Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zeloco galerija
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
zeloco
QUOTE(Cilveeks @ Apr 6 2007, 10:20) *

QUOTE(zeloco @ Apr 6 2007, 01:37) *

Taa bilde ir vairaak fotomanipulaacija nekaa CG, bet paldies par linku - pacholeeshos forumaa biggrin.gif

forums labs.... un tur arii var likt fotomanipulaacijas.... tur daudz taadas... wink.gif

buus kaatreejais forums, kuru piespamot ar savaam bildeem ;D me so evil

shitais driizumaa taps kraasinjaas:

IPB Image
Pakkun
1. - papēti rūpīgāk skeitu uzbūvi. treki tādi nav biggrin.gif
2. - reāls acteku vecis! cool.gif
zeloco
QUOTE(Pakkun @ Apr 9 2007, 20:45) *

1. - papēti rūpīgāk skeitu uzbūvi. treki tādi nav biggrin.gif
2. - reāls acteku vecis! cool.gif

Acteku vecis biggrin.gif

Anyhow...esmu slima... dazhi naivie vareetu cereet, ka tas buutu tas, laiks, kad es k-ko normaalu vareetu uzzimeet, bet diemzheel/par laimi man ir jaataisa maajasdarbs un jaagatavojas anatomijas eksaamenam (curses!)
Lai shis topiks pilniibaa nenomirtu, varu piedaavaat svaigaako, kas ir tapis pateicoties man *veetraini aplausi* (T_T). Lunchbox... ja redzat kaadu kas rokaas krampjaini tur shaadu fignju, tad droshi varat naakt plaat un kraut pa seju (taa esmu es). Neprasiet, kur raavu pashu kasti - neteikshu, jo esmu ljauna un mantkaariiga. Bilde paaraak liela, lai labi sheit izskatiitos, taadeelj to var redzeet sheit.

Take care,kids and don't forget to wash behind your ears!
Tatsuke-sama
Abas manas mīļākās grupas!!! un vēl kā uzzīmēts..Vareni! ai, vispār visi tavi darbi ir lieliski!
Huney Bunny
Nu ko, tev labi sanāk! Bet man kaut kas te liek justies neērti sad.gif bet nezinu kas. Labi esi pastrādājis!
zeloco
QUOTE(Tatsuke-sama @ Apr 30 2007, 18:54) *

Abas manas mīļākās grupas!!! un vēl kā uzzīmēts..Vareni! ai, vispār visi tavi darbi ir lieliski!

biggrin.gif tas ir noziimeets.. tas nav tas pats kas uzziimeets biggrin.gif tas ir plagjiaatisms paaraakajaa formaa biggrin.gif Paldies jebkuraa gadiijumaa ^^ <3

QUOTE(Huney Bunny @ May 7 2007, 07:29) *

Nu ko, tev labi sanāk! Bet man kaut kas te liek justies neērti sad.gif bet nezinu kas. Labi esi pastrādājis!

biggrin.gif jaa, esmu sado-mazo-kropliish-miileetaaja... ne visiem tas patiik biggrin.gif neko dariit.. katram savas aizraushanaas un gaumes ir paaraak daudz, lai meegjinaatu izpatikt. Prieks, ka vismaz kvalitaate patiik, peec principa - ja nav viens, tad ir otrs ^^ <3

aizmirsu iepostot... shis kaadu laiku atpakalj pabeigts... izskataas nepabeigts, bet es gribeeju, lai tas paliek konceptuaalaa liimenii un, lai nekaads fons neizjauktu koncentraaciju uz teela detaljaam (kuru ir daudz, kaut gan to neredz :/). Daudz simbolisma. Iedvesma no vairaakaam lietaam, dazhas no taam: Hellriser filmas, Misfits, Dresden Dolls un Flint muuzika... etc. depresijas rekvieems, taadeelj neceriet ieraudziit neko spiidoshu vai dziivesprieciigu (you have been warned).

