Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zeloco galerija
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
exile
pirmspeedeejais darbs labs, jo tagad ir modee un man iepatikaas, jo man vakar bija real deathwish, bet es to neeariitu jo esmu paaraak gleevs un dziivot gribiigs biggrin.gif (dazhi cilveeki briinaas kaa es veel neesmu nosities), dazhas dienas atpakalj redzeeju vienu civeeku kas bija izdariijis pasnaaviibu uz vilciena sliedeem netaalu pie braalju kapiem - baigi smarzhoja peec svaigi nokautas vistas
Ami
QUOTE(exile @ Jul 31 2007, 02:59) *

pirmspeedeejais darbs labs, jo tagad ir modee un man iepatikaas, jo man vakar bija real deathwish, bet es to neeariitu jo esmu paaraak gleevs un dziivot gribiigs biggrin.gif (dazhi cilveeki briinaas kaa es veel neesmu nosities), dazhas dienas atpakalj redzeeju vienu civeeku kas bija izdariijis pasnaaviibu uz vilciena sliedeem netaalu pie braalju kapiem - baigi smarzhoja peec svaigi nokautas vistas

Vai tikai es nesapratu exile domu gājienu? XD
Anyway, man nepatika krāsojums zīmējumā ar galvaskauspuķēm. Tas bija pārāk nekošs, kaut vai salīdzinot ar iepriekšējo "drug" darbu. Tādi košākie man patika labāk. closedeyes.gif
Otro zīmējumu gan varētu nokropot nu kaut vai hmm, līdz rāvējslēdzējam. Izskatītos kaut kā vairāk izstrādāts. Nu vismaz manas domas. ļoti labi sanāca visa galva, un arī lūpu sausais krunkājums, un arī pīrsi, un arī zaļais pūkainais bumbulīts. :3 Izcēlās ļoti labi.
zeloco
QUOTE(Shatako @ Jul 28 2007, 19:22) *

Nezinu vai speciāli biji neizkrāsotajā versijā tai puķei kuru tur rokā tā meitene
neiezīmējusi kātiņu, bet katkā ziņā man patika bez kātiņa. Neizkrāsotajā zīmējumā tā metene man atgādina vienu citu meiteni! XD Man šķiet, ka visām skeletgalvām nevajadzēja zīmēt tās asinis kas pill no acu dobumiem! :3 Patīk pistole un kā tā atēlota zīmējumā! ;3 Well done! ^__^

tjip bija domaats , ka veelaak ar kraasaam to kaatinju pielikshu...
paldies :]

QUOTE(Mimi @ Jul 28 2007, 23:51) *

Tas pēdējais ir vienkārši super kruts - vienīgais tā jaka ir melna, bez jel kādam ēnām utt., tāpēc tas vairāk atgādina maisu, nevis jaku. Derētu krunciņas vaik kā tā. wink.gif
Tā visp ir ok..
Tas izkrāsots - nu nezinu.. Puķes varētu būt labākas. Un tas krāsojums bija tāds blāvs, ne īpaši košs. Neierasti.

taa "jaka" visp bija domaata kaa.. nu nez.... k-kas melna.. nakts vai k-kas taadaa garaa.... tad peedejaa briidii nez kaapeec izdomaaju, ka vakag pielikt taas mazaas shnjoriites... sachakareeju... :/
Ar lodiishpildspalvaam gluzhi pashu koshaako kraasu nedabuusi... :/
paldies [:

QUOTE(exile @ Jul 31 2007, 02:59) *

deathwish ir modee? since when? ohmy.gif
par to vistas komentaaru es ilgi reecu biggrin.gif es gan labaak lektu no kaadas maajas jumta.... zem vilciena veel var palikt dziivs...
Danke smile.gif

QUOTE(┼Ami┼ @ Aug 7 2007, 12:40) *

Vai tikai es nesapratu exile domu gājienu? XD
Anyway, man nepatika krāsojums zīmējumā ar galvaskauspuķēm. Tas bija pārāk nekošs, kaut vai salīdzinot ar iepriekšējo "drug" darbu. Tādi košākie man patika labāk. closedeyes.gif
Otro zīmējumu gan varētu nokropot nu kaut vai hmm, līdz rāvējslēdzējam. Izskatītos kaut kā vairāk izstrādāts. Nu vismaz manas domas. ļoti labi sanāca visa galva, un arī lūpu sausais krunkājums, un arī pīrsi, un arī zaļais pūkainais bumbulīts. :3 Izcēlās ļoti labi.

