Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zeloco galerija
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
zeloco
;______; piesienies pie jebkā... >_> tiešām... kļūdu saraksts bildēs parasti ir pagarš un dažas es pat nepamanu...

izraku pavecu Hellsing fanārtu:
image
Kirara
No bildes gandriiz neko nesaprotu, tikai galvu un daudz acis, taapeec atkal man nebuus kur piesieties. ~_~
Keydan
Tas nav Alukarda seja!!! sad.gif Man liekas kautkur kautko tam lidzigu es jau esmu redrejis!
Pinky
zeloco, gribi kritiku ? smile.gif nee, shoreiz kritizeet nesanaaks, jo ziimee paaraak labi, bet man tavs stils galiigi neiet pie sirds. mani nomaac taada veida ziimeejumi. it seviski tas embrijs ar vienu aizveerto aci, nerunaajot par duushiigo kundziiti ar cigarellu rokaas. smile.gif
zeloco
QUOTE(Kirara @ Jun 8 2006, 23:34)
No bildes gandriiz neko nesaprotu, tikai galvu un daudz acis, taapeec atkal man nebuus kur piesieties. ~_~
*

nu.. jaa būtībā tas arī ir viss, kas tajā bildē ir... >_>

QUOTE(Keydan @ Jun 8 2006, 23:55)
Tas nav Alukarda seja!!! sad.gif Man liekas kautkur kautko tam lidzigu es jau esmu redrejis!
*

tā vārētu būt (ka nav līdzīgs) tas bija viens no pirmajiem anime zīmējumiem. Un arī zīmēju no galvas... Līdzīgu seju? Vai visu kompozīciju?

QUOTE(Pinky @ Jun 9 2006, 02:29)
zeloco, gribi kritiku ? smile.gif nee, shoreiz kritizeet nesanaaks, jo ziimee paaraak labi, bet man tavs stils galiigi neiet pie sirds. mani nomaac taada veida ziimeejumi. it seviski tas embrijs ar vienu aizveerto aci, nerunaajot par duushiigo kundziiti ar cigarellu rokaas.  smile.gif
*

eh... žēl, ka nesanāks smile.gif Njā... gaume cilvēkiem dažāda. Par to jau nevar strīdēties, un atzītu, manējā ir slimāka nekā parasti biggrin.gif

Lai nebūtu tik drūmi. Nesens zīmējums, kad eksperimentēju ar stiliem. tas ir citplanētietis. Kaut kas līdzīgs skudru lācim. Man tādu gribās XD

image
Pinky
vot shis ir saules stars melnaa dienaa ! tongue.gif
Kirara
Ooo, saules stariņš tas ir un arī tik mīlīgs.
Kazuki
baaac. shitas peedeejais ir vienkaarshi uuberkawaiii xD
zeloco
man ir veel miikstaaks XD

image
Keydan
Atbilde: No! Get away from me you monster!!!
P.S.
Skaista ena!
Pinky
zeloco, ieturi shtaadu stilu ! smile.gif
Ayumi
QUOTE(Pinky @ Jun 11 2006, 04:04)
zeloco, ieturi shtaadu stilu !  smile.gif
*

Ja viņa tā darīs tad es paģirās mocīšos :| man ļōooti patīk tavs stils, zeloco happy.gif Lai gan šie mazie ķēmiņi ir bezgala mīlīgi smile.gif (viss mīlākais no taviem darbiem ir Mana (new version) topika sākumā ;3 wub.gif) ik pa laikam jau var ko pūkainu un mīlīgu uzzīmēt <3
Kirara
Oh, tik miiliigs un tik... wub.gif
pelite
pedejais darbs bija nerupigi uzimets
zeloco
smile.gif tie ir paveci... iisteniibaa man biezhi mainaas stils, kaadaa ziimeeju... bet teemas nereti saglabaajas...

pēdējais nav nevīžīgi uzzīmēts, es vnk gribēju k-ka uzzīmēt ar stilizētām palīglīnijām.

Riddle: "Look, bunny, a rope..."
image
Kirara
Tas zakjuks taa pa griidu tur meetaajas.. Man patiik, tik taa shnjore turas pie zara kaut kaa jociigi.
Keydan
"Look, bunny, a rope..."???

Tur ir rakstits "A ridle". Un kada ir atbilde?

P.S.
Zens iskatas ka Paksli Adams...
rebel
hmm,man kkā šķita,ka par Riddle sauc to mazo puiku strīpainkreklā.
šitie zīmējumi vispār ir patiešām dailīgi. tas drūmais aspekts netraucē. ir Labi.
zeloco
QUOTE(Keydan @ Jun 12 2006, 13:05)
"Look, bunny, a rope..."???

Tur ir rakstits "A ridle". Un kada ir atbilde?

P.S.
Zens iskatas ka Paksli Adams...
*

Rebel taisniiba, par Riddle sauc to puiseenu. un "look bunny a rope" ir it ka vinja teksts...