Te buus lielaaka rezoluucija (nosaciiti). NAV UUDENSZIIMES - juutieties iipashi - es jums uzticos ph34r.gif

"the day the earth caught fire" jeb "even if it's the last thing I do" (jaa, es sakoju ar nosaukumiem, so sue me):

IPB Image
exile
Prasaas peec lielaaka aakja muguraa un izstiepta roka taada diivaina - takaa buutu par garu, bet nevar saprast, tachu acis sanaaca diezgan emocionaalas - izskataas ka tuuliit saaks raudaat. anyway ar nepacietiibu gaidiishu naakoshos darbus ar ko paprieceet aci !
Tomoko
Laikam es arī esmu sadists, jo manuprāt šis zīmējums ir vienkārši.. ūber..
Diezgan interesanta tā meiča, it sevišķi tā viņas izstieptā roka, un lode, kas ir zem tās XD
Manuprāt brīnišķīgi ir uzzīmēti meitenes mati, tetovējumi, kā arī apavi. =w=
In short - you rock!
Cowkiller
oi kaa vinjai nepaveicaas, no rokaam izshljuka peedeejais tampons laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
(es sapratu ka taa ir lode, peec 5 sec, jo pirmaa doma bija par to cik ljoti vinjai nepaveicaas...)
btw kad lodi izshauj paliek tikai chauliite bez svina galvinjas , taapeec nodomaaju: kaads jauks tamponinjsh blink.gif
ziimeejums jauks! biggrin.gif
Pakkun
QUOTE(Cowkiller @ May 25 2007, 18:30) *

oi kaa vinjai nepaveicaas, no rokaam izshljuka peedeejais tampons laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
(es sapratu ka taa ir lode, peec 5 sec, jo pirmaa doma bija par to cik ljoti vinjai nepaveicaas...)
btw kad lodi izshauj paliek tikai chauliite bez svina galvinjas , taapeec nodomaaju: kaads jauks tamponinjsh blink.gif

kā es rēcu par tamponu!!! biggrin.gif:D:D (!)
baigi labi izstrādāts, tikai skuķis sen nav ieturējis maltīti ph34r.gif
un viņas labā roka IR par garu. un ja arī tā roka tiešām ir tiok tālu izstiepta, tad visai ķermeņa labajai pusei ir jānāk līdzi. savādāk elkonim jābūt tieši pie ceļiem.(ja vien neesi iespaidojusies arī no "fantastic 4" laugh.gif )
zeloco
Uzreiz saku visiem lielum lielo paldies par komentiem ^^

QUOTE(exile @ May 25 2007, 01:42) *

Prasaas peec lielaaka aakja muguraa un izstiepta roka taada diivaina - takaa buutu par garu, bet nevar saprast, tachu acis sanaaca diezgan emocionaalas - izskataas ka tuuliit saaks raudaat. .

biggrin.gif acis gan nebija domaatas, kaa raudamas, vnk ieradums likt blikus uz aciim un tas rada "puppy eyes" effektu.. jaasaak atradinaaties biggrin.gif lielaaks aakjis gan man nepatiktu... nez.. gaumes lieta...

QUOTE(Tomoko @ May 25 2007, 07:32) *

Laikam es arī esmu sadists..

That makes two of us biggrin.gif

QUOTE(Cowkiller @ May 25 2007, 18:30) *

biggrin.gif:D:D tavs koments vnk nogalina *liika* tampons.. buus ideja naakoshanam ziimejumam biggrin.gif
par to chauliiti - zinu, visu ieprieksh jau paarbaudiiju, vnk uzzimeet nemaaceeju... izmantoju shamo bildi par referenci.. gruuti bija dabuut to pareizo formu + es biju ar to siiko detalju tik ilgi chakareejusies, ka beigaas atmetu ar roku...

QUOTE(Pakkun @ May 26 2007, 11:50) *

baigi labi izstrādāts, tikai skuķis sen nav ieturējis maltīti ph34r.gif
un viņas labā roka IR par garu. un ja arī tā roka tiešām ir tiok tālu izstiepta, tad visai ķermeņa labajai pusei ir jānāk līdzi. savādāk elkonim jābūt tieši pie ceļiem.(ja vien neesi iespaidojusies arī no "fantastic 4" laugh.gif )

Jaa, man peedeejaa laikaa topaa ir anoreksikjainas modeles biggrin.gif mosh tas man beidzot piespiediis nomest "liekaas riepas" biggrin.gif
Roka - shit happens.. bet starp citu es to roku paarbaudiiju... nez.. man elkonis ir aptuveni tikpat taalu no celja kaa vinjai.. mosh tev vnk iisas rokjeles biggrin.gif bet par torsu piekriitu - tur tam vajadzeeja nedaudz paraadiities..

