Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zeloco galerija
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Sushi
uztaisi ''Alises Brīnumzemē'' interpretāciju un man tā patiks. šī nav izņēmums - krāsas, kruts apģērbiņš un kaķis - jau ar to vien pietiek. ^^ Un tagad paanalizēsim. Tātad - es ļoooti priecātos par šādu dāvanu. Nemaz nepievēršot uzmanību sīkumiem, bez kuriem neiztikt - roķeļu nevienādībai un aplikāciju efektam. Bet refleksīši salikti, ka nu tikai. Ai nu ko es tur muldēšu, galvenais, ka patīk. ^^
Par to pili - moška varēji tomēr bišķi noklusināt krāsas, lai nelec tas viens stūris tā ārā. :]
Mimi
jeah, hello kitty rocks. xD
nezinu, man liekas pārāk piebāzts darbs, via nu pārāk daudz realitātes, vai kā. atstāj tu to tārpu ar ūdenspīpi vien, man patiktu labāk. ^-^
exile
Kā jau iepriekšējos komentos izteicās - foršs darbiņš! Taču būdams ļauns sliņķis, es nevaru neiepilināt savu darvas pilienu tavā medus mucā:
1. šajā darbā mani nedaudz kaitina atšķirība starp tām vietām kur par pamatu tika ņemta fotogrāfija un tām, kur pilnīgi viss tika radīts no galvas. Darbs vairāk atgādina kolāžu!
2. Cik noprotu tā meitene ir domāta tu?! Pie ķermeņa dīvainajām proporcijām nepiesiešos, taču skatoties uz apkārtējiem tēliem prasās pēc kaut nelielas stilizācijas.
3. Kaķis gan ļoti patīk!
Ayumi
Tā Wienna? xD

Uh, baigi labs!. wub.gif
zeloco
Kad atvēru šo labu otro reizi pēc darba postošanas domāju ieraudzīt vienu komentāru "apskatīts." (tjip liec nākāmo)...
Anyhau.. pēc žokļa savākšanas no pagaldes vēlos dziļi paklanīties un izteikt visdziļāko sajūsmu par jūsu uzmanību un komplimentiem smile.gif
(Kas noticis ar ūber kritiķiem? O.o Vienmēr esmu domājusi, ka šeit par saņemt tādu "pa muti" kritiku, kas man ļauj nolaisties no mākoņiem, bet te - še tev! Saņēmu tikai divas kritikas :/)

ps. runājot par kritikām - ja es neatbildu uz katru vai saku, ka "zinu"tas nozīmē, ka es to zinu. Es jau varētu uzskaitīt katra darba kļūdas, bet tad tas izskatītos aptuveni šādi(sorry par mature filter, bet points ir aprakstā).

QUOTE(exile @ Dec 4 2007, 14:31) *

1. šajā darbā mani nedaudz kaitina atšķirība starp tām vietām kur par pamatu tika ņemta fotogrāfija un tām, kur pilnīgi viss tika radīts no galvas. Darbs vairāk atgādina kolāžu!
2. Cik noprotu tā meitene ir domāta tu?! Pie ķermeņa dīvainajām proporcijām nepiesiešos, taču skatoties uz apkārtējiem tēliem prasās pēc kaut nelielas stilizācijas.

Es uz šo darbu principā cenšos vairs neskatīties, jo tur ieraugu pārāk daudz kļūdu... labāk uzturēt ilūziju par labi padarītu darbu biggrin.gif (Bet man vienmēr prieks par "constructive criticism" A__A)

Nay! Meitene attēlā ir Ayumi minētā Wienna Lee :3 Viņa ir ūber kalsna.

