Uzreiz saku visiem lielum lielo paldies par komentiem ^^
QUOTE(exile @ May 25 2007, 01:42)
Prasaas peec lielaaka aakja muguraa un izstiepta roka taada diivaina - takaa buutu par garu, bet nevar saprast, tachu acis sanaaca diezgan emocionaalas - izskataas ka tuuliit saaks raudaat. .
acis gan nebija domaatas, kaa raudamas, vnk ieradums likt blikus uz aciim un tas rada "puppy eyes" effektu.. jaasaak atradinaaties
lielaaks aakjis gan man nepatiktu... nez.. gaumes lieta...
QUOTE(Tomoko @ May 25 2007, 07:32)
Laikam es arī esmu sadists..
That makes two of us
QUOTE(Cowkiller @ May 25 2007, 18:30)
oi kaa vinjai nepaveicaas, no rokaam izshljuka peedeejais tampons
(es sapratu ka taa ir lode, peec 5 sec, jo pirmaa doma bija par to cik ljoti vinjai nepaveicaas...)
btw kad lodi izshauj paliek tikai chauliite bez svina galvinjas , taapeec nodomaaju: kaads jauks tamponinjsh
ziimeejums jauks!
:D:D tavs koments vnk nogalina *liika* tampons.. buus ideja naakoshanam ziimejumam
par to chauliiti - zinu, visu ieprieksh jau paarbaudiiju, vnk uzzimeet nemaaceeju... izmantoju
shamo bildi par referenci.. gruuti bija dabuut to pareizo formu + es biju ar to siiko detalju tik ilgi chakareejusies, ka beigaas atmetu ar roku...
QUOTE(Pakkun @ May 26 2007, 11:50)
baigi labi izstrādāts, tikai skuķis sen nav ieturējis maltīti
un viņas labā roka IR par garu. un ja arī tā roka tiešām ir tiok tālu izstiepta, tad visai ķermeņa labajai pusei ir jānāk līdzi. savādāk elkonim jābūt tieši pie ceļiem.(ja vien neesi iespaidojusies arī no "fantastic 4"
)
Jaa, man peedeejaa laikaa topaa ir anoreksikjainas modeles
mosh tas man beidzot piespiediis nomest "liekaas riepas"
Roka - shit happens.. bet starp citu es to roku paarbaudiiju... nez.. man elkonis ir aptuveni tikpat taalu no celja kaa vinjai.. mosh tev vnk iisas rokjeles
bet par torsu piekriitu - tur tam vajadzeeja nedaudz paraadiities..
:B Esmu sacepusi dazhus jaunus suudus, bet pagaidaam raadaams ir tikai viens...
Tas darba iespaidaa - zeloco paardod zemenes un kjirshus (kas starp citu ir nezheeliigi garshiigi)... sanaaca k-kas liidziigs oldskool (jaa, oldskool) tetoveejuma dizainam... ljoti iespaidots no Teganas ziimejumiem.. domaajams, ka shamo veltiishu vinjai ^^
edit: tikko sapratu kaa man besii tie \m/ "horns" >_< nafig es vinjus tur ieliku... taa ir, kad saostaas ogu dvaku O.o
edit2: un jaa, vinjai viena roka ir garaaka par otru, es to redzu, to nevajag skandinaat katram yankyouverymuch