:B Esmu sacepusi dazhus jaunus suudus, bet pagaidaam raadaams ir tikai viens...
Tas darba iespaidaa - zeloco paardod zemenes un kjirshus (kas starp citu ir nezheeliigi garshiigi)... sanaaca k-kas liidziigs oldskool (jaa, oldskool) tetoveejuma dizainam... ljoti iespaidots no Teganas ziimejumiem.. domaajams, ka shamo veltiishu vinjai ^^

IPB Image

edit: tikko sapratu kaa man besii tie \m/ "horns" >_< nafig es vinjus tur ieliku... taa ir, kad saostaas ogu dvaku O.o
edit2: un jaa, vinjai viena roka ir garaaka par otru, es to redzu, to nevajag skandinaat katram yankyouverymuch
exile
Sweet taste of summer biggrin.gif Peedeejais darbs man paceela omu arii taapeec ka liidziigs shim biggrin.gif
IPB Image
Cowkiller
jaaa netikai taa zemene bet arii mati, nezinaaju ka jeezus ir rudais! biggrin.gif
zeloco
QUOTE(exile @ May 28 2007, 09:26) *

Sweet taste of summer biggrin.gif Peedeejais darbs man paceela omu arii taapeec ka liidziigs shim biggrin.gif
IPB Image

Taa arii bija domaats.. man pat bija radusies traka doma uztaisiit lielu elljas gleznu ar to zemeni, gan ne gluzhi taadu, bet nu ar visaadaas drapeerijaam (oldschool meitaru stilaa, bet ar taadaam galiigi greizaam detaljaam, tjip ar zemeni un visaadaam citaam fiichaam, kuras es neteikshu, citaadi mani apzags no idejaam *paranoiska* biggrin.gif)

QUOTE(Cowkiller @ May 28 2007, 15:33) *

jaaa netikai taa zemene bet arii mati, nezinaaju ka jeezus ir rudais! biggrin.gif

To es ar nezinaaju.. parasti vinjsh atteelots blonds (k-gan nekad nevar zinaat, tie zhiidi visi ar tumshiem matiem, kur ta shamais taads gaishmatis gadiijaas?)

peek-a-boo tajaas shausmaas, kas juus veel tikai sagaida O_O

IPB Image
Alexa De Šarlote
Kas tas par zīmejumu....???
Cowkiller
izskataas peec ziimeejuma daljas...
exile
QUOTE(zeloco @ May 31 2007, 01:47) *

... man pat bija radusies traka doma uztaisiit lielu elljas gleznu ar to zemeni, gan ne gluzhi taadu, bet nu ar visaadaas drapeerijaam (oldschool meitaru stilaa, bet ar taadaam galiigi greizaam detaljaam, tjip ar zemeni un visaadaam citaam fiichaam, kuras es neteikshu, citaadi mani apzags no idejaam *paranoiska* biggrin.gif)

Man maajaas arii viens rimeiks pie sienas ar apustuli peeteri ar sauju pieciishu biggrin.gif ella A1 formaats
Es gaidiishu ar nepacietiibu tavus zemenjainos maakslas darbus, jo, jo vairaak skatos uz "zemeniiti" jo vairaak tas darbs patiik tongue.gif
zeloco
QUOTE(Alexa De Šarlote @ May 31 2007, 08:41) *

Kas tas par zīmejumu....???

tas ir ziimeejuma preview.. tas veel nav pabeigts.. iepostoshu pilno, kad buus gatavs..

QUOTE(Cowkiller @ May 31 2007, 12:52) *

izskataas peec ziimeejuma daljas...

taa arii ir biggrin.gif

QUOTE(exile @ Jun 1 2007, 14:10) *

QUOTE(zeloco @ May 31 2007, 01:47) *

... man pat bija radusies traka doma uztaisiit lielu elljas gleznu ar to zemeni, gan ne gluzhi taadu, bet nu ar visaadaas drapeerijaam (oldschool meitaru stilaa, bet ar taadaam galiigi greizaam detaljaam, tjip ar zemeni un visaadaam citaam fiichaam, kuras es neteikshu, citaadi mani apzags no idejaam *paranoiska* biggrin.gif)

