QUOTE(Shatako @ Jul 28 2007, 19:22)
Nezinu vai speciāli biji neizkrāsotajā versijā tai puķei kuru tur rokā tā meitene
neiezīmējusi kātiņu, bet katkā ziņā man patika bez kātiņa. Neizkrāsotajā zīmējumā tā metene man atgādina vienu citu meiteni! XD Man šķiet, ka visām skeletgalvām nevajadzēja zīmēt tās asinis kas pill no acu dobumiem! :3 Patīk pistole un kā tā atēlota zīmējumā! ;3 Well done! ^__^
tjip bija domaats , ka veelaak ar kraasaam to kaatinju pielikshu...
paldies :]
QUOTE(Mimi @ Jul 28 2007, 23:51)
Tas pēdējais ir vienkārši super kruts - vienīgais tā jaka ir melna, bez jel kādam ēnām utt., tāpēc tas vairāk atgādina maisu, nevis jaku. Derētu krunciņas vaik kā tā.
Tā visp ir ok..
Tas izkrāsots - nu nezinu.. Puķes varētu būt labākas. Un tas krāsojums bija tāds blāvs, ne īpaši košs. Neierasti.
taa "jaka" visp bija domaata kaa.. nu nez.... k-kas melna.. nakts vai k-kas taadaa garaa.... tad peedejaa briidii nez kaapeec izdomaaju, ka vakag pielikt taas mazaas shnjoriites... sachakareeju... :/
Ar lodiishpildspalvaam gluzhi pashu koshaako kraasu nedabuusi... :/
paldies [:
QUOTE(exile @ Jul 31 2007, 02:59)
pirmspeedeejais darbs labs, jo tagad ir modee un man iepatikaas, jo man vakar bija real deathwish, bet es to neeariitu jo esmu paaraak gleevs un dziivot gribiigs
(dazhi cilveeki briinaas kaa es veel neesmu nosities), dazhas dienas atpakalj redzeeju vienu civeeku kas bija izdariijis pasnaaviibu uz vilciena sliedeem netaalu pie braalju kapiem - baigi smarzhoja peec svaigi nokautas vistas
deathwish ir modee? since when?
par to vistas komentaaru es ilgi reecu
es gan labaak lektu no kaadas maajas jumta.... zem vilciena veel var palikt dziivs...
Danke
QUOTE(┼Ami┼ @ Aug 7 2007, 12:40)
Vai tikai es nesapratu exile domu gājienu? XD
Anyway, man nepatika krāsojums zīmējumā ar galvaskauspuķēm. Tas bija pārāk nekošs, kaut vai salīdzinot ar iepriekšējo "drug" darbu. Tādi košākie man patika labāk.
Otro zīmējumu gan varētu nokropot nu kaut vai hmm, līdz rāvējslēdzējam. Izskatītos kaut kā vairāk izstrādāts. Nu vismaz manas domas. ļoti labi sanāca visa galva, un arī lūpu sausais krunkājums, un arī pīrsi, un arī zaļais pūkainais bumbulīts. :3 Izcēlās ļoti labi.
kaa jau mineeju lodiishpildspalvas nav pats koshaakais materiaals ar ko kraasot... :/
man bija tieshi preteejas domas par to garumu, gribeejaas uzsveert un atstaat veel vairaak, bet papiirs ierobezhoja....
'puukainais bumbuliitis' ir ausu sildaamie
t.s. earmufs.... dievinu taas mazaas fignjas ^.^
Paaldies (:
Jaunu veikumu nav, ja neskaita toposhu jaunu forumu, bet shhhh... neviens veel par to nezina... ^.^