kaa jau mineeju lodiishpildspalvas nav pats koshaakais materiaals ar ko kraasot... :/
man bija tieshi preteejas domas par to garumu, gribeejaas uzsveert un atstaat veel vairaak, bet papiirs ierobezhoja....
'puukainais bumbuliitis' ir ausu sildaamie biggrin.gif t.s. earmufs.... dievinu taas mazaas fignjas ^.^
Paaldies (:

Jaunu veikumu nav, ja neskaita toposhu jaunu forumu, bet shhhh... neviens veel par to nezina... ^.^

IPB Image

Ayumi
QUOTE(zeloco @ Aug 8 2007, 01:44) *

Jaunu veikumu nav, ja neskaita toposhu jaunu forumu, bet shhhh... neviens veel par to nezina... ^.^

IPB Image

...

I love you. xD
exile
QUOTE(zeloco @ Aug 8 2007, 01:44) *

deathwish ir modee? since when? ohmy.gif
par to vistas komentaaru es ilgi reecu biggrin.gif es gan labaak lektu no kaadas maajas jumta.... zem vilciena veel var palikt dziivs...
Danke smile.gif

Nu par to deathwish - nevermind. Pēdējā mēneša laikā redzēju 3x pašnāvības, nolēmu, ka tas tagad modē + man bija drausmīgi un nenovēršami uz to brīdi nokauts garīgais, kas tik ātri man nereģenerējās.
Es gan no jumta nelektu, ja tomēr vajdzētu izvēlēties savu nāves veidu laikam izvēlētos ko nestandarta, kā piemēram vienā filmā noziedznieks izvēlējies, lai viņu nogalina 100 kailas sievietes, vai kā viens no latviešu performances aizsācējiem(vārdu nenosukšu, lai nesameloties) savu nāvi pārvērta izrādē.

P.S. kad būs gatavs noteikti ieiešu, varbūt ko sev tīkamu atradīšu.
zeloco
Ayu - biggrin.gif <3

Exile - njaa.. tas ir kaa sagadaas... jaa, performance buutu labs variants, bet pagaidaam veel nekur netaisos likties... pamociishu juus biggrin.gif
zeloco
gomen par dubultpostu, bet neviens te nekomentee sad.gif

Shis koferiitis nonaacis Ayumi gaadiigajaas rokaas:

IPB Image
Alexa De Šarlote
Tu tos koferus pati taisi....????
Sushi
Damn, Zeloco. Superīgi! Kā tev to kaķi tā izdevās uzmeistarot? Varēja vēl to Alises komentu: "You've grown quite mangy, cat, but your grin's a comfort". :3
Bet man arī gribētos vienu koferīti.. Pag, bet tu ar akrila krāsām, ja? Viņas ūdenī šķīst.. hmm, a lietū var to koferi nest? Vienkārši, es domāju pati apgleznot.. tādu kā padomu prasu. :]
zeloco
mhm.. apgleznoju pati...

akrils, kad nozhuust kluust par taadu kaa pleeviiti, taakaa dizhi tas lietus uudens kraasojumam nekaiteetu, bet es shos koferiishus veel nolakoju, taa just in case... vieniigais miinuss tad ir, ka vinji nereti pashaa saakumaa ljoti liip kopaa tb ir gruuti attaisaami, bet ar laiku it kaa p[aliek mazaak lipiigaaki... es to probleemu meegjinu k-kaa izshtukot...

Starp citu - driizumaa paardoshanaa izlikshu vienu nepasuutiitu koferiiti, izskataas peec vnk mediciinas koferiisha - balts ar sarkanu krustu katraa pusee, kad sanjemshos uz nofocheeshu tad ielikshu arii bildi... tiiri intereses peec - kaads taadu veeleetos?
Dead Star
Lai gan tā arī varbūt neizskatās,tomēr sekoju galerijai visu laiku. Gribēju tik pateikt,jā,tevis apstrādātais koferīts ir feinais,tas gan jāatzīst ^__^
Arts
Nois,varētu labi piepelnīties....cik ilgi tev prasa?
Ayumi
Shis koferiitis nonaacis Aymi gaadiigajaas rokaas:

AyUmi. ;D Liels paldies par koferīti. Sanāca tieši tāds, kādu to biju iedomājusies. *jumps and hugs*

Nu es esmu kruta. xD
Pakkun
QUOTE(Ayumi @ Aug 19 2007, 14:28) *

Nu es esmu kruta. xD

nē. nu tu esi apčakarēta xD
zeloco
QUOTE(Arts @ Aug 18 2007, 21:25) *

Nois,varētu labi piepelnīties....cik ilgi tev prasa?