Man maajaas arii viens rimeiks pie sienas ar apustuli peeteri ar sauju pieciishu biggrin.gif ella A1 formaats
Es gaidiishu ar nepacietiibu tavus zemenjainos maakslas darbus, jo, jo vairaak skatos uz "zemeniiti" jo vairaak tas darbs patiik tongue.gif

biggrin.gif:D tev ir nofocheets? es gribu redzeet biggrin.gif k-kas taads ir jaaredz!
zemenju darbi tiks uz laiku atlikti.. tagad manu praatu ir pilniibaa paarnjeemusi tetoveejuma dizaina doma... kameer neizdomaashu (vai arii neatradiishu) tikmeer neko daudz negaidiet (varbuut vieniigi pabeigshu to iesaakto..)
exile
Man taa arii neizdevaas piespiest sevi sho darbu piebeigt, un fotoaparaats arii s.cks, bet nu luudzu.
IPB Image
zeloco
Gjeniaali! how comes tas veel nekur nav nopostots? to nemaz nevajag pabeigt.. tas izskataas lieliski! kaa viens dzheks teica "censhoties sasniegt pashu labaako mees nereti zaudeejam pashu labaako". domaaju, ka tas tev jaaizliek eBay biggrin.gif Tev ir veel kaadi taada tipa gleznojumi? Riktiigi ieper... raadi! neturi sveci zem laades!
exile
dry.gif Par nozheelu visu labaako konfisceeja uz JRRMV fondiem kad es turmaaciijos un protams neatdeva, kaa arii toreiz nebiju tik apkeriigs lai visu safocheetu. Vajadzees paraknjaaties pa manu gleznojumu skapi - paarsvaraa tur palika ainavas un klusaas dabas no kuraam labaakaas tika izdaavinaatas, bet ispeejams ka tur speeshu atrast arii ko labu.
Mimi
Man mazliet nepieleca... To naudasdžeku zīmēja exile? blink.gif
exile
Nee man paliidzeja zobu feja biggrin.gif Labi atziistos - ES, patikami ta4u sariikot paarsteigumus citiem. Un tas nav naudas dzheks, bet apustulis peeteris, kam originaalaa bija rokaas paradiizes atsleegas. Taakaa nebriinieties ja ko diivainu ieraudziisiet manaa galerijaa.
P.S. diez vai es liktu sveshus darbus kaadaa galerijaa.
Shatako
Man ļoti patīk tavi darbi, kas veidoti puantīlismā (zīmēti ar punktiņiem). Zinu lai zīmētu puantīlismu ir jābūt milzīgai pacietībai un tev, kā mēs varam spriest, tādas ir daudz! Tiesa gan, jāatzīst ka tavi pirmie darbi man patika par miligramu vairāk. :3 ^^

PS
Exile ZOBU FEJA! XD XD XD
zeloco
QUOTE(exile @ Jun 3 2007, 20:04) *

dry.gif Par nozheelu visu labaako konfisceeja uz JRRMV fondiem kad es turmaaciijos un protams neatdeva, kaa arii toreiz nebiju tik apkeriigs lai visu safocheetu. Vajadzees paraknjaaties pa manu gleznojumu skapi - paarsvaraa tur palika ainavas un klusaas dabas no kuraam labaakaas tika izdaavinaatas, bet ispeejams ka tur speeshu atrast arii ko labu.

Cuukas!!! >_< (tas par Rozentaalju skolu)
Kjeksee tik aaraa, lai redz, kaadus briinumus veel esi sastraadaajis ;D!

QUOTE(Roserette @ Jun 3 2007, 22:56) *

Man mazliet nepieleca... To naudasdžeku zīmēja exile? blink.gif

jep

QUOTE(Shatako @ Jun 12 2007, 10:48) *

Man ļoti patīk tavi darbi, kas veidoti puantīlismā (zīmēti ar punktiņiem). Zinu lai zīmētu puantīlismu ir jābūt milzīgai pacietībai un tev, kā mēs varam spriest, tādas ir daudz! Tiesa gan, jāatzīst ka tavi pirmie darbi man patika par miligramu vairāk. :3 ^^

PS
Exile ZOBU FEJA! XD XD XD

punkteeshana ir nomierinosha (ja taa izdodas) un, kad tev nav nekas labaaks ko dariit (piemeeram darbaa seezhot) - tad tas ir "just what the doctor ordered" smile.gif bez tam, tas izskataas ljoti sarezhgjiiti biggrin.gif
Stila mainjaa vainojiet Teganu biggrin.gif Varbuut man driiz apniks (visticamaak) un tad es taisiishu k-ko citu atkal utt utt...
Shatako
Tu domā atgriesties pie sava vecā stila vai sākt ko jaunu līdzīgu Tegana/as zīmēšanas stilam? :3
Alexa De Šarlote
Tas kas tev tagad ir par stilu ir baigi foršais....
zeloco
QUOTE(Shatako @ Jun 15 2007, 23:25) *