As for news - varbūt daļa no jums jau zina, bet drīzumā Mākslas akadēmijā būs ikgadējā "Jarmarka". Domāju tajā piedalīties, mēģināt tikt vaļā no makulatūras, garlaicīgām klusajām dabām (kaut kā man tie materiāli tomēr ir jāatpelna D:) un "uuber (f)aartiem". Sākumā bija doma līdz tam laikam saražot koferīšus, piespraudītes un printus, bet tas laikam atkrīt laika trūkuma dēļ.. :/
Varbūt jums ir kādas īpašas vēlmes? Jāsaka, ka darbiem, no kuriem man būs grūti atvadīties būs atbilstošs ceņņiks, bet ne visiem.. :3
Šobrīd domāju no "zināmajiem"/tiem kas man ir ieskanēti izlikt šos (vēlos atgādināt, ka mēdzu datorā retušēt "errorus", tākā oriģināls varētu atšķirties). Teh almighty preview:

IPB Image

un vēl daudzi citi, bet šis saraksts var mainīties...
Ja esat ieinteresēti - lūdzu nāciet ^^

ps. "requestus" var pieteikt līdz rītdienas vakaram, kad būšu online... sorry, ka tik ātri, bet es pati šon tik uzzināju un parīt ir pēdējā diena, kad darbus var iesniegt.

UPD!!! Jarmarka saakas 18. un beidzas 30. decembrii
Taison
Leave those emo kids alone! biggrin.gif
zeloco
So, riskēšu at dubultpostu (yay for inner monologues). (Oi! dabūju vienu komentu pirms mana garā pentera! smile.gif)

Gribēju piebeigt vecos lineartus, bet tas laikam nemūžam nenotiks... Mana iedvesma (ja to tā varētu nosaukt) virzas pārāk strauji... būs jāpačakarējas, lai uzaug skili līdz līmenim, kad varu uzspēt visu paredzēto... Na zu... Palasīju vienu īstu tutoriali un uzzināju par treshold iespēju, tad, protams ar steigu bija jāliek lietā (pareizāk sakot pēdējā laikā esmu par slinku, lai zīmētu, so iztieku ar fotomanipulācijām.. D:)
Sākās viss tā ķep ļep, bet ar laiku kļuva emocionālāks... nezinu vai to var redzēt... es to nekad neredzu..
fak, es atkal aizpļāpājos.. here:

IPB Image

O_o pēc postoshanas pamanīju jauno galeriju iedalījumu.. wtf?
Ayumi
Pēdējo gribu sev kā plakātu, lol. tongue.gif
Alta Melissa
UNICORNS!! o_o
dikti skaisti! patīk fonā saliktās bildes.
manuprāt priekšpusē noliktā violetā puķe varēja nebūt tik spilgta vai citā krāsā.. meh ... nevermind. I love it n___n
zeloco
Liels paldies, prieks, ka patīk ^^
Heh.. esmu bijusi slinka.. nekaa iznjemot knapas skicītes nav...
Esmu (kārtējo reizi) pieķērusies Tualetes Memuāru atdzīvināšanai (pārrakstu stāstu 5-to reizi, let's hope this one fits me)... Plus esmu pārskatījusies Nighmare on Elm Street (horror classics are never enough for me)..

Enjoy? (bleh)

IPB Image
Misa
oi, smuks gan.
forši zābaciņi.
FuschichO
mm foršais. Viņam ir ādas bikses? Varbūt es nemaz neskrietu no tāda prom wink.gif
Ayumi
nezskatoties uz to, ka izskatās itkā viņam būtu krūtis, man patīk. biggrin.gif

Fran tipa ārlaulības dēls? xD
Pakkun
QUOTE(Ayumi @ Jan 7 2008, 20:51) *

nezskatoties uz to, ka izskatās itkā viņam būtu krūtis, man patīk. biggrin.gif

mani pārmāc nomācošas aizdomas, ka tas zīmējumā tomēr bija domāts meitene. ph34r.gif
zeloco
Gomen, es visur postoju info par Tualetes Memuāriem (īsāk - TM), šķita, ka arī šeit visiem vairāk vai mazāk ir skaidrs... apparently not.