kaa kurais...shis peedeejais aptuveni kopaa reekjinot laikam kaadas 4 stundas sanaaca... ja neskaita laiku, kas aiziet gaidot, kad nozhuust... smile.gif

QUOTE(Ayumi @ Aug 19 2007, 14:28) *

Shis koferiitis nonaacis Aymi gaadiigajaas rokaas:

AyUmi. ;D Liels paldies par koferīti. Sanāca tieši tāds, kādu to biju iedomājusies. *jumps and hugs*

Nu es esmu kruta. xD

Gomen, gomen, tuuliit izlaboshu... *nokaunaas*
Prieks, ka patiik ^^
Tomoko
Oujā, sen nav iets šajā topic'ā, tā kā te nu es esmu.
No jaunākajiem zīmējumiem es esmu sajūsmā par meiteni un ausu sildājamiem. Vienkārši patīk. Un netraucē tas, ka jaciņai nav nekāds ēnojums un krunciņas. Tāpat ir zvērs >:3 Atļāvos nelietīgi saglabāt šo bildi. Kukuku..
Koferus kā pamanu tev sanāk tiešām smuki apgleznot. Sweet! Koferu apgleznošana rocks.
Man pašai mājās ir viens koferis, bet žēl, ka man vecāki to nenovēl.. Ehh..
Negribi nofočēt to balto koferi? [Hinatas pirkstu manevrs]
zeloco
shodien gribeeju to skaskuuveet atpakalj un nofocheet, bet nonaacu pie secinaajuma, ka savaa miskastee esmu pazaudeejusi dalju no skruuviiteem :/ juutu, ka naaksies pirkt, jo tik siikas man maajaas nav :/

(to be continued)
zeloco
Gomen par dubultpostu *bow*

sakaraa ar to koferiiti - es uz to paskatiijos "dienas gaismaa" un pashai palika kauns biggrin.gif Viss veel ir speekaa, bet es juutu, ka man tas buus jaapaarkraaso blush.gif

Kad rakstiiju, tad biju tikko koferiiti nolakojusi un atstaajusi zhaaveeties, bet mana istabas netiiriiba laikam shaadu lietu nepacieta un visa virsma ir paarklaata ar siikiem putekliishiem, matiem and whatnot >_<

IPB Image

Bez tam, ieraudziiju neprezitaates, kas man nav pieljaujamas, ja es sho koferiiti dodu taalaak (pati es ar taadu staigaatu bez probleemaam, bet kad dod citiem tas ir kaa viziitkarte - visam jaabuut "limenii" biggrin.gif)

IPB Image

Nofocheeju kopbildi, lai jums taptu skaidrs kaa aptuveni tas viss izskataas...

IPB Image

Bez taa... Lai jums nebuutu iipashi garlaiciigi, ielikshu arii peedeejos "meikojumus"

Shis ir, maigi sakot, kraps

IPB Image

Bet shis veel man liekas tiiri taa nekas (oh, yeah, I'm so f**king uber cool T_T (tas parodijtopiku veidotaajiem par prieku happy.gif)) Sawayaka darbu iedvesmots... es vienmeer esmu iefanojusi par polju ziimeetaajiem - yay! *fangirl squeal*

IPB Image

Remember kids - happy pills are goooooood! and COMMENT!! >_<
Sushi
Man patīk tās acis, kas tiem cilvjiem pirmajā zīmējumā. Ā, un tās sarkanmatainās meičas mati ir labi. :3 Nē, nu vispār, pēc idejas viņš ir labs, ja vien būtu ilgāk pasēdējusi pie viņa. Bet tas jau ir saprotams.. ;]
Otrais ir foršs. Gan viņa pižiks, gan seja. ^^ Nē, tiešām, otrais ir vienkāršs un foršs.
Pakkun
tas ar pižiku ir domāts tu pati? biggrin.gif rēcīgs un bērnišķīgi vienkāršs. bet interesants.
zeloco
QUOTE(Sushi @ Sep 1 2007, 00:35) *

Man patīk tās acis, kas tiem cilvjiem pirmajā zīmējumā. Ā, un tās sarkanmatainās meičas mati ir labi. :3 Nē, nu vispār, pēc idejas viņš ir labs, ja vien būtu ilgāk pasēdējusi pie viņa. Bet tas jau ir saprotams.. ;]
Otrais ir foršs. Gan viņa pižiks, gan seja. ^^ Nē, tiešām, otrais ir vienkāršs un foršs.

