Oi.... pārņēma tāda patīkama siltuma sajūta (šoreiz ne biksēs)... ir komentāri
naiss, naiss..
sunder - merci!
Fuschi - hai! : D
1. Jep, jep tā varētu būt... pie pleciem atmetu ar roku.. it shows I know... *nokaunas*
"atgādina nāru uz mana kaimiņa rokas, kas tur droši vien nokļuvusi, kamēr viņš sēdēja cietumā" : D tu Maska4kā dzīvo?
2. "Tā ir lelle?" Nav ne jausmas
bet +1 par to tonēto papīru - vienkārši un efektīvi
3. "smoke get in your eyes" hence the smokey eyes, "I get misty by holding your hand" - note the revolver in hand. It does explain it.
4. Whoa... nekad nebūtu domājusi, ka kādu interesētu kāda darba saturs! Tu noteikti meloji par to, ka neesi pseido-interektuālis!
the story: basically tas viss sākās ar veģetārismu - gaļa un dzīvnieku ādas - kā mūsdienu standarti (oriģinālnosaukums "idolize the posh"), tālāk "laukums tika izpildīts" ar veco labo "Sex, drugs and rock 'n' roll" zobrats - atsauce uz Bērdžesa "Mehānisko apelsīnu", nagla galvā - "zombie jesus", tintenes - psihotropo sēņu (ko agrāk bieži zīmēju) aizvietotājas (jo tintenes ir krutākas un no tām sasmērējas rokas), cūka - meat and fur. manu darbu saturs nav īpaši plašs, ja tas nav k-kā tieši saistīts ar zombijfilmām, tad tas ir sasitīts ar mūsdienu sabiedrību ar atsaucēm par zombijfilmām
Bet nu jā.. parasti taisu darbus, lai tie radītu jautājumus, jo jautājumi kustina cilvēku smadzenes, radot diskusijas un viedokļus, kas ir reti mūsdienās.
5.
man vajadzētu kādu mazu rūķīti, kas man krāsotu darbus, jo pie šitā darba krāsošanas neķēros kādu menesi, jo zināju, ka to sadirsīšu. Kad beidzot pieķēros, tad uzzināju, ka man bija tainība un laiks neko labu tajā ziņā neizdarīja. Turpmāk likšu tikai līnijas.
Video.... mm.. beigās tas tika samests 2-3 stundās, bet rezultāts mani pašu pārsteidza. Pat sakarīgs sanāca. Sanaāca nedaudz vairāk pēc šausmenes nekā sākumā bija plānots, bet man patīk. Nesaku, ka man šajā ziņā ir talants, bet man patīk visādu šīzu taisīšana... Just trying out new things...
you asked for it:
"Lamājies ar zvaigzni"dmonster - tev vajadzētu dzejas grāmatu izdot
meh.. mēģināšu k-ko uz nākamo reizi izdēt... būs pagrūti, jo tādas lietas tā vnk nevar uzcept.. bet nu skatīšos, ko varu darīt lietas labā...
Šobrīd jāiztiek ar šo. Dia des muertos (click it big!):