Fanart McGee's Alice:

image
Kirara
Nez, bet shis darbs nav tik labs kaa ieprieksheejais.
Keydan
FanArt uz datorspeli? Ja es nekļudos tad šeit ir PARmaz asins!!!
zeloco
hehz.. asinju bildee vispaar nav... un datorspēli es neesmu ne redzeejusi ne speeleejusi, tas ir animes fanart... tjip...

k-kas veel no vecajiem darbiem... k-kaads 2004 gads...
image

edit: gomen, aizmirsu pielikt bildi
Cow
Es nesaprotu tās lūpas.Bet svarīgākais skaists darbs! biggrin.gif
Kirara
Ja acs nebuutu tik liela, tad man shii bilde liktos kaa melnbaltaa fotograafija. ohmy.gif
Tierra san
Man bagi patiik tas skatiens. Vnk labs darbs...
Ayumi
Ō.Ō Ak dies! Šis man tagad pārtapa par mīļāko no taviem zīmējumiem wub.gif Vnk dievīgs o.o un trūkst vārdu... happy.gif wub.gif Es varu tikai kā zombijs - ''more...more...mooooore.... MORE!!! ._.''
Tigra2
man arii liekas, ka tas ir visskaistākais tavs darbs....
sugoshi kiree....
zeloco
paldies liels.... ^^

to luupu vinjsh tjip nostiepis ar pirkstu, taadeelj apakshluupa izskataas nedaudz diivaini...

veelviens fanart... shoreiz ne-anime (kraasas pamainiitas ar pc)

image
Keydan
Ta ari neredzeju šo filmu! Ka es to zinu ši filma ari radija aforizmu "Here's Jonny!"... Labi zimets, man patik! A+
rebel
ooh,the shining! kas par filmu...bet grāmata bij labāka..
"all work and no play makes johny a dull boy.."
aaaah. tie zīmējumi ir pat vēl labāki par stāstu! ^^
Kirara
Atkal tev padevaas uzziimeet kko tik forshu, taa, ka man bilde ataaadina kaarteejo reizi fotograafiju.
Angelina
mmm,kaa man patiik shitaa filma..viena no manaam favoriiteem. bet ziimeejums ir veel labaaks,apbriinojami kaa tu vari taa uzzimeet cilveeka seju!! un eenojums!! un emocijas!!! aaa! nu kaa tu to dari?!?!! starp citu,tu to ziimeeji skatoties uz atteelu vai arii no galvas?
Tigra2
fantastiski...
vai varu uzzināt, kur tu tā iemācijies zīmēt?
Ayumi
QUOTE(Tigra2 @ Jun 22 2006, 18:14)
fantastiski...
*

Nezinu tieši par zeloco, bet Latvijā pastāv tāda lieta kā Mākslas skola wink.gif (šķiet ka nākamgad plānoju uz īpašiem kursiem iet lai pēc 9 kl., uz mākslas skolu. heh, tad jau var reiķināties ka mana nākotne saistīta ar mākslu sleep.gif )

Pēdējais darbs - Profesionāli, skaisti... būtībā, atkal man vārdu trūkst ^^
Dead Star
Eu Shining ... super .. mīlu to filmu =.= Jā un šī bilde ar ļoti izdevusies ^^ tā sejas izteikme vēl pat baisāka nekā parastajās bildēs.Super happy.gif
zeloco
Liels paldies visiem *hug*

QUOTE(Angelina @ Jun 22 2006, 14:23)
mmm,kaa man patiik shitaa filma..viena no manaam favoriiteem. bet ziimeejums ir veel labaaks,apbriinojami kaa tu vari taa uzzimeet cilveeka seju!! un eenojums!! un emocijas!!! aaa! nu kaa tu to dari?!?!! starp citu,tu to ziimeeji skatoties uz atteelu vai arii no galvas?
*

man taa bilde bija uz dvd vaaka... seedeeju skatiijos to filmu, tad kaadu laiku uz to vaacinju un secinaaju, ka tas vareetu buut iists izaicinaajums to bildi uzziimeet. daudzie eenojumi, baarda, mati, krokas etc tas viss mani ljoti biedeeja, bet nu, sanjeemos un laikam sanaaca, kaut gan liekas, ka shtrihs (shviikas) dazhaas vietaas ir nogaajis greizi, bet tas pat zinaamaa meeraa piedod bildei haotisku noskanju..

QUOTE(Tigra2 @ Jun 22 2006, 16:14)
fantastiski...
*

Nezinu... kad visu laiku k-ko ziimee, tad peec kaada laika nereti arii k-kas saak sanaakt... Maakslas skolaa gan to neiemaaciijos... liekas, ka tas ir peec principa ir-ir, nav-nav...

viena no manaam digitaalajaam seerijaam:

