QUOTE(Karamele @ Sep 11 2006, 21:35)
nē nu kā viens cilēks var šitā zīmēt *worship worship*
patiešām... mhm, labi būtu pārāk maigi teikts. wii tagad zināšu ko īsti man vajag, ja gribu kosplejot rip lolitu
pēdējais man patīk vislabāk
Es to gribeeshu redzeet
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 11 2006, 21:35)
Nav par ko.
Tas zābaciņš dzīvē izraisa labas sajūtas... Nežēlīgi... Karsts...
Un tas ko mees pie maniim ieskaneejaam dziivee arii izskatijaas iespaidiigaaks. Visi tavi ziimeejumi ir iespaidiigi, darn.
*hug*
QUOTE(Shumins @ Sep 11 2006, 22:48)
QUOTE(zeloco @ Sep 11 2006, 21:07)
Dazhus darbus es nesu raadiit uz k-kaadiem pasaakumiem, kur ir iespeeja paraadiit (Pagaajushaa animefestaa gan veel neizstaadiiju, bet naakoshajaa, domaajams, ka vareetu ar to nogurdinaat...).
Tas jau izklausaas reaalaak...
Cilveekiem ar zemu iQ=70, ir dazjaadas probleemas:
*atskjirt juuru no kalniem
*Un uz dullo ko njemt internetaa, gribas visu pataustiit un pasmarzjot...
(Aprunaaties par kokreetu darbu ar pashu cilveeku, kauleeties
)
Gan jau driiz buus Fests, tad gan jau ko vairaak...Or buus labaaks noskanjojums un konkreetaakas idejas, aizsuutiishu PM
*Vainiigs nav zems IQ, bet gan mana nemaakuliiba
*Var pataustiit un pasmarzhot arii pirms festa
*skrien sasmarzhinaat*
QUOTE(IMiGS @ Sep 12 2006, 01:22)
QUOTE(Pakkun @ Sep 12 2006, 00:53)
QUOTE(IMiGS @ Sep 11 2006, 23:56)
kaut zimeshanas stils Zeloco ir loti interesants, bet.. kadel tu nevaretu "gaishakus" personazhus zimet, savadak,izskatas, ka dzive tev apkart tikai viss tumsais un sliktais lidinas..vai ari tavs prats visu laiku atrodas tada depresiva stadija, ka tikai sadi tumshi zimejumi zimejas.. Man skiet, tev loti labi sanaktu zimet smaidigus cilvekus(par pieradijumu ir tavs pirms gada zimetais zimejums, ja nemaldos animefestam..) taa radot smaidu daudziem cilvekiem,savadak pasaule jau ta ir tik daudz tumshu jeb nopietnu cilveku, tadel,man skiet, tavs interesantais stils + gaishie attelie raditu daudz lielaku effektu un galvenais, raditu gaishakas domas mums visiem!
Neuztver to ka kaut kadu manu iegribu,vienkarshi ieteikumu, lai raditu gaishaku noskanjojumu mums visiem..
Nedomaaju, ka IMiGS sho rakstot domaaja man daudz lekt augumaa vai kratiit pirkstu un teikt, ka taa nav labi. Taakaa uzskatu, ka Pakkun (kas ir vnk pieradis ar visiem kasiities
) un Red Foxy vnk paarspiileeja IMiGS teikto. Izlasiiju komentu, akcepteeju viedokli. Paldies
Bet uz pashu pirmo komentu atljaushos atbildeet ar citaatu:
QUOTE(zeloco @ Sep 11 2006, 21:07)
Es neziimeeju druumus darbus, jo juutos, ka mana dziive ir suudiiga (ja nu varbuut taa diena), vai taapeec, ka "visi mani ieniist/nesaprot/etc". Es ziimeeju, jo tas man uzlabo garstaavokli, padara laimiigaaku. Ziimeeshana prieksh sevis ir mana miilestiiba
Ziimeeju tumshi neapzinaati.. Laikam gribaas, lai ziimeejumi buutu "boldaa", kontrastainaaki... esmu meegjinaajusi ziimeet pasteljkraasaas, bet beigaas esmu vnk panjeemusi spilgtas kraasas.. Katram savs... ne es maaku ziimeet "maigos" tonjos, ne man to iipashi gribas... Tas laikam ir viens no iemesliem, kaadeelj esmu grafikas nevis, piem, gleznoshas fakultaatee
*Graamata - Biibele
Kaa jau pats teici - kas vienam labs, citam - inde
Pukjiites, sauliites un "gaishaaka" tipa ziimeejumi manu garstaavokli paarsvaraa - teiksim rupji - sadirsh Man ar shiim lietaam ir savas asociaacijas, kas mani neapmierina un taadeelj sho stilu lieku mieraa... Lai to ziimee tie, kurus tas dara laimiigus...
Par to AnimeFest bildi... Zinaadama, ka vairaakumam otaku vareetu buut shaads pret "tumsho" stilu meerkjeets viedoklis es ziimeejumu taisiiju komerciaalaaku, Tas arii viss... Pachuksteeshu, ka shis darbs man iisti pie sirds neiet...
QUOTE(Pakkun @ Sep 12 2006, 09:14)
a kaapeec tu domaa, ka tumshie ziimeejumi ir kkas negatiivs? labais un ljaunais ir ljoti grozaams termins. varbuut probleemas ir tiem, kas ziimee gaishus ziimeejumus? padomaa, varbuut viss ir otraadaak.
nav svariigi kaads balans ir vinjas darbos. ir pietiekami daudz sauliishu atteelotaaju. vajag arii kaadu, kas parstaav stilu - tumsa, saapes un rozes - un veido kopeejo balansu.
"Evil is a point of view.." (:
Lestats(Pakkun mani uzskata par ljaunuma balansu XD )
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 12 2006, 18:10)
IMiGS - tev mamma ir galvaa iedauziijusi ka Teletuubiju zeme ir laba, bet zeloco ziimeejumi ir melni un ljauni? Jaukaa sauliite vispaar izraisa aadas veezi jutiigai aadai un zaalee dziivo eerces. Esi padomaajis par ''labaas'' pasaules iisto buutiibu vispaar?
Un zeloco ziimeejumi vienkaarshi ir taadi peec vinjas buutiibas. izlasi taksh vienreiz kas rakstiits topica virsrakstaa - DARK AND GLOOMEH . Nepatiik - nemaz nebaazs savu purnu un nemaaci cilveekiem kas ir labs un kas ir ljauns.
Nevajag tik rupji... cilveeku viedoklis ir jaarespektee
Bilde IMiGam - rozaa puudelis