Frena (Fran) = Frančeska = meitene = viena no galvenajiem TM varoņiem... man pat bija neveiksmīgi iesākts temats, kur sāku rakstīt stāsta sākumu un ieliku pirmo ilustrāciju... Man bija daži posti arī šeit.. atļaušos atsvaidzināt atmiņu vai arī iepazīstināt: Madija, Luīze, Megija (aka Ādams) un Frena, Frena un Madijas dibens.. pietiks... tie, ka gribēs zinās, kur atrast vēl, vai uzzināt basic infu..

ps. laikam jāatgādina, ka tie ir paši pirmie varoņu koncepti, tā kā gatavajā materiālā tie var atšķirties smile.gif
pps. arī šoreiz man nav ar ko padalīties... neesat pelnījuši, hahah smile.gif
zeloco
Yay for doubleposts T___T

IPB Image
Pakkun
wuā! first and immediate response: predators bez maskas!!! XD
exile
"Double posts doesn`t metter as long as it`s new artwork" biggrin.gif

Tā tik turēt! Tu savus darbus zīmē pēc garastāvokļa, vai tāpat vien?
Ayumi
atgādina kādu (ne predatoru, bet dzīvē redzētu cilvēku. xD)
gut gut.
FuschichO
Atgādina Elviju. (hug) Superīgas krāsas. Ļoti patīk. mhm.
Tomoko
Acis un mati ir vienkārši dievīgi.. *___*
zeloco
Riskēšu ar to, ka neviens pēc šī posta nekomentēs..

QUOTE(Pakkun @ Jan 15 2008, 14:12) *

kheh.. cerams tas tikai matu dēļ..

QUOTE(exile @ Jan 15 2008, 14:15) *

"Double posts doesn`t metter as long as it`s new artwork" biggrin.gif

Tā tik turēt! Tu savus darbus zīmē pēc garastāvokļa, vai tāpat vien?

Pretty much biggrin.gif Šaubos vai pie 'new posts' parādās editoti posti..:/

pēdējā laikā es viņus vispār nezīmēju biggrin.gif esmu galīgi palaidies, bet jāsaņemas... agrāk tas notika tā dabīgi, piesēdos - šodien k-kas jāuzzīmē, sāku ar 'scribble-machen' un tad k-kas no tā izriet.. Es jau agrāk minēju, ka zīmējot nedomāju... Paņemu zīmuli rokā un ļauju rokai darīt pašai...
Varbūt tur ir arī garstāvoklis... parasti to gan var labi redzēt, kas esmu izbesīts - viss notiek ātri, pavirši un emocionāli, neveri tos darbus pārtaisu kārtīgi un varbūt k-kas pat rādāms sanāk..

Kā ar tevi pašu? Skatoties vismaz uz taviem gleznjumiem, dažbrīd liekas, ka tu runā ar otas palīdzību.. Es gan nezinu cik apzināti tas ir..

QUOTE(Ayumi @ Jan 15 2008, 16:04) *

atgādina kādu (ne predatoru, bet dzīvē redzētu cilvēku. xD)
gut gut.

Iespējams Razor deRockefeller :3

QUOTE(FuschichO @ Jan 15 2008, 20:54) *

Atgādina Elviju. (hug) Superīgas krāsas. Ļoti patīk. mhm.

što za fak? biggrin.gif lol
paldies biggrin.gif

QUOTE(Tomoko @ Jan 15 2008, 23:06) *

Acis un mati ir vienkārši dievīgi.. *___*

biggrin.gif atceries, ka tas ir tikai papīrs un tinte - pēc k-kādiem 20-30 gadiem tinte izbalēs un papīrs paliks dzeltens, so don't get used to it.. Bet nu paldies, prieks, ka kādu gramu prieka spēju ielikt citu dzīvēs.. smile.gif
Pakkun
QUOTE(zeloco @ Jan 16 2008, 01:16) *

QUOTE(Pakkun @ Jan 15 2008, 14:12) *

kheh.. cerams tas tikai matu dēļ..

ne-e. mati nāca pēc tam:"ē, un mati arī līdzīgi. točna!" galvenais šādas asociācijas radītājs bija ģīmis. žokļa kontūra, acis, bet pats galvenais - pīrsu pārbagātība īstajās vietās biggrin.gif
see what I mean?
IPB Image
Ayumi

Nē, vairāk līdzinās iepriekš pieminētajam Elvijam. biggrin.gif
zeloco
QUOTE(Pakkun @ Jan 16 2008, 12:48) *

ne-e. mati nāca pēc tam:"ē, un mati arī līdzīgi. točna!" galvenais šādas asociācijas radītājs bija ģīmis. žokļa kontūra, acis, bet pats galvenais - pīrsu pārbagātība īstajās vietās biggrin.gif
see what I mean?