Jaa, neesmu iisti pacietiiga, kad seezhu pie datora... parasti viss beidzas ar vairaaku stundu seedeeshanu bezjeedziigos forumos un pie darba taa iisti pat nepiekjeros... man laikam uz ziimeeshanas laiku dereetu atsleegt netu :/

QUOTE(Pakkun @ Sep 1 2007, 00:45) *

tas ar pižiku ir domāts tu pati? biggrin.gif rēcīgs un bērnišķīgi vienkāršs. bet interesants.

Katru reizi, kad redzu, ka tu man k-ko esi iekomenteejis man ir ilgi jaasanjemas, lai apskatiitos, jo parasti tas ir k-kaads uzbrauciens of some sort *teh fear* O_O
Neep, taa domaata pati sawayaka - vinja meegjina atmest smeekjeeshanu biggrin.gif shii ir kaa cheerleader bilde XD

Teh shite... negribeeju shito likt, bet man vnk nav shobriid ko ielikt.. >_>
Nelikshu neko jaunu liidz nebuus vismaz viens komentaars... saaku raustiities, ka par dubultpostiem dabuushu warnus... unsure.gif

IPB Image
Tramvajs
Nu tad she tev- koments. xD

Btw, man pa-tiik kaa tu ziime. Peedeejais gan ne. tongue.gif
Ghoul
QUOTE(zeloco @ Jul 25 2007, 14:20) *

Monstrs kraasainaa izplidiijumaa...

IPB Image

*sirsninja* sho darbu! ^^
CirvjaKaac
Darbi ir dikti feini ar īpatnējajām (?) detaļām, krāsu izvēli un dīvaino atmosfēru - neredzēju nevienu pliekanu, vienaldzīgu atstājošu bildi. Kruto, ibiobitītmatoskociņ! Turpini dziedāt!
Nāksi pie manis par sievu?
zeloco
rono' date='Sep 6 2007, 17:20' post='112813']
Nu tad she tev- koments. xD

Btw, man pa-tiik kaa tu ziime. Peedeejais gan ne. tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif nu paldies biggrin.gif
Peedeejais bija kaarteejais eksperiments, taapec tas driikst nepatikt biggrin.gif (lol)

QUOTE(Ghoul @ Sep 22 2007, 22:11) *

QUOTE(zeloco @ Jul 25 2007, 14:20) *

Monstrs kraasainaa izplidiijumaa...

*sirsninja* sho darbu! ^^

Awww.... n_n *hug*

QUOTE(CirvjaKaac @ Sep 28 2007, 00:40) *

Darbi ir dikti feini ar īpatnējajām (?) detaļām, krāsu izvēli un dīvaino atmosfēru - neredzēju nevienu pliekanu, vienaldzīgu atstājošu bildi. Kruto, ibiobitītmatoskociņ! Turpini dziedāt!
Nāksi pie manis par sievu?

*juutas kruta* Yeah!
*bow* Arigatou!
Un par sievu - briidinu - es dzeru, atraugaajos (nereti vienlaiciigi), dzeerumaa daudz lamaajos un nekaartoju savu istabu biggrin.gif Ja esi ar mieru, tad gatavo man Robina teerpu biggrin.gif

Taa, beerni un paaraugushie pedofiili (es esmu divi vienaa - yay!), ko lai jums taadu jaunu pasaka... Daudz kas noticis peedeejo nedeelju laikaa, bet tas laikam buus paaraak blog-like, ja to saakshu iztirzaat...
Iisumaa - viens dzheks uztetoveeja manu Smiley varoni (ja veel atceraties, ka bija tāds Riddle, tad vinjam bija teevocis - Smiley; sheit var pachekot, ja neatceraties ^^)

IPB Image

Un viena beibe uzzimeeja man fanaartu... (origjinaals)

IPB Image

Šobrīd top Emilie Autumn-related bilde (esmu jau nedēļu nokavējusi kopš viņas dzimšanas dienas... what can I say - I'm slow and I have old head...
Aside from that... ZeroLuie fanaaaart!!! Shii beibe vnk rocks >_< <3 (vinjas myspace)

