka man liekas, ka Ichigo saaks lietot to Hallow masku un kljuus mega speeciigs un paraadiis tam Kenpachi, ka vinja Spirit Power nav nemaz ar tik milziigs, kaa vinjam liekas
luuk taa.
hmm, ideja tev ir pavisam laba, tass pat buutu tiiri stiliigi... interesanti, kaa tie notikumi attiistiisies.
Spectre
Jun 29 2005, 11:17
Es tiiri labi respekteeju Lunar anime subus un iiapshi negaidu veel kaadu krutaaku suberu grupu tapee luudzu press thhe magic button ---->
[Lunar] Bleach OVA - 01
ova?! uuuUUUuuu tas ir kas negaidiits.
cereeju ka tur uzzinaashu kautko jaunu, bet pilniigi nekaa.... vispaar gribeejaas ka sizhets notiek ieksh Rukongai, bet tas ar garaam
Vismaz pashas beigas man labi patika
tas... jau bija redzeets...
38.
Lieliska Bleachiska seerija. Un tas kaa tas lielais kekss vnk izduura cauri Ichigo zobenam arii bi vareni
Mani tikai interesee, vai tas zobens kas ichigo rokaa ir zangetsu(taa laikam vinju sauca) iistaa forma?
QUOTE(Sigfa @ Jun 30 2005, 13:36)
38.
Lieliska Bleachiska seerija. Un tas kaa tas lielais kekss vnk izduura cauri Ichigo zobenam arii bi vareni
Mani tikai interesee, vai tas zobens kas ichigo rokaa ir zangetsu(taa laikam vinju sauca) iistaa forma?
man nenaak
naak paaraak leeni
(((
ir sugoi sugoi
QUOTE(Sigfa @ Jun 30 2005, 14:36)
Nav. To var padarīt vēl powerful'āku. 38-tās beigās jau varēja redzēt to onku, kas pienāca pie Ichigo, kas arī ir viņa zobens (neatceros kā to īsti tur sauca).
kaarleens
Jul 1 2005, 15:19
es teikshu smagi lamaajos ka epizode 38 beidzaas maigi sakot man intresee kas notiks taalaak ehh cik forshi buutu visu bleach uzreic noskatiities
QUOTE(bubu @ Jun 30 2005, 22:48)
QUOTE(Sigfa @ Jun 30 2005, 14:36)
Nav. To var padarīt vēl powerful'āku. 38-tās beigās jau varēja redzēt to onku, kas pienāca pie Ichigo, kas arī ir viņa zobens (neatceros kā to īsti tur sauca).
uuuum...tikai daljeeji pareizi. Taa ir Zangestsu iistaa forma (shi-kai). Vinju tik padariis stipraaku tagad. Veelaak jau mees redzeesim kaads ir Zangestsu ban-kai (tensa zangetsu)
^ Spoilotājs! T_T
Šitā sērija laba, kā jau Bleach - nav neviena tāda sērija pašlaik, kura man nepatīk. :3 Gribās ātrāk nākamo ceturtdienu! ^_^
Rudoru-san
Jul 1 2005, 20:33
Es tik līdz 23 sērijai ticis esmu... nu ja, patīk jau ļoti... Ummm... Lūdzu pasakiet no kuras sērijas sākot ir 2nd opening? Man pirmais NENORMĀLI patīk, gribas zināt vai otrais tiešām ir labāx...
Heh, Kurosaki Ichigo ar labais chars...
Godīgi sakot, pirmajās sērijās Bleach bija pavisam savādāx nekā tagad... Fighting ainas vēl joprojām baigi labās... Ar daudzām Animēm notiek tā, ka sākot ar 10+ sērijām pazūd gan jēga, gan Anime kvalitāte... Bleach nu noteikti tāds nav, bet izskatās, ka vēl daudz sēriju būs... GAIDAM NĀKAMĀS EPISODES!
+Chibi+
Jul 2 2005, 18:39
ui cik sugoi!~!!!!! Skatties itk ar tādu "wow" sejas izteiksmi un priecājies, ka Bleach existē.. Sākumā gan bija flash-back, kas lika man domāt, ka sāxies kauit kādas atmiņu garlaicības uz 30 sērijām, a nē.... woah, jauni charu [vecis ar 69 uz feisa man atgādina kaut kādu gotu Ichigo], jauni notikumu pavedieni... Un lielisks fight... Mana agresīvā Chibi būtība palika ļoti apmierināta.. Bleach vismaz nav predictable, un Ichigo visu laiku nedara vienu un to pashu *cough* Kage no Boushin *cough*... Bet pārrāva, protams, pašā interesantākajā mirklī..
Rudoru-san
Jul 2 2005, 23:52
Nopietni saku, man Bleach pašlaik ir mīļākā Anime!
Baigi patika tās sērijas, kur Ichigo kļuva par Soul Reaper otro reizi...
Tik viņam tas zobens tāds drusku dīvains, bet tā jau kruts tik un tā...
Es tagad ep. 26 tiko redzēju...
Jaunais openings rullē!
kaadam no jums naak 39 seerija?
:/
CirvjaKaac
Jul 7 2005, 21:44
Izskatās, ka ne... Man tikai RAW's pieejams
es gaidu lunar subus.. vēl nav.
Es ar lunar gaidu... ._.
Jācer, ka rīt būs.
QUOTE(bubu @ Jul 7 2005, 21:37)
es gaidu lunar subus.. vēl nav.
nez man bleach Society iet vairaak pie sirds :/
A es ko iesāku skatīties, to arī labāk pabeigšu, tā pierastāk. Nezinu kā ir tie otri. A ta citādi pārslēgties uz citiem subiem šķita dīvaini, tb nepierasti. Vismaz ar citu seriālu tā man bij..
baseboalbatboy
Jul 7 2005, 23:33
Esu redzējislīdz 35 vai 36 sērijai tālak nēsu redzējis
un vēl nēsu uzzinājis ka ichigo izdzīvoja!
Vai tad tas nav acīmredzami, vai viņam būtu jāizdzīvo vai nē?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.