Tu domā atgriesties pie sava vecā stila vai sākt ko jaunu līdzīgu Tegana/as zīmēšanas stilam? :3

es reti kad atgriezhos pie vecaa (vienmeer liekas, ka ir tachu tik daudz stilu ko iemeegjinaat) un Teganas alter-stils (tjip kopeeshana biggrin.gif) ir shaabriizha teema... Kas buus taalaak man pateiks televizors biggrin.gif vai arii kaada interneta lapa uz ko uzdurshos... peedeejaa laikaa daudz iefanoju par Pierre et Gilles slaveniibu bildeem, Erwin Olaf focheneem (tas jau ilgs kaadu laiku) un David Lachapelle maakslas stilu... (don't be lazy - Google it!) arii mode peedeejaa laikaa kljuvusi man taada aktuaalaaka... (Westwood, Galiano, McQueen, Moschino)
Kad piebeigshu (tb - apniks) njemties ar Teganas stilu metiishos k-kaa pilniigi citaa galeejiibaa.. tieshaam tagad nevaru pateikt kaadaa :x nezinu

QUOTE(Alexa De Šarlote @ Jun 16 2007, 10:55) *

Tas kas tev tagad ir par stilu ir baigi foršais....

taa ir vairaak imitaacija.. nav mans stils.. es tik ar to njemos lai apguutu savaadaaku kompoziicijas, formas apguvi etc.. bez tam, shobriid man tas liekas baigi stiliigi, kaut gan peec paaris meeneeshiem uzskatiishu to par sasodiitu suudu (atvainojos par "franchu valodu") biggrin.gif
Paldies tik un taa, jo apguut sveshus stilus nav nemaz tik viegli ^.^
Shatako
Man patika vislabāk Erwin Olaf un Moschino mākslas stili. McQueen man īpaši neizdevās atrast, jo viss ko atradu bija: mašīnīte no filmas vāģi! XD Manuprāt tev vajadzētu piekopt kko starp Erwin Olaf un ko pilnīgi citu piem. kko cute. Bet nu lai galā sanāk kas pavisam dīvains. :3
undux
tavs ziimeeshanas stils patieshaam ir fenomenaals
zeloco
QUOTE(Shatako @ Jun 18 2007, 11:21) *

Man patika vislabāk Erwin Olaf un Moschino mākslas stili. McQueen man īpaši neizdevās atrast, jo viss ko atradu bija: mašīnīte no filmas vāģi! XD Manuprāt tev vajadzētu piekopt kko starp Erwin Olaf un ko pilnīgi citu piem. kko cute. Bet nu lai galā sanāk kas pavisam dīvains. :3

McQueen
biggrin.gif tad jau redzees... shobriid top kaarteejais chemodaaninjsh un ziimeejamaas bildes laikam kaadu laiku izpaliks >.>

QUOTE(undux @ Jun 23 2007, 14:25) *

tavs ziimeeshanas stils patieshaam ir fenomenaals

Tam es piekriitu - fenomenaals suuc biggrin.gif
(Paldies ^^)

Viena meitene man pasuutiija, lai es vinjai uztaisu sameeraa vienkaarshu chemodaaninju ar dekoratiiviem stuuriishiem un Dzheku Skelingtonu k-kur iekshaa... Es ceru, ka vinjai patiks ^^

IPB Image
exile
Interesanti, a ar kaadaam kraasaam tu apglezno savus chemodanus? alkiida? ellas? Man te ir ideja savu veco kraasu kasti aprotaat. Vai tik te tur nav jau savs bizness ar apgleznoshanu? Vieniigais gribeetos redzeet Dzheka uzvalku preciizaak detalizeetu, tachu nojaushu ka kastes faktuura un otinjas izmeers to nelauj. Bet savaadaak shiks chemodaans smile.gif
Alta Melissa
dikti smuks čemodāniņš
.. kaut man tāds būtu wub.gif
Asuka
čemodāns rocks. domāju, ka tas ir daudzu otakiešu sapnis XD
nē nu stūrīši ļoti mākslinieciski un orģināli. iekšējais zīmējums - lol!
kaut ko tik orģinālu sen nebiju redzējusi. tikai man ir viens jautājums.. tu pati viņu krāsoji melnu, vai viņš jau tāds bija?(nu čemodāns) un otrs ar man ir..
ar ko tu to džekiņu iekšpusē uzzīmēji? ne jau ar gošām.. xD
nē nu vispār jau baigi labi. neko šitādu neviens vēl nav darījis. (nu vismaz otaku nē)
zeloco
QUOTE(exile @ Jun 25 2007, 13:07) *