IPB Image
Tigra2
Pīringu ovrload.
Pats pa sevi zaķis interesants, tāds jauns un enerģisks izskatās. It īpaši tās viltīgās zaļās ačeles, liek domāt, ka zaķim blēņas vien prātā.
Aksesuāri cute, tik domāju, ka hello kitty un kaklarota tāda nedaudz paplakana. Bantīte ar podziņu īpaši stilish.
exile
Ja es būtu ZeroLuie, es būtu laimīgs par tādu dāvanu, kaut arī ar smagu nokavēšanos tongue.gif

Tāpēc es arī biežāk kā citas aplūkoju tavu galeriju, jo šeit tādi darbi uzpeld, ka acis atraut nevar. Citi varbūt var uztaisīt labu darbu, taču tas manī neizraisa nekādas emocijas izņemot ''o, te kāds arī māk zīmēts''. Tākā novēlu tev vairāk tādu starojošu darbu radīt.
zeloco
QUOTE(Tigra2 @ Sep 29 2007, 10:23) *

Pīringu ovrload.
Pats pa sevi zaķis interesants, tāds jauns un enerģisks izskatās. It īpaši tās viltīgās zaļās ačeles, liek domāt, ka zaķim blēņas vien prātā.
Aksesuāri cute, tik domāju, ka hello kitty un kaklarota tāda nedaudz paplakana. Bantīte ar podziņu īpaši stilish.

biggrin.gif kā viņa pati saka: "ZeroLuie says yes to holes in the head" biggrin.gif biggrin.gif
tajā bildē es pamanīju kādu manāmaku kļūdu par tām biggrin.gif domājams, kad labošu to, pačakarēšos arī ar tiem accessories :3

Paldies ^^

QUOTE(exile @ Oct 2 2007, 10:37) *

Ja es būtu ZeroLuie, es būtu laimīgs par tādu dāvanu, kaut arī ar smagu nokavēšanos tongue.gif

Tāpēc es arī biežāk kā citas aplūkoju tavu galeriju, jo šeit tādi darbi uzpeld, ka acis atraut nevar. Citi varbūt var uztaisīt labu darbu, taču tas manī neizraisa nekādas emocijas izņemot ''o, te kāds arī māk zīmēts''. Tākā novēlu tev vairāk tādu starojošu darbu radīt.

Nē, ar nokavēšanos būs Emilie Autumn fanārts (kas īstnībā vēl joprojām ir "pending" statijā :/) biggrin.gif
"starojoši darbi".. tā kāds manus ķēpājumus pirmo reizi ir nosaucis biggrin.gif Paldies! ^^

Par spīti čupai pusdarītu darbu, tam, ka man ir čupa ar mājasdarbiem un tam, ka man jāķēras pie šūšanas, es paņēmu un dažu stundu laika samontējo šo briesmonīti...
Diezgan personisks darbs... privilēģijas tiem, kas zina manu DA profilu - viņi var izlasīt bildes komentāru smile.gif
(lai redzētu koptēlu - labais taustiņš "view image" smile.gif)

IPB Image
Alexa De Šarlote
Man patīk sis darbs nu ķipa pirmais variants.
Man patīk kā izskatās šis čuvaks baigi sexy....
zeloco
biggrin.gif tas čuvaks tjip esmu es biggrin.gif
Ayumi
QUOTE(zeloco @ Oct 16 2007, 00:58) *

haha, pamanīju tongue.gif

Lielisks darbs. *adore*
Alta Melissa
ļoti patiik shis pēdējais ^^ *dies*
Pakkun
QUOTE(zeloco @ Oct 16 2007, 00:58) *

tagad dilemma - priecāties vai nē. čuvaks, bet baigi sexīgs. mūsdienu ķirurgi dara brīnumus biggrin.gif
nikitaa
ko lai saka -diezgan šika fotomanipulācija. Kādu brīdi pat skatījos un domāju kā ellē ratā to var dabūt gatavu..
blink.gif
Darba kopskats, visa kompozīcija ir izdevusies un orģināla. Atkārtošos, bet - man ļoti patīk. smile.gif
zeloco
QUOTE(Pakkun @ Oct 16 2007, 16:59) *

tagad dilemma - priecāties vai nē. čuvaks, bet baigi sexīgs. mūsdienu ķirurgi dara brīnumus biggrin.gif

Tu būtu pārsteigts, uz ko mūsdienu ķirurgi ir spējīgi biggrin.gif

QUOTE(nikitaa @ Oct 16 2007, 20:09) *

ko lai saka -diezgan šika fotomanipulācija. Kādu brīdi pat skatījos un domāju kā ellē ratā to var dabūt gatavu..
blink.gif
Darba kopskats, visa kompozīcija ir izdevusies un orģināla. Atkārtošos, bet - man ļoti patīk. smile.gif

Tas īstenībā ie daudz vienkāršāk nekā izskatās ^_~

Lielum lielais paldies visiem, kas te vēl iegriežas par spīti manam slinkumam un neoriģinalitātei (skat. fanārti)

Lai nu kā, ilgi moku jau minēto Emilie Autumn fanārtu, bet nekādi nevaru dabūt pareizos toņus un noskaņu D: Lai neesat galīgi tukšā, piedāvāju line(f)art.
(jā, es zinu, ka viņai ir pārsteidzoši milzīgs plecs D: Spare me...)