Hmmm... Pārsteidzošā kārtā tā filma ir redzēta tikai pāris reizes... Bet nu, jā.. manāma līdzība ir.

QUOTE(Ayumi @ Jan 16 2008, 21:42) *

Viss, ko es par šo 'Elviju' esmu dzirdējusi ir tas,ka viņš rij daudz desas biggrin.gif
Uzacu trūkums nenorāda uz to, ka tas ir viņš, tad jau man drīzāk jāpiekrīt Pakkunam, ka ir līdzīgs predatoram.. vismaz pamatojums ir.
Pakkun
QUOTE(zeloco @ Jan 17 2008, 14:30) *

Viss, ko es par šo 'Elviju' esmu dzirdējusi ir tas,ka viņš rij daudz desas biggrin.gif
Uzacu trūkums nenorāda uz to, ka tas ir viņš, tad jau man drīzāk jāpiekrīt Pakkunam, ka ir līdzīgs predatoram.. vismaz pamatojums ir.

ja runa ir par elviju strazdu - resno gōtu, tad man arī šinī lietā ir kas sakāms. cik zinu, tad viņam ir plaušu vēzis(XD) un viņš drīz mirs nost(ja vien tas nav izdomāts kā centiens likt cilvēkiem žēlot savas gaļīgās miesas).
redz, ka pasaulē kaut kas labs arī notiek! biggrin.gif
FuschichO
QUOTE(Pakkun @ Jan 17 2008, 14:39) *

QUOTE(zeloco @ Jan 17 2008, 14:30) *

ja runa ir par elviju strazdu - resno gōtu, tad man arī šinī lietā ir kas sakāms. cik zinu, tad viņam ir plaušu vēzis(XD) un viņš drīz mirs nost(ja vien tas nav izdomāts kā centiens likt cilvēkiem žēlot savas gaļīgās miesas).
redz, ka pasaulē kaut kas labs arī notiek! biggrin.gif

O, tas tiešām ir par Strazdu. Laikam visi viņu pazīst. Nu man personīgi viņš atstāja pozitīvu iespaidu, nez, man patīk jocīgi cilvēki. Būs jānoskaidro to baumu patiesumu. Pirms kāda mēneša laikam es ar viņu sadzēru un it kā viņš vēl ir dzīvs... nabaga Elvijs! Nu bet te galīgi offtopic aizgāja, gomen. Tāpēc piekrītu, ka ir līdzīgs predatoram.
Pakkun
QUOTE(FuschichO @ Jan 17 2008, 20:39) *

Nu man personīgi viņš atstāja pozitīvu iespaidu, nez, man patīk jocīgi cilvēki.

hahahahahahaha XD
the word is "special"
zeloco
Muusdienaas shkjiet visi ir potenciaali veezha slimnieki, it sevishkji plaushu un aknu... biggrin.gif Anyway.... Sorry for the lack of... me. Meegjinaashu postot tikliidz buus kas saskaneets un buus iespeeja tikt pie datora.