Interesanti, a ar kaadaam kraasaam tu apglezno savus chemodanus? alkiida? ellas? Man te ir ideja savu veco kraasu kasti aprotaat. Vai tik te tur nav jau savs bizness ar apgleznoshanu? Vieniigais gribeetos redzeet Dzheka uzvalku preciizaak detalizeetu, tachu nojaushu ka kastes faktuura un otinjas izmeers to nelauj. Bet savaadaak shiks chemodaans smile.gif

akrila. saakumaa domaaju par elljas, bet taas paaraak ilgi zhuust... mana pacietiiba beigtos liidz ar pamatkraasas uzklaashanu..
Nu es te k-ko meegjinu ar to virziit :3 shobriid top jau treshais koferiitis, ko paardoshu tikliidz pabeigshu.
Shii ir lielaakaa rezoluuzija ar Dzheku, ko varu dabuut.
Paldies ^^

QUOTE(Alta Melissa @ Jun 25 2007, 14:33) *

dikti smuks čemodāniņš
.. kaut man tāds būtu wub.gif

Ir visas iespeejas *hint, hint*
^_~

QUOTE(Asuka @ Jul 4 2007, 15:39) *

čemodāns rocks. domāju, ka tas ir daudzu otakiešu sapnis XD
nē nu stūrīši ļoti mākslinieciski un orģināli. iekšējais zīmējums - lol!
kaut ko tik orģinālu sen nebiju redzējusi. tikai man ir viens jautājums.. tu pati viņu krāsoji melnu, vai viņš jau tāds bija?(nu čemodāns) un otrs ar man ir..
ar ko tu to džekiņu iekšpusē uzzīmēji? ne jau ar gošām.. xD
nē nu vispār jau baigi labi. neko šitādu neviens vēl nav darījis. (nu vismaz otaku nē)

Chemodaaninju nopirku kaa tikko nosliipeetu - tiirs koks, peecaak kraasoju melnu utt..
Dzheka apgleznoshanaa liku lietaa akrila kraasas un melnu markjeri :3
Paaaldies n_n

Boo!! Beidzot nobeidzu to darbu, no kura juus redzeejaat to mazo daljinju...
Ja es nebuutu tik slinka, tad tas jau sen buutu ticis pabeigts, bet nu... luudzu.
Aprakstaa par to iipashi neiedziljinaashos, jo tas ir paaraak shiziigs, lai to saprastu pat es pati, mineeshu tikai aciimredzamu faktu par paraleeleem ar "Alisi Briinumzemee".
Drugland:

IPB Image
Alexa De Šarlote
Baigi labais darbs, patīk tā meitene tuvplanā....biggrin.gif
Pakkun
QUOTE(Alexa De Šarlote @ Jul 13 2007, 08:22) *

Baigi labais darbs, patīk tā meitene tuvplanā....biggrin.gif

tā ir MEITENE? XD hello priscilla..
undux
Tā taču ir meitene.
Janots
bet man tas zveers nereaali vstavlyaet
exile
Shis darbs ir vienkaarshi "marvelous" . tongue.gif Vinjam pat vareeja nerakstiit to nosaukumu, jo gan jau visi saprastu kaadaa briinumzemee Alise ir nonaakusi. Taatad ko tur vajadzeeja apeest lai paliktu mazinjsh vai vareetu lidot biggrin.gif
undux
Nu jā tātad stāstam "Alise brīnumzemē" ir arī otrā versija?
Mimi
man patīk tā medmāsiņa. tongue.gif
Forši, tā koši un krāsaini, bet tomēr tumši, tā kā nakts klubs. Tavs stils ir apbrīnojams, jo tāda nav nevienam no šiem Sensei.
zeloco
Paaaldies biggrin.gif

QUOTE(Janots @ Jul 13 2007, 14:19) *

bet man tas zveers nereaali vstavlyaet

XD XD XD ko vinjsh tev "vstavljaet"? biggrin.gif

QUOTE(undux @ Jul 13 2007, 15:43) *

Nu jā tātad stāstam "Alise brīnumzemē" ir arī otrā versija?