IPB Image
Bitter_me
Priekspeedeejais darbs vnk uuber fantastisks, un to es saku no sirds. man loti patiik Tava tonju izveele un arii kopeejaa darba aura. nevaru vien beigt priecaaties, bet patiesaam. Loti, loti LOTI!!!!!! labs darbs.
~bitter me fly up high away from adore. xD
Pakkun
QUOTE(zeloco @ Nov 1 2007, 00:55) *

QUOTE(Pakkun @ Oct 16 2007, 16:59) *

Tu būtu pārsteigts, uz ko mūsdienu ķirurgi ir spējīgi biggrin.gif

nudien nebūtu. esmu visādus ūdus atskatījies ph34r.gif

ā un man tas plecs nebūt nešķiet par lielu. seja gan tāda.. nu, nebūtu tu informējusi kas tas ir, es padomātu, ka pirāts. as in 'male'. tāda taču viņai nav. moar currrves!
Shade de Monesko
Manuprat plecs toch nav par lielu. Bet tu jau zini manas attiecibas ar anatomiju, ta ka man laikam butu japakluse par so temu XD Me likey
Bet tiesam nedaudz pec dzeka izskatas dry.gif
undux
Vai tā vijole nav šķība? Vai arī tā tikai izskatās??!
kahi
nu kyaaa, cik ilgi neesmu te rādījusies un tavi darbi ir vēl jo projām agh, ku skaisti!!!
zeloco
QUOTE(Bitter_me @ Nov 1 2007, 01:03) *

Lielum lielais paldies par komplimentiem, tiešām šādi šūdgā dienā noder A___A *snuggle*

QUOTE(Pakkun @ Nov 1 2007, 08:43) *

Njaa, vijole aizklāj pašu būtiskāko... better composition choice next time..

QUOTE(Shade de Monesko @ Nov 6 2007, 00:43) *

[Skat. komentu augstāk biggrin.gif]

QUOTE(undux @ Nov 6 2007, 19:07) *

Vijoles zīmēšanā esmu first-timer, it kā mērīju, bet varētu būt, ka tā arī ir...

QUOTE(kahi @ Nov 6 2007, 19:30) *

Hahah biggrin.gif Paldies, prieks, ka man jau ir "pastāvīgi" apmeklētāji biggrin.gif

-NEW-NEW-NEW-

Pēc ļoti ilga laika beidzot saņēmos un nobeidzu bildi, kas man jau sen bija jānobeidz. Tagad tā sanāk kā vēla dzimšanas dienas dāvana D: Anyhow... īpašnieks to saņems rīt (tas ir šodien), ceru, ka patiks par spīdi gazillion brašu izmantošanai unsure.gif
Tehnika - digital airbrushing/photomanip.

IPB Image

ps. šis var nebūt gala variants, man vēl ir ~10 h pārdomāt krāsas/kompeni/detaļas un vai maz man vispār to viņai rādīt...
pps. otaku.lv serveris nogalina rūpīgi lolotās krāsas D:
ppps. over 20 h darbs
pppps. thank God for gabba!
Shaisuke
Ojā ojā, I'm so totally in love with last one!!
Silhouette
Pievienojos Shaisukei. O.o
undux
Dievīgs zīmējums
kakene
Super happy.gif
Kikyou
Interesanti... XD
Vienīgais man nepatīk tā sasodīti tumšā pils pašā augšā, bet eeeeh, visādi citādi darbs ir brīnišķīgs. Češīras hello kitty, hah.
zenofex
Nu patiešām kaut kas vienreizējs, tik ne no šīs pasaules, vienkārši wow, un mazdrusciņ wtf!
Storm
wow, seenes ir super XD
Asuka
O_O *nokrīt no krēsla un atdauza galvu*
man patīk~.. vienreizējs darbs.
Misa
tas hello kitty ir kkas XD
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.