Jaa un gomen par uudensziimeem, linkoju no DA, jo taa man ir vieglaak..
Un lielaakaa dalja ir skolas uzdevumi (because my school is cool):

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Ayumi
Pirmais, otrais, trešais un pēdējais darbs, ir vienkārši lieliski! Visi jau ir lieliski, vienkārši šie man patika vislabāk. biggrin.gif
FuschichO
Pirmais zaķis mani ieper.
Rõzmatu panks- ieper.
Marķīzs de Sads- ieper.
Kopumā jūtos perversi nopērta.
Sadistiski.
Pakkun
pirmais ar tizlo japāņu zaķi labais!(atgādina domokunu) un pēdējais arī piesaista. bet tie pārpīrsotie, pārkrāsotie un pārskūtie panki gan kaitina biggrin.gif
Pinkpanther
uhh, patiik 1.2.3.5.6.. peedeejajaa taada izdoma, ka man zhoklis kkur zem galda meetaajas! burrrviigi.
Alive
mhm..man tie paarskuutie, paarpiirsingotie panki patiik vislabaak. smile.gif visp shii mana miiljaaka galerija wink.gif
zeloco
QUOTE(Ayumi @ Mar 20 2008, 23:20) *

Pirmais, otrais, trešais un pēdējais darbs, ir vienkārši lieliski! Visi jau ir lieliski, vienkārši šie man patika vislabāk. biggrin.gif

Paldies ^^

QUOTE(FuschichO @ Mar 21 2008, 00:14) *

Pirmais zaķis mani ieper.
Rõzmatu panks- ieper.
Marķīzs de Sads- ieper.
Kopumā jūtos perversi nopērta.
Sadistiski.

biggrin.gif biggrin.gif Turpnaashu postot peramas bildes biggrin.gif Paldies!

QUOTE(Pakkun @ Mar 21 2008, 11:50) *

pirmais ar tizlo japāņu zaķi labais!(atgādina domokunu) un pēdējais arī piesaista. bet tie pārpīrsotie, pārkrāsotie un pārskūtie panki gan kaitina biggrin.gif

biggrin.gif naaksies paciest, jo tie veel kaadu laiku turpinaasies biggrin.gif Paldies smile.gif

QUOTE(Pinkpanther @ Mar 21 2008, 14:58) *

uhh, patiik 1.2.3.5.6.. peedeejajaa taada izdoma, ka man zhoklis kkur zem galda meetaajas! burrrviigi.

Hahah biggrin.gif peedeejais visvienkaarshaakais.; vnk loti gribeejaas paziimeet taadus "veco itaalju meistaru" tipa maakonjus ^^ Lielum lielais paldies ^^

QUOTE(Alive @ Mar 24 2008, 15:37) *

mhm..man tie paarskuutie, paarpiirsingotie panki patiik vislabaak. smile.gif visp shii mana miiljaaka galerija wink.gif

Vo! Rock on! biggrin.gif *izdara taa* Paldies!! ^^

Ok, here comes the new shite... paarsvaraa footings:

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
FuschichO
Die lezte is just sick biggrin.gif
Pilnīgi prasās tevi dzīvajā ēterī satikt, jo kāda māksla, tāds cilvēks biggrin.gif
Ayumi
zini, es vairs neko neteikšu. dry.gif tu tāpat apm zini, ko es teiktu. biggrin.gif
Misa
meitene ar sarkanajiem matiem un interesanto kleitu atgādina vienu pazīstamu personu, labi uzzīmēts, man patīk.
vienīgais īsti nesaprotu tos aplīšus uz viņas matiem.
panks ar violetajiem matiem arī izdevies, tunelis izskatās forši un izkrāsots arī ļoti labi. ^ ^
Haikis
Šitāda stila darbus es saucu "Went Dali".
zeloco
QUOTE(FuschichO @ Mar 27 2008, 16:41) *

Die lezte is just sick biggrin.gif
Pilnīgi prasās tevi dzīvajā ēterī satikt, jo kāda māksla, tāds cilvēks biggrin.gif

Visas iespeejas - 5dien (18. apr.) buushu baaraa I Love You, you're very welcome to come.. :3 Mani varees atpaziit ar melni zaljajiem matiem :3

QUOTE(Ayumi @ Mar 27 2008, 18:17) *

zini, es vairs neko neteikšu. dry.gif tu tāpat apm zini, ko es teiktu. biggrin.gif

Slikti, ka netieksi... dry.gif

QUOTE(Misa @ Mar 29 2008, 20:50) *

meitene ar sarkanajiem matiem un interesanto kleitu atgādina vienu pazīstamu personu, labi uzzīmēts, man patīk.
vienīgais īsti nesaprotu tos aplīšus uz viņas matiem.
panks ar violetajiem matiem arī izdevies, tunelis izskatās forši un izkrāsots arī ļoti labi. ^ ^

Vai paziistamaa persona ir slavena?
Apliishi matos - peerles..