Kaut kur lasiiju, ka Kerols esot bijis narkomaans un vnk sarakstiijis savas halucinaacijas graamataas biggrin.gif:D Shaubos vai tam var ticeet, bet nu taa vareetu buut taa "otraa versija" biggrin.gif

QUOTE(Mimi @ Jul 14 2007, 00:22) *

man patīk tā medmāsiņa. tongue.gif
Forši, tā koši un krāsaini, bet tomēr tumši, tā kā nakts klubs. Tavs stils ir apbrīnojams, jo tāda nav nevienam no šiem Sensei.

:3 paldies... jaa, iisteniibaa taa arii bija domaats, it kaa spiideetu neona gaismaas (vairaak vai mazaak). Man laikam beidzot izdodas k-ko uztaisiit taa, kaa domaats :3

Bilde ar tizlajaam pukjeem.... k-kad (kad ieskaneeshu) ielikshu kraasaino versiju...

IPB Image
Mimi
Jām, krāsoto visi pieņemtu daudz labāk.
Un puķes nemaz nav tizlas - tādas, hmm, metālcacas... xD
Un nevaru saprast, kādā veidā tā meitene to puķi rokā tur, ja tai nav kātiņa? blink.gif laugh.gif
Nevaru sagaidīt krāsaino variantu, jo man ir ĻÕÕTI interesanti, kādā krāsā būs tās puķes...
Hmm... Tumširozā ar sudrabu? Vai kaut kā savādāk?
Sarkanas ar zeltu?
Aju, vienalga, gaidu krāsaino... c(: Intriģēta`
zeloco
Njaa.. tas darbs kaa taads man pieriebaas, kad es to biju 1-mo reizi izkraasojusi.. bija veel plaans kraasot arii uz datora, bet tas nekad nenotiks... pukjes kaatinjs bija domaats pieziimeets ar kraasu...
Trivia: tas ir Scanner Darkly fanaarts.. nesen noskatiijos veelreiz (pirmo skatiishanaas reizi es pat iisti neatceros..)

Monstrs kraasainaa izplidiijumaa...

IPB Image

Un te kas baudaamaaks - daavana Shade de Monesko dzimshanas dienaa *hug*
(BatCave "the Gathering" inspired)

IPB Image

more shit coming yourway soon!
Pakkun
QUOTE(zeloco @ Jul 25 2007, 14:20) *

Trivia: tas ir Scanner Darkly fanaarts.. nesen noskatiijos veelreiz (pirmo skatiishanaas reizi es pat iisti neatceros..)

kurā vietā "a scanner darkly" bija šitāda beibe? bildē nemanu vispār nekādu sakaru ar filmu biggrin.gif
Alexa De Šarlote
Pirmais darbs ir mans favorits....
zeloco
QUOTE(Pakkun @ Jul 25 2007, 14:50) *

QUOTE(zeloco @ Jul 25 2007, 14:20) *

kurā vietā "a scanner darkly" bija šitāda beibe? bildē nemanu vispār nekādu sakaru ar filmu biggrin.gif

tas tjip par taam mazajaam zilajaam pukjiiteem biggrin.gif meegjinaaju teelaini, sanaaca hujavi biggrin.gif
pashaas filmas beigaas bija k-kaads taads teksts "I saw death rising from the earth itself... in one blue field.."
or something..
QUOTE(Alexa De Šarlote @ Jul 25 2007, 18:16) *

Pirmais darbs ir mans favorits....

paldies ^^
Shatako
Nezinu vai speciāli biji neizkrāsotajā versijā tai puķei kuru tur rokā tā meitene
neiezīmējusi kātiņu, bet katkā ziņā man patika bez kātiņa. Neizkrāsotajā zīmējumā tā metene man atgādina vienu citu meiteni! XD Man šķiet, ka visām skeletgalvām nevajadzēja zīmēt tās asinis kas pill no acu dobumiem! :3 Patīk pistole un kā tā atēlota zīmējumā! ;3 Well done! ^__^
Mimi
Tas pēdējais ir vienkārši super kruts - vienīgais tā jaka ir melna, bez jel kādam ēnām utt., tāpēc tas vairāk atgādina maisu, nevis jaku. Derētu krunciņas vaik kā tā. wink.gif
Tā visp ir ok..
Tas izkrāsots - nu nezinu.. Puķes varētu būt labākas. Un tas krāsojums bija tāds blāvs, ne īpaši košs. Neierasti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.