Queen of decadence (pagrimuma karaliene):
image

Queen of Apathy (apaatijas karaliene):
image

Queen of Carnage (asinspirts karaliene):
image
Sushi
Asinspirts karaliene... blink.gif SUPER!
Man gan vislabāk patīk pagrimuma karaliene, bet super... smile.gif
Btw, to filmu, kam bija uzzīmēts tas zīmējums, es nezinu, bet tas izskatās pēc Džeka Nikolsona biggrin.gif RESPECT!!!!!
Kirara
Man taa patiik pagrimuma karaliene un vismazaak patiik asinspirts karaliene, bet taa tik un taa arii ir skaista.
Karamele
wow...man patīk visas it īpaši asinspirts karaliene. klau man ir jautājums kur tev rodas idejas zīmējumiem?
Cow
Pirmai un otrai bildei sejas ir takā istās tikai es nesaprotu ķermeni. wink.gif
Pakkun
nu man protams, ka carnage happy.gif . klau, a kur tu vinjaam sejas dabuuji? bezmaz vai feisaa? laugh.gif jeb pati uztaisiiji?
zeloco
atkal visiem liels paldies *iehago* <3

QUOTE(Sushi @ Jun 25 2006, 17:43)
Btw, to filmu, kam bija uzzīmēts tas zīmējums, es nezinu, bet tas izskatās pēc Džeka Nikolsona biggrin.gif RESPECT!!!!!
*

Filma saucaas "Shining". Jaa, un tas ir Nikolsons biggrin.gif *dance*

QUOTE(Karamele @ Jun 26 2006, 18:58)
klau man ir jautājums kur tev rodas idejas zīmējumiem?
*

Dazhaadi... parasti, redzu kaadu bildi netaa, kuraa ir kaada saistosha poza/stils/ziimeeshanas veids/ kraasas vai k-kas tml. To noseivoju un peec kaada laika pie taas kjeros, k-kaa interpreteeju, paarziimeeju vai ziimeeju no pasha saakuma, modificeeju, visaadi citaadi izvaroju un tad k-kas galaa sanaak. Es reti, kad zinu, kas man galaa sanaaks. Tas ir process, kas visu nosaka. Kaut gan mana lielaakaa kjuuda k-ko veidojot ir taa, ka es domaaju par galaproduktu nevis pashu procesi, taadeelj nereti k-kas vai viss nojuuk :/

QUOTE(sasuke @ Jun 26 2006, 19:37)
Pirmai un otrai bildei sejas ir takā istās tikai es nesaprotu ķermeni.  wink.gif
*

pirmaa ir it kaa atgaazusies uz aizmuguri, otraa vienu roku sev pielikusi pie kruutiim

QUOTE(Pakkun @ Jun 27 2006, 10:27)
klau, a kur tu vinjaam sejas dabuuji? bezmaz vai feisaa? laugh.gif jeb pati uztaisiiji?
*

DevArtaa, protams (vai es maz k-kur citur meedzu uztureeties? biggrin.gif) Tur ir taadu Stock accounts, kur var izmantot reference bildes. Shie triis darbi skaitaas kaa fotomanipulaacijas.

Klau, man jau saak aptruukties no labajiem darbiem, ko jums dot O_O
Veel fanaarts, gomen, tiem, kam vinjsh nepatiik:
image

ps. jaa, vinjam IR shkjiibs deguns biggrin.gif
Sushi
QUOTE(zeloco @ Jun 29 2006, 02:52)

Filma saucaas "Shining".  Jaa, un tas ir Nikolsons biggrin.gif *dance*

*

Aaaaaaaaa to es esmu redzējusi divas reizes! smile.gif Laikam sāku bišķi jūgties.. biggrin.gif
Man patika tā filma.. Damn, labs Mensons! smile.gif
Kirara
Tev saak aptruukties labie darbi? ?_?
Vai tu veel vispaar ziimee?! O_O
zeloco
QUOTE(Kirara @ Jun 29 2006, 15:34)
Tev saak aptruukties labie darbi? ?_?
Vai tu veel vispaar ziimee?! O_O
*

Atziishos, ka peedeejais darbs, ko esmu ziimeejusi bija k-kad eksaameni laikaa... Un tas pats bija k-kaada skice...
Es parasti ziimeeju stresa iespaidaa.. Skola beigusies - stresa nav... Dazhreiz ziimeeju aiz garlaiciibas, bet to dariit maajaas esmu oar slinku... dazhreiz gan sanjemos, bet tad iisti nezinu ko, lai ziimee... Tagad arii naak iestaajeksaameni... raustos par tiem un vnk nav domu par ziimeeshanu savam priekam sad.gifimage
Cow
Viņa raud vai ko dara?Bet darbiņš ir ok! smile.gif
ReD_FoXy
Viņa plēš vaļā savu galvaskausu smile.gif
Kirara
Kad es sho bildi ieraudziiju, man galva saaka saapeet. *.*
Karamele
omg love it! baigi labais, arī ideja super. kā tā var ar pildspalvu uzzīmēt ^^ viens no otaku fav darbiem, saglabāju savā mapītē ^^
zeloco
Esmu daudz noslinkojusi...
te buus pashi svaigaakie darbi... tie gan nav gluzhi ziimeejumi, bet vairaak taustaami:\

shie tika apziimeeti:
image
image
image
bet shis uztaisiits no a liddz zh
image

ps. paldies par komentaariem, vienmeer ir jauki tos palasiities ^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.