QUOTE(Haikis @ Mar 31 2008, 16:52) *

Šitāda stila darbus es saucu "Went Dali".

Das ist..?

Booyaka. atgriezhamies pie Alises (jaa, man ir Piitera Penja sindroms - deal with it).

IPB Image
Ayumi
ā, nu piedod, bet pie tik labiem darbiem man nav ko komentēt. smile.gif
p.s - češīras kaķis ir vienkārši superīgs.
Gothic-Lolit
bildes vnk burviigas! It iipashi man patika Gotiskās Lolitas bilde (mani piesaista pats viņas tēls...),talants tev tiešām ir,un ja godīgi es pat varbūt tevi nedaudz apskaužu,jo arī vēlos iemācīties tā zīmēt,bet nesanāk...sad.gif Katrā ziņā,tā tik turpini!!!
FuschichO
Lol, forši, ka nepamanīju tavu reply postu, bet nu alise ir burvelīga wink.gif

Kas ir pītera peņa sindroms? O.o
thearnis
jā, Alise nevar nepatikt smile.gif

p.s. Par Pītera Pena sindromu - http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Pan_syn...er_Pan_syndrome
kaut kad pildīju kaut kādu personības testu un man šāds sindroms uzrādījās par visiem 90% blink.gif smile.gif
Arta
!

*nokrīt no krēsla*

kā man patīk tavi darbi. vnk ideāli. [priekš manis, jo nettaisos kkādiem sīkumiem piesieties] <3
i`m so jealous. i wish i could draw like this.. ^^
zeloco
QUOTE(Gothic-Lolit @ Jun 19 2008, 16:52) *

bildes vnk burviigas! It iipashi man patika Gotiskās Lolitas bilde (mani piesaista pats viņas tēls...),talants tev tiešām ir,un ja godīgi es pat varbūt tevi nedaudz apskaužu,jo arī vēlos iemācīties tā zīmēt,bet nesanāk...sad.gif Katrā ziņā,tā tik turpini!!!

Paldies (:

QUOTE(FuschichO @ Jun 20 2008, 01:13) *

Lol, forši, ka nepamanīju tavu reply postu, bet nu alise ir burvelīga wink.gif

Kas ir pītera peņa sindroms? O.o

Paldies, paldies smile.gif
Pītera peņa sindroms:
QUOTE(thearnis @ Jun 20 2008, 16:22) *

QUOTE(Art`a. @ Jun 20 2008, 19:03) *

!

*nokrīt no krēsla*

kā man patīk tavi darbi. vnk ideāli. [priekš manis, jo nettaisos kkādiem sīkumiem piesieties] <3
i`m so jealous. i wish i could draw like this.. ^^

Jesus, now my scribbles will cause severe trauma/damage on people biggrin.gif
Nevajag krist no krēsla, vajag mani ar svieta cepumiem barot biggrin.gif
Un liels paldies ^^

Ok, ļauži... Atkal slinkoju, zinu... Please forgive me? Nekas īsti jauns nav.. varu riskēt ar FuschichO veselību un piedāvāt pāris zombijbildes, kuras nav šeit vēl postotas...

IPB Image
IPB Image
FuschichO
Yep, tas ir, kā to tautā sauc: blood, gore nd rock n roll vai kā tur
Tramvajs
Otrais zīmējums ir NOOICE!
zeloco
merci beaucoup (:

MOAR shite:

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

un k-kas ne tik šaitīgs... (1st speedpaint lololol) bilde parādīta no augšas un apakšas, lai var saprast... puse no platuma ir oriģinālais platums.:

IPB Image
Arta
Ak jel.
Cik interesanti darbi, vnk burvīgi. ^^^ 8]
Tikai pozitīvs sakāmais